OFF
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.11.16., 17:48Hogy érted, hogy szükséged lenne rá MOST? Miért? Van most valami gondod?
Hány éves a barátnőd? Tudja, hogy nem helyesled a bulijait?
Hogy érted, hogy szükséged lenne rá MOST? Miért? Van most valami gondod?
Hány éves a barátnőd? Tudja, hogy nem helyesled a bulijait?
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 17:45A barátnőm, tudom hülyeség, de messze van, és minden héten megy buliba, mais 5 órakor akar hazamenni, és szükségem van rá most :'(
A barátnőm, tudom hülyeség, de messze van, és minden héten megy buliba, mais 5 órakor akar hazamenni, és szükségem van rá most :'(
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 17:43Most nagyon rosszul vagyok... valaki segítsen, hogy lenyugodjak, elég ramaty állapotban vagyok :'(
Most nagyon rosszul vagyok... valaki segítsen, hogy lenyugodjak, elég ramaty állapotban vagyok :'(
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 14:08Hát akkor nézzünk egy kis Comedy Centralt, hátha jobban elbutul az agyam 🙂
Hát akkor nézzünk egy kis Comedy Centralt, hátha jobban elbutul az agyam 🙂
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 10:22Megpróblok mindent, és nem fogok félni megosztani veletek semmit 🙂
Be kell illeszkednem 🙂
Most költöztem haza Írországból, 2 hónapot dolgoztam, de az olcsóbb munkaerők kitúrtak, és hazakényszerűltem :/
Pestre költöztem a XIX. kerületbe, és senkit nem ismerek, nehéz egyedül!
Megpróblok mindent, és nem fogok félni megosztani veletek semmit 🙂
Be kell illeszkednem 🙂
Most költöztem haza Írországból, 2 hónapot dolgoztam, de az olcsóbb munkaerők kitúrtak, és hazakényszerűltem :/
Pestre költöztem a XIX. kerületbe, és senkit nem ismerek, nehéz egyedül!
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 09:49Ide nem igazán merek még megnyílni, de idővel 🙂
Írtam privátba 🙂
Ide nem igazán merek még megnyílni, de idővel 🙂
Írtam privátba 🙂
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 09:41Szaisztok, ide irányítottak 😀
Atti,igen olyan furcsa gondolataim vannak, meg álmatlanságom van, folyton hülye gondolatokon jár az agyamban...
Szaisztok, ide irányítottak 😀
Atti,igen olyan furcsa gondolataim vannak, meg álmatlanságom van, folyton hülye gondolatokon jár az agyamban...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.15., 20:43K.Kiscsillag! Ezt az Attila80 halálával (?) kapcsolatos vádaskodást Te kezdted el.Ezzel a mondattal:"Atti,dühös vagyok Rád!" Olvasd vissza ha akarod.Aztán meg Ábrándnak azt írtad,Te lettél megvádolva itt hogy nem figyeltél..Az csak kontra volt. A mártírok itt semmire nem mennek..itt ha valaki meg akar halni,kevés egy atti,egy lola,vagy egy kiscsillag..
K.Kiscsillag! Ezt az Attila80 halálával (?) kapcsolatos vádaskodást Te kezdted el.Ezzel a mondattal:"Atti,dühös vagyok Rád!" Olvasd vissza ha akarod.Aztán meg Ábrándnak azt írtad,Te lettél megvádolva itt hogy nem figyeltél..Az csak kontra volt. A mártírok itt semmire nem mennek..itt ha valaki meg akar halni,kevés egy atti,egy lola,vagy egy kiscsillag..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.15., 20:23jó éjt mindenkinek 🙂
jó éjt mindenkinek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.15., 19:51ez nagyon tetszik 🙂 :DD
ez nagyon tetszik 🙂 :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.15., 19:49szia Lola 🙂
szia Lola 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.15., 19:45Hú,hát van itt minden,de még senki nem találta el az ízlésemet.Szoktatok vidámabb zenéket is hallgatni?
