Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 189 / 202Következő

miért nem birsz húsevés nélkül létezni?

a kinait én is szeretem, vegában a szerzetesek eledelét szoktam enni, meg itthon ahhoz hasonlót szoktam csinálni csak kicsit felturbórva és többféleképpen, mikor hogy sikerül

üvegtésztát a kinainak a levében megfőzni piritani azt nagyon szeretem, de a durumtésztából készült spagettit is hozzá legalább annyira, de rizzsel is megeszem vagy vegyesen, de sültburgonya már nem kell a körethez még plusszba

sajna üvegtésztát a közelben nem gyártanak, se rizstésztát

van egy kis konyhám, csak most ott kupi van, egy ideje már nem főzök, csak ha kedvem szottyan

Mit miért?

miért?

Az IQ -m az a helyén van hidd el,csak vannak dolgok amit az értelmi képességekkel nem lehet összefüggésbe hozni,csak egyszerűen hülye döntéseket hozunk és pont.ezt most fejtegethetném Neked de szerintem megérted Te is elsőre.

Kedvenc kajám a kínai,meg mindenféle ,amiben van minden,amiről azt sem tudom,micsoda.

Hát vega kaját még kimondottan nem ettem.salátát max,de én ha nem ehetek meg valamilyen állatot,nem is bírok létezni...Bocsi...:))

zöldséges kuszkusz csicseriborsóval, már régen ettem, akkor finom ha almalében főzzük meg a kuszkuszt(darált durumbúza), és a csicsriborsóhoz csipős szószt rakunk aminek kb 40%-a cukor, én nem veszek ilyen csipős szószt a cukor miatt, tesómtól kaptam, de lehet kivételezek ennél az ételnél, mert amugy a cukor felesleges, mármint a kristálycukor, eddig még nem vettem.Előtte igen.

miattad most illóolajozok a szobámban, ha már igy az eszembe jutattad, levendulásat.

de van sok kedvenc kajám, én ugy mindent megeszek vegaként ha jól van elkészitve, nem válogatok, de én vegan akarok lenni, csak hát az anyagi dolog miatt nem sikerül most

Én a szombatot várom.Szeretnék hétvégén elmenni nagymamámhoz.

Készittes intelligencia tesztet ha kiváncsi vagy, nekem volt Ravenem, meg MAVI, meg még egy csak azt nem fejeztük be, a mateknál elakadtam és ami a lényeg volt arra épp elég volt ennyi.Azt mondják a pszichológusok hogy okos vagyok, kivéve azok akik nem álnak le velem beszélgetni normálisan, meg nem IQ tesztet töltetnek ki és beakarnak nyomni a pszichiátriára hogy gyógyszerezve legyek.Az egyik papiromra az van ráirva hogy magas értelmi képességgel rendelkezek.

Mi a te kedvenc kajád? És mi a kedvenc vega kajád?

A héten nem dolgozom már,pihenek,vagy mi...:) Nem tudom mit csinálok holnap,ja de reggel állatorvoshoz megyek..nem nekem van bajom még mielőtt megkérdeznéd,:)hanem a fiúkutyámnak kell a szőrére valami mert hullik...Azután főzök,és csak megy a nap...Várom már a hétfőt,hiányzik a munka,szeretnék már menni.Így valahogy haszontalannak érzem magam....Gyermekem hétfőn megkezdi az első osztályt...jönnek a nehézségek...:))

Neked mi a kedvenc kajád?? Biztos valami zöld.(ség)..:),mivel vega vagy.Énis akartam vega lenni,de nem megy.Meg az sem túl egészséges,nem?

Nem vagyok buta???Dehogynem!!!!!

na..m feledés harcosa

lola

szerintem te egyáltalán nem vagy buta, érted te ezt első olvasásra is

Milyen napod lesz holnap? A péntek a fontos.

Jó .3 szori olvasás után értem..oké.

ez nem volt érthető.Akkor mégegyszer onnan hogy.....

majd ha csinálod a szeretgetést akor majd te fogod tudni, én meg érezni,és akkor talán én is kitalálom mi az, addig ezt neked nem fogom leelemezni

Hát attól függ ki vagy?

Én sajnos azt a fajta szeretgetést úgy érzem nem tudom Neked megadni,amire vágysz.Persze szeretlek,meg aggódtam érted ,de Te nem hiszem hogy baráti szeretetre vágynál,vagy nem tudom.azt tudok adni bőven.Meg törődést is.Vagy mi neked maga a szó :"szeretgetés"??Meg tudod fogalmazni?

