OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.05., 19:12próbáltam, de hiába...nem találom :DD
próbáltam, de hiába...nem találom :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.05., 19:07Idézet tőle: attiA hangulatod ne legyen fagyos,az a lényeg,meg follyon a sör,legyen friss a kenyér ,meg a .......szorítson.
ejjjjnye...nahát...Atti...nem találok szavakat..:D
Idézet tőle: attiA hangulatod ne legyen fagyos,az a lényeg,meg follyon a sör,legyen friss a kenyér ,meg a .......szorítson.
ejjjjnye...nahát...Atti...nem találok szavakat..:D
Idézet tőle: Boni ekkor: 2012.12.03., 23:35biztos jó lesz, drukkolok neked, és ügyi voltál ma, holnap meg ügyes leszel! 🙂
imádkozni nem szoktam / tudok, de gondolok rád!
biztos jó lesz, drukkolok neked, és ügyi voltál ma, holnap meg ügyes leszel! 🙂
imádkozni nem szoktam / tudok, de gondolok rád!
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.03., 18:39Köszi,meghallgattam...továbbra sem az én világom..nem is a dalok,hanem a hangszerelése nem tetszik valahogy..
Köszi,meghallgattam...továbbra sem az én világom..nem is a dalok,hanem a hangszerelése nem tetszik valahogy..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.03., 16:39Idézet tőle: Mobid2Idézet tőle: delia0szia Mobid, hogy vagy?
szia delia,
jól vagyok, köszi! Megint volt nálunk a kicsi... 🙂 talán nemsokára már azt irhatom, nálunk lesz végleg... meglátjuk.
akkor elhiszem, h jól vagy 🙂 jó lenne már, ha nálad lenne, én drukkolok neked 🙂
Idézet tőle: Mobid2Idézet tőle: delia0szia Mobid, hogy vagy?
szia delia,
jól vagyok, köszi! Megint volt nálunk a kicsi... 🙂 talán nemsokára már azt irhatom, nálunk lesz végleg... meglátjuk.
akkor elhiszem, h jól vagy 🙂 jó lenne már, ha nálad lenne, én drukkolok neked 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.03., 06:46Idézet tőle: delia0szia Mobid, hogy vagy?
szia delia,
Idézet tőle: delia0szia Mobid, hogy vagy?
szia delia,
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.02., 14:06mikrofonpróba 1 2 3 :))
mikrofonpróba 1 2 3 :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.02., 13:30szia Mobid, hogy vagy?
szia Mobid, hogy vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.02., 09:47Idézet tőle: delia0igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj.
szia delia, én nem szoktam privizni. Néha beleolvasok, de zajlik az élet.
Idézet tőle: delia0igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj.
szia delia, én nem szoktam privizni. Néha beleolvasok, de zajlik az élet.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.01., 21:50Akkor én most virtuálisan leborítalak egy vödör vízzel..vagy csak köszönjük az információt..nem tudom..
Akkor én most virtuálisan leborítalak egy vödör vízzel..vagy csak köszönjük az információt..nem tudom..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 20:00hűű, de jó lenne nekem is 😀 nálam egy ha megy az is valami :))
hűű, de jó lenne nekem is 😀 nálam egy ha megy az is valami :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 19:47😀 tudom Atti :)) sajna nem tom meghallgatni..nem engedi az Isten. :((
😀 tudom Atti :)) sajna nem tom meghallgatni..nem engedi az Isten. :((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 15:01szia spell, remélem jobban vagy...
