Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 173 / 202Következő

Köszi.Megfázva nem vagyok,csak a mandulám..

Dolgozzanak a szegények!:) Nekem mandulagyulladás,a többiekét nem tudom..

próbáltam, de hiába...nem találom :DD

Idézet tőle: atti

A hangulatod ne legyen fagyos,az a lényeg,meg follyon a sör,legyen friss a kenyér ,meg a .......szorítson.

ejjjjnye...nahát...Atti...nem találok szavakat..:D

A sört utálom,kenyeret nem eszek,a többi ??

Itt is fagyos az idő...eléggé..

Köszönöm,ez most jól esik..

biztos jó lesz, drukkolok neked, és ügyi voltál ma, holnap meg ügyes leszel! 🙂

imádkozni nem szoktam / tudok, de gondolok rád!

Kinek a pap,kinek a paplan... nekem tiesto a favorit továbbra is.Nem vagyunk egyformák.

Köszi,meghallgattam...továbbra sem az én világom..nem is a dalok,hanem a hangszerelése nem tetszik valahogy..

Idézet tőle: Mobid2

Idézet tőle: delia0

szia Mobid, hogy vagy?

szia delia,

jól vagyok, köszi! Megint volt nálunk a kicsi... 🙂 talán nemsokára már azt irhatom, nálunk lesz végleg... meglátjuk.

akkor elhiszem, h jól vagy 🙂 jó lenne már, ha nálad lenne, én drukkolok neked 🙂

szia Mobid, hogy vagy?

szia delia,

jól vagyok, köszi! Megint volt nálunk a kicsi... 🙂 talán nemsokára már azt irhatom, nálunk lesz végleg... meglátjuk.

😀 jaj, megőrülök.... 😀

-

mikrofonpróba 1 2 3 :))

szia Mobid, hogy vagy?

igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj. 

szia delia, én nem szoktam privizni. Néha beleolvasok, de zajlik az élet.

Akkor várjuk a májust!

Idézet tőle: lola

Miért te sem fürödtél 4 napja?:))

Van az már több is. 😀 Hidegben??? 🙁

Miért te sem fürödtél 4 napja?:))

Lola, engem lökj be 1 kád meleg vízbe! Lécci! 🙂

Akkor én most virtuálisan leborítalak egy vödör vízzel..vagy csak köszönjük az információt..nem tudom..

4 napja nem érte víz a testemet.

hűű, de jó lenne nekem is 😀 nálam egy ha megy az is valami :))

😀 tudom Atti :)) sajna nem tom meghallgatni..nem engedi az Isten. :((

szia spell, remélem jobban vagy...

Lövenbrau és egyéb márkák, kérdés eredetiek-e

mezitláb futunk barátaimmal a füvön, 2 közeli jó barátommal a képzeletben, mindhármunknak vannak pszichés problémái, kell hogy legyen tartásunk

Attikámmal és Lacus fiammal, hogy mennyire tetszik amit kitaláltam azt nem tudom, tovább nem jutottam szeptemberben

attinak én is örülök, Baumax

hello, mindenkinek, sajnos a youtobom nem működik egyáltalán...nem játsza le, sőt el sem indul...úgy hogy nem tudom meghallgatni a zenéket. sajna 🙁 de örülök, h elérhető Atti ismét 🙂

most megjött a kedvem quimby koncerthez....

köszi

mármint nősen 😀 ?

Azt nem ismerem de biztos jó lehet...Bár nekem főleg a régebbi quimby tetszik az uj nem annyira...de az se rossz:)

jaja,én is csípem quimbyt is...:) laza....:P 😀 vicces és mégis az életről szól...:) hú de komoly vagyok....asszem jól fog esni az a sör ma 😀 kösz kösz a hangulatcsinálokat...ünnepélyesen fogadtad h nem leszel többé szerelmes :))?

ez jó zene ....

A monitorom nem az a szégyenlős fajta...

Jaaaa aaaz? Hát tudod hogy imádom a vihart a biliben..:))

"lapos az egész"  ezek a te szavaid Atti...olvass vissza,ne morogj..:)

nekem nagyon tetszik 🙂 köszi

igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj. hol bujkáltál eddig?

szia Atti, érdekesek a zenéid, de jók 🙂

Hát akkor jó éjt magamnak!

Jó éjt delia...

Hogy ezen a fórumon? Nem ezt nem olvastam végig, a nárcisztikusat meg még néhányat.

igen.

nah jó éjt mindenkinek 🙂

hát ez az...idő sincs annyi amennyi kellene..és mindig változik, és változtat mindenen...és lehet több is van belőle...szal...rejtélyes...:DDDD bővebben nem leeht.

És hol olvastad őket?? Itt? 😮

Na! Bővebben?Szerintem nincs olyan hogy megfejthetetlen,csak idő kell hozzá .

Sziasztok, én nem akarok rejtélyeskedni, csak nem tudom, melyik fórumba írjak, és nehezen beszélgetek. Sok okos hozzászólás van, azokat olvastam eddig.

:DDD

ElőzőOldal 173 / 202Következő