OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 17:37hááát, nem is tudom, mi jutott eszembe... de csúszós ma a kezed 😀
hááát, nem is tudom, mi jutott eszembe... de csúszós ma a kezed 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 15:44Atti, mire gondoltál, a ......... helyére? 😀
Atti, mire gondoltál, a ......... helyére? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 09:29jól vok... köszi, bár nem sikerült nagyon berúgni tegnap 🙁 de majd bepótolom 😀 ti se jöttetek, hogy feldobjátok a hangulatot...pedig nézegettem hátha 🙂 ma nekem is sok dolgom van, mosok, takarítok... holnap pihi lesz, legalább is úgy készülök :))
jól vok... köszi, bár nem sikerült nagyon berúgni tegnap 🙁 de majd bepótolom 😀 ti se jöttetek, hogy feldobjátok a hangulatot...pedig nézegettem hátha 🙂 ma nekem is sok dolgom van, mosok, takarítok... holnap pihi lesz, legalább is úgy készülök :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.14., 19:57Idézet tőle: attiLehet,tagadnék én is a végtelenségig,nem fogok emlékezni semmire,aztán meg fű alatt menne a dajdaj.Úgyse emlékszünk.Ez tetszik!Még a buli előtt tisztázzuk a végét.....Kis huncut!!!
😀 😀
Idézet tőle: attiLehet,tagadnék én is a végtelenségig,nem fogok emlékezni semmire,aztán meg fű alatt menne a dajdaj.Úgyse emlékszünk.Ez tetszik!Még a buli előtt tisztázzuk a végét.....Kis huncut!!!
😀 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.14., 17:30mikor nagyon magam alatt voltam, még a télen, vagy 100levelet irtam nekik, miben segitsenek... és utána ahogy kell összetéptem öket és kidobtam. a fiamnak irt napló viszont még megvan, ha annyi idös lesz, majd elolvashatja elsö kézböl, mi történt. de nagy megnyugvást jelentett az angyaloknak irni és a kivánságaim teljesültek is fura módon 🙂 ki tudja hogy, talá mert koncentráltam a problémákra vagy tényleg léteznek, de bevált. bármit is kértem, egy hónapon belül teljesült.
ami még segit a mindennapi életben, és hosszabb távon, az az inga. rég szerettem volna egyet, aztán az ezoterikus magazinban volt mellékletként, meg is vettem. beállitottam magamra ahogy kell és azóta használom, hetente egyszer kétszer megkérdezem és eddig az összes válasza szintén bevált (persze néha ellene megyek de akkor az úgy is sikerül)
mikor nagyon magam alatt voltam, még a télen, vagy 100levelet irtam nekik, miben segitsenek... és utána ahogy kell összetéptem öket és kidobtam. a fiamnak irt napló viszont még megvan, ha annyi idös lesz, majd elolvashatja elsö kézböl, mi történt. de nagy megnyugvást jelentett az angyaloknak irni és a kivánságaim teljesültek is fura módon 🙂 ki tudja hogy, talá mert koncentráltam a problémákra vagy tényleg léteznek, de bevált. bármit is kértem, egy hónapon belül teljesült.
ami még segit a mindennapi életben, és hosszabb távon, az az inga. rég szerettem volna egyet, aztán az ezoterikus magazinban volt mellékletként, meg is vettem. beállitottam magamra ahogy kell és azóta használom, hetente egyszer kétszer megkérdezem és eddig az összes válasza szintén bevált (persze néha ellene megyek de akkor az úgy is sikerül)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.14., 12:49atti, én hiszek az angyalokban, több könyvem is van róluk, magyar szerzöktöl... és irtam nekik sok sok levelet, mint angyalmágia.
