Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 196 / 202Következő

lola :

Fizikai bántalmazásban nem volt részem szerencsére, csak lelkiben. És esélyed sincs, hogy szabadulj tőle? Talpra tudsz állni, ha vannak melletted akik támogatnak, ez pocsolya amiben vagy. 🙁

Nem a férjem,nem házasodtunk össze.Ő nekem már nem tud olyat sem tenni sem mondani amiért újra azt érezném mint az elején.Annyira kihalt bennem minden,és ez "köszönhető" annak hogy az első veréstől kezdve fokozatosan kiírtotta bennem az önbizalmat,az élni akarást,és efféle csudijó dolgokat...Ha talpraálltam volna,rögtön tudta hogyan kell újra padlóra küldeni.Módszeresen lent tart ,hiába van nagy szám,azzal csak magam alatt vágom a fát..

Lola :

A házasságodhoz kitartást.

Nofretete :

Én pedig bár nem 10 évig, csak egy fél évig voltam egy valódi pszichopatának a párja, sose érzett irántam semmit, de ezt nem vettem (nem akartam) észrevenni, mert pontosan tudta, hogy mit kell mondjon ahhoz, hogy mellette maradjak.

Kedves Lola !

Elnézést ha tolakodó voltam teljes mértékben megértelek 10évig voltam 1 őrült felesége csak az ég tudja , hogy menekültem meg tőle.

Szép estét neked.

Kedves Nofre!

ez nem ilyen egyszerű,és azért nem panaszkodom,és nem kérek tanácsot(csak nagy ritkán),mert pontosan tudom mit és mikor és hogyan kellene tenni.Nem az a baj hogy nem tudom,hanem az,hogy semmi nem megy csak úgy ahogy mi akarjuk..megszabadulni a férjemtől???Ő nem akar Tőlem megszabadulni...Kettőnk kapcsolatáról órákat tudnék mesélni,de minek?Csak rosszul lennétek tőle hogy ilyen emberek is léteznek a földön...

Nem tudsz megszabadulni a férjedtől?

Idézet tőle: lola

Olyan jó lenne ha tudnátok nekem segíteni....Miért vagytok olyan messze?Miért vagytok fantomarcok?Miért nem oszthatom meg veletek ami fáj?Ha megszakad az ember szíve,azt hogy lehet túlélni?

Kedves Lola!

Mi bánt gyere mesélj ! Gondolj arra , hogy olyan emberek vagyunk pont mint te , nekem január óta sokat segített már ez az oldal , januárba 24 órából 15 sírtam a legtöbbet ábránd, kiscsillag delia segített nekem , 🙂 Ma már sok olyannap van amikor egyáltalán nem sírok..

Írd meg mi a baj , hátha tudunk segíteni!

Legyen szép napod Üdv Nofretete

Keserű.a párom bort iszik napi 2 hordóval,és még 3-4 fél vodkát.ÉS... makk egészséges...

Más ennyi alkoholtól meghalna.

utálom a sört.:)

:)))) 33.És Te?

Igen,teljesen jó...

oké.Köszi.

Atti írtam privit.

No de lola... :(((

erösnek kell lenni... az én szivem is megszakadt egy éve azóta csak mélyült... talán egyszer elmúlik, csak idö kérdése.

hát, segíteni nehéz, talán csak a szakik tudnak, azoknak is időbe telik... de a neten majdnem mindenki fantom arc, azért leírhatod mi bánt 🙂

Olyan jó lenne ha tudnátok nekem segíteni....Miért vagytok olyan messze?Miért vagytok fantomarcok?Miért nem oszthatom meg veletek ami fáj?Ha megszakad az ember szíve,azt hogy lehet túlélni?

milyen csend van itt :))

lola

Majd a többiek kiöltöznek hozzád feketébe, tudod én vidám fiú vagyok, ahogy mondtad nekem van humorom, igy én ezt nem teszem meg.Talán hozzád is illik a fekete.

Jaaaa így már tudom... Ki az az Évi?:) Egyébként mit is írtál hány éves vagy?

Vége a "nagy kövér dinnyének?"..Hányan ettétek?Nem kell ide jogász,ő kezdte én tudom.:)

Szia Atti!Mi a helyzet?

nagyon vicces vagy .jó a humorod csak kicsit száraz. Le kellenene pisilni:)

lola

Ne keverd a dolgokat.Nem én akadtam ki hanem te.És én nem kezdtem semmit.

