Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 186 / 202Következő

Brendon

Az hogy én hol lakok az titkos.De te hol laksz?Mondtam hogy az valami rossz környék lehet.

Szerintem B.E.-nek meg kéne tanulnia algirul, halottam beszélni azt a nyelvet, nagyon szép és érdekes nyelv.Én is megtanulném ha vlesz rá lehetőségem.

lola

Miért nem beszélgetsz velem? Barátok vagyunk.Mi a baj?

Ma voltam tanévnyitón.Meg beszélgettam egy nagyon szép lánnyal, beültünk egy kávézóba.

Van kedved beszélgetni?

Idézet tőle: atti

Mi volt jó? azene ,vagy a kommendum?

mindkettő 😀

Atti, frissíts, akkor látod a privit...

http://www.youtube.com/watch?v=X4hn2HoceyE         Azoknak akik szeretnek,sőt azoknak is akik gyűlölnek,hisz a két rendum között ,nagyon szűk a mesgye,Ha nem vagy Quimby-s hát........

ez jó volt 🙂

elküldtem priviben 🙂

nagyon lassú a gépem, kb fél óra és adom :))

Te kész vagy :)))  15:42 jó reggelt lola. :))) Honnan írsz? Los Angelesből?  

http://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=2&appid=2305272732&p%5B%5D=352653411424847&p%5B%5D=1408149

Szia Atti, erre megint nem jött be semmi...

Jó reggelt lola!:)

lola

Nem lehet a patikában kapni már herbalt, csak ilyen rágó van meg egyebek.Debrecenben meg szerintem nem lehet kapni indiai gyógynövényes cigerettát.Pesten biztos van, ott mondták nekem.Vizipipázni nem szeretnék, azt mondta az ifjúságsegitő hogy az is káros, még ha ilyen nikotinmentest is szivok.Szivtam már olyat.Akkor is ottvan a kátrány.A környezetet meg egyáltalán nem akarom szennyezni semmivel.A természet szépsége a dszainizmusban az egyik legfontosabb érték, ők azt ha jól értelmezem többre tartják, mint a művészetet.Isten teremtésében élnek.Ezért meg kell óvni a természetet.Nekem a természet és a művészet egyaránt fontos.Lehet egyszer néha néha elmennék vizipipázni, mert a hinduknál ez szokás, nemtudom, most erre nekem nincs igényem.Kicsit még szeretem a cigerettát, talán picit még függök tőle, de most abbahagyom, ahogy tudom.A Chesterfield cigerettát kiakarom próbálni olyat még sose szivtam.

Remélem jól vagy és vigyázol magadra.Majd gondolok rád is ahogy tudok.

Atti Te érted amit írsz?Mert ha csak magadat akarod szórakoztatni,van egy két ötletem,mit csinálj.....vagy írj értelmesen.Face to face...tudod....

Még ilyet! lola kedves itt mindenkihez és így haragudni rá.. Megáll az eszem. Pedig tök aranyos is... 🙂

Nem érdekeltek.Csak ennyi történt.

lola drága

Ma cseréltem az Ezoboltban, vedd meg te is ezt a könyvet és használd, nem olvastam bele, de a terapomtól már régőta ismerem. Joe Vitale, Dr Ihaleakal Hew Len HOPONOPONÓ

A titkos Hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz

🙂

szerintem sokat segitene neked, egyébként olyan buta dolog forditva meggyújtani a cigit, a részeges emberekkel előfordul, kaptam dohányt, de herbalost akarok aztán abbahgayni, vizipipa szembe se jut, egy kicsit azért nem könnyű abbahagyni főleg ha nem csak ideges az ember hanem még terhelést is kap.

de abbahagyom ugy mint te a kólát és ez a lappiramissal kezelt viz csuda jó, főzhetsz belőle levest , még annak is más is ize van a tapasztalatok szerint, én konkrétan ma teát főztem belőle, Saga tea, lépnem kell, félóra fekvés aztán kocsma, munka mindig akad

csak beköszönök este neked mert láttalak itt fenn egy pillanatra

puszi

na szóval volt az a hülye pszichiáterem aki semmit nem csinált felőle meg is halhattam volna, mondta paranoid vagyok, mert nem értette mit mondogók énse hogy ő mit csinált, csak nekem nincs hatalmam, oztcsinál olyat a széken hogy kimozdul jobbara ballra egy kicsit, mintha szarna, mondom, ez hülye, na jó nem csak rögeszmés, ezt ugy kell csinálni hogy ülsz és törzsből kell jobbra ballra kimozdulni,hogy kontroll se legyen, ott a széken 'leföldelve'> és igy kell belemenni

alaptalan remény

Ilyen szép fehér házuk van, nem emeletes, lapos, kék tetejű, a garázsnál meg van ilyyen nagy kör, talán van benne 4 elágazás is kifelé, jó emberek és szeretem őket, tisztességesek, és ugy látom hogy ők követik a vallásukat.Már nyugdijasok, de nem öregek, vagy csak abbahagyták amunkát.Meg szobrok vannak a kertjükben.Ittam vele sört egy kocsmában.Meg váltottunk pár szót.Kedvelem a zsidó zenét, a népizenéjüket, na de a táncuk, az szereintem vacak, abba szerintem a magyarok a legjobbak.