atti, én hiszek az angyalokban, több könyvem is van róluk, magyar szerzöktöl... és irtam nekik sok sok levelet, mint angyalmágia.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 17:29jah, de ha az ittthoni zenére gondoltál az van... jóó még a szomszédok is remegnek az ágyban ha bekapcsoljuk 🙂
jah, de ha az ittthoni zenére gondoltál az van... jóó még a szomszédok is remegnek az ágyban ha bekapcsoljuk 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 17:28hát lehet...:D de ott vok az ismerőseid közt elbújva 😀 a zene ez nem jött be nagyon...a régiek jobban 🙂
hát lehet...:D de ott vok az ismerőseid közt elbújva 😀 a zene ez nem jött be nagyon...a régiek jobban 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 16:56ezzel én is így vagyok 😀 cigim van, piám is lesz.... kaja is, de még próbálok helyet is szorítani úgy hogy jöhetsz :))
ezzel én is így vagyok 😀 cigim van, piám is lesz.... kaja is, de még próbálok helyet is szorítani úgy hogy jöhetsz :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 16:56.@ Mobid2 Olvassuk folyamatosan,hogy készült a srác fogadására.Nem is emlékszem mi volt az ok ,hogy nincs nálad,én azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzád,ne legyél ennyire gondba,a neveléssel.Egy anya szinte tudja érzi mit kell csinálnia,és nem is biztos ,hogy ezeknek az okostojásoknak a könyveit kell alapba venni.Még a végén kiderül,hogy azt bem tudja,hogy fordítsa a gyereket az asztalhoz,fejjel lefelé,vagy háttal.Nem akarom elviccelni,én pedagógus családban élek ,saját gyerekem is van (ezt olvashattad) ,szakoktattam is 20.éveseket egy jó pár évig,nem kell félni a dologtól.Az akarást látni benned ,és hidd el ez nagy erőt képvisel.Akarattal mos mindent tudunk csinálni,rendberakni. Ha unatkozol,azért beleolvashatsz egy két irományba,mert lehet ott is találni hasznos dolgokat,de higyy magadban,mi pedig bízunk Benned!
[/quote]
kedves atti, ez most nagyon meghatott!! Halleluja, hogy átjön az irásaimon az igyekezet. exem is ezt mondogatta, hidd el, feléled benned az anyai ösztön és menni fog! csak ö már nincs mellettem, hogy mondogassa... meg bizom abban, hogy itt lesznek velünk a nagyszülök is és amit én elrontok azt ök korrigálják. azért nincs velem, mert szülés után 2hónapig kórházban voltam és a hivatalok lassan dolgoznak. plusz mert folyamatban van (már több mint egy éve! és még nincs vége) a gondnokság alá helyezésem és aki gondnokolt az nem nevelhet. Csak történne már valami, de a biróságot nem lehet sürgetni, már náluk van az ügyem. Még csak a gyámügy hallgatott meg, igazságügyi szakértö még nem pedig az is kelleni fog. Szóval tehetetlenül várok csak, mi lesz a sorsunk... és ez felöröl. tudom hogy lennék egy átlagos anyuka, aki küzd és szereti a fiát... néha annyira fáj ez nekem, de tudom, nap mint nap közelebb kerülök ahhoz, hogy ha én nem is, de a család összességében vállalhassa. mi hárman: apu anyu meg én. meglátjuk, ez már csak amolyan jogi dolog lesz. remélem...
.@ Mobid2 Olvassuk folyamatosan,hogy készült a srác fogadására.Nem is emlékszem mi volt az ok ,hogy nincs nálad,én azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzád,ne legyél ennyire gondba,a neveléssel.Egy anya szinte tudja érzi mit kell csinálnia,és nem is biztos ,hogy ezeknek az okostojásoknak a könyveit kell alapba venni.Még a végén kiderül,hogy azt bem tudja,hogy fordítsa a gyereket az asztalhoz,fejjel lefelé,vagy háttal.Nem akarom elviccelni,én pedagógus családban élek ,saját gyerekem is van (ezt olvashattad) ,szakoktattam is 20.éveseket egy jó pár évig,nem kell félni a dologtól.Az akarást látni benned ,és hidd el ez nagy erőt képvisel.Akarattal mos mindent tudunk csinálni,rendberakni. Ha unatkozol,azért beleolvashatsz egy két irományba,mert lehet ott is találni hasznos dolgokat,de higyy magadban,mi pedig bízunk Benned!
