OFF
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.17., 19:08Gege drága...Először lefagyott az agyam a megnyilvánulásodon, aztán rájöttem, hogy sokkal többet nem is várhatok tőled... Nem fogok neked kiselőadást tartani, mert majd 20 év múlva talán megérted, amit most mondanék neked... Talán még akkor sem... Most egyelőre nem látom esélyét, hogy belátásra térítselek.
Annyit azért megjegyeznék... Hogy ritkán működik az, hogy annyira segíteni akarok az embereknek, hogy megyek és odamondom a frankót, meg elkezdek okoskodni akkor is ha nem kíváncsiak rám... Ritkán alakul úgy, hogy eldöntöm, hogy segítek másokon, és akkor berobbanok kéretlenül az életébe a másik embernek, és akarattal meg minden elsöprő egóval megváltom őt a nyomorából... Sokkal hitelesebb, ha csak ott segítesz, ahol erre megkérnek... Felajánlhatod szolgálataidat, azzal nincsen semmi baj, de pofátlanul beleokoskodva mások életébe nem sok jóra számíthatsz, arra meg végképp nem, hogy erőszakos tolakodó stílussal szeretet és tiszteletet váltasz ki az emberekből.
Gege drága...Először lefagyott az agyam a megnyilvánulásodon, aztán rájöttem, hogy sokkal többet nem is várhatok tőled... Nem fogok neked kiselőadást tartani, mert majd 20 év múlva talán megérted, amit most mondanék neked... Talán még akkor sem... Most egyelőre nem látom esélyét, hogy belátásra térítselek.
Annyit azért megjegyeznék... Hogy ritkán működik az, hogy annyira segíteni akarok az embereknek, hogy megyek és odamondom a frankót, meg elkezdek okoskodni akkor is ha nem kíváncsiak rám... Ritkán alakul úgy, hogy eldöntöm, hogy segítek másokon, és akkor berobbanok kéretlenül az életébe a másik embernek, és akarattal meg minden elsöprő egóval megváltom őt a nyomorából... Sokkal hitelesebb, ha csak ott segítesz, ahol erre megkérnek... Felajánlhatod szolgálataidat, azzal nincsen semmi baj, de pofátlanul beleokoskodva mások életébe nem sok jóra számíthatsz, arra meg végképp nem, hogy erőszakos tolakodó stílussal szeretet és tiszteletet váltasz ki az emberekből.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:04Idézet tőle: kortefaGege
ne masoktol fuggjon milyennek kell lenni, lasd Buddha , semmit ne higy el amit valaki allit vagy leirva, mert azt mondja az a helyes
hát jaja, na nem is nagyon szoktam adni mások véleményére, ebben biztos lehetsz, azért ekkora egóm már csak van ...
Idézet tőle: kortefaGege
ne masoktol fuggjon milyennek kell lenni, lasd Buddha , semmit ne higy el amit valaki allit vagy leirva, mert azt mondja az a helyes
hát jaja, na nem is nagyon szoktam adni mások véleményére, ebben biztos lehetsz, azért ekkora egóm már csak van ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:03Idézet tőle: delia0amúgy meg sztem fejezzük be, kezd nagyon uncsi lenni, hogy a semmiről beszélünk 🙂
hát fejezzük ... tényleg elég gáz, de hát ez van ... és mondtam h másik pedó topicot nem is ismerek, bár nem is kerestem 😀
na meg jut eszembe, én eredetileg a heteroflexible fiúk miatt jöttem ide vagyis a jelenség miatt csak aztán ezzel kapcsolatban is birkaságra találtam ... 🙁 aztán utána láttam h jézusisten ... na meg azóta azért ajánlottam már pár dolgot nekik (elektorshock, castrálás, kőbányák), de egyik se tetszett, most erről meg nem tehetek. kakaskodni pedig nem akarok, amiket leírtam, azok tények. Mindegy, nyilván nem te fogod megérteni na ... semmi baj.
Idézet tőle: delia0amúgy meg sztem fejezzük be, kezd nagyon uncsi lenni, hogy a semmiről beszélünk 🙂
hát fejezzük ... tényleg elég gáz, de hát ez van ... és mondtam h másik pedó topicot nem is ismerek, bár nem is kerestem 😀
na meg jut eszembe, én eredetileg a heteroflexible fiúk miatt jöttem ide vagyis a jelenség miatt csak aztán ezzel kapcsolatban is birkaságra találtam ... 🙁 aztán utána láttam h jézusisten ... na meg azóta azért ajánlottam már pár dolgot nekik (elektorshock, castrálás, kőbányák), de egyik se tetszett, most erről meg nem tehetek. kakaskodni pedig nem akarok, amiket leírtam, azok tények. Mindegy, nyilván nem te fogod megérteni na ... semmi baj.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:01Gege
Gege
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:59amúgy meg sztem fejezzük be, kezd nagyon uncsi lenni, hogy a semmiről beszélünk 🙂
amúgy meg sztem fejezzük be, kezd nagyon uncsi lenni, hogy a semmiről beszélünk 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:57csak keresni kell, és máris találsz, de te sztem nem mernél egy igazi pedo topicba írni semmit sem. csak ott mersz kakaskodni ahol tudod, hogy nem sok mindenre számíthatsz.
