OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 16:25ez ötletes, nézzétek:
http://thechive.com/2012/08/09/self-portraits-done-to-a-different-drug-every-day-45-photos/
ez ötletes, nézzétek:
Self-portraits done to a different drug every day (45 Photos)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 11:41atti
Te jársz nudizni????
Hát én ennyire nem vagyok merész.
atti
Te jársz nudizni????
Hát én ennyire nem vagyok merész.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 11:15jó, feladom :DDD
jó, feladom :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 11:13olvasd a Bibliát, Evangéliumok.
olvasd a Bibliát, Evangéliumok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 11:00Jézus sok mindent mondott. ebben az idézetben nem látok semmi olyat, ami ellentétben állna azzal, amit én "tőle" olvastam (azt nem mondhatom, h hallottam). szóval mivel kéne összehasonlítanom?
Jézus sok mindent mondott. ebben az idézetben nem látok semmi olyat, ami ellentétben állna azzal, amit én "tőle" olvastam (azt nem mondhatom, h hallottam). szóval mivel kéne összehasonlítanom?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:55hasonlisd össze azzal amit Jézus mond
hasonlisd össze azzal amit Jézus mond
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:51mi a nem szimpi abban, amit idéztem tőle?
mi a nem szimpi abban, amit idéztem tőle?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:49olvasom is.ha ráérek.
én azt az embert nem kedvelem vmi miatt, de már csak az itt leirt dolog miatt sem szimpi
olvasom is.ha ráérek.
én azt az embert nem kedvelem vmi miatt, de már csak az itt leirt dolog miatt sem szimpi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:38Márai! 🙂 Sándor
sztem olvass Bibliát. az egész kultúránk arra épül, nem haszontalan ismerni. sztem érdekes is.
Márai! 🙂 Sándor
sztem olvass Bibliát. az egész kultúránk arra épül, nem haszontalan ismerni. sztem érdekes is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:31nem vagyok buddhista, persze érdekel az is
ugy hogy hiszek és Jézusban is hiszek, bár kevés ismeretem van róla, de ez nem gond
Ki az a Mária?
nem vagyok buddhista, persze érdekel az is
ugy hogy hiszek és Jézusban is hiszek, bár kevés ismeretem van róla, de ez nem gond
Ki az a Mária?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:28Idézet tőle: spellbound02nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.
egyetértek azzal, h nem ebből kell tanulni.
spellbound, rólad eddig azt hittem, h buddhista vagy. hogy jön ide jézus meg a hit?
Idézet tőle: spellbound02nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.
egyetértek azzal, h nem ebből kell tanulni.
spellbound, rólad eddig azt hittem, h buddhista vagy. hogy jön ide jézus meg a hit?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:14ha meghal vkim, erre gondolok. mint ahogyan a saját halálommal kapcsolatban is:
"Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam és az értelmem egy szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatos rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem." (Márai írta)
ha meghal vkim, erre gondolok. mint ahogyan a saját halálommal kapcsolatban is:
"Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam és az értelmem egy szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatos rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem." (Márai írta)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 10:06atti
Itt egy jó dal a gyászhoz. Keresztény, a barátja hallt meg a szerzőjének, Dimebag Darell.
Black Label Society - In this river
http://www.youtube.com/watch?v=qz88qOS1Rwg
I've been around this world
Yet I see no end
All shall fade to black again and again
This storm that's broken me
My only friend[Chorus:]
In this river all shall fade to black
In this river ain't no coming back
Ain't no coming backWithdrawn I step away
Just to find myself
The door is closed again
The only one left
My only friend
atti
Itt egy jó dal a gyászhoz. Keresztény, a barátja hallt meg a szerzőjének, Dimebag Darell.
Black Label Society - In this river
I've been around this world
Yet I see no end
All shall fade to black again and again
My only friend
[Chorus:]
In this river ain't no coming back
Ain't no coming back
Withdrawn I step away
Just to find myself
The door is closed again
The only one left
My only friend
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 09:57atti
Részvétem. De nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.
atti
Részvétem. De nem ebből kell tanulni.Az életet mindenkinek el kellene fogadnia. Az ő útja itt véget ért és folytatódik máshol.Aki Jézusban hisz az a halál után is tovább él.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 21:58Én nagyon tudok szeretni,és tudom hogy meg fogom találni egyszer azt aki megérdemel engem,valahol létezik,lehet,hogy az északi sarkon,de ha a sors úgy akarja,megtalál.
Nekem kell egy olyan menyasszonyi ruha amilyen a Gun's n Roses klipben volt,elöl rövid,hátul hosszú...anélkül nem vagyok hajlandó meghalni:)))
Én nagyon tudok szeretni,és tudom hogy meg fogom találni egyszer azt aki megérdemel engem,valahol létezik,lehet,hogy az északi sarkon,de ha a sors úgy akarja,megtalál.
