OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 19:06jol van, en meg elefelejtem a kacsasagodat, pedig, a cica mar itt sincs.
G/Z/R - The invisible
jol van, en meg elefelejtem a kacsasagodat, pedig, a cica mar itt sincs.
G/Z/R - The invisible
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 19:00bocsanat, de paraszt nem vagyok, ha megis akkor en mindig a feherrel jatszok, te meg maradj a szinednel.
baseballuto, jo? majd meglatjuk egyszer melyikunk az ugyesebb.jo?
boszme az megis mi? te meg szoszkelanyhajszal sem vagy, csak van a fejed tetejen, ha szerencses vagy le is er.
valassz fegyvernemet.
bocsanat, de paraszt nem vagyok, ha megis akkor en mindig a feherrel jatszok, te meg maradj a szinednel.
baseballuto, jo? majd meglatjuk egyszer melyikunk az ugyesebb.jo?
boszme az megis mi? te meg szoszkelanyhajszal sem vagy, csak van a fejed tetejen, ha szerencses vagy le is er.
valassz fegyvernemet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 18:50itt fogunk kikaracsonyosodni
hogy vagytok kacsalola es Brendi? meseljetek valamit ha mar ti sem isztok
itt fogunk kikaracsonyosodni
hogy vagytok kacsalola es Brendi? meseljetek valamit ha mar ti sem isztok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 18:21ala, de hogy jon ez ide?
ala, de hogy jon ez ide?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 18:06pihentagy gugliprofesszor:)
pihentagy gugliprofesszor:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.23., 17:28Szia Atti! A vetélkedő nagyon jó ötlet volt,csak én nem merem méregetni magam,még mérlegen sem nagyon,viszont a nadrágjaimon érezni fogom,ha sok volt a jóból,de nem lesz jellemző most szerintem a túlzott zabálás...Egyébként igazad van,nem csak ilyenkor kell szeretni,és nem is értem az embereket ,akit én szeretek,arra egész évben odafigyelek,akit nem,azt meg egész évben lesz.rom..
Boldog Karácsonyt Neked !
Szia Atti! A vetélkedő nagyon jó ötlet volt,csak én nem merem méregetni magam,még mérlegen sem nagyon,viszont a nadrágjaimon érezni fogom,ha sok volt a jóból,de nem lesz jellemző most szerintem a túlzott zabálás...Egyébként igazad van,nem csak ilyenkor kell szeretni,és nem is értem az embereket ,akit én szeretek,arra egész évben odafigyelek,akit nem,azt meg egész évben lesz.rom..
Boldog Karácsonyt Neked !
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 12:49Neked is kellemes unnapeket.
Mi jaratban? vagy csak gurulsz?
Neked is kellemes unnapeket.
Mi jaratban? vagy csak gurulsz?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.22., 21:09Vannak emberek akiket mindig szeretni fogunk 😉 es ezekkel az emberekkel olyan szoros a kapcsolat hogy szinte erezzuk mire gondolnak. Megis, olyan nehez lekuzdeni a gatakat, de apro lepesek segitenek. Nagyon jo a mai nap. En ugy erzem. Megertettem hogy akiket szeretek, veluk kapcsolatban allok. Es egyre tobbet tanulok toluk roluk/rola 😉
Vannak emberek akiket mindig szeretni fogunk 😉 es ezekkel az emberekkel olyan szoros a kapcsolat hogy szinte erezzuk mire gondolnak. Megis, olyan nehez lekuzdeni a gatakat, de apro lepesek segitenek. Nagyon jo a mai nap. En ugy erzem. Megertettem hogy akiket szeretek, veluk kapcsolatban allok. Es egyre tobbet tanulok toluk roluk/rola 😉
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.22., 13:54Én meg nem akartam csinálni semmit, erre tiszta tükörben szembe néztem a lekelmmel. Még jó, hogy holpara összetörik az emlékkép. (?)
Én meg nem akartam csinálni semmit, erre tiszta tükörben szembe néztem a lekelmmel. Még jó, hogy holpara összetörik az emlékkép. (?)
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.22., 13:44Annyi mindent akartam volna ma csinálni... De szédülésre ébredtem, és azóta sem múlt el. Csak akkor jobb, ha fekszek és nem mozgok...
