OFF
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 10:09Zoglói vagyok, amúgy nem titok, csak nem tudtam, hogy ezzen az oldalon (is) írtam már.
Elnézést! Komolyan. De inkább ittasnak tűnsz. :S
Zoglói vagyok, amúgy nem titok, csak nem tudtam, hogy ezzen az oldalon (is) írtam már.
Elnézést! Komolyan. De inkább ittasnak tűnsz. :S
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 09:45valami hasonlót irtal hogy voltál Zuglóban is, nem értettem az összefüggéseket, ki láthatta inne a szőrős seg.. innen a forumról? már megbocsáss, csak vidám kedvemben vagyok
valami hasonlót irtal hogy voltál Zuglóban is, nem értettem az összefüggéseket, ki láthatta inne a szőrős seg.. innen a forumról? már megbocsáss, csak vidám kedvemben vagyok
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 09:40"SEXY... "DRAFT". ;-)"
Aft tudtommal popó. - vagy ennyire rossz lenne az angolom?
Írtam itt az oldalon, hogy zuglói vagyok?
"SEXY... "DRAFT". ;-)"
Aft tudtommal popó. - vagy ennyire rossz lenne az angolom?
Írtam itt az oldalon, hogy zuglói vagyok?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 09:32:DD és ki volt az illető, netán vmi zuglói ismerősöd?
:DD és ki volt az illető, netán vmi zuglói ismerősöd?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 09:25:DDD
:DDD
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 08:57OFF én voltam az aki nem voltam ott,
ott ahol mindenki ott volt.
A teremtésnél.
Én logtam, mert fájt a fejem.
Persze csak papíron,
mert megjött a menzeszem.
Nem mondtam még?
Akkor még angyal voltam és kétnemű.
Hát igen, és még ennél is jobban esendő.
Cserébe ide vágtak a főlre sírni, és inni.
Az utóbbit untam meg előbb.
Na most mi jön?
OFF én voltam az aki nem voltam ott,
ott ahol mindenki ott volt.
A teremtésnél.
Én logtam, mert fájt a fejem.
Persze csak papíron,
mert megjött a menzeszem.
Nem mondtam még?
Akkor még angyal voltam és kétnemű.
Hát igen, és még ennél is jobban esendő.
Cserébe ide vágtak a főlre sírni, és inni.
Az utóbbit untam meg előbb.
Na most mi jön?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 08:08Te gy szóval nagyobb kombót alkottál LÉNYegeT
LÉNYegeT
LÉNYT
LÉNYege
LÉNYeg
egeT
és persze a
LÉT
LÉNYegeT 😉
Te gy szóval nagyobb kombót alkottál LÉNYegeT
LÉNYegeT
LÉNYT
LÉNYege
LÉNYeg
egeT
és persze a
LÉT
LÉNYegeT 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 07:28jó reggelt! köszi Rakéta 🙂 Neked is:)
jó reggelt! köszi Rakéta 🙂 Neked is:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.06., 06:32This has been so MIxED 😉
"csodás" kombó lett... szóval jól "megfogtad" a LÉNYegeT 😛 😉 már csak értenenem kell... vagy másnak 😉
so so so so so...........
SEXY... "DRAFT". 😉
This has been so MIxED 😉
"csodás" kombó lett... szóval jól "megfogtad" a LÉNYegeT 😛 😉 már csak értenenem kell... vagy másnak 😉
so so so so so...........
SEXY... "DRAFT". 😉
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 04:57Egy neuroszinaptikus billentyűzet és monitor kombó - ez az ami előtt azaz inkább felett/körül mindenki szelleme ül 😉 Valaki ezt a kombó egységet csak központi idegrendszernek hívja. 😉 - csak a RidegRendszerEl(e)me tévedés tisztázása véget. 😉
Egy neuroszinaptikus billentyűzet és monitor kombó - ez az ami előtt azaz inkább felett/körül mindenki szelleme ül 😉 Valaki ezt a kombó egységet csak központi idegrendszernek hívja. 😉 - csak a RidegRendszerEl(e)me tévedés tisztázása véget. 😉
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 01:33THX.! Megvolt!
Már egy ideje: Jó reggelt! 😉
Amúgy mindenkinek minden jót! Neked külön is deila, minden jót kívánok!
THX.! Megvolt!
