OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 15:42nem, nem hallottam, de nem is láttam 😀
nem, nem hallottam, de nem is láttam 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 15:40hát, most nem tudok mit csinálni...talán majd viszem egy szerelőhöz...
hát, most nem tudok mit csinálni...talán majd viszem egy szerelőhöz...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 15:24szia Atti, nem sikerült meghallgatnom a zenét, mert lelassul a gépem...pfff
szia Atti, nem sikerült meghallgatnom a zenét, mert lelassul a gépem...pfff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 20:30hogy?
hogy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 20:28Kedves anna.Zilola.ne.
Kedves anna.Zilola.ne.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 20:11jahh 🙂
jahh 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 19:50megnézem, mindjárt pill... 🙂
megnézem, mindjárt pill... 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 19:25oké Atti, majd ha megvan szólj 🙂
oké Atti, majd ha megvan szólj 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 18:09az igaz, h semmi nem változott... de a reged végleges....:*
az igaz, h semmi nem változott... de a reged végleges....:*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 18:03nem vagyok annyira sértődős, írd meg priviben, mert ma nem nagyon tudok zenélni..valamiért, oszt ha megsértődök az én bajom 🙂
nem vagyok annyira sértődős, írd meg priviben, mert ma nem nagyon tudok zenélni..valamiért, oszt ha megsértődök az én bajom 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.20., 17:55hello Atti újra itt. miért akarsz annyira lelépni? csak, hogy tudjuk az okát...
hello Atti újra itt. miért akarsz annyira lelépni? csak, hogy tudjuk az okát...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.19., 17:58http://www.youtube.com/watch?v=JQ_M0Kt8N28&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=J-B_7QeAwRY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rST_oR-d64o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NvSdO58dsQo&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 20:50én se igazán, olvastam róla valamit neten, meg talán barátom mesélt, az autizmus egy enyhébb formája, ők igen jól el tudnak lenni a világban.Nézz utána neten.
A kép az valami 'kőszörnyetegre' kirakott 'foto', amin könyvek vannak meg feliratok, valami parkban vagy ilyesmin lehetett, mert több is van, de egyszerre csak ez az egy fért bele a fotóba.MMegnézem hátha odatudom rakni másik nézetből is.
én se igazán, olvastam róla valamit neten, meg talán barátom mesélt, az autizmus egy enyhébb formája, ők igen jól el tudnak lenni a világban.Nézz utána neten.
A kép az valami 'kőszörnyetegre' kirakott 'foto', amin könyvek vannak meg feliratok, valami parkban vagy ilyesmin lehetett, mert több is van, de egyszerre csak ez az egy fért bele a fotóba.MMegnézem hátha odatudom rakni másik nézetből is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 20:43hát az aspergeresek, azt irta hogy beilleszkedési gondjai vannak
Szabics Ágnes munkája a második.
hát az aspergeresek, azt irta hogy beilleszkedési gondjai vannak
Szabics Ágnes munkája a második.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 20:28igy van, egy jó terap mellett meglehet bolondulni is és meglehet gyógyulni is, a lényeg hogy a terápia végére meggyógyulsz.nézd micsoda fotóim vannak az aspergeres topicba.nehéz beilleszkedni.tudod milyenek ők.
igy van, egy jó terap mellett meglehet bolondulni is és meglehet gyógyulni is, a lényeg hogy a terápia végére meggyógyulsz.nézd micsoda fotóim vannak az aspergeres topicba.nehéz beilleszkedni.tudod milyenek ők.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 20:23lola
ne rohanj már el.Férfi a terapeutám.Neked is ajánlhatom.Manapság nekem is minden napra fel kell készülnöm.Ugye itt van az iskola is.Komolyan kell venni az életet.
lola
ne rohanj már el.Férfi a terapeutám.Neked is ajánlhatom.Manapság nekem is minden napra fel kell készülnöm.Ugye itt van az iskola is.Komolyan kell venni az életet.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.17., 20:02Ide válaszolok,jó Spell? holnap nem lesz könnyű napom,nem akarom elmondani hogy miért(igen megint titkolózok)..:)Nő a terapeutád vagy férfi??
