Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 177 / 202Következő

Delia, köszönöm hogy írtál hozzám, én ezt az egészet úgy gondolom, hogy nem biztos hogy rossz az ha két "gyanakvó ember" összefog, akár még jó dolog is alakulhat belőle, ha közösen megértve egymást, támogatva egymást, megpróbálnak rájönni dolgokra. Aztán persze kérdéses, hogy akad e ilyen, meg hogy kiben bízhatunk meg, ez nem egyszerű, mert tényleg net, és itt duplán lehet valaki nem őszinte, kiadhatja magát másnak stb... szóval én már ott tartok, hogy fogalmam sincs kiben bízhatok. Még a legközelebbi rokonaimban sem bízok meg, sajnos most mindenkiről a rosszat feltételezem. De ha akadna egy bátor figura, aki ténylegesen is olyan mint én (talán ezt a társkereős topikba kéne írnom), az nem lenne rossz, és ha valaki tényleg szeretne engem. Belefáradtam már a keresésbe, a magányos út járásába, talán nem is kell fizikai kapcsolat, sőt jobb nélküle, hanem az hogy érezném valaki szeret és mellettem áll, és velem együtt érdekli ez az egész, hogy mi is történik velünk / körülöttünk. Sajnos nem tudom, mi a megoldás, nem tudom merre induljak, hogy leljek rá a lelki társamra, aki nem becsapni akar, hanem ugyanazt érzi mint én. Gondolom itt úgysem fogom megtalálni, de nem baj. Ez van. Köszönöm Delia a kedvességed, és amiket írtál. Jó lenne valami kiindulópont, de legjobb egy ember, aki itt van, és velem van...... hát igen, én is emberből vagyok.... 🙂

örülök, hogy ide írtad:) azért van ez a fórum, ide bármikor bármit írhatsz. én szívesen lennék veled, de azért ez nem ilyen véresen komoly, mint ahogy most hiszed 🙂 azonkívül elhiszem, hogy megfenyegettek, és tönkretették az életed, azt hiszem én is kicsit parás vagyok...de talán a legrosszabb párosítás lenne két parásnak összefogni, a nagyvilág ellen. talán egymásnak sem hinnénk. és csak rosszabb állatpotba kerülnénk mint amilyenben amúgy is vagyunk 🙂 én egyszerűen próbálok arra gondolni, hogy tényleg betegek, járnak ide, persze nekem is gyanús az apa, akinek a fiam meghalt. de ezen kívül, remélem nagyobb csalódások nem fognak érni...amúgy meg, nem nagyon tudom, hogy is lehetne bármit is kideríteni, sztem ahhoz mi "kicsik" vagyunk 🙂 remélem nem írtam neked semmi bántót. mert megértem, hgoy félsz, végül is a neten vagyunk, az életben hiába látod kivel beszélsz nem biztos, h igazat mond, hát még itt...de ha még ezen gondolkodunk is csak még rosszabb lesz a helyzetünk 🙂

Meg bele lehetne menni a politikába itt, sajnos nem értek hozzá, de eleget hallok látok ahhoz, hogy lássam, érzékeljem, valami nagyon NEM OK. Az egész országban van valami.... megmagyarázhatatlan. Amiről mások többet tudnak mint én, de mégis "beletörődnek", vagy nem beszélnek róla, álarcot húznak, úgy tesznek mintha minden ok lenne, vagy csak eljátsszák, hogy király, ez meg ez történt, de közben mi van a háttérdolgokkal? Talán jó lenne ezekről tudomást szerezni, vagy valami..... én szeretnék tudni ezekről, mégha fáj is, mert különben örökké vakságban maradok. Nem tudom ki mit gondol erről? Vagy úgy egyáltalán, mire gondoltok amikor csak úgy egyedül elvagytok? Tényleg érdekelnének mások gondolatai, meg hogy hogyan érzi.

Esetleg nyithatnék egy másik topikot, ezekre a dolgokra, csak nem tudom szabad e.

Túl durva dolgok mennek itt (is)....

