OFF
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 18:21Valamiért most Te lettél a célpont.Nincs oka szerintem,csak épp ennyi.Ne vedd magadra ,ne válaszolj neki aztán nem fog ő sem.De ne érezd magad hibásnak.
Valamiért most Te lettél a célpont.Nincs oka szerintem,csak épp ennyi.Ne vedd magadra ,ne válaszolj neki aztán nem fog ő sem.De ne érezd magad hibásnak.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.13., 18:19Mária olyan mint spell. Mikor spell szétoffolt mindent, és teljesen sértő módon viselkedett, majd mondtam neki, hogy a minimum az lenne hogy bocsánatot kér, ő is pont azt mondta hogy nem is ő volt. :)) Mária se volt.. Még a végén kitalálja, hogy a szobájában is mi raktunk rendetlenséget, mikor a kamerákat rejtettük el :)))) Istenem, hogy kerültem én ide ...
Mária olyan mint spell. Mikor spell szétoffolt mindent, és teljesen sértő módon viselkedett, majd mondtam neki, hogy a minimum az lenne hogy bocsánatot kér, ő is pont azt mondta hogy nem is ő volt. :)) Mária se volt.. Még a végén kitalálja, hogy a szobájában is mi raktunk rendetlenséget, mikor a kamerákat rejtettük el :)))) Istenem, hogy kerültem én ide ...
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 18:10Szia rotebeete! Ne foglalkozz vele,beteg,nem tudja mit beszél.Ne húzd fel magad..(amúgy én is ilyen vagyok )
Szia rotebeete! Ne foglalkozz vele,beteg,nem tudja mit beszél.Ne húzd fel magad..(amúgy én is ilyen vagyok )
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.13., 17:40Köszi, mária! A helyedben én is visszaszívnám, amit mondtam volna (látom, hogy törlöd a hsz-eidet)... Grat! Így maradj akkor hiteles!
Köszi, mária! A helyedben én is visszaszívnám, amit mondtam volna (látom, hogy törlöd a hsz-eidet)... Grat! Így maradj akkor hiteles!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 17:38
Te azok közé tartozol akik itt engem zaklatnak. és a magánéletemben. Ha egyáltaán egy ember vagy. És a fentebb megszólaló liba szintén ilyen lehet. És még vannak egy páran, a lényeg hogy egy embert tönkretegyenek.
Te azok közé tartozol akik itt engem zaklatnak. és a magánéletemben. Ha egyáltaán egy ember vagy. És a fentebb megszólaló liba szintén ilyen lehet. És még vannak egy páran, a lényeg hogy egy embert tönkretegyenek.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.13., 17:28De hülye vagyok, hogy nem hagyom az egészet a francba... képes valaki felidegesíteni az éteren keresztül... jó nehéz eset vagyok, ez már leesett. De legalább beismerem, hogy igen, érzékeny vagyok, igen, könnyen bepipulok és még azokra is hallgatok, akikre egyáltalán nem kéne. Ez egy szar bordis sajátság, ami ellen egyelőre nem tudok tenni! Lehetne ezen javítani, ez igaz, de kurva nehéz, és nagyon lassan megy - nekem legalábbis.
De hülye vagyok, hogy nem hagyom az egészet a francba... képes valaki felidegesíteni az éteren keresztül... jó nehéz eset vagyok, ez már leesett. De legalább beismerem, hogy igen, érzékeny vagyok, igen, könnyen bepipulok és még azokra is hallgatok, akikre egyáltalán nem kéne. Ez egy szar bordis sajátság, ami ellen egyelőre nem tudok tenni! Lehetne ezen javítani, ez igaz, de kurva nehéz, és nagyon lassan megy - nekem legalábbis.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.13., 17:11Nekem elegem van máriából. Tagadja, amiket leírt. Sértésnek vette, hogy bemásoltam a két nappal ezelőtti hsz-eket privibe... mert én biza kimásoltam őket magamnak és olvasgatom őket... és mikor elolvasom, annyiszor vágok is! azt mondta, ő ezeket nem írta. Menj a francba, mária! Minek kavarnám a szart? Csak meg akartam értetni veled, hogy amit műveltél, az nem helyén való... erre te vagy az áldozat, és én meg a gyökér! Hát köszi szépen!
Nekem elegem van máriából. Tagadja, amiket leírt. Sértésnek vette, hogy bemásoltam a két nappal ezelőtti hsz-eket privibe... mert én biza kimásoltam őket magamnak és olvasgatom őket... és mikor elolvasom, annyiszor vágok is! azt mondta, ő ezeket nem írta. Menj a francba, mária! Minek kavarnám a szart? Csak meg akartam értetni veled, hogy amit műveltél, az nem helyén való... erre te vagy az áldozat, és én meg a gyökér! Hát köszi szépen!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 15:15Azért jövök ide mert itt vannak azok akik kísérleti állatnak néznek, aztán én is nézem őket.Már ammennyi látszik belőlük.
A Gaby nevű egyértelműen iilyen, és még vannak mások is, de nem lehet mondani, mert mire föl, ha egyébként nem mondja meg.
Azért jövök ide mert itt vannak azok akik kísérleti állatnak néznek, aztán én is nézem őket.Már ammennyi látszik belőlük.
A Gaby nevű egyértelműen iilyen, és még vannak mások is, de nem lehet mondani, mert mire föl, ha egyébként nem mondja meg.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.13., 15:12Ne szolj hozzam !=Szolj hozzam !( en mar csak igy veszem )
Ha valaki megpobal a masik emberhez szolni vagy figyelembe reszesiti , esetleg ir neki par jo szot az mar kokemeny manipulacio ? ... ok rendben
Apropo ! kedves Maria te feltetted magadnak azt a kerdest , hogy te esetleg manipulalsz e mas embereket , es ha igen miert ......?
