OFF
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:59halandzsául beszélek, pl kankó, de az mit jelent? Valaki világosítson fel
tényleg ezt álmodtam... szép kerek és elgurult. Na azért ennél bonyolultabb. Túl logikusan álmodok, nemúgy mint a valóságban. Automatikusan
halandzsául beszélek, pl kankó, de az mit jelent? Valaki világosítson fel
tényleg ezt álmodtam... szép kerek és elgurult. Na azért ennél bonyolultabb. Túl logikusan álmodok, nemúgy mint a valóságban. Automatikusan
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:57valaki egy h betűt?
már az álmomban is megmondták, hogy ez nekem megy, minden passzol de nem találom a szavakat
valaki egy h betűt?
már az álmomban is megmondták, hogy ez nekem megy, minden passzol de nem találom a szavakat
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:50buzi kocsi
na azért udvariasan is lehet szépet mondani
mit fog gondolni
nem akarok udvariatlan lenni
megfeleléskényszer
a fenébe elcsesztem
r miért nem írsz?
buzi kocsi
na azért udvariasan is lehet szépet mondani
mit fog gondolni
nem akarok udvariatlan lenni
megfeleléskényszer
a fenébe elcsesztem
r miért nem írsz?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:46Szép munka, vajon a festő mennyit kapott érte? Eredetileg zöld volt. Ráférne egy festés ---> FB
Szép munka, vajon a festő mennyit kapott érte? Eredetileg zöld volt. Ráférne egy festés ---> FB
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 04:59Èn szeretnék drogozni és jól betépni
Èn szeretnék drogozni és jól betépni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 01:05szilvretyszeteri buli van, most van a tv-ben Tina Turner
lola ha nincs férjed és gyereked sem sajnálom, eddig ugy tudtam van, bocsánat
Brendon én nem vagyok drogos, sőt körlüttem ne is legyenek
szilvretyszeteri buli van, most van a tv-ben Tina Turner
lola ha nincs férjed és gyereked sem sajnálom, eddig ugy tudtam van, bocsánat
Brendon én nem vagyok drogos, sőt körlüttem ne is legyenek
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 23:32Spell!
Húzzál már a diliházadba te gyökér.... Nincs is férje.. miről karattyolsz itt? És ha lenne is? Diszkrécióról nem hallottál még te füves szar?
Spell!
Húzzál már a diliházadba te gyökér.... Nincs is férje.. miről karattyolsz itt? És ha lenne is? Diszkrécióról nem hallottál még te füves szar?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.31., 23:19Nem leszek jó fiú!!! - De csak annyira nem, hogy ne éppen, hogy csak ne zárjanak be a sittre.
Nem leszek jó fiú!!! - De csak annyira nem, hogy ne éppen, hogy csak ne zárjanak be a sittre.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 23:18nem rossz lola
hogy állsz a férjeddel és a gyerekeddel?
nem rossz lola
hogy állsz a férjeddel és a gyerekeddel?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 23:03alpár megtámadta a sereget miközbe békeszerződés volt
te vagy az alpári - jó szó topic
alpár megtámadta a sereget miközbe békeszerződés volt
te vagy az alpári - jó szó topic
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 23:02Idézet tőle: kortefakapd be Brendon, te meleg pedofil
De legalább nem füvezek, nem járom az elmegyógyintézetet, sokan szeretnek, és legfőképp VELED ellentétben nem vagyok irígy...
Az üzeneted amúgy meglehetősen alpári....
Idézet tőle: kortefakapd be Brendon, te meleg pedofil
De legalább nem füvezek, nem járom az elmegyógyintézetet, sokan szeretnek, és legfőképp VELED ellentétben nem vagyok irígy...
Az üzeneted amúgy meglehetősen alpári....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 23:02nem vagyok elmebeteg, nézd meg Feldmár András videoját
nem vagyok elmebeteg, nézd meg Feldmár András videoját
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:53kapd be Brendon, te meleg pedofil
kapd be Brendon, te meleg pedofil
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 22:51Idézet tőle: lolaMindjárt éjfél...halljam az újévi fogadalmakat!!
Megfogadom, hogy a szerelmemé leszek örökké... nem csak 13-ban.. 🙂
Idézet tőle: lolaMindjárt éjfél...halljam az újévi fogadalmakat!!
Megfogadom, hogy a szerelmemé leszek örökké... nem csak 13-ban.. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:49nem rossz rakéta, csak dolgoznod kéne egy uj kocsira
nem rossz rakéta, csak dolgoznod kéne egy uj kocsira
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 21:16Idézet tőle: lolaFél vegetáriánusok..na neee,hát akkor én is az vagyok...