[/quote]
kedves atti, ez most nagyon meghatott!! Halleluja, hogy átjön az irásaimon az igyekezet. exem is ezt mondogatta, hidd el, feléled benned az anyai ösztön és menni fog! csak ö már nincs mellettem, hogy mondogassa... meg bizom abban, hogy itt lesznek velünk a nagyszülök is és amit én elrontok azt ök korrigálják. azért nincs velem, mert szülés után 2hónapig kórházban voltam és a hivatalok lassan dolgoznak. plusz mert folyamatban van (már több mint egy éve! és még nincs vége) a gondnokság alá helyezésem és aki gondnokolt az nem nevelhet. Csak történne már valami, de a biróságot nem lehet sürgetni, már náluk van az ügyem. Még csak a gyámügy hallgatott meg, igazságügyi szakértö még nem pedig az is kelleni fog. Szóval tehetetlenül várok csak, mi lesz a sorsunk... és ez felöröl. tudom hogy lennék egy átlagos anyuka, aki küzd és szereti a fiát... néha annyira fáj ez nekem, de tudom, nap mint nap közelebb kerülök ahhoz, hogy ha én nem is, de a család összességében vállalhassa. mi hárman: apu anyu meg én. meglátjuk, ez már csak amolyan jogi dolog lesz. remélem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 16:46igen, köszi, megvagyok 🙂 csak ismét fáradtan... de holnap remélem kirúghatok már a hámból....egy kis önbutitás...:DD
igen, köszi, megvagyok 🙂 csak ismét fáradtan... de holnap remélem kirúghatok már a hámból....egy kis önbutitás...:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.12., 16:25sziasztok 🙂
sziasztok 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.12., 16:09Atti, köszi hogy írtál, meg jólesik hogy írod, írjak verseket. Bár nem mindig van kedve az embernek hozzá, de azért majd, ha lesz ihlet, meg téma, írok én, nem hagyom ki 😉 Hát itt minden sokfélét lehet valóban olvasni, de azért jó egy "hely" ami egy biztos pont, "ahová" mindig vissza lehet térni. Nekem a bura egy ilyen hely. Aztán lehet hogy egy db-ig megint csendben leszek, majd látom, mit hoz a holnap, meg a ma. Szerintem remekül írsz, komolyan, nekem tetszik, olyan nem szokványos, és ez jó. Egyedi. 🙂
Most egyébként elvagyok az új kiscicámmal Tigerrel. Sok játékot igényel 😉 Foglalkoztatom én, mikor éppen nem alszok, vagy nem csinálok valami olyat, amit más is vagy más se csinál. Mindjárt rendet kéne raknom a szobámban a feng shui szerint, mert az javítja az életminőséget, hát kéne pár új bútordarab, amire nincs pénz de hát abból építsünk várat amink van, így én gazdálkodok. Ma voltam kerékpározni, eltekertem a Tesco-ba, nem vettem semmit, csak néztem a virágföldet, meg a habverőt. Jó nagy választék van, a minőség már kérdéses 🙂 Aki 'minőségit' akar venni az menjen az ikeába vagy az "Auchan"-ba... 😉 meg akinek pénze is van persze. Nem lottózok, de azért egy halom pénzt elfogadnék az életembe, persze rejtve, mert úgy szeretjük, ha nem kell félni hogy kirabolnak. Aztán most csak úgy eljátszok a szavakkal, én nem vagyok a szavak mestere, de egy szó mint száz, örülök, hogy itt vagy Atti. 🙂
Atti, köszi hogy írtál, meg jólesik hogy írod, írjak verseket. Bár nem mindig van kedve az embernek hozzá, de azért majd, ha lesz ihlet, meg téma, írok én, nem hagyom ki 😉 Hát itt minden sokfélét lehet valóban olvasni, de azért jó egy "hely" ami egy biztos pont, "ahová" mindig vissza lehet térni. Nekem a bura egy ilyen hely. Aztán lehet hogy egy db-ig megint csendben leszek, majd látom, mit hoz a holnap, meg a ma. Szerintem remekül írsz, komolyan, nekem tetszik, olyan nem szokványos, és ez jó. Egyedi. 🙂
Most egyébként elvagyok az új kiscicámmal Tigerrel. Sok játékot igényel 😉 Foglalkoztatom én, mikor éppen nem alszok, vagy nem csinálok valami olyat, amit más is vagy más se csinál. Mindjárt rendet kéne raknom a szobámban a feng shui szerint, mert az javítja az életminőséget, hát kéne pár új bútordarab, amire nincs pénz de hát abból építsünk várat amink van, így én gazdálkodok. Ma voltam kerékpározni, eltekertem a Tesco-ba, nem vettem semmit, csak néztem a virágföldet, meg a habverőt. Jó nagy választék van, a minőség már kérdéses 🙂 Aki 'minőségit' akar venni az menjen az ikeába vagy az "Auchan"-ba... 😉 meg akinek pénze is van persze. Nem lottózok, de azért egy halom pénzt elfogadnék az életembe, persze rejtve, mert úgy szeretjük, ha nem kell félni hogy kirabolnak. Aztán most csak úgy eljátszok a szavakkal, én nem vagyok a szavak mestere, de egy szó mint száz, örülök, hogy itt vagy Atti. 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.12., 14:19Atti, mi újság veled? Rég váltottunk pár szót. Mindig írod, jólesik ha megemlítenek. Hát most akkor én. Velem helyzet oké, mondhatni egész jó. Csak vannak hiányok az életemben, amiket igyekszem bepótolni. Hát most nem sok mondandóm van, majd ha lesz valami érdekes, vagy pörgés akkor úgyis 'hallatok' magamról még 😉
Atti, mi újság veled? Rég váltottunk pár szót. Mindig írod, jólesik ha megemlítenek. Hát most akkor én. Velem helyzet oké, mondhatni egész jó. Csak vannak hiányok az életemben, amiket igyekszem bepótolni. Hát most nem sok mondandóm van, majd ha lesz valami érdekes, vagy pörgés akkor úgyis 'hallatok' magamról még 😉
Idézet tőle: Molecular Biology ekkor: 2012.09.11., 20:57Talan inkabb a zeneterapia topikba illene, de az OT kategorianak is megfelel.
