OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 09:29
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 09:23megnéztem, de egy egész albumot nem tudok betölteni, de szerintem nem az én stilusom lesz, de belehalgattam volna, ha tudok, majd igyekszek gyorsabb netet beszerezni
legyen hited atti
Hogy smint reggelente?
Annyira fontos neked innen elmenni?
megnéztem, de egy egész albumot nem tudok betölteni, de szerintem nem az én stilusom lesz, de belehalgattam volna, ha tudok, majd igyekszek gyorsabb netet beszerezni
legyen hited atti
Hogy smint reggelente?
Annyira fontos neked innen elmenni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:54oké Atti nekem is mennem kell, jó éjt 🙂
oké Atti nekem is mennem kell, jó éjt 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:32a második is jó:))
a második is jó:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:30Idézet tőle: attiHúzzak egy kábelt?Bár nálunk Wifi-n mennek.
valami jó lenne, mert már uncsi...ha megnyitok egy zenét, legalább kétszer elkezdi lejátszani, kb, a negyedénél...pfff
Idézet tőle: attiHúzzak egy kábelt?Bár nálunk Wifi-n mennek.
valami jó lenne, mert már uncsi...ha megnyitok egy zenét, legalább kétszer elkezdi lejátszani, kb, a negyedénél...pfff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:29az elsőig eljutottam, ezt nagyon szeretem :))
az elsőig eljutottam, ezt nagyon szeretem :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:17lassú a netem..:D
lassú a netem..:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 19:00Idézet tőle: attitudom
oké
Idézet tőle: attitudom
oké
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 18:55jó volt ez a zene Atti 🙂
jó volt ez a zene Atti 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 09:01néha tényleg jó, de majd lerakom, nem szeretem szennyezni a környezetet
néha tényleg jó, de majd lerakom, nem szeretem szennyezni a környezetet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:47te hogy álsz hozzá a dohányzáshoz nekem ezzel van egy kis gondom, na meg épp szeretem is, talán még az is baj??
te hogy álsz hozzá a dohányzáshoz nekem ezzel van egy kis gondom, na meg épp szeretem is, talán még az is baj??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:41jól van én most jégzselével hűtöm a kezeimet:)
jól van én most jégzselével hűtöm a kezeimet:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:20szia atti
Jó mondásaid vannak, azokat lehet fejtegetni mindenkinek, gondlom néha elmondasz valakinek valami tanulságot vele
hogy megy a regel, nekem még egy kicsit nehezen indul be, de a suli az esti igy ráérek, ma suli napom van, én szereek suliba járni
Te mit tanultál? szerettél tanulni? Munkádat szereted?
szia atti
Jó mondásaid vannak, azokat lehet fejtegetni mindenkinek, gondlom néha elmondasz valakinek valami tanulságot vele
hogy megy a regel, nekem még egy kicsit nehezen indul be, de a suli az esti igy ráérek, ma suli napom van, én szereek suliba járni
Te mit tanultál? szerettél tanulni? Munkádat szereted?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:16vannak, meg ha kedvesek vagyunk valakivel az ma kedves lesz velünk, holnap kedves lesz mással
vannak, meg ha kedvesek vagyunk valakivel az ma kedves lesz velünk, holnap kedves lesz mással
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:08itt is vannak azért kedves emberek, csak néha kiborulnak....
itt is vannak azért kedves emberek, csak néha kiborulnak....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:06atti most nem ér rá , mert új otthont kers valami szép környezeteben, családi élet, nyugalom, kedves meberek, ugye atti?:)Jó reggelt!
atti most nem ér rá , mert új otthont kers valami szép környezeteben, családi élet, nyugalom, kedves meberek, ugye atti?:)Jó reggelt!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 08:00nem lehet...tilos 🙂
most gondolom mérges vagy, meg tele a hócipőd.... de remélem úgyse tudod itt hagyni ezt a helyet...
nem lehet...tilos 🙂
most gondolom mérges vagy, meg tele a hócipőd.... de remélem úgyse tudod itt hagyni ezt a helyet...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 07:40Atti, eszedbe se jusson lelépni...
