Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 197 / 202Következő

jó, szavamon fogtál.

Miért, sorozatos lövöldözés lesz? Vagy jön a harmadik világháború...vagy mindegyik, vagy csak banán. -.-

Mi újság veletek?Bocsi Atti...

remélem is hogy hiányoznék..talán Nektek is..:)

Ne haragudj hogy elhanyagoltalak,tényleg szarul voltam.Te jól vagy?

Hát itt senki nem dolgozik?Sokan vagyunk fent......Szia Atti!!

idézek a cikk végéböl:

"Ha viszont folyamatos kontroll, kezelés alatt áll, és a környezetétől is segítséget kap, alkalmas lehet az önálló életre, és arra is hogy gyermeket neveljen. Hosszú, akár teljesen tünetmentes időszakok lehetnek, sőt jó esetben teljesen tünetmentessé tehető a beteg élete végéig."

még egy cikk róla, a kommenteket érdemes elolvasni, pfff, némelyik nagyon kegyetlen

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/08/02/bb_evi_terhesen_is_iszik_es_dohanyzik/

tényleg skizofrén

http://www.sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulvar/bb-evi-gyogyithatatlan-beteg-foto-270459

uhh :(((

Idézet tőle: nemember

Én valamikor régebben úgy olvastam, skizofrén.

Mobid, milyen védett környezetre gondolsz?

most elbizonytalanodtam, azt hittem depressziós. védett környezet lehet egy család, egy otthon, egy menedék, ahol figyelnek rá. én is sokat töprengek mi lesz velem, ha nem lesz családom, egyedül hogy tudok majd boldogulni. de biztos ki fogok találni valamit, hogy ne kelljen otthonba menni, de az még mindig jobb, mint az utcán télen halálrafagyni. nekem legalábbis.

Ki? Atti?

De tudok. Oké!! 🙂

Nem tudok hozzászólni, valami gebasz van.

Én valamikor régebben úgy olvastam, skizofrén.

Mobid, milyen védett környezetre gondolsz?

Sajnálom Atti,de nem értem mire célzol.Sajnos én azok közé a hülyék közé tartozom,akik csak a tiszta egyenes mondatokkal tudnak megbírkózni.De tényleg..Nekem nyugodtan a meztelen igazság jöhet...tényleg elnézést ,de nem értem..valami dereng,de a lényeg továbbra is homályos,illetve nem hiszem hogy arra akarsz kilyukadni ami van,mert akkor már túlságosan okos lennél..Viszont érdekel amit mondani akarsz,úgyhogy hajrá..

Vicky, én úgy tudom, depressziós...

nagyon súlyos lehet, ha 8hónapig benntartják... én 2hónapig voltam kezelés alatt tavaly ilyenkor. És persze nála szerintem, amilyen életvitelt folytatott, kell a gondnokság alá helyezés, mert egyedül meghalna... az ilyen eseteknél indokolt, mert ha jól tudom többször volt önygilkossági kisérlete is. vagy az utcán prostiként, hajléktalanként kötne ki.

szerintem mi, akik netközelben vagyunk egyáltalán, nem vagyunk olyan súlyos esetek. mindenki próbál boldogulni igy vagy úgy, én azt vettem észre. mégha nem is teljes mindenkénel a betegségbelátás, de legföképp azoknál, akik belátják és kezeltetik is magukat, jobban akarnak lenni. ahogy Kiscsillag is küzd az állásinterjúkkal, nagyon motiváló számomra.

a hétköznapok pedig adnak pofonokat, aki nem birja, azt védett környezetben kell elhelyezni. szerintem. én néha úgy érzem magam, mint egy puha vattába csomagolt valaki. egy búra vesz körül... ami véd, igaz el is szigetel.

sziasztok,

kíváncsi lernnék, mit gondoltok az alább idézett szakértői véleményről.

kérem, hogy ne Párkányi Éva (BB Évi) médiás szerepléseiről legyen szó, bár persze egy "off" c. topikban nem tilthatom meg. ami érdekelne: mit szóltok ahhoz, amit a legutóbbi cikkhez mellékeltek:

"Kedves Emese pszichológus szerint Évi állapota hosszú távon nem fog javulni. – A mentális gyengeség nem olyan betegség, amely egyszer csak elmúlik. Gyógyszerekkel és terápiával lehet azért rajta segíteni hosszabb, rövidebb időre, de én azt gondolom, hiába a legjobb szakemberek veszik körül Évát, sosem tud majd teljes életet élni, mert már egy apró negatív élmény is komoly visszaesést jelenthet számára – árulta el a szakember."

maga a cikk itt van: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hazajarhat-a-pszichiatriarol-bb-evi-2099493

mi lehet ez a "mentális gyengeség"?

Szia atti!

huhhhaaaa, de korán van nekem ehhez ,Mi a tényállás ? fingom sincs , valahol nagyon rég elvesztettem a fonalat a berni és az agyérgörcs közt:)

vagyis?

Hát ide nem nagyon akarom..Meg megkíméllek egy agyérgörcstől...bár akár ide is kiírhatnám..majd priviben.

Igen az.Minden az enyém lehetne és mégsem megy.Minden és mindenki olyan nehézkes..Már fáj az élet néha komolyan mondom.

