OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.07., 19:38http://www.youtube.com/watch?v=fLi6dIC9FbA&feature=relmfu
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.07., 18:50http://www.youtube.com/watch?v=OmZfeoGZSJE
még egyszer 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=ld2i_GofTFc&feature=related
még egyszer 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.06., 21:21igen, fog ez még változni.:)
igen, fog ez még változni.:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.06., 16:53te is hiányoztál 🙂 köszi a zenéket, nagyon szeretem ezeket, a tegnapi is nagyon szép...végre meg tudtam őket hallgatni, és el sem akadtak 🙂
azt hiszem, érzem a lényegét...
te is hiányoztál 🙂 köszi a zenéket, nagyon szeretem ezeket, a tegnapi is nagyon szép...végre meg tudtam őket hallgatni, és el sem akadtak 🙂
azt hiszem, érzem a lényegét...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.06., 15:56szia Atti, ma még nem küldtél zenét 🙂
szia Atti, ma még nem küldtél zenét 🙂
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.11.06., 12:06Én nem olvastam.
Tényleg nincs értelme hibáztatni egymást. Aki meg akarja tenni, az megteszi úgyis, ha fejre állunk. Gaby, nem hiszem, hogy a mulasztásod az oka annak, hogy így alakultak a dolgok.
Én nem olvastam.
Tényleg nincs értelme hibáztatni egymást. Aki meg akarja tenni, az megteszi úgyis, ha fejre állunk. Gaby, nem hiszem, hogy a mulasztásod az oka annak, hogy így alakultak a dolgok.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.11.06., 11:50Egyszeruen keptelen vagyok okos dolgokat irogatni ide latvan ennyi bajt es fajdalmat , vannak nekem is rossz periodusaim . Nem olvasok at minden topicot , de estenkent belenezek . Egyszeruen nem gondoltam arra , hogy a fiu megteszi hiszen nem is irt sokat magarol. Aki ide regisztral es eppen krizisben van beszelgtes nelkul semmit sem ernek a magadott telefonszamok ,Itt kell valahogy ravenni az embert , hogy kerjen segitseget . Tul rovid volt az ido es erre mar nem jutott alkalom az o eseteben . Bevallom oszinten azt gondoltam , hogy valahogy tuljut rajta . Olvasgatom a Burat mert ha idoben tudok szolni valakinek, esetleg idoben tudok szolni hozza ,akkor lehet egy kis idore letesz a szandekarol ...... erre tessek
beszelgettek egymassal , probaltok egy kis erot adni egymasnak ,es ez megnyugtato de az en mulasztasomat nem tudom masnak minositeni mint trehanysagnak es emberi nemtorodomsegnek .... igen igy erzem magam barki mondhat mast .....
van aki legalabb megprobalta ,.... en nem ..... erre meg az sem lehet kibuvo , hogy nem mindig vagyok olyan hangulatban
Egyszeruen keptelen vagyok okos dolgokat irogatni ide latvan ennyi bajt es fajdalmat , vannak nekem is rossz periodusaim . Nem olvasok at minden topicot , de estenkent belenezek . Egyszeruen nem gondoltam arra , hogy a fiu megteszi hiszen nem is irt sokat magarol. Aki ide regisztral es eppen krizisben van beszelgtes nelkul semmit sem ernek a magadott telefonszamok ,Itt kell valahogy ravenni az embert , hogy kerjen segitseget . Tul rovid volt az ido es erre mar nem jutott alkalom az o eseteben . Bevallom oszinten azt gondoltam , hogy valahogy tuljut rajta . Olvasgatom a Burat mert ha idoben tudok szolni valakinek, esetleg idoben tudok szolni hozza ,akkor lehet egy kis idore letesz a szandekarol ...... erre tessek
beszelgettek egymassal , probaltok egy kis erot adni egymasnak ,es ez megnyugtato de az en mulasztasomat nem tudom masnak minositeni mint trehanysagnak es emberi nemtorodomsegnek .... igen igy erzem magam barki mondhat mast .....
van aki legalabb megprobalta ,.... en nem ..... erre meg az sem lehet kibuvo , hogy nem mindig vagyok olyan hangulatban
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.11.06., 01:04Amugy eletem soran megismertem sok muvelt embert , es baromi bunkokat akiknek ha lehull a muveltseguk ,mint valami koponyeg nem marad beloluk semmi ..ddd az tartja oket ossze
Amugy eletem soran megismertem sok muvelt embert , es baromi bunkokat akiknek ha lehull a muveltseguk ,mint valami koponyeg nem marad beloluk semmi ..ddd az tartja oket ossze
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.11.06., 00:47
- Amugy en olvastam ot . Eszleltem , hogy nincs jol . Nem irtam neki , mert lattam mas megteszi , szolnak hozza . Hiba volt! , magammal szemben sokkal kritikusabb vagyok mint masokkal .
