Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 170 / 202Következő

Eddig sem volt ilyen probléma itt,nem értem miért írod ezt,ez itt egy család,mindenki tudja ki a másik,és kivel beszél éppen.Tudjuk mindenki betegségét,sőt sokszor fél mondatokból értjük egymást...

Idézet tőle: Rakéta

A szexualitás önkifejezést, őnmagában nem lehet patologizálni. Persze vannak törvények és azok tiltanak mindig mindenhol több féle dolgot, most már nálunk is több eu-s jogharmonizáció miatt egyre több mindent várhatóan. 

Mivel önkifejezés ezért lehet (de így csak távolról megközelitve) a személyiségről képet alkotni, de ez merőbben lehet torz. Ha nem ismred a háteret és az illető résztvevők  személyiségét óriási bakot lőhetsz. 

Itt most mi a betegség és mi nem, és van-e egyáltalán lelki téren betegség nem mennék bele a témák elemzésébe. 

Megjegyzem bármelyik parafíliát csak akkor sorolják a koros állapotok közé, ha azt az illető nem tudja kíválta csak másik parafíliával, azaz csak a parafíliás szex a számára kielégítő, azaz csak parafíliás szexuális kapcsoltot tudd létre hozni. Tehát lehet bármilyen "perverziód", ha például a házastársadal örömmel élsz szexuális életet, a jelen és hívatalos tudományos álláspont szerint sem vagy beteg. Ez részben  persze a jog át akarja írni, ennek van előnye is és hátránya is, és bőven oka is. 

Mindig más fért bele a társadalmilag nyílvánosan és hallgatolagosan elfogadott normákba.

Ne haragudj, de ez így ahogy van, egyszerűen nem igaz! Létezik természetesen sexualis sadizmus, mazochizmus és egy sor egyéb, függetlenül attól, hogy éppen aházas életben ki mit csinál. Sőt ... nagyon jellemző, h a házas életben "normális", aztán titkos vágyait teljesen máshol éli ki. 

Nekem lenne egy olyan javaslatom, h aki szakmailag is hozzá szeretne szólni, attól kérje be a honlap szerkesztősége a tanulmányokat, végzettséget igazoló documentumokat, és ezzel elkerülhető lenne a már említett farok csóválja a kutyát-effectus. Ugye számos orvosi, egyéb oldalon jól bevált módszer, h "oklevéllel hitelesítve" feliratot oda biggyesztik az illető nickneve alá, és így legalább mindenki tudja, h kivel is beszél, azaz hogy egy területen jártas szakember mond véleményt vagy egy laikus elgondolását olvashatjuk.

Ehhez mit szól az oldal szerkesztősége? Én felettébb támogatnám! Egy-kettőre rend lenne. Persze nem kéne ezt kötelező jelleggel, csak mégis mindenki könnyebben tájékozódna ...

üdv

A szexualitás önkifejezést, őnmagában nem lehet patologizálni. Persze vannak törvények és azok tiltanak mindig mindenhol több féle dolgot, most már nálunk is több eu-s jogharmonizáció miatt egyre több mindent várhatóan. 

Mivel önkifejezés ezért lehet (de így csak távolról megközelitve) a személyiségről képet alkotni, de ez merőbben lehet torz. Ha nem ismred a háteret és az illető résztvevők  személyiségét óriási bakot lőhetsz. 

Itt most mi a betegség és mi nem, és van-e egyáltalán lelki téren betegség nem mennék bele a témák elemzésébe. 

Megjegyzem bármelyik parafíliát csak akkor sorolják a koros állapotok közé, ha azt az illető nem tudja kíválta csak másik parafíliával, azaz csak a parafíliás szex a számára kielégítő, azaz csak parafíliás szexuális kapcsoltot tudd létre hozni. Tehát lehet bármilyen "perverziód", ha például a házastársadal örömmel élsz szexuális életet, a jelen és hívatalos tudományos álláspont szerint sem vagy beteg. Ez részben  persze a jog át akarja írni, ennek van előnye is és hátránya is, és bőven oka is. 

Mindig más fért bele a társadalmilag nyílvánosan és hallgatolagosan elfogadott normákba.

