OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:12atti
Te tudsz ilyenkor biciklizni? Mármint ittasan?
atti
Te tudsz ilyenkor biciklizni? Mármint ittasan?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 19:18könnyű annak beszélni aki nem szed gyógyszert
könnyű annak beszélni aki nem szed gyógyszert
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 19:15Mindenki legyen a legboldogabb!!De én csak egészséget szeretnék..ha az van ,akkor minden van.
Mindenki legyen a legboldogabb!!De én csak egészséget szeretnék..ha az van ,akkor minden van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 19:13kedves tőled atti
rakjl már be valami zenét a zenetopicba is, netán valami elektronikusat is ismersz?
kedves tőled atti
rakjl már be valami zenét a zenetopicba is, netán valami elektronikusat is ismersz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 19:12én internetezek, majd a szüleimmel tv-zni fogok
örülök lola hogy ilyen jól érzed magad, nekem nincs fürdősóm
én internetezek, majd a szüleimmel tv-zni fogok
örülök lola hogy ilyen jól érzed magad, nekem nincs fürdősóm
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 19:03Belefeküdtem egy nagy kád forró habos illatos vízbe,zenét hallgattam közben,lehunytam a szemem,és arra gondoltam,mit szeretnék 2013-ban...nem iszom alkoholt és nem zabálok össze-vissza..Ti mit csináltok?
Belefeküdtem egy nagy kád forró habos illatos vízbe,zenét hallgattam közben,lehunytam a szemem,és arra gondoltam,mit szeretnék 2013-ban...nem iszom alkoholt és nem zabálok össze-vissza..Ti mit csináltok?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:57Neked is Mária, jó filmezést 🙂
Neked is Mária, jó filmezést 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:56BUÉK Nektek is, én most megyek filmet nézni.
BUÉK Nektek is, én most megyek filmet nézni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:55köszönöm Neked is boldog új évet 🙂 vagy inkább boldogabbat...:)
köszönöm Neked is boldog új évet 🙂 vagy inkább boldogabbat...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:53buék neked is
buék neked is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:52szívesen :DDD
szívesen :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:51majd ha te iszod meg amit meghagy
majd ha te iszod meg amit meghagy
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:49áhh dehogy, vagy ha még is, ahhoz nekünk nincs közünk:) nem gondolod?
áhh dehogy, vagy ha még is, ahhoz nekünk nincs közünk:) nem gondolod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:47csak nehogy túlsok jusson belőle
csak nehogy túlsok jusson belőle
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:45jajj, mán körtefa, biztos jut belőle, annak akinek kell, nem értem miért beszélsz bele mindenbe....
jajj, mán körtefa, biztos jut belőle, annak akinek kell, nem értem miért beszélsz bele mindenbe....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:37atti
te mennyit iszol? egy rekesszel vagy kettővel? hátha Évának is jut belőle
atti
te mennyit iszol? egy rekesszel vagy kettővel? hátha Évának is jut belőle
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 18:05lola
hogy állsz a fogyással?
lola
hogy állsz a fogyással?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 15:18hát, most megint nem tudom, bízzak-e a búrában, vagy ne?
hát, most megint nem tudom, bízzak-e a búrában, vagy ne?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 15:10csendben leszek.
csendben leszek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 15:10köszi körtefa...tényleg illik hozzám ez a zene most :DD
a többi nem számít.
köszi körtefa...tényleg illik hozzám ez a zene most :DD
a többi nem számít.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 13:36atti nincs itt
biztos elment nayokat sétálni
küldök neked egy dalt - Frank Zappa - mr. green genes
http://www.youtube.com/watch?v=6ujFL-hhh_Y
atti nincs itt
biztos elment nayokat sétálni
küldök neked egy dalt - Frank Zappa - mr. green genes
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 13:03http://www.youtube.com/watch?v=fLi6dIC9FbA
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 09:44Idézet tőle: BrendonIdézet tőle: attiAzt vázoltam,ketten priviztek titkosan,mi meg csak izgulunk,hogy mi van
Nem előletek titkolózunk, van annak más oka is. 🙂 De köszi az aggódást. Immár fél éve privizünk "titkosan"
már fél év eltelt?!? :O
Idézet tőle: BrendonIdézet tőle: attiAzt vázoltam,ketten priviztek titkosan,mi meg csak izgulunk,hogy mi van
Nem előletek titkolózunk, van annak más oka is. 🙂 De köszi az aggódást. Immár fél éve privizünk "titkosan"
már fél év eltelt?!? :O
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:52van olyan hogy 4 km fel, és viszel a hátadon rengeteg kilot, talán 40 kg a minimum suly, hogy ennek mi értelme azt nem tudom, na de egy igazi turán már lehet inni eleget, leaglábbis nálam fiatalon előfordult
van olyan hogy 4 km fel, és viszel a hátadon rengeteg kilot, talán 40 kg a minimum suly, hogy ennek mi értelme azt nem tudom, na de egy igazi turán már lehet inni eleget, leaglábbis nálam fiatalon előfordult
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:51szörnyi ha lenne energiád kalapálj rám msnen.. :$
szörnyi ha lenne energiád kalapálj rám msnen.. :$
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:43igy van, muszály sokat inni hogy az ember birja a terhelést
te szoktál túrázni?
igy van, muszály sokat inni hogy az ember birja a terhelést
te szoktál túrázni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:38ágyő atti
hol fogsz szilveszterezni? csak nem otthon? ha lola kacsát eszik akkor te malacsültet
ágyő atti
hol fogsz szilveszterezni? csak nem otthon? ha lola kacsát eszik akkor te malacsültet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:33Brendon neked valójában lesz feleséged?
