Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 166 / 202Következő

én az ajándékra pályázok....bár most lehet kapok :DD esetleg holnapra egy fájdalom csillapítót kérek...azt még meg tudom fizetni 😀

édi pm

mindjárt itt vagy Atti, már kész a koktél 🙂 nekem már hatott is, nem fáj már semmi:)

🙂

mer nekem elfogytak a gyógyszereim és ünnepek vannak ...vettem volna...:/ 🙂

még nem tom, megnézem mim van... nem pesti. miért?

milyen gyógyszer 🙂 ? pesti vagy ?

:DD nagyon ritka. szerencsére. örököltem.ahhoz keverni kéne a piát. én gyógyszerre gondoltam, amitől kicsit jobb lesz, remélem.

utána még a fejed is fog..:)

nekem még bírja, és lehet csinálok egy kis koktélt, ha a pia nem használ...

semmi csak valami fáj...

uhh nekem a piát már nem nagyon bírja a gyomrom...meg a kábultságot se szeretem....akkor már inkább nyugtató párti vagyok

amugy mi a baj ?

én meg szenvedek magamban, próbálom enyhíteni egy kis vörösborral, nincs itthon semmi erős pia 🙁 pedig erre nagyon erős kéne....

:DDD

Atti megint eltűntél....

.

.

.

csak a dokik szerint

szerencsére te mindenkit elfogadsz, ez a fotos es semmi több, az önbizalom egy fontos dolog

nem kell többször mondanod, ágyőő

szép kacsákat rajzolsz?

látom egyre kevésbé szeretsz engem, tudod ez igy nem szép tőled:)

Rajzoljál kacsákat és cicákat. Tudod jó lola is holtig tanul(főleg a rajzot). Aztán megeheted őket, vagy kitörlheted velük a ...

Így van! Akinek kellesz, annak pont így vagy tökéletes. 🙂

Rajtam?Ugyan mit?Akinek kell,jó vagyok így is!A többi nem számít.

Magamban nem én beszélgetek hanem harmony, meg talán egyes kamunickek

lola

rajtad van mit tolerálni, de látom előbb utóbb kifogytok a szavakból, kezdjetek el rajzolni

Igazad van.

Hagyd már... olyan jól elbeszélget magában....

Talán Neked kellene,nem?

szia

mennem kell sziasztok 🙂 további jó szórakozást 😀

:DDD

igazad van atti, szerintem is a retikürjével lesznek a gondok.már ha jobban megnézi őt az ember.

hát nem tehetek róla egyszerűen nem megy nekem a lazítás....

bizony a körtefák mostanában főleg nem nagyon tudnak gondolkodni...sztem hagyd tavaszra a sulit, (is) hátha felébredsz addigra 🙂

a sok gondolkozás megárt egyeseknek, én amugy sem szeretek agyalni, megszoktam a kényelmet, persze egy sulit minimum szeretnék elvégezni

ez is jó hely szerintem, itt is lehet gondolkodni, csak megint ismételném magam, túlzásba nem szabad vinni

lehet Atti, voltam már pár buliban, stb, de mindig a saját gondolataimra tudtam csak figyelni, pl: hogy nézek ki, miért néznek...szal nem vok könnyű eset...ráadásul én tényleg selejt vok, minden értelemben ami csak létezik 🙂 ezen nem lehet változtatni...minden este eszembe jutnak olyan dolgok amik már vagy 20 éve történtek, és azon agyalok...de frisseken is ...

de számára még nem jött el ez az idő, de maradt még pár kromoszómája erre

lola

szólj Brendon barátodnak hogy tanuljon meg tolerálni saját magát

nah az én 8-10 kromoszómám pont selejtes...mehetek én jókedélyű emberek közé ott is olyan vok mint egy ló......sz :((

mert szeretem olvasni.

engem jobban érdekel amit írsz..még ha nem is mindig válaszolok, vagy írok rá 🙂

sziasztok!

ismét itt vannak a hétköznapok, már a boltok is nyitva vannak... 🙂 még a szilveszter van hátra és végre vége az idei évnek!

elsore kemeny, utana gyonyoru, majd tul edes, majd pedig keseredes. Mi az? leirt szavak.

Idézet tőle: harmony

http://www.youtube.com/watch?v=lDo4Miyk5wU

CraZinesS is WILLLDDD !!!

Mindenki őrüljön meg

Rendi 😉

Csak utánad.

http://www.youtube.com/watch?v=lDo4Miyk5wU

CraZinesS is WILLLDDD !!!

Mindenki őrüljön meg

attitetszik a legújabb költeményem a verstopicban?

tetszik az idézeted lola

Mit és nem működik a face-es linked?

ElőzőOldal 166 / 202Következő