OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.02., 06:17lola
képzeld, most értem haza, egy haverral tegnap este találkoztam, aztán körüljártuk várost, beültünk sörözni, meg kávé, meg én két tescos energiaital, meg cigiztünk amit egy idő után a földről szedtük föl.És ugy kb. 12 óra alatt jól elbeszélgettünk egymással.Mindenről.Aztán már vannak közös programjaink hétfőre.Megyünk ezoboltba meg a Fácán sörözőbe vagy az inkább csak büfé.
Nagyon jó volt, iagzán cserélődtek a gondolotaink és egyre járt az agyunk, meg feljebb és előrébb.Pihentünk is sokat, kéregettünk cigit meg pénzt, de nem igen adtak.Most csicsóka lángost eszek.Elődte meg mosdottam, fontos a hinduknál a tiszatság, Head & Shoulders Menthol sampoo-t használok.Nagyon jó a fejbőrnek a menthol ahogy hűsit.Iszok még egy kis forró teát aztán lekéne feküdni, valahogy, sikerülni fog.Ez a hathangos tao csak segit, csak még alaposan el kellenne olvasni.Hogy lesz-e iskola és mikortól azt nemtudom, mert nem irja honlapjuk hogy mikortól kezdődik.Na jóó van.Lehet Debrecenben maradok.Kérdezte egy magyar csajszi hogy németűl hogy beszélek e New Yorkban?Mindig ez a sok cigi kérés, aztán én ezt most ugy abbahagytam, csak herbálos jöhet már.
Sajnálom hogy neked nem tetszik Shantel albuma, a Disco Partizani, képzeld van gumimhihihi
lola
képzeld, most értem haza, egy haverral tegnap este találkoztam, aztán körüljártuk várost, beültünk sörözni, meg kávé, meg én két tescos energiaital, meg cigiztünk amit egy idő után a földről szedtük föl.És ugy kb. 12 óra alatt jól elbeszélgettünk egymással.Mindenről.Aztán már vannak közös programjaink hétfőre.Megyünk ezoboltba meg a Fácán sörözőbe vagy az inkább csak büfé.
Nagyon jó volt, iagzán cserélődtek a gondolotaink és egyre járt az agyunk, meg feljebb és előrébb.Pihentünk is sokat, kéregettünk cigit meg pénzt, de nem igen adtak.Most csicsóka lángost eszek.Elődte meg mosdottam, fontos a hinduknál a tiszatság, Head & Shoulders Menthol sampoo-t használok.Nagyon jó a fejbőrnek a menthol ahogy hűsit.Iszok még egy kis forró teát aztán lekéne feküdni, valahogy, sikerülni fog.Ez a hathangos tao csak segit, csak még alaposan el kellenne olvasni.
Hogy lesz-e iskola és mikortól azt nemtudom, mert nem irja honlapjuk hogy mikortól kezdődik.Na jóó van.Lehet Debrecenben maradok.Kérdezte egy magyar csajszi hogy németűl hogy beszélek e New Yorkban?Mindig ez a sok cigi kérés, aztán én ezt most ugy abbahagytam, csak herbálos jöhet már.
Sajnálom hogy neked nem tetszik Shantel albuma, a Disco Partizani, képzeld van gumimhihihi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.02., 02:43készül a pikacsu machu pichu
káoszonline
készül a pikacsu machu pichu
káoszonline
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 19:57oké:)
oké:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.01., 19:45Tartozom neki ennyivel,mert ő amikor egyedül voltam,rögtön igent mondott amikor a barátja akartam lenni.Én sem hagyom egyedül..
Tartozom neki ennyivel,mert ő amikor egyedül voltam,rögtön igent mondott amikor a barátja akartam lenni.Én sem hagyom egyedül..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 19:44nah, ez az amit én nem mindig tudok megtenni...mármint, hogy elolvassam mindig...:(
nah, ez az amit én nem mindig tudok megtenni...mármint, hogy elolvassam mindig...:(
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.01., 19:39Észrevettem..mármint hogy nem hozzám beszélsz...ill.a megszólítás "lola" ,de nem nekem szól..hát ez van.Még mindíg nem tudom ki az a Babarczy Anna..,honnan tudod hogy gyönyörű? Most válasz helyett megint írsz egy 42 soros valamit...gondolom.Nem baj ám.Elolvasom mindíg.
Észrevettem..mármint hogy nem hozzám beszélsz...ill.a megszólítás "lola" ,de nem nekem szól..hát ez van.Még mindíg nem tudom ki az a Babarczy Anna..,honnan tudod hogy gyönyörű? Most válasz helyett megint írsz egy 42 soros valamit...gondolom.Nem baj ám.Elolvasom mindíg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 18:13Kedves lola
én vallásos vagyok, és spirituális utat járok, de eédekelnek az egyéb vallások is
most ugy érzem szerzetesnek elmenni a Krishnásokhoz nem ajánlatos nekem, a tanfolyamról ahová jelentkeztem onnan meg nem irtak nekem vissza és ugy emlékszek hogy majd fognak szólni ha nem lesz, talán? nem tudom, majd fel kell hivnom őket, de rohadtul mennék innen arréb, mostanság, még két utcával arrébb sem akar nayám elengedni a nagynénémhez, mert pke nem örülnek vagy nincsnek otthon mintha a birtoka lennék, itthon nem tudok létezni, sőt tanulni sem a szüleimtől, sőt ebből aházből is elegem van.,de Debrecent szeretem, csak tudni kell hogy merre menjek, egyébként jobban szeretek amamánál lenni, nyugodt kis városka ahol mamámmal jól elvagyok, ezer sztorit tud régről és csak 15ször ismétli el ujból.Egy fontos rokonom nem rég halt meg, őmiatta is szerettem ott lenni, de jó város, Csak azt a Veres Pétert nem szeretem.De maga az utca szép és jó ott lakni, csak a családunkat deportálták és volt akit meg is öltek, és Veres Péter volt az egyik aki ott főfejes volt.Szeretem, nekem azaz otthonom.Megpróbálok most átlógni nagynénémhez.Van egy nő akibe szerelmes lehetek, de méginkább szerelmes lennék ha megismerném.Meg vannak nők akik tetszenek, meg aranyosa, meg kedvesek, netán még szépek is, de ugy én olyan egy igazit szeretnék.Mamár azt sem bánom ha nem lenne gyerekem,, persze én nem vagyok impotens, csak nem mindenki van abban a korban,hogy még gyereke lehessen.Egyébként Ma olvastam SriChinmoy egyik tanitványától egy könyvet, illetve beleolvastam.Pandlesnek hivják a tanitványt, ő drogos volt.Sri Chinmoynak voltak ugymond volt vagy ex-drogos tanitványai is, de nála nem lehetet drogozni, a meditáció sokkalta többet nyújt.Elmondhatom ha kiváncsi vagy az összehasonlitásra.Ő ugy választotta ki a tanitványait hogy ránézett a fotojukra és látta hogy ő neki ez az út járhatő vagy sem.Sokmindent meglehet állapitani egy fotoról, neki nem kellett irni semmit magáról.Nem olvastam végig, régen a kezemben volt de visszakellett adnom, mielőtt elolvashattam volna.NEm igazán szeretem ha az emberek drogoznak, főleg nem körülöttem.Azt mondta egy ifjuságsegitő, ismerte féltesőmat is:)mikor kérdeztem hogy a zen buddhisták mit drogoztak, mondta azok semmit.Meséltem hogy futunk halacskával az ötöslottóért.HIHI,Azt mondta Hal hogy meglehet nyerni.Én egy McDevin vegan étterem és gyorsétterem lácot nyitnék belőle.De már nem lottózok.De az Ezoboltban lévő bolti eladó aki egyébként buddhista tanitó, azt végezte el iskolában, ő lottózik.6-os lottót.Szóval majd felvirágoztatjuk a világot.Á tesóm telcsizik, lehet megyünk skype-ra.Még rendet kell rakno a szobámban, meg egy két helyen.Jó éjt.puszillak.Én midig ugy beszéleek hozzád mintha te lennél a Babarczy Anna, aki nekem a leggyönyörűbb nő a világon.Eddig.MEg még sok éven át.Ki tudja hogy ez a cölibátus meddig tart nekem.
