OFF
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.25., 20:55Idézet tőle: lola"Ne félj a vihartól,hanem tanulj meg táncolni az esőben."
Nem félek a vihartól, és táncolni sem tudok. 🙂 Na akkor mi van?
Idézet tőle: lola"Ne félj a vihartól,hanem tanulj meg táncolni az esőben."
Nem félek a vihartól, és táncolni sem tudok. 🙂 Na akkor mi van?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.25., 20:30Vagy féltucat ember élete volt már a kezemben, volt hogy szó legszorosabb értelmében, amióta nem vagyok vegetáriánus. - de szerintem nem ezen múlt.
Vagy féltucat ember élete volt már a kezemben, volt hogy szó legszorosabb értelmében, amióta nem vagyok vegetáriánus. - de szerintem nem ezen múlt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:27kössz, de nem lola, viszont a ludakat mar tereltem.tudod van aki nem eszik húst.Nem voltam soha kacsrajongó, csak a vadkacsát szerettem jobban.
Kertesházban élsz ?
kössz, de nem lola, viszont a ludakat mar tereltem.tudod van aki nem eszik húst.Nem voltam soha kacsrajongó, csak a vadkacsát szerettem jobban.
Kertesházban élsz ?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.25., 20:24Nekem volt egy telefonszám a mobilomban (hova lett???) az valakié, aki ismer valakit, aki megint ismer valakit, akit fel kellett volna hívnom. B@szusskulcs. Azaz első telefon szám sincs meg. :S
Nekem volt egy telefonszám a mobilomban (hova lett???) az valakié, aki ismer valakit, aki megint ismer valakit, akit fel kellett volna hívnom. B@szusskulcs. Azaz első telefon szám sincs meg. :S
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.25., 20:23Pedig imádom a kacsasültet,van hogy én vágom el a nyakát,és imádom azt az érzést amikor elszáll belőle az élet,a vérét meg szinte nyersen eszem meg.Szinte látom a szemében a fájdalmat ahogy gyötrődik,amikor a kés belevág a nyakába...egyszer próbáld ki spell!
Pedig imádom a kacsasültet,van hogy én vágom el a nyakát,és imádom azt az érzést amikor elszáll belőle az élet,a vérét meg szinte nyersen eszem meg.Szinte látom a szemében a fájdalmat ahogy gyötrődik,amikor a kés belevág a nyakába...egyszer próbáld ki spell!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:18csak lola nem adta meg a telszamat, felelotlenseg
csak lola nem adta meg a telszamat, felelotlenseg
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:17az irasom eleg szanalmas lett, de sebaj, lola mar nem erdemel jobbat, nincs itt a jo szó
az irasom eleg szanalmas lett, de sebaj, lola mar nem erdemel jobbat, nincs itt a jo szó
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:16lola
le kell szoknod a kacsasultről.Tudod az egy bekes allat, legy te is olyan mint a kacsa, bekes kacsanapot kivanok minden elő kacsanak.Sok zöldseget kell majd enned nyersen.Persze ha meg mindig szeretnel fogyni.
lola
le kell szoknod a kacsasultről.Tudod az egy bekes allat, legy te is olyan mint a kacsa, bekes kacsanapot kivanok minden elő kacsanak.Sok zöldseget kell majd enned nyersen.Persze ha meg mindig szeretnel fogyni.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.25., 20:15Idézet tőle: lolaMég pár éve január elsején reggel 30-40 sms fogadott ,már egy sem..ez a gáz!
Elég ha csak egy fogad, de az attól legyen, akit szeretsz. 🙂
Idézet tőle: lolaMég pár éve január elsején reggel 30-40 sms fogadott ,már egy sem..ez a gáz!
Elég ha csak egy fogad, de az attól legyen, akit szeretsz. 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.25., 20:10Én valszeg Norbi Update1 recepteket fogok nézegetni szilveszterkor..szánalmas!!(és vicces):DD
Én valszeg Norbi Update1 recepteket fogok nézegetni szilveszterkor..szánalmas!!(és vicces):DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 19:51attinak
Sugababes - Push the button
http://www.youtube.com/watch?v=ZY3bcc-cKwo
tetszik?
attinak
Sugababes - Push the button
tetszik?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 19:41o volt zartosztalyon is ha jol tudom kiss tibor meg egy evig rehabon
o volt zartosztalyon is ha jol tudom kiss tibor meg egy evig rehabon
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 19:28es mi volt a keresed a Jezuskatol atti?
es mi volt a keresed a Jezuskatol atti?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.25., 18:23Most meg miért nem? (Mintha tudnám álltalában, hogy miért nem. PsszT!)
De ha már magaddal sem állsz szóba, az azért ... . :S
Most meg miért nem? (Mintha tudnám álltalában, hogy miért nem. PsszT!)
De ha már magaddal sem állsz szóba, az azért ... . :S
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.25., 18:09nem fogok magammal beszélgetni.
nem fogok magammal beszélgetni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 09:12http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SPdBTnTn7RM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SPdBTnTn7RM
Idézet tőle: Napszemü ekkor: 2012.12.24., 22:04Najó mostmár igazából min'egy, mert sikerült az mms-em meghallgatni annak akinek szántam.... 🙂 és most könnyezek az örömtől
Najó mostmár igazából min'egy, mert sikerült az mms-em meghallgatni annak akinek szántam.... 🙂 és most könnyezek az örömtől
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.24., 21:59A téli napforduló az északi féltekén december 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig június 21-én (esetenként 22-én vagy 20-án).