Annyi mindent akartam volna ma csinálni... De szédülésre ébredtem, és azóta sem múlt el. Csak akkor jobb, ha fekszek és nem mozgok...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 09:58most mennem kell..
most mennem kell..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 09:57én is szeretem a kocsonyát..de azért nem tudnám halálomig enni..nah ma nem vok formában, ami az írást illeti :DD
én is szeretem a kocsonyát..de azért nem tudnám halálomig enni..nah ma nem vok formában, ami az írást illeti :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 09:56pont ott egy őzike :))) és eszeget 🙂
pont ott egy őzike :))) és eszeget 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 09:39nah, most majd ha lesz időm, és is ott fogok kukucskálni, mert szeretem az ilyet :DD
nah, most majd ha lesz időm, és is ott fogok kukucskálni, mert szeretem az ilyet :DD
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.12.22., 09:36Idézet tőle: delia0tök jó 🙂 sztem
pedig most nincs ott semmi, még madarak sem. viszont valaki feltöltötte a placcot eleséggel, úgy látom.
éjjel is meg van világítva, akkor izgalmasabb 🙂
Idézet tőle: delia0tök jó 🙂 sztem
pedig most nincs ott semmi, még madarak sem. viszont valaki feltöltötte a placcot eleséggel, úgy látom.
éjjel is meg van világítva, akkor izgalmasabb 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 09:33tök jó 🙂 sztem
tök jó 🙂 sztem
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.12.22., 08:03Nah, én ezt szoktam mostanában figyelgetni:
http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Persze sokszor nincs ott semmi, de néha tele van állatokkal. Gyakran megjelenik egy konda, őzek, róka, mosómedve, holló, szajkó...
Occsó játék - nekem. 🙂
Nah, én ezt szoktam mostanában figyelgetni:
http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Persze sokszor nincs ott semmi, de néha tele van állatokkal. Gyakran megjelenik egy konda, őzek, róka, mosómedve, holló, szajkó...
Occsó játék - nekem. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 21:14jam 5 éve szedek gyszert am .. de a gondok már 18 éve megvannak csak nem mentem/kerültem orvoshoz.. :S
jam 5 éve szedek gyszert am .. de a gondok már 18 éve megvannak csak nem mentem/kerültem orvoshoz.. :S
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 21:00naaa nem viheted túlzásba ééééddiiii :DDD
naaa nem viheted túlzásba ééééddiiii :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 21:00hát tulajdonképp konkrétan nem tudom megmondani.. de szorongásos zavarok, depresszió, pánikbetegség (de ezt a szorongásosba szokták sorolni) szocfób (ezt is a szorongásosba tették) szóval így konkrét DG-m nincs mert keverik .. de ezek miatt..
hát tulajdonképp konkrétan nem tudom megmondani.. de szorongásos zavarok, depresszió, pánikbetegség (de ezt a szorongásosba szokták sorolni) szocfób (ezt is a szorongásosba tették) szóval így konkrét DG-m nincs mert keverik .. de ezek miatt..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 20:57ezt(is) megszívtam:DDD
ezt(is) megszívtam:DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 20:47deliaaaaa nézd.. :
http://www.youtube.com/watch?v=T3dhDVSz4sk&list=ALHTd1VmZQRNrcsdyU4YeGmJQv2I9am2RA
:DD műjanyag a szádba :DD
deliaaaaa nézd.. :
:DD műjanyag a szádba :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 20:38persze szokásom szerint elkanyarodtam a Te problémádtól 🙁 bocs.. de szerintem akinek örökké gyszert kell szednie (nekem is, szóval nem azért) annak is kell és nagyon sokat jelent sőt van amikor csökken a gyszer adag, ha megtalálja és küzd azért h olyan társaságban legyen, ahol bár küzdelmek árán (odajutni, nincskedvem ellenére elmenni stb) de elterelődnek a gondolatai.. még ha heti 1-2 órára is 🙂 szóval.. laikus gondolataim olvashatók csak.. senkit nem akartam megbántani 🙂