Na de mennyi ilyen van GYERELEJÓISTEN. :))
Az én szememben csak az a HITELES és nem álszent vegetáriánus, aki már hosszú évek óta stabilan csak növényeken él. Na mondjuk ezek az emberek igen rossz bőrben szoktak lenni ismertem 5 ilyet, hát elég lett volna a tüdőröngenre beküldenie egy sima melkas fényképet. És hát mindegyik mentális bajokkal küszködött. Szóval ők valóban vegák voltak, de meg is látszott rajtuk. A többi meg a szememben nem igazi vega.
A fél vega meg nyilván mikor van pénze nem vega, ha nincs akkor az. 🙂
Idézet tőle: lolaFél vegetáriánusok..na neee,hát akkor én is az vagyok...
Na de mennyi ilyen van GYERELEJÓISTEN. :))
Az én szememben csak az a HITELES és nem álszent vegetáriánus, aki már hosszú évek óta stabilan csak növényeken él. Na mondjuk ezek az emberek igen rossz bőrben szoktak lenni ismertem 5 ilyet, hát elég lett volna a tüdőröngenre beküldenie egy sima melkas fényképet. És hát mindegyik mentális bajokkal küszködött. Szóval ők valóban vegák voltak, de meg is látszott rajtuk. A többi meg a szememben nem igazi vega.
A fél vega meg nyilván mikor van pénze nem vega, ha nincs akkor az. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 21:15nem te kacsa vagy
nem te kacsa vagy
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 21:09Ja...nem a vegánok,akik nem esznek olyat aminek arca van?Mintha egy filmben láttam volna...és mi az ami hús,de nincs arca? Vagy a tojás számít csak annak?
Ja...nem a vegánok,akik nem esznek olyat aminek arca van?Mintha egy filmben láttam volna...és mi az ami hús,de nincs arca? Vagy a tojás számít csak annak?
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 21:08Lola! Találtam ezt hátha rájössz ki nem eszik arcos kaját 🙂
Vegánok: semmilyen állati eredetű ételt nem vesznek magukhoz. Ovo-vegetáriánusok: tojást is fogyasztanak. Lakto-vegetáriánusok: tej és tejtermékek is szerepelhetnek étrendjükben. Ovo-lakto vegetáriánusok: megengedett a tojás, a tej, és különféletejtermékek. Szemi-vegetáriánusok (fél-vegetáriánusok): időnként halat és csirkehúst is esznek. Nyersevők: csak feldolgozatlan növények kerülnek asztalukra. Gyümölcsevők: kizárólag gyümölcsöt fogyasztanak Makrobiotikusok: Megkülönböztetnek jin- és jang-táplálékokat és ezek megfelelő egyensúlyára törekednek.
Lola! Találtam ezt hátha rájössz ki nem eszik arcos kaját 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 21:07látom még mindig poénkodsz, figyelemmel folytatom, mondhanám nagyon egyedi
látom még mindig poénkodsz, figyelemmel folytatom, mondhanám nagyon egyedi
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 21:03Idézet tőle: lolaAzt hogy hívják aki nem eszik meg semmit aminek arca van??
Hát a vegák ilyesmik ha jól tudom... de pontosabbat csak a "szakik " adhatnak De máris eszembe jutott egy kis vega nem vega háború. 🙂
Mindig is irritált az, hogy vegák között nem lehet úgy húsféléket fogyasztani, hogy ne szóljanak be, és ne vegyék el az ember étvágyát. Ez sajnos gyakori probléma az a jellemzőbb, hogy az én ételemet illetik méltatlan szavakkal. Ritkán tudok olyan asztalnál ülni, ahol a kölcsönös megbecsülés elfogadás kerülne előtérbe. Amúgy a növényzabálók számtalan esetben leereszkednek az én alantas húsfaló szintemre egy tivornya erejéig. Mindeközben divatos szavakat suttognak varázsigeként, hogy miért nem vegánok, csak ovo-lakto, vagy éppen szemi-vegák. 🙂
Idézet tőle: lolaAzt hogy hívják aki nem eszik meg semmit aminek arca van??
Hát a vegák ilyesmik ha jól tudom... de pontosabbat csak a "szakik " adhatnak De máris eszembe jutott egy kis vega nem vega háború. 🙂
Mindig is irritált az, hogy vegák között nem lehet úgy húsféléket fogyasztani, hogy ne szóljanak be, és ne vegyék el az ember étvágyát. Ez sajnos gyakori probléma az a jellemzőbb, hogy az én ételemet illetik méltatlan szavakkal. Ritkán tudok olyan asztalnál ülni, ahol a kölcsönös megbecsülés elfogadás kerülne előtérbe. Amúgy a növényzabálók számtalan esetben leereszkednek az én alantas húsfaló szintemre egy tivornya erejéig. Mindeközben divatos szavakat suttognak varázsigeként, hogy miért nem vegánok, csak ovo-lakto, vagy éppen szemi-vegák. 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 21:00Ja, én is csinálok holnap lencsét,bár a kutya sem eszi meg,de hát ha ez kell,hogy pénzem legyen,én megcsinálom...hülye babona...