értem nem kell aggódni, valahogy mindig megoldom a dolgot, de most egy kis szeretgetésre vágyom, annak örülnék, érted

nekem is volt bördzsekim, ilyen öltönyszabású, na az ugy überelte a legtöbbet amit eddig láttam, elegáns és vagány, izléses és kényelmes, és jól állt nekem, télen is hordtem, jól lehetett hozzá öltözködni

de mivel vega vagyok semmi bőr dolgom nincs, de kigondolhatok?

egyébként hagyományból és alkallomból megeszem a húst, legalábbis eddig igy volt, szerintem többé már nem.

Nekem van bőrdzsekim,kis vagány vagyok benne:)

Örülök hogy jobban vagy.Tegnap meg tegnapelőtt aggódtam érted..

én mentholos és levendulás, néha citromfüves illóolajat szoktam párologtatni, az jó hatással van az emberre

házi vagy olyan eredeti, nem tömeggyártot levendulaillóolaj sokkal erősebb.

egész jó kis lakás lehet, hogy milyen az afrikai azt nem tudom,nekem mindegy milyen ülőgarnitúra csak bőr ne legyen, mert at valahogy nem szeretem, nekem nincs egy bőr cuccom sem

engem tényleg érdekel, de szerintem a többieket is

most cigiszünet...

Igazad van,ne haragudj....nem akartalak megbántani...nem tehetsz a rosszkedvemről....

Meséljek a lakásomról? Hát 3 szobás volt eredetileg de egy szobát összenyitottunk a nappalival,hogy nagyobb legyen,úgyhogy 2 szobás lett. A többi része teljesen átlagos.Parkettás,tiszta,viszont a gyerek miatt igazán rend soha nincs:))Több illatosítót is használok,mert imádom a jó illatot. Van egy nagy ülőgarnitúra a nappaliban,amit egy kárpitossal áthuzattam,mert nagyon szerettem volna valamiféle barnás afrikai beütésű huzatot,aztán 2 szer annyiba került,mint maga az ülőgarnitúra..vannak ilyen baklövéseim...:)....gondolom ez rajtad kívül senkit nem érdekelt...bocsi(még bele sem merültem igaz..)

nem vagy bőbeszédű, közbe meg azt mondod az a legjobb barát akivel mindent megtudsz beszélni, aztán már most meg beszélni se szeretnél velem

Ugy mégis miért mondtad hogy legyünk barátok? Vagy nálad igy megy a barátkozás? Mert ahogy leirtad ez pont ez ellenkezője.

nincs jó kedved? mosolyog lélekteljesen, majd akkor lesz, csak gyakorolni kell, sokaknak hosszan ha nagyon súlyyos az a rosszkedv

furcsa vagy

Jaaaaj drága Spell! Ne hari de most nem megy,nagyon nincs jó kedvem,és nyavajogni sem akarok...de Te nyugodtan,olvasom amit írsz...

Én szeretem a kaktuszokat, de én nem fogok tartani, azok amik vannak már a szüleimé, szóval ha elköltözök nem viszem magammal őket.Zárjuk le , csak tudnám miért akarnál velem veszekedni, erre rá kell jönni , mert ez súlyos dolog.Mesélj egy kicsit a lakásodról...

Pálmák leveleit meg hasonló nagylevelű növényekét én is törölgettem, de itt most ne nagy pálmára gondolj, kicsire.

Meséljek? Tegnap elmentem cigit venni megint, ma is, és egy feltehetőleg hajléktalan emberrel találkoztam és két iszlámmal, az egyik tudott magyarul is.Végül szereztem 1 100-ast a szegényembernek, magamnak megtudtam venni a cigimet.A szegényembernek nem adtam cigit.Aztán sétáltam egy nagyot, majd irtam ide a burára..Aztán lefeküdtem aludni.

Spell!

Nincs kaktuszom,utálom mert tüskés és én szeretem a virágok leveleit törölgetni,és nem is lesz kaktuszom és nem is volt soha kaktuszom.Ezzel a kaktusz témát le is zárhatnánk..:) Mi meg nem fogunk többé veszekedni soha,nyugodj meg...

t

Én nem omolhatok össze már... Nem akarom... Nekem az felerősiti a skizo tüneteket és borzalmas állapotokba kerülök. Tavalyi tanévben csak azért nem kerültem kórházba, mert a páromnak nem volt munkája, és egész nap vigyázni tudott rám. Most nem tudna senki velem lenni, tuti kórházba kerülnék, ami nekem óriási nagy törés, még az előző kórházba kerülésemet sem dolgoztam fel. Ráadásul nem érezném túl nagy sikernek, ha szarul zárnám az évet, rossz jegyekkel... Terveim vannak az érettségivel, jól kellene teljesitenem, ha már végigcsinálom. Persze röhejesen hangzik ezek után hogy egyetemre akarok menni,.... Na mindegy. Mindjárt megyek az iskolába beszélni a tagozatvezetővel, attól függ hogy beiratkozok-e, hogy mit mond.