Kedves lola
én vallásos vagyok, és spirituális utat járok, de eédekelnek az egyéb vallások is
most ugy érzem szerzetesnek elmenni a Krishnásokhoz nem ajánlatos nekem, a tanfolyamról ahová jelentkeztem onnan meg nem irtak nekem vissza és ugy emlékszek hogy majd fognak szólni ha nem lesz, talán? nem tudom, majd fel kell hivnom őket, de rohadtul mennék innen arréb, mostanság, még két utcával arrébb sem akar nayám elengedni a nagynénémhez, mert pke nem örülnek vagy nincsnek otthon mintha a birtoka lennék, itthon nem tudok létezni, sőt tanulni sem a szüleimtől, sőt ebből aházből is elegem van.,de Debrecent szeretem, csak tudni kell hogy merre menjek, egyébként jobban szeretek amamánál lenni, nyugodt kis városka ahol mamámmal jól elvagyok, ezer sztorit tud régről és csak 15ször ismétli el ujból.Egy fontos rokonom nem rég halt meg, őmiatta is szerettem ott lenni, de jó város, Csak azt a Veres Pétert nem szeretem.De maga az utca szép és jó ott lakni, csak a családunkat deportálták és volt akit meg is öltek, és Veres Péter volt az egyik aki ott főfejes volt.Szeretem, nekem azaz otthonom.Megpróbálok most átlógni nagynénémhez.Van egy nő akibe szerelmes lehetek, de méginkább szerelmes lennék ha megismerném.Meg vannak nők akik tetszenek, meg aranyosa, meg kedvesek, netán még szépek is, de ugy én olyan egy igazit szeretnék.Mamár azt sem bánom ha nem lenne gyerekem,, persze én nem vagyok impotens, csak nem mindenki van abban a korban,hogy még gyereke lehessen.Egyébként Ma olvastam SriChinmoy egyik tanitványától egy könyvet, illetve beleolvastam.Pandlesnek hivják a tanitványt, ő drogos volt.Sri Chinmoynak voltak ugymond volt vagy ex-drogos tanitványai is, de nála nem lehetet drogozni, a meditáció sokkalta többet nyújt.Elmondhatom ha kiváncsi vagy az összehasonlitásra.Ő ugy választotta ki a tanitványait hogy ránézett a fotojukra és látta hogy ő neki ez az út járhatő vagy sem.Sokmindent meglehet állapitani egy fotoról, neki nem kellett irni semmit magáról.Nem olvastam végig, régen a kezemben volt de visszakellett adnom, mielőtt elolvashattam volna.NEm igazán szeretem ha az emberek drogoznak, főleg nem körülöttem.Azt mondta egy ifjuságsegitő, ismerte féltesőmat is:)mikor kérdeztem hogy a zen buddhisták mit drogoztak, mondta azok semmit.Meséltem hogy futunk halacskával az ötöslottóért.HIHI,Azt mondta Hal hogy meglehet nyerni.Én egy McDevin vegan étterem és gyorsétterem lácot nyitnék belőle.De már nem lottózok.De az Ezoboltban lévő bolti eladó aki egyébként buddhista tanitó, azt végezte el iskolában, ő lottózik.6-os lottót.Szóval majd felvirágoztatjuk a világot.Á tesóm telcsizik, lehet megyünk skype-ra.Még rendet kell rakno a szobámban, meg egy két helyen.Jó éjt.puszillak.Én midig ugy beszéleek hozzád mintha te lennél a Babarczy Anna, aki nekem a leggyönyörűbb nő a világon.Eddig.MEg még sok éven át.Ki tudja hogy ez a cölibátus meddig tart nekem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:31Én azt mondtam Devinnek hogy nekem most ő a legjobb, de szeretem a csendet is.
HA ugy nem zavarnak.
Én azt mondtam Devinnek hogy nekem most ő a legjobb, de szeretem a csendet is.
