OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:08én majd quechea sportruhákat akarok
Debrecenben van egy jó hely,sok van , régen szerettem odajárni, Inka Café, ott lefotoztam magam egy macchu picchu kép előtt, még régebben, ugy tavaly nyáron, Frank Zappa Zappa Plays Zappa polóban, napszemüvegel, alkoholizáltam, ilyen citromos sört
én majd quechea sportruhákat akarok
Debrecenben van egy jó hely,sok van , régen szerettem odajárni, Inka Café, ott lefotoztam magam egy macchu picchu kép előtt, még régebben, ugy tavaly nyáron, Frank Zappa Zappa Plays Zappa polóban, napszemüvegel, alkoholizáltam, ilyen citromos sört
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 21:55Egyszer amikor presszóm volt,fogadtunk a srácokkal ,mert ők azt mondták,egy nővel bármit meg lehet tenni ha részeg,én meg mondtam hogy nem,és megittam 4 dl tömény portorico rumot 76%-osat(vagy kb annyi),és nekem lett igazam,felmentem az emeletre és aludtam édesen 20 percet.Aztán mivel nyertem,elvittek moziba 6 fiú és én,olyan tökjó volt.Csak gondoltam ha már mindenki mesél amit akar leírom...Sosem szerettem lányokkal barátkozni.
Egyszer amikor presszóm volt,fogadtunk a srácokkal ,mert ők azt mondták,egy nővel bármit meg lehet tenni ha részeg,én meg mondtam hogy nem,és megittam 4 dl tömény portorico rumot 76%-osat(vagy kb annyi),és nekem lett igazam,felmentem az emeletre és aludtam édesen 20 percet.Aztán mivel nyertem,elvittek moziba 6 fiú és én,olyan tökjó volt.Csak gondoltam ha már mindenki mesél amit akar leírom...Sosem szerettem lányokkal barátkozni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 21:53lato: széles, tág, van ilyen pólom amire ez van felirva végig többször, ecuador-i hegyekkel, meg az hogy Norte és egy irányű, vektor, Andes és a hegyek nevei, fekete-fehér póló, kaptam
van még két ecuador-i pólóm, szeretem és hordom őket.
lato: széles, tág, van ilyen pólom amire ez van felirva végig többször, ecuador-i hegyekkel, meg az hogy Norte és egy irányű, vektor, Andes és a hegyek nevei, fekete-fehér póló, kaptam
van még két ecuador-i pólóm, szeretem és hordom őket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 21:45vannak rokonaim Svédben, Canada, Svájc, Svájcban az egyik rokonom a Novartisnál valami nagy pozicióban van vmi nagy részlegnek a vezetője, volt már USA-ban, meg Spanyolban is ebben a munkakörben, most Svájcban él ahol a szülei, csak neki aztszem egy tó mellet van saját háza, mig a szülei még a mai napig csak bérlik a házukat , pedig az apuka is vegyészmérnök volt vmi gyógyszergyárban felelős pozicióval.Ecuadorban a terapeutám él a családjával.Neki mindenfelé vannak ismerősei.
A Novartis sem olyan szép ahogy az kivülről látszik.
vannak rokonaim Svédben, Canada, Svájc, Svájcban az egyik rokonom a Novartisnál valami nagy pozicióban van vmi nagy részlegnek a vezetője, volt már USA-ban, meg Spanyolban is ebben a munkakörben, most Svájcban él ahol a szülei, csak neki aztszem egy tó mellet van saját háza, mig a szülei még a mai napig csak bérlik a házukat , pedig az apuka is vegyészmérnök volt vmi gyógyszergyárban felelős pozicióval.Ecuadorban a terapeutám él a családjával.Neki mindenfelé vannak ismerősei.