Eletem egyik legokosabb dontese volt, hogy anno onkent otthagytam az orvosit! Pitbullek nagyon fejen talaltak a szoget:
http://www.youtube.com/watch?v=VJFO4wnDBKw&feature=related
Persze tisztelet a kivetelnek!
Talan inkabb a zeneterapia topikba illene, de az OT kategorianak is megfelel.
Eletem egyik legokosabb dontese volt, hogy anno onkent otthagytam az orvosit! Pitbullek nagyon fejen talaltak a szoget:
Persze tisztelet a kivetelnek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.11., 17:25Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=l7bpFWzoyeg Itt voltam,.............
ez tetszik 🙂
Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=l7bpFWzoyeg Itt voltam,.............
ez tetszik 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 17:18jaj lola
csak nem megbántottalak?, én annyira szeretlek téged
jaj lola
csak nem megbántottalak?, én annyira szeretlek téged
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 17:16este konyak, reggel konyak, ettől leszünk mozgékonyak
este konyak, reggel konyak, ettől leszünk mozgékonyak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 16:57most volt osztálytlákozó, ott egy kicsit ittam,meghivattam mindenre, Barna Krusovice, kedvenc barna söröm, búza sör Erdingert ittam, valami csapolt sört, meg egy Beherovkát, meg ittam kávét, vizet, és nergia italt, én nagyon jól birom az italat, de már korántsem annyira mint régen szerintem, nem tudom, mostanság nem szoktam inni egyáltalán, és nem is akarok, legfeljebb nagy ritkán egy jó sört az izéért, pár alaklom elejéig, vagy még azt sem, vallásom tiltja.De mégis csak ebben a társadalomban élek, a barátaimmal, hagyományok és most ugy éreztem hogy eme különleges alkalomból kivételezhetek.Egyébként azt sem tolerálom ha isznak körülöttem, vagy csak nem mindig, főleg az olyanok akiknek ezt a vallásuk tiltja.Meg ittam , illetve csak kóstoltam egy kis szilvapálinkát, házit.Az is jó volt.Nem voltam sose alkoholista, de tudok inni, és szerettem inni, és leginkább a söröket, én mondjuk szeretnék egy vizbárt, ahová be lehet ülni táblajátékot játszani, zenéthallgatni, beszélgetni, esetleg vizipipázni, olvasni, kis képkiállitásokat tartani, internetezni meg hasonlók.Netán lenne még tea vagy gyógynövényes italok, meg egézséges italok, talán valami könnyű saláta bizonyos időszakig, ilyesmi, vagy egy kis vegan éttermet vagy kifőzdét, CO2-al működő kocsival kiszállitani.Vannak ilyen álmaim, meg van még pár, csak pénz kell hozzá, meg társaság, most az informatikát kell kitanulnom, meg szivesen beleásnám agam most a művészetekben szabadidőmben.Aztán ebből hátha lenne pénzem vagy kapcsolataimon keresztül megvalósitani.
Járjon el AA-ba.Anonim alkohlistákhoz.