Hú,hát van itt minden,de még senki nem találta el az ízlésemet.Szoktatok vidámabb zenéket is hallgatni?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.15., 19:32Sziasztok! Ki hogy van ma??Itt nem változott semmi tegnap óta...rágjátok a csontot tovább:)))
Sziasztok! Ki hogy van ma??Itt nem változott semmi tegnap óta...rágjátok a csontot tovább:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.15., 19:01http://www.youtube.com/watch?v=--rHaUy2SEc&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.15., 08:06tudom, hogy ez már sokszor volt, de szeretem 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=9yyuGUpnqhw
http://www.youtube.com/watch?v=_Xr2SZM4RcY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=J-B_7QeAwRY
tudom, hogy ez már sokszor volt, de szeretem 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 20:28ez tényleg nagyon szép, mégis hallottam már...szomorú.
ez tényleg nagyon szép, mégis hallottam már...szomorú.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 20:11köszi
köszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 20:01nem ismerem, de meg fogom hallgatni, nem tennéd be ida, hogy ne kelljen keresgélnem, kicsit lassú a netem.
nem ismerem, de meg fogom hallgatni, nem tennéd be ida, hogy ne kelljen keresgélnem, kicsit lassú a netem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 19:59ez szép....nincs valami jó kedved ahogy látom..
ez szép....nincs valami jó kedved ahogy látom..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 17:03ez jó volt, főleg a csaj hangja tetszik nagyon.:)
ez jó volt, főleg a csaj hangja tetszik nagyon.:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 16:49igen, csak még próbálok privit írni valakinek, csak nehezen megy... miért küzdesz kiscsillaggal?
igen, csak még próbálok privit írni valakinek, csak nehezen megy... miért küzdesz kiscsillaggal?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.14., 16:26semmi , még csak most jöttem haza a melóból...veled? 🙂
semmi , még csak most jöttem haza a melóból...veled? 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.14., 05:23Felnyitom a nok szemet. nehez lesz de az ugyon leszek!
Felnyitom a nok szemet. nehez lesz de az ugyon leszek!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.14., 05:20igy nem lehet eletekkel jatszani! nem volt eleg nektek a 2001-es esemeny?! meg mindig hidegveru gyilkosok vagytok.
igy nem lehet eletekkel jatszani! nem volt eleg nektek a 2001-es esemeny?! meg mindig hidegveru gyilkosok vagytok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.14., 05:17A macskam nem termeszetes halallal halt meg hanem megmergeztek. sosem bocsatom meg. Es azt hazudtak nekem hogy oreg volt. Nem! es a kutyat is eltettek lab alol. gyulollek titeket!
A macskam nem termeszetes halallal halt meg hanem megmergeztek. sosem bocsatom meg. Es azt hazudtak nekem hogy oreg volt. Nem! es a kutyat is eltettek lab alol. gyulollek titeket!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 22:57szép álmokat mindenkinek 🙂
szép álmokat mindenkinek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 19:39hááát, én is belehalok....
hááát, én is belehalok....
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.13., 19:15Én is meghallgattam kb 3 másodpercet belőle,nem merek többet,nagyon fáj ez a zene nekem..szeretem egyébként.
Én is meghallgattam kb 3 másodpercet belőle,nem merek többet,nagyon fáj ez a zene nekem..szeretem egyébként.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 18:42nah meghallgattam, már tudom melyik ez :))
nah meghallgattam, már tudom melyik ez :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 18:18http://www.youtube.com/watch?v=LZaE0S_ttaM&feature=related
szeretem 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=LZaE0S_ttaM&feature=related
szeretem 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 11:02ez jó kérdés...nem tudom mire gondolhatott...ki tudja mi zajlott a fejében, mikor ezeket írta, vagy úgy egyáltalán...
ez jó kérdés...nem tudom mire gondolhatott...ki tudja mi zajlott a fejében, mikor ezeket írta, vagy úgy egyáltalán...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.13., 10:59Valamin állandóan gondolkozom, illetve visszatérő gondolat nálam. Azt olvastam Spellbound egyik beszélgetéséből, hogy írta a haverjának, hogy velem ne álljon szóba csak ha "rendesen viselkedem". Valami ilyen volt. Miért nem állhat velem szóba? Mi volt a baja velem Spellboundnak? Szerintem sosem bántottam őt sem szavakkal, sem sehogy, maximum szándékomon kívül.