A Novartis sem olyan szép ahogy az kivülről látszik.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 21:32én is minek legyek a nappali korházban fazekasságot tanulni, ha cserépkályhakészitő nem leszek, nem is akarok, nem nekem való
vega gyerek?hmm, jó én szeretem ha vegák az emberek, meg mig ki nem próbálják addig annyira nem tudják, meg nekem ez nem csak biológia
hanem a hússal agressziv , álltias energiákat viszünk magunkba, a zöldséggel gyümölcsel kedves(?) és finom valami hasonló energiákat, jó ez nem mindenkire érvényes, voltak nagy mesterek akik ettek húst, de azok azok voltak, mi meg mi vagyunk
én szeretem a telet ha jó ruháim vannak , és általában jó ruháim voltak, most meg különösen, igy szeretem a telet,jó mondjuk minden évszakot, de leginkább az őszt, de a barátommal már meguntuk a telet, oszt elmennénk mondjuk Törökországba, nagyon kedvelem a törököket, de jó nekem Spanyol, akár Portugál,vagy Ecuador, Quito a világ közepe, ott minden van, USA is jó, de Debrecent nagyon szeretem
egy kis spanyol oktatás: lato lato lato
a cserépkányhát,éppen én is szeretem, de azthiszem nekem nem kell már
én is minek legyek a nappali korházban fazekasságot tanulni, ha cserépkályhakészitő nem leszek, nem is akarok, nem nekem való
vega gyerek?hmm, jó én szeretem ha vegák az emberek, meg mig ki nem próbálják addig annyira nem tudják, meg nekem ez nem csak biológia
hanem a hússal agressziv , álltias energiákat viszünk magunkba, a zöldséggel gyümölcsel kedves(?) és finom valami hasonló energiákat, jó ez nem mindenkire érvényes, voltak nagy mesterek akik ettek húst, de azok azok voltak, mi meg mi vagyunk
én szeretem a telet ha jó ruháim vannak , és általában jó ruháim voltak, most meg különösen, igy szeretem a telet,jó mondjuk minden évszakot, de leginkább az őszt, de a barátommal már meguntuk a telet, oszt elmennénk mondjuk Törökországba, nagyon kedvelem a törököket, de jó nekem Spanyol, akár Portugál,vagy Ecuador, Quito a világ közepe, ott minden van, USA is jó, de Debrecent nagyon szeretem
egy kis spanyol oktatás: lato lato lato
a cserépkányhát,éppen én is szeretem, de azthiszem nekem nem kell már
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 21:18itt vagyok
itt vagyok
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 21:14Képzeld el Spell,van egy nagy cserépkályha a nappaliban,gyönyörű darab.Télen amikor kint már sötét volt és nagyon hideg és hó esett már,és mentem haza a munkából 18 óra után,és beléptem az a látvány fogadott hogy az anyukám nézte a tv-t a nappaliban,közben rejtvényt fejtett,készült a vacsora,a picurom játszott a szőnyegen,és az a jó meleg hangulat volt,és anyukám megkérdezte :milyen volt a boltban,mi történt ma,hideg van -e kint,megint havat mondott a tv holnapra...és ez nekem olyan boldogság volt hogy el nem tudom mondani.De már nem lakik velünk és télen nem erre fogok hazajönni.....csak úgy leírtam Neked hátha olvasgatnál..
Képzeld el Spell,van egy nagy cserépkályha a nappaliban,gyönyörű darab.Télen amikor kint már sötét volt és nagyon hideg és hó esett már,és mentem haza a munkából 18 óra után,és beléptem az a látvány fogadott hogy az anyukám nézte a tv-t a nappaliban,közben rejtvényt fejtett,készült a vacsora,a picurom játszott a szőnyegen,és az a jó meleg hangulat volt,és anyukám megkérdezte :milyen volt a boltban,mi történt ma,hideg van -e kint,megint havat mondott a tv holnapra...és ez nekem olyan boldogság volt hogy el nem tudom mondani.De már nem lakik velünk és télen nem erre fogok hazajönni.....csak úgy leírtam Neked hátha olvasgatnál..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:48vmilyen sport tv-t ahol van mondjuk gördeszka
ehez a zsivanyhoz én kiakarok menni a haverommal deszkázni(L.A.California)
egy kezdő deszka 22000 Huf
Egy cipő, deszkás, nem bőr,most nem jut eszembe az anyagának a neve, Fekete, talán az én méretembe van, gyakorolni jó, Etnies rockstar, elasztikus talán
vmilyen sport tv-t ahol van mondjuk gördeszka
ehez a zsivanyhoz én kiakarok menni a haverommal deszkázni(L.A.California)
egy kezdő deszka 22000 Huf
Egy cipő, deszkás, nem bőr,most nem jut eszembe az anyagának a neve, Fekete, talán az én méretembe van, gyakorolni jó, Etnies rockstar, elasztikus talán
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:43Cherry poppin daddies - Irish Whisky