most volt osztálytlákozó, ott egy kicsit ittam,meghivattam mindenre, Barna Krusovice, kedvenc barna söröm, búza sör Erdingert ittam, valami csapolt sört, meg egy Beherovkát, meg ittam kávét, vizet, és nergia italt, én nagyon jól birom az italat, de már korántsem annyira mint régen szerintem, nem tudom, mostanság nem szoktam inni egyáltalán, és nem is akarok, legfeljebb nagy ritkán egy jó sört az izéért, pár alaklom elejéig, vagy még azt sem, vallásom tiltja.De mégis csak ebben a társadalomban élek, a barátaimmal, hagyományok és most ugy éreztem hogy eme különleges alkalomból kivételezhetek.Egyébként azt sem tolerálom ha isznak körülöttem, vagy csak nem mindig, főleg az olyanok akiknek ezt a vallásuk tiltja.Meg ittam , illetve csak kóstoltam egy kis szilvapálinkát, házit.Az is jó volt.Nem voltam sose alkoholista, de tudok inni, és szerettem inni, és leginkább a söröket, én mondjuk szeretnék egy vizbárt, ahová be lehet ülni táblajátékot játszani, zenéthallgatni, beszélgetni, esetleg vizipipázni, olvasni, kis képkiállitásokat tartani, internetezni meg hasonlók.Netán lenne még tea vagy gyógynövényes italok, meg egézséges italok, talán valami könnyű saláta bizonyos időszakig, ilyesmi, vagy egy kis vegan éttermet vagy kifőzdét, CO2-al működő kocsival kiszállitani.Vannak ilyen álmaim, meg van még pár, csak pénz kell hozzá, meg társaság, most az informatikát kell kitanulnom, meg szivesen beleásnám agam most a művészetekben szabadidőmben.Aztán ebből hátha lenne pénzem vagy kapcsolataimon keresztül megvalósitani.
Járjon el AA-ba.Anonim alkohlistákhoz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 16:27majd leirom mit kell csinálni a problémákkal, gondokkal, csak kicsit utána olvasok ha tudok, nem vagyok én terapeuta, se varázsló
majd leirom mit kell csinálni a problémákkal, gondokkal, csak kicsit utána olvasok ha tudok, nem vagyok én terapeuta, se varázsló
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 16:22Szia Spell!De bizony mindenki a saját terhét cipeli,ez a zord valóság.Segítséget fogadjak el?Jah óránként 7000-ért sűrű bólogatást és együttérzést kapok egy szakembertől,aztán ha hazamegyek ,nem tűnnek el a gondok képzeld el..úgyhogy nem is kell segítség..
Szia Spell!De bizony mindenki a saját terhét cipeli,ez a zord valóság.Segítséget fogadjak el?Jah óránként 7000-ért sűrű bólogatást és együttérzést kapok egy szakembertől,aztán ha hazamegyek ,nem tűnnek el a gondok képzeld el..úgyhogy nem is kell segítség..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 16:21nem szabad verekedni sem vezekedni, az alkoholbetegségét pedig kezeltetni kell a párodnak
lehet hogy a korkülönbség miatt eleinte a másikat gyereknek kezeli, de ha normális lenne a kapcsolat akkor csak kialakul a normális egymáshoz való viszonyulás, ha ez mondjuk szerelem
én nem kezellek gyerekként, pedig te vagy az idősebb nálam, te se engem, szerintem, jó?
mi az hogy kapcarongy? de ne is legyél olyan, de ne is legyél erőszakos
a szivnek nincsenek ellenségei
azért az csak nem jó kapcsolat ahol állandóan egymást kell nevelni hogy normálisan tudjanak együtt lenni ahogy ők vagy az egyik akarja,mondjuk hogy te nem akarsz kapcarongy lenni
nem szabad verekedni sem vezekedni, az alkoholbetegségét pedig kezeltetni kell a párodnak
lehet hogy a korkülönbség miatt eleinte a másikat gyereknek kezeli, de ha normális lenne a kapcsolat akkor csak kialakul a normális egymáshoz való viszonyulás, ha ez mondjuk szerelem
én nem kezellek gyerekként, pedig te vagy az idősebb nálam, te se engem, szerintem, jó?
mi az hogy kapcarongy? de ne is legyél olyan, de ne is legyél erőszakos
a szivnek nincsenek ellenségei
azért az csak nem jó kapcsolat ahol állandóan egymást kell nevelni hogy normálisan tudjanak együtt lenni ahogy ők vagy az egyik akarja,mondjuk hogy te nem akarsz kapcarongy lenni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.09., 16:13szia lola
hogy vagy? Mit csinálsz? Milyen problémáid vannak? Ha vannak problémáid akkor fogadd el a segitséget.Az nem egyenlő azzal hogy mindenkinek a saját 'terhét kell' vinnie, azaz a földi kötelességeit végrehajtani a legjobb képességei szerint.Szivesen segitek és egy picit ráérek beszélgetni is.:)
szia lola
hogy vagy? Mit csinálsz? Milyen problémáid vannak? Ha vannak problémáid akkor fogadd el a segitséget.Az nem egyenlő azzal hogy mindenkinek a saját 'terhét kell' vinnie, azaz a földi kötelességeit végrehajtani a legjobb képességei szerint.Szivesen segitek és egy picit ráérek beszélgetni is.:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 15:20Atti ! Köszi de tudok vigyázni magamra,ha csalódni fogok akkor csak magamban.De akkor nagy betűkkel fogom ideírni,hogy: Atti,igazad volt..De tényleg köszi az aggódást.
