Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 178 / 202Következő

még egyszer 🙂

igen, fog ez még változni.:)

Nagy a csend..

te is hiányoztál 🙂 köszi a zenéket, nagyon szeretem ezeket, a tegnapi is nagyon szép...végre meg tudtam őket hallgatni, és el sem akadtak 🙂

azt hiszem, érzem a lényegét...

szia Atti, ma még nem küldtél zenét 🙂

Én nem olvastam. 

Tényleg nincs értelme hibáztatni egymást. Aki meg akarja tenni, az megteszi úgyis, ha fejre állunk. Gaby, nem hiszem, hogy a mulasztásod az oka annak, hogy így alakultak a dolgok.

Egyszeruen keptelen vagyok okos dolgokat irogatni ide latvan ennyi bajt es fajdalmat , vannak nekem is rossz periodusaim . Nem olvasok at minden topicot , de estenkent belenezek . Egyszeruen nem   gondoltam arra , hogy a fiu megteszi hiszen nem is irt sokat magarol. Aki ide regisztral es eppen krizisben van  beszelgtes nelkul semmit sem ernek a magadott telefonszamok ,Itt kell valahogy ravenni az embert , hogy kerjen segitseget . Tul rovid volt az ido es erre mar nem jutott alkalom az o eseteben . Bevallom oszinten azt gondoltam , hogy valahogy tuljut rajta . Olvasgatom a Burat mert ha idoben tudok szolni valakinek, esetleg idoben tudok szolni hozza ,akkor lehet egy kis idore letesz a szandekarol ...... erre tessek 

beszelgettek egymassal , probaltok egy kis erot adni egymasnak ,es ez megnyugtato de az en mulasztasomat nem tudom masnak minositeni mint trehanysagnak es emberi nemtorodomsegnek .... igen  igy erzem magam barki mondhat mast .....

van aki legalabb megprobalta ,.... en nem ..... erre meg az sem lehet kibuvo , hogy nem mindig vagyok olyan hangulatban 

Amugy eletem soran megismertem sok muvelt embert , es baromi bunkokat akiknek ha lehull a muveltseguk ,mint valami koponyeg nem marad beloluk semmi ..ddd az tartja  oket ossze 

1. Amugy en olvastam ot . Eszleltem , hogy nincs jol . Nem irtam neki , mert lattam mas megteszi , szolnak hozza . Hiba volt!  , magammal szemben sokkal kritikusabb vagyok mint  masokkal .

azt jelenti, hogy a réginél jobb, élhetőbb állapotot hozzon létre a segítség! de ez mindenkinek csak akkor megy, ha ő is benne van.

Én is így értelmezem, csak nem bírtam ennyire frappánsan megfogalmazni.

Dehogy várunk ilyet tőled!! De kilépett utánna ez a fiú mindjárt,így sem Atti,sem én nem tudtunk volna írni már. De akkor Attinak részben igaza volt,hát ki tudta hogy ez lesz? Itt ez a megszokott,néha odamondogatunk a másiknak,de nem ezen múlik,ki hal meg másnap.Ugyan már...

kiscsillag.

Én úgy értelmezem az idzetet, hogy hiába állítjuk akár újra vissza a régi állapotot, mivel abból végül betegség lett, újból elő fog jönni, nem vezet gyógyuláshoz.

az idázet ha tetszik,pont azt írja alá,h ogy a hanghallásodddal ha együttélsz, és midnen ok, akkor az már nem betegség, te vagy és kész.

egy jóllévő meber, attól még nem ebteg, hogy a nrmákba nem feltétlen fér bele, és betegségnek hívjuk..

gondolj csak a DSM-IV kódrendszerre. Gyakorlatilag bárki vagy betegnek vagy nevezhető..

Én azthiszem a betegség, talán a boldogságra való képtelenség. Mert oks enkis e lehet boldog idnen pillanatban, de aki beteg, az vagy szinte alig, vagy inkább sose az.

ezt a képességet ha valaki visszaszerzi, képes lesz élni, és építeni magát.

de ez csak az én értelmezésem.

meg nyílván nekem pl van a memóriazavarom.  az is a fejemben van, és nem fog eltűnni, pedig arhára nncs rá szükségem. de mivel tudok boldog lenni, így egyszerűen a réászem és kész.

És ez egy hanggal, egy mániával, bármivel ígylehet. Gondoljunk bele, pl a gyüjtögetésbe.. ha vki könyveket gyújt pl, arra felnézünk, ha üres konzervdobozokat mosatlan lebetegezzük... opedig nem biztos, hogy a két ember szenvedélye közt van különbség... csak míg az egyik tud boldog lenni, a másiknak esélye se lesz a környezetben ami fenáll..