Nekem kell egy olyan menyasszonyi ruha amilyen a Gun's n Roses klipben volt,elöl rövid,hátul hosszú...anélkül nem vagyok hajlandó meghalni:)))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 21:49Hát ezt aznap reggel döntöttük el akkor.nem volt betervezve.pakoltunk 2 bugyit aztán mentünk. Az egyik a páromé volt a másik az enyém..:))))))
rondák az olasz nők. a pasikat nem néztem.
Mostmár ha valaki akit szeretek,a wc-n kérné meg a kezem,annak is örülnék...
Hát ezt aznap reggel döntöttük el akkor.nem volt betervezve.pakoltunk 2 bugyit aztán mentünk. Az egyik a páromé volt a másik az enyém..:))))))
rondák az olasz nők. a pasikat nem néztem.
Mostmár ha valaki akit szeretek,a wc-n kérné meg a kezem,annak is örülnék...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 21:45nekem az olaszok sem jönnek be
meg a sóhajok hidja, inkább horvátország
bizonyára különleges volt.De vajon ha a szerelmese az embernek megkéri a kezét bárhol nem pont olyan szép alkalom?Persze most különleges helyekre gondolok, nem a kocsmára, vagy a konyhára, de nem feltétlen ennyire 'extra'.
nekem az olaszok sem jönnek be
meg a sóhajok hidja, inkább horvátország
bizonyára különleges volt.De vajon ha a szerelmese az embernek megkéri a kezét bárhol nem pont olyan szép alkalom?Persze most különleges helyekre gondolok, nem a kocsmára, vagy a konyhára, de nem feltétlen ennyire 'extra'.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 21:25Én voltam Olaszországban,Velencében,ott kérte meg a párom a kezem a szerelmesek hídján,gyönyörű volt. VOLT.
Én voltam Olaszországban,Velencében,ott kérte meg a párom a kezem a szerelmesek hídján,gyönyörű volt. VOLT.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 21:22nem nem voltam még görögöknél, de nekem arcra nem tetszenek, meg nem vonz a görög koltúra, nekem a törikönyből tanult háboruk jutnak róla szembe, de geondom nem lenne velük
nem nem voltam még görögöknél, de nekem arcra nem tetszenek, meg nem vonz a görög koltúra, nekem a törikönyből tanult háboruk jutnak róla szembe, de geondom nem lenne velük
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 21:18Én nem is tudom.Nem az a lényeg,hol vagyok hanem hogy kivel..a hely annyira mellékes.naplemente mindenhol van..:)))
Én nem is tudom.Nem az a lényeg,hol vagyok hanem hogy kivel..a hely annyira mellékes.naplemente mindenhol van..:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 21:14Én Ninne-be szeretnék elmenni, Dél-Franciaország.
Én Ninne-be szeretnék elmenni, Dél-Franciaország.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 21:05🙂 Ez egy lánymacska,aki titokzatos és hideg,de mégis szeretné az ember megsímogtni,hogy mégis hogy reagál.Dorombolni kezd-e,vagy megkarmol..hát ez vagyok én..Egyébként vörös haj,173 cm,68 kg,és Ildikó a nevem.Ez vagyok én..Te jössz.Na hol az őszinteség???
🙂 Ez egy lánymacska,aki titokzatos és hideg,de mégis szeretné az ember megsímogtni,hogy mégis hogy reagál.Dorombolni kezd-e,vagy megkarmol..hát ez vagyok én..Egyébként vörös haj,173 cm,68 kg,és Ildikó a nevem.Ez vagyok én..Te jössz.Na hol az őszinteség???
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 20:26De jó is lenne.Egyébként én szívesen taliznék veletek itt az országban is.Sosem akartatok talizni itt egymással?Igaziból..
De jó is lenne.Egyébként én szívesen taliznék veletek itt az országban is.Sosem akartatok talizni itt egymással?Igaziból..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 17:50csak jobb mint felülni rá és repkedni
csak jobb mint felülni rá és repkedni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.14., 10:46van, akinek igénye van arra, h több néven is létezzen. régebben pl. az indexen puszta szórakozásból kreáltam néhány másod-harmadnicket magamnak, mert a "saját nevem" túl megterhelő volt. ma már nem csinálok ilyeneket, de érteni vélem, mi van mögötte. amúgy meg igazad van.
van, akinek igénye van arra, h több néven is létezzen. régebben pl. az indexen puszta szórakozásból kreáltam néhány másod-harmadnicket magamnak, mert a "saját nevem" túl megterhelő volt. ma már nem csinálok ilyeneket, de érteni vélem, mi van mögötte. amúgy meg igazad van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.14., 07:05Idézet tőle: attiLiliomról nem tudok semmit,nem is ír,ugyan mi van vele???