persze szokásom szerint elkanyarodtam a Te problémádtól 🙁 bocs.. de szerintem akinek örökké gyszert kell szednie (nekem is, szóval nem azért) annak is kell és nagyon sokat jelent sőt van amikor csökken a gyszer adag, ha megtalálja és küzd azért h olyan társaságban legyen, ahol bár küzdelmek árán (odajutni, nincskedvem ellenére elmenni stb) de elterelődnek a gondolatai.. még ha heti 1-2 órára is 🙂 szóval.. laikus gondolataim olvashatók csak.. senkit nem akartam megbántani 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 20:34értem 🙁 sajnos (legalábbis én még nem találkztam olyannal) a depresszió gyszerrel illetve csak gyszerrel nem fog elmúlni.. olyan közösség kell/kellene ahol jól érzed magad és nem kényszer.. mittomén heti 1 azonos időpontos találka valakikkel.. a rendszer miatt, h ne össze-vissza legyen.. de én mint laikus mondom szóval nem kötelező megfogadni, de próbáld ki ha van rá lehetőséged.. a rendszer és az h jól és biztonságban érezd magad abban a társaságban.. eleinte biztos nehéz menni, mert uhh hát semmi kedvem meg ilyenek .. tudom, mert voltam/vagyok benne de heti 1 alkalmat érdemes kierőszakolni kedv nélkül is.. idővel alig várod h mehess 🙂 és mégegyszer mondom, a gyszer ezt nem teszi meg helyetted meg senki helyett csak segít elviselni egy darabig..a gyszer sosem személyre szabott az csak adagolt.. de Te személyre szabhatod a társaságod csak az fog igazán segíteni .. lehet elküldesz/elküldötök melegebbre most , de ez a nagy igazság.. 90%ban feleslegesen szedik a gyszert az emberek azt remélve h attól minden happy lesz. 🙁
értem 🙁 sajnos (legalábbis én még nem találkztam olyannal) a depresszió gyszerrel illetve csak gyszerrel nem fog elmúlni.. olyan közösség kell/kellene ahol jól érzed magad és nem kényszer.. mittomén heti 1 azonos időpontos találka valakikkel.. a rendszer miatt, h ne össze-vissza legyen.. de én mint laikus mondom szóval nem kötelező megfogadni, de próbáld ki ha van rá lehetőséged.. a rendszer és az h jól és biztonságban érezd magad abban a társaságban.. eleinte biztos nehéz menni, mert uhh hát semmi kedvem meg ilyenek .. tudom, mert voltam/vagyok benne de heti 1 alkalmat érdemes kierőszakolni kedv nélkül is.. idővel alig várod h mehess 🙂 és mégegyszer mondom, a gyszer ezt nem teszi meg helyetted meg senki helyett csak segít elviselni egy darabig..a gyszer sosem személyre szabott az csak adagolt.. de Te személyre szabhatod a társaságod csak az fog igazán segíteni .. lehet elküldesz/elküldötök melegebbre most , de ez a nagy igazság.. 90%ban feleslegesen szedik a gyszert az emberek azt remélve h attól minden happy lesz. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 19:32nem kötekedni szeretnék, de bemutatkozódon már rajt volt a disztímia.. utána olvastál és úgy érezted ? nem kötekedek, uhh már nem is merek kérdezni nagyon :S
nem kötekedni szeretnék, de bemutatkozódon már rajt volt a disztímia.. utána olvastál és úgy érezted ? nem kötekedek, uhh már nem is merek kérdezni nagyon :S
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 19:32:DD
:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 19:29rendben 🙂 igazából nem is vártam választ mert azt hiszem értjük egymást 🙂 ohh a kor hát én sem vagyk pelyhes pipi már 😀 no szóval ezt megbeszéltük 🙂
rendben 🙂 igazából nem is vártam választ mert azt hiszem értjük egymást 🙂 ohh a kor hát én sem vagyk pelyhes pipi már 😀 no szóval ezt megbeszéltük 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 19:17🙂 nem így értettem de Te ezt tudod szerintem 🙂 mindenesetre nagyon szép amit és ahogy csinálsz !
🙂 nem így értettem de Te ezt tudod szerintem 🙂 mindenesetre nagyon szép amit és ahogy csinálsz !