Atti, eszedbe se jusson lelépni...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 22:44juj, valamiért nem irnaqk nekem az iwiwen, nem válaszolt egy barátom sem, valaki meg a levelet sem olvassa el
pedig mindig várom a valentint, én ilyen fajta srác vagyok
én szeretem a lányokat
juj, valamiért nem irnaqk nekem az iwiwen, nem válaszolt egy barátom sem, valaki meg a levelet sem olvassa el
pedig mindig várom a valentint, én ilyen fajta srác vagyok
én szeretem a lányokat
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.09.05., 21:19Ime ezt irta nekem a spellboud emailben:
Ha kell a haverjaim hozzád érkezned ozt megmutatják neked majd a Grand Canyont.Tudod valahogy én szeretek élni és nem másokkal kibaszni, hogy is mondjam netán megölni, csak ugy véletlenü(elfelejtem?)l.Beütöm a stratégádat.Persze lehetnénk barátok is.
Ime ezt irta nekem a spellboud emailben:
Ha kell a haverjaim hozzád érkezned ozt megmutatják neked majd a Grand Canyont.Tudod valahogy én szeretek élni és nem másokkal kibaszni, hogy is mondjam netán megölni, csak ugy véletlenü(elfelejtem?)l.Beütöm a stratégádat.Persze lehetnénk barátok is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 20:30lola
Anyukám járt nagymamámnál ma és itthon volt a rokonainál a svájci rokonunk, mamám unokatestvére és kaptam 3 finom kis svájci csoki rudacskát,meg mamám kapott egy Nescafé 3 in 1 Classic-ot, de azt szerintem itt Magyaroországon vette neki, ezt is nekem adták.Cailler csoki Branche L'originale, az egyik neve Praliné enrobé de chocolat au lait et de noisettes.Őket talán csak kiskormban láttam,meg egyzer felnőtt koromban, nagyon szeretjük őket.Nagynénéim pár éve voltak náluk nyaralni is, egyszer talán majd én is elnézek oda, még nem tudom hova utazzak ha van kedvem, de nagyon szép hely.Baselben laknak.Kaptam már tőle svájci frankot is, csak egyszer ugy döntöttem hogy beváltottam,mert ugy éreztem fontos dologra kell, hamar elment, nem volt más pénzem.
lola
Anyukám járt nagymamámnál ma és itthon volt a rokonainál a svájci rokonunk, mamám unokatestvére és kaptam 3 finom kis svájci csoki rudacskát,meg mamám kapott egy Nescafé 3 in 1 Classic-ot, de azt szerintem itt Magyaroországon vette neki, ezt is nekem adták.Cailler csoki Branche L'originale, az egyik neve Praliné enrobé de chocolat au lait et de noisettes.Őket talán csak kiskormban láttam,meg egyzer felnőtt koromban, nagyon szeretjük őket.Nagynénéim pár éve voltak náluk nyaralni is, egyszer talán majd én is elnézek oda, még nem tudom hova utazzak ha van kedvem, de nagyon szép hely.Baselben laknak.Kaptam már tőle svájci frankot is, csak egyszer ugy döntöttem hogy beváltottam,mert ugy éreztem fontos dologra kell, hamar elment, nem volt más pénzem.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.09.05., 20:10Gondos visszaolvasás után megállapítom, hogy lehetne egy olyan topikot nyitni, aminek az lehetne a címe: "Rébuszokban írók ide" vagy valami hasonló. Komolyan mondom, az írások JELENTŐS részének se füle, se farka. Nem tudni sok esetben ki kinek válaszol, és a sorok közötti írás-olvasás meg egyenesen járvány lett itt. Nem baj amúgy semmi közöm hozá, pusztán észrevétel.
Gondos visszaolvasás után megállapítom, hogy lehetne egy olyan topikot nyitni, aminek az lehetne a címe: "Rébuszokban írók ide" vagy valami hasonló. Komolyan mondom, az írások JELENTŐS részének se füle, se farka. Nem tudni sok esetben ki kinek válaszol, és a sorok közötti írás-olvasás meg egyenesen járvány lett itt. Nem baj amúgy semmi közöm hozá, pusztán észrevétel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 20:09Idézet tőle: spellbound02Én itt vagyok lola, mindjárt mesélek, modj te is valamit magadról, napodról....
:))
Idézet tőle: spellbound02Én itt vagyok lola, mindjárt mesélek, modj te is valamit magadról, napodról....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 20:08Én itt vagyok lola, mindjárt mesélek, modj te is valamit magadról, napodról....