HA ugy nem zavarnak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:29a zene a lélektteljeszene közelebb visz Istenhez
ozt menj be a zeneikönyvtárba ozt szart se találsz
a zene a lélektteljeszene közelebb visz Istenhez
ozt menj be a zeneikönyvtárba ozt szart se találsz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:27ja
minek neked az ital járj könyvtárba!
az van teli mindennel, lehet keresgélni összem meg vissza
ja
minek neked az ital járj könyvtárba!
az van teli mindennel, lehet keresgélni összem meg vissza
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:17lolitám, kedvesem drága, ki tudsz szolgálni engem unicummal vagy valami egyébbel? szolgálni én is tudok,az jó
szeretlek cupp
lolitám, kedvesem drága, ki tudsz szolgálni engem unicummal vagy valami egyébbel? szolgálni én is tudok,az jó
szeretlek cupp
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:13elfogyott a vizem vagy szódám, de hol azaza unicum?
elfogyott a vizem vagy szódám, de hol azaza unicum?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:07"Harmony blesses confusion of the mind and afflication of the heart at the same time for their illumination" Sri Chinmoy, ez nem kártya
"Harmony blesses confusion of the mind and afflication of the heart at the same time for their illumination" Sri Chinmoy, ez nem kártya
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:04árulnak kétkis kártya csomagot, nekem megvan mindkettő, aztszem
árulnak kétkis kártya csomagot, nekem megvan mindkettő, aztszem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:02a belső világod a külső világod, a mosolygásnak örülnek az emberek, na meg fiatalodik az elméd, mindját jön a következő kártya"Sziv szépségében és illatában élni annyi, mint másod percről másodpercre fiatalbbá válni"
a belső világod a külső világod, a mosolygásnak örülnek az emberek, na meg fiatalodik az elméd, mindját jön a következő kártya"Sziv szépségében és illatában élni annyi, mint másod percről másodpercre fiatalbbá válni"
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 17:00egyenlőre hindu,,de ezt a Tao-t és még Buddhát is szeretném magamba olvasztani de vallásom az szerintem hindu, de a lényeg hogy ilyen szférák vannak, a hinduknál ez lelki bolygókban nyilvánul meg ahol a Krisnaloka Vrandavana vmi ilyesmi ha Krishnát szolgálod, akkor odajutsz, ez a legfelsőbb, ott szolgálhatod Krishnár krishna közelébe
Nem ismerem a Taosita világképet sem a buddhistát annyira hogy azokat maagménak valjam,még, nekem a lénye a sziv utja és én nem akarom Istenet megvalósitani
de az összes vallás érdekel, kivéve talán a szcientológia, az nekem ilyen gyógyászat,meg politika, meg hogyan tanulj olvasni, meg mittom én, arra kiváncsi annyira nem vagyok, de ugy nem zavarnak, facebookon van egy szcientológus ismerősőm
egyenlőre hindu,,de ezt a Tao-t és még Buddhát is szeretném magamba olvasztani de vallásom az szerintem hindu, de a lényeg hogy ilyen szférák vannak, a hinduknál ez lelki bolygókban nyilvánul meg ahol a Krisnaloka Vrandavana vmi ilyesmi ha Krishnát szolgálod, akkor odajutsz, ez a legfelsőbb, ott szolgálhatod Krishnár krishna közelébe
Nem ismerem a Taosita világképet sem a buddhistát annyira hogy azokat maagménak valjam,még, nekem a lénye a sziv utja és én nem akarom Istenet megvalósitani
de az összes vallás érdekel, kivéve talán a szcientológia, az nekem ilyen gyógyászat,meg politika, meg hogyan tanulj olvasni, meg mittom én, arra kiváncsi annyira nem vagyok, de ugy nem zavarnak, facebookon van egy szcientológus ismerősőm
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.01., 16:59Érteni vélem,ami nem azt jelenti hogy értem is...ez valami"mosolyogj a világra és a világ mosolyogni fog Rád " féle téma nem?
Érteni vélem,ami nem azt jelenti hogy értem is...ez valami"mosolyogj a világra és a világ mosolyogni fog Rád " féle téma nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:55érted a következményeket? hatás ellenhatáés meg ide oda hatás
érted a következményeket? hatás ellenhatáés meg ide oda hatás
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:54A Falun Dafa ban van ez a sin sing vagy szing szing
na ez ilyen enrgia vagy fejlődés vagy mittom én, lényeg ha gyakorlod a környezetdbe is nergiát bocsátasz ki, nem csak te javyulsz és gyógyulsz hanem mindenki més is körülötted
A Falun Dafa ban van ez a sin sing vagy szing szing
na ez ilyen enrgia vagy fejlődés vagy mittom én, lényeg ha gyakorlod a környezetdbe is nergiát bocsátasz ki, nem csak te javyulsz és gyógyulsz hanem mindenki més is körülötted
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:52szimplán nem tartják be a törvényeket, a vallási törvényeket, hát Krishna ha nagy baj van a vallással ami megmutatja az igazságot akkor ő jön és legyőzi azt aki a vallás ellen van
ha valakivel rosszul bánnak fényt visznek az életébe kivéve ha az akivel rosszul bántak visszaadja ezt a rosszasáágot annak akitől kapta azaz a fényt: FalunDafa
szimplán nem tartják be a törvényeket, a vallási törvényeket, hát Krishna ha nagy baj van a vallással ami megmutatja az igazságot akkor ő jön és legyőzi azt aki a vallás ellen van
ha valakivel rosszul bánnak fényt visznek az életébe kivéve ha az akivel rosszul bántak visszaadja ezt a rosszasáágot annak akitől kapta azaz a fényt: FalunDafa
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:50gondolkodok jó?
gondolkodok jó?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:49pihentem egy kicsit, pihenni csak szabad
pihentem egy kicsit, pihenni csak szabad
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.01., 16:46spell! Ha van Isten akkor hol van amikor kínoznak egy gyereket,vagy éhenhalnak emberek??Miért érzem úgy hogy erre nem fogok tőled kielégítő válasz kapni??