http://www.youtube.com/watch?v=OfkG-ZhfZA0
Cherry poppin daddies - Irish Whisky
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:34Gondolkodjál szójalecitinem
jó:? kapcsold be a tvt? ugye ilyen xtreme tvt
oszt mehetzsz
én megyek
Gondolkodjál szójalecitinem
jó:? kapcsold be a tvt? ugye ilyen xtreme tvt
oszt mehetzsz
én megyek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:33lola
a kávét kipróbálom most már mint hosszú kávé, szóval ugy fogom inni, amikor kedvem van , meg jó mellé a cigi, illetve a cigi mellé is jó
lola
a kávét kipróbálom most már mint hosszú kávé, szóval ugy fogom inni, amikor kedvem van , meg jó mellé a cigi, illetve a cigi mellé is jó
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 20:31"Hol hiszti hol boldogság,hol félelem,hol túlzott merészség.." -ez éppen rám is jellemző pedig nem is szedek semmit.:))
"Hol hiszti hol boldogság,hol félelem,hol túlzott merészség.." -ez éppen rám is jellemző pedig nem is szedek semmit.:))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.08.31., 20:304 kereken? Nem tudok, az nem bicikli Ugyanis a bicikli "bi" tehát kettő kerék kell hozzá. Négy kereke nem lehet egy biciklinek .
4 kereken? Nem tudok, az nem bicikli Ugyanis a bicikli "bi" tehát kettő kerék kell hozzá. Négy kereke nem lehet egy biciklinek .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:27Brendon hogy tudsz 4 kerken biciklizni?
Brendon hogy tudsz 4 kerken biciklizni?
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.08.31., 20:16Spell!
Frontin és a Xanax ugyanaz az alapanyag. Más gyártótól, de teljesen azonos az összetétel. A különbséget csak és kizárólag a placebo hatás okozza
Spell!
Frontin és a Xanax ugyanaz az alapanyag. Más gyártótól, de teljesen azonos az összetétel. A különbséget csak és kizárólag a placebo hatás okozza
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 20:15Köszi,ígérem hogy ezután csak és kizárólag szójalecitinen fogok élni,de csak hogy nehogy ilyen tudatlan kis buta maradjak...és köszönöm hogy felhívtad a figyelmem rá,igazán kedves vagy,mint mindíg...(...........)
Köszi,ígérem hogy ezután csak és kizárólag szójalecitinen fogok élni,de csak hogy nehogy ilyen tudatlan kis buta maradjak...és köszönöm hogy felhívtad a figyelmem rá,igazán kedves vagy,mint mindíg...(...........)
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.08.31., 20:14borderline mi az?
Amúgy higgy nekem, nem akarok most részletekbe bocsátkozni, de a rivó nem gyógyszer, hanem az "orvosok" utolsó menedéke. Mikor nincs ötletük, vagy hülyék a tudományukhoz. A Rivotril-t szigorú, folyamatos ellenörzés alatt szabadna adni, zárt körülmények között. Ehelyett rivósok rohangálnak a világban... És két személyiségük lesz Hol hiszti, hol boldogság, hol félelem, hol túlzott merészség. Személyesen ismertem úgy kb 200 rivóst és ezek mind beletartoztak ebbe a kategóriába egytől egyig, kivétel nélkül. Több olyat ismertem közülük, akik már életfogytukat ülik a rivó miatt!
borderline mi az?
Amúgy higgy nekem, nem akarok most részletekbe bocsátkozni, de a rivó nem gyógyszer, hanem az "orvosok" utolsó menedéke. Mikor nincs ötletük, vagy hülyék a tudományukhoz. A Rivotril-t szigorú, folyamatos ellenörzés alatt szabadna adni, zárt körülmények között. Ehelyett rivósok rohangálnak a világban... És két személyiségük lesz Hol hiszti, hol boldogság, hol félelem, hol túlzott merészség. Személyesen ismertem úgy kb 200 rivóst és ezek mind beletartoztak ebbe a kategóriába egytől egyig, kivétel nélkül. Több olyat ismertem közülük, akik már életfogytukat ülik a rivó miatt!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:14én nem ismerem borderlineokat, illetve csak köszönőviszonyból találkoztam párral
de a betegségükkel együtt járhat a gyilkosság, szomorú és kezelendő, vagy valamit kellene vele kezdeni, valami másfajtqa életfelfogás? majd a szakemberek majd kigondolják
bár én is tudok mesélni mégse vagyok borderline
én nem ismerem borderlineokat, illetve csak köszönőviszonyból találkoztam párral
de a betegségükkel együtt járhat a gyilkosság, szomorú és kezelendő, vagy valamit kellene vele kezdeni, valami másfajtqa életfelfogás? majd a szakemberek majd kigondolják
bár én is tudok mesélni mégse vagyok borderline
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 20:10persze lolácska
cska néha kell a kóla mert jó, ugye?
