OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 12:21szia mobid2
irtam neked az Everest torekvesbe
en regen beleneztem a blogjaba, hat elg furcsa, most mi uj van benne ami annyira erdekes, talan te vagy a tema?, mindjart megyek veszek cigit, mert nem birom nelkule, pedig most szoknek le rola.
szia mobid2
irtam neked az Everest torekvesbe
en regen beleneztem a blogjaba, hat elg furcsa, most mi uj van benne ami annyira erdekes, talan te vagy a tema?, mindjart megyek veszek cigit, mert nem birom nelkule, pedig most szoknek le rola.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 11:55nekem a regi jobban tetszett, mint felulet is, meg oda a mostani allapothoz kepest sokan mentek oda meg ha csak par bejegyzes erejeig is, és B.E. is tobbet volt jelen, bar az adothatott az ott meglevo konfliktusok szokseges ezelese miatt.Szoval nekem az jobb volt, mert itt hiaba regel egy nap 3 ember ha ebbol 1 honap alatt csak egy ember kezd el irni vagy meg annyi sem.Itt van kb. egy 15-20 fos mag és utana kipurcant a csapat.Szoval a regin voltak ennyien amikor rossz helyzet volt ott es akkor emiatt B.E. meg a bezarasat is akarta, amit en magamban elleneztem, mert penzbe nem kerul, csak segito emberke nem akadt, de az itt sincs most sem.Na meg ott porgott az ongyilkossag topic és mindig volt valaki aki oda tudott menni beszelgetni és megvoltak nekik a segelykero szamok is ha beszelgetni akartak, ilyesmik.Itt viszont nincs senki, de ugy alapjaban veve rend van, de a masoikon sem egy olyan jellegu honlapnak ugy kellett mukodnie, nem volt ott sem gond, ez meg ilyen lett, csak azt nem ertem hogy o(B:E:) ezen mit menedzsel mert semmi nem valtozik itt.A regirol hianyoznak emberek, lehet azert vagyok azert odaig, itt nem sok uj emberrel baratkoztam nagyon ossze.
nekem a regi jobban tetszett, mint felulet is, meg oda a mostani allapothoz kepest sokan mentek oda meg ha csak par bejegyzes erejeig is, és B.E. is tobbet volt jelen, bar az adothatott az ott meglevo konfliktusok szokseges ezelese miatt.Szoval nekem az jobb volt, mert itt hiaba regel egy nap 3 ember ha ebbol 1 honap alatt csak egy ember kezd el irni vagy meg annyi sem.Itt van kb. egy 15-20 fos mag és utana kipurcant a csapat.Szoval a regin voltak ennyien amikor rossz helyzet volt ott es akkor emiatt B.E. meg a bezarasat is akarta, amit en magamban elleneztem, mert penzbe nem kerul, csak segito emberke nem akadt, de az itt sincs most sem.Na meg ott porgott az ongyilkossag topic és mindig volt valaki aki oda tudott menni beszelgetni és megvoltak nekik a segelykero szamok is ha beszelgetni akartak, ilyesmik.Itt viszont nincs senki, de ugy alapjaban veve rend van, de a masoikon sem egy olyan jellegu honlapnak ugy kellett mukodnie, nem volt ott sem gond, ez meg ilyen lett, csak azt nem ertem hogy o(B:E:) ezen mit menedzsel mert semmi nem valtozik itt.A regirol hianyoznak emberek, lehet azert vagyok azert odaig, itt nem sok uj emberrel baratkoztam nagyon ossze.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 11:38én élek és jol vagyok, latom elojott beloled a bobeszedu ahogy szoktad, de szerintem mi mar regrol ismerjuk egymast(:DDD)
én élek és jol vagyok, latom elojott beloled a bobeszedu ahogy szoktad, de szerintem mi mar regrol ismerjuk egymast(:DDD)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 11:22atti
hogy vagy? mennyit fogsz inni 21.-én?
