Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 174 / 202Következő

hűű, nagyon érdekes, megfejthetetlenekbe...és hiába...nem jövök rá a lényegre.....

Atti,ha belépsz,vagy kívülről olvasol,kérdezem,mikor jössz vissza?Sok a tyúk az ólban..:))

Mifélékbe?

és folyton belefutok a rejtélyekbe, ha akarok....ha nem :DD

én semmm 😀 🙂

Ki nem állhatom a rejtélyeket....:))

és ha nem is kukák...olyan rejtélyesek..sztem...:(

Pl..most is 5 új felhasználót látok alul,azt sem tudni,magyarok-e egyáltalán...én,amikor idejöttem,írtam egyfolytában,nem azért jöttem hogy nézelődjek..és minden nap legalább 2 ilyen új emberke van itt,akik tök kukák...

olyat nagyon rég láttam itt, persze mostanában nem túl gyakran vagyok,  illetve mostanában igen, egy hónapja, előtte meg júliusban voltam asszem, előtte meg.....

én sem csodálkoznék 🙂

Szerintem is benn van,face-ről ez jött le nekem..de majd észrevesszük amint kijön:))

Lola :)))

sejtettem ;D

Hát lenne kibe belekötnöm,nem tagadom,de neeeem....el sem hinnéd mennyit írok,amit azután kitörlök,nehogy megbántsak valakit...

szerintem spellboundot bezárták egy időre... nem is csodálkoznék rajta, ha igazam lenne

háát, nem tom, valahol izgi, de én próbálok vigyázni már miket írok...annyira nem sztem ha egymásnak esnek az emberek :DD de ha gondolod...kicsit biztos felpezsdülne...:DDDDDD

Hát én már ide sem.......És tényleg hol van Atti? Spellről már nem is beszélve...

Én tudom mi kellene ide! Egy jó beszólás,hogy aztán mindenki egymásnak essen..az olyan jó szokott lenni,nem?:))

nekem is...hogy lehet ez, hogy egyre gondolunk? érdekes...én is azért nem írok, csak max ide...

Nem csodálom.Én sem szívesen írok már..azt sem tudni,ki kicsoda,meg sok az új ,akikről szintén semmi nem derül ki ,marad az az 5-6 ember akik meg ritkán írnak..és nem egy időben..furi lett az egész valahogy..

Atti nagyon eltüntél...

Nagyon hiányzik ez a rendszerszemlélet!

"Jó példa annak a 48 éves férfinek az esete, aki évek óta fennálló ekcémás bőrpanaszával bőrgyógyászhoz járt, és mivel egyre súlyosbodó emésztési problémákkal küzdött, elment több belgyógyászhoz is. Az előbbi krémeket, az utóbbiak különböző vizsgálatokat, majd savlekötőket és antibiotikumokat írtak fel neki. Közben persze a tünetek miatt magába fordult és szorongott, amit pszichiátere antidepresszánssal igyekezett enyhíteni.

Ezen a ponton – szerencséjére – eljutott egy rendszerszemléletű orvoshoz, aki a részletes kikérdezés és alapos kivizsgálás alapján megállapította, hogy valamennyi tünete két-három fajta élelmiszer által kiváltott immunrendszeri izgalomra vezethető vissza. Új orvosa részletes táplálkozási útmutatást, megfelelő étrend-kiegészítőket és stresszoldó gyakorlatokat rendelt el. Az illető rendbejött, elhagyhatta összes gyógyszerét."

http://hvg.hu/pr_cikkek/20121122_DrHouse_a_valosagban_rendszerszemleletu_o

A fogyasztóiról szólt, és tényleg a negatív megbélyegzést levéve nehezen értelmezhetővé vált a szavazás. - ha jól emlékszem.

A főoldalon a szavazás mit akar kifejezni? Az van kiírva: beteg, plusz két választási opció: alkohol, drog. Ez valami beugratós szavazás? 😀 Én nem szavaztam, mert nem tudtam értelmezni...

🙂

🙁

így más, akkor tudod 🙂 

én Szörnyire gondoltam, meg magamra (én már csak idejövök, itt vagyok egy hónapot kb., aztán eltűnök, nem kell a bura), meg Nemén-re, neki sem kell, szegény Zsikére, stb.

sajnálom, hogy ilyenek az anyagiak! nekem hálisten jó.

nekem is volt mondjuk munkám, most nincs, és azt fontolgatom, talán bemegyek balassába, mert ez így sehogy sem jó, hogy nem merek semmire jelentkezni, semmi állásra.......félek, hogy felvesznek, és akkor mi van! .....

THX.! - LIKE - meg van ez szám - imádom.

"Tényleg mindenki nagyon szenvedett a régi burán,"

Én nem. (Gabriel) Pedig éppen egy "idegösszeomlással" voltam három hónapig az OPNI-ban, ahonal azonali hatájjal átkültek tervezetten egy évre a Thalassa Házba.

Viccet félretéve. (Amúgy igaz volt amit írtam.)

Én nyítottam ott vagy a Thalassa Ház vagy Tündérhegy topicot.

Bipoláris vagyok, úgyhogy a lelkiállapotom ennek megfelelően elég nagy útat jár be. 😉 Jó volt lekifejlődésem, meg sok sz@r is. A sz@r indokolatlanul - számos szakorvosi írásos és szóbeli állásfoglalás alapján - adott mérgek. Meg az annyagi lecsúszás, ... .