Én itt vagyok lola, mindjárt mesélek, modj te is valamit magadról, napodról....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 18:41kedves mobid2
Mindenkinek meg van a maga párja.Persze van aki a szerzetesi életformát választja.
kedves mobid2
Mindenkinek meg van a maga párja.Persze van aki a szerzetesi életformát választja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 18:35lola esetét nézve talán mégis jobb, hogy egyedülálló vagyok :(((
úgy sajnálom!
lola esetét nézve talán mégis jobb, hogy egyedülálló vagyok :(((
úgy sajnálom!
Idézet tőle: sorica123 ekkor: 2012.09.05., 17:50atti, nem félek én senkitől, hogy harapna bármire is, csak az Embert nem szeretném olyan helyzetbe hozni, hogy na a kis barátnője a lelkisegélyoldalon sírja ki magát/biztos gyócceres/"diliházbanvót". Művelt, elvileg egyáltalán nem csak a szoméd faluig látó emberek képesek ilyet produkálni ha pletykásak/politizálnak...
De hát, ám legyen, le van szarva, marad az eddigi szisztéma. Mondjuk magánvélemény, de szerintem senki nem élne azzal se vissza, ha nem lenne az egyén ennyire bénakacsa ezen a honlapon. Például ha megoldhatom a "problémát" olyan módon, hogy fogom a profilnál, átírom a nevemet, és az átugrik az általam írt posztoknál és kommenteknél is. Ez a legtöbb blogoldalon működik, úgyhogy nem tűnik egy irgalmatlan dolognak - de lehet persze, hogy oka van annak, hogy itt ez a körülményesebb forma maradt meg. Se programozó nem vagyok, se lelkisegély oldalam nincs, úgyhogy ez csak az én egyedi szocproblémám.
atti, nem félek én senkitől, hogy harapna bármire is, csak az Embert nem szeretném olyan helyzetbe hozni, hogy na a kis barátnője a lelkisegélyoldalon sírja ki magát/biztos gyócceres/"diliházbanvót". Művelt, elvileg egyáltalán nem csak a szoméd faluig látó emberek képesek ilyet produkálni ha pletykásak/politizálnak...
De hát, ám legyen, le van szarva, marad az eddigi szisztéma. Mondjuk magánvélemény, de szerintem senki nem élne azzal se vissza, ha nem lenne az egyén ennyire bénakacsa ezen a honlapon. Például ha megoldhatom a "problémát" olyan módon, hogy fogom a profilnál, átírom a nevemet, és az átugrik az általam írt posztoknál és kommenteknél is. Ez a legtöbb blogoldalon működik, úgyhogy nem tűnik egy irgalmatlan dolognak - de lehet persze, hogy oka van annak, hogy itt ez a körülményesebb forma maradt meg. Se programozó nem vagyok, se lelkisegély oldalam nincs, úgyhogy ez csak az én egyedi szocproblémám.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.05., 17:41Kedves Atti ! remélem megnyugtatásul szolgál Neked,hogy a nagy pofám nem marad "jutalom " nélkül.Összesen 7 látlelettel rendelkezem,amiből 3 bordarepedés,egy agyrázkódás,a többi pedig 8 napon belül felszívódó haematoma,több helyen a testemen.Nyugodj meg ,a párom időről időre gondoskodik róla,hogy befogjam a számat,amint látod,nem nagy sikerrel.De ne add fel a reményt....talán egyszer...(ezt azért írtam mert ilyenért egy normális kocsmában szerinted verés jár..hát nekem ki sem kell mozdulnom ezért..milyen kényelmes igaz?)A verések többségét azért kapom mert nem szeretek hányást és vizeletet feltakarítani az éjszaka közepén stb....nem vagyok rossz ember...
Kedves Atti ! remélem megnyugtatásul szolgál Neked,hogy a nagy pofám nem marad "jutalom " nélkül.Összesen 7 látlelettel rendelkezem,amiből 3 bordarepedés,egy agyrázkódás,a többi pedig 8 napon belül felszívódó haematoma,több helyen a testemen.Nyugodj meg ,a párom időről időre gondoskodik róla,hogy befogjam a számat,amint látod,nem nagy sikerrel.De ne add fel a reményt....talán egyszer...(ezt azért írtam mert ilyenért egy normális kocsmában szerinted verés jár..hát nekem ki sem kell mozdulnom ezért..milyen kényelmes igaz?)A verések többségét azért kapom mert nem szeretek hányást és vizeletet feltakarítani az éjszaka közepén stb....nem vagyok rossz ember...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 17:23háát, nekem már ez is túlzás volt, én a nyugodt lassú életet szeretem azt hiszem...:D
háát, nekem már ez is túlzás volt, én a nyugodt lassú életet szeretem azt hiszem...:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 17:16jah, azt láttam nekem elég félelmetes volt 😀
jah, azt láttam nekem elég félelmetes volt 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 17:10Idézet tőle: attihttp://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=99&appid=2309869772&p%5B0%5D=100001210020249&p%5B1%5D=398662706865527 Az idővonalamon ottvan.
az angyalosra gondoltál?
