Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 172 / 202Következő

szia mobid2

irtam neked az Everest torekvesbe

en regen beleneztem a blogjaba, hat elg furcsa, most mi uj van benne ami annyira erdekes, talan te vagy a tema?, mindjart megyek veszek cigit, mert nem birom nelkule, pedig most szoknek le rola.

nekem a regi jobban tetszett, mint felulet is, meg oda a mostani allapothoz kepest sokan mentek oda meg ha csak par bejegyzes erejeig is, és B.E. is tobbet volt jelen, bar az adothatott az ott meglevo konfliktusok szokseges ezelese miatt.Szoval nekem az jobb volt, mert itt hiaba regel egy nap 3 ember ha ebbol 1 honap alatt csak egy ember kezd el irni vagy meg annyi sem.Itt van kb. egy 15-20 fos mag és utana kipurcant a csapat.Szoval a regin voltak ennyien amikor rossz helyzet volt ott es akkor emiatt B.E. meg a bezarasat is akarta, amit en magamban elleneztem, mert penzbe nem kerul, csak segito emberke nem akadt, de az itt sincs most sem.Na meg ott porgott az ongyilkossag topic és mindig volt valaki aki oda tudott menni beszelgetni és megvoltak nekik a segelykero szamok is ha beszelgetni akartak, ilyesmik.Itt viszont nincs senki, de ugy alapjaban veve rend van, de a masoikon sem egy olyan jellegu honlapnak ugy kellett mukodnie, nem volt ott sem gond, ez meg ilyen lett, csak azt nem ertem hogy o(B:E:) ezen mit menedzsel mert semmi nem valtozik itt.A regirol hianyoznak emberek, lehet azert vagyok azert odaig, itt nem sok uj emberrel baratkoztam nagyon ossze.

én élek és jol vagyok, latom elojott beloled a bobeszedu ahogy szoktad, de szerintem mi mar regrol ismerjuk egymast(:DDD)

atti

hogy vagy? mennyit fogsz inni 21.-én?

senki sincs itt, mindenki lelepett

mindig ott ahol nem kéne :DD én nem hiszek Istenben, vagyis igen, de mégse

ez tényleg nagyn szép, kicsit akadozik de meghallgatom. Norbiról én is olvastam, nem semmi. hát, nehéz a mai világban a pici dolgokra figyelni, nekem főleg, mikor mindig valahol máshol jár az eszem...

köszi, Neked is szép napot. 🙂

szépet írtál Atti 🙂 nekünk is műfenyőnk van évek óta, sztem jó nagyon, és nem kell megvenni az igazit több ezerért. én sem vagyok oda, a karácsonyi bevásárlásért, legyen kicsit több kaja, meg süti..és már elégedett vagyok. én is sokat dolgoztam, ma még pihenő napom van, ki tudja meddig...kihasználom és lustizok kicsit 😀

mi történt? vagy csak rosszkedvű vagy?

Idézet tőle: atti

Nincs olyan mondanivalóm,amit érdemes lenne leírni.

sebaj! akkor írd le, amit nem érdmes !!

hát okés, jó éjt, de azért kár ...

Na jo ejt mindenkinek.

amikor megkaptam a paranoid skizo diagnozist eloszor januar volt es apum minden heten elvit uszni legalabb egyszer a hidegben.Profin tud uszni.Én most ezt kihagyom, majd ha jon  a jo ido.

Idézet tőle: kortefa

na kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.

tessék edzésre járni! debrecennek tök szép uszodája van !!!!!!!!

meglásd, javul sok minden !

na kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.

fáj a hasam 🙁

ha szerencsem van a Barka music pub-ba.Attol fugg hol lesz ismeros es hely.

ki hova megy szilveszterezni ????

jó éjt

Jó éjt lányok...

nah, megyek aludni...jó éjt mindenkinek , szia Lola 🙂

tudom én...csak ez a legjobb sztem 🙂

Tudtam én is amit írtál,csak nem bírom ha bántják,akit szeretek...

szia 🙂 nm 🙂

Szia delia...köszi a privit..