Én csak szóltam hogy foglalkoznod kéne a problémáiddal , és lehetőleg ne egyedül hanem orvossal együtt.Az csak nem normális itt az ittlévőknek sem ha valaki megakar halni.Az előfordul sokakkal hogy maguk alatt vannak, ez nem jelenti azt hogy ekkor meg is kell ölnünk magunkat.Az öngyilkosság már nem normális.

Én nem haragszom, nekem nincs miért.

További jó beszélgetést a többiekkel, majd biztosan szivesen megemlékeznek a halálodkor is.

atti , hmmm remek program az idén még nem is ettem dinnyét 

Lola, sajna nem járok el főképp ilyen melegben mert a szívemet nyomja ez a meleg..5nap mulva jön párom haza szabira majd jobb lesz ennél , vele eljárunk itthonról ..egyedül is elmegyek itthonról ha nincs ekkora hőség

Velem? Hát kezdek meggyógyulni,ami a náthát illeti:).Holnap meló,és egyébként minden oké.Egyedül érzed magad? Nem jársz el valahová?

Szia Lola

Dög meleg unalom , magány légszomj , depi stb pedig a hétvége jój kezdődött volt itt 1 barátnőm de ismét egyedül. és veled mi zu?

Én abbahagytam.Ő kezdte!!:))Kiakadt egy picit,hogy néha én is magam alatt vagyok,vagy nem tudom..Veletek mi van??

Azt irtad ne vegyek mibdent igéretnek amit irsz, ezt ugy értelmeztem hogy nem mindig a valóságot irtad le

Segiteni akarnál itt , vagy csevegni másokkal, de segitséget nem akarsz kapni ha neked van bajod.

Ha nem irsz, nem olvaslak és nem fogom tudni a vaslóságot, azt a valóságot amit élsz, gondolsz

Mivel bántottalak? Talán azzal hogy megmertem kérdeni miért akarsz meghalni? Nem te bántanál azzal másokat ha ezt pl. a gyereked olvasná rólad?

Ellentétben velem te biráltál azaz bántottál.

A valóságot? Ne akard tudni.És légyszi ne bánts.Köszi.

nem óhajtok a te hangnemedben beszélni, bocs, a birálatot meghagyom neked

ja és becsapni másokat nem szabad, a valóságot mindenki megérdemli

jaaaaaaaaaaaaj mégegy hülye.....bocsi de most máshová koncentrálok,majd később küldelek el a fenébe..válts hangnemet addíg ha nem túl nagy kérés...

lola

Épp ez az hogy nem szeret5ném hogy megöld magad, ezért mondom hogy menj orvoshoz hogy ő segitsen neked hogy ez ne forduljon elő.

Én adtam egy tippet mit lenne érdemes csinálnod, talán abban is tud segiteni az orvos ha ezt nem tudod magadtól hogy kell.Vagy netán miben tudok még neked segiteni?

Én nem mondtam hogy szedj gyógyszert, csak azt hogy menj orvoshoz.

Ha nincsenek gondjaid akkor miért gondolsz arra hogy kiszállnál az életből? Ha nincsenek gondjaid, akkor az talán a súlyosabb esett, ahhoz lehet hogy itt kevesek vagyunk hogy segitsünk.Egy orvosnak viszont szakmája, de nem garancia hogy tud neked segiteni.Lehet azért akarsz elmenni külföldre mert ott könnyebb öngyilkosnak lenni, nem gondolsz a családodra, nincsenek a közeledben, ugy bizony mindenféleképpen könnyebb.Talán majd csak azthiszik hogy eltüntél és kevesebb fájdalmat okozol.

Egyébként én Franciaországot ajánlanám, de mivel nem viszel magaddal, nem volt tőled szép ezt felhoznod.De ha véleményemre voltál kiváncsi, akkor szavaztam.

Egyébként lehet kell erre gyógyszer.Majd az orvos ezt megállapitja.Csak fejts ki neki szépen mindent.

Igen (már ha még írhatok valamit),de csak halkan jegyzem meg hogy nem az a segítség ha folyton a betegségről beszélünk. Elviccelődünk itt,aztán ha valaki maga alatt van,akkor ideírja aztán mi meg elolvassuk..Most öljem meg magam?Ne vedd ígéretnek minden szavamat Spell..:))))

"Már sokszor úgy vagyok,kiszállok ebből az életnek nevezett valamiből,csinálja aki akarja,de túl gyáva vagyok."