Idézet tőle: attihttp://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=99&appid=2309869772&p%5B0%5D=100001210020249&p%5B1%5D=398662706865527 Az idővonalamon ottvan.
az angyalosra gondoltál?
Idézet tőle: sorica123 ekkor: 2012.09.05., 13:28Bocs, hogyan lehet a) a nevet átírni a profilon b) a meglévőt törölni és másikat írni a helyébe?
Mert nagyjából mindenhol ezen a néven jelenek meg, aztán már esetleg nem csak én égnék, ha valaki kitalálná, hogy "megjött a bolond Marcsa a diliházból". Nem őszintétlenségből, csak ahol akarom, majd én elmondom, de találgatósdit azt annyira nem szeretnék. Szóval nem passzióból kéne, aki tud valamit, válaszoljon:)
Bocs, hogyan lehet a) a nevet átírni a profilon b) a meglévőt törölni és másikat írni a helyébe?
Mert nagyjából mindenhol ezen a néven jelenek meg, aztán már esetleg nem csak én égnék, ha valaki kitalálná, hogy "megjött a bolond Marcsa a diliházból". Nem őszintétlenségből, csak ahol akarom, majd én elmondom, de találgatósdit azt annyira nem szeretnék. Szóval nem passzióból kéne, aki tud valamit, válaszoljon:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 11:22igyekszem itt lenni, most megyek cigit lejmolni, a barátaimnak majd meg lesz rá az ára
igyekszem itt lenni, most megyek cigit lejmolni, a barátaimnak majd meg lesz rá az ára
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 10:32ha segitség kell hozzé akkor oriviben beszélhetünk róla hátha tudok valami helyeset mondani amivel előrébb jutsz ebből
ha segitség kell hozzé akkor oriviben beszélhetünk róla hátha tudok valami helyeset mondani amivel előrébb jutsz ebből
Idézet tőle: Cancun ekkor: 2012.09.05., 10:28Nekem az utolsó részen kell erősen gondolkodnom, ki vagyok és hogyan oldom meg a dolgaimat...
Nekem az utolsó részen kell erősen gondolkodnom, ki vagyok és hogyan oldom meg a dolgaimat...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 10:23A sulira nem kell összeszedni.Oda már járok, reméljük menni fog, de nem egy ördöngős tantárgyak vannak.
A macska meg nincs mindig a nyakadon.És jól el lehet vele játszani, na meg a higénia és tékeztetés...
vega vagyok.bár én macskát sem tartanék magamnak, de van macskám.Okos és erős, az idegeneket csak megtűri.
Hát a tovább élés meg ilyenek az még nekem is uj dolog, lesz improvizációbol szoktam megoldani a dolgokat.Persze azért el kell gondolkodni magunkon kik vagyunk és mit akarunk, aztán jöhet a hogyan.
A sulira nem kell összeszedni.Oda már járok, reméljük menni fog, de nem egy ördöngős tantárgyak vannak.
A macska meg nincs mindig a nyakadon.És jól el lehet vele játszani, na meg a higénia és tékeztetés...
vega vagyok.bár én macskát sem tartanék magamnak, de van macskám.Okos és erős, az idegeneket csak megtűri.
Hát a tovább élés meg ilyenek az még nekem is uj dolog, lesz improvizációbol szoktam megoldani a dolgokat.Persze azért el kell gondolkodni magunkon kik vagyunk és mit akarunk, aztán jöhet a hogyan.
Idézet tőle: Cancun ekkor: 2012.09.05., 10:17Nem lesz új kutyám, mert igy állás nélkül és minden nélkül nem tudnám bevállalni, hogy 15-20 évig gondoskodok róla. 🙁 Azt sem tudom még, hogy fogok tudni tovább élni. Igy ebben a helyzetben felelőtlenség lenne. A macskák nem a kedvenceim, volt macskánk is, de a ragaszkodóbb természetük miatt a kutyák közelebb állnak hozzám. Honnan akarod összeszedni a pénzt a sulira? Általában tortákat, muffinokat szoktam sütni, diós süteményt télen.