Én is nagy útat jártam be, lekileg jobban vagyok, de a jövedelem szerés, pénz és álatlában az gzisztenciáli kérdésekben évről évre drasztikusan roszabbúl állok. Egy kívétel, hogy Magyarországon ( a magyar feltétel rendszerrrel) 0 jövedelm szerzési lehetőségem van, de van a rendszeres szociálissegély (25'650Ft/hó), átmeneti (5000Ft/3(/2 fő) hó) :DDD, De hála Istenek és a bátyámnak családi segítség azért van. Csak az a baj, hogy most meg ő van túlterhelve.

Számos többször negyed éves álláskeresési terápiák és tanácsadásokon túl (is). Minden szakértő azt mondja probálkozak külföldön, de kérem én oda tartok. De adddig? Pedig voltam én jól kereső és tartosan pénzt csináló ember is.

Teljesen egyet értek Szörnyivel!

Tényleg mindenki nagyon szenvedett a régi burán, és mindenkinek jobb lett sokkal, na jó, nem mindenkinek, van aki már nincs köztünk, na szóval egyet értek!

Van értelme várni arra, hogy (egyszer) jobb lesz??? - most ez nem a teszek érte vagy sem kérdés.

ez jó kérdés 🙂

És hol??:)

http://www.youtube.com/watch?v=o1ZTeHZCcS8&feature=related  :))

bocsi Atti...ezt benéztem...:(

http://www.youtube.com/watch?v=T-zd6ePstyc&feature=related

milyen levél?

köszi! kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni..

gratulálok!

szerintem sem szabad megvárni, míg komolyabb lenne. egyáltlán nem úgy néztél ki, úgy írtál, mint aki megjátsza magát, gondolom ott sem! nyugi! és tényleg ők a szakemberek!

Remélem, hogy segíteni fog, és neked is tettszeni fog a balassa!!!

-

felvettek a balassa utcába decembertől, de annyira bűntudatom van miatta...

nekem rivotrilt még a kórházban adtak a Zippo mellé, mert úgy állitólag gyorsabban hat.

pörögtem töle, rögtön miután bevettem. aztán mikor kiengedtek, már nem irták fel, csak az olanzapin hatóanyagú gyógyszert. most sem szedek mást (pedig szeretnék de az orvosom szerint nem kell. azért szeretnék, mert szoktam szorongani és hátha lehetne rá valamit, de nem).

Ne adjatok ötleteket! De nyugtatóval hogy lehet? Ez nem ötletbörze.

Én havi (33) napra kapok 200 mg Rivotril-t, (napi 0-6mg régen napi 0-5mg max. és havi például ~140mg vagy csak összesen 4mg, vagy ~75 fogy el,  de még sem próbáltam. Van dózis előírás + indokoltság, és a napok egy ezrelékén egy-két tabletta túllépés nagy krízisben.

Jó kétszer ittam rá. - de akkor sem szálltam el.

Tehát nem tudom, hogy kell vele drogozni. Igaz tízszer-tizenötször rosszul mértem fel a szükséges dózis és volt némi eufória. De mivel nem ez a célom vele kerültem. Lehet így mégis csak tudom.

Nem ítélek el senki szerekkel visszaélőt sőt, voltam Megállós. Mint függő (is). 😉 De nem tartom jó utnak a szerhasználatot.  De azt sem ha szűségesnél kevesebb, vagy több gyógyszert kap a beteg. Ez a legtöbb esetben a betegben nagyon komoly kontrolt igényel az adagolás, az orvos meg rosszul méri el és ... . De a lényeg, a kommunikáció és a jó orvos beteg kapcsolat a gyógyszerezésnél.

"rossz" tanács: Viszont inkább rivó mint alkohol. - de lehetőleg egyik sem. Mert ha a rívónál  effektusveszéses is lesz, van más nem olyan jó, de hasonló, az alkohol meg a legrosszabb (és hazánkban a legtradicionálisabb és elfogadottabb drog is).

Ne is!

Eléggé könnyű függővé vállni, és akkor lehet küzdeni leszokni........

remélhetőleg, egyszer teljesen el fog múlni...

Idézet tőle: delia0

csak iszok néha ....ennyi...ja meg a nyugtatók....

ez a része ismerős...

nekem is sajnos 🙁 bár szerencsére már eléggé ritka!

csak iszok néha ....ennyi...ja meg a nyugtatók....

ez a része ismerős...

hát mindennel kb ital drogok partizás......de már nem....csak iszok néha ....ennyi...ja meg a nyugtatók....

Szite sosem késő, főleg nem huszon évesen.

"Siránkozok majd én mindenki helyet, és akkor, majd ti cselekedhettek helyettem is. ;-)" - ez irónikus akkart lenni, hogy csak nyugodtan, azért (is) vagyunk itt.

Ne zárd el, senki hozzád közeli ember elől a szeméyiséged egy részét sem, csak max. mérsékelten legyen érezető számára!.Ha elzárod, már nem téged fog ismerni, és ez előbb utóbb ...

Mivel vagy hogy züllöttél, ha nem indiszkrét, (lehet privátban is)?

ElőzőOldal 174 / 202Következő