Valamin állandóan gondolkozom, illetve visszatérő gondolat nálam. Azt olvastam Spellbound egyik beszélgetéséből, hogy írta a haverjának, hogy velem ne álljon szóba csak ha "rendesen viselkedem". Valami ilyen volt. Miért nem állhat velem szóba? Mi volt a baja velem Spellboundnak? Szerintem sosem bántottam őt sem szavakkal, sem sehogy, maximum szándékomon kívül.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 10:20ismét nem tudtam meghallgatni:( talán majd később.
ismét nem tudtam meghallgatni:( talán majd később.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.13., 10:17Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=HnFtOraB-Os Ennyi a kiegészítés,és ponty,vagy keszeg?
Na egy jó zene!!
Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=HnFtOraB-Os Ennyi a kiegészítés,és ponty,vagy keszeg?
Na egy jó zene!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 10:05én megértelek, bár nem teljesen tökéletesen.mivel nem vok skizofrén, sztem nagyon rossz lehet. saját gubancaiba bonyolódik az ember......és nem tudja kicsomózni. én is elkezdem ezt egy időben, de azóta megpróbálom tisztában látni az egészet, és távol tartom magam az olyan gondolatoktól amik ezt okozzák. nagyon is megértem, hogy milyen párt szeretnél, és azt is, hogy kell is meg nem is..:) sztem egyáltalán nem biztos, hogy itt nem találhatod meg. sőt...csak egy kicsit nehezebb lehet, bár sokan írják itt is, hogy csak ilyenre vágynak. különben jó is az 🙂 egyszer én is kerestem, de sajna csalódnom kellett, és inkább nem keresem azóta.
én megértelek, bár nem teljesen tökéletesen.mivel nem vok skizofrén, sztem nagyon rossz lehet. saját gubancaiba bonyolódik az ember......és nem tudja kicsomózni. én is elkezdem ezt egy időben, de azóta megpróbálom tisztában látni az egészet, és távol tartom magam az olyan gondolatoktól amik ezt okozzák. nagyon is megértem, hogy milyen párt szeretnél, és azt is, hogy kell is meg nem is..:) sztem egyáltalán nem biztos, hogy itt nem találhatod meg. sőt...csak egy kicsit nehezebb lehet, bár sokan írják itt is, hogy csak ilyenre vágynak. különben jó is az 🙂 egyszer én is kerestem, de sajna csalódnom kellett, és inkább nem keresem azóta.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.11.13., 09:59Köszönöm Delia.
Én a párt egyébként nem úgy képzelem, ahogy megszokott. Nincs szükségem testi kontaktusra. Nem is értem, hogy más hogyan tud úgy élni, néha azt gondolom, hogy csak a látszat kedvéért teszik. Annyira bizonytalan minden. Nem tudom mit gondoljak. Azt tudom, nekem mi a megfelelő, de rajtam kívül nem hiszem hogy valaki más ezt tudja. Meg talán nem is érdekel senkit. De jó lenne. Jó lenne tudni, hogy van valaki .... nem tudom miért írom le ide ezeket.....
Jó lenne érezni, hogy valaki megérti ezt a nagy kuszaságot ami bennem van. És elfogadja. És szereti. De ilyen valószínűleg nem létezik. Vagy ha igen, akkor soha nem fogm megtalálni, vagy ő engem. Még én magam sem tudom mit akarok, csak olyan vagyok mint egy öszekötözött valaki, aki szabadulni próbál a kötelékekből. De csak vergődik, és nem tudja hol lett összekötözve. Nem tudom ki lehet e bogozni ezt a csomót.... nem tudok semmit, csak hogy rossz így. Egyedül. Lelkileg. De az sem jó ha van valaki. Önmeghasonlás.