.

Kiscsillag!Én voltam az első aki hozzászólt ehhez a fiúhoz,és utánnam Atti...pedig mindkettőnknek van valamilyen  modora...de ott voltunk,hozzászóltunk. Ti hol voltatok????? Atti figyelt,ti nem figyeltetek!!

Valódi élet (érzése, hangja), majd talán a messzi jövőben.

De azért édes lehet az álom.

Rengeteg amerkainak a (nyaralás) álmának helye California.

sztem még én sem hallottam soha 🙂

Kéttszer kell meghalgatni egymás után, akkor már élvezehető, elsőre nagyon kevés embernek az/érthető. (Ne haragudj a feltételezért! De a legtöbb ember még nem hallotta.)

hát, ezek annyira nem jönnek be,  de nem rossz..

Jó szám.

Sztratoszféra? Nem tudom értelmezni. Jó nem a szót.

Most a troposzférában vagyok.  😉 Azaz viharos a hangulatom. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=-eBCOXUWwaQ

a marsig biztos nem tudlak kilőni...:D meghaladja a képességeimet 😀

Köszi! A kilővés, lehet hogy még örülnék is neki. De tudd a mars!!! a célom.

Így:

Így.

Landolva ott ahol másnak éppen nem sikerült. 😉

u.i.: Nincs önbecsülésem, de nagy képű vagyok, mint a plazmatéve ha visszaküldik az ötvenes évekbe.

Böff neked is rakéta, kilőjelek? ez vicces...:DD

Bőff! Azaz akarom mondani, hogy Piha.

Jaj már megint kiutáltattam magam, pedig még csak be sem léptem.

Hol lehet ma élni, hogy lehet ma élni??? - ez komoly.

Atti, ideért az energia amit küldtél 🙂

hát jó lenne a halottakkal beszélni, annyi kérdésem lenne...régen idéztünk szellemet, de akkor még fiatal voltam, és majd be tojtam...:DD én is gyújtottam gyertyát, de nem beszélt velem senki 🙁 igaz nem is jutott eszembe, hogy kérdezhetnék is. nah, mindegy.

szörnyi, nem lehet, hogy az csak a képzeleted játéka volt? valahogy  amit hipnózisban csinálnak, az nekem olyan hihetetlen, akármit is beképzelhetünk nem biztos, pl az előző élet sem sztem..bár van ilyen könyvem. valahogy az álom kicsit hihetőbb nekem, hogy a jövőből való, nem tom miért.

legalább is jó lenne..

szia Atti, ma megint nem játsza le...de majd talán később meg tudom  hallgatni 🙂

Én?? Kötekedni?? Nem olyan családból származom én:)))

Szolgalélek...ez jó:)..vagy inkább:(

Igazi szolgalélek vagy. Jó háziasszony leszel.. :))  Vagy már az vagy.

Nekem hiányzik a meló már..az emberek,bár sokszor utálom őket,kiakasztanak,de megszoktam.

én nem, én szeretem őket, inkább unatkozok...bár nem is annyira, mert mindig van valami itthon is amit csinálni kell, de a tv, a számítógép, egy kis pihi...és már is jól érzem magam :))

Idézet tőle: lola

Kevesen vagyunk..

Kettő éppen elég neeeem?  :)))

Uncsi ez a hétvége...utálom a hosszú hétvégéket..

igen, eléggé 🙂

Kevesen vagyunk..

Jó reggelt mindenkinek!!

http://www.youtube.com/watch?v=1qXeFBW46r0

örülök, hogy teljesült a vágyad 🙂

Öööö ... nem tudtam hol érdeklődjek ezügyben, így azt találtam erre a legmegfelelőbb helynek :D.

Hogyan lehet új forumtémát indítani?

Csináltam petrezselmyes krumplit, rántott sajtot, rántott hagymát, rántott brokkolit, rántott karfiolt és rántott répát. Van hozzá tzatziki is. Kipukkadok 🙂

Így már én is voltam,de le kell tojni!Most megkérdezném mit dolgozol...de lehet már leírtad és illetlenség hogy mégsem tudom.

Cseréld le a képed drága..holnap új nap...mára elég volt az akasztásból.remélem jobban vagy.tedd ki a kedvenc rajzfilmfigurád,kíváncsi vagyok,ki az...

Most nézem,3 felhasználó és 22 vendég van a webhelyen...nem semmi..

"Örökre szépek" - nincs rá szó - küldöm mindenkinek aki "emlékezik", a halottainkra. http://www.youtube.com/watch?v=AaEowebi_Cw&feature=related

Szia Pottom! Hogy vagy mostanság?

ElőzőOldal 178 / 202Következő