Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 176 / 202Következő

Hogy érted, hogy szükséged lenne rá MOST? Miért? Van most valami gondod?

Hány éves a barátnőd? Tudja, hogy nem helyesled a bulijait?

A barátnőm, tudom hülyeség, de messze van, és minden héten megy buliba, mais 5 órakor akar hazamenni, és szükségem van rá most :'(

Szia kisfeher! Mi a baj?

Most nagyon rosszul vagyok... valaki segítsen, hogy lenyugodjak, elég ramaty állapotban vagyok :'(

Hát akkor nézzünk egy kis Comedy Centralt, hátha jobban elbutul az agyam 🙂

Megpróblok mindent, és nem fogok félni megosztani veletek semmit 🙂

Be kell illeszkednem 🙂

Most költöztem haza Írországból, 2 hónapot dolgoztam, de az olcsóbb munkaerők kitúrtak, és hazakényszerűltem :/
Pestre költöztem a XIX. kerületbe, és senkit nem ismerek, nehéz egyedül!

Ide nem igazán merek még megnyílni, de idővel 🙂
Írtam privátba 🙂

Szaisztok, ide irányítottak 😀
Atti,igen olyan furcsa gondolataim vannak, meg álmatlanságom van, folyton hülye gondolatokon jár az agyamban...

K.Kiscsillag! Ezt az Attila80 halálával (?) kapcsolatos vádaskodást Te kezdted el.Ezzel a mondattal:"Atti,dühös vagyok Rád!" Olvasd vissza ha akarod.Aztán meg Ábrándnak azt írtad,Te lettél megvádolva itt hogy nem figyeltél..Az csak kontra volt. A mártírok itt semmire nem mennek..itt ha valaki meg akar halni,kevés egy atti,egy lola,vagy egy kiscsillag..

Nektek is:)

jó éjt mindenkinek 🙂

Na látod tudsz te ha akarsz:) Hallgatom. Jó!

szia delia!  Atti ,hát én azt szeretem a kedvencem Tiesto,arra nem lehet szomorkodni...:)

ez nagyon tetszik 🙂 :DD

szia Lola 🙂

Hú,hát van itt minden,de még senki nem találta el az ízlésemet.Szoktatok vidámabb zenéket is hallgatni?

:))) pill. és hallgatom őket,lesz véleményem nyugi:))

Sziasztok! Ki hogy van ma??Itt nem változott semmi tegnap óta...rágjátok a csontot tovább:)))

http://www.youtube.com/watch?v=--rHaUy2SEc&feature=related

tudom, hogy ez már sokszor volt, de szeretem 🙂

es persze egybol megtalatam mellette a sad  pianot 

nehez mu .. de szep 

ez tényleg nagyon szép, mégis hallottam már...szomorú.

köszi

Jesszus!  :)) Atti olvasd el a privit..

http://www.youtube.com/watch?v=RRMz8fKkG2g

nem ismerem, de meg fogom hallgatni, nem tennéd be ida, hogy ne kelljen keresgélnem, kicsit lassú a netem.

ez szép....nincs valami jó kedved ahogy látom..

Atti! A Balkan Fanatic-ot én is szeretem...végre nem quimby..:))

Ismeritek Samuel Barber : Adagio-ját? Gyönyörűen fájdalmas zene, számomra legalábbis.

ez jó volt, főleg a csaj hangja tetszik nagyon.:)

igen, csak még próbálok privit írni valakinek, csak nehezen megy... miért küzdesz kiscsillaggal?

semmi , még csak most jöttem haza a melóból...veled? 🙂

Felnyitom a nok szemet. nehez lesz de az ugyon leszek!

igy nem lehet eletekkel jatszani! nem volt eleg nektek a 2001-es esemeny?! meg mindig hidegveru gyilkosok vagytok. 

A macskam nem termeszetes halallal halt meg hanem megmergeztek. sosem bocsatom meg. Es azt hazudtak nekem hogy oreg volt. Nem! es a kutyat is eltettek lab alol. gyulollek titeket!

szia 

szép álmokat mindenkinek 🙂

hááát, én is belehalok....