nono, igy mi nem leszünk jóba, illetve hát a következmények, bizony bizony
hizás ide hizás oda,az egészséges élet jó
tudod a nikotin után, ha babbahagyaom a testemet majd elönti az oxigén és még sorolhatnám
főlrg a relax jó, melatonin aludni? meg van annyi csoda még, mondjuk szójalecitin az agynak hogy okosodjak, talán neked is használna
Brendon
a xanax durvább, most ott a frontin, az nekem nem tetszik, még nem próbáltam, a rivotril eddig bejött nekem mint altaó, és nekem ugy nincsen skizo tünet, bipoláris vagyok a dokik , pszichológusok szerint, de ebből is minél hamarabb ki kell gyógyulnom
ne aggódj, csak ha nem tudok aludni akkor veszem be, de ha nagyon nem birsz,akkor valami beurális adag kell abból ami altat
főleg arot, tudod, na.
Hogy vagy mit kajáltál ma?
persze lolácska
cska néha kell a kóla mert jó, ugye?
nono, igy mi nem leszünk jóba, illetve hát a következmények, bizony bizony
hizás ide hizás oda,az egészséges élet jó
tudod a nikotin után, ha babbahagyaom a testemet majd elönti az oxigén és még sorolhatnám
főlrg a relax jó, melatonin aludni? meg van annyi csoda még, mondjuk szójalecitin az agynak hogy okosodjak, talán neked is használna
Brendon
a xanax durvább, most ott a frontin, az nekem nem tetszik, még nem próbáltam, a rivotril eddig bejött nekem mint altaó, és nekem ugy nincsen skizo tünet, bipoláris vagyok a dokik , pszichológusok szerint, de ebből is minél hamarabb ki kell gyógyulnom
ne aggódj, csak ha nem tudok aludni akkor veszem be, de ha nagyon nem birsz,akkor valami beurális adag kell abból ami altat
főleg arot, tudod, na.
Hogy vagy mit kajáltál ma?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 20:05Én olyat is hallottam hogy úgy ölt ember egy másikat hogy nem szedett semmit,sőt beteg sem volt.Sima felindulásból vagy féltékenységből ...Szerintem magasabb számban fordult elő,mint pl.gyógyszer hatása alatt...Ma épp egy ilyenről volt szó a hírekben hogy egy borderline fiú(24 éves) megölt valakit és egyből azt mondták hogy a borderline-ok dühöngő őrültek.Ne általánosítsunk...
Én olyat is hallottam hogy úgy ölt ember egy másikat hogy nem szedett semmit,sőt beteg sem volt.Sima felindulásból vagy féltékenységből ...Szerintem magasabb számban fordult elő,mint pl.gyógyszer hatása alatt...Ma épp egy ilyenről volt szó a hírekben hogy egy borderline fiú(24 éves) megölt valakit és egyből azt mondták hogy a borderline-ok dühöngő őrültek.Ne általánosítsunk...
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.08.31., 20:01spell!
A rivót nem nagyon ajánlom, mert a legaljasabb gyógyszerekhez tartozik. Több olyan emberölés is volt már, amit rivó hatása alatt követtek el. A skizofrén hajlamot erősíti, azt az addig nem skizóknál kihozhatja, de mindenképpen előbb-utóbb veszélyes hallucinációk jönnek. Nem viccelek, hidd el! És csak egyre több kell belőle!
spell!
A rivót nem nagyon ajánlom, mert a legaljasabb gyógyszerekhez tartozik. Több olyan emberölés is volt már, amit rivó hatása alatt követtek el. A skizofrén hajlamot erősíti, azt az addig nem skizóknál kihozhatja, de mindenképpen előbb-utóbb veszélyes hallucinációk jönnek. Nem viccelek, hidd el! És csak egyre több kell belőle!