atti
hogy vagy? mennyit fogsz inni 21.-én?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 11:14senki sincs itt, mindenki lelepett
senki sincs itt, mindenki lelepett
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 10:31mindig ott ahol nem kéne :DD én nem hiszek Istenben, vagyis igen, de mégse
mindig ott ahol nem kéne :DD én nem hiszek Istenben, vagyis igen, de mégse
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 10:11ez tényleg nagyn szép, kicsit akadozik de meghallgatom. Norbiról én is olvastam, nem semmi. hát, nehéz a mai világban a pici dolgokra figyelni, nekem főleg, mikor mindig valahol máshol jár az eszem...
ez tényleg nagyn szép, kicsit akadozik de meghallgatom. Norbiról én is olvastam, nem semmi. hát, nehéz a mai világban a pici dolgokra figyelni, nekem főleg, mikor mindig valahol máshol jár az eszem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 09:44köszi, Neked is szép napot. 🙂
köszi, Neked is szép napot. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 09:39szépet írtál Atti 🙂 nekünk is műfenyőnk van évek óta, sztem jó nagyon, és nem kell megvenni az igazit több ezerért. én sem vagyok oda, a karácsonyi bevásárlásért, legyen kicsit több kaja, meg süti..és már elégedett vagyok. én is sokat dolgoztam, ma még pihenő napom van, ki tudja meddig...kihasználom és lustizok kicsit 😀
szépet írtál Atti 🙂 nekünk is műfenyőnk van évek óta, sztem jó nagyon, és nem kell megvenni az igazit több ezerért. én sem vagyok oda, a karácsonyi bevásárlásért, legyen kicsit több kaja, meg süti..és már elégedett vagyok. én is sokat dolgoztam, ma még pihenő napom van, ki tudja meddig...kihasználom és lustizok kicsit 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 08:40mi történt? vagy csak rosszkedvű vagy?
mi történt? vagy csak rosszkedvű vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 07:57Idézet tőle: attiNincs olyan mondanivalóm,amit érdemes lenne leírni.
sebaj! akkor írd le, amit nem érdmes !!
Idézet tőle: attiNincs olyan mondanivalóm,amit érdemes lenne leírni.
sebaj! akkor írd le, amit nem érdmes !!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 22:04hát okés, jó éjt, de azért kár ...
hát okés, jó éjt, de azért kár ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:45Na jo ejt mindenkinek.
Na jo ejt mindenkinek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:44amikor megkaptam a paranoid skizo diagnozist eloszor januar volt es apum minden heten elvit uszni legalabb egyszer a hidegben.Profin tud uszni.Én most ezt kihagyom, majd ha jon a jo ido.
amikor megkaptam a paranoid skizo diagnozist eloszor januar volt es apum minden heten elvit uszni legalabb egyszer a hidegben.Profin tud uszni.Én most ezt kihagyom, majd ha jon a jo ido.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:35Idézet tőle: kortefana kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.
tessék edzésre járni! debrecennek tök szép uszodája van !!!!!!!!
meglásd, javul sok minden !
Idézet tőle: kortefana kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.
tessék edzésre járni! debrecennek tök szép uszodája van !!!!!!!!
meglásd, javul sok minden !
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:33na kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.
na kedves, talán tul etted magad? én ittam sort, de nem konnyen csuszik le, mert bantja a tudatomat neha amit nem szeretek.nem szeretek mar kaba lenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:30fáj a hasam 🙁
fáj a hasam 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:24ha szerencsem van a Barka music pub-ba.Attol fugg hol lesz ismeros es hely.
ha szerencsem van a Barka music pub-ba.Attol fugg hol lesz ismeros es hely.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:22ki hova megy szilveszterezni ????
ki hova megy szilveszterezni ????