Én is meghallgattam kb 3 másodpercet belőle,nem merek többet,nagyon fáj ez a zene nekem..szeretem egyébként.

nah meghallgattam, már tudom melyik ez :))

http://www.youtube.com/watch?v=LZaE0S_ttaM&feature=related

szeretem 🙂

ez jó kérdés...nem tudom mire gondolhatott...ki tudja mi zajlott a fejében, mikor ezeket írta, vagy úgy egyáltalán...

Valamin állandóan gondolkozom, illetve visszatérő gondolat nálam. Azt olvastam Spellbound egyik beszélgetéséből, hogy írta a haverjának, hogy velem ne álljon szóba csak ha "rendesen viselkedem". Valami ilyen volt. Miért nem állhat velem szóba? Mi volt a baja velem Spellboundnak? Szerintem sosem bántottam őt sem szavakkal, sem sehogy, maximum szándékomon kívül. 

ismét nem tudtam meghallgatni:( talán majd később.

Idézet tőle: atti

http://www.youtube.com/watch?v=HnFtOraB-Os  Ennyi a kiegészítés,és ponty,vagy keszeg?

Na egy jó zene!! 

én megértelek, bár nem teljesen tökéletesen.mivel nem vok skizofrén, sztem nagyon rossz lehet. saját gubancaiba bonyolódik az ember......és nem tudja kicsomózni. én is elkezdem ezt egy időben, de azóta megpróbálom tisztában látni az egészet, és távol tartom magam az olyan gondolatoktól amik ezt okozzák. nagyon is megértem, hogy milyen párt szeretnél, és azt is, hogy kell is meg nem is..:) sztem egyáltalán nem biztos, hogy itt nem találhatod meg. sőt...csak egy kicsit nehezebb lehet, bár sokan írják itt is, hogy csak ilyenre vágynak. különben jó is az 🙂 egyszer én is kerestem, de sajna csalódnom kellett, és inkább nem keresem azóta.

Köszönöm Delia. 

Én a párt egyébként nem úgy képzelem, ahogy megszokott. Nincs szükségem testi kontaktusra. Nem is értem, hogy más hogyan tud úgy élni, néha azt gondolom, hogy csak a látszat kedvéért teszik. Annyira bizonytalan minden. Nem tudom mit gondoljak. Azt tudom, nekem mi a megfelelő, de rajtam kívül nem hiszem hogy valaki más ezt tudja. Meg talán nem is érdekel senkit. De jó lenne. Jó lenne tudni, hogy van valaki .... nem tudom miért írom le ide ezeket..... 

Jó lenne érezni, hogy valaki megérti ezt a nagy kuszaságot ami bennem van. És elfogadja. És szereti. De ilyen valószínűleg nem létezik. Vagy ha igen, akkor soha nem fogm megtalálni, vagy ő engem. Még én magam sem tudom mit akarok, csak olyan vagyok mint egy öszekötözött valaki, aki szabadulni próbál a kötelékekből. De csak vergődik, és nem tudja hol lett összekötözve. Nem tudom ki lehet e bogozni ezt a csomót.... nem tudok semmit, csak hogy rossz így. Egyedül. Lelkileg. De az sem jó ha van valaki. Önmeghasonlás.

azt hiszem, Harmony én nem akarok neked rosszat, bennem bízhatsz, abban az értelemben, hogy nem vagyok az ellenséged, bármit gondolsz is....néha nem lehet egyszerű befolyásolni a gondolataid, hogy kiről gondold azt, hogy rosszat akar, és ki az aki nem...ez neten sokkal nehezebb...sztem ha mindig őszinte vagy az sem baj, hiszen abból túl nagy baj nem lehet...de persze lehet nem így van. nekem, pl nehéz megbízni 100%-osan bárkiben is. az nem olyan jó, hogy nem bízol a rokonokban, és családtagokban, sztem ők nem akarnak neked ártani 🙂 de azt hiszem, nekem nincs túl sok kedvem nyomozni bárki után, úgysem sikerülne...a beszélgetés szintjén maradnánk csak. ebben én tehetelen vagyok. de sztem nyugodtan keress párt magadnak, ha úgy érzed, hogy attól jobban lennél 🙂

Azt is tudni kell,én ennek szellemében élek,tehát nem külön van búrás atti,meg a másik atti

de jó, hogy ezt írtad Atti 🙂 szeretem az olyan embereket, akik ugyan olyanok mindig, és nem változnak 🙂 nem tudom, ez érthető-e.

ElőzőOldal 176 / 202Következő