lola

szeretek kocsmába járni, mondhatni olyan 10,11 éves koromtól ismerem a kocsmákat.És ha nem is akoholizálok ott, akkor is szeretek odajárni akár csak egy pohár szódáért is, én ott mindig nagyon jól érzem magam, szeretek kocsmában lenni, szeretem az emberek társaságát.Nekem azaz a légkör ahol szintén nagyon boldog tudok lenni, jól tudom érezni magam.És amikor kedvem van akkor beülök valahová.Most a Szalon sört reklámozzák a tv-ben hogy újra visszatért(Pécsi sörgyár).A Szalon sör csapolva jó.

Ha van kaktuszod, akkor azt oda valakinek aki szereti ápolni, vagy egy kakatusz gyűjtőnek, vagy dobd ki, mert veszekedést szül a Feng Shui szerint.Egyébként az agressziót és a az életerőt 'jelképezi'.

Csak azért szólok, hogy nem akarok veled veszekedni, jó?

Nem emiatt van a sok parám az iskolával kapcsolatban.. De mondom, az angol tanfolyamot most nem hagyhatom abba, mert sokba került. Jó éjt

Akkor menj vissza ha úgy érzed.Nem lehet hogy titkon ez a vágyad és ezért van ez az egész?Ami teljesen érthető lenne...most lefekszem,holnap folyt...pusziJó éjt mindenkinek! Próbálj meg aludni.

Most ugye külön lakunk, mert a hülye suli miatt visszaköltöztem ide... Úgy, hogy nem is biztos hogy azt elkezdem... Hát remek... jól megcsináltam.... angolra amott is tudtam volna járni, ráadásul kevésbé gyorsitott tempóban... ajj...

Párod?

De nemember! Minek az a sok stressz? Tudom milyen szorongni(hajjaj),de ilyen miatt nem szabad.Okos vagy ,eszed van,és azt kell mondanod:Márpedig én megmutatom a világnak és MAGAMNAK hogy sikerülni fog..képes vagy rá és ezt Te is tudod..Ne légy zaklatott,tessék megnyugodni szépen..nincs baj.

Na lola, már nem teljesen emlékszem mert egy órája irtam a privit, de csak az volt a lényeg, hogy ne haragudj, hogy nem irtam korábban, mindig közbejött valami, vagy épp elfelejtettem hogy beigértem egy levelet... Aztán csak most jutottam el odáig hogy irjak neked. És hogy nem emlékszem már, miért nem voltam jól akkor ((pár napja) de most meg az az aktuális problémám hogy van ez az angol tanfolyam, amitől szétstresszelem az agyam, nagyon zaklatott vagyok miatta. Tegnap óta járok rá, de azóta mást sem tudok csinálni lényegében, folyton rajta kattog az agyam, és stresszelek, szorongok, hogy nem felelelek majd meg már a tanfolyamon sem, a nyelvvizsgától nem félek, abban szinte biztos vagyok, hogy nem fog sikerülni, lehet be sem nevezek rá októberre, hanem majd csak későbbire, hogy legyen ideje leülepedni bennem a dolgoknak.

Nem úgy van az... Befizettem 72 ezer ft-ot egy nyelvvizsgára felkészitő angol tanfolyamra. Októberben lesz a nyelvvizsga. Addig JÓL KELL LENNEM, különben pénzkidobás volt. Márpedig, ha elkezdem az iskolát, és bejárogatok oda akár csak hébe-hóba, találkozni oszálytársakkal, összeszedni az anyagot hogy mit vettek, hol tartanak, miből készüljek a vizsgára, vagy beszélnem kell a tanárokkal arról hogy miért nem járok be, akkor én kiborulok, padlót fogok, összeomlok, és aabba kell hagynom az angol tanfolyamot is.... Nem kockáztathatok. Ugyanakkor ha beiratkozok a suliba, az is első részlet 15 ezer ft (ha nem változott tavaly óta az összeg), amit szintén elbuknék, ha potyára iratkozok be és nem megyek be egyszer sem mert menet közben úgy itélem hogy jobb ha kerülöm az egész kócerájt....

Egész nyugodtan vágj bele.Nem veszítesz semmit,legfeljebb abbahagyod.Nem dől össze a világ,csak bízz magadban!

