Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 198 / 202Következő

Kedves atti..

Csupa derü és jókedv ennek igazán örülök...Jó megy aki  strandon sütetti magát meg ilyenek így én is kibírnám:( Irígykedek:))) úgy tűnik jól vagy ennek nagyon örülök ..Puszi Legyen szép hétvégéd puszi..

Drága Atti nem szeretném holnap azt olvasni,hogy :" nem volt senki"...Itt vagyunk,vártunk téged..Bár az ilyen öreg emberek a tyúkokkal fekszenek,nem?(vicc volt)

Szia Atti,este leszek..

Atti, utaztál már féregjáratban?

Nemember,elmegyek aludni,még egy privit megvárok tőled.Puszi,és köszönöm..

Hát Atti nincs,amint látod,írt egy értelmes szöveget,aztán OFF:).

Utálom a katonaságot.

Igen a fegyelem hiányát én is aláírom.Ez jó érvelés volt...

Na végre.. ez így már tetszik... piros pont!Igen egyébként pont ezért.

Szia Atti. Pusztán tiszteletből kérdeztem,hány éves vagy,mert ha idősebb mint én,nem mondok olyat hogy játsz a pöcsöddel ha unatkozol,és hasonlókat..70 nem lehetsz mert akkor már a monitort sem látnád... kb 49-50 re tippelek,az még belefér a stílusodba is,ha nagyon jóindulatú vagyok..Viszont az idős emberek nem tudják elviselni a másságot,mert nem ismerik,mert amikor te születtél nagyon nagyon régen,még az ilyenről nem is beszéltek,meg egyáltalán a köztudatban sem volt ilyen...Na és most jöhet amit nekem szántál,egy teljesen összefüggéstelen kitérő válasz.. ami nem is ide tartozik..

Nem azt mondom, hogy az összes zsidó jó. De azt sem, hogy az összes zsidó rossz. Mindenfelé vannak jó, meg rossz emberek, bárkik is legyenek azok és bárhonnan származzanak is.

Érdekes... 🙂

Az erdőben van Tesco?

én is elköszönök,holnap folyt. aludjatok jól...

mindenkinek tudom a korát kb. de nem mindegy mert akkor nem olyan hangot ütök meg amilyet nem kéne..

jah ma ne háborúzzunk,majd holnap...ittmindenkinek fontos vagy atti..különben nem irnánk neked..

Mennem kell aludni, már alig látok. Jó éjt nektek

Mi a szakmád?

Köszönjük Atti hogy a mi kedvünkért ...tehát hány éves vagy?

Szerintem a sorok közt van a megoldás...:)

Élőszóban is ugyanúgy kommunikálsz, mint írásban? Mert akkor elég nehéz lehet veled beszélgetni élőben... Én próbálok mindent felfogni és megérteni amit írsz, de sajnos csak kevés sort sikerül.

Basssszus nemember akkorát röhögtem,hogy leköptem a monitort ,tiszta kóla lett....ezt énis akartam kérdezni tőle de nem mertem. szerintem is csúszik a kuplung neki... Atti ,én vagyok aki elköszönt tegnap..

atti, most őszintén kérdezem, bántás nélkül: Miért van az, hogy a felét sem értem a mondanivalódnak általában? Össze-vissza zagyvaságnak tűnik amiket írsz. Mintha neked is lenne valami beütésed... (tényleg nem rosszindulattal mondom). Biztos vagy benne hogy semmilyen mentális problémád nincs?

már feltűnt máskor is, hogy szereted az angol szavakat, kifejezéseket használni, de helytelenül... 🙂

Akkor viszlát..hány éves vagy te egyébként?50 körül?

Reménytelen hogy tudjunk normálisan társalogni? Mert ezzel nem segítesz,azt tudod ugye?

tudsz néha komoly is lenni?

Van ám akaraterő..:)) Megint itt...

Kedves Mobid2!Annyira megértelek...Hiába vannak az ember körül mások,akkor is rohadt magányos tud lenni.Én olyan helyen dolgozom ahol naponta rengeteg emberrel beszélgetek és van 3 tök cuki kolléganőm is,de mégis csak magány van a köbön.. Nem tudom és nem értem miért,de valami annyira hiányzik az életemből.Nem jövök rá,mi az amitől full teljes lehetne...Ezen túl kell lenni,keresni a kiutat nap mint nap...A tökéletesre törekedni akár egyedül is...

Idézet tőle: lola

fúúúú gyerekek! Annyira szar minden hogy még veszekedni sincs kedvem...veletek mi van?

velem semmi nincs.. kerülnek az egészséges emberek egy kicsit azt vettem észre... nincs társaságom. terápiához kéne jussak valamikor most már... a sport nem elég. magányos vagyok. egy hónapja még semmi bajom nem volt, most sincs semmi skizo tünet, csak a magány. várom a szombatot, mikor láthatom a fiam. és spórolok, nagyon.

