Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 169 / 202Következő

🙂

Amúgy nem is foglamazok túl egyszerűen. És a magyarnyelv adta szabad szórendel is erősen élek, a szabályok és a mondanó értleme betatása mellet. És erősen, a szóbeli foglamazást és retorikát vittem/visszem át, az írót szövegbe.

Voltam, mert az olvasási nehézség, és ma már két perc per lap átlaggal olvasok, de igaz az írásomra rányomja a bélyegét.

Idézet tőle: Rakéta

Na pedig most írtam úgy nézz ki hibátlanu exdíszesként. :-S

exdíszes* volt dixlexiás

tudod jól h az nem olyan dolog, ami "volt", na de oké, ebben sem nyitunk vitát. akkor értem már, miért nem értettem sok mondatodat. 

Na pedig most írtam úgy nézz ki hibátlanu exdíszesként. :-S

exdíszes* volt dixlexiás

"Kereszténység semmivel sem rosszabb vallás, mint a materializmus, ami ugye újkori változatában  is mint új erős vallás a panteizmusból alakult ki. Ókori formája is a panteizmusból nőtte ki magát, és egy igen erős vallásos nézet volt mind két korszakban."-ra írtam.

Majd jobban idézek.

Amúgy az voltam (koterapeuta), de hál Istennek vallásszabadság volt a klinikai szakpszichológus alatt.

figy csak én nem értem, amit írsz? oké, lehet h ugye mert nem vagyok tiszta magyar, na de nem tudom értelmezni ezeket a mondataidat se 🙁  az utolsót főleg! tudom, furcsa kérdés, de lécci írjatok teljesen helyesen, mert elég egy vessző vagy akármi, és számomra tökéletesen érthetetlen lesz ! köszi

Jó éjt !

"Kereszténység semmivel sem rosszabb vallás, mint a materializmus, ami ugye újkori változatában  is mint új erős vallás a panteizmusból alakult ki. Ókori formája is a panteizmusból nőtte ki magát, és egy igen erős vallásos nézet volt mind két korszakban."-ra írtam.

Majd jobban idézek.

Amúgy az voltam (koterapeuta), de hál Istennek vallásszabadság volt a klinikai szakpszichológus alatt.

Pszichológia? Mi köze enne ka pszichológiához? Kb. annyi mint egy fazék levesnek. Ha finom és nem öntöm le velem magam jól esik megenni.

az előbb még nem koterapeuta voltál? hallod, téged se egyszerű követni ...

Pszichológia? Mi köze enne ka pszichológiához? Kb. annyi mint egy fazék levesnek. Ha finom és nem öntöm le velem magam jól esik megenni.

Meg a vallás történet tudománya. Ja meg a józan paraszti ész.

Panteizmusból a teremtéstől a végítéletig veszik ki az Istent, materializmusban új teremtés történetet írnak és végítélet, ős búmmal és az univerzum összeroppanásával.

Hááát azért ennél mintha összetettebb lenne a pszichológia, de oké na, te így látod, maradjunk ennyiben. 

Meg a vallás történet tudománya. Ja meg a józan paraszti ész.

Panteizmusból a teremtéstől a végítéletig veszik ki az Istent, materializmusban új teremtés történetet írnak és végítélet, ős búmmal és az univerzum összeroppanásával.

na de most akkor ha ez az idióta letilt engem, akkor azért a Kaledóniás buliról szóljatok, azt meg kell szervezni valahogy. én telefonáltam,. elvileg várják a létszámot! emailen elértek!

Amúgy jól képzet laikuskén vagyok jelen, koterapeuta  már voltam elég hosszan már neves  komoly szakember keze alatt.

Mindig csak a lényegi részt nem olvasod el.

Kereszténység semmivel sem rosszabb vallás, mint a materializmus, ami ugye újkori változatában  is mint új erős vallás a panteizmusból alakult ki. Ókori formája is a panteizmusból nőtte ki magát, és egy igen erős vallásos nézet volt mind két korszakban.

hát azért ezt így nem osztom, de oké ... te tudod

Amúgy jól képzet laikuskén vagyok jelen, koterapeuta  már voltam elég hosszan már neves  komoly szakember keze alatt.

Mindig csak a lényegi részt nem olvasod el.

Kereszténység semmivel sem rosszabb vallás, mint a materializmus, ami ugye újkori változatában  is mint új erős vallás a panteizmusból alakult ki. Ókori formája is a panteizmusból nőtte ki magát, és egy igen erős vallásos nézet volt mind két korszakban.