Nem lesz új kutyám, mert igy állás nélkül és minden nélkül nem tudnám bevállalni, hogy 15-20 évig gondoskodok róla. 🙁 Azt sem tudom még, hogy fogok tudni tovább élni. Igy ebben a helyzetben felelőtlenség lenne. A macskák nem a kedvenceim, volt macskánk is, de a ragaszkodóbb természetük miatt a kutyák közelebb állnak hozzám. Honnan akarod összeszedni a pénzt a sulira? Általában tortákat, muffinokat szoktam sütni, diós süteményt télen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 10:10Én főzni tudok jól, sütni csak az alap dolgokat, de mondjuk süteményt és ilyen tésztákat és egyéb bármikor megcsinálom profin, csak azt nem szoktam már mert egészségtelennek tartom és nem eszem.
Hobbi:zene, olvasás, meditálás, sétálás, kocsmázás, érdekelnek a művészetek, vallások, sok kis apróság még, főzés, takaritás
Én macskás vagyok.Most is a szomszéd kiscicica szinte már végleg nálunk lakik.
csinálj szójafsirtot, finom, nem hús, tojás nélkül keméynitővel, sütőben kell, nem olajban a tűzhelyen, ha gondolod elmondom a fűszerezését., ugy naggyából, talán menni fog.
Én most sulit aakarok elvégezni, én meg pénz után kutatok.
Köszi megettem a müzlit, most jön a szójaizolátum.
Mit szeretsz sütni?
Lesz új kutyád? Én azért egy macskát ajánlanék, azok nagyon cukik tudnak lenni.
Én főzni tudok jól, sütni csak az alap dolgokat, de mondjuk süteményt és ilyen tésztákat és egyéb bármikor megcsinálom profin, csak azt nem szoktam már mert egészségtelennek tartom és nem eszem.
Hobbi:zene, olvasás, meditálás, sétálás, kocsmázás, érdekelnek a művészetek, vallások, sok kis apróság még, főzés, takaritás
Én macskás vagyok.Most is a szomszéd kiscicica szinte már végleg nálunk lakik.
csinálj szójafsirtot, finom, nem hús, tojás nélkül keméynitővel, sütőben kell, nem olajban a tűzhelyen, ha gondolod elmondom a fűszerezését., ugy naggyából, talán menni fog.
Én most sulit aakarok elvégezni, én meg pénz után kutatok.
Köszi megettem a müzlit, most jön a szójaizolátum.
Mit szeretsz sütni?
Lesz új kutyád? Én azért egy macskát ajánlanék, azok nagyon cukik tudnak lenni.
Idézet tőle: Cancun ekkor: 2012.09.05., 09:57Nincs a hétre különösebb programom, holnap megyek pszichológushoz. A hobbim a kutyám, a másik sajnos 3 hónapja meghalt.:(( Sütni szeretek inkább, főzni nem tudok. Legalábbis alapdolgokat pl. egy fasírtot megcsinálni. Neked mi a hobbid? Állást kell keressek... Jó étvágyat!
Nincs a hétre különösebb programom, holnap megyek pszichológushoz. A hobbim a kutyám, a másik sajnos 3 hónapja meghalt.:(( Sütni szeretek inkább, főzni nem tudok. Legalábbis alapdolgokat pl. egy fasírtot megcsinálni. Neked mi a hobbid? Állást kell keressek... Jó étvágyat!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 09:51Szia
Én nem szeretem a krumplifőzeléket,a szójafasirtot igen.Ettem, reggelire görög lecsó, enyhén csipsősen, apu csinálta.Csipősen szeretem, de nem vagyok egy nagy lecsó evő.Sütni én is tudok, zöldséges rétes a kedvencem.hmm, azt ennék.Most vagy megyek müzlit enni vagy iszok szójaizolátumot.
Milyen programod van már a hétre?
Hobbi?Szeretsz főzni?
Szia
Én nem szeretem a krumplifőzeléket,a szójafasirtot igen.Ettem, reggelire görög lecsó, enyhén csipsősen, apu csinálta.Csipősen szeretem, de nem vagyok egy nagy lecsó evő.Sütni én is tudok, zöldséges rétes a kedvencem.hmm, azt ennék.Most vagy megyek müzlit enni vagy iszok szójaizolátumot.