lehet, h az eddigi csajaid szerint jó srác vagy, itt viszont, sztem nemsokára semmibe vesznek, ezekért a szavaidért 🙂
csak keresni kell, és máris találsz, de te sztem nem mernél egy igazi pedo topicba írni semmit sem. csak ott mersz kakaskodni ahol tudod, hogy nem sok mindenre számíthatsz.
lehet, h az eddigi csajaid szerint jó srác vagy, itt viszont, sztem nemsokára semmibe vesznek, ezekért a szavaidért 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:57Idézet tőle: nememberNem iskola függő, hogy mennyi alázat, emberség, empátia, bölcsesség szorul az emberbe... Azt gondolom, pár ritka kivétellel, általában a kor hozza el magával ezeket az erényeket, ami szükséges ahhoz, hogy megértő, támogató segítőjévé váljon az ember a többi embertársának.
pont ezzel a birka-szellemiséggel van a baj :((((((((( miért kellene alázat? kb az összes csajszi elismerte eddig h egy jósrácnak igenis legyen hatalmas egója és legyen atombképzelt meg nagy arcú, mert szal az kell neki, úgy vonzó, izgató. most legyek valami nyunyika aki alázkodik de nem is tudom miért? miért kéne alázatosnak lennem ?? de most tényleg, csak 1 okot mondj lécci, mert ezt fel nem foghatom ...
Idézet tőle: nememberNem iskola függő, hogy mennyi alázat, emberség, empátia, bölcsesség szorul az emberbe... Azt gondolom, pár ritka kivétellel, általában a kor hozza el magával ezeket az erényeket, ami szükséges ahhoz, hogy megértő, támogató segítőjévé váljon az ember a többi embertársának.
pont ezzel a birka-szellemiséggel van a baj :((((((((( miért kellene alázat? kb az összes csajszi elismerte eddig h egy jósrácnak igenis legyen hatalmas egója és legyen atombképzelt meg nagy arcú, mert szal az kell neki, úgy vonzó, izgató. most legyek valami nyunyika aki alázkodik de nem is tudom miért? miért kéne alázatosnak lennem ?? de most tényleg, csak 1 okot mondj lécci, mert ezt fel nem foghatom ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:54Idézet tőle: nememberGege, ahhoz még sokat kell tanulnod, hogy segítő szerepbe tudj bújni...
figy, sztem én egyrészt tök okos vagyok, másrészt meg így alapból is tök jó segítő vagyok ... harmadrészt meglepődnél ha megtudnád milyen szakra járok. más bajom nincs. a pedó meg jó h zavar .. kit ne zavarna? de hol vannak még ilyesmi fórumok? még nem is láttam ilyeneket .... (azt kihagytam most h emellé még tök jó srác is vagyok a csajok szerint ...)
Idézet tőle: nememberGege, ahhoz még sokat kell tanulnod, hogy segítő szerepbe tudj bújni...
figy, sztem én egyrészt tök okos vagyok, másrészt meg így alapból is tök jó segítő vagyok ... harmadrészt meglepődnél ha megtudnád milyen szakra járok. más bajom nincs. a pedó meg jó h zavar .. kit ne zavarna? de hol vannak még ilyesmi fórumok? még nem is láttam ilyeneket .... (azt kihagytam most h emellé még tök jó srác is vagyok a csajok szerint ...)
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.17., 18:54Nem iskola függő, hogy mennyi alázat, emberség, empátia, bölcsesség szorul az emberbe... Azt gondolom, pár ritka kivétellel, általában a kor hozza el magával ezeket az erényeket, ami szükséges ahhoz, hogy megértő, támogató segítőjévé váljon az ember a többi embertársának.
Nem iskola függő, hogy mennyi alázat, emberség, empátia, bölcsesség szorul az emberbe... Azt gondolom, pár ritka kivétellel, általában a kor hozza el magával ezeket az erényeket, ami szükséges ahhoz, hogy megértő, támogató segítőjévé váljon az ember a többi embertársának.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:53ugyan körtefa, ahhoz, hogy igazi segítő lehessen legalább pszichológusnak kéne lennie, elhinném én hogy segítő, ha szépen kérdezne, és válaszolna, de Ő inkább csak a saját szórakoztatása miatt borzolja a kedélyeket....