Már egy ideje: Jó reggelt! 😉
Amúgy mindenkinek minden jót! Neked külön is deila, minden jót kívánok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 14:40okés jó éjt 🙂
okés jó éjt 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 14:39ez tetszik a legjobban eddig 🙂 igaz nem rég kezdett javulni, a youtub kopp kopp.. 😀
ez tetszik a legjobban eddig 🙂 igaz nem rég kezdett javulni, a youtub kopp kopp.. 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 14:20az fincsi, azért vigyázz, ne edd magad halálra :DD igyál is kicsit,ki ne száradj 🙂
az fincsi, azért vigyázz, ne edd magad halálra :DD igyál is kicsit,ki ne száradj 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:49🙂 mit főzöl ma Atti?
🙂 mit főzöl ma Atti?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:28:**
itt a jobb, meg a bal...a középet majd otthon :DD tőlem ennyi telik :))
:**
itt a jobb, meg a bal...a középet majd otthon :DD tőlem ennyi telik :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:24:DDD
:DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:17Idézet tőle: attiRólam!
:*
Idézet tőle: attiRólam!
:*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 10:59hehh 😀
hehh 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 10:52oksa 🙂 remélem sokat dolgozol majd 😀
oksa 🙂 remélem sokat dolgozol majd 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 10:50ööö izé.. senki nem lett sehonnan zárolva, vagyis a HELPből mindenki lett velem együtt 🙂
de az én művem. az egész topicot elrejtettem 😀 ez amolyan munkaidős topic lesz a jövőben nem non-stop ://
ööö izé.. senki nem lett sehonnan zárolva, vagyis a HELPből mindenki lett velem együtt 🙂
de az én művem. az egész topicot elrejtettem 😀 ez amolyan munkaidős topic lesz a jövőben nem non-stop ://
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 10:17én is remélem Rakéta...:)
én is remélem Rakéta...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:59jah, köszi Rakéta :))
jah, köszi Rakéta :))
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 08:52Egy már több mint félnapos alaposan kívesézet szana-széjel vágom magam miatti cenzura
"AZONNALI HELP!!!" zárólásról.
Meg egy fársztó éjszakáról.
Egy már több mint félnapos alaposan kívesézet szana-széjel vágom magam miatti cenzura
"AZONNALI HELP!!!" zárólásról.
Meg egy fársztó éjszakáról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:40hmmm...miről maradtam le ?
hmmm...miről maradtam le ?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 05:49http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE
Kurv@ jó ez a szám, csak egy kicsit kispolári, mint a klip is. Egy emberbe szerelmesnek lenni :S
Na jó azért szülőinyomásnak(/elvárásnak) sem engedek, és nem leszek egy k*cs*g. 😀
u.i.: Nem akartam senkit megbántani! Puszi!
Kurv@ jó ez a szám, csak egy kicsit kispolári, mint a klip is. Egy emberbe szerelmesnek lenni :S
Na jó azért szülőinyomásnak(/elvárásnak) sem engedek, és nem leszek egy k*cs*g. 😀
u.i.: Nem akartam senkit megbántani! Puszi!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 19:28🙁
🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 19:08sza(r)varju.. :S én nem hallgathatok zenét sajnos.. ha hallgatok elvisznek a negatív érzések.. még a süss fel naptól is bedühödök :)(
sza(r)varju.. :S én nem hallgathatok zenét sajnos.. ha hallgatok elvisznek a negatív érzések.. még a süss fel naptól is bedühödök :)(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 19:03szia atti.. így utólag tőlem.. boldogabbat ha lehet
szia atti.. így utólag tőlem.. boldogabbat ha lehet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 20:03atti eltünt ez nem oké
atti eltünt ez nem oké
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 19:30oké
oké
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 18:05szia Atti 🙂
szia Atti 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 18:05ON
ON
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 16:01hogy vagy atti? Buék! algopyrin segitetett?
hogy vagy atti? Buék! algopyrin segitetett?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 13:01kakajó... Manó
tudod mi az az obákolni?, csak mert nekem nem válaszoltál
kakajó... Manó
tudod mi az az obákolni?, csak mert nekem nem válaszoltál
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.01., 07:28Én rohangáltam F20-as dg-vel, a régi fogorvosaimnak (is) most szóltam tévedés volt. 😉 Komoly.
Én rohangáltam F20-as dg-vel, a régi fogorvosaimnak (is) most szóltam tévedés volt. 😉 Komoly.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 07:22visszacsatolás.... pár idegsejt magán útra kelt. De azért a skizofrénia nagyon jó.
P is tudja, csak titkolja, mert van önkontrollja.
visszacsatolás.... pár idegsejt magán útra kelt. De azért a skizofrénia nagyon jó.
P is tudja, csak titkolja, mert van önkontrollja.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 07:18ezt jelenti a kankó?
ezt jelenti a kankó?