Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 195 / 202Következő

Nem tudom mihez kezdjek, sirhatnékom van, de nem jön ki... A párom már alszik rég, én meg megértem hogy fáradt, de haragszom rá, haragszom a világra, hogy aludnia kell, és nem foglalkozik velem... egész este mondogattam neki, hogy szomorú vagyok (abból a bizonyos okból amit mondtam h nem irhatok le), próbált is kicsit vigasztalni mondott ezt-azt, de nem igazán tudott kizökkenteni a rosszkedvből, aztán meg békésen elaludt mintha minden rendben lenne, miközben én szenvedek

Hát buta nem vagy,ezt szögezzük le...Értéktelen meg főleg nem.Lehet,hogy magányos vagy,de néha mindenki az,még az is aki körül család és barátok vannak.Kicsit több önbizalmat !!!Gyönyörű lány vagy,a képed alapján,értelmes vagy,okos.és a helyén van a szíved. Mi kell még?Mi szeretünk,így ahogy vagy.No para!!!!

Igen, ismerős ez a rossz néven venni ha más alszik miközben én nem tudok dolog... de az a baj nap közben is tök egyedül vagyok... és úgy egyáltalán... egy semminek érzem magam, most legalábbis. értéktelennek, butának, magányosnak

Igen,azért kérdeztem,mert amikor én sem csináltam semmit egész nap,nem volt egy egészséges fáradtságérzet bennem,és nagyon rossz volt.Szinte rossznéven vettem ha más aludt,mikor én nem tudtam...Majd a suliban elfáradsz az tuti.

Én a haláltól féltem mindíg ,folyton arra gondoltam,meg rossz dolgokra a világban.A híradót nem bírtam megnézni mert kiborultam,és amikor este lett ,ezen agyaltam.

Ez már nem érdekel,és dolgozom is tehát hulla vagyok estére.De hát lettek más problémáim.És mindíg is lesznek...

A lényeg hogy mi itt vagyunk,nem vagy egyedül..

általában? általában semmit... tudom, ez nem jó. azért is kezdem a sulit megint, hogy csináljak valamit

Mit csinálsz napközben általában?

Éber maradok, hiába fekszem mozdulatlanul csukott szemmel órákon át. Nem gondolkozok semmin csak nem tudok elaludni. És közben megöl az unalom.

Én általában mindenbe bele szoktam szólni ha késztetést érzek rá,itt azért otthonosabban érzem magam,atti és Delia társaságában,no meg Spell -el szoktam szócsatázni,állandóan belémköt..:)Többet legyél itt velünk.Itt minden témát érintünk és nem beszélünk folyton a betegségről,talán néha az is segít..

amikor lefekszel aludni,miért nem tudsz?éber vagy,vagy gondolkozol?

skizofrénia

Miért melyik topicban szoktál lenni?

az is bánt hogy senki sem foglalkozik velem... azért ebbe a topikba irok mert itt úgy látom van épp egy kis élet, és h szóljon hozzám valaki...

Hát én ezt könnyen megoldottam. Vettem egyet.Teljesen jó.Nem vagyok lusta meg buta sem,csak nekem kellett akkor egy melóhoz,azóta onnan eljöttem és azóta nem kellett sehová.Mondjuk a vizsgáktól én is falnak megyek,ne tudd meg hogy lett meg a jogsim.(azt nem vettem)

Mert másik városban van az iskola. Ott, ahol eredetileg lakok. Mindegy, bonyolult lenne leirni úgy, hogy nem irok városneveket. Lényeg hogy megvan az oka, csak igy lehetséges most nekem suliznom... Egyébként középiskola, esti tagozaton... Nem fejeztem még be, nincs érettségim, és szeretnék már túlleni rajta, de az elmúlt években menet közben mindig rosszul lettem, és emiatt mindig abba kellett hagynom. És csak remélhetem, hogy most nem ismétlődik ez meg újra...

Milyen suli?Most megkérdezném miért kell külön költöznöd ahhoz Tőle...ha tudod írd le..

meg most két este is gyógyszerrel aludtam el, amitől nappalra is zombi vagyok... és ma ki akarom hagyni, de igy nem tudom mikor fogok tudni elaludni... mindenhogy rossz

van, amit nem irhatok le, mert olyan is olvashatja, aki nem szeretném, hogy lássa.....

egy másik bajomat leirhatom. külön kell költöznöm a páromtól augusztus végén, hogy elkezdhessem az iskolát, és azontúl, hogy az iskolától lehet megint rosszul leszek és a végén kórházba kerülök, a legangyobb problémám ezzel az, hogy én nem akarok külön élni Tőle...