Vannak, akik egymást írtják.. Igen. De nem mindenki. Nem lehet egy egész népre ezt általánosítani. Ma már az megy, hogy ha valaki zsidó, akkor ő biztosan rossz ember, ha vagyonos, akkor biztosan valakitől elvett valamit.. Ma már, ha zsidó valaki, akkor már támadható csak az által, hogy zsidó. De akik támadnak, azokban is lehet, hogy csörgedezik zsidó vér és nem tudnak róla. Egyébként meg egy nagy baromság az, hogy ennyire elkülönülve nézzük egymást. Mi értelme ennek? Mi testvérek vagyunk mindannyian, egyek az őseink. Néhány ember máshogy néz ki csupán és más nemzetekbe tartoznak. Az elkülönüléssel, amit persze a háttérhatalom hozott létre sok évezreddel ezelőtt kezdődött minden. Fogalmakkal elválasztják az embereket egymástól, hogy egymás torkának ugorjanak. Mindenki a saját nemzetét védi, azt ahová tartozik. De mekkora baromság ez! Egy bolygót tapodunk és egymást marjuk. Ez röhejes! Az országhatárok is csak kitaláltak és a nemzetek is. A valóságban nincsenek. Csak a térképeken és a köztudatban, mint elfogadott tény. Közben micsoda illúzió! Fel kéne ebből ébrednie a világnak. Bocsáss meg Atti, hogy az első hozzászólásommal téged támadtalak és a hozzád hasonlóan gondolkodókat, de nagyon nehezen viselem azt, amikor olyanokat támadnak, akik semmivel sem többel felelősebbek a világért, mint itt bármelyikünk. Persze te ezt máshogy látod, hiszen mint említetted szerinted a zsidók a világ kizárólagos irányítói. Nos, ebbe nem mennék bele, mert tök fölösleges. Kár is volt reagálnom erre az egészre. Aki változtatni akar a világon az tesz érte, nem fecseg róla. Fecsegni értelmetlen. Értelmesebb a Greenpeace-hez csatlakozni és a többi az egész emberiségért és Földért dolgozó szervezethez. Ez az, amivel változtatni lehet a dolgokon. Amíg az emberek egymást marják nem fog semmi sem változni. Ez ment mindig is, a háborúskodás, ellenségeskedés és a politikai rendszerek váltották egymást. De nem változott semmi. Miért? Mert az egész felfogás alapvetően hibás. Amíg nem válnak az emberek jobb emberekké, mint korábban az elődeik voltak és ugyanazokat a hibákat követik el, mint azok, addig itt semmi nem fog megváltozni. Amíg az emberek egyéni és nemzeti szinten is egymást támadják és nem képesek felelősséget vállalni a tetteikért, addig itt továbbra sem lesz béke.

sajnálom hogy elmész, remélem csak átmeneti, és visszavezet ide az utad 🙂

Sziasztok srácok,lelépek,megkedveltem mindenkit,még téged is Atti,de máshol van a helyem,amióta itt vagyok,csak kusza minden.. mindenkinek a legjobbakat kívánom.szeretlek titeket.Lola.

Velem a nagy semmi, lola 🙂

fúúúú gyerekek! Annyira szar minden hogy még veszekedni sincs kedvem...veletek mi van?

🙂

Idézet tőle: spellbound02

Én szeretem a káposztát és meg is eszem, és magamat is szeretem.

Ettől megéheztem 😀 

jééé Atti felébredt...

Köszönjük az információt..:))

Én szeretem a káposztát és meg is eszem, és magamat is szeretem.

Szia Atti..

Köszi Lola 🙂

Ne haragudj atti, hogy tegnap olyanokat irtam. Kialudtam a dühömet.

Atti nekem nem kell bemutatni, hogy kik irányítják a világot. Nagyon jól tudom, hogy kikről van szó. De ez, hogy ők zsidók mind ez csak a fajgyűlölet és a megtévesztés része. Ez pont a legfentebb álló háttérhatalom egyik megtévesztése.. Így terelik el magukról a figyelmet, hogy az emberek olyanokat utáljanak, akik nem tehetnek erről az egészről. Az egyik leghatásosabb megtévesztésük az, amikor az igazságot hazugsággal vegyítik. Szeretem Shakespeare-t idézni: "Több dolgok vannak földön és égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Te már tudsz valamit atti. Az átlagember még annyit se tud, amennyit te. Bár vannak, akik már igen. Itt-ott kezd kinyílni az emberek szeme a megtévesztésekre.

Igazad van, nem kellene magamra vennem mindenki ostobaságát, és én is agresszív voltam (verbálisan). Igazán sajnálom. Különben sem szeretek vitatkozni, az engem leszív, úgyhogy én befejeztem.

jó éjt!

nemám megkedvelsz itt a végén...:)))

Delia olvashat holnap..:)

tök jó hogy elbeszélünk egymás mellett..egy kukkot nem értek belőled,de ez mulattat...

holnap folytatjuk???

ez igaz.azt látjuk amit szeretnénk. egyetértünk.

ja lehet..

ElőzőOldal 198 / 202Következő