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 19:59Hm...jó vicc...Én 1 évig még csak szénsavas vizet sem ihattam,csak sima vizet..semmi mást,de tényleg...Sőt jobbat mondok..nem ehettem friss kenyeret,kelt tésztákat,fűszeres ételeket,magvas dolgokat,főzeléket csak turmixolva,almát héj nélkül..Én bármikor abbahagyom a kólát,de nem is iszom most sem sokat mert hízlal.
A valeriana az jó állítólag.
Hm...jó vicc...Én 1 évig még csak szénsavas vizet sem ihattam,csak sima vizet..semmi mást,de tényleg...Sőt jobbat mondok..nem ehettem friss kenyeret,kelt tésztákat,fűszeres ételeket,magvas dolgokat,főzeléket csak turmixolva,almát héj nélkül..Én bármikor abbahagyom a kólát,de nem is iszom most sem sokat mert hízlal.
A valeriana az jó állítólag.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 19:48lola
letenném ezt a cigerettát. kicsit nehézkes, de van rá megoldás, a rezgések, érted?
aztán lehet herbáloznék egy kicsit, csak ugy az ize kedvéért, meg hát mégsem könnyű első lépésre
aztán abbahagynám a gyógyszert is, ma voltam dokinál meg egyéb helyeken, aztán már csak 2X300mg depakine chronot kell szednem nem kétszer 500 depakine chronot, aztán én ezt is abbahagynám, antipszichotikumot nem fogok szedi, marad a rivotril amit felirattam magamnak, mert elfogyott, ha alvás gondok vannak azt szedem, napi nyugtalanságra vagy sima valeriana vagy valerina relax
te meg mondjuk abbahagynád a kólát
Érteds?r
lola
letenném ezt a cigerettát. kicsit nehézkes, de van rá megoldás, a rezgések, érted?
aztán lehet herbáloznék egy kicsit, csak ugy az ize kedvéért, meg hát mégsem könnyű első lépésre
aztán abbahagynám a gyógyszert is, ma voltam dokinál meg egyéb helyeken, aztán már csak 2X300mg depakine chronot kell szednem nem kétszer 500 depakine chronot, aztán én ezt is abbahagynám, antipszichotikumot nem fogok szedi, marad a rivotril amit felirattam magamnak, mert elfogyott, ha alvás gondok vannak azt szedem, napi nyugtalanságra vagy sima valeriana vagy valerina relax
te meg mondjuk abbahagynád a kólát
Érteds?r
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 17:37Igen..:) Csak bólogattam meg igen meg nem.Részemről ennyi volt a beszélgetés..Bármire próbáltam terelni a témát ,mindenből az Orbán Viktor került ki vesztesen...:))
Igen..:) Csak bólogattam meg igen meg nem.Részemről ennyi volt a beszélgetés..Bármire próbáltam terelni a témát ,mindenből az Orbán Viktor került ki vesztesen...:))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 15:10Kedves Omasi 89! Örülök hogy törölted amit írtál,így legalább nem kell szót pazarolnom Rá.Sértő volt és gúnyos ,és nem engedem bántani Spellt,legalábbis ezen az oldalon nem.Ő ezen az oldalon itthon van.
Kedves Omasi 89! Örülök hogy törölted amit írtál,így legalább nem kell szót pazarolnom Rá.Sértő volt és gúnyos ,és nem engedem bántani Spellt,legalábbis ezen az oldalon nem.Ő ezen az oldalon itthon van.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.31., 15:05Semmi.Szegény Spellt szidják a másik vonalon,de hát nem volt jól ebben a pár napban,de nem akarok itt vitába bonyolódni..Amúgy minden oké.Veled?Felétek is ilyen hülye idő van? A vérnyomásom liftezik...:)
Semmi.Szegény Spellt szidják a másik vonalon,de hát nem volt jól ebben a pár napban,de nem akarok itt vitába bonyolódni..Amúgy minden oké.Veled?Felétek is ilyen hülye idő van? A vérnyomásom liftezik...:)
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.08.31., 13:01nemember : nekem jöhet a recept! bár nem vagyok vega, de a vegakajákat is szeretem, szóval olyanokat is eszünk sokszor. kipróbálnám a burgered is.