Ez persze csak vicc volt,mielőtt még kiborulnál még jobban drága Spell...Nyugodj meg szépen..szuuuu-száááá.....

Igen,vannak gondjaim,most pl az hogy az egymillió forintot amit gyűjtögettem nyárra,mire költsem,hová menjek nyaralni,mert nem tudom eldönteni hogy Angliába vagy Franciaországba menjek.Szerinted erre kell gyógyszer?

lola

érdekes segitő vagy.nem kell gyógyszer, de nélküle sem klappol az életed.Nem olyan nagy dolog hogy nem szedsz gyógyszert.Sokat ebben nem tudsz mondani ami segitene.Mert arról nem irsz milyen gyógyszer nélkül elmulasztani a tüneteket.Aztán itt mondod hogy milyen sulyos esetek vannak, miközben te öngyilkosságról beszélsz.Szerintem neked igencsak vannak gondjaid, keresd fel az orvosod, és ne 3 hónap múlva hanem most.Neked itt nem kell segitened.

Mit, mennyit birsz el?Dobd el és akkor nincs gond.

Neked is minden jót és szépet!Én mondjuk pl.itt leszek.

Sajnállak Nofre,tényleg,nem tudom ez mennyire vígasztal de én is kész vagyok teljesen..

Nem is sorolom mik a problémáim,mert ugye mindenkinek az a legnagyobb,ami éppen neki van.De hétfőn megyek pszichiáterhez 3 havonta megyek,hogy elmondhassa mi a baja,(ez tényleg így van),de most befogja a pofáját és végighallgat..az tuti.

Már sokszor úgy vagyok,kiszállok ebből az életnek nevezett valamiből,csinálja aki akarja,de túl gyáva vagyok.Nem tudom,mennyit tud az emberi lélek,és elme elbírni de én már a határon vagyok.

Jajjjj. de bepörgött a szívem 220al ver de utálom már ezt a szorongást nem bírom idegileg:(

Haliho;

Roulett asztal. Elidozni. A barsonyt simogatni. Green Felt Jungle. Zold barsonybol dzsungel. Las Vegas - ra mondjak.

Domboru es felhomoru. Nekem is voltak ilyen erzeseim amikor nem voltam jol.

A tapintasi ersez nagyon erosen volt erezheto nekem.  Egyszer minden erdes, aztan  atalakul minden simava. Olyan sima mint az epoxi muanyag amit polirozo geppel poliroztak. Vagy amikor a konyhaban vagy szazszor van felmosva a ko.  Es olyankor nem emlekeztem semmire.

Egyszer kocsival mentem boltba a lakohelyemen, es elfelejtettem hova megyek. Mar vagy 10 eve laktam ott.  Es lehuzodtam az utrol es megalltam a kocsival, es csak neztem magam ele.  Es arra gondoltam hogy vajon miert van a kocsi motorja bekapcsolva. Es nem tudtam arra sem emlekezni, hogy miert megy a motor. Ezert kikapcsoltam a motort. Es ott ultem a kocsiban bamulva magam ele, nem tudom milyen hosszu ideig. Talan egy par orat. Aztan minedn az eszembe jutott, es elmentem a boltba es megvettem amit akartam, es hazamentem a feleseghez es a gyerekekhez.

Most mar nincs ez. Feleseg sincs. Elvalt tolem 5 eve. Gyerekei felnottek. Feleseg a hazat megtartotta. En vettem magamnak egy masik hazat. Most ilyen az elet.

Mas a vilag miota jobban erzem magam.

Megvagyok, koszonom szepen jol vagyok.

Tisztelettel;

zsivany

Delia koszi ezt dicseretnek veszem. de mar mulik a hatas mert uj invega csomag jott. amitol domboru lesz a felhomoru. es nem vagyok jol. erdekesnek lehet hogy erdekes, de jobb lenne jol lenni. a d betu legalabb jo valasztas. hanyingerem van :-(( de R jo hogy van. a roulettasztalon elidoznek... vagy csak a barsonyt simitanam vegig kedvesen..

😀 látom Harmony, megint elemedben vagy 🙂

itt aztán nyuodtan írhatsz  ilyen érdkeseket 🙂

persze nekem is van még "rejtegetnivalóm".... XD

mivel még a hangyában is összefüggést látok. oké átmegyek offba... 

már teljesen le vagyok kapcsolva.... persze nem de ez most mindegy.

milyen műszerekkel mértek?

ElőzőOldal 196 / 202Következő