Gaby!Igazad van mindenben amit írtál,de én nem fogok egy vadidegen terapeutához fordulni,mert helyettem senki nem fogja ezt megoldani.Nem is várok ilyesmit el senkitől.Én felnőtt ember vagyok,az a dolgom hogy megoldjam a problémáimat .Hát ez most nem úgy néz ki mintha sikerülni akarna,de nem adom fel.Éééés ami nem öl meg ,az megerősít,és hasonló okosságok,amiben egyébként hiszek.Köszi hogy időt szántál Rám.
Atti ! Köszi de tudok vigyázni magamra,ha csalódni fogok akkor csak magamban.De akkor nagy betűkkel fogom ideírni,hogy: Atti,igazad volt..De tényleg köszi az aggódást.
Gaby!Igazad van mindenben amit írtál,de én nem fogok egy vadidegen terapeutához fordulni,mert helyettem senki nem fogja ezt megoldani.Nem is várok ilyesmit el senkitől.Én felnőtt ember vagyok,az a dolgom hogy megoldjam a problémáimat .Hát ez most nem úgy néz ki mintha sikerülni akarna,de nem adom fel.Éééés ami nem öl meg ,az megerősít,és hasonló okosságok,amiben egyébként hiszek.Köszi hogy időt szántál Rám.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.09., 14:34Lola
Az a baj , hogy ameddig ilyen helyzetben vagy nem igazan tudsz segiteni senkinek ( en nem hiszek ebben )A forumon nincs igazan hivatalos segito szakember aki konkret segitsget is tud adni vagy tanacsot ad abban hova is tudsz fordulni ilyen esetben .Persze van itt par ember aki hasonlo cipoben jar es probalkozik mindenki a maga modjan, de az nem eleg Megertem , hogy szamodra sokat segit ez a forum es kikapcsolodsz a hetkoznapok fajdalmas valosagabol de ez csak toporgas es nem tanacsos sokaig huzni az idot .Egy mokuskerekbe vagy ahogy en kivettem a szavaidbol valamerre erdemes lenne lepni , ha a fizikai bantalmazasig fajult a helyzet eleg kritikus testi es lelkiallapotban lehetsz . Meddig meg ? Ahogy en latom neked nem gyogyszerek vagy szedativok kellenek , neked szuksged van egy terapeutara aki segit abban , hogy talalj egy olyan utat amely kivezet ebbol a helyzetbol Erositi az onbizalmadat es osztokel arra , hogy dontesket hozzal . Felkerestel mar valakit ?A sorstarsak neha nagyon kedvesek de bizony neha nem olvassak at amit sajat maguk irnak mert eppen olyan hangulatban vannak Neha elszbadul a bunkosag az okoskodas a majd en megmondom a magamet mert en aztan nagyon tudom fele tanacsadas Nalam is elszabadul a velemeny dddd ha olvasok nehany hajmereszto dolgot de az nem biztos , hogy az adott helyzetben egy adott szemelynek jot tesz (bar igyekszem kerulni az itelkezo biraskodo eros szavakat )Itt a Buran ez a fajta segitseg eppen csak valami ,neked ennel tobb kell .
Lola
Az a baj , hogy ameddig ilyen helyzetben vagy nem igazan tudsz segiteni senkinek ( en nem hiszek ebben )A forumon nincs igazan hivatalos segito szakember aki konkret segitsget is tud adni vagy tanacsot ad abban hova is tudsz fordulni ilyen esetben .Persze van itt par ember aki hasonlo cipoben jar es probalkozik mindenki a maga modjan, de az nem eleg Megertem , hogy szamodra sokat segit ez a forum es kikapcsolodsz a hetkoznapok fajdalmas valosagabol de ez csak toporgas es nem tanacsos sokaig huzni az idot .Egy mokuskerekbe vagy ahogy en kivettem a szavaidbol valamerre erdemes lenne lepni , ha a fizikai bantalmazasig fajult a helyzet eleg kritikus testi es lelkiallapotban lehetsz . Meddig meg ? Ahogy en latom neked nem gyogyszerek vagy szedativok kellenek , neked szuksged van egy terapeutara aki segit abban , hogy talalj egy olyan utat amely kivezet ebbol a helyzetbol Erositi az onbizalmadat es osztokel arra , hogy dontesket hozzal . Felkerestel mar valakit ?A sorstarsak neha nagyon kedvesek de bizony neha nem olvassak at amit sajat maguk irnak mert eppen olyan hangulatban vannak Neha elszbadul a bunkosag az okoskodas a majd en megmondom a magamet mert en aztan nagyon tudom fele tanacsadas Nalam is elszabadul a velemeny dddd ha olvasok nehany hajmereszto dolgot de az nem biztos , hogy az adott helyzetben egy adott szemelynek jot tesz (bar igyekszem kerulni az itelkezo biraskodo eros szavakat )Itt a Buran ez a fajta segitseg eppen csak valami ,neked ennel tobb kell .