Szia ! Mi a baj életem???? Mesélj,itt vagyunk!!

olyan szomorú vagyok...

Nekem kevés ha valaki jó ember azt hiszem,nekem a szerelem mint érzés nagyon fontos,későbbiekben persze a szeretet,de én azt hiszem hogy egy életen át tudnék egy emberbe szerelmes lenni.Nekem még nem lett meg a nagy Ő,de nem adom fel.Egyszer volt egy fiú,full milliomos volt,még 18 éves voltam,és az anyám mondta hogy ne szalasszam el,rendes ember volt,24 éves,dolgos ,helyes és imádott engem,de nem tudtam szerelmes lenni belé.Úgyhogy elzavartam.(na,megint megkapom Spelltől,hogy a nagy semmiről dumálgatok itt)

jó lenne a zene Atti, csak nem tudom meghallgatni végig, mert szaggatva játsza le..:(

nekem most már mennem kell jó éjt mindenkinek 🙂

hát, akármilyen lenne is nekem nem kéne 😀 azt hiszem egy életre, elég nekem egy férfi...

Jaj de jó hogy megkérdezted...nem tudom megfogalmazni,de dolgozom rajta..:)))

azt hiszem jó ember...jobb mint én az biztos 😀  azt nem mondhatom, hogy a nagy ő lenne, soha nem voltam igazán szerelmes belé, viszont tényleg nagyon rendes segít sokat, szeret főzni, sokat dolgozik, hogy jobb legyen nekünk 🙂 egy szavam sem lehet...

És milyen ember ? Ő Neked a Nagy Ő??

nem, élettársam van

Férjnél vagy? Már ha szabad tudni..

Delia!A sorsunkat magunk alakítjuk,én sajnos nem dicsekedhetek azzal hogy az eszemet is használtam közben,mert egyébként mindenem megvan csak a legfontosabb hiányzik...a nyugalom..a harmónia..a lelki béke .Mit ér a pénz,ha ezeket nem tudom megvásárolni??

Idézet tőle: lola

De jó ötlet..csak halkan jegyzem meg hogy megint ő kezdte...:)Nemsokára csillaghullás,lehet kívánni sok sok szép dolgot!!!Én csak egyet kérek..

nekem is csak egy kívánságom van, vagy is csak lenne ...:)

jóóóó...

De jó ötlet..csak halkan jegyzem meg hogy megint ő kezdte...:)Nemsokára csillaghullás,lehet kívánni sok sok szép dolgot!!!Én csak egyet kérek..

Ja,vegyük el a magánhangzókat,én pl. úgy is érteném..:)

Mit szeretnél moderáltatni?

sajnos nemigen van moderáció

Sziasztok...hogy vagytok? (ugye ide írhatok Spell:)??) Vagy ezt is megkérdőjelezed???

nem olyan idézet...:) hanem a válasz gomb helyett, nyomom az idéz gombot 🙂 és akkor tutira tudod, hogy neked írtam-e  a választ

Idézet tőle: atti

Idézet tőle: delia0

én is szeretem :))

Ha ez nekem jött válasznak,adok egy pirospontot,bass....legyen kettő

köszi, szaladok az ellenőrzőmért 😀 persze, hogy neked szólt...de ha akarod, idézlek....

nem csodálom Lola...

én is szeretem :))

Énis unok mindent....

az túlzás, hogy frankó...fáradt vagyok, unom is kicsit...az egészet, így ahogy van...

a második zene az jó.

jók a zenék Atti, nekem tetszenek, bár csak most volt igazán időm, hogy meghallgassam, és egész jól müködik a net is 🙂

Jó éjt Nektek!!

Nem tudom Delia,tényleg nem tudom...Most mondhatnám hogy ha nem lenne gyerek,otthagynám,de amíg nem volt gyerek,addíg is ez volt,mégsem léptem..Tiszta hülye vagyok,gyenge jellem.Pedig erős is lehetnék,mert megvan bennem,csak fogalmam sincs mi tart itt.

jobb mint a biztos rossz, én még mindig azt mondom, de erre majd egyszer rájössz magad is...sztem

ááá ...gyerekkel nem jó a bizonytalan.

szerintem, meg fordítva jobb 🙂

Esély mindíg van,és lehetőség is.Csak nem kap utánna az ember ,mert jobb a biztos rossz mint a bizonytalan.

Nehogy azt hidd..mondhatnám, hogy pech, de inkább trauma miatt vonzom és választom az ilyeneket.

Kedves Eszter 

Nagyon sajnálom hogy te is hasonló cipőben jártál mint én .. Nem az a lényeg meddig tartott hanem az hogy megszabadultunk

ElőzőOldal 195 / 202Következő