Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 164 / 202Következő

halandzsául beszélek, pl kankó, de az mit jelent? Valaki világosítson fel

tényleg ezt álmodtam... szép kerek és elgurult. Na azért ennél bonyolultabb. Túl logikusan álmodok, nemúgy mint a valóságban. Automatikusan

valaki egy h betűt?

már az álmomban is megmondták, hogy ez nekem megy, minden passzol de nem találom a szavakat

buzi kocsi

na azért udvariasan is lehet szépet mondani

mit fog gondolni

nem akarok udvariatlan lenni

megfeleléskényszer

a fenébe elcsesztem

r miért nem írsz?

Szép munka, vajon a festő mennyit kapott érte? Eredetileg zöld volt. Ráférne egy festés ---> FB

Èn szeretnék drogozni és jól betépni

szilvretyszeteri buli van, most van a tv-ben Tina Turner

lola ha nincs férjed és gyereked sem sajnálom, eddig ugy tudtam van, bocsánat

Brendon én nem vagyok drogos, sőt körlüttem ne is legyenek

.

.

.

.

Még jó, hogy ez nem a Karácsony, az a bÉKe és szeretet ünnepe. :S Nem a szilvretyszter.

Mondom én,hogy ez diliház...

Spell!

Húzzál már a diliházadba te gyökér....    Nincs is férje.. miről karattyolsz itt? És ha lenne is? Diszkrécióról nem hallottál még te füves szar?

Nem leszek jó fiú!!! - De csak annyira nem, hogy ne éppen, hogy csak ne zárjanak be a sittre.

nem rossz lola

hogy állsz a férjeddel és a gyerekeddel?

alpár megtámadta a sereget miközbe békeszerződés volt

te vagy az alpári - jó szó topic

Idézet tőle: kortefa

kapd be Brendon, te meleg pedofil

De legalább nem füvezek, nem járom az elmegyógyintézetet, sokan szeretnek, és legfőképp VELED  ellentétben nem vagyok irígy...

Az üzeneted amúgy meglehetősen alpári....

nem vagyok elmebeteg, nézd meg Feldmár András videoját

kapd be Brendon, te meleg pedofil

Idézet tőle: lola

Mindjárt éjfél...halljam az újévi fogadalmakat!!

Megfogadom, hogy a szerelmemé leszek örökké... nem csak 13-ban..  🙂

nem rossz rakéta, csak dolgoznod kéne egy uj kocsira

Mindjárt éjfél...halljam az újévi fogadalmakat!!

Fél vegetáriánusok..na neee,hát akkor én is az vagyok...

Na de mennyi ilyen van GYERELEJÓISTEN.  :)) 

Az én szememben csak az a HITELES és nem álszent vegetáriánus, aki már hosszú  évek óta stabilan csak növényeken él. Na mondjuk ezek az emberek igen rossz bőrben szoktak lenni ismertem 5 ilyet, hát elég lett volna a tüdőröngenre beküldenie egy sima melkas fényképet. És hát mindegyik mentális bajokkal küszködött. Szóval ők valóban vegák voltak, de meg is látszott rajtuk. A többi meg a szememben nem igazi vega.

A fél vega meg nyilván mikor van pénze nem vega, ha nincs akkor az. 🙂

nem te kacsa vagy

Fél vegetáriánusok..na neee,hát akkor én is az vagyok...

Ó hát ezek még "kiskapukat "is kitaláltak maguknak...hát ez jó.

Ja...nem a vegánok,akik nem esznek olyat aminek arca van?Mintha egy filmben láttam volna...és mi az ami hús,de nincs arca? Vagy a tojás számít csak annak?

Lola!  Találtam ezt hátha rájössz ki nem eszik arcos kaját  🙂

• Vegánok: semmilyen állati eredetű ételt nem vesznek magukhoz.
  • Ovo-vegetáriánusok: tojást is fogyasztanak.
  • Lakto-vegetáriánusok: tej és tejtermékek is szerepelhetnek étrendjükben.
  • Ovo-lakto vegetáriánusok: megengedett a tojás, a tej, és különféletejtermékek.
  • Szemi-vegetáriánusok (fél-vegetáriánusok): időnként halat és csirkehúst is esznek.
  • Nyersevők: csak feldolgozatlan növények kerülnek asztalukra.
  • Gyümölcsevők: kizárólag gyümölcsöt fogyasztanak
  • Makrobiotikusok: Megkülönböztetnek jin- és jang-táplálékokat és ezek megfelelő egyensúlyára törekednek.
  • látom még mindig poénkodsz, figyelemmel folytatom, mondhanám nagyon egyedi

Vegaszauruszok..:))

SZILVESZTERI ANIMAL HORROR.  :)))))

Azt hogy hívják aki nem eszik meg semmit aminek arca van??

