Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 194 / 202Következő

ez ötletes, nézzétek:

Self-portraits done to a different drug every day (45 Photos)

atti

Te jársz nudizni????

Hát én ennyire nem vagyok merész.

jó, feladom :DDD

olvasd a Bibliát, Evangéliumok.

Jézus sok mindent mondott. ebben az idézetben nem látok semmi olyat, ami ellentétben állna azzal, amit én "tőle" olvastam (azt nem mondhatom, h hallottam). szóval mivel kéne összehasonlítanom?

hasonlisd össze azzal amit Jézus mond

mi a nem szimpi abban, amit idéztem tőle?

olvasom is.ha ráérek.

én azt az embert nem kedvelem vmi miatt, de már csak az itt leirt dolog miatt sem szimpi

Márai! 🙂 Sándor

sztem olvass Bibliát. az egész kultúránk arra épül, nem haszontalan ismerni. sztem érdekes is.

nem vagyok buddhista, persze érdekel az is

ugy hogy hiszek és Jézusban is hiszek, bár kevés ismeretem van róla, de ez nem gond

Ki az a Mária?

Idézet tőle: spellbound02

nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.

egyetértek azzal, h nem ebből kell tanulni.

spellbound, rólad eddig azt hittem, h buddhista vagy. hogy jön ide jézus meg a hit?

ha meghal vkim, erre gondolok. mint ahogyan a saját halálommal kapcsolatban is:

"Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam és az értelmem egy szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatos rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem." (Márai írta)

atti

Itt egy jó dal a gyászhoz. Keresztény, a barátja hallt meg a szerzőjének, Dimebag Darell.

Black Label Society - In this river

I've been around this world
Yet I see no end
All shall fade to black again and again
This storm that's broken me
My only friend

[Chorus:]
In this river all shall fade to black
In this river ain't no coming back
In this river all shall fade to black
Ain't no coming back

Withdrawn I step away
Just to find myself
The door is closed again
The only one left
This storm that's broken me
My only friend

atti

Részvétem. De nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.

Jó éjt mindenkinek!

ezt értem...:)

a lábaim gyönyörűek...

Én nagyon tudok szeretni,és tudom hogy meg fogom találni egyszer azt aki megérdemel engem,valahol létezik,lehet,hogy az északi sarkon,de ha a sors úgy akarja,megtalál.

Nekem kell egy olyan menyasszonyi ruha amilyen a Gun's n Roses klipben volt,elöl rövid,hátul hosszú...anélkül nem vagyok hajlandó meghalni:)))

Hát ezt aznap reggel döntöttük el akkor.nem volt betervezve.pakoltunk 2 bugyit aztán mentünk. Az egyik a páromé volt a másik az enyém..:))))))

rondák az olasz nők. a pasikat nem néztem.

Mostmár ha valaki akit szeretek,a wc-n kérné meg a kezem,annak is örülnék...

nekem az olaszok sem jönnek be

meg a sóhajok hidja, inkább horvátország

bizonyára különleges volt.De vajon ha a szerelmese az embernek megkéri a kezét bárhol nem pont olyan szép alkalom?Persze most különleges helyekre gondolok, nem a kocsmára, vagy a konyhára, de nem feltétlen ennyire 'extra'.

Én voltam Olaszországban,Velencében,ott kérte meg a párom a kezem a szerelmesek hídján,gyönyörű volt. VOLT.

nem nem voltam még görögöknél, de nekem arcra nem tetszenek, meg nem vonz a görög koltúra, nekem a törikönyből tanult háboruk jutnak róla szembe, de geondom nem lenne velük

Én nem is tudom.Nem az a lényeg,hol vagyok hanem hogy kivel..a hely annyira mellékes.naplemente mindenhol van..:)))

Én Ninne-be szeretnék elmenni, Dél-Franciaország.

🙂 Ez egy lánymacska,aki titokzatos és hideg,de mégis szeretné az ember megsímogtni,hogy mégis hogy reagál.Dorombolni kezd-e,vagy megkarmol..hát ez vagyok én..Egyébként vörös haj,173 cm,68 kg,és Ildikó a nevem.Ez vagyok én..Te jössz.Na hol az őszinteség???

Én mindenkire tudnám,kicsoda..ez 100 százalék! Elsőre kitalálnám...

De jó is lenne.Egyébként én szívesen taliznék veletek itt az országban is.Sosem akartatok talizni itt egymással?Igaziból..

Szia Atti!Milyen napod volt?

:))

csak jobb mint felülni rá és repkedni

:))))

van, akinek igénye van arra, h több néven is létezzen. régebben pl. az indexen puszta szórakozásból kreáltam néhány másod-harmadnicket magamnak, mert a "saját nevem" túl megterhelő volt. ma már nem csinálok ilyeneket, de érteni vélem, mi van mögötte. amúgy meg igazad van.

Idézet tőle: atti

Liliomról nem tudok semmit,nem is ír,ugyan mi van vele???

ír, csak más néven.

Na ez megint homályos.vagy csak fáradt vagyok.Jó éjt nektek,szép napot holnapra..

itt vagyok, itt vagyok...és  Atti ismét formában van...:DDD

:)))

Én is szoktam nagy ritkán.És min gondolkodtál? Hol van Delia egyébként?

mit csináltál ma?

🙂

ÁÁ.. látom férfiből vagy Te is....

Egyébként miért jobb nektek férfiaknak ha 2 nőt láttok együtt ,mint az ,ha 2 pasit?

jaj de köszi... Ezt jó volt olvasni,és hihetetlen de értettem minden szót ..:))

Nemember itt vagy velünk?

nők nem megértőbbek vagy gyengédebbek hanem érzékenyebbek

atti kicsit régimódi,illetve még szokja az új dolgokat...de nem bánt,ha meg igen,megharapjuk:)))mire holnap végigolvassa az irományunkat,öregszik 3 évet:))Mindenki lehet kedves okos és szeretnivaló attól függetlenül hogy kiket és miket szeret..magánügy..

Most viszont lefekszem ,mert 6 kor kelek,de holnap este itt vagyok ujra..Fel a fejjel,próbálj meg aludni jó??az én kedvemért..

erről itt nem szivesen irok, mert atti megrögzött homofób

Igen együtt élünk, de most ugye el kell majd költöznöm...

Te akkor a nőket szereted?Mindíg is így volt?És együtt éltek? hát ez tök jó..Egy nő biztos megértőbb mint egy férfi,és gyengédebb..hmm

Nőőőő????Nem mondod...mesélj...nah erre nem számítottam...

Végig fogod csinálni a sulit mert képes vagy rá...a kórházat meg felejtsd el..

szomorú vagyok, mert úgy gondolom, nem fogom tudni végigcsinálni a sulit, mert megint rosszul leszek aztán kórházba kerülök

az én párom nő

Ilyenek a férfiak..Bezzeg ha nekik fáj valami..(jujj ezt atti holnap elolvassa,kapok..)

A rosszkedvedből csak magadat tudod kizökkenteni,úgy hogy jó dolgokra gondolsz,vagy nekem a másik taktikám hogy rossz dolgokra gondolok és örülök hogy nem velem történnek meg..tv nézéssel hogy állsz?filmek?Nekem azt mondta egyszer a pszichiáter ,ha rossz a kedvem,nézzek Harry Pottert.Na köszi. Ku.va szarul lettem tőle.A dementorok a frászt hozták rám..

ElőzőOldal 194 / 202Következő