Ide válaszolok,jó Spell? holnap nem lesz könnyű napom,nem akarom elmondani hogy miért(igen megint titkolózok)..:)Nő a terapeutád vagy férfi??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 10:44kedves lola
szólitsál simán spellbound-nak kis betüvel irva
kedves lola
szólitsál simán spellbound-nak kis betüvel irva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 09:10nem tudom...:(
talán, hogy még élek...
de már kezdem összerakni magam..:D
nem tudom...:(
talán, hogy még élek...
de már kezdem összerakni magam..:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 09:05azt hiszem, belül még nem vok 18 éves...tehát nem nézhetem meg.... de nem baj 🙂
azt hiszem, belül még nem vok 18 éves...tehát nem nézhetem meg.... de nem baj 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 05:47nah, már épp panaszkodni akartam, hogy unatkozom mostanában a búrán....:D
de azért ne vigyétek túlzásba...
Gaby, mondtam már, ne csinálj ingyen reklámot más oldlaknak...:D
nah, már épp panaszkodni akartam, hogy unatkozom mostanában a búrán....:D
de azért ne vigyétek túlzásba...
Gaby, mondtam már, ne csinálj ingyen reklámot más oldlaknak...:D
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.17., 00:53Atti
ennel mi nagyobbat degradalobbat vagjak hozzad ? mert tudom te mint segito meg ket es fel honapot folytatnad a megmondom a magamet cimu fejezetet
sprinter ? te ? vagy en mozgasserult ?dddddd
ez am a segito tenyfeltaro beszelgetes
minden elismeresem
Atti
ennel mi nagyobbat degradalobbat vagjak hozzad ? mert tudom te mint segito meg ket es fel honapot folytatnad a megmondom a magamet cimu fejezetet
sprinter ? te ? vagy en mozgasserult ?dddddd
ez am a segito tenyfeltaro beszelgetes
minden elismeresem
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.16., 23:22Draga Atti
Csupan ennyi kell a konfliktushoz . Te beszolsz en vissza , a stilusod buzlik . Ti mar annyira ismeritek egymast , hogy egymas pelenkajanak a szagat is erzitek ...dddd
tente baba .... te segito vagy (vagy mi a fene )igy ne rohanj ki ! csak az ajtoig es szivjal egy kis friss levegot
ja es hulyesgeket ne beszelj foleg ne velem kapcsolatosan
ha nem erted a gondolataimat akkor foglalkozzal sajat magaddal
Draga Atti
Csupan ennyi kell a konfliktushoz . Te beszolsz en vissza , a stilusod buzlik . Ti mar annyira ismeritek egymast , hogy egymas pelenkajanak a szagat is erzitek ...dddd
tente baba .... te segito vagy (vagy mi a fene )igy ne rohanj ki ! csak az ajtoig es szivjal egy kis friss levegot
ja es hulyesgeket ne beszelj foleg ne velem kapcsolatosan
ha nem erted a gondolataimat akkor foglalkozzal sajat magaddal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 22:17semmire, a szivedre, Istenre,az elmédből menj a szivedbe, a szivedből menj a lelkedbe és a lelkedben meditálj.Számolhatod a légzéseidet mondjuk 10-ig, vagy nem figyeled egyáltalán a légzésedet, vagy csak azt figyeled ahogy belélegzel, mondjuk ahogy a hasad emelkedik és ahogy visszahúzódik mikor kifújod a levegőt.És még mesélhetnék egy keveset hogyan kell helyesen meditálni, de a legjobb ha veszel egy jó könyvet róla.Tudok ajánlani, attól akiről irtam neked, a legujabbat ha megveszed abból meglehet tanulni meditálni.