Atti, ha én eltűnök, azért még neked nem kéne 😀

-

dehogy, neked nincs sok bűnöd sztem 🙂 te még ihatsz bort..

hát, szem én lekerülök...nem voltam olyan jó, hogy oda felmehessek :DD

nem jó még a youtoubom 🙁

Szörnyinek írtam 🙂 Neked ide, a sört nem szeretem, de ha a pokolban a vodka vár...háát egye fene..de honnan tudod? és ha sörfürdő lesz? vagy esetleg borfürdő? 😉

ha nem attitól kérded, én jól vagyok

de ez valami maya hitvallás, nekem barátom beszélt róla, hogy idén lesz, én tiltakoztam

majd meglátja mindenki, éltessük Jézust.

akkor jöhet a a világvége...ilyen lassú volt a gépem, eddig vártam, hogy ide találjak.:(( egy 5 soros privit írtam, és azóta nem mozdult..de remélem már jó..

velem minden ok. kivéve a sok melót de jövőhéten remélem több időm lesz valamivel :)))

te hogy vagy?

helyes

bulizzál egy kört, megérdemled

Értem, köszi.

harmony, az én  világnézetem szerint átlagember csak papíron léteik. kizárólag ott. a valóségban nem.

Vannak akik mindenáron közvetik a papíron lévő átlagot, mert be akarnak annyira illeszkedni és aztgondolják ettől menni fog.

akkor van a mások elvárása, (ez midnenhol totál különböző) szóval ami egyik családban sima ügy, másikban botrány stb. dettó ígyvan nagyobb környezetben is. Ami egyik szubkultúrában laza viccelősés tárgya, attól lehet a másikban elszörnyednek.

Perzse vannak akik jobban kilógnak a sorból. Hú ezt le kéne rajzoljam, hogy jobban látszon. Szóval a sor eleve nem homogén, akok mások, azok időnként nem a ro közelében állnak hanem távolabb. Én ezt íhvom másnak.ez persze nemcsak a skizora igaz.

a skizok állzt abban különböznek, hogy vane gy saját belős világuk, ami független az egésztől. egy teljesen más látásmódjuk, és  más logika mentén pakolják össze a dolgokat sokszor mint ami álatában a többség működését irányítja.

igen, avval tökéletesen egyetértek, a depresszió az nagy munkagátló tényező 🙁 

Mobid épp az imént írtam a depresszió topikba, hogy depressziós vagyok.

Idézet tőle: Pottom

igen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.

A legtöbben mások vagytok ennyi. De a másság csak nem baj.

Szerintem ez, hogy meló,, stb, ez is csak a mai társadalmi berendezkedés miatt nem megy sokaknak. Nem a betegség az igazi gát. hiszen azért sok skizo dolgozik itthon is, sokan gyógyszerel nélkül is boldogulnak.  Azért ez a skizo fogalom egy gyűjtődolog. 

CSak mások vagytok legrtöbben. icsit jonbban kilógtok az átlagból. De másnak lenni alapvetően nem szabadna hogy baj legyen. mindegy mitmond a többség. Aki nem árt, azt el kell fogadni.

aki árt, azt kell csak elítélni

Azért azt megkérdezném, hogy szerinted miben vagyunk mások. Vagy mitől más egy skizo mint egy átlag ember? Gondolkodás, viselkedés? Mert az ok, hogy valaki kap egy skizo diagot, csak nem értem, hogy akkor miért olyan eltérő mindegyik skizo a másiktól. Pl van aki nem akar beteg lenni, és teljesen elutasítja hogy ő skizo, míg a másik kikéri magának, hogy ő nem érzi magát betegnek. Szerintem a skizók sem egyformák... 