Már egyre hosszabbak a nappalaink. - rossz hír ez egy éjjeli bagolynak. 😉
A téli napforduló az északi féltekén december 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig június 21-én (esetenként 22-én vagy 20-án).
Már egyre hosszabbak a nappalaink. - rossz hír ez egy éjjeli bagolynak. 😉
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.24., 21:42Atti! Ha ez nekünk szólt, a válasz hogy nem lehetsz tanú, mert arra kijelölt személyek vannak, de meghívhatunk.. 🙂 Rengetegen lesznek ott rajtunk kívül, akár még az öt főt is elérheti. :))
Atti! Ha ez nekünk szólt, a válasz hogy nem lehetsz tanú, mert arra kijelölt személyek vannak, de meghívhatunk.. 🙂 Rengetegen lesznek ott rajtunk kívül, akár még az öt főt is elérheti. :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 20:02:DDDDD
:DDDDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 14:17Idézet tőle: utolsómenedékééddiii 😛 boldogot.. ilyet is meg olyat is.. 😉 meg ünnepeket is.. 🙂
ennyi telik most -,-
kösziii 🙂 Neked is Boldog és Békés karácsonyt kívánok! :))
ennyi pont elég 🙂
Idézet tőle: utolsómenedékééddiii 😛 boldogot.. ilyet is meg olyat is.. 😉 meg ünnepeket is.. 🙂
ennyi telik most -,-
kösziii 🙂 Neked is Boldog és Békés karácsonyt kívánok! :))
ennyi pont elég 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 13:30de azert kiadtad magadbol
de azert kiadtad magadbol
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 13:25ééddiii 😛 boldogot.. ilyet is meg olyat is.. 😉 meg ünnepeket is.. 🙂
ennyi telik most -,-
ééddiii 😛 boldogot.. ilyet is meg olyat is.. 😉 meg ünnepeket is.. 🙂
ennyi telik most -,-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 12:31Brendi
Mielott korhazba kerultem volna megittam egy uveg arcszeszet.Inni csak modjaval.Meg csinaltam egy ket hulyesget, de hat csak ennyit tudtak belolem is "kihuzni" a pszichiaterek.Kinomba elkezdtem mondani a dolgaimat, mert nem akartak engedni, utana sokkal kezsegesebbek voltak velem vizitnel.
Brendi
Mielott korhazba kerultem volna megittam egy uveg arcszeszet.Inni csak modjaval.Meg csinaltam egy ket hulyesget, de hat csak ennyit tudtak belolem is "kihuzni" a pszichiaterek.Kinomba elkezdtem mondani a dolgaimat, mert nem akartak engedni, utana sokkal kezsegesebbek voltak velem vizitnel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 10:07Köszönöm, Köszönöm!
Mindenkinek Boldog Békés karácsonyt kívánok!!
Köszönöm, Köszönöm!
Mindenkinek Boldog Békés karácsonyt kívánok!!
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.23., 21:45Kép/két éve történt. Voltam kint Londonban oda jött, egy lány mert "szemet cseréltem vele", gyönyörű félvér indaia karcsú (szegények gondolom azóta lefagyott a vesélye, mert egy tenyér szélesen a késő őszben nem volt rajta semmi, addig ért a kabátja.) Olyan szép volt, hogy ohhhh ... a többit majd máskor.
Kép/két éve történt. Voltam kint Londonban oda jött, egy lány mert "szemet cseréltem vele", gyönyörű félvér indaia karcsú (szegények gondolom azóta lefagyott a vesélye, mert egy tenyér szélesen a késő őszben nem volt rajta semmi, addig ért a kabátja.) Olyan szép volt, hogy ohhhh ... a többit majd máskor.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.23., 21:16Öreg Sam!
http://www.youtube.com/watch?v=gwlxxGckuIs
Mindenkinek sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Öreg Sam!
http://www.youtube.com/watch?v=gwlxxGckuIs
Mindenkinek sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.23., 20:24Hogy lett itt a PEACE-ből, egy piece of shit?
HAPPY ... egy nagy ló...
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Hogy lett itt a PEACE-ből, egy piece of shit?
HAPPY ... egy nagy ló...
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 19:40mit igyak?
en tisztelem a szuleimet es szeretem oket.
az latszik hogy bator vagy
mit igyak?
en tisztelem a szuleimet es szeretem oket.
az latszik hogy bator vagy
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.23., 19:37Szeresd az anyukádat!
Tanulj meg írni (nem inni, az már megy neked) Ilyen írással nem mernék egy mondatot leírni sehová.
Szeresd az anyukádat!
Tanulj meg írni (nem inni, az már megy neked) Ilyen írással nem mernék egy mondatot leírni sehová.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 19:33en ne iszok Brendi colajabol, o nem cica hanem ordogfiokanak alcazott dzsigolo, aki teged kerget itt, de en elnezem neki, mert a Brendit szeretem
en ne iszok Brendi colajabol, o nem cica hanem ordogfiokanak alcazott dzsigolo, aki teged kerget itt, de en elnezem neki, mert a Brendit szeretem