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:04🙂 Te egy nagyszerű forma vagy az tuti 🙂 régi motoros vagyok egyébként 3 éves búrás 😀 de nagyon nagyon ritka a hozzád hasonló sorstárs vagy segítő ez teljesen mindegy szerintem több okból is 🙂 sőt talán nem is kellene ilyen megkülönböztetés egy ilyen fórumra, csak annak aki valóban rendszeres segítő topicot vezet.. na de ebbe nem megyek bele 🙂
bízom benne h 60 év múlva kezdesz el rajzolni 🙂
🙂 Te egy nagyszerű forma vagy az tuti 🙂 régi motoros vagyok egyébként 3 éves búrás 😀 de nagyon nagyon ritka a hozzád hasonló sorstárs vagy segítő ez teljesen mindegy szerintem több okból is 🙂 sőt talán nem is kellene ilyen megkülönböztetés egy ilyen fórumra, csak annak aki valóban rendszeres segítő topicot vezet.. na de ebbe nem megyek bele 🙂
bízom benne h 60 év múlva kezdesz el rajzolni 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 17:08:DD tanusítom :DDDDD
:DD tanusítom :DDDDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 17:00ja,, és mielőtt félreértenéd nem a nyalós típus vagyok 🙂 kérdezd delia-t 😀
ja,, és mielőtt félreértenéd nem a nyalós típus vagyok 🙂 kérdezd delia-t 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 16:57szia atti 🙂
nem beszélgetek, csak tiszteletből köszönök Neked, mert szépen összefogtad a bandát itt és ez eddig kevés, vagy talán 1 embernek sem sikerült 🙂
szia atti 🙂
nem beszélgetek, csak tiszteletből köszönök Neked, mert szépen összefogtad a bandát itt és ez eddig kevés, vagy talán 1 embernek sem sikerült 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 16:55szia Atti, ha kiolvasgattad magad, nézd meg a privid légyszi 🙂
szia Atti, ha kiolvasgattad magad, nézd meg a privid légyszi 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:12Idézet tőle: utolsómenedékmég nem sajna
mert mi a gond? a nicked se túl sokl jót árul el ... ha gondolod, írd le, szívesen olvasom!
Idézet tőle: utolsómenedékmég nem sajna
mert mi a gond? a nicked se túl sokl jót árul el ... ha gondolod, írd le, szívesen olvasom!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:10inkább szerencsére, hányoznál
inkább szerencsére, hányoznál
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:10Idézet tőle: RakétaAmúgy nem is foglamazok túl egyszerűen. És a magyarnyelv adta szabad szórendel is erősen élek, a szabályok és a mondanó értleme betatása mellet. És erősen, a szóbeli foglamazást és retorikát vittem/visszem át, az írót szövegbe.
hát azért na ... mondjuk úgy, h nem igazán értek egyet, aztán oké 🙂
Idézet tőle: RakétaAmúgy nem is foglamazok túl egyszerűen. És a magyarnyelv adta szabad szórendel is erősen élek, a szabályok és a mondanó értleme betatása mellet. És erősen, a szóbeli foglamazást és retorikát vittem/visszem át, az írót szövegbe.
hát azért na ... mondjuk úgy, h nem igazán értek egyet, aztán oké 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:07még nem sajna
még nem sajna
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:00jó, hogy már tudok rólad vlamit..
azt hittem elvesztél
jó, hogy már tudok rólad vlamit..
azt hittem elvesztél
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 12:59bejöttem, és nem láttalak, csak kintről...:D
bejöttem, és nem láttalak, csak kintről...:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 12:58Idézet tőle: delia0Utolsómenedék, hogy tudsz mindig így eltünni? mire bejövök nem vagy...
itt vagyok bammeg 😛
Idézet tőle: delia0Utolsómenedék, hogy tudsz mindig így eltünni? mire bejövök nem vagy...
itt vagyok bammeg 😛
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 12:54sziaaa
sziaaa
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 12:53Utolsómenedék, hogy tudsz mindig így eltünni? mire bejövök nem vagy...
Utolsómenedék, hogy tudsz mindig így eltünni? mire bejövök nem vagy...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.20., 17:39de szeretem ezt a számot 🙂 köszi
de szeretem ezt a számot 🙂 köszi