Milyen programod van már a hétre?
Hobbi?Szeretsz főzni?
Idézet tőle: Cancun ekkor: 2012.09.05., 09:43Szia Spellbound, már kész van az ebéd, anyukám csinálta. Krumplifőzelék fasírttal. Én sütni tudok, de azt meg nem lehet ilyen melegben. Szerintem inkább éhes vagy.:)) Reggeliztél?
Szia Spellbound, már kész van az ebéd, anyukám csinálta. Krumplifőzelék fasírttal. Én sütni tudok, de azt meg nem lehet ilyen melegben. Szerintem inkább éhes vagy.:)) Reggeliztél?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 09:13Szia Cancun
Főzöl mára valamit?
Én most éhes vagyaok, vagy csak ehetnénekem van.
Szia Cancun
Főzöl mára valamit?
Én most éhes vagyaok, vagy csak ehetnénekem van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 08:06szia :))
szia :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.04., 21:36Mondtam hogy költözz el, mert te oda kevés vagy.
Lola
Az én fejemre nem tojnak.Persze te kedves vagy velem.
Érdekel a nyelvészet.Jár nekünk a National Geography és abba a nem régi számában különböző kihalóban lévő nyelvekről volt szó.Elsőnek nem volt érdekes, de amugy az.Noam Chomsky nevét régóta ismerem, de mindenre nincs időm egyszerre.
Én is ott vagyok mindig melletted.De ezt ne értsd félre.Lehet picit tűlfűtött voltam mostanság.De holnap már nem igy lesz.Ma egy kicsit vizipipáztam, elfogyott a dohányom, lehet azt fogom, mert az olcsóbb vagy talán kevésbbé szennyezi a környzetet, és mivel kevesebbszer szivom igy kevésbé káros is.De lehet lesz melette cigi.Régen ugy csináltam hogy beosztottam.És ugy hellyel közzel tartani tudtam és nem lettem függő, csak ha kedvem volt.Akkor Djarumot szivtam, kb. 1 hónapban 1 dobozzal, ha beültünk valahová tesóval vagy ilyesmi akkor persze jobban fogyott, az belefért.Én is kiállok érted lola ha olyan van, de most nem látom hogy bajban lennél, de ha igen csak szólj és megyek ahogy kell.
Mondtam hogy költözz el, mert te oda kevés vagy.
Lola
Az én fejemre nem tojnak.Persze te kedves vagy velem.
Érdekel a nyelvészet.Jár nekünk a National Geography és abba a nem régi számában különböző kihalóban lévő nyelvekről volt szó.Elsőnek nem volt érdekes, de amugy az.Noam Chomsky nevét régóta ismerem, de mindenre nincs időm egyszerre.
Én is ott vagyok mindig melletted.De ezt ne értsd félre.Lehet picit tűlfűtött voltam mostanság.De holnap már nem igy lesz.Ma egy kicsit vizipipáztam, elfogyott a dohányom, lehet azt fogom, mert az olcsóbb vagy talán kevésbbé szennyezi a környzetet, és mivel kevesebbszer szivom igy kevésbé káros is.De lehet lesz melette cigi.Régen ugy csináltam hogy beosztottam.És ugy hellyel közzel tartani tudtam és nem lettem függő, csak ha kedvem volt.Akkor Djarumot szivtam, kb. 1 hónapban 1 dobozzal, ha beültünk valahová tesóval vagy ilyesmi akkor persze jobban fogyott, az belefért.Én is kiállok érted lola ha olyan van, de most nem látom hogy bajban lennél, de ha igen csak szólj és megyek ahogy kell.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.04., 21:21Nem tudom Spell hogy mondjam,hogy ne tűnjek közönségesnek? ................................................................. Azt hiszem,így jó lesz..És akkor kihagyom a körítést,az össze vissza duma nem az én asztalom..Gondolkodj el..én kiálltam melletted amikor más tojt a fejedre..én aggódtam érted és védtelek,,,Te meg ...hagyjuk..
Nem tudom Spell hogy mondjam,hogy ne tűnjek közönségesnek? ................................................................. Azt hiszem,így jó lesz..És akkor kihagyom a körítést,az össze vissza duma nem az én asztalom..Gondolkodj el..én kiálltam melletted amikor más tojt a fejedre..én aggódtam érted és védtelek,,,Te meg ...hagyjuk..