Ja, én is csinálok holnap lencsét,bár a kutya sem eszi meg,de hát ha ez kell,hogy pénzem legyen,én megcsinálom...hülye babona...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:53atti tudom hogy neked nem megy annyira az angol, vagy van nyelvvizsgád?
ünnepi kviz neked, lola amit neki szántem nem töltötte ki
forditsd le azt hogy : te mindenhol
atti tudom hogy neked nem megy annyira az angol, vagy van nyelvvizsgád?
ünnepi kviz neked, lola amit neki szántem nem töltötte ki
forditsd le azt hogy : te mindenhol
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 20:50Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy ők még olyanok voltak mint emberben a csecsemők...na azt nem bírnám megenni..
Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy ők még olyanok voltak mint emberben a csecsemők...na azt nem bírnám megenni..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:43lola
neked aztán van humorod
lola
neked aztán van humorod
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 20:40e volt oda fektetve,persze nem éltek már..
Még jóóó képzeld már ott röfögtek volna a húsok között :))))
e volt oda fektetve,persze nem éltek már..
Még jóóó képzeld már ott röfögtek volna a húsok között :))))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 20:38Na áttekertem ma egész Budapestet, s láttam a készülődést mindenfelé, de igazán ilyenkor is nagy hangulat a Széll Kálmán téren van (Moszkva tér) ahol jó kis zenéket kever a DJ, és Millenárison is nagy a készülődés, de igazából a Nyugatinál és az Oktogonnál, meg a Blahán is pokoli már a tömeg. Nagyon jó a feeling ilyenkor Pesten, mert mégis csak mindenki kimegy az utcára szinte. Sok a tüzijáték, sok a trombita... :)) De itthon jobb... Sok okból. Melegebb van, olcsóbb a pia, kaja, itt a szerelmem, és ha elálmosodom, máris eldőlhetek :)))
Na áttekertem ma egész Budapestet, s láttam a készülődést mindenfelé, de igazán ilyenkor is nagy hangulat a Széll Kálmán téren van (Moszkva tér) ahol jó kis zenéket kever a DJ, és Millenárison is nagy a készülődés, de igazából a Nyugatinál és az Oktogonnál, meg a Blahán is pokoli már a tömeg. Nagyon jó a feeling ilyenkor Pesten, mert mégis csak mindenki kimegy az utcára szinte. Sok a tüzijáték, sok a trombita... :)) De itthon jobb... Sok okból. Melegebb van, olcsóbb a pia, kaja, itt a szerelmem, és ha elálmosodom, máris eldőlhetek :)))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 20:37Majd hánytok mint a lakodalmas kutya....reggel a SPAR-ban a húspultban láttam,kb 6-8 kis picike malac be volt oda fektetve,persze nem éltek már...hát jó ideig nem tudtam levenni a szemem róluk,nem tudom az okát,hogy miért,csak néztem őket..
Majd hánytok mint a lakodalmas kutya....reggel a SPAR-ban a húspultban láttam,kb 6-8 kis picike malac be volt oda fektetve,persze nem éltek már...hát jó ideig nem tudtam levenni a szemem róluk,nem tudom az okát,hogy miért,csak néztem őket..
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 20:35Idézet tőle: atti(...) mindenki iszik össze-vissza
Én ma csak Hubertus 33-at ittam meg pezsgőt, de jön még némi pezsgő. De Algopyrin nem kell, nekem legfeljebb B6 szokott kelleni.. :)))
Idézet tőle: atti(...) mindenki iszik össze-vissza
Én ma csak Hubertus 33-at ittam meg pezsgőt, de jön még némi pezsgő. De Algopyrin nem kell, nekem legfeljebb B6 szokott kelleni.. :)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:30algopirin mire kell, nem valami haspuffadás gátló kellene?
algopirin mire kell, nem valami haspuffadás gátló kellene?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:25én csak szójavirslit eszek, de abból is a vegabondosat, én ilyenkor normális kajákat eszek, virsli a hotdogba jó, az meg még se magyar szilveszter, szóval nálam elmarad ugy mint általában mindig, sőt lencsét és egyebet sem eszek
bizonyára jelentős információ volt többet esetben is
én csak szójavirslit eszek, de abból is a vegabondosat, én ilyenkor normális kajákat eszek, virsli a hotdogba jó, az meg még se magyar szilveszter, szóval nálam elmarad ugy mint általában mindig, sőt lencsét és egyebet sem eszek
bizonyára jelentős információ volt többet esetben is
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.31., 20:22Nálunk minden másnap van virsli...nekem az nem különleges kaja.A szendvicstől meg már hányingerem van.
Nálunk minden másnap van virsli...nekem az nem különleges kaja.A szendvicstől meg már hányingerem van.