Elnézést mégegyszer, hogy bele pofátlankodtam másoknak a megszokott kis üzenőjébe, meg minden, csak nem igazán találok megfelelő topikot, ahol még nem alakult ki beszélgetés, és mindenhol egy adott témáról van szó, vagy beszélgetnek azok akik egymással elvannak, de én valahogy kivülálló vagyok már egy ideje itt, mivel nem kapcsolódtam be semmibe, azért nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül amit írtam, csak gondoltam ezeket azért megosztom, hátha akad aki hasonlóan érez hozzám, esetleg valaki, akivel közösen összefoghatnánk. Még nem tudom mit kell kideríteni, de én figyelek. Már értek engem halálos fenyegetések is, és sok mindent megéltem már életem során, és arra jutottam, hogy valakik nagyon is követnek minket, legalábbis a "mi"-be én beletartozok mindenképp, és nem tudom mi célból, vagy hogy mit tudhatok, vagy mi az ami probléma lehet. Persze próbáltak elhallgattatni sokszor a chatemen is, mikor arról írtam, hogyan tették tönkre valakik az életemet, azáltal, hogy meg akartak ölni - ebbe most nem megyek bele, mert senkit nem érdekel - de azt akarom jelezni, hogy aki esetleg velem van, érzelmileg, meg máshogyan, az maradjon jelen itt, és támogasson, és én is támogatom őt, és lehetnék egymásnak a segítői, egy rejtély felderítésében. Még nem tudom mi a "terv", de várom azokat, akik velem vannak, biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek. 

Atti, nálad érzek némileg tartózkodást, vagy inkább "haragot" (?) vagy nem tudom minek nevezzem, de azt hiszem, nem tudok megbízni. bocsánat ezért. Bírom a stílusod, és ha mellettem állnál akkor azt mondanám szuper 😉 De mivel vannak utalások, nem tudom, hogy mit higgyek, higgyek e a kétségeimnek? Vagy legyek a végsőkig naiv? Nem, naiv nem leszek, de azért szar egyedül, de kibírom. Bízom benne, nem vagyok egyedül azért. Aztán mindenki azt gondol amit akar, talán kicsit nem vagyok jól most. Betudható ennek is. Vagy nem tudom.

szia Harmony 🙂

Vagy feltűnnek, de mindenki csak elsiklik felette?

én megpróbálok elsiklani felette... de gondolom, téged is más zavar, meg engem is...de azért én is figyelek 🙂

Nem igazán tudom hová írhatnék arról, amit érzek, ezért most ide... egy ideje már, csak figyelgetem a burát, az új jövő menő tagokat, minden olyan kusza, amióta Spellboundot törölték, valahogy minden olyan furcsa lett... amig tag volt spellbound, berakott valami hosszú Facebookos chatelést a barátjával, én azt végig olvastam, de nem igazán értettem, de akkor én azt szűrtem le belőle - valószínűleg nem helyesen - hogy Spellbound valami olyan figura lehet, aki befolyásos, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak... mint aki bármikor felboríthatja ezt a helyet, és Eszternek keresztbe akar tenni, na de nem akarom megint ezt felhozni, csak azért írom, hogy számomra az egész "ámokfutás" egy kissé meghökkentő volt... és valószínűleg még mindig jelen van, egy-egy új tag neve mögé "bújva", és engem kicsit aggasztanak ezek a dolgok amik itt történtek, történnek. Pl volt most itt egy apa (nem tudom mennyire volt hiteles amiket írt), hogy a fia meghalt. Erre rá egy pár nappal, hasonló névvel regisztrál valaki. Nem is tudom... senkinek nem tűnnek fel ezek a dolgok? Vagy feltűnnek, de mindenki csak elsiklik felette? Vagy csak én vagyok túl olyan, hogy gondolkozom ezeken fölöslegesen? Mert tényleg nem igazán látok bele a dolgokba, de valami akkor sem stimmel itt a burán. A tagok... jó jó betegek, de valahogy olyan fura az egész. Mintha egy kémhálózat lenne az egész búra, de nem a szokványos értelemben. Betegek megfigyelője. Csapda. Vagy nem is tudom minek nevezzem. De meglehet, hogy tévedek. akit még nem tudok hová tenni, az Zsivany. Mindig az a gondolatom van vele kapcsolatban, hogy ő börtönben volt, pedig nem úgy néz ki, de a sok beszélgetésből ez csapódott ki bennem.... ami talán csak az én agyszüleményem, de aggasztanak ezek a gondolataim, és az hogy mi van ha igazak? Vagy ha igazak, lehet valamit tenni? Kell e tenni? Mi a cél az egész "rendszerrel"? Bevallom, mostanában nem követtem annyira az eseményeket, egy két kedvelt személy bejegyzését elolvastam pl atti, delia, szörnyi), de nem mélyültem nagyon bele. Csak nem értem a dolgokat... olyan mintha egy megoldandó rejtély lenne, de véresen komoly. Kb mint a politika. Ehhez hasonlítom most. Meg a bankrendszerek. Ahhoz sem értek, nem politizálok, de akarva-akaratlanul a facebookon is az üzenőfalon lépten nyomon belebotlok ilyen írásokba. Majd folytatom, de most csengettek.