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:15jó éjt
jó éjt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:12nah, megyek aludni...jó éjt mindenkinek , szia Lola 🙂
nah, megyek aludni...jó éjt mindenkinek , szia Lola 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:08tudom én...csak ez a legjobb sztem 🙂
tudom én...csak ez a legjobb sztem 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:06szia 🙂 nm 🙂
szia 🙂 nm 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:04Atti, ha én eltűnök, azért még neked nem kéne 😀
Atti, ha én eltűnök, azért még neked nem kéne 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 22:44-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:44dehogy, neked nincs sok bűnöd sztem 🙂 te még ihatsz bort..
dehogy, neked nincs sok bűnöd sztem 🙂 te még ihatsz bort..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:33hát, szem én lekerülök...nem voltam olyan jó, hogy oda felmehessek :DD
nem jó még a youtoubom 🙁
hát, szem én lekerülök...nem voltam olyan jó, hogy oda felmehessek :DD
nem jó még a youtoubom 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:21Szörnyinek írtam 🙂 Neked ide, a sört nem szeretem, de ha a pokolban a vodka vár...háát egye fene..de honnan tudod? és ha sörfürdő lesz? vagy esetleg borfürdő? 😉
Szörnyinek írtam 🙂 Neked ide, a sört nem szeretem, de ha a pokolban a vodka vár...háát egye fene..de honnan tudod? és ha sörfürdő lesz? vagy esetleg borfürdő? 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:12ha nem attitól kérded, én jól vagyok
de ez valami maya hitvallás, nekem barátom beszélt róla, hogy idén lesz, én tiltakoztam
majd meglátja mindenki, éltessük Jézust.
ha nem attitól kérded, én jól vagyok
de ez valami maya hitvallás, nekem barátom beszélt róla, hogy idén lesz, én tiltakoztam
majd meglátja mindenki, éltessük Jézust.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:08akkor jöhet a a világvége...ilyen lassú volt a gépem, eddig vártam, hogy ide találjak.:(( egy 5 soros privit írtam, és azóta nem mozdult..de remélem már jó..
velem minden ok. kivéve a sok melót de jövőhéten remélem több időm lesz valamivel :)))
te hogy vagy?
akkor jöhet a a világvége...ilyen lassú volt a gépem, eddig vártam, hogy ide találjak.:(( egy 5 soros privit írtam, és azóta nem mozdult..de remélem már jó..
velem minden ok. kivéve a sok melót de jövőhéten remélem több időm lesz valamivel :)))
te hogy vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 17:05helyes
bulizzál egy kört, megérdemled
helyes
bulizzál egy kört, megérdemled
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 13:43Értem, köszi.
Értem, köszi.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.13., 13:41harmony, az én világnézetem szerint átlagember csak papíron léteik. kizárólag ott. a valóségban nem.
Vannak akik mindenáron közvetik a papíron lévő átlagot, mert be akarnak annyira illeszkedni és aztgondolják ettől menni fog.
akkor van a mások elvárása, (ez midnenhol totál különböző) szóval ami egyik családban sima ügy, másikban botrány stb. dettó ígyvan nagyobb környezetben is. Ami egyik szubkultúrában laza viccelősés tárgya, attól lehet a másikban elszörnyednek.
Perzse vannak akik jobban kilógnak a sorból. Hú ezt le kéne rajzoljam, hogy jobban látszon. Szóval a sor eleve nem homogén, akok mások, azok időnként nem a ro közelében állnak hanem távolabb. Én ezt íhvom másnak.ez persze nemcsak a skizora igaz.
a skizok állzt abban különböznek, hogy vane gy saját belős világuk, ami független az egésztől. egy teljesen más látásmódjuk, és más logika mentén pakolják össze a dolgokat sokszor mint ami álatában a többség működését irányítja.
igen, avval tökéletesen egyetértek, a depresszió az nagy munkagátló tényező 🙁
harmony, az én világnézetem szerint átlagember csak papíron léteik. kizárólag ott. a valóségban nem.