ír, csak más néven.
Idézet tőle: attiLiliomról nem tudok semmit,nem is ír,ugyan mi van vele???
ír, csak más néven.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.13., 20:34itt vagyok, itt vagyok...és Atti ismét formában van...:DDD
itt vagyok, itt vagyok...és Atti ismét formában van...:DDD
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.13., 17:32jaj de köszi... Ezt jó volt olvasni,és hihetetlen de értettem minden szót ..:))
Nemember itt vagy velünk?
jaj de köszi... Ezt jó volt olvasni,és hihetetlen de értettem minden szót ..:))
Nemember itt vagy velünk?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.12., 21:38nők nem megértőbbek vagy gyengédebbek hanem érzékenyebbek
nők nem megértőbbek vagy gyengédebbek hanem érzékenyebbek
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.12., 21:32atti kicsit régimódi,illetve még szokja az új dolgokat...de nem bánt,ha meg igen,megharapjuk:)))mire holnap végigolvassa az irományunkat,öregszik 3 évet:))Mindenki lehet kedves okos és szeretnivaló attól függetlenül hogy kiket és miket szeret..magánügy..
Most viszont lefekszem ,mert 6 kor kelek,de holnap este itt vagyok ujra..Fel a fejjel,próbálj meg aludni jó??az én kedvemért..
atti kicsit régimódi,illetve még szokja az új dolgokat...de nem bánt,ha meg igen,megharapjuk:)))mire holnap végigolvassa az irományunkat,öregszik 3 évet:))Mindenki lehet kedves okos és szeretnivaló attól függetlenül hogy kiket és miket szeret..magánügy..
Most viszont lefekszem ,mert 6 kor kelek,de holnap este itt vagyok ujra..Fel a fejjel,próbálj meg aludni jó??az én kedvemért..
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.08.12., 21:27erről itt nem szivesen irok, mert atti megrögzött homofób
Igen együtt élünk, de most ugye el kell majd költöznöm...
erről itt nem szivesen irok, mert atti megrögzött homofób
Igen együtt élünk, de most ugye el kell majd költöznöm...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.12., 21:22Te akkor a nőket szereted?Mindíg is így volt?És együtt éltek? hát ez tök jó..Egy nő biztos megértőbb mint egy férfi,és gyengédebb..hmm
Te akkor a nőket szereted?Mindíg is így volt?És együtt éltek? hát ez tök jó..Egy nő biztos megértőbb mint egy férfi,és gyengédebb..hmm
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.12., 21:18Nőőőő????Nem mondod...mesélj...nah erre nem számítottam...
Végig fogod csinálni a sulit mert képes vagy rá...a kórházat meg felejtsd el..
Nőőőő????Nem mondod...mesélj...nah erre nem számítottam...
Végig fogod csinálni a sulit mert képes vagy rá...a kórházat meg felejtsd el..
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.08.12., 21:14szomorú vagyok, mert úgy gondolom, nem fogom tudni végigcsinálni a sulit, mert megint rosszul leszek aztán kórházba kerülök
szomorú vagyok, mert úgy gondolom, nem fogom tudni végigcsinálni a sulit, mert megint rosszul leszek aztán kórházba kerülök
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.12., 21:04Ilyenek a férfiak..Bezzeg ha nekik fáj valami..(jujj ezt atti holnap elolvassa,kapok..)
A rosszkedvedből csak magadat tudod kizökkenteni,úgy hogy jó dolgokra gondolsz,vagy nekem a másik taktikám hogy rossz dolgokra gondolok és örülök hogy nem velem történnek meg..tv nézéssel hogy állsz?filmek?Nekem azt mondta egyszer a pszichiáter ,ha rossz a kedvem,nézzek Harry Pottert.Na köszi. Ku.va szarul lettem tőle.A dementorok a frászt hozták rám..
Ilyenek a férfiak..Bezzeg ha nekik fáj valami..(jujj ezt atti holnap elolvassa,kapok..)
A rosszkedvedből csak magadat tudod kizökkenteni,úgy hogy jó dolgokra gondolsz,vagy nekem a másik taktikám hogy rossz dolgokra gondolok és örülök hogy nem velem történnek meg..tv nézéssel hogy állsz?filmek?Nekem azt mondta egyszer a pszichiáter ,ha rossz a kedvem,nézzek Harry Pottert.Na köszi. Ku.va szarul lettem tőle.A dementorok a frászt hozták rám..