Brendon neked valójában lesz feleséged?
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.30., 21:31Idézet tőle: attiAzt vázoltam,ketten priviztek titkosan,mi meg csak izgulunk,hogy mi van
Idézet tőle: attiAzt vázoltam,ketten priviztek titkosan,mi meg csak izgulunk,hogy mi van
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:29én is priviztem velük, de azthiszem már nem kellek nekik ott, hát akkor itt
én is priviztem velük, de azthiszem már nem kellek nekik ott, hát akkor itt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 21:24remélem még lélegzel lola, a való életben most a gép előtt ülsz.
remélem még lélegzel lola, a való életben most a gép előtt ülsz.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.30., 21:21Isten igazából a priviken (Brendon) nemis kommunikáltál
Priviken nem kommunikáltam? Nem értem.. :O
Isten igazából a priviken (Brendon) nemis kommunikáltál
Priviken nem kommunikáltam? Nem értem.. :O
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.30., 20:24EGYMILLIÓ SZÁZALÉK... Nem vagyok szerencsétlen alkat, bár ért már szerencsétlenség, de én már-már beteges optimista vagyok, s talán ezért nem szoktam a földön maradni, ha netán oda kerülök 🙂 Jó lesz a 2013-as év... Lesz szerelem, boldogság, vidámság, miegymás. Februárban elmegyek egy jó disznóvágásra sült vért enni, s az majd ad kis energiát is a nehézségekhez. :)))
EGYMILLIÓ SZÁZALÉK... Nem vagyok szerencsétlen alkat, bár ért már szerencsétlenség, de én már-már beteges optimista vagyok, s talán ezért nem szoktam a földön maradni, ha netán oda kerülök 🙂 Jó lesz a 2013-as év... Lesz szerelem, boldogság, vidámság, miegymás. Februárban elmegyek egy jó disznóvágásra sült vért enni, s az majd ad kis energiát is a nehézségekhez. :)))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.30., 20:19Minden évben vannak olyanok, akik kikerülnek a kosarunkból, s minden évben vannak olyanok akik belekerülnek. Nem furcsa ez, s az életen nem is kell annyit töprengeni. Én is lezárom a 2012-es évet, de nem haraggal, hisz az utamba sodorta a szerelmem, így a legszebb évemnek is mondhatom.
Minden évben vannak olyanok, akik kikerülnek a kosarunkból, s minden évben vannak olyanok akik belekerülnek. Nem furcsa ez, s az életen nem is kell annyit töprengeni. Én is lezárom a 2012-es évet, de nem haraggal, hisz az utamba sodorta a szerelmem, így a legszebb évemnek is mondhatom.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.30., 20:16Úgy érzem,ezzel az év végével nem csak az évet zárom le,de sok dolog van,amit le kell hogy zárjak,és ez nem egy illetőt érint,hanem úgy érzem,sok olyan ember van ,aki úgy gondolom,nem kíváncsi Rám,sajnos megtapasztaltam ebben az egy hétben,nagyon szarul esett,de rájöttem,a dolgokat nem kell erőltetni sajnos:( Jó lesz lezárni ezt az évet...
Úgy érzem,ezzel az év végével nem csak az évet zárom le,de sok dolog van,amit le kell hogy zárjak,és ez nem egy illetőt érint,hanem úgy érzem,sok olyan ember van ,aki úgy gondolom,nem kíváncsi Rám,sajnos megtapasztaltam ebben az egy hétben,nagyon szarul esett,de rájöttem,a dolgokat nem kell erőltetni sajnos:( Jó lesz lezárni ezt az évet...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:24atti
Te hol fogsz szilveszterezni?
atti
Te hol fogsz szilveszterezni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:14:DDD
nah megyke Atti, jó légy 🙂
:DDD
nah megyke Atti, jó légy 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:05háát érdekes lenne, sztem nem sokan maradnánk...és ki tudja, hogy ki lány és ki fiú...akiket én ismerek biztosan, az ő nemüket tudom 🙂 bennük meg is bízok...de sokan ittt....ki fogja bebizonyítani, hogy esetleg nem egy lánnyal, levelezel, ha annak mondja magát, vagy esetleg nem egy fiúval, aki lánynak...remélem érthető :DD
háát érdekes lenne, sztem nem sokan maradnánk...és ki tudja, hogy ki lány és ki fiú...akiket én ismerek biztosan, az ő nemüket tudom 🙂 bennük meg is bízok...de sokan ittt....ki fogja bebizonyítani, hogy esetleg nem egy lánnyal, levelezel, ha annak mondja magát, vagy esetleg nem egy fiúval, aki lánynak...remélem érthető :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 15:48köszi Atti, remélem bejön 🙂
Neked is Boldog Új Évet Kívánok! Boldogabbat mint ez volt :))
köszi Atti, remélem bejön 🙂
Neked is Boldog Új Évet Kívánok! Boldogabbat mint ez volt :))