van egy zsidó szomszédom, gazdagok, ők nem a zugban laknak, tegnap találkoztam vele, mondtam neki hogy szeretnék majd vele beszélgetni a zsidó vallásról mondtam majd szerzek be könyyveket vagy kérek tőle kölcsön, mondta jó, még váltottunk pár szót, aztán mentünk a dolgunkra

Nem akarok veled beszélgetni ennyi. Úgyhogy légyszíves ne írkálj prívát üzeneteket. Az meg hogy én mit csinálok itt, és mit nem az az én dolgom.

aztán magyarázd meg mi határozza meg mi a norma, abból következik a normális, jó?

ja tiéd ez a topic.Vagy ez a forum.vagy ez a honlap.JA szarrral kell teli irni ugye.

nem kell elolvasni, nem irsz sehova, itt vagy, de miért vagy itt? profil: beszélgetés

kezdje el beszélgetni akkor normálisan itt, akár, mondjuk most, akár

persze nem kell ide regisztrálni ha csak olvasol, ami meg nem tetszik azt meg minek olvasod?

olvasd azt ami érdekel és számodra normális, olvasd el az ebabarczy.blog-ot. teli van érdekesebbnél normálisabbnál normálisabb irásokkal

Spellbound02 légyszíves ne írjál  nem normális üzeneteket, mert nem vagyok rá kíváncsi. Köszi

M.

lola

képzeld már ma hajnalban nem volt dohányom, ,éjfélkor még elmetem az autósmekihez, haverom mondta ott találkozunk, aztán vártam 1 órát rá, találkoztam egy két ürgével, cigi nuku.Ketten ültek aztán ott biciklivel, elkezdtünk beszélgetni, mindenről, szakácsok voltak 16 óráztak , munkából jöttek haza, aztán csak lett náluk cigi, szürke Dunhill, mindig mondomn, pont leszoktam a Dunhillról.Az egyik, a  bmx féleséges kerós ugratott is nekem egyet, előttem me3g körül jártam ott a környéket, volt mit átgondolnom.Aztán fent füstölőztem, lent akartam aludni, nem ment,  aztán rivo, aztán fent akartaqm alaudni, nem, ment, aztán, mondom ha nincs cigi akkor van füstülő, már kicsit kezdett gyötörni az agyam, egy kis erc masszirozás.3 moon hemes füstólőből csináltam cigit, egy kis cikóriás tej és elszivtam a cigit, egy teljeset meg lehet tölteni 3 füstülővel.Rögtön vidámabb lettem és ugy ment utána az alvás hogy csak na.

ma a földszinten alszok

fent füstölőzők a szobámban

lola

te szoktál gyertyázni? illógyertya?

Zene est van a másik vonalon 🙂

Atti! Fogalmam sincs miről írtál viszont tudom hogy a privim után változtál meg.Én nem akarom érezni a gondolataidat mert szerintem azért vagyunk emberek hogy kimondjuk amit gondolunk,és nem vagyok gondolatolvasó sem időm nincs matekozni.de inkább hagyjuk..

És mikor szóltam be délután?Talán hármat ha írtam de egyik sem volt beszólás.És igen,valóban nem értem miért nem szólsz felém semmit,csak sejtem...de hát néma gyereknek...

Atti nyögd már ki hogy Neked mi bajod velem!Érthetően!!!!!!!!!!!

jaj lola

ismered azt a márkát hogy maui and sons:white shark minta is van rajta

Atti ne fújj Rám,én arról nem tehetek,ki mit gondol.

Akinek nem inge,ne öltözködjön....

Silence

Lehetne Esc rajt vagy Enter rajt is vagy mégjobb: SPACE RAJT. Űr futam. 🙂 Aztán ki ki a saját galaxisában megfigyeli a csillagokat, persze mindenki a sajátját. 

azt hiszem kitaláltam. Hallgatok. Ez elég hatásos. De ez nem az előzőre írt válaszom. Hű vagyok, és hű maradok, mint a himnuszban. Csak közben meg lehet hímlős is lettem. Még ez sem a válaszom. Majd egyszer talán, bármit kifejezhetek. De most visszafogottnak kell lennem. És ezt komolyan gondolom!

most okos akarok lenni de nem vagyok az. Gondolkozom. Nekem nem megy csak úgy hipp-hoppra a frappáns ötletek kitalálása. De azért igyekszem. Várj kitalálok valamit mindjárt...