Vannak akik mindenáron közvetik a papíron lévő átlagot, mert be akarnak annyira illeszkedni és aztgondolják ettől menni fog.
akkor van a mások elvárása, (ez midnenhol totál különböző) szóval ami egyik családban sima ügy, másikban botrány stb. dettó ígyvan nagyobb környezetben is. Ami egyik szubkultúrában laza viccelősés tárgya, attól lehet a másikban elszörnyednek.
Perzse vannak akik jobban kilógnak a sorból. Hú ezt le kéne rajzoljam, hogy jobban látszon. Szóval a sor eleve nem homogén, akok mások, azok időnként nem a ro közelében állnak hanem távolabb. Én ezt íhvom másnak.ez persze nemcsak a skizora igaz.
a skizok állzt abban különböznek, hogy vane gy saját belős világuk, ami független az egésztől. egy teljesen más látásmódjuk, és más logika mentén pakolják össze a dolgokat sokszor mint ami álatában a többség működését irányítja.
igen, avval tökéletesen egyetértek, a depresszió az nagy munkagátló tényező 🙁
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 13:26Mobid épp az imént írtam a depresszió topikba, hogy depressziós vagyok.
Mobid épp az imént írtam a depresszió topikba, hogy depressziós vagyok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 13:24Idézet tőle: Pottomigen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.
A legtöbben mások vagytok ennyi. De a másság csak nem baj.
Szerintem ez, hogy meló,, stb, ez is csak a mai társadalmi berendezkedés miatt nem megy sokaknak. Nem a betegség az igazi gát. hiszen azért sok skizo dolgozik itthon is, sokan gyógyszerel nélkül is boldogulnak. Azért ez a skizo fogalom egy gyűjtődolog.
CSak mások vagytok legrtöbben. icsit jonbban kilógtok az átlagból. De másnak lenni alapvetően nem szabadna hogy baj legyen. mindegy mitmond a többség. Aki nem árt, azt el kell fogadni.
aki árt, azt kell csak elítélni
Azért azt megkérdezném, hogy szerinted miben vagyunk mások. Vagy mitől más egy skizo mint egy átlag ember? Gondolkodás, viselkedés? Mert az ok, hogy valaki kap egy skizo diagot, csak nem értem, hogy akkor miért olyan eltérő mindegyik skizo a másiktól. Pl van aki nem akar beteg lenni, és teljesen elutasítja hogy ő skizo, míg a másik kikéri magának, hogy ő nem érzi magát betegnek. Szerintem a skizók sem egyformák...
Egyébként van olyan periódus, amikor inkább átlagos szeretnék lenni, nem kilógni, de néha meg az ellenkezője.
Igen, maga a skizofrénia nem indokolja szerintem sem, hogy valaki ne tudjon dolgozni. Inkább a többi tünet (depresszió, fóbiák) amik sokkal befolyásolóbb tényezők itt ennél.
Idézet tőle: Pottomigen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.
Szerintem ez, hogy meló,, stb, ez is csak a mai társadalmi berendezkedés miatt nem megy sokaknak. Nem a betegség az igazi gát. hiszen azért sok skizo dolgozik itthon is, sokan gyógyszerel nélkül is boldogulnak. Azért ez a skizo fogalom egy gyűjtődolog.
CSak mások vagytok legrtöbben. icsit jonbban kilógtok az átlagból. De másnak lenni alapvetően nem szabadna hogy baj legyen. mindegy mitmond a többség. Aki nem árt, azt el kell fogadni.
Azért azt megkérdezném, hogy szerinted miben vagyunk mások. Vagy mitől más egy skizo mint egy átlag ember? Gondolkodás, viselkedés? Mert az ok, hogy valaki kap egy skizo diagot, csak nem értem, hogy akkor miért olyan eltérő mindegyik skizo a másiktól. Pl van aki nem akar beteg lenni, és teljesen elutasítja hogy ő skizo, míg a másik kikéri magának, hogy ő nem érzi magát betegnek. Szerintem a skizók sem egyformák...