GergelyBp ha a pszichiátereknek ha nem 90% materlasta, akkor egynek sem. Adott klinikai szakszpszichológus (#2765) esetén, ha nem vagy keresztény akkor főleg egyszerű a dolgod, váltasz.

Amúgy én a ahol tudok segítek. De ennek is végre akkartam járni.

Amúgy jól képzet laikuskén vagyok jelen, koterapeutamár voltam elég hosszan már neves  komoly szakember keze alatt. És jó néhány szakkönyön átrágtam magam. - de ennyit a szerénytelenségről. Én is csak egy ember vagyok a sok közül.

és milyen területen vagy otthon amúgy? mi érdekel nagyon? 

apukám,nem szólok többet hozzád..élj boldogul vagy halj boldogul,nem miattad vagyok itt..

GergelyBp ha a pszichiátereknek ha nem 90% materlasta, akkor egynek sem. Adott klinikai szakszpszichológus (#2765) esetén, ha nem vagy keresztény akkor főleg egyszerű a dolgod, váltasz.

Amúgy jól képzet laikuskén vagyok jelen, koterapeutamár voltam elég hosszan már neves  komoly szakember keze alatt. És jó néhány szakkönyön átrágtam magam. - de ennyit a szerénytelenségről. Én is csak egy ember vagyok a sok közül.

Jó azért azt gondolom tudod, h meglehetősen veszélyes szakvégzettség nélkül, csak mert pár könyvet elolvastam alapján béármit is tevékenykedni, de oké te tudod.

Viszotn ezen a kerszténység és pszichológia összekötésén megint kiakadtam. Egyáltalán hogy merül ez fel? Két nagyon de nagyon eltérő terület ... Sőt mi több, szintén egyik kedvenc területem a valláspatológia, rengeteg izgalmas dolgo van ott is (sajnos). 

Idézet tőle: lola

Bárki aki itt volt az elmúlt napokban,3 perc alatt megállapíthatta hogy rossz szándékkal jöttél ide,sértegetni és alázni,kötekedni,és felháborítani,kiborítani itt mindenkit.Minek ehhez végzettség?Ki milyen szakterületen járatos??? Te nagyon hülye vagy,ilyen kérdésekkel csak kinevetteted magad.

anyukám, meglehetősen félreértetted, amit írtam, de oké, nem várok el többet. Nálatok tényleg tök mindegy, h mit írtok, csak tudod aki "szelektál" meg "felügyel", na tőle már elvárható lenne magas szintű végzettség természetesen. vagy mégse szted?

Kérek mindenkit a "szerkesztés Idéz válasz" opciók használatára, mert elég félreérthető lesz a mondanója sokakanak nélkülük. 

A magyar pszichoterápiás egyesület állásfolgalásából. Tehát te min heteroflexible nem vagy perverz. 😉

A DSM-ből mg nem rég vették ki a homoszexualitás, mert egy olyan országba íródik ahol, nemiidentitás és szexuálisorientációt "gyógyító" klinikák működnek. Azaz az USA-ban. Most ha Katolikus Bibliát fogok olvasni nem fogok meglepődni, hogy nem fogadják el profétának Mózest.

Míg a muszlimok harmadik legfontosabb profétája Jézus, Mózes és természetesen Mohamed után. 😉

Hát nevetni gogsz de ismerek egy ilyen 8elvileg igen elismert) klinikai szakszpszichológust, aki vállal homárságból kigyógyítást, és a legfőbb módszer, hogy minél többet kell olvasni a bibliát. Először én is eldobtam magam ettől, sőt, azt hittem, poénkodik, de kiderült, nem, és tényleg tök komolyan gondolja. Most erre mit lehet mondani? Egyébként ebben az országban nagyon durván összefonódik a pszichológia és a vallás :-((( már-már horror sokszor. 

Ez nem arról szól, a csoport szabály egy terápiás inézetben is két cigivel (kimenek cigizni) meg lehet szegni.

Nem érted a lényeget.

Bárki aki itt volt az elmúlt napokban,3 perc alatt megállapíthatta hogy rossz szándékkal jöttél ide,sértegetni és alázni,kötekedni,és felháborítani,kiborítani itt mindenkit.Minek ehhez végzettség?Ki milyen szakterületen járatos??? Te nagyon hülye vagy,ilyen kérdésekkel csak kinevetteted magad.

Hát nem tudom de nekem kényelmetlen hogy van köztünk egy "majdnem agyturkász",aki még le is akar taszítani minket a szakadék mélyére..kezd visszatérni a pánikom..és nincs itthon papírzacskóm...