nemember : nekem jöhet a recept! bár nem vagyok vega, de a vegakajákat is szeretem, szóval olyanokat is eszünk sokszor. kipróbálnám a burgered is.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.08.30., 22:08Én olyan vegaburgert tudok csinálni hogy a mekin felnőtt gyerek odáig van érte meg vissza, egyáltalán nem izhiányos. Vetekszik a húsos hambikkal. Sőt, jobb annál! 🙂 Akit érdekel a recept, megirom priviben
Én olyan vegaburgert tudok csinálni hogy a mekin felnőtt gyerek odáig van érte meg vissza, egyáltalán nem izhiányos. Vetekszik a húsos hambikkal. Sőt, jobb annál! 🙂 Akit érdekel a recept, megirom priviben
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:52ide most szamuráj virtus kell
ide most szamuráj virtus kell
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:49ja és persze mindkettőtöket szivesen megismerném
ha ti is ugy gondoljátok
ja és persze mindkettőtöket szivesen megismerném
ha ti is ugy gondoljátok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:48Brendi
van kedved most beszélgetni? nem sok időm van mert holnap fel kell kellnem korán, meg lehet anyu elveszi a netet
Brendi
van kedved most beszélgetni? nem sok időm van mert holnap fel kell kellnem korán, meg lehet anyu elveszi a netet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:47lola
mi még nem ismerjük egymást, használd nyugodtan az empátiát, rád fér, aludj jól, aztán vidáman kelljél fel holnap,vagy gyakorold a mosolygást, csodákra képes
lola
mi még nem ismerjük egymást, használd nyugodtan az empátiát, rád fér, aludj jól, aztán vidáman kelljél fel holnap,vagy gyakorold a mosolygást, csodákra képes
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:44én megeszem a vegaburgert a Mc'donaldsban és izlik is
egyébként meg zöldséggel meg sajttal és egyébbel teli hamburger zsömle és kifli
én megeszem a vegaburgert a Mc'donaldsban és izlik is
egyébként meg zöldséggel meg sajttal és egyébbel teli hamburger zsömle és kifli
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.08.30., 21:24spell!
Milyen lenne már egy jó hamburger a Mc'Donaldsban hús nélkül? A Legjobb és finom. Miért élnénk ha azt az élvezetet is meg kellene vonni magunktól, hogy finomat eszünk? A vega burgerek meg sajnos ehetetlenek íz hiányában. És én pl nem csak azért eszem, mert húde egészséges, hanem mert finom is. És sokkal egészségesebben élek mint az átlag. Ha azt vesszük, hogy nem dohányzom, már elárultam mindent. Annál károsabb nem kell.
spell!
Milyen lenne már egy jó hamburger a Mc'Donaldsban hús nélkül? A Legjobb és finom. Miért élnénk ha azt az élvezetet is meg kellene vonni magunktól, hogy finomat eszünk? A vega burgerek meg sajnos ehetetlenek íz hiányában. És én pl nem csak azért eszem, mert húde egészséges, hanem mert finom is. És sokkal egészségesebben élek mint az átlag. Ha azt vesszük, hogy nem dohányzom, már elárultam mindent. Annál károsabb nem kell.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.30., 21:2024 lesszek december végén
ami nem hús, szóval a vega kaja is nagyon finom, mondjuk a natur kása, a kása tipikus magyar étel, van aki egy hétre főz belőle és elteszi a hűtőbe
te az izek világában élsz? az nem jó, légy inkább erőszakmentes(könyörület,empátia,részvét)
24 lesszek december végén
ami nem hús, szóval a vega kaja is nagyon finom, mondjuk a natur kása, a kása tipikus magyar étel, van aki egy hétre főz belőle és elteszi a hűtőbe
te az izek világában élsz? az nem jó, légy inkább erőszakmentes(könyörület,empátia,részvét)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.30., 21:14Nem tudom.Talán mert finom..És nem tudod zöldségekkel pótolni a húsban található fehérjét pl. Hány éves vagy,nem emlékszem talán 23?
Nem tudom.Talán mert finom..És nem tudod zöldségekkel pótolni a húsban található fehérjét pl. Hány éves vagy,nem emlékszem talán 23?