Egyébként van olyan periódus, amikor inkább átlagos szeretnék lenni, nem kilógni, de néha meg az ellenkezője. 

Igen, maga a skizofrénia nem indokolja szerintem sem, hogy valaki ne tudjon dolgozni. Inkább a többi tünet (depresszió, fóbiák) amik sokkal befolyásolóbb tényezők itt ennél.

Idézet tőle: harmony

Idézet tőle: Mobid2

Spellbound tud mindent amit én. 

(Nem megyek oda ahol nem látnak szívesen... ja.)

Vissza akarom kapni a skizót. 

harmony, vissza akarod kapni a skizót, konkrétan mit? a tüneteket?

Csodálkoznék rajta ha igen, ilyet még nem hallottam...

Mobid, pedig minden jobb annál mint amikor üresség van, a nagy nihil, amikor nincs semmi új és jó gondolatod, csak vagy és úgy érzed semminek nincs értelme, nincs célod, és minden olyan szürke. Ezeknél a dolgoknál a skizo sokkal színesebb világ még akkor is ha néha durva és kegyetlen valóságba repít.

Nekem hiányzik a "csodavilág", még akkor is ha körülöttem senki más nem érzékeli csak én. Meg ugye, a skizok sem egyformák, mindenkinek lehet másfajta tünete, és mindenki élheti meg a másiktól eltérő módon a betegségét. Van aki azt kívánja soha ne jöjjön vissza, van akinek viszont egy pluszt ad az életéhez. Nekem az utóbbi volt. De már ez sincs...

Érdekes amit irsz... nem vagy depressziós is mellé esetleg?

Nekem van célom, nem is egy, és azokba nem férnek bele a tünetek, amiknek nagy részét szerencsére orvosolja a gyógyszer.

igen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.

A legtöbben mások vagytok ennyi. De a másság csak nem baj.

Szerintem ez, hogy meló,, stb, ez is csak a mai társadalmi berendezkedés miatt nem megy sokaknak. Nem a betegség az igazi gát. hiszen azért sok skizo dolgozik itthon is, sokan gyógyszerel nélkül is boldogulnak.  Azért ez a skizo fogalom egy gyűjtődolog. 

CSak mások vagytok legrtöbben. icsit jonbban kilógtok az átlagból. De másnak lenni alapvetően nem szabadna hogy baj legyen. mindegy mitmond a többség. Aki nem árt, azt el kell fogadni.

aki árt, azt kell csak elítélni

Idézet tőle: Mobid2

Mobid, pedig minden jobb annál mint amikor üresség van, a nagy nihil, amikor nincs semmi új és jó gondolatod, csak vagy és úgy érzed semminek nincs értelme, nincs célod, és minden olyan szürke. Ezeknél a dolgoknál a skizo sokkal színesebb világ még akkor is ha néha durva és kegyetlen valóságba repít.

Nekem hiányzik a "csodavilág", még akkor is ha körülöttem senki más nem érzékeli csak én. Meg ugye, a skizok sem egyformák, mindenkinek lehet másfajta tünete, és mindenki élheti meg a másiktól eltérő módon a betegségét. Van aki azt kívánja soha ne jöjjön vissza, van akinek viszont egy pluszt ad az életéhez. Nekem az utóbbi volt. De már ez sincs...

Idézet tőle: Pottom

semmi csodálkoznivaló nincs rajta. Egy skizonak, az a valóség, az élete!

Nálam legalábbis így van. 

semmi csodálkoznivaló nincs rajta. Egy skizonak, az a valóség, az élete!

mindjárt megmondom, priviben

Atti, bocs hogy nem küldtem  mikulásra zenét, de nem jó a youtubom...

Na jó,megnyugodtam hogy nem csak én nem értem..pedig titkos kórokkal küzdök.:)

pfff

Mi nem sikerült? Talán csak nagyon elfáradtál...

ElőzőOldal 172 / 202Következő