spell! Ha van Isten akkor hol van amikor kínoznak egy gyereket,vagy éhenhalnak emberek??Miért érzem úgy hogy erre nem fogok tőled kielégítő válasz kapni??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:42az a jó ebbe a Sri Chinmoyba hogy sok okosságot mond és ha vki beképzelt hülye és mondja a baromságait nem közérthetően, közérthetően még nagyobb baromság, és belehalhat, ő egyszerüen megválágosit ha za ő utját járod csak vki beleepiszkál a dlolgba hogy ez uigy van persze, és megvilágosodsz ozt eldobod magadtól az őrült gondolatot és még mindig élsz
aztán azért élünk hogy Istenet szeressük, Istent a maga módján kell megörvendeztetni
de ez a taoq ez m,
s dolog, tudod a cipőfűzőm,érted, az olyan., ha ugy megyke akkor olyan kedves vagyok az emberkkel, mikor hogy, sziv utját szeretnám járni de ez a tao és akkor ott van buddha is az nagyon érdekel, meg kéne találnom egy Gurut
az a jó ebbe a Sri Chinmoyba hogy sok okosságot mond és ha vki beképzelt hülye és mondja a baromságait nem közérthetően, közérthetően még nagyobb baromság, és belehalhat, ő egyszerüen megválágosit ha za ő utját járod csak vki beleepiszkál a dlolgba hogy ez uigy van persze, és megvilágosodsz ozt eldobod magadtól az őrült gondolatot és még mindig élsz
aztán azért élünk hogy Istenet szeressük, Istent a maga módján kell megörvendeztetni
de ez a taoq ez m,
s dolog, tudod a cipőfűzőm,érted, az olyan., ha ugy megyke akkor olyan kedves vagyok az emberkkel, mikor hogy, sziv utját szeretnám járni de ez a tao és akkor ott van buddha is az nagyon érdekel, meg kéne találnom egy Gurut
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:38én is kipróbálnám veled, gyakorolhatnánk,mert ez számomra is uj dolog
én is kipróbálnám veled, gyakorolhatnánk,mert ez számomra is uj dolog
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 16:26én most a taoistaq hathangos elalvást akarom kipróbálni, az szerintem még a törzs hármas vagy mittom milyen hangjánál is jobb
én most a taoistaq hathangos elalvást akarom kipróbálni, az szerintem még a törzs hármas vagy mittom milyen hangjánál is jobb
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 14:56vlakik megbuktak
itt táncikálni kell vagy örjöngve mulatozni
vlakik megbuktak
itt táncikálni kell vagy örjöngve mulatozni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 14:34mondom, tv, 4 kerék, az biciklizik,mondta féltesóm a tvbe, jól tudott deszkázni, fiatalkorában kimentek még 17 évesen franciában kertészkedni,meg deszkázni aztán ott maradtak, meg arrréb maradtak, sok helyen
mondom, tv, 4 kerék, az biciklizik,mondta féltesóm a tvbe, jól tudott deszkázni, fiatalkorában kimentek még 17 évesen franciában kertészkedni,meg deszkázni aztán ott maradtak, meg arrréb maradtak, sok helyen
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 14:32lola
valami syrius deszkásboltot keress ha kell felszerelés, nekem haverok
lola
valami syrius deszkásboltot keress ha kell felszerelés, nekem haverok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 13:31lola
ha kifogy a vegabond fajta akkor mindig a szar fajta van, most pont az volt
szegény Annácskámat simogattam, puszilgattam, aztán jött a bambi póz, a másik fajta az mindig a kényelmet választja, elsőre ellenálsz neki, tudod fenekestül, aztán elengeded magad kicsit, utána megállod, nem aludtam de pihentem ,vettem rivot 2 0,5-set, meg most1 0,5 set, meg egy depakinet mittom hány milligrammot mintha használna valamit
hidd el van itt orvosi marihuána topic nagyon jó, közeli ismerős, vannak olyan nők akik csak ugy válogathanak a fiatalabbnál fiatalabb fiúk között
kidobtam a fülbevalómat
még van vagy 3 szál cigire valóm, aállj le kolaával,mert nincs több pénzem mig mamámhoz el nem megyek vagy hazajön tsó, cigire, vagy átlógok nagynénihez "keresztanyu"
szerintem nem indul azaz iskola, mamánál Balmaznweyorkban van egy olyan iskola hogy angoltanulás, tudásnyelviskola, használna nekem, oda akarok, menni, a családom akik jók, szeretők , okosak, keresztények,illetve komfimráltak és Jézusban hisznek csak Isten nem érdekli őket, 10 gyerekes család Béke a nevük, sváb származású vagyok félig, mamám a Rudas László utcán lakik, ha oda valaki bemeri tenni a lábát annak annyi, tudod vannak ilyen gazdagabb gyerekek, kőolajmérnök, Rózsadombon lakik, a gyerekének is ott van háza, a másik külföldön tanul.Moszkvában tanult ott ismerte meg a feleésgét, ugyanazon a szakon végeztek.Aztán aMolnál nem tetszett nekik a félmilliós fizetés, feleség már nem dolgozik, de bármikor tud válallkozást csinálni, Aztán a rokonom meg a kőolaj szűkitésnél mutogatta magát a tvben hogy milyen gazttettek vannak ott, ő meg ártatlan, csak eltiltották a szakmájátol.Volt neki egy tava csónakokkal hajókkal, aztán a malom iparban próbálkozott szintén a családon belüli rokonnoanl, meg van neki sok üzlete, most egy kicsit Döglődik neki a Chevrolette autoszalonja- mindig az orszokkal üzletel, de a spektrum laborműszerkkel is foglalkozik közbe ki meg k tudja mivel, a fiáról nem is beszél, az is okos,.Kis korában a rokonom szmorú volt és sirt mert kicsúfolták hogy szegény a ruhái miatt és elhatározta hogy ő gazdag lesz, kiskorában megyei sakk bajnok volt, most olyan milliárd vagyona lehet.Aztán ő érti az üzletágat,B.Eszternek felajánlottam amikor aztmondta nincs pénz uj honlapa, LB(Behringer Zoltán) ő ingyen csinált volna neki, azt nem fogadta el, hogy mondom, majd és megbészélném velük közösen hogy mégis mennyibe kerülne az uj honlap, de őt nem érdekelte, aztán a régit még be is akarta záratni mert keesen voltak.Azt mondta az anyukája hogy tisztességesen nem lehet pénzt keresni ma, ugy sokat.Felesége szülei ilyen sugrázásos, atomos dolgokkal fogallakoztak, bele is haltak, sajnos.na ott van szegénység , mert ők egy 10 emeletes házban laktak és nem a földszinten és ha nem volt viz akkor vinni kellet föl.Szóval legyártják a sugárzó atombombákat amibe belehalnak az emberek, ugyanugy megnyomják majd az tombomba fegtyver gombját, mert azt se érdekli hogy belehaljanak az emeberek,Na szerintem itt gond van a világban.Sri Chinmoy szerint ez nem gond.Más a gond.Mások meg magyarázzák az ilyen nauza emberek a buddhista topicba hogy először ráütünk a macska fejére a papuccsl ha beakar jönni, aztán elég felmutatni a papucsot és megért.Mondtam neki hogy neked még fejlődnöde kéne egy kicsit.Ő meg mondta végre hogy jó hogy vki tud örülni, mármint én magyaráztam hogy a fejlődés öröm.Egyszer belógtak a szüleihez illegálisan az ilyen atomos helyre, ha elkapják őket halál, de nem kapták el őket, a főiskolán születet meg a gyerekük.Jó család , csak értik a világot.Aztán mamámnál megtanulnék angolul, spanyolul tanulok könyvből és ez a hülye Fekdmár aki szerint ez a narkó kurva jó, szerintem kurva szar, egy sör jobb nála.Mondja három nylven kell tudni, ha valaki akarsz lenni, vagy érteni valamit, mondjuk leszek költő, de van itthon festő állvány is, festék kevésbbé.Az is érdekel, meg kb 1500000hufért lehet venni egy elektronikus kezdő dobot, azon megszeretnék tanulni ameddig csak tudok.Szóval vannak terveim, már csak ki kell vitelezni.Egy gazdag rokonom van még ebben a családban, neki malomipaar nagyon bejön.Az is csak villát épit, a családom,azaz a testvéreim ha baj van, egyik utcazenész, másik utcarajzos, vagy beéáll féltesóm szintjén, amit szerintem csak én tudnék igazán beszervezni, ellenőrizni a környéket különböző városokban, különböző országokban, kocsi kell valahol.Aztá lehet kéregetni, adnak ingyen kajét a falafelesek,meg a szépü csajok veszenk bármit, beszélgetszmindekivel, komolyemberekkel, van ilyen munkád, amiért majd kapsz fizetést,mi mondtuk tesóval neki hogy nem fontos apénz.Rómában a meróaluljáróban hálózsákban télen is jól el lehet aludni, MEg miláno, csak néha sok a fegyver durrogás olyankor bemenkülsz a valami kapubejárón társasházba, meg ami adja szóval végtelen lehetőségek vannak.Sokfajta ember, főleg a légiósok a kemények.Voltak olyan barátjai is.