ugyan körtefa, ahhoz, hogy igazi segítő lehessen legalább pszichológusnak kéne lennie, elhinném én hogy segítő, ha szépen kérdezne, és válaszolna, de Ő inkább csak a saját szórakoztatása miatt borzolja a kedélyeket....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:50hova menjen iskolaba? te sokat jart
hova menjen iskolaba? te sokat jart
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:47még szép :))
még szép :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:47nem tudom, én azt láttam tegnap is, hogy kötözködsz másokkal...és tudom, borzasztóan zavar a pedofilía, de miért nem olyan fórumra mész harcolni, ahol a pedók nem is akarnak uralkodni magukon, miért egy olyanra, ahol próbálnak ellene tenni?
nem tudom, én azt láttam tegnap is, hogy kötözködsz másokkal...és tudom, borzasztóan zavar a pedofilía, de miért nem olyan fórumra mész harcolni, ahol a pedók nem is akarnak uralkodni magukon, miért egy olyanra, ahol próbálnak ellene tenni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:46Idézet tőle: kortefajaj delia te nem vagy szazas sosem, neked viszont tenyleg vannak mentalis gondjaid
igen, ezt már én is levettem elég hamar 🙂 de nem baj, azért szeressük őt ugye ...
Idézet tőle: kortefajaj delia te nem vagy szazas sosem, neked viszont tenyleg vannak mentalis gondjaid
igen, ezt már én is levettem elég hamar 🙂 de nem baj, azért szeressük őt ugye ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:45:DD köszi körtefa, tőled nem is váram mást 🙂
:DD köszi körtefa, tőled nem is váram mást 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:45ja én most kezdek rájönni arra h most te azt hiszed rólam h kb 20 névvel írok vagy mi, ? mondjuk én tényleg extra jófej vagyok, de azért ne ferdítsünk, mert mindegyik írásom nagyon is ezekről a bizonyos bajokról szól, vagy azokhoz van köze, lásd legutóbb pl a sok lehúzó pszichológus (ja tudom h ez sokaknak nem tetszik, de hát ez van ...)
+ azt is írtam már h segatőként vagyok itt ...
ja én most kezdek rájönni arra h most te azt hiszed rólam h kb 20 névvel írok vagy mi, ? mondjuk én tényleg extra jófej vagyok, de azért ne ferdítsünk, mert mindegyik írásom nagyon is ezekről a bizonyos bajokról szól, vagy azokhoz van köze, lásd legutóbb pl a sok lehúzó pszichológus (ja tudom h ez sokaknak nem tetszik, de hát ez van ...)
+ azt is írtam már h segatőként vagyok itt ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:43jaj delia te nem vagy szazas sosem, neked viszont tenyleg vannak mentalis gondjaid
jaj delia te nem vagy szazas sosem, neked viszont tenyleg vannak mentalis gondjaid
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:41Kedves, Gege, Gergely Bp-ről, életreítélt, Mona, Psylence,Appleyg, és még sokan mások... felsorolni sem lehet, a válasz ebben rejlik...
A BÚRA lelki zavarokkal, problémákkal küzdő sorstársak, valamint hozzátartozóik közösségi segítő oldala.
szal segítő, és nem lehúzó, kötözködő, és egymást kiborítő személyeknek készült oldal. Elhiszem, hogy te vagy itt a legnormálisabb ember, de mégsem úgy viselkedsz, miért jössz vissza folyton? Csak van valami problémád Neked is, ha mindig írsz ide...
Kedves, Gege, Gergely Bp-ről, életreítélt, Mona, Psylence,Appleyg, és még sokan mások... felsorolni sem lehet, a válasz ebben rejlik...
A BÚRA lelki zavarokkal, problémákkal küzdő sorstársak, valamint hozzátartozóik közösségi segítő oldala.
szal segítő, és nem lehúzó, kötözködő, és egymást kiborítő személyeknek készült oldal. Elhiszem, hogy te vagy itt a legnormálisabb ember, de mégsem úgy viselkedsz, miért jössz vissza folyton? Csak van valami problémád Neked is, ha mindig írsz ide...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:40Idézet tőle: Pottomszerintem az IQ val az a baj, hogy hiába mérhető, csak pár dologról ad képet. Összességében az emberről semmit nem mond. Ha kicsit szétbontjuk az Iq tesztet, memóriára, képi logikára, szöveges logikára, stb. akkor talán kicsit árnyaltabb. De nem hiszem,h ogy ha az ember valamiben jó akkor meglepi a saját tesztje. Max másokat lep meg, akik nem figyelnek:)
Pszichológiai önbevallásos teszteket nem véletlen nem alkalmaz sok diagnoszta semmit se érnek, pont ezért mert önbevallásosak. És egyszerűen ahogy pl egy kapcsolat elején sokan vetítenek magukról, ezek n is pont úgy fognak.
Ezért bvan az, hogy ahol lehet, van idő, pénz, környezetfelmérés, kutatás, az egyén megfigyelése a döntő.
Pl aki olvassa miylen töneteket produkál egy pánikos, szorongó, skizo, vagy akárki.. az simán előadja ezt. Régen elég sokan így úszták meg a katonaságot pl.