Minél többet tud az ember, annál inkább ráébred, mily' keveset is tud valójában. Csak azért tudod azt állítani (és elhinni magadnak) hogy tök okos vagy, mert valójában buta vagy. 

hát nem tudom, én itt a birkák közt is csak farkasnak látlak...ráadásul, itt kiszolgáltatott birkák vannak..vagy is emberek :))

sexualis devianciak ? 

hmmm ez pl tökre izgató téma, csak éppen a pedóság az nem igazán tartpzik ide. az egy kőkemény személyiségzavar, de nem igazán sorolnám a sexual devianciákhoz, bár ugye ezen a téren is igen nagyok a különbségek a nézőpontok között. Olyannyira, h egyes tudományos álláspontok pl a sado-masochismust is teljesen rendben lévőnek találják, mint sexual megnyilvánulás, mint sexual vágy, aztán meg mások erősen támadják, sőt kezelnék is ... Úgyhogy ne kavarjuk ide sztem a sexual devianciákat a ti dolgotokhoz, mert az meg nagyon nem az! (persze azt nem tudhatom, h a magyar pszichológia mit akar veletek megetetni, ennyi igazság van benne) 

Viszont meséljetek, tökre érdekelnek! Vagy tudtok esetleg különböző megközelítésű sexual devianciák - elméleteket mutatni? kérlek linkeljetek plsss !!

De megint azt bírom, h olyanok akarnak észt osztani, akinek láthatóan kb nulla van 😀  én ugyan nem bántok senkit, csak kérdeztem pár dolgot, és hát már bocsánat, de nem tehetek arról, h itt nem divat a nyíltság, sőt, kifejezetten zokon veszik ...

értem, szal nem azért....hmmm

Idézet tőle: delia0

csak gondoltam, azért írsz magadnak, hogy ne érezd magad egyedül...mert az biztos rossz lehet, ha ennyi ember ellened fordul, és nincs aki melletted áll..:)

jaja, tök szar 🙁 de hagyjuk, mert csak sírok ...

csak gondoltam, azért írsz magadnak, hogy ne érezd magad egyedül...mert az biztos rossz lehet, ha ennyi ember ellened fordul, és nincs aki melletted áll..:)

vajon ki írhat neked? és miért? ha csak nem te saját magadnak...más néven?:DD

eléggé tévedésben vagy, de az a helyzet h természetesen nem adom ki azt amit és aki privátban ír .... na mindegy. ne keverj össze engem a multiplexekkel, engem annyira nem izgat h magamnak írjak 😀

vajon ki írhat neked? és miért? ha csak nem te saját magadnak...más néven?:DD

Nem is annyira OFF, de ide írom, hogy aki írt eddig is nekem, az a "rendes" mailemre írjon, ne ide, mert a frász se tudja, mikor jut eszébe valamelyiknek megint törölni. köszi!

Idézet tőle: atti

Egósnak írom,járj karatézni. Mielőtt megkérdezed,megtanuld,mi az alázat. & Ha Te spi-t tanulsz hát isten óvja a vilgot.Bár rosszpéldának lehet elvagy. Deila-nak igaza van,egy sokadszor regisztrált kis oöcs vagy.Szumma (összegzés)a tegnapi dolgokra. Van egy betűhiba az írásban,de így még jobban tetszik. Pozitívumnak beírhatod,olyan is írt neked,aki csak ritkán reflektál.Amúgy keress másik helyet,itt választ nem kapsz többet.Segítség,Kék Lagúna Bár .Tudom ezt sem érted,nem baj,majd idővel.Kérdezd meg a tanárodat. Chá:atti 

Attikám te is nagyon okos vagy, de talán majd én eldöntöm, mit sportolok, és különben is sportolok már, elég komolyan. Köszönöm egyéb aggódásaidat, igfazán megtisztelve érzem magam akkor. Na azt meg már különösen megszoktam, hogy a psicologíához mindenki jobban ért,mint maga a szakos ember, ez is tök evidens. Egyébként bármilyen furcsa, rengeteg bújtatott választ kaptam ám, nem is gondolnád. Szted engem mennyire érdekel h ki mire és hogyan és mit reflektál? Hm? Egy kicsit? nagyon? lexarom? van tipped? 

ez a jó kérdés ... már több helyen, többször is kérdeztem, de választ senkitől se kaptam rá! ez is önmagáért beszél ugye ... nyilván valamelyik itteni okos moderátornak nem tetszik a búrám, kb ennyi. nem mindenki bírja a nyíltságot, atán ezzel akadnak gondok. kb ennyi dióhéjban. 

Mert mi  abajod a képemmel? basszus miért ne lenne valódi? sőt, ez már a második, de ha óhajtod, naponta cserélgetem, csak hogy neked bebizonyítsam, hogy én vagyok ... már megint az a kirély magyar gondolkodás. olyan kis kedves 🙂

Mi is tortent akkor itt ? es miert toroltek ?

amugy a bubajos stilust nem lehet osszeteveszteni senkievel 

es a kepe is valodi .....hogyne 

már olyan álmos vok, alig látok ki a fejemből 😀

szia Lola 🙂

Szia delia:)

Idézet tőle: Brendon

Akkor vedd el Erzsébet királynőt. Ott több mint 9 év a különbség. Foga nem sok, elszopogat az még...  

kíváncsi lennék, a Böske miket művel az ágyban amúgy ... Te tudod ? 