Az egyikkel buliztam az ibolyában, mikor meg épp a 62 órámat jártam, modtamneki hogy baj van volt nála egy nagy zsák krumpli.Modntam menjel fel netre.Beszéltem Hogy ott hallgatjuk a Kikötőben halacskával a zenét meg szódázunk, kávé, cigi, néha táncolok, ő inkáőbb a dj-vel beszélget,meg jár egy kört, a mozgás megszépiti az időt.Néha váltunk pár szót, adtam neki szülinapjára könyvet, Sri Chinmoy-tól a Birthdays-t felirt valamit a kezére.köszönöm..., a többi könyvet amit mutohgatok neki, csak a cimét olvassa el, vagy fűz hozzá kát szót.De mi már ott se találjuk meg egymást.
Az ezo boltban voltam , hmm mondték, kérdeztem mi az ott, modta motrorsradir, 3-jára fogtam föl.Beszélgetünk körlnéztem,elmeséltem panaszaimat,kérdeztem a taoista hitvilágról,meg egybekről.Mondta hogya jövőhéten buddhista és taoista könyvekből 50%-os leárazás lesz.Adni akarok neki ajándékba egylimitált szériában készitet svájci művésztől Envi talán egy szép porcelán tányárkát amin két galamb van.Ő meg adni akar nekem érte cserébe könyvet.Én a hooponopono-t választom.Azt ki kel tnulmányozni, a szüleimnek akárhányszor mondom, náluk nem válik be , barátaimnál szerintem igen, a szüleimet nevelni kell.A B.E,-nek mondam a legtöbbször, és még eygszer sem szólt hozzám.De hátha meggyógyult.
lola
ha kifogy a vegabond fajta akkor mindig a szar fajta van, most pont az volt
szegény Annácskámat simogattam, puszilgattam, aztán jött a bambi póz, a másik fajta az mindig a kényelmet választja, elsőre ellenálsz neki, tudod fenekestül, aztán elengeded magad kicsit, utána megállod, nem aludtam de pihentem ,vettem rivot 2 0,5-set, meg most1 0,5 set, meg egy depakinet mittom hány milligrammot mintha használna valamit
hidd el van itt orvosi marihuána topic nagyon jó, közeli ismerős, vannak olyan nők akik csak ugy válogathanak a fiatalabbnál fiatalabb fiúk között
kidobtam a fülbevalómat
még van vagy 3 szál cigire valóm, aállj le kolaával,mert nincs több pénzem mig mamámhoz el nem megyek vagy hazajön tsó, cigire, vagy átlógok nagynénihez "keresztanyu"
szerintem nem indul azaz iskola, mamánál Balmaznweyorkban van egy olyan iskola hogy angoltanulás, tudásnyelviskola, használna nekem, oda akarok, menni, a családom akik jók, szeretők , okosak, keresztények,illetve komfimráltak és Jézusban hisznek csak Isten nem érdekli őket, 10 gyerekes család Béke a nevük, sváb származású vagyok félig, mamám a Rudas László utcán lakik, ha oda valaki bemeri tenni a lábát annak annyi, tudod vannak ilyen gazdagabb gyerekek, kőolajmérnök, Rózsadombon lakik, a gyerekének is ott van háza, a másik külföldön tanul.Moszkvában tanult ott ismerte meg a feleésgét, ugyanazon a szakon végeztek.Aztán aMolnál nem tetszett nekik a félmilliós fizetés, feleség már nem dolgozik, de bármikor tud válallkozást csinálni, Aztán a rokonom meg a kőolaj szűkitésnél mutogatta magát a tvben hogy milyen gazttettek vannak ott, ő meg ártatlan, csak eltiltották a szakmájátol.Volt neki egy tava csónakokkal hajókkal, aztán a malom iparban próbálkozott szintén a családon belüli rokonnoanl, meg van neki sok üzlete, most egy kicsit Döglődik neki a Chevrolette autoszalonja- mindig az orszokkal üzletel, de a spektrum laborműszerkkel is foglalkozik közbe ki meg k tudja mivel, a fiáról nem is beszél, az is okos,.Kis korában a rokonom szmorú volt és sirt mert kicsúfolták hogy szegény a ruhái miatt és elhatározta hogy ő gazdag lesz, kiskorában megyei sakk bajnok volt, most olyan milliárd vagyona lehet.Aztán ő érti az üzletágat,B.Eszternek felajánlottam amikor aztmondta nincs pénz uj honlapa, LB(Behringer Zoltán) ő ingyen csinált volna neki, azt nem fogadta el, hogy mondom, majd és megbészélném velük közösen hogy mégis mennyibe kerülne az uj honlap, de őt nem érdekelte, aztán a régit még be is akarta záratni mert keesen voltak.Azt mondta az anyukája hogy tisztességesen nem lehet pénzt keresni ma, ugy sokat.Felesége szülei ilyen sugrázásos, atomos dolgokkal fogallakoztak, bele is haltak, sajnos.na ott van szegénység , mert ők egy 10 emeletes házban laktak és nem a földszinten és ha nem volt viz akkor vinni kellet föl.Szóval legyártják a sugárzó atombombákat amibe belehalnak az emberek, ugyanugy megnyomják majd az tombomba fegtyver gombját, mert azt se érdekli hogy belehaljanak az emeberek,Na szerintem itt gond van a világban.Sri Chinmoy szerint ez nem gond.Más a gond.Mások meg magyarázzák az ilyen nauza emberek a buddhista topicba hogy először ráütünk a macska fejére a papuccsl ha beakar jönni, aztán elég felmutatni a papucsot és megért.Mondtam neki hogy neked még fejlődnöde kéne egy kicsit.