Itt vagyok:)

Sziasztok! Másnak is ilyen "remek" napja volt?Atti??Vidíts fel...akárhol is vagy..:)olimpia?

Jah 120 km.Siófokon lakom.Elég jó hely az igaz..

Gondolom Nemember úgy értette hogy valszínű egy városban laktok,hogy itt többnyire budapesti mindenki.Bár Én nem.

Azt nem lehet tudni soha.

ami engem illet,időt kérek,majd ráhangolódom a stílusodra,még próbálkozom...

Atti, én nem kukázom 🙂 ez így van... jóképű fiatalos,vagány laza életvidám pasi :))

:))

atti, felteszem, egy városban lakunk, és amúgy nekünk is berni pásztorunk van... érdekes

Megvagyunk Nofre,megvagyunk..Itt is meleg van,és én is vasaltam,és hajatmostam,ami azért külön szar mert tincsenként kell szárítanom és kivasalnom mert tök göndör,én meg utálom...

Atti,igyekszem megérteni a stílusod,néha értem is,bár ez utóbbi hozzászólásodban megint van némi homály számomra:"majd ezt is kukázzátok,ha melengette a szívem" ez mit jelent?Bárki válaszolhat,lehet,csak én nem értem,és bocsi ezért...

Jujj , megint de meleg van...azért kivasaltam bár ájulás szinten vagyok szarul pedig már 1x lezuhiztam..

atti, irigyellek 1berninek én is nagyon örülnék...hogy vagytok fiúk lányok?

Szép vasárnapot mindenkinek!

😀 elnézem..nekem is szokott ilyen napom lenni 🙂

Igen ez így van.De ez benne van a pakliban,hisz nem is láttuk egymást soha,nem ismerjük egymás stílusát..Én is sokmindent írtam már amit nagyon bánok,de hát ilyenek vagyunk.Zizis napom van,nézzétek el nekem.

csak? felesleges mindent támadásnak venni:) sztem most ő sértődött be kicsit, de majd ha elmúlik visszajön, és próbál segíteni, mint ahogy régen az adatlapján is kiírta...azt hiszem ő is érzékeny kicsit:)

az a baj, ez a neten keresztüli beszélgetés elég félreérthető, sokszor, főleg ha az ember olyan hangulatban van, hajlamos mindent támadásnak vélni....ezt én is ismerem...nah, ezeket később törlöm 😀

Igen,értem én.

eleinte én sem értettem, de megszoktam 🙂 nagyjából látom mi van a sorok mögött, igazándiból csak jobb kedvre akart deríteni 🙂 és kíváncsi, hogy miért van szar napod...szeret így beszélgetni:))

Néha jobb lenne a szokványos..Nem mindíg vagyok ráhangolódva a stílusára de tényleg..Amúgy okés az "öreg"...(csak viccelek).

Atti nem gúnyolódik 🙂 ő ilyen 🙂 így teszi fel a kérdéseit, hogy ne legyen szokványos...

háát a boxerek nagyon aranyosak, és értelmesek, de sztem pár nap és megérti miért adtad oda. biztos jó helye lesz 🙂 sztem neked rosszabb mert őt hazaviszik, és már jól is érzi magát ( sok játék, kaja, séta )  hamarabb elfelejt mint gondolod 🙂

Atti látom megint elgurult a pirula.

Delia köszi az érdeklődést.. kissebb nagyobb dolgok miatt van rossz napom,,mi boxerekkel is foglalkozunk,és ma adtunk el egyet és nagyon rossz volt otthagyni,meg is bántam,mert láttam rajta hogy nem értette miért hagyjuk ott.Még sírtam is...Atti ha ki mersz gúnyolni,én sem fogom visszafogni magam..

miért van szar napod Lola?

mindjárt gondoltam :))   nagyon boldognak tünsz...:) örülök 🙂

Nekem szar napom van.. 🙁

delia, dehogy, rosszul fogalmaztam, ha igy jött le!

nagyon örülök, hogy egyáltalán láthattam. majd jön még egész napra megint hozzánk, mint ebben a hónapban is. és már megismer ám :)))) elmúlt egy éves. ö a MINDENEM.

de legalább megérte 🙂 sztem nem bánod ha erre megy el akár az egész napod :))

Idézet tőle: lola

Sziasztok! Kivel mi történt ma?

voltam a fiamat látogatni... ezzel el is ment a fél nap.

Sziasztok! Kivel mi történt ma?

Kedves Mindenki!

Köszi az érdeklődést ..elvagyok bár nagyon rosszul alszom ez zavar aludhatnék kicsit többet .teszek-veszek , álmodozok, a hét elég gyorsan eltelt remélem a jövőhét is ilyen gyorsan elmegy...13nap múlva jön haza 1hosszabb szabira a párom még elég soká .. az egyedüllét a legrosszabb , nagyon nehéz magányosan élni de most ez van lesz ez még jobb is...

zenélgetek, bele bele nézek a F1 -be ,..Remélem ti is jól vagytok ..Mindenkinek csodaszép napot....

Atti, én is üdvözöllek innen az éter másik oldaláról! 🙂 Örülök hogy jól vagy, ha jól vettem ki írásodból! Nofretete, neked is üdvözletek! 🙂

ElőzőOldal 197 / 202Következő