- Amugy en olvastam ot . Eszleltem , hogy nincs jol . Nem irtam neki , mert lattam mas megteszi , szolnak hozza . Hiba volt! , magammal szemben sokkal kritikusabb vagyok mint masokkal .
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.11.05., 21:15azt jelenti, hogy a réginél jobb, élhetőbb állapotot hozzon létre a segítség! de ez mindenkinek csak akkor megy, ha ő is benne van.
Én is így értelmezem, csak nem bírtam ennyire frappánsan megfogalmazni.
azt jelenti, hogy a réginél jobb, élhetőbb állapotot hozzon létre a segítség! de ez mindenkinek csak akkor megy, ha ő is benne van.
Én is így értelmezem, csak nem bírtam ennyire frappánsan megfogalmazni.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.05., 20:52Dehogy várunk ilyet tőled!! De kilépett utánna ez a fiú mindjárt,így sem Atti,sem én nem tudtunk volna írni már. De akkor Attinak részben igaza volt,hát ki tudta hogy ez lesz? Itt ez a megszokott,néha odamondogatunk a másiknak,de nem ezen múlik,ki hal meg másnap.Ugyan már...
Dehogy várunk ilyet tőled!! De kilépett utánna ez a fiú mindjárt,így sem Atti,sem én nem tudtunk volna írni már. De akkor Attinak részben igaza volt,hát ki tudta hogy ez lesz? Itt ez a megszokott,néha odamondogatunk a másiknak,de nem ezen múlik,ki hal meg másnap.Ugyan már...
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.11.05., 20:45kiscsillag.
Én úgy értelmezem az idzetet, hogy hiába állítjuk akár újra vissza a régi állapotot, mivel abból végül betegség lett, újból elő fog jönni, nem vezet gyógyuláshoz.
az idázet ha tetszik,pont azt írja alá,h ogy a hanghallásodddal ha együttélsz, és midnen ok, akkor az már nem betegség, te vagy és kész.
egy jóllévő meber, attól még nem ebteg, hogy a nrmákba nem feltétlen fér bele, és betegségnek hívjuk..
gondolj csak a DSM-IV kódrendszerre. Gyakorlatilag bárki vagy betegnek vagy nevezhető..
Én azthiszem a betegség, talán a boldogságra való képtelenség. Mert oks enkis e lehet boldog idnen pillanatban, de aki beteg, az vagy szinte alig, vagy inkább sose az.
ezt a képességet ha valaki visszaszerzi, képes lesz élni, és építeni magát.
de ez csak az én értelmezésem.
meg nyílván nekem pl van a memóriazavarom. az is a fejemben van, és nem fog eltűnni, pedig arhára nncs rá szükségem. de mivel tudok boldog lenni, így egyszerűen a réászem és kész.
És ez egy hanggal, egy mániával, bármivel ígylehet. Gondoljunk bele, pl a gyüjtögetésbe.. ha vki könyveket gyújt pl, arra felnézünk, ha üres konzervdobozokat mosatlan lebetegezzük... opedig nem biztos, hogy a két ember szenvedélye közt van különbség... csak míg az egyik tud boldog lenni, a másiknak esélye se lesz a környezetben ami fenáll..
.
kiscsillag.
Én úgy értelmezem az idzetet, hogy hiába állítjuk akár újra vissza a régi állapotot, mivel abból végül betegség lett, újból elő fog jönni, nem vezet gyógyuláshoz.
az idázet ha tetszik,pont azt írja alá,h ogy a hanghallásodddal ha együttélsz, és midnen ok, akkor az már nem betegség, te vagy és kész.
egy jóllévő meber, attól még nem ebteg, hogy a nrmákba nem feltétlen fér bele, és betegségnek hívjuk..
gondolj csak a DSM-IV kódrendszerre. Gyakorlatilag bárki vagy betegnek vagy nevezhető..