Iq teszt nem angyonc salható, bár az igaz, pl álmosan midnenkinek jóval tosszabb elsz a logikai stb kézsége mint kipihenten. Így talán ezeket ténylegesen fiygelembe kéne venni. De abban nehéz hazudni, 5 meg kettő mennyi, vagy az alma hanyadik betűi mássalhangzók 🙂
na ja, én kiemelném ezek közül is a pénzt, mert ez mindent eldönt és sokszor azért igen undorító is. Az volt nekemnagyon durva amikor láttam kiírva plakáton, h a hülye tyúk csoportos terápiát hirdetett rákbetegeknek, óránként 12 ezer ft-ért, na és az volt a lényege, h "megtanulni eltűrni a fájdalmat, együtt élni vele". de undorííttóóó. Ezt meséltem normális (nyugati országbeli) pszichológusnak, és egyszerűen nem akarta elhinni h ilyen létezik, mert ugye elvileg magyarország is aláírta a nemzetközi egyezményt h minden embernek alapjoga a fájdalomcsillapítás, a fájdalom nélküli élet, aztán ehhez képest meg inkább nálunk az megy, hogy minek is költeni a jobb fájdcsillapítókra, inkább költsön a beteg vagyonokat a pszichológusra h tanuljon meg élni a fájdalmával. de gusztustalan, nem ??
Idézet tőle: Pottomszerintem az IQ val az a baj, hogy hiába mérhető, csak pár dologról ad képet. Összességében az emberről semmit nem mond. Ha kicsit szétbontjuk az Iq tesztet, memóriára, képi logikára, szöveges logikára, stb. akkor talán kicsit árnyaltabb. De nem hiszem,h ogy ha az ember valamiben jó akkor meglepi a saját tesztje. Max másokat lep meg, akik nem figyelnek:)
Pszichológiai önbevallásos teszteket nem véletlen nem alkalmaz sok diagnoszta semmit se érnek, pont ezért mert önbevallásosak. És egyszerűen ahogy pl egy kapcsolat elején sokan vetítenek magukról, ezek n is pont úgy fognak.
Ezért bvan az, hogy ahol lehet, van idő, pénz, környezetfelmérés, kutatás, az egyén megfigyelése a döntő.
Pl aki olvassa miylen töneteket produkál egy pánikos, szorongó, skizo, vagy akárki.. az simán előadja ezt. Régen elég sokan így úszták meg a katonaságot pl.
Iq teszt nem angyonc salható, bár az igaz, pl álmosan midnenkinek jóval tosszabb elsz a logikai stb kézsége mint kipihenten. Így talán ezeket ténylegesen fiygelembe kéne venni. De abban nehéz hazudni, 5 meg kettő mennyi, vagy az alma hanyadik betűi mássalhangzók 🙂
na ja, én kiemelném ezek közül is a pénzt, mert ez mindent eldönt és sokszor azért igen undorító is. Az volt nekemnagyon durva amikor láttam kiírva plakáton, h a hülye tyúk csoportos terápiát hirdetett rákbetegeknek, óránként 12 ezer ft-ért, na és az volt a lényege, h "megtanulni eltűrni a fájdalmat, együtt élni vele". de undorííttóóó. Ezt meséltem normális (nyugati országbeli) pszichológusnak, és egyszerűen nem akarta elhinni h ilyen létezik, mert ugye elvileg magyarország is aláírta a nemzetközi egyezményt h minden embernek alapjoga a fájdalomcsillapítás, a fájdalom nélküli élet, aztán ehhez képest meg inkább nálunk az megy, hogy minek is költeni a jobb fájdcsillapítókra, inkább költsön a beteg vagyonokat a pszichológusra h tanuljon meg élni a fájdalmával. de gusztustalan, nem ??
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.17., 17:38szerintem az IQ val az a baj, hogy hiába mérhető, csak pár dologról ad képet. Összességében az emberről semmit nem mond. Ha kicsit szétbontjuk az Iq tesztet, memóriára, képi logikára, szöveges logikára, stb. akkor talán kicsit árnyaltabb. De nem hiszem,h ogy ha az ember valamiben jó akkor meglepi a saját tesztje. Max másokat lep meg, akik nem figyelnek:)
szerintem az IQ val az a baj, hogy hiába mérhető, csak pár dologról ad képet. Összességében az emberről semmit nem mond. Ha kicsit szétbontjuk az Iq tesztet, memóriára, képi logikára, szöveges logikára, stb. akkor talán kicsit árnyaltabb. De nem hiszem,h ogy ha az ember valamiben jó akkor meglepi a saját tesztje. Max másokat lep meg, akik nem figyelnek:)
Idézet tőle: anonymus07 ekkor: 2012.12.17., 14:52nagyon leegyszerűsítve: okos enged, szamár szenved
nagyon leegyszerűsítve: okos enged, szamár szenved
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:50atti, erröl én már nem fogok többet beszélni senkinek. együtt karácsonyozunk a szüleimmel, a fiammal, a barátommal és az ö szüleivel, a nagyszüleimmel, a nagynénémékkel... ezek azok az emberek akiket szeretek és akik engem szeretnek. Látod mégiscsak szerethetö vagyok 😀
atti, erröl én már nem fogok többet beszélni senkinek. együtt karácsonyozunk a szüleimmel, a fiammal, a barátommal és az ö szüleivel, a nagyszüleimmel, a nagynénémékkel... ezek azok az emberek akiket szeretek és akik engem szeretnek. Látod mégiscsak szerethetö vagyok 😀
Idézet tőle: anonymus07 ekkor: 2012.12.17., 14:43én csak annyi mondanék ehhez, hogy SENKINEK NINCSEN JOGA MÁS ÉLETÉBEN VÁJKÁLNI.