Ő meg mondta végre hogy jó hogy vki tud örülni, mármint én magyaráztam hogy a fejlődés öröm.Egyszer belógtak a szüleihez illegálisan az ilyen atomos helyre, ha elkapják őket halál, de nem kapták el őket, a főiskolán születet meg a gyerekük.Jó család , csak értik a világot.Aztán mamámnál megtanulnék angolul, spanyolul tanulok könyvből és ez a hülye Fekdmár aki szerint ez a narkó kurva jó, szerintem kurva szar, egy sör jobb nála.Mondja három nylven kell tudni, ha valaki akarsz lenni, vagy érteni valamit, mondjuk leszek költő, de van itthon festő állvány is, festék kevésbbé.Az is érdekel, meg kb 1500000hufért lehet venni egy elektronikus kezdő dobot, azon megszeretnék tanulni ameddig csak tudok.Szóval vannak terveim, már csak ki kell vitelezni.Egy gazdag rokonom van még ebben a családban, neki malomipaar nagyon bejön.Az is csak villát épit, a családom,azaz a testvéreim ha baj van, egyik utcazenész, másik utcarajzos, vagy beéáll féltesóm szintjén, amit szerintem csak én tudnék igazán beszervezni, ellenőrizni a környéket különböző városokban, különböző országokban, kocsi kell valahol.Aztá lehet kéregetni, adnak ingyen kajét a falafelesek,meg a szépü csajok veszenk bármit, beszélgetszmindekivel, komolyemberekkel, van ilyen munkád, amiért majd kapsz fizetést,mi mondtuk tesóval neki hogy nem fontos apénz.Rómában a meróaluljáróban hálózsákban télen is jól el lehet aludni, MEg miláno, csak néha sok a fegyver durrogás olyankor bemenkülsz a valami kapubejárón társasházba, meg ami adja szóval végtelen lehetőségek vannak.Sokfajta ember, főleg a légiósok a kemények.Voltak olyan barátjai is.
Az egyikkel buliztam az ibolyában, mikor meg épp a 62 órámat jártam, modtamneki hogy baj van volt nála egy nagy zsák krumpli.Modntam menjel fel netre.Beszéltem Hogy ott hallgatjuk a Kikötőben halacskával a zenét meg szódázunk, kávé, cigi, néha táncolok, ő inkáőbb a dj-vel beszélget,meg jár egy kört, a mozgás megszépiti az időt.Néha váltunk pár szót, adtam neki szülinapjára könyvet, Sri Chinmoy-tól a Birthdays-t felirt valamit a kezére.köszönöm..., a többi könyvet amit mutohgatok neki, csak a cimét olvassa el, vagy fűz hozzá kát szót.De mi már ott se találjuk meg egymást.
Az ezo boltban voltam , hmm mondték, kérdeztem mi az ott, modta motrorsradir, 3-jára fogtam föl.Beszélgetünk körlnéztem,elmeséltem panaszaimat,kérdeztem a taoista hitvilágról,meg egybekről.Mondta hogya jövőhéten buddhista és taoista könyvekből 50%-os leárazás lesz.Adni akarok neki ajándékba egylimitált szériában készitet svájci művésztől Envi talán egy szép porcelán tányárkát amin két galamb van.Ő meg adni akar nekem érte cserébe könyvet.Én a hooponopono-t választom.Azt ki kel tnulmányozni, a szüleimnek akárhányszor mondom, náluk nem válik be , barátaimnál szerintem igen, a szüleimet nevelni kell.A B.E,-nek mondam a legtöbbször, és még eygszer sem szólt hozzám.De hátha meggyógyult.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 12:51Brendon te gurulj arréb
majd lola megtanul igazából gördeszkázni
Brendon te gurulj arréb
majd lola megtanul igazából gördeszkázni
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.09.01., 11:35"Milyen a szójavirsli?"
Tudod, a Tescoban lehet kapni 249Ft/kg.. :))) Beteszed a forróvízbe és 4-szer akkorára dagad, szétfoszlik... Én maradok a fú de egészségtelen juhbeles virslinél.. .)))
Van ami nem helyettestíhető.
"Milyen a szójavirsli?"
Tudod, a Tescoban lehet kapni 249Ft/kg.. :))) Beteszed a forróvízbe és 4-szer akkorára dagad, szétfoszlik... Én maradok a fú de egészségtelen juhbeles virslinél.. .)))
Van ami nem helyettestíhető.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.01., 08:45Kösz a zenét Spell..Nekem nem igazán jön be,és ha halkan megjegyezhetem,ne hallgass ilyen zenét Te se..túl erőszakos ,nem egy nyugtató zene.... Milyen a szójavirsli?
Ahogy látom nem sokat aludtál...néha ki kellene aludnod magad úgy igazából..
Kösz a zenét Spell..Nekem nem igazán jön be,és ha halkan megjegyezhetem,ne hallgass ilyen zenét Te se..túl erőszakos ,nem egy nyugtató zene.... Milyen a szójavirsli?