Az a kényelmetlen, hogy baromságok miatt kell topikokat megnyitni, megnézni, és hogy a fórumot elönti a hülyeség.

Az meg furcsa, hogy ha valaki egy segélykiáltással érkezik ide, ahhoz senki nem szól egy szót sem, de ha berobban egy faszfej, akkor mindenki vele van elfoglalva. Pedig olyan egyszerű kiiktatni. Negligálni, figyelmen kívül hagyni, nem válaszolni, nem továbbfűzni a baromságokat, és 2 nap múlva már hűlt helye sincs. 🙂

A magyar pszichoterápiás egyesület állásfolgalásából. Tehát te min heteroflexible nem vagy perverz. 😉

A DSM-ből mg nem rég vették ki a homoszexualitás, mert egy olyan országba íródik ahol, nemiidentitás és szexuálisorientációt "gyógyító" klinikák működnek. Azaz az USA-ban. Most ha Katolikus Bibliát fogok olvasni nem fogok meglepődni, hogy nem fogadják el profétának Mózest.

Míg a muszlimok harmadik legfontosabb profétája Jézus, Mózes és természetesen Mohamed után. 😉

Egyébként meg ne viccelj már, a neten hogy létezne az anonimitás? ezt is csak viccből írhattad. Seperc és mindenkit lehet azonosítani. 

ja hát látod, ezlrt nem annyira sikeresek a csoportok általában. 

de nem is erre voltam kíváncsi! nekem mindegy, kit hogy hívnak, csak az érdekel, hogy ki milyen szakterületen járatos. írtam már a műszerész contra buszsofőr példát ...

Aki veszi a bátorságot, hogy pszichológiai kérdésekben döntést hozzon, arról evidens módon feltételezem, h a pszichológia területén igen magasan képzett. Nem ? 

Babarczy Eszter direkt az anonimitásra alapozva hozta létre ezt az oldalt (amúgy már működő példákra alapozva), én van olyan akit ismerk az oldaról offline, de ez nem előny, mert a keretek sérülnek amik pont működtetik az oldalt és ezt a közösséget.

Itt ez a csoport szabály. 😉

Hát nem tudom de nekem kényelmetlen hogy van köztünk egy "majdnem agyturkász",aki még le is akar taszítani minket a szakadék mélyére..kezd visszatérni a pánikom..és nincs itthon papírzacskóm...

Idézet tőle: Brendon

Idézet tőle: Hans

A rendőrség is várni fog ránk, vagy csak váratlan kényszergyógykezelést kapunk?

Miután némelyikünket meglátna, valószínűleg alkalmazná a szégyen a futás de hasznos elvet..

Még rendőr... mi van ezzel te?

nem, nem, engem ne keverjetek magyar pszichiáterekkel lécci ....

"Megjegyzem bármelyik parafíliát csak akkor sorolják a koros állapotok közé, ha azt az illető nem tudja kíválta csak másik parafíliával, azaz csak a parafíliás szex a számára kielégítő, azaz csak parafíliás szexuális kapcsoltot tudd létre hozni. Tehát lehet bármilyen "perverziód", ha például a házastársadal örömmel élsz szexuális életet, a jelen és hívatalos tudományos álláspont szerint sem vagy beteg." Érdemes újra olvasni, most még ráadásul normálisn is fogalmaztam.

De ezt honnann szeded? 🙂 Legalább a DSM-t nyisd ki ... nem sok megh nem túl bő, de valami ... Na mert nagyon nem így van egyébként, de most pszichológus lettél? Én még nem hallottam olyat, h a házastárssal való sex lenne a kiinduló pont egy betegség megítélésénél 😀  És ha egyedülálló, vagy ha qurvákhoz jár de ott minden oké? vagy ha ott pont nem oké? áhh bonyolultabb ez, higgy nekem.

Idézet tőle: Hans

A rendőrség is várni fog ránk, vagy csak váratlan kényszergyógykezelést kapunk?

Miután némelyikünket meglátna, valószínűleg alkalmazná a szégyen a futás de hasznos elvet..

Még rendőr... mi van ezzel te?

"Megjegyzem bármelyik parafíliát csak akkor sorolják a koros állapotok közé, ha azt az illető nem tudja kíválta csak másik parafíliával, azaz csak a parafíliás szex a számára kielégítő, azaz csak parafíliás szexuális kapcsoltot tudd létre hozni. Tehát lehet bármilyen "perverziód", ha például a házastársadal örömmel élsz szexuális életet, a jelen és hívatalos tudományos álláspont szerint sem vagy beteg." Érdemes újra olvasni, most még ráadásul normálisn is fogalmaztam.

ja,holnapután világvégeeee...