én csak annyi mondanék ehhez, hogy SENKINEK NINCSEN JOGA MÁS ÉLETÉBEN VÁJKÁLNI.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:38lesz a fa alatt a pici, a karácsonyt együtt töltjük.
lesz a fa alatt a pici, a karácsonyt együtt töltjük.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:36Idézet tőle: nememberKedves Mobid! Miért törlöd az összes hozzászólásodat? Megértem, ha belefáradtál már az egészbe, de miért bújsz el?
Mert elfáradtam, nemember, nagyon. Nincs is értelme az egésznek. Mindenki azt mondja, ne foglalkozzak vele, engedjem el a fülem mellett, és ezzel próbálom elengedni. Nomeg állandóan idézget tölem, mindenféle fórumon, és nem akarom hogy rám ismerjenek, különben egy év múlva hogy kapok munkát?
Idézet tőle: nememberKedves Mobid! Miért törlöd az összes hozzászólásodat? Megértem, ha belefáradtál már az egészbe, de miért bújsz el?
Mert elfáradtam, nemember, nagyon. Nincs is értelme az egésznek. Mindenki azt mondja, ne foglalkozzak vele, engedjem el a fülem mellett, és ezzel próbálom elengedni. Nomeg állandóan idézget tölem, mindenféle fórumon, és nem akarom hogy rám ismerjenek, különben egy év múlva hogy kapok munkát?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.17., 14:34Kedves Mobid! Miért törlöd az összes hozzászólásodat? Megértem, ha belefáradtál már az egészbe, de miért bújsz el?
Kedves Mobid! Miért törlöd az összes hozzászólásodat? Megértem, ha belefáradtál már az egészbe, de miért bújsz el?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:31.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:30.
.
.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:29..
..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:25Idézet tőle: Pottomtesztek csak papír. de vannak akik csak abban hiszenk. mint pl volt osztálytársam aki zseninek tartotta magát mert lett egy jó IQ tesztej.. és midnenkit lekezelt utána, stb. Na akkor elmentem márgemben én is, mert idegesített a viselkedése, aztán az orra alá nyomtam a sajátomat. hebegett hápogptt, és elszállt a többiekről is.
Szal iylenek miatt kell a papír 🙂 papíron full normális vagyok. a valóságban meg mindenkinek megvan a maga baja, nem?
Na jó, de ne viccelj, ez nem hit kérdése...áááyyyyy de fáj a hülyeség 🙁 mármint nem a tied, hanem már megint a jó kis magyar pszichológiai szemléletek ugye, bár azért szerencsére magyarból is találkoztam már extra értelmes pszichológussal 8aki szintén nagy ívben xarta le a teszteket), ja és gondolom, azt is tudod, hogy pont az IQ-testeket szidják a leginkább, mivel ott aztán az éppen aktuális vércukor-szinttől kezdve a frontokig, elég sok minden behat. Aztán legkisebb súllyal pont az IQ derül ki belőlük ... már ha egyáltalán mérhető, mivel pont szerintük nem annyira, de testekkel biztosan nem.
Idézet tőle: Pottomtesztek csak papír. de vannak akik csak abban hiszenk. mint pl volt osztálytársam aki zseninek tartotta magát mert lett egy jó IQ tesztej.. és midnenkit lekezelt utána, stb. Na akkor elmentem márgemben én is, mert idegesített a viselkedése, aztán az orra alá nyomtam a sajátomat. hebegett hápogptt, és elszállt a többiekről is.
Szal iylenek miatt kell a papír 🙂 papíron full normális vagyok. a valóságban meg mindenkinek megvan a maga baja, nem?