Köszönöm Delia.
Én a párt egyébként nem úgy képzelem, ahogy megszokott. Nincs szükségem testi kontaktusra. Nem is értem, hogy más hogyan tud úgy élni, néha azt gondolom, hogy csak a látszat kedvéért teszik. Annyira bizonytalan minden. Nem tudom mit gondoljak. Azt tudom, nekem mi a megfelelő, de rajtam kívül nem hiszem hogy valaki más ezt tudja. Meg talán nem is érdekel senkit. De jó lenne. Jó lenne tudni, hogy van valaki .... nem tudom miért írom le ide ezeket.....
Jó lenne érezni, hogy valaki megérti ezt a nagy kuszaságot ami bennem van. És elfogadja. És szereti. De ilyen valószínűleg nem létezik. Vagy ha igen, akkor soha nem fogm megtalálni, vagy ő engem. Még én magam sem tudom mit akarok, csak olyan vagyok mint egy öszekötözött valaki, aki szabadulni próbál a kötelékekből. De csak vergődik, és nem tudja hol lett összekötözve. Nem tudom ki lehet e bogozni ezt a csomót.... nem tudok semmit, csak hogy rossz így. Egyedül. Lelkileg. De az sem jó ha van valaki. Önmeghasonlás.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 09:52azt hiszem, Harmony én nem akarok neked rosszat, bennem bízhatsz, abban az értelemben, hogy nem vagyok az ellenséged, bármit gondolsz is....néha nem lehet egyszerű befolyásolni a gondolataid, hogy kiről gondold azt, hogy rosszat akar, és ki az aki nem...ez neten sokkal nehezebb...sztem ha mindig őszinte vagy az sem baj, hiszen abból túl nagy baj nem lehet...de persze lehet nem így van. nekem, pl nehéz megbízni 100%-osan bárkiben is. az nem olyan jó, hogy nem bízol a rokonokban, és családtagokban, sztem ők nem akarnak neked ártani 🙂 de azt hiszem, nekem nincs túl sok kedvem nyomozni bárki után, úgysem sikerülne...a beszélgetés szintjén maradnánk csak. ebben én tehetelen vagyok. de sztem nyugodtan keress párt magadnak, ha úgy érzed, hogy attól jobban lennél 🙂
azt hiszem, Harmony én nem akarok neked rosszat, bennem bízhatsz, abban az értelemben, hogy nem vagyok az ellenséged, bármit gondolsz is....néha nem lehet egyszerű befolyásolni a gondolataid, hogy kiről gondold azt, hogy rosszat akar, és ki az aki nem...ez neten sokkal nehezebb...sztem ha mindig őszinte vagy az sem baj, hiszen abból túl nagy baj nem lehet...de persze lehet nem így van. nekem, pl nehéz megbízni 100%-osan bárkiben is. az nem olyan jó, hogy nem bízol a rokonokban, és családtagokban, sztem ők nem akarnak neked ártani 🙂 de azt hiszem, nekem nincs túl sok kedvem nyomozni bárki után, úgysem sikerülne...a beszélgetés szintjén maradnánk csak. ebben én tehetelen vagyok. de sztem nyugodtan keress párt magadnak, ha úgy érzed, hogy attól jobban lennél 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.13., 09:45Azt is tudni kell,én ennek szellemében élek,tehát nem külön van búrás atti,meg a másik atti
de jó, hogy ezt írtad Atti 🙂 szeretem az olyan embereket, akik ugyan olyanok mindig, és nem változnak 🙂 nem tudom, ez érthető-e.
Azt is tudni kell,én ennek szellemében élek,tehát nem külön van búrás atti,meg a másik atti
de jó, hogy ezt írtad Atti 🙂 szeretem az olyan embereket, akik ugyan olyanok mindig, és nem változnak 🙂 nem tudom, ez érthető-e.