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 13:47És most nem tudod ezt megtenni?
Ha te nem,akkor majd én világosan és érthetően fogok fogalmazni.Itt mindenkinek úgy kell(ene)elfogadni a másikat ahogy van,mert senki sem véletlenül van itt.Ez nem facebook.Ha Neked nem tetszik amit akivel és ahogyan csinálok vagy nem csinálok,akkor is mellettem kellene állnod és támogatnod...merthogy azt írtad az előbb,mellettem állsz.Mégis csak a nemtetszésed sz,amit ki tudok olvasni a szavaidból..
És most nem tudod ezt megtenni?
Ha te nem,akkor majd én világosan és érthetően fogok fogalmazni.Itt mindenkinek úgy kell(ene)elfogadni a másikat ahogy van,mert senki sem véletlenül van itt.Ez nem facebook.Ha Neked nem tetszik amit akivel és ahogyan csinálok vagy nem csinálok,akkor is mellettem kellene állnod és támogatnod...merthogy azt írtad az előbb,mellettem állsz.Mégis csak a nemtetszésed sz,amit ki tudok olvasni a szavaidból..
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 12:57Most tényleg találgatunk itt,hogy mire gondol a másik?Hát ez röhejes ám...írj egy privit ha itt nem akarsz érthetően írni...
Most tényleg találgatunk itt,hogy mire gondol a másik?Hát ez röhejes ám...írj egy privit ha itt nem akarsz érthetően írni...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 11:09Atti,azt hiszem értelek,de megint csak nem tudom egyre gondolunk -e.Én nem akarom azt hinni hogy arról beszélsz amire én gondolok.Vagy mégis?
Atti,azt hiszem értelek,de megint csak nem tudom egyre gondolunk -e.Én nem akarom azt hinni hogy arról beszélsz amire én gondolok.Vagy mégis?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.09., 09:21Atti! Köszi...persze olyan dolgot írtál amit most kapásból 3 dologra rá tudok érteni.Nem tudom mire értsem.Vagy velem kapcsolatban még ott tartunk amit egyszer priviben írtam?Tényleg sötétben tapogatózok.Igen találtam valamit,lehajoltam érte ....de hiába folytatnám nem tudom erre gondolsz -e.
Azt írtad szakoktató voltál..hááát én tutira megbuktam volna nálad mert homály fedi számomra az egész mondanivalód,de mivel ez a célod,gondolom ez direkt van.Gondolkodok én...próbálok...
Atti! Köszi...persze olyan dolgot írtál amit most kapásból 3 dologra rá tudok érteni.Nem tudom mire értsem.Vagy velem kapcsolatban még ott tartunk amit egyszer priviben írtam?Tényleg sötétben tapogatózok.Igen találtam valamit,lehajoltam érte ....de hiába folytatnám nem tudom erre gondolsz -e.
Azt írtad szakoktató voltál..hááát én tutira megbuktam volna nálad mert homály fedi számomra az egész mondanivalód,de mivel ez a célod,gondolom ez direkt van.Gondolkodok én...próbálok...
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.09.08., 20:13Idézet tőle: Mobid2megvagyok, minden OK. apró bosszúságok érnek csak, de lassan megtanulom öket kezelni.
csak várok várok várok, várom a telet, számolom a hónapokat... talán akkor decemberben sikerül a fiammal végre együtt lenni.
Drukkolok neked! Kitartás!
Idézet tőle: Mobid2megvagyok, minden OK. apró bosszúságok érnek csak, de lassan megtanulom öket kezelni.
csak várok várok várok, várom a telet, számolom a hónapokat... talán akkor decemberben sikerül a fiammal végre együtt lenni.