Na jó, de ne viccelj, ez nem hit kérdése...áááyyyyy de fáj a hülyeség 🙁 mármint nem a tied, hanem már megint a jó kis magyar pszichológiai szemléletek ugye, bár azért szerencsére magyarból is találkoztam már extra értelmes pszichológussal 8aki szintén nagy ívben xarta le a teszteket), ja és gondolom, azt is tudod, hogy pont az IQ-testeket szidják a leginkább, mivel ott aztán az éppen aktuális vércukor-szinttől kezdve a frontokig, elég sok minden behat. Aztán legkisebb súllyal pont az IQ derül ki belőlük ... már ha egyáltalán mérhető, mivel pont szerintük nem annyira, de testekkel biztosan nem.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.17., 14:18tesztek csak papír. de vannak akik csak abban hiszenk. mint pl volt osztálytársam aki zseninek tartotta magát mert lett egy jó IQ tesztej.. és midnenkit lekezelt utána, stb. Na akkor elmentem márgemben én is, mert idegesített a viselkedése, aztán az orra alá nyomtam a sajátomat. hebegett hápogptt, és elszállt a többiekről is.
tesztek csak papír. de vannak akik csak abban hiszenk. mint pl volt osztálytársam aki zseninek tartotta magát mert lett egy jó IQ tesztej.. és midnenkit lekezelt utána, stb. Na akkor elmentem márgemben én is, mert idegesített a viselkedése, aztán az orra alá nyomtam a sajátomat. hebegett hápogptt, és elszállt a többiekről is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:13Idézet tőle: Pottomhogy ép vagyok az egy jó kérdés... (igen épp vagyok, pár teszten átmentem, mert kellett)
Hát Érdkes volt felnőni, az tény. Meg érdekes, amikor fellándol a paranoia anyun. Olyankor kell sok sok nagylevegő. Nem volt egy nagy anya, az is tény. De azért volt egy két jódolga. Pl hagyta, hogy a nagymamám is neveljen.
Visuzont a nagymamaságban nagyon magára talált. szoktam modnani több mint 30 évet böjtöltem az őrületben, hogy legyen egy normális viszony. Szóval mostmár egy szavam se lehet. as gyerekkorom meg túléltem, így avgy úgy.
hát akkor az a lényeg h nem vesztélel úgymond a labirintusban ... óhh a teszteknek meg ne dőlj be, értelmesebb pszichológusok kifejezetten támadják a különböző k idióta tesztezős módszereket, szal arra ugyan nehogy adj már ... te ismered magad! nem?
Idézet tőle: Pottomhogy ép vagyok az egy jó kérdés... (igen épp vagyok, pár teszten átmentem, mert kellett)
Hát Érdkes volt felnőni, az tény. Meg érdekes, amikor fellándol a paranoia anyun. Olyankor kell sok sok nagylevegő. Nem volt egy nagy anya, az is tény. De azért volt egy két jódolga. Pl hagyta, hogy a nagymamám is neveljen.
Visuzont a nagymamaságban nagyon magára talált. szoktam modnani több mint 30 évet böjtöltem az őrületben, hogy legyen egy normális viszony. Szóval mostmár egy szavam se lehet. as gyerekkorom meg túléltem, így avgy úgy.
hát akkor az a lényeg h nem vesztélel úgymond a labirintusban ... óhh a teszteknek meg ne dőlj be, értelmesebb pszichológusok kifejezetten támadják a különböző k idióta tesztezős módszereket, szal arra ugyan nehogy adj már ... te ismered magad! nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:10.
.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.17., 14:09hogy ép vagyok az egy jó kérdés... (igen épp vagyok, pár teszten átmentem, mert kellett)
hogy ép vagyok az egy jó kérdés... (igen épp vagyok, pár teszten átmentem, mert kellett)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:00Idézet tőle: Pottomszerettem volna beszélni emberekkel, akik szintén paranoid szülővel nőttek fel. hogy bírták túlélni, hogy kezeik a hétköznapokban ilyesmi.
Na pont iyleneket nem találtam, de az egész búra érdekes. pl most ábránd válaszait kifejezetten szeretem olvani. Meg mndig van téma ami érdekes. oylankor bekapcsolódom amennyire időm engedi. Sokat tanulok, nézőpontokról, kapcsolatokról itt a mai napig.
ja értem (asszem). de akkor te ép vagy, csak megáldott a sors kicsit fura szülőkkel? vagy hogy? de ez a paranoid is, ayyy istenem ... és kb miben nyilvánul meg? Érdekesnek meg érdekes, bár 90%-ban nem a pozitív értelemben sztem, de persze ez csak az én véleményem. Elég furcsa szerzeteket látok itt ...
Idézet tőle: Pottomszerettem volna beszélni emberekkel, akik szintén paranoid szülővel nőttek fel. hogy bírták túlélni, hogy kezeik a hétköznapokban ilyesmi.
Na pont iyleneket nem találtam, de az egész búra érdekes. pl most ábránd válaszait kifejezetten szeretem olvani. Meg mndig van téma ami érdekes. oylankor bekapcsolódom amennyire időm engedi. Sokat tanulok, nézőpontokról, kapcsolatokról itt a mai napig.
ja értem (asszem). de akkor te ép vagy, csak megáldott a sors kicsit fura szülőkkel? vagy hogy? de ez a paranoid is, ayyy istenem ... és kb miben nyilvánul meg? Érdekesnek meg érdekes, bár 90%-ban nem a pozitív értelemben sztem, de persze ez csak az én véleményem. Elég furcsa szerzeteket látok itt ...