Hát a vegák ilyesmik ha jól tudom... de pontosabbat csak a "szakik " adhatnak  De máris eszembe jutott egy kis vega nem vega háború.  🙂

Mindig is irritált az, hogy vegák között nem lehet úgy húsféléket fogyasztani, hogy ne szóljanak be, és ne vegyék el az ember étvágyát. Ez sajnos gyakori probléma az a jellemzőbb, hogy az én ételemet illetik méltatlan szavakkal. Ritkán tudok olyan asztalnál ülni, ahol a kölcsönös megbecsülés elfogadás kerülne előtérbe. Amúgy a növényzabálók számtalan esetben leereszkednek az én alantas húsfaló szintemre egy tivornya erejéig. Mindeközben divatos szavakat suttognak varázsigeként, hogy miért nem vegánok, csak ovo-lakto, vagy éppen szemi-vegák.  🙂

Fénykép

Jaj most épp találtam egy képet a face-en,muszály veletek megosztanom....épp erről írtam.

Ja, én is csinálok holnap lencsét,bár a kutya sem eszi meg,de hát ha ez kell,hogy pénzem legyen,én megcsinálom...hülye babona...

atti tudom hogy neked nem megy annyira az angol, vagy van nyelvvizsgád?

ünnepi kviz neked, lola amit neki szántem nem töltötte ki

forditsd le azt hogy : te mindenhol

Hát a disznót ledöfni szokták,nehéz lenne elnyiszitálni a torkát mint egy csirkének..

Azt hogy hívják aki nem eszik meg semmit aminek arca van??

Hogy te vághasd el a torkát, mi? :)))

Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy ők még olyanok voltak mint emberben a csecsemők...na azt nem bírnám megenni..

Hát ha éltek volna,lehet hogy vettem volna egyet...

lola

neked aztán van humorod

e volt oda fektetve,persze nem éltek már..

Még jóóó  képzeld már ott röfögtek volna a húsok között  :))))

Na áttekertem ma egész Budapestet, s láttam a készülődést mindenfelé, de igazán ilyenkor is nagy hangulat a Széll Kálmán téren van (Moszkva tér) ahol jó kis zenéket kever a DJ, és  Millenárison is nagy a készülődés, de igazából a Nyugatinál és az Oktogonnál, meg a Blahán is pokoli már a tömeg. Nagyon jó a feeling ilyenkor Pesten, mert mégis csak mindenki kimegy az utcára szinte. Sok a tüzijáték, sok a trombita... :))    De itthon jobb... Sok okból. Melegebb van, olcsóbb a pia, kaja, itt a szerelmem, és ha elálmosodom, máris eldőlhetek  :)))

Majd hánytok mint a lakodalmas kutya....reggel a SPAR-ban a húspultban láttam,kb 6-8 kis picike malac be volt oda fektetve,persze nem éltek már...hát jó ideig nem tudtam levenni a szemem róluk,nem tudom az okát,hogy miért,csak néztem őket..

Idézet tőle: atti

(...) mindenki iszik össze-vissza

Én ma csak Hubertus 33-at ittam meg pezsgőt, de jön még némi pezsgő.  De Algopyrin nem kell, nekem legfeljebb B6 szokott kelleni..  :)))

algopirin mire kell, nem valami haspuffadás gátló kellene?

én csak szójavirslit eszek, de abból is a vegabondosat, én ilyenkor normális kajákat eszek, virsli a hotdogba jó, az meg még se magyar szilveszter, szóval nálam elmarad ugy mint általában mindig, sőt lencsét és egyebet sem eszek

bizonyára jelentős információ volt többet esetben is

Nálunk minden másnap van virsli...nekem az nem különleges kaja.A szendvicstől meg már hányingerem van.

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ÉN ÉS A SZERELMEM!

ElőzőOldal 164 / 202Következő