Nem, már kiderült, hogy meglett a 2013-as maya naptár is...  Belinkeltem minap a képet a 2012.12.21. topicba.  🙂

Magadnak foglalj helyet az ambullancián előre...

szóval? ha péntek estére a Kaledóniát lefoglalom, az jó lesz mindenkinek? szocfóbiásoknak 2 helyet foglalok! 🙂

Nem láthatod,csak érezheted,de ahhoz idő kell,és kommunikáció a többiekkel...kommunikáció.Majd egyszer aztán ha azt érzed hogy azért lépsz be mert kíváncsi vagy hogy pl.x-y-nal mi történt,akkor helyben leszel...

ayayyyyy, köszüönöm, de történik éppen elég dolog velem, ígérem, nem fogom megérdezni ... Amúgy ez egy elég alap probléma sokaknál. Amikor kellett klienst tartani úgymond, azokkal se tököltem, ez egy nagyon téves felfogás. majd ha akarja, elmondja. Nem azért vagyok, h kitaláljam és könyörögjek neki, h panaszkodjon már nekem egy kicsit. Érted na ...

Hát ha ő lenne az utolsó állat a földön,akkor sem bíznám rá a problémáim..ja,holnapután világvégeeee...

Nem láthatod,csak érezheted,de ahhoz idő kell,és kommunikáció a többiekkel...kommunikáció.Majd egyszer aztán ha azt érzed hogy azért lépsz be mert kíváncsi vagy hogy pl.x-y-nal mi történt,akkor helyben leszel...

Az ámokfutása után kevesen fogják a bizalmukba fogadva elmesélni neki mi fáj éppen. Pl én nálam ő lenne az utolsó a sorban, s még akkor sem biztos hogy inkább ne tartanám magamban.

Te vagy az a kivételesen egyszerű ember, aki soha nem fogja meglátni azt a pluszt. Olyan egyszerű vagy mint egy faék. 

Ez nem zártosztály és nem vagyunk ütődöttek,mi egymást gyógyítjuk,ez egy nyugis sziget mindenkinek,ide jövünk ha kell valami plusz  egy szar nap végén. ezt te miért nem fogadod el?Valami szakdolihoz kell neked téma vagy mi??

értem, értem, de hol látom azt a pluszt? meg tudod mutatni? és akkor megnyugszom, esküszöm!

Közeledik az év vége, és más fórumokkal is szoktunk egy összejövetelt tartani (ill. eddig 2x sikerült. Ezért kérdfezném, h egy amolyan di9lisek találkozójában benne vagytok? Lefoglalunk egy kisebb éttermet, aztán legalább megismerrjük egymást, ki-ki, hogy tudjuk is, kivel beszélünk. Mit szóltok hozzá? Csak mert ha igen, akkor gyorsan kéne cselekedni. nos?

Ez nem zártosztály és nem vagyunk ütődöttek,mi egymást gyógyítjuk,ez egy nyugis sziget mindenkinek,ide jövünk ha kell valami plusz  egy szar nap végén. ezt te miért nem fogadod el?Valami szakdolihoz kell neked téma vagy mi??

Fiúk szeretném jelezni, hogy akik írtak neem, az értesítő átjött az emailemre, de aztán itt már nem látom 🙁  Direkt írtam, h véletlenül se ide írjatok, kérlek, mert egyrészt itt ugye más is elolvassa, másrészt nem is biztos, h megkapom! Köszi!

Idézet tőle: Brendon

Eddig sem vette észre, ezután sem fogja, hogy tipikusan ő az az ember, aki "biztosan" jó irányba halad az autópályán - csak az összes többi megy rossz irányba...  

ugye erre reagáltam már ... hadd ne tegyem 10x! olvass vissza kicsit!  Vagy szted úgy helyes, ha a zárt osztályon is az ütődöttek átveszik a hatalmat, az egyik kinevezi a másikat vezető főorvosnak, és a több szakvizsgás orvost pedig beteggé nyilvánítják. Igaz? valahogy így képzeled? 

Eddig sem vette észre, ezután sem fogja, hogy tipikusan ő az az ember, aki "biztosan" jó irányba halad az autópályán - csak az összes többi megy rossz irányba...  

Idézet tőle: nemember

Minél többet tud az ember, annál inkább ráébred, mily' keveset is tud valójában. Csak azért tudod azt állítani (és elhinni magadnak) hogy tök okos vagy, mert valójában buta vagy. 

igen, ez így van ... nem tudok semmit hzzátenni.- 

ElőzőOldal 169 / 202Következő