semmire, a szivedre, Istenre,az elmédből menj a szivedbe, a szivedből menj a lelkedbe és a lelkedben meditálj.Számolhatod a légzéseidet mondjuk 10-ig, vagy nem figyeled egyáltalán a légzésedet, vagy csak azt figyeled ahogy belélegzel, mondjuk ahogy a hasad emelkedik és ahogy visszahúzódik mikor kifújod a levegőt.És még mesélhetnék egy keveset hogyan kell helyesen meditálni, de a legjobb ha veszel egy jó könyvet róla.Tudok ajánlani, attól akiről irtam neked, a legujabbat ha megveszed abból meglehet tanulni meditálni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 22:11lola
élj lelki életet, belső életet, és akkor belső gazdagságod lesz.Egyébként igen szegény néha az ember.ne gondold hogy én most kezdtem és már olyan jó nekem hogy megpihenek.Nem, a boldogságot ami bennünk van azt mindig lehet tágitani még.Én a meditációt nagyon ajánlanám neked, egészségügyi és a boldogság szempontjából is.
és ezt itt tőlem a burán halhattad, halhatod.
lola
élj lelki életet, belső életet, és akkor belső gazdagságod lesz.Egyébként igen szegény néha az ember.ne gondold hogy én most kezdtem és már olyan jó nekem hogy megpihenek.Nem, a boldogságot ami bennünk van azt mindig lehet tágitani még.Én a meditációt nagyon ajánlanám neked, egészségügyi és a boldogság szempontjából is.
és ezt itt tőlem a burán halhattad, halhatod.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.16., 22:08Ott van mondjuk a masik vezeto vonal a ......
Az is erdekes ott a forumon egy szereny intelligenciaval magaldott ferfi aki egy magaba zuhant ejszakan talalt a kozossegre arra biztaja a felhasznalokat , hogy ne toroljek a hozzaszolasaikat meg irkaljanak mert dddddd ettol fugg az eletuk ....ddd.Nem tudom hany eves de o meg itt tart tiz ev utan is . Ismetelni tudom magamat kezdo gyakorlo szakambereknek remek temakat ad mint a psyche mint a bura es elnek is vele .. csak mar egyre jobban pang mindket hely
volt par remek tortenet
Ott van mondjuk a masik vezeto vonal a ......
Az is erdekes ott a forumon egy szereny intelligenciaval magaldott ferfi aki egy magaba zuhant ejszakan talalt a kozossegre arra biztaja a felhasznalokat , hogy ne toroljek a hozzaszolasaikat meg irkaljanak mert dddddd ettol fugg az eletuk ....ddd.Nem tudom hany eves de o meg itt tart tiz ev utan is . Ismetelni tudom magamat kezdo gyakorlo szakambereknek remek temakat ad mint a psyche mint a bura es elnek is vele .. csak mar egyre jobban pang mindket hely
volt par remek tortenet
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.16., 21:08Idézet tőle: lolaNem jövök többé,ez a szar búra nem hogy nem adott semmit de elvette még azt is amim volt.Minek jöttem ide nem tudom..Mindenkinek a legjobbakat! Sziasztok!
Orulok azert , hogy minden latogato megszerzi az egyeni tapasztalatait . Milyen szepen romboljak neha a sorstarsak egymas onbecsuleset a maradek szikrat ami motivaciot ad az elethez . Biza itt nem arrol beszelnek , hogy milyen ruhahoz milyen cipo illik es a szeretett sorstarsak sem mindig epito kritikaval fordulnak egymas fele . Aztan van az amikor felreertik egymast es akkor elindul a lavina ,csak az gyozhet aki jobban leugatja a masikat mert hat be vagyunk sertodve azon amit ugy ertelmezunk ahogy gondolunk es teljesen mindegy a masik azt valojaban mikent ertette .
Sajnalom
Idézet tőle: lolaNem jövök többé,ez a szar búra nem hogy nem adott semmit de elvette még azt is amim volt.Minek jöttem ide nem tudom..Mindenkinek a legjobbakat! Sziasztok!