Én azthiszem a betegség, talán a boldogságra való képtelenség. Mert oks enkis e lehet boldog idnen pillanatban, de aki beteg, az vagy szinte alig, vagy inkább sose az.
ezt a képességet ha valaki visszaszerzi, képes lesz élni, és építeni magát.
de ez csak az én értelmezésem.
meg nyílván nekem pl van a memóriazavarom. az is a fejemben van, és nem fog eltűnni, pedig arhára nncs rá szükségem. de mivel tudok boldog lenni, így egyszerűen a réászem és kész.
És ez egy hanggal, egy mániával, bármivel ígylehet. Gondoljunk bele, pl a gyüjtögetésbe.. ha vki könyveket gyújt pl, arra felnézünk, ha üres konzervdobozokat mosatlan lebetegezzük... opedig nem biztos, hogy a két ember szenvedélye közt van különbség... csak míg az egyik tud boldog lenni, a másiknak esélye se lesz a környezetben ami fenáll..
.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.05., 20:40Kiscsillag!Én voltam az első aki hozzászólt ehhez a fiúhoz,és utánnam Atti...pedig mindkettőnknek van valamilyen modora...de ott voltunk,hozzászóltunk. Ti hol voltatok????? Atti figyelt,ti nem figyeltetek!!
Kiscsillag!Én voltam az első aki hozzászólt ehhez a fiúhoz,és utánnam Atti...pedig mindkettőnknek van valamilyen modora...de ott voltunk,hozzászóltunk. Ti hol voltatok????? Atti figyelt,ti nem figyeltetek!!
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.05., 06:23Valódi élet (érzése, hangja), majd talán a messzi jövőben.
http://www.youtube.com/watch?v=enEgAGY4aM0
De azért édes lehet az álom.
Valódi élet (érzése, hangja), majd talán a messzi jövőben.
De azért édes lehet az álom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 19:04sztem még én sem hallottam soha 🙂
sztem még én sem hallottam soha 🙂
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.04., 18:41Kéttszer kell meghalgatni egymás után, akkor már élvezehető, elsőre nagyon kevés embernek az/érthető. (Ne haragudj a feltételezért! De a legtöbb ember még nem hallotta.)
Kéttszer kell meghalgatni egymás után, akkor már élvezehető, elsőre nagyon kevés embernek az/érthető. (Ne haragudj a feltételezért! De a legtöbb ember még nem hallotta.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 18:37hát, ezek annyira nem jönnek be, de nem rossz..
hát, ezek annyira nem jönnek be, de nem rossz..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 18:17http://www.youtube.com/watch?v=izn8DSOey10&feature=related
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.04., 18:07Jó szám.
Sztratoszféra? Nem tudom értelmezni. Jó nem a szót.
Most a troposzférában vagyok. 😉 Azaz viharos a hangulatom. 😀
Jó szám.
Sztratoszféra? Nem tudom értelmezni. Jó nem a szót.
Most a troposzférában vagyok. 😉 Azaz viharos a hangulatom. 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 17:18http://www.youtube.com/watch?v=-eBCOXUWwaQ
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 15:15a marsig biztos nem tudlak kilőni...:D meghaladja a képességeimet 😀
a marsig biztos nem tudlak kilőni...:D meghaladja a képességeimet 😀
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.04., 14:05Köszi! A kilővés, lehet hogy még örülnék is neki. De tudd a mars!!! a célom.
Így:
Landolva ott ahol másnak éppen nem sikerült. 😉
u.i.: Nincs önbecsülésem, de nagy képű vagyok, mint a plazmatéve ha visszaküldik az ötvenes évekbe.
Köszi! A kilővés, lehet hogy még örülnék is neki. De tudd a mars!!! a célom.
Így:
Landolva ott ahol másnak éppen nem sikerült. 😉
u.i.: Nincs önbecsülésem, de nagy képű vagyok, mint a plazmatéve ha visszaküldik az ötvenes évekbe.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.04., 13:55Böff neked is rakéta, kilőjelek? ez vicces...:DD
Böff neked is rakéta, kilőjelek? ez vicces...:DD
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.04., 12:44Bőff! Azaz akarom mondani, hogy Piha.
Jaj már megint kiutáltattam magam, pedig még csak be sem léptem.
Hol lehet ma élni, hogy lehet ma élni??? - ez komoly.
Bőff! Azaz akarom mondani, hogy Piha.
Jaj már megint kiutáltattam magam, pedig még csak be sem léptem.