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.17., 13:55szerettem volna beszélni emberekkel, akik szintén paranoid szülővel nőttek fel. hogy bírták túlélni, hogy kezeik a hétköznapokban ilyesmi.
szerettem volna beszélni emberekkel, akik szintén paranoid szülővel nőttek fel. hogy bírták túlélni, hogy kezeik a hétköznapokban ilyesmi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:52mobid, hagyd bekeben ezt az ugyet, e kerulj szocsataba, nincs ertelmes ahogy olvasom mar ot vagy egy eve, mindjart mutatok neked egy hszt.
mobid, hagyd bekeben ezt az ugyet, e kerulj szocsataba, nincs ertelmes ahogy olvasom mar ot vagy egy eve, mindjart mutatok neked egy hszt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:43Idézet tőle: Pottoma búrára azért jöttem annó, mert anyukám kapcsán hozzátartozókat kerestem. A többi robléma azóta jött.
Nem szoktam ismeretlen emberekről, vagy egy két szóból véleményt alkotn.
A búrásokat álatlában véve tisztelem. soakt tanultam itt emberektől, nemt udok elég hálás elnni érte.
Mobid: semmi köze a blognak a búrához!!!!!! ez téged minősít,h ogy rájuk akarod terelni, amihez az égegegyadta világon semmi közük.
de evvel midnenki tisztában lehet, ha olvassa. amit eddig senki se tett, és nem is zavart. valahova ki kell írni az őrületet. pláne karácsony előtt. Mert nem vagyok aa nagy játszuk el, mintha boldogok lennénk híve
Hogy érted h hozzátartozókat kerestél?
Idézet tőle: Pottoma búrára azért jöttem annó, mert anyukám kapcsán hozzátartozókat kerestem. A többi robléma azóta jött.
A búrásokat álatlában véve tisztelem. soakt tanultam itt emberektől, nemt udok elég hálás elnni érte.
Mobid: semmi köze a blognak a búrához!!!!!! ez téged minősít,h ogy rájuk akarod terelni, amihez az égegegyadta világon semmi közük.
de evvel midnenki tisztában lehet, ha olvassa. amit eddig senki se tett, és nem is zavart. valahova ki kell írni az őrületet. pláne karácsony előtt. Mert nem vagyok aa nagy játszuk el, mintha boldogok lennénk híve
Hogy érted h hozzátartozókat kerestél?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:41Azért hidd csak el, elég jó reklám ez a burának ... A vélemény mindenesetre megvan és tuti távol tart olyanokat, aik esetleg szívesen jöttek volna ide, na de ezt látva, azért inkább meggondoélják sztem. Hiszen mi értelme, ha úgyis törlésre kerülnek amint feltesznek egy, a moderátornak éppen nem tetsző kérdést? Szted van bármi?
Azért hidd csak el, elég jó reklám ez a burának ... A vélemény mindenesetre megvan és tuti távol tart olyanokat, aik esetleg szívesen jöttek volna ide, na de ezt látva, azért inkább meggondoélják sztem. Hiszen mi értelme, ha úgyis törlésre kerülnek amint feltesznek egy, a moderátornak éppen nem tetsző kérdést? Szted van bármi?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.17., 13:41a búrára azért jöttem annó, mert anyukám kapcsán hozzátartozókat kerestem. A többi robléma azóta jött.
a búrára azért jöttem annó, mert anyukám kapcsán hozzátartozókat kerestem. A többi robléma azóta jött.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:27nemember, semmi nem igaz ebböl.
a többit töröltem.
nemember, semmi nem igaz ebböl.
a többit töröltem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:26Valaki felvilágosíthatna, hogy miért is kellett engem törölni, de itt is jelzem, hogy publikussá tettem a "print screen"-nel lementett tötlésemet, aztán lássa csak a nép, hogy mennyire őszinte egy oldal ez. Facebookon és a GYIK-en gyorsan teszem is közzé, aztán majd meglátjuk ... Nekem nincs titkolnivalóm, ahogy írtam, én vállaltam magam ...
Az én felfogásomban ez valahogy úgy nézne ki, hogy ha valaki nem tetszik, akkor előbb szólok neki, megkérdezem, hogy mit hogyan gondolt pl ... Na ehhez képest itt csak azzal találtam magam szemben, hogy le vagyok tiltva ... hát király, egyenes, nyílt és őszinte megoldás, egy moderátornak tényleg ilyennek kell lennie. Holott csak kérdéseket tettem fel, bizonyára a nyíltságom zavar egyeseket, mert pl meg mertem kérdezni, hogy a pedók miért nem akarnak meggyógyulni meg ilyen hasonlóságokat. Na de most már ebből tanulva, ezt is lementem gyorsan, és ha törlik, ezt is közzé teszem ...