Orulok azert , hogy minden latogato megszerzi az egyeni tapasztalatait . Milyen szepen romboljak neha a sorstarsak egymas onbecsuleset a maradek szikrat ami motivaciot ad az elethez . Biza itt nem arrol beszelnek , hogy milyen ruhahoz milyen cipo illik es a szeretett sorstarsak sem mindig epito kritikaval fordulnak egymas fele . Aztan van az amikor felreertik egymast es akkor elindul a lavina ,csak az gyozhet aki jobban leugatja a masikat mert hat be vagyunk sertodve azon amit ugy ertelmezunk ahogy gondolunk es teljesen mindegy a masik azt valojaban mikent ertette .
Sajnalom
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 20:51Nem jövök többé,ez a szar búra nem hogy nem adott semmit de elvette még azt is amim volt.Minek jöttem ide nem tudom..Mindenkinek a legjobbakat! Sziasztok!
Nem jövök többé,ez a szar búra nem hogy nem adott semmit de elvette még azt is amim volt.Minek jöttem ide nem tudom..Mindenkinek a legjobbakat! Sziasztok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 19:07Idézet tőle: attiVegyem szó szerint,vagy átvitt értelembe.Nekem a fantáziám ,mindíg megelőz.Ez már csak akkor változik,ha meghalok.Amúgy vigyázzatok magatokra,szép hetet
ez ugye nem azt jelenti, hogy egész héten sztrájkolsz?
Idézet tőle: attiVegyem szó szerint,vagy átvitt értelembe.Nekem a fantáziám ,mindíg megelőz.Ez már csak akkor változik,ha meghalok.Amúgy vigyázzatok magatokra,szép hetet
ez ugye nem azt jelenti, hogy egész héten sztrájkolsz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 18:27https://www.youtube.com/watch?v=EAA_jev9hh0&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=3Fn0cKXIE5I&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 17:47nem baj :))
kicsit lyukas lesz az oldalad...de legalább könnyebben megismerünk...:D
nem baj :))
kicsit lyukas lesz az oldalad...de legalább könnyebben megismerünk...:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 17:39hát, meglepiii 😀 már ha talizunk télleg :)) jó lenne
hát, meglepiii 😀 már ha talizunk télleg :)) jó lenne
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 17:14hát, sztem meg fog lepődni, nem kicsit, ahogy Attit ismerem 😀 😀 tényleg megbeszélhetnénk egy talit, az a baj, Atti kicsit messze van..
hát, sztem meg fog lepődni, nem kicsit, ahogy Attit ismerem 😀 😀 tényleg megbeszélhetnénk egy talit, az a baj, Atti kicsit messze van..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 11:50tényleg jól főz a férjem, ma is levest fog csinálni, már el is kezdte, bográcsban...nyámiii :))
tényleg jól főz a férjem, ma is levest fog csinálni, már el is kezdte, bográcsban...nyámiii :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 11:38atti
látom humorodnál vagy.Hogy smint a mai nap?
atti
látom humorodnál vagy.Hogy smint a mai nap?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 11:32én húslevesből a vadkacsából készültet szerettem, mindig kevés finom házi laskatésztával.
én húslevesből a vadkacsából készültet szerettem, mindig kevés finom házi laskatésztával.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 10:57én kiskoromban a pekingi kacsát nagyon szerettem, pácolva.Ma már valahogy nem esne jól. Azért nem biztos hogy ez egy kimondottan fogyokúrás kaja, bár annyiféle módszer van fogyni meg táplálkozni hogy nehéz kiigazodni hogy melyiket válasszuk és melyik fog majd beválni és nem épp az ellenkező hatást elérni vele.
Én sok gyümölcsöt és csak natur párolt zöldséget, vitaminokat, a zsiradékot olyankor rendesen beviszem nagyából kiszámolva(lenmagolajat), kevés kenyeret, inkább kását, salátát és ugy valami normális főételt és tejtermékként pedig csak sajtot(ritkán kefirt)...stb..(Ha fogyózni szeretnék, mert ilyenkor kicsit fogyok vagy nem szedek fel több kilót.)