Egyébként van olyan periódus, amikor inkább átlagos szeretnék lenni, nem kilógni, de néha meg az ellenkezője.
Igen, maga a skizofrénia nem indokolja szerintem sem, hogy valaki ne tudjon dolgozni. Inkább a többi tünet (depresszió, fóbiák) amik sokkal befolyásolóbb tényezők itt ennél.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 13:10Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: Mobid2Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
(Nem megyek oda ahol nem látnak szívesen... ja.)
Vissza akarom kapni a skizót.
harmony, vissza akarod kapni a skizót, konkrétan mit? a tüneteket?
Csodálkoznék rajta ha igen, ilyet még nem hallottam...
Mobid, pedig minden jobb annál mint amikor üresség van, a nagy nihil, amikor nincs semmi új és jó gondolatod, csak vagy és úgy érzed semminek nincs értelme, nincs célod, és minden olyan szürke. Ezeknél a dolgoknál a skizo sokkal színesebb világ még akkor is ha néha durva és kegyetlen valóságba repít.
Nekem hiányzik a "csodavilág", még akkor is ha körülöttem senki más nem érzékeli csak én. Meg ugye, a skizok sem egyformák, mindenkinek lehet másfajta tünete, és mindenki élheti meg a másiktól eltérő módon a betegségét. Van aki azt kívánja soha ne jöjjön vissza, van akinek viszont egy pluszt ad az életéhez. Nekem az utóbbi volt. De már ez sincs...
Érdekes amit irsz... nem vagy depressziós is mellé esetleg?
Nekem van célom, nem is egy, és azokba nem férnek bele a tünetek, amiknek nagy részét szerencsére orvosolja a gyógyszer.
Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: Mobid2Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
Mobid, pedig minden jobb annál mint amikor üresség van, a nagy nihil, amikor nincs semmi új és jó gondolatod, csak vagy és úgy érzed semminek nincs értelme, nincs célod, és minden olyan szürke. Ezeknél a dolgoknál a skizo sokkal színesebb világ még akkor is ha néha durva és kegyetlen valóságba repít.
Nekem hiányzik a "csodavilág", még akkor is ha körülöttem senki más nem érzékeli csak én. Meg ugye, a skizok sem egyformák, mindenkinek lehet másfajta tünete, és mindenki élheti meg a másiktól eltérő módon a betegségét. Van aki azt kívánja soha ne jöjjön vissza, van akinek viszont egy pluszt ad az életéhez. Nekem az utóbbi volt. De már ez sincs...
Érdekes amit irsz... nem vagy depressziós is mellé esetleg?
Nekem van célom, nem is egy, és azokba nem férnek bele a tünetek, amiknek nagy részét szerencsére orvosolja a gyógyszer.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.13., 13:09igen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.
igen anyu is így van. tudom. Meg ebeszélgettem sok sok skizóval. Egyáltalán semmi fura nincs abban amit írsz.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 13:02Idézet tőle: Mobid2Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
Idézet tőle: Mobid2Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 12:58Idézet tőle: Pottomsemmi csodálkoznivaló nincs rajta. Egy skizonak, az a valóség, az élete!
Nálam legalábbis így van.
Idézet tőle: Pottomsemmi csodálkoznivaló nincs rajta. Egy skizonak, az a valóség, az élete!
Nálam legalábbis így van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.13., 08:04Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
Idézet tőle: harmonySpellbound tud mindent amit én.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.13., 08:03Spellbound tud mindent amit én.
Spellbound tud mindent amit én.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.08., 13:55mindjárt megmondom, priviben
mindjárt megmondom, priviben
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.08., 13:16Atti, bocs hogy nem küldtem mikulásra zenét, de nem jó a youtubom...
Atti, bocs hogy nem küldtem mikulásra zenét, de nem jó a youtubom...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.06., 21:13pfff
pfff