Ahogy látom nem sokat aludtál...néha ki kellene aludnod magad úgy igazából..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 07:50meglett a fél csomag dohányom,. nincs gond
meglett a fél csomag dohányom,. nincs gond
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 07:30NA mutatok én neked lola jó zenét
már ha nem ismerneéád és rajonganál mérte mint egy őrült
Devin Townsend - Traveller
http://www.youtube.com/watch?v=Wb3KFD3dkBg
a klipp is jó
NA mutatok én neked lola jó zenét
már ha nem ismerneéád és rajonganál mérte mint egy őrült
Devin Townsend - Traveller
a klipp is jó
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 07:21hát nem összekecspoztam a nadrágom, meg mustér is, szójavirslit ettem, még van piritos , meg sajt, meg a mázga a nacin
NIACIN- Miss you(Like I miss the sun)
hát nem összekecspoztam a nadrágom, meg mustér is, szójavirslit ettem, még van piritos , meg sajt, meg a mázga a nacin
NIACIN- Miss you(Like I miss the sun)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 07:13lola képzeld, két nap alatt elfogyott 2 doboz cigi, fehér szofi és kék LD, nem tudom hogy lesz pénzem herbalra, talán bekéne néznem az orvosi marihuána topicba, én ismertem orvosi heroint, meg ilyen orvosi morphiumot,ami orvos az soe baj, sőt van akinek használ
A 60-as 70-es években az elmeépitő kilinikán nagy táncpartykat tartottak , biznyom ám, mi ezt értjük majd
hát partyzzunk, kéne egy dj-zsivany még mindig titkolja a muzikalitását, pedig benne rejlik a reményem
De mondjuk: Shantel disco Partizani
http://www.youtube.com/watch?v=e-BIkk6wGt0
már csak a jó erős hosszú kávét iszom
tegnap beugrottam egy jó tetószalonba beszélgetni, meg kávézni, akorok is két orvosi acélból készült fülbevalót onnan, most csak abl fülemben van egy piros kúp,mindkét végén,ilyen bizsu piercingami sima fülbevalólyukasztásba is belefért, a másik fülemben még van két lyuk amiben nincsen,csak ugy néha raknám be oda, lehet, nem tudom puding próbája az evés.Régen két kis zöld gömb volt virággal,az nem olyan jó fülemnek, meg nem áll meg annyira szabályosan, bizsu,mert a végük kicsit elcsződött, meg volt két ilyen vörös kristály,csak nincs meg a végük, de a végére még rálehet húzni egy műanygot,hogy biztosan ne essen le a fülbevaló.
lola képzeld, két nap alatt elfogyott 2 doboz cigi, fehér szofi és kék LD, nem tudom hogy lesz pénzem herbalra, talán bekéne néznem az orvosi marihuána topicba, én ismertem orvosi heroint, meg ilyen orvosi morphiumot,ami orvos az soe baj, sőt van akinek használ
A 60-as 70-es években az elmeépitő kilinikán nagy táncpartykat tartottak , biznyom ám, mi ezt értjük majd
hát partyzzunk, kéne egy dj-zsivany még mindig titkolja a muzikalitását, pedig benne rejlik a reményem
De mondjuk: Shantel disco Partizani
http://www.youtube.com/watch?v=e-BIkk6wGt0
már csak a jó erős hosszú kávét iszom
tegnap beugrottam egy jó tetószalonba beszélgetni, meg kávézni, akorok is két orvosi acélból készült fülbevalót onnan, most csak abl fülemben van egy piros kúp,mindkét végén,ilyen bizsu piercingami sima fülbevalólyukasztásba is belefért, a másik fülemben még van két lyuk amiben nincsen,csak ugy néha raknám be oda, lehet, nem tudom puding próbája az evés.Régen két kis zöld gömb volt virággal,az nem olyan jó fülemnek, meg nem áll meg annyira szabályosan, bizsu,mert a végük kicsit elcsződött, meg volt két ilyen vörös kristály,csak nincs meg a végük, de a végére még rálehet húzni egy műanygot,hogy biztosan ne essen le a fülbevaló.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 02:40ha én egyzser káposzta lennék mindent befalnék
szeretném magamat hogy többé meg ne ehessen
ki káposztafejnek nézz engemet
mert nem teszek többé eleget
sőt annál többet vagy keveset mekk
ha én egyzser káposzta lennék mindent befalnék
szeretném magamat hogy többé meg ne ehessen
ki káposztafejnek nézz engemet
mert nem teszek többé eleget
sőt annál többet vagy keveset mekk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 01:57ez a mai nap is jó lesz, csak meditálnom kéne
ahogy időm engedi
kis olvasgatás, meg hátha lesz tanfolyamom is.
és mantrázni is szeretnék, azt már régen csináltam.
aztán most a konyhámat rendbeszedem, vettem hajdina kását és szójaizolátumot,hog egyem a fehérjét,mert fontos, kondiban kell maradnom, meg most épp ezt találtam ki, és anyukám nem haragszik érte, szójaellenes
majd irok recepteket, meg majd megbeszélem barátommal aki tud főzni hogy milyen étkezést alakitsunk ki, ő tud segiteni, csak el kell majd érnem.a naturkását én nagyon szeretem.És imádom a káposztát a kinaiban.A mogyoróra lehet allergiás vagyok most.Eddig még csak egyszer voltam allergiás.Nem volt jó, de kezelték vagy olyan 4 gyógyszerrel.Aztán most a befőttökön gondolkodom, akinaiban szeretem az ananászt és a szilvát, de hát nekem ez a sok cukor alapvetően nem kell.Télen imádom a sok déli gyümölcsöt, nyáron meg mindenféle van de az összevissza.Mondjuk spárgát , azt most szeretnék majd enni,megmindenféle mást is.ÉS imádom a sütőtököt, azt is nagyon 'várom'.Ma ettem salátát a mekiben ezerszigetöntettel, meg itthon tofu,karfiol,gomba tejfölellel és fűszerezve, tetején sajttal köretként sültkrumpli.Az finom volt.Szeretnék most fülbevalót,meg egy gyűrűt, de az utóbbin még egy picit gondolkodni kell, azthiszem az kell nekem.Veszek majd herbalos cigit ha van vagy csak lerakom, vizipipát azt nem fogok szivni.Talán majd tesómékkal megiszok egy alkoholmentes sört, ha ők hoznak alkoholost azt nem iszom meg.És azt mondta tesó hogy fog hozni nekem jázminrizset, at szeretem, meg a barnarizsett is, csak nem mindig van rá pénzem, egyébként nem vagyok nagy rizsevő.tesómék jönnek haza külföldröl kicsit hazalátogatni.Lehet én is kimegyek egyszer oda körül nézni,a Risjk múzeumba.
ez a mai nap is jó lesz, csak meditálnom kéne
ahogy időm engedi
kis olvasgatás, meg hátha lesz tanfolyamom is.