Brendon

byebye

Akkor vedd el Erzsébet királynőt. Ott több mint 9 év a különbség. Foga nem sok, elszopogat az még...  

aazert 9 ev meg hazzasgban elmenne?? Nalam tobb is:)

ZTO

:DD

Idézet tőle: kortefa

Azert Brendon kicsit tulkoros lenne lolahoz jobban belegondolva, en es lola kozt van 9 ev

Nem mondod?  :))) Te bohóc vagy. 

you are the omniscient.

Tudom hát..Mindent tudok.

na jol van lola

nem tudom mi a bajod manapsag velem, biztos a bogyoim

te tudod az eletkorat mert nekem elmondta?, en itt kedvelek mindenkit, harmonyt lattam regen, remelem minden rendbe van vele, sajna neki en nem tudok segiteni.

Spell! Elég!! Kérlek!

Azert Brendon kicsit tulkoros lenne lolahoz jobban belegondolva, en es lola kozt van 9 ev

nemember jól teszed!! 🙂 ügyi vagy :))!!

Attól én még tudom..:))

Kedves LM! Olvastam a blogod,kérlek ne légy szomorú,engem igenis érdekel a téma,és várom az eredményt.Én itt leszek aznap...(is).Akiket nem érdekel,magasról tegyél rájuk:))

Szia help! Az elmúlt egy hétben nem foglalkoztam különösebben a tanulással, mindig azt mondtam magamban, majd holnap... :S De azért nem esek ki belőle teljesen, dalszövegeket fordítgatok, hallgatom a számot közben, szóval kicsit mégiscsak foglalkozok vele 🙂

Nem érted, talán nem is értheted egyelőre, mi a különbség a birkaszellem meg az alázat között. Az a tippem, a tisztelet szó is magyarázatra szorulna számodra, mert a félelemből fakadót ismered csak, a szeretetből fakadó helyett.

azért itt páran hogy résen vannak, ez kész ..

ekőbb Brendon, most meg LM, ez olyan kb mint a faszbuk, az tud a legtöbbet mindenről, aki soha semmit nem kommentel stb, aki kussban van, aztán az a legsunyibb mindig 🙂  de ugye tulképpen paranoid betegedésekről van itt szó 😀 (vagyis arról is ...)

nemember neked nem is az kéne h legyen a neved h nemember sztm te jó ember vagy....amúgy hogy állsz az angollal ? most én is rágyúrtam mert egy olyan helyen dolgozok ahol a főnök angol és nagyon kell.

Fáradt vagyok, és nem szeretnélek tanítani, kérlek ne haragudj ezért. Majd megtanít téged erre az élet... De nem válhatsz segítővé, ha nincs benned alázat, amivel másokat szolgálsz. Ez egyszerűen így működik... Akiknek segítségre van szüksége, azok el fognak kerülni téged, amíg ilyen vagy.

Idézet tőle: nemember

Mint mondtam, nem a birkaságról szól az a fajta alázat, amiről én beszéltem neked. Félreértesz.

hát de nem beszéltél semmiről, éppen ez a baj ...

szal mi azakkor ?????? számomra az, de akkor magyarázd el, kérlek !!

Mint mondtam, nem a birkaságról szól az a fajta alázat, amiről én beszéltem neked. Félreértesz.

Idézet tőle: kortefa

nememeber

te egy vagy inkabb tipikus peldaja harmony egoista

az milyen ? 🙂

nememeber

te egy vagy inkabb tipikus peldaja harmony egoista

Nem... Valóban, semmi extrát... Csak fogalmad sincs az alázat jelentéséről, szükségességéről, szerepéről... Ezen rökönyödtem meg. Semmi birkaság nincsen abban, amiről én beszélek. És különben nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, egóval meg önteltséggel szimptáiát válasz ki az emberekből... Ne keverjük az öntletséget a magabiztossággal. De feltételezem, fiatalságod okozza ezt a sok félreértést, és idővel majd kinövöd.

ebben valóban teljesen igazad van! még csak akarni se akarom h fogalmam legyen az alázatról, ugyanis nem értem, mégis minek kéne vagy miélrt, hova ??? az a jó ha mindenki birka és senkinek semmi egója? hát mondjuk jellemző ... magyarország ugye 🙁 ez a gáz látod h elég sokan gondolkodnak így ... csak tudnám az okát ennek a magyar levertségnek, de úgyse jövök rá soha. 