Nem tudom, mi tévő legyek. Elkezdjem a sulit, vagy ne... Holnap megyek be, beszélni a tagozatvezetővel, az a beszélgetés dönti majd el bennem hogy beiratkozok-e.

"Másképpen ébred,ki érinthet téged..." ez egy dal szövege,amit most hallgatok..de ez annyira igaz.

Ki harmony?

Tokeletesen jol van.

Hello Atti!

Kedves Spell!

Aki azt mondja hogy nem fél a haláltól,az hazudik.Mindenki fél a haláltól,de Te ne félj mert még nem fogsz meghalni,nagyon sokáig élsz még,mert még sokminden van az életedben ,amit meg kell tenned.Még nagyon fiatal vagy.Viszont elmehetnél orvoshoz,olvastam a blogod...Szerintem valami gebasz van,vagy nem szeded a gyógyszereket,nem vagy jól úgy látom...Te nagyon okos fiú vagy,jó lenne ha ezt belátnád és nem "zöldségekre" gondolnál folyton.Én itt vagyok,olvaslak úgyhogy fel a fejjel és nyugodtan nyavalyogj,majd lesz idő amikor fordítva lesz és te fogsz engem vígasztalni...De ki az a Babarczy Anna?:)

3 rivotril 0,5 gm és 2x200 seroqeuel x mg

és még mindig nem alszok végigsétáltsm sz utcánk környékén, nevetgéltem , 'szereltem,', cigiztem..

iIthon még egy kis plussz pezsgőtablettát ami maaradt itthon aztán szódaviz.Sétálás közben valami hihetetlen okosnak talátam magam, lehet épp most hallucinálok, köuzbe pedig tudtam hogy hülye vagyok, de ugy nézz ki segghülye vagyok.Rosszul vagyok , menék én az orvoshoz, csak nem merek lefeküdni ne hogy meghaljak.Mst felvettem a napszemüvegemet és szerintem ujra hakucináltam.

Kedves lola

gyere el a temetésemre ha előbb  lesz mint a tiéd, gondlom, neked ez nem vicces.., ja a haha,nem vicces, szeretlek, de lehet egy olyan nőt szeretek benned Babarczy Anná-t aki , aki nem te vagy ,de mind kettőtöket foglak szeretni,csak az egyikkel még nem beszéltem.Az iszlámok jófejek, meg szegények az emberek, netán fedél sincs a fejük felett, és be se mer menni a tescoba, meert nem engedik be.Velem bejöhetett, szereztem neki 100 forintott, cigit nem adtam neki, én meg vette egy sárga szofit, és ugy mnetem durván ahogy néha szoktam, nem volt rossz, csak most a vége

tafa

Szia Suchordinary:)

Üdv a klubban , remélem jól fogod itt érezni magad . Ügyi vagy h letudod gyűrni a depressziódat én pánikbeteg vagyok én nem tudom milyen státuszban vagyok.. Túlélem a mindennapokat csak vagyok.... én is keresem a vírtuális barátokat 🙂 Szép napot neked! 

Nofretete

Sziasztok! Egyenlőre még ismerkedem az oldallal. Depressziós vagyok, de úgy érzem jó úton vagyok, hogy kilábaljak belőle egyedül. Azért jó lenne sorstársakkal beszélgetni, megismerni (virtuálisan) új embereket 😉 Nem vagyok gyógyszerpárti, és sokszor álomvilágban élek... de szeretem ezt tenni. Sajnos a világ eléggé kegyetlen, ami ellen próbálok tenni, önmagam tanításával, fejlesztgetésével. Azért vagyok itt, mert hátha van valaki aki megért 😉

Jó éjt mindenkinek,aki reggel olvassa,annak jó reggelt!Osszátok be!Szeretlek titeket!Tényleg! Túl kevés alkalommal használjuk ezt a szót pedig hatalmas ereje van.És nem szégyen kimondani!

Spell!Kicsit szét vagy csúszva nem?Nem voltál ilyen.Mi történik veled?

Idézet tőle: lola

"Jobb az ami általad vagyok.." ez a legszebb mondat a világon,nem?

Ez nekem is tetszik 😉

Spell,belehallgattam a zenéidbe,hát eléggé mindenféle.Mi az ami a kedvenced?Van olyan?

Igen, ez nagyon találó...   

"Jobb az ami általad vagyok.." ez a legszebb mondat a világon,nem?

rendben..

Nem!!!! Téma lezárva. Milyen napod volt?

írok privit..várj..

ElőzőOldal 189 / 202Következő