Hol lehet ma élni, hogy lehet ma élni??? - ez komoly.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.03., 13:51Atti, ideért az energia amit küldtél 🙂
Atti, ideért az energia amit küldtél 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.03., 13:29hát jó lenne a halottakkal beszélni, annyi kérdésem lenne...régen idéztünk szellemet, de akkor még fiatal voltam, és majd be tojtam...:DD én is gyújtottam gyertyát, de nem beszélt velem senki 🙁 igaz nem is jutott eszembe, hogy kérdezhetnék is. nah, mindegy.
szörnyi, nem lehet, hogy az csak a képzeleted játéka volt? valahogy amit hipnózisban csinálnak, az nekem olyan hihetetlen, akármit is beképzelhetünk nem biztos, pl az előző élet sem sztem..bár van ilyen könyvem. valahogy az álom kicsit hihetőbb nekem, hogy a jövőből való, nem tom miért.
hát jó lenne a halottakkal beszélni, annyi kérdésem lenne...régen idéztünk szellemet, de akkor még fiatal voltam, és majd be tojtam...:DD én is gyújtottam gyertyát, de nem beszélt velem senki 🙁 igaz nem is jutott eszembe, hogy kérdezhetnék is. nah, mindegy.
szörnyi, nem lehet, hogy az csak a képzeleted játéka volt? valahogy amit hipnózisban csinálnak, az nekem olyan hihetetlen, akármit is beképzelhetünk nem biztos, pl az előző élet sem sztem..bár van ilyen könyvem. valahogy az álom kicsit hihetőbb nekem, hogy a jövőből való, nem tom miért.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.03., 12:08http://www.youtube.com/watch?v=SP0aGXKlwj4&feature=related
legalább is jó lenne..
legalább is jó lenne..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.03., 10:16szia Atti, ma megint nem játsza le...de majd talán később meg tudom hallgatni 🙂
szia Atti, ma megint nem játsza le...de majd talán később meg tudom hallgatni 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.02., 17:50én nem, én szeretem őket, inkább unatkozok...bár nem is annyira, mert mindig van valami itthon is amit csinálni kell, de a tv, a számítógép, egy kis pihi...és már is jól érzem magam :))
én nem, én szeretem őket, inkább unatkozok...bár nem is annyira, mert mindig van valami itthon is amit csinálni kell, de a tv, a számítógép, egy kis pihi...és már is jól érzem magam :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.02., 17:44igen, eléggé 🙂
igen, eléggé 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.01., 17:33örülök, hogy teljesült a vágyad 🙂
örülök, hogy teljesült a vágyad 🙂
Idézet tőle: lauren93 ekkor: 2012.11.01., 16:15Öööö ... nem tudtam hol érdeklődjek ezügyben, így azt találtam erre a legmegfelelőbb helynek :D.
Hogyan lehet új forumtémát indítani?
Öööö ... nem tudtam hol érdeklődjek ezügyben, így azt találtam erre a legmegfelelőbb helynek :D.
Hogyan lehet új forumtémát indítani?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.11.01., 15:51Csináltam petrezselmyes krumplit, rántott sajtot, rántott hagymát, rántott brokkolit, rántott karfiolt és rántott répát. Van hozzá tzatziki is. Kipukkadok 🙂
Csináltam petrezselmyes krumplit, rántott sajtot, rántott hagymát, rántott brokkolit, rántott karfiolt és rántott répát. Van hozzá tzatziki is. Kipukkadok 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.30., 21:58Így már én is voltam,de le kell tojni!Most megkérdezném mit dolgozol...de lehet már leírtad és illetlenség hogy mégsem tudom.
Így már én is voltam,de le kell tojni!Most megkérdezném mit dolgozol...de lehet már leírtad és illetlenség hogy mégsem tudom.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.30., 21:31Cseréld le a képed drága..holnap új nap...mára elég volt az akasztásból.remélem jobban vagy.tedd ki a kedvenc rajzfilmfigurád,kíváncsi vagyok,ki az...
Cseréld le a képed drága..holnap új nap...mára elég volt az akasztásból.remélem jobban vagy.tedd ki a kedvenc rajzfilmfigurád,kíváncsi vagyok,ki az...
Idézet tőle: choice ekkor: 2012.10.30., 12:02"Örökre szépek" - nincs rá szó - küldöm mindenkinek aki "emlékezik", a halottainkra. http://www.youtube.com/watch?v=AaEowebi_Cw&feature=related