Békés 🙂 jó éjszakát kívánok mindenkinek 🙂

Nem... Valóban, semmi extrát... Csak fogalmad sincs az alázat jelentéséről, szükségességéről, szerepéről... Ezen rökönyödtem meg. Semmi birkaság nincsen abban, amiről én beszélek. És különben nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, egóval meg önteltséggel szimptáiát válasz ki az emberekből... Ne keverjük az öntletséget a magabiztossággal. De feltételezem, fiatalságod okozza ezt a sok félreértést, és idővel majd kinövöd.

Gege drága...Először lefagyott az agyam a megnyilvánulásodon, aztán rájöttem, hogy sokkal többet nem is várhatok tőled... Nem fogok neked kiselőadást tartani, mert majd 20 év múlva talán megérted, amit most mondanék neked... Talán még akkor sem... Most egyelőre nem látom esélyét, hogy belátásra térítselek.

Annyit azért megjegyeznék... Hogy ritkán működik az, hogy annyira segíteni akarok az embereknek, hogy megyek és odamondom a frankót, meg elkezdek okoskodni akkor is ha nem kíváncsiak rám... Ritkán alakul úgy, hogy eldöntöm, hogy segítek másokon, és akkor berobbanok kéretlenül az életébe a másik embernek, és akarattal meg minden elsöprő egóval megváltom őt a nyomorából... Sokkal hitelesebb, ha csak ott segítesz, ahol erre megkérnek... Felajánlhatod szolgálataidat, azzal nincsen semmi baj, de pofátlanul beleokoskodva mások életébe nem sok jóra számíthatsz, arra meg végképp nem, hogy erőszakos tolakodó stílussal szeretet és tiszteletet váltasz ki az emberekből.

konkrétan min fagytál le? hát semmi extrát nem írtam ...

oké 🙂  a lényeg, hogy ne bántsuk egymást gyerekek :)) én sem tudom hol vannak ilyen pedo topicok, de sztem itt általában önmagukkal is harcoló emberek vannak, nem akarnak ártani senkinek, és én ezt becsülöm. próbálnak tenni ellene, ahogy tudnak. nem tudom, Te mit szólnál, ha neked ajánlanának elektroshokkot? vagy egyebeket? biztos neked sem esne jól. sztem arra kéne gondolnunk ami nekünk nem  esne jól, az másnak sem. én csak azt kívánom másnak amit magamnak...a legjobbakat 🙂

én nem örülnék neki, na de nekem nem is kell .... nekik viszont szükségük van rá! azért ez nagy különbség, nem? na de tényleg mindegy...

Gege drága...Először lefagyott az agyam a megnyilvánulásodon, aztán rájöttem, hogy sokkal többet nem is várhatok tőled... Nem fogok neked kiselőadást tartani, mert majd 20 év múlva talán megérted, amit most mondanék neked... Talán még akkor sem... Most egyelőre nem látom esélyét, hogy belátásra térítselek.

Annyit azért megjegyeznék... Hogy ritkán működik az, hogy annyira segíteni akarok az embereknek, hogy megyek és odamondom a frankót, meg elkezdek okoskodni akkor is ha nem kíváncsiak rám... Ritkán alakul úgy, hogy eldöntöm, hogy segítek másokon, és akkor berobbanok kéretlenül az életébe a másik embernek, és akarattal meg minden elsöprő egóval megváltom őt a nyomorából... Sokkal hitelesebb, ha csak ott segítesz, ahol erre megkérnek... Felajánlhatod szolgálataidat, azzal nincsen semmi baj, de pofátlanul beleokoskodva mások életébe nem sok jóra számíthatsz, arra meg végképp nem, hogy erőszakos tolakodó stílussal szeretet és tiszteletet váltasz ki az emberekből.

de figy, muszáj bele szólnom  pár dologba mert borzalmas azagyi színvonal amit látok sokaknál ... csak ennyi, amúgy nem akarok senkit megváltani. most engem válthatna meg valaki mert kezd szétesni az asztalom 🙁

oké 🙂  a lényeg, hogy ne bántsuk egymást gyerekek :)) én sem tudom hol vannak ilyen pedo topicok, de sztem itt általában önmagukkal is harcoló emberek vannak, nem akarnak ártani senkinek, és én ezt becsülöm. próbálnak tenni ellene, ahogy tudnak. nem tudom, Te mit szólnál, ha neked ajánlanának elektroshokkot? vagy egyebeket? biztos neked sem esne jól. sztem arra kéne gondolnunk ami nekünk nem  esne jól, az másnak sem. én csak azt kívánom másnak amit magamnak...a legjobbakat 🙂

ElőzőOldal 170 / 202Következő