Jo ejt 

🙂 én is így vagyok vele, van ami kitörölhetetlen...

jó éjt mindenkinek 🙂

fujtam a  szoveget mar 15 eves koromban 

nem tudott a color ennel nagyobbat dobbantani .. sajnos .. de ez a szam gyonyoru es a szovege meg most is itt van a fejemben 

erdekes egyes dolgok ugy rogzulnek  , hogy nem tudjuk oket kitorolni 

azt bezzeg elfelejtem , hogy nincs so mar egy hete 

🙂

épp mondani akartam, hogy megyek aludni, mert nem bírom tovább :DD

szia Atti, na nehogy azt hidd, hogy sikerült meghallgatnom...pff, pedig biztos nagyon jó :))

szünet felfüggesztve 🙂 bár még nem pihentem ki a mérgem.

Én sem tudom,kiakadt,de nem a búrára azt hiszem..olvasgass a tendenciózus tanulás(vagy mi a ...)topicban ,oda is írogatott ma..

na ba.meg...

persze Atti 🙂 tényleg nem is tudom, miért mondod....

addig jó, míg fiatal vagy....:)

a második, választottam 😀

mintha ezt már valaki mondta volna egyszer.....de nagyon rossz az emlékezetem...:D

🙂 igen.

"Néha hasznos egy kicsit hallgatni,hogy meghalljanak,néha hasznos egy kicsit eltűnni,hogy észrevegyenek."

gondolom, nincs kedve írni, csak olvasni 🙂

Hol lehet harmony?

:DDD

az előbb 3 volt,csak eltűntél:)

Így már csak egy van belőled 🙂 de kettő sem volt sok 😀

És így milyen?

Ja.pedig egy is sok belőlem,igaz?

lola kettősügynök 😀

Sziasztok. Mi ez a nagy csönd most? 

kár, pedig tud...szerintem 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=8yO1gWYtdhc

most lesz neked JAJJJ 😀

elhiszem, ez is nagyon jó volt...gyere kicsit privire...

Atti, ez tényleg nagyon szép. kár hogy ő énekli, nem szeretem a nyafis hangját...

nekem is tetszik. van még egy pár, csak nem akarok elárasztani vele senkit 😀

igen, Rakéta, ez volt 🙂

Az meg már milyen, hogy a Dühöngő topicban a Hozzáférés megtagadva cucc jelenik meg???????

Dühöngeni akarok, mert nem vagyok hajlandó az ezer ilyen-olyan topicot végigböngészgetni, megtaláljam a bipoláris zavarral kapcsolatos topicot!!!!!!

Szerintem olyan nincs, így ide teszem be a linket.

Eddig se sokat írtam a búrába, pedig egyik "alapítója" vagyok, ezután sem fogok.

Király kép, valóban az.

Csak delia0! - vesélyes!

Ez volt az?

köszi jók voltak 🙂

ezt is szeretem 🙂

kicsit belassultam.

ÁÁÁÁ nagggyon jóóóó (y)

meghallgattam, remélem egyre gondoltunk...hát érdekes nagyon, még ezt sem hallottam, de nekem tetszett..

Adam Lambert - Mad world - Őrült világ (magyar felirattal - hungarian subtitle) 

Király szám, és nagyon ide való.

Az a baj, hogy az ilyen számokról nekem szinte mindig a Balaton - Prológus című száma jut szembe.- mely őszínte, reális és igaz (bőrömön tapasztalom ...).

ElőzőOldal 177 / 202Következő