Drukkolok neked! Kitartás!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 18:53próbálok bejelenkezni :D, de nem akar sikerülni 🙁
próbálok bejelenkezni :D, de nem akar sikerülni 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 18:50igen... írtam 🙂
igen... írtam 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 18:37jaa, akkor jó 🙂 bár kicsit furi nekem...
jaa, akkor jó 🙂 bár kicsit furi nekem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 18:21Szép jó estét mindenkinek 🙂
Szép jó estét mindenkinek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 11:41megvagyok, minden OK. apró bosszúságok érnek csak, de lassan megtanulom öket kezelni.
megvagyok, minden OK. apró bosszúságok érnek csak, de lassan megtanulom öket kezelni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.08., 11:02Nofretete drukkolok!
Nofretete drukkolok!
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.09.08., 10:52szia mindenki:)
Hát igen elég naplopó vagyok inkáb olvasgatok mint írok..Lustaságból:)
Szerdán annyira bepánikoltam , hogy kihívtam az ügyeletet és elvitt a mentő kicsit magas volt a vérnyomásom , azóta kicsit stresszesek a mindennapok félek , hogy ismétlődik .Úgy gondolom a jó dolgok elkerülnek , folyton csak panaszkodjak??? Hétfőn bemegyek a kórházba , hátha a pszichiátrián van valami ami segítene picit jobbá tenni a napokat.Amúgy az egyedüllét is elég rossz szóval szomorúság van nagyon!
szia mindenki:)
Hát igen elég naplopó vagyok inkáb olvasgatok mint írok..Lustaságból:)
Szerdán annyira bepánikoltam , hogy kihívtam az ügyeletet és elvitt a mentő kicsit magas volt a vérnyomásom , azóta kicsit stresszesek a mindennapok félek , hogy ismétlődik .Úgy gondolom a jó dolgok elkerülnek , folyton csak panaszkodjak??? Hétfőn bemegyek a kórházba , hátha a pszichiátrián van valami ami segítene picit jobbá tenni a napokat.Amúgy az egyedüllét is elég rossz szóval szomorúság van nagyon!
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.08., 01:52Idézet tőle: ManóSpellbound02 légyszíves ne írjál nem normális üzeneteket, mert nem vagyok rá kíváncsi. Köszi
M.
Nahaaaaaaaaaaat ..... ddddd ... ilyen vicceset mar regen olvastam . Aszongya , hogy irj normalisat !itt? ddd a buran? ez aztan a Bura uj filozofiaja .ddddddddddddddd
.. irjaaaa ma valami normalisat ,ddddddddd,, na jol van akkor gyakoroljunk
Idézet tőle: ManóSpellbound02 légyszíves ne írjál nem normális üzeneteket, mert nem vagyok rá kíváncsi. Köszi
M.
Nahaaaaaaaaaaat ..... ddddd ... ilyen vicceset mar regen olvastam . Aszongya , hogy irj normalisat !itt? ddd a buran? ez aztan a Bura uj filozofiaja .ddddddddddddddd
.. irjaaaa ma valami normalisat ,ddddddddd,, na jol van akkor gyakoroljunk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 22:50vajon a kola nem tesz rosszat a gyomornak? ugye savas meg szénsavas is, talán nem jó a gyomorsavnak
Mit gondolsz atti?
Én a kristálykeserűt szeretem, mint üditő ha ismered, csak szerintem már rég kivonták a forgalomból.Az gyógyhatású volt, mert valami gyógynövény volt benne vagy valami jó dolognak a kivonata.
vajon a kola nem tesz rosszat a gyomornak? ugye savas meg szénsavas is, talán nem jó a gyomorsavnak
Mit gondolsz atti?
Én a kristálykeserűt szeretem, mint üditő ha ismered, csak szerintem már rég kivonták a forgalomból.Az gyógyhatású volt, mert valami gyógynövény volt benne vagy valami jó dolognak a kivonata.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 11:29senki sincs itt, de átgondoltam valamit
lényeg hogy legyen problématudatod
senki sincs itt, de átgondoltam valamit
lényeg hogy legyen problématudatod
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 09:51nekünk itthon 2x120 watt quadral-unk van , német, az egyiken van egy kis sérülés, de annyira nem hsználjuk hogy szétszakadjon.Jobbak mint az ilyen Panasonic, meg Sony, meg egyéb átlaogs és márkásabb hangfalak.Használtan vettük régen ismerőstől.Nem volt olcsó.
nekünk itthon 2x120 watt quadral-unk van , német, az egyiken van egy kis sérülés, de annyira nem hsználjuk hogy szétszakadjon.Jobbak mint az ilyen Panasonic, meg Sony, meg egyéb átlaogs és márkásabb hangfalak.Használtan vettük régen ismerőstől.Nem volt olcsó.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 09:33Igy van.
Igy van.