Nem vagyok mindig nagy evő, sőt sokszor előfordul hogy nincs kedvem enni ami egyáltalán nem jó, és ugy nem értem miért lehet, mert nem egészséges, de rosszul nem rézem tőle magam és helyes dolognak sem tartom, de nem mindig tudom magam rávenni hogy egyek rendesen, mondjuk délelőtt.Most normálisan szoktam enni, kivéve ha épp rohanok, főleg amikor eddig tanóra volt, még nem tudtam kaját vinni magammal, viszont elmentem egyszer az egyik óráról kinai kaját enni.
én kiskoromban a pekingi kacsát nagyon szerettem, pácolva.Ma már valahogy nem esne jól. Azért nem biztos hogy ez egy kimondottan fogyokúrás kaja, bár annyiféle módszer van fogyni meg táplálkozni hogy nehéz kiigazodni hogy melyiket válasszuk és melyik fog majd beválni és nem épp az ellenkező hatást elérni vele.
Én sok gyümölcsöt és csak natur párolt zöldséget, vitaminokat, a zsiradékot olyankor rendesen beviszem nagyából kiszámolva(lenmagolajat), kevés kenyeret, inkább kását, salátát és ugy valami normális főételt és tejtermékként pedig csak sajtot(ritkán kefirt)...stb..(Ha fogyózni szeretnék, mert ilyenkor kicsit fogyok vagy nem szedek fel több kilót.)
Nem vagyok mindig nagy evő, sőt sokszor előfordul hogy nincs kedvem enni ami egyáltalán nem jó, és ugy nem értem miért lehet, mert nem egészséges, de rosszul nem rézem tőle magam és helyes dolognak sem tartom, de nem mindig tudom magam rávenni hogy egyek rendesen, mondjuk délelőtt.Most normálisan szoktam enni, kivéve ha épp rohanok, főleg amikor eddig tanóra volt, még nem tudtam kaját vinni magammal, viszont elmentem egyszer az egyik óráról kinai kaját enni.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 10:50Jah,ez a hétvége a kacsáké..kár hogy ők nem élvezik már ezt..:))) oké,hagyjuk a fogyótémát,egyébként én is voltam 89 kg is már egyszer ,tudom hogy miről beszélsz..
Jah,ez a hétvége a kacsáké..kár hogy ők nem élvezik már ezt..:))) oké,hagyjuk a fogyótémát,egyébként én is voltam 89 kg is már egyszer ,tudom hogy miről beszélsz..
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 10:44Én azért fogyózok néha mert ha magamnak nem tetszem,nem várhatom el mástól sem,mármint úgy az emberektől általában..és szándékosan egy számmal kisebb ruhákat veszek ilyenkor,hogy legyen mibe belefogyni,legyen cél.Nem koplalok,csak megfelezem a kaját amit amúgy ennék,és hát sport,vitaminok ezerrel,ééés no pepsi:))
Én azért fogyózok néha mert ha magamnak nem tetszem,nem várhatom el mástól sem,mármint úgy az emberektől általában..és szándékosan egy számmal kisebb ruhákat veszek ilyenkor,hogy legyen mibe belefogyni,legyen cél.Nem koplalok,csak megfelezem a kaját amit amúgy ennék,és hát sport,vitaminok ezerrel,ééés no pepsi:))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 10:32Szia Atti! Én fogyókúrázom,ezért most keveset eszek,felszaladt pár plusz kiló.3-4. Egyébként kacsát sütöttem ma.Mi újság veled?Olvastam a privit..majd írok ám.köszi.
Szia Atti! Én fogyókúrázom,ezért most keveset eszek,felszaladt pár plusz kiló.3-4. Egyébként kacsát sütöttem ma.Mi újság veled?Olvastam a privit..majd írok ám.köszi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 05:54:O tényleg?
:O tényleg?