Egy időben a GYIK csinálta ezt, aztán amikor harmadszorra tettem közzé a törlésüket (ja és azok legalább valami álindokkal ugyan, de értesítettek!!!), akkor azért eléggé elbizonytalondtak, rájuk se vetett túl jó fényt, hogy cenzuráznak keményen, főleg, hogy előtte tagadták, csak aztán nekik is beszúrtam a képet, akkor meg győztek magyarázkodni. ja hát persze ... ha nem lenne itt a kép, bizonyára itt is letagadnák ...
Na de kedves moderátpor vagy más is akár, igazán elmondhgatná akkor legalább h miért is letem letiltva!!?? legalább valami okot mondjatok, de hogy suttyomban tiltogattok akárkiket is, nos ez nem igazán egyenes húzás ... Itt a lehetőség, megtudhatom tehát, hogy miért lettem kitiltva ????? KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !!!
http://kepfeltoltes.hu/view/121217/Gege-bura_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valaki felvilágosíthatna, hogy miért is kellett engem törölni, de itt is jelzem, hogy publikussá tettem a "print screen"-nel lementett tötlésemet, aztán lássa csak a nép, hogy mennyire őszinte egy oldal ez. Facebookon és a GYIK-en gyorsan teszem is közzé, aztán majd meglátjuk ... Nekem nincs titkolnivalóm, ahogy írtam, én vállaltam magam ...
Az én felfogásomban ez valahogy úgy nézne ki, hogy ha valaki nem tetszik, akkor előbb szólok neki, megkérdezem, hogy mit hogyan gondolt pl ... Na ehhez képest itt csak azzal találtam magam szemben, hogy le vagyok tiltva ... hát király, egyenes, nyílt és őszinte megoldás, egy moderátornak tényleg ilyennek kell lennie. Holott csak kérdéseket tettem fel, bizonyára a nyíltságom zavar egyeseket, mert pl meg mertem kérdezni, hogy a pedók miért nem akarnak meggyógyulni meg ilyen hasonlóságokat. Na de most már ebből tanulva, ezt is lementem gyorsan, és ha törlik, ezt is közzé teszem ...
Egy időben a GYIK csinálta ezt, aztán amikor harmadszorra tettem közzé a törlésüket (ja és azok legalább valami álindokkal ugyan, de értesítettek!!!), akkor azért eléggé elbizonytalondtak, rájuk se vetett túl jó fényt, hogy cenzuráznak keményen, főleg, hogy előtte tagadták, csak aztán nekik is beszúrtam a képet, akkor meg győztek magyarázkodni. ja hát persze ... ha nem lenne itt a kép, bizonyára itt is letagadnák ...
Na de kedves moderátpor vagy más is akár, igazán elmondhgatná akkor legalább h miért is letem letiltva!!?? legalább valami okot mondjatok, de hogy suttyomban tiltogattok akárkiket is, nos ez nem igazán egyenes húzás ... Itt a lehetőség, megtudhatom tehát, hogy miért lettem kitiltva ????? KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !!!
http://kepfeltoltes.hu/view/121217/Gege-bura_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.17., 13:15hát, mondjuk, a búrásokról nem ír, vagy én nem olvastam... csak rólad. Kíváncsi lennék, tényleg hogy gondolkodik rólunk is, velünk kapcsolatban is. De egyelőre csak téged rágalmaz, méghozzá elég durván... Bár vannak elgondolkodtató dolgok... De csak mert én nem tudom a történetedet, a helyzetedet, és ha igaz amit ír, akkor valami tényleg furcsa... Pl hogy visszakaphatnád a gyereked ha írnál valami papírt, mert jogtalanul vettéke l tőled, de nem teszed... Ebből mennyi az igazság?
hát, mondjuk, a búrásokról nem ír, vagy én nem olvastam... csak rólad. Kíváncsi lennék, tényleg hogy gondolkodik rólunk is, velünk kapcsolatban is. De egyelőre csak téged rágalmaz, méghozzá elég durván... Bár vannak elgondolkodtató dolgok... De csak mert én nem tudom a történetedet, a helyzetedet, és ha igaz amit ír, akkor valami tényleg furcsa... Pl hogy visszakaphatnád a gyereked ha írnál valami papírt, mert jogtalanul vettéke l tőled, de nem teszed... Ebből mennyi az igazság?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:09semmit, keruld el, te nem vagy pszichopata, én olvastam rola, átlagos intelligenciaja van mindegyiknek, nem ternek el az atlagtol ,nem errol szol az a 'betegseg'
hát eleg gaz hozzaallas, hat ezert is ennelek a markomba teged hogy ilyenkor nagyon sajnallak.
semmit, keruld el, te nem vagy pszichopata, én olvastam rola, átlagos intelligenciaja van mindegyiknek, nem ternek el az atlagtol ,nem errol szol az a 'betegseg'
hát eleg gaz hozzaallas, hat ezert is ennelek a markomba teged hogy ilyenkor nagyon sajnallak.