és mantrázni is szeretnék, azt már régen csináltam.
aztán most a konyhámat rendbeszedem, vettem hajdina kását és szójaizolátumot,hog egyem a fehérjét,mert fontos, kondiban kell maradnom, meg most épp ezt találtam ki, és anyukám nem haragszik érte, szójaellenes
majd irok recepteket, meg majd megbeszélem barátommal aki tud főzni hogy milyen étkezést alakitsunk ki, ő tud segiteni, csak el kell majd érnem.a naturkását én nagyon szeretem.És imádom a káposztát a kinaiban.A mogyoróra lehet allergiás vagyok most.Eddig még csak egyszer voltam allergiás.Nem volt jó, de kezelték vagy olyan 4 gyógyszerrel.Aztán most a befőttökön gondolkodom, akinaiban szeretem az ananászt és a szilvát, de hát nekem ez a sok cukor alapvetően nem kell.Télen imádom a sok déli gyümölcsöt, nyáron meg mindenféle van de az összevissza.Mondjuk spárgát , azt most szeretnék majd enni,megmindenféle mást is.ÉS imádom a sütőtököt, azt is nagyon 'várom'.Ma ettem salátát a mekiben ezerszigetöntettel, meg itthon tofu,karfiol,gomba tejfölellel és fűszerezve, tetején sajttal köretként sültkrumpli.Az finom volt.Szeretnék most fülbevalót,meg egy gyűrűt, de az utóbbin még egy picit gondolkodni kell, azthiszem az kell nekem.Veszek majd herbalos cigit ha van vagy csak lerakom, vizipipát azt nem fogok szivni.Talán majd tesómékkal megiszok egy alkoholmentes sört, ha ők hoznak alkoholost azt nem iszom meg.És azt mondta tesó hogy fog hozni nekem jázminrizset, at szeretem, meg a barnarizsett is, csak nem mindig van rá pénzem, egyébként nem vagyok nagy rizsevő.tesómék jönnek haza külföldröl kicsit hazalátogatni.Lehet én is kimegyek egyszer oda körül nézni,a Risjk múzeumba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.01., 00:30ügyesek a verseim?:))
ügyesek a verseim?:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:54nekem is kell aludnom, jó éjt, vagy majd még eldöntöm mit csinálok, későn keltem ma
nekem is kell aludnom, jó éjt, vagy majd még eldöntöm mit csinálok, későn keltem ma
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:53jól van akkor menj el egy pszichiáterhez és kérdezd ki, és akkor majd te felvilágosulsz
én nekem meg ez a tudás, vagy ennyi még ha nem is jó, mondjuk nekem ez a véleményem, nekem megfelel, én nem másoknak adtam itt tanácsot ezzel kapcsolatban, nekem az orvos ezt irta fel, én meg megelégedtem ezzel, én bizok a pszichiáteremben,kedvelem is a szakmájától és ami ezt a szakmát ugy körülveszi függetlenül, nekem az orvosom csak szükségállapot
ezaz offtopic nem a gyógyszerkereső topic
hallgasd csak meg a ZTO-t, majd megtudod mi a betegségem vagy problémám,netán véleményem
jól van akkor menj el egy pszichiáterhez és kérdezd ki, és akkor majd te felvilágosulsz
én nekem meg ez a tudás, vagy ennyi még ha nem is jó, mondjuk nekem ez a véleményem, nekem megfelel, én nem másoknak adtam itt tanácsot ezzel kapcsolatban, nekem az orvos ezt irta fel, én meg megelégedtem ezzel, én bizok a pszichiáteremben,kedvelem is a szakmájától és ami ezt a szakmát ugy körülveszi függetlenül, nekem az orvosom csak szükségállapot
ezaz offtopic nem a gyógyszerkereső topic
hallgasd csak meg a ZTO-t, majd megtudod mi a betegségem vagy problémám,netán véleményem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:32lola
kényelmesen alukáljál, szeretnék itt lenni holnap, bár elintézni valóm az akad bőven
jó éjt
lola
kényelmesen alukáljál, szeretnék itt lenni holnap, bár elintézni valóm az akad bőven
jó éjt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:29én mondjuk a lórugástól rugok be, azt egyszer ittunk haverommal,illetve itattuk egymást, whisky sör, kedvenc találmányom volt,és páran rákaptak,attól tudok okádni is, részeg lenni, meg élvezni is az izét,de már nem iszok, csak egy kis alkohol mentes sört, én sörös vagyok
én mondjuk a lórugástól rugok be, azt egyszer ittunk haverommal,illetve itattuk egymást, whisky sör, kedvenc találmányom volt,és páran rákaptak,attól tudok okádni is, részeg lenni, meg élvezni is az izét,de már nem iszok, csak egy kis alkohol mentes sört, én sörös vagyok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.31., 22:20nekem mindegy volt ki a barátom, de leginkább barbározni szerttem fiatalkoromban, az jó, az kemény dolog
A Borbejró téren, meg az 56-sok tere, nem én, két részeg cimborám,
velem mit lehetne megtenni részegen, nem tudom sosem ittam halálra magam, gondolkodok, mert lehet mégis, nem kedvelem a rumot, én kihagytam szerenádkor a 80%-ost, puertói rumot, én utánna rugtam be mindentő másnál, főleg a borovicskát kedveltem akkor , azóta sem iszok, seggrészegen mentem az órákra az utolsó nap, az utolsó óráról már sikerült lebeszélniük, vagy beláttam magam hogy tényleg, most már nem én uralom a helyzetet, összevissza beszéltem angolórán, dehát kit érdekel, akkor hánytam le a szép deszkás cipómet is, túrázáskor is szerettem inni, az ugy amikor eltévedsz és nincs jelzés, csak iránaytű meg térkép, és lemaradtál, a többiek meg nem szóltak semmiről, akkor nagyon jól esik,meg a melegben, egy picit vetközni, jégerrel
falitablónk mondása=(idézete) "Csak pozitvan" Zwack Péter
majd még mesélek részeges sztorit ha eszembe jut
örülök hogy veled mindent nem lehetett megtenni és most sem
nekem mindegy volt ki a barátom, de leginkább barbározni szerttem fiatalkoromban, az jó, az kemény dolog
A Borbejró téren, meg az 56-sok tere, nem én, két részeg cimborám,
velem mit lehetne megtenni részegen, nem tudom sosem ittam halálra magam, gondolkodok, mert lehet mégis, nem kedvelem a rumot, én kihagytam szerenádkor a 80%-ost, puertói rumot, én utánna rugtam be mindentő másnál, főleg a borovicskát kedveltem akkor , azóta sem iszok, seggrészegen mentem az órákra az utolsó nap, az utolsó óráról már sikerült lebeszélniük, vagy beláttam magam hogy tényleg, most már nem én uralom a helyzetet, összevissza beszéltem angolórán, dehát kit érdekel, akkor hánytam le a szép deszkás cipómet is, túrázáskor is szerettem inni, az ugy amikor eltévedsz és nincs jelzés, csak iránaytű meg térkép, és lemaradtál, a többiek meg nem szóltak semmiről, akkor nagyon jól esik,meg a melegben, egy picit vetközni, jégerrel
falitablónk mondása=(idézete) "Csak pozitvan" Zwack Péter
majd még mesélek részeges sztorit ha eszembe jut
örülök hogy veled mindent nem lehetett megtenni és most sem