Idézet tőle: harmony

Itt mindenki elit helyen szerepel de a legjobban tudjátok ki.

írd meg,fedd fel a rejtélyt.Még az olyan gyauroknak is mint én

Nem mert túl szégyenlős vagyok. De akinek van egy kis megigyelőképessége az rájöhet 🙂

ha nem kell csavarni akkor hogy illessszem egybe a mondatot a jelentéssel? 😛 Valahol csak össze kell illeszteni, de az is lehet hogy minden szó különálló életet él? 

Itt mindenki elit helyen szerepel de a legjobban tudjátok ki.

http://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=99&appid=2309869772&p%5B0%5D=100000423117854&p%5B1%5D=278261418944648    Hiába görcsölök nem sikerül.Hidd el jó.Egy jóalakú pasi hasonló mint én hiszen kopcka hasa van,csak az enyém egy macskakő,és alatta a szöveg ,Aki belenyal a puncsfagyiba,a mazsolák is felnyögnek. Ezt szerettem volna az eltünt ,elveszett stb,mindenkinek.

Na most a mazsolákat tényleg szó szerint értjük avagy gyerekeknek..? Mert akkor mehetne a pedofil topikba purify örömére 🙂 Na jó ezt most azért írom, mert nem tudom szó szerint kell e érteni, vagy átvitt értelemben, mertha átvitt értelemben akkor van vagy 1,4567 lehetőség kb. És hogyan lehet kihámozni melyik a valóság? Most én nem tudom mit hogyan értenek az emberek, és azt hiszem azt gondolom mindent negatívan, de azért jó lenne ha nem. 

A linkről: nem nyitottam meg, mert azt gondoltam spanyol vírus. Bár először törökre tippeltem, bár törököt nem ismerek, igaz "spanyolt" is csak egyet. De mondhattam volna akár "angolt" is.

Egy kis napfény szűrődött be az én szürke életembe...és csak ragyog és ragyog...:)

reméljük a legjobbakat 🙂 és tényleg tud aranyos is lenni..

örülök, hogy boldog vagy, mindig van valami kicsi ami egy kis boldogságot okoz, még ha szar is az élet... néha csak ki kell várni 🙂 amúgy mi történt, amitől boldog vagy? már ha megkérdezhetem 🙂

Nem tudom én sem de pár nap alatt visszaáll ,multkor is így volt.Csak ki kell várni,mert amugy olyankor meg tök aranyos...mármint spell:)Én nagyon jól vagyok,boldog vagyok,már amennyire az én sz.r életemben lehet..

szia Lola, szerintem is, hát nem nagyon érdekeseket írkálnak itt mostanában...én is ki szoktam hagyni, főleg a nagyon hosszúakat...sztem, lehet fel van pörögve spell, vagy csak örül, hogy barátra talált személyedben...nem tudom...eddig B.E.nem írkált ennyit, ilyeneket...fogalmam sincs, hogy ő ilyen, vagy mi történt...Te hogy vagy?

Szia Delia! Atti azt írta tegnap hogy nem is olvassa mert nem érdekli,gondolom erre a sok értelmes dologra értette ami itt zajlik.Érthető,mert ezt végigolvasni....örülök hogy jól vagy:)

Deila-nak!!Hol vagy merre vagy?Pasizol?Vigyázz a tükör csalhat! Nem tudok Rólad semmit a héten!

szia Atti, velem minden rendben, csak sokat dolgoztam, a múlhéten szombat vasárnap is, most szombaton elég rosszul voltam, de ma semmi bajom :)) hogy vagy? múlnak a gondok? nem tűnsz valami jókedvűnek....nekem sem jött be semmi arra amit küldtél 🙁

a lola

én az utcán is mindekit letáncolok, igaz ott csak egyedül én táncolok, de haverom szerint csak igy néznek mit csinálok, csak még egy kevés technika, egy nagy adag passonaite(nem tudok jól angolul, de ezt igy mondom) és jó ritmusváltások kellenek még, jó persze ez ilyen freestyle, na jó néha én vagyokt itt az extremefreestyle, mármint ha elindulok valahova,ülve se megy rosszul a dolog

az tcára kihallatszik a zene a szórakozóhelyekől

lola

képzeld nemtalálom a zenéimet amit beraktam a zenetárpiába , lehet kitörölte a szolis csaj.Előfordul.

találtam neked ezért egy remek oldalt  ahol bögészhetsz, tudod nem szeretem ha a jó zenéimet törlik innen, a kulturát a szart meg itt haggyák, ozst már nem birja kuriga az iramot annyit kéne takaritania hogy a bűz ne lengje körül ezt a helyet

itt van ha eddig nem isemernéd, nálam biztos jobban tudsz angolul.

http://www.ketamine.com

azért ez a bipolar strawberry -Anorganik az jó dal

legalább , te élvezd ha a többikenek nem jut belőle:)

ElőzőOldal 186 / 202Következő