szia spell, remélem jobban vagy...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 13:24Lövenbrau és egyéb márkák, kérdés eredetiek-e
mezitláb futunk barátaimmal a füvön, 2 közeli jó barátommal a képzeletben, mindhármunknak vannak pszichés problémái, kell hogy legyen tartásunk
Attikámmal és Lacus fiammal, hogy mennyire tetszik amit kitaláltam azt nem tudom, tovább nem jutottam szeptemberben
Lövenbrau és egyéb márkák, kérdés eredetiek-e
mezitláb futunk barátaimmal a füvön, 2 közeli jó barátommal a képzeletben, mindhármunknak vannak pszichés problémái, kell hogy legyen tartásunk
Attikámmal és Lacus fiammal, hogy mennyire tetszik amit kitaláltam azt nem tudom, tovább nem jutottam szeptemberben
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 13:18attinak én is örülök, Baumax
attinak én is örülök, Baumax
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.01., 13:13hello, mindenkinek, sajnos a youtobom nem működik egyáltalán...nem játsza le, sőt el sem indul...úgy hogy nem tudom meghallgatni a zenéket. sajna 🙁 de örülök, h elérhető Atti ismét 🙂
hello, mindenkinek, sajnos a youtobom nem működik egyáltalán...nem játsza le, sőt el sem indul...úgy hogy nem tudom meghallgatni a zenéket. sajna 🙁 de örülök, h elérhető Atti ismét 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.30., 19:52most megjött a kedvem quimby koncerthez....
most megjött a kedvem quimby koncerthez....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.30., 19:08köszi
köszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.30., 18:59mármint nősen 😀 ?
Azt nem ismerem de biztos jó lehet...Bár nekem főleg a régebbi quimby tetszik az uj nem annyira...de az se rossz:)
mármint nősen 😀 ?
Azt nem ismerem de biztos jó lehet...Bár nekem főleg a régebbi quimby tetszik az uj nem annyira...de az se rossz:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.30., 18:46jaja,én is csípem quimbyt is...:) laza....:P 😀 vicces és mégis az életről szól...:) hú de komoly vagyok....asszem jól fog esni az a sör ma 😀 kösz kösz a hangulatcsinálokat...ünnepélyesen fogadtad h nem leszel többé szerelmes :))?
jaja,én is csípem quimbyt is...:) laza....:P 😀 vicces és mégis az életről szól...:) hú de komoly vagyok....asszem jól fog esni az a sör ma 😀 kösz kösz a hangulatcsinálokat...ünnepélyesen fogadtad h nem leszel többé szerelmes :))?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.30., 18:14ez jó zene ....
ez jó zene ....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.29., 16:34nekem nagyon tetszik 🙂 köszi
nekem nagyon tetszik 🙂 köszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.29., 16:24igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj. hol bujkáltál eddig?
igen olvastam..sok benne az igazság. télleg mindenki privizik... de ezért van. ha nincs kedvük beszélgetni másokkal, akkor ettől sem lesz...nem baj. hol bujkáltál eddig?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.29., 16:17szia Atti, érdekesek a zenéid, de jók 🙂
szia Atti, érdekesek a zenéid, de jók 🙂
Idézet tőle: magányoslány ekkor: 2012.11.28., 21:16Hogy ezen a fórumon? Nem ezt nem olvastam végig, a nárcisztikusat meg még néhányat.
Hogy ezen a fórumon? Nem ezt nem olvastam végig, a nárcisztikusat meg még néhányat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.28., 21:15igen.
igen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.28., 21:15nah jó éjt mindenkinek 🙂
nah jó éjt mindenkinek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.28., 21:14hát ez az...idő sincs annyi amennyi kellene..és mindig változik, és változtat mindenen...és lehet több is van belőle...szal...rejtélyes...:DDDD bővebben nem leeht.
hát ez az...idő sincs annyi amennyi kellene..és mindig változik, és változtat mindenen...és lehet több is van belőle...szal...rejtélyes...:DDDD bővebben nem leeht.
Idézet tőle: magányoslány ekkor: 2012.11.28., 21:11Sziasztok, én nem akarok rejtélyeskedni, csak nem tudom, melyik fórumba írjak, és nehezen beszélgetek. Sok okos hozzászólás van, azokat olvastam eddig.
Sziasztok, én nem akarok rejtélyeskedni, csak nem tudom, melyik fórumba írjak, és nehezen beszélgetek. Sok okos hozzászólás van, azokat olvastam eddig.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.11.28., 21:10:DDD
:DDD