Ne szolj hozzam !=Szolj hozzam !( en mar csak igy veszem )
Ha valaki megpobal a masik emberhez szolni vagy figyelembe reszesiti , esetleg ir neki par jo szot az mar kokemeny manipulacio ? ... ok rendben
Apropo ! kedves Maria te feltetted magadnak azt a kerdest , hogy te esetleg manipulalsz e mas embereket , es ha igen miert ......?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 14:53Te és itt még elég sokan manipulátorok, ne szólj hozzám többet. Ha nekem problémám van semmi közöd hozzá.
Te és itt még elég sokan manipulátorok, ne szólj hozzám többet. Ha nekem problémám van semmi közöd hozzá.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 14:52Két napja teljesen gyanútlanul egy témát indítottam itt. A szándékban semmi sértő nem volt. Olyan emberek támadtak meg, akik itt még két értelmes szót nem szóltak hozzám. A kérdéshez oda nem illő marhaságokat írtak, és sértegettek engem az alkoholizmuson élcelődtek és hogy hülye vagyok és még lehetne sorolni.
A témáról nem volt véleményük. És még vették a bátorságot hogy egy másik oldalon szereplő Mária nevű emberrel azonosítottak engem. Ez személyiségi jogokat sért, akkor bárkit akit Máriának hívnak lehetne ide idézni.
Nem akarom elsorolni kik voltak ezek, de tartsák meg a jó szokásukat, amit eddig, hogy ne szóljanak többé hozzá. Eddig sem hiányzott.
De még egy furcsa dolgot vettem észre, olyan hozzászólásokat is találtam a nevem alatt amiket nem én írtam. Nem nagyon értem, hogy történhet ez meg.
Azért egy nevet kiemelnék, viorika nevű torzszülött az nagyon messze kerüljön el ezentúl, és éles eszét használja más hülyeségek elemezgetésére, és ne engem boncolgasson, mert valagba rúgom.
Két napja teljesen gyanútlanul egy témát indítottam itt. A szándékban semmi sértő nem volt. Olyan emberek támadtak meg, akik itt még két értelmes szót nem szóltak hozzám. A kérdéshez oda nem illő marhaságokat írtak, és sértegettek engem az alkoholizmuson élcelődtek és hogy hülye vagyok és még lehetne sorolni.
A témáról nem volt véleményük. És még vették a bátorságot hogy egy másik oldalon szereplő Mária nevű emberrel azonosítottak engem. Ez személyiségi jogokat sért, akkor bárkit akit Máriának hívnak lehetne ide idézni.
Nem akarom elsorolni kik voltak ezek, de tartsák meg a jó szokásukat, amit eddig, hogy ne szóljanak többé hozzá. Eddig sem hiányzott.
De még egy furcsa dolgot vettem észre, olyan hozzászólásokat is találtam a nevem alatt amiket nem én írtam. Nem nagyon értem, hogy történhet ez meg.
Azért egy nevet kiemelnék, viorika nevű torzszülött az nagyon messze kerüljön el ezentúl, és éles eszét használja más hülyeségek elemezgetésére, és ne engem boncolgasson, mert valagba rúgom.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.13., 14:18Nem uzok divatot abbol , hogy hozzad ne szoljak , nem ertem ezt a duhot ami benned van es nincs szandekodban elmagyarazni .
Sorica nehany tenyt allapitott meg mint ahogy en is ha nem ertsz egyet a leirtakkal akkor cafold azokat mert nem vagy te olyan bolond mint ahogy paran gondoljak .
Az irasaidrol nekem kicsit a politikusok jutnak eszembe , mivel ok nagyon ertnek ahhoz , milyen modon lehet feszultseget kelteni , hogy eltereljek a figyelmet az aktualis probemakrol . Lehet te is el akarod terelni a figyelmedet,( nem tudhatom ) .
Nem uzok divatot abbol , hogy hozzad ne szoljak , nem ertem ezt a duhot ami benned van es nincs szandekodban elmagyarazni .
Sorica nehany tenyt allapitott meg mint ahogy en is ha nem ertsz egyet a leirtakkal akkor cafold azokat mert nem vagy te olyan bolond mint ahogy paran gondoljak .
Az irasaidrol nekem kicsit a politikusok jutnak eszembe , mivel ok nagyon ertnek ahhoz , milyen modon lehet feszultseget kelteni , hogy eltereljek a figyelmet az aktualis probemakrol . Lehet te is el akarod terelni a figyelmedet,( nem tudhatom ) .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 13:45Itt divat nem szólni hozzám.
A továbbiakban nem kéne neked sem, mert kurvára elegem van az ostobaságodból.
Ez ennek a rotációs izének szólt.
Itt divat nem szólni hozzám.
A továbbiakban nem kéne neked sem, mert kurvára elegem van az ostobaságodból.
Ez ennek a rotációs izének szólt.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.13., 13:31ELDOBOM AZ AGYAM! Hogy lehetnek ilyen rosszindulatú emberek a földön???? Ha valamit leírsz, legalább vállald a következményeit!!! és ismerd el, amit leírtál!!! Wáááááááááááá
ELDOBOM AZ AGYAM! Hogy lehetnek ilyen rosszindulatú emberek a földön???? Ha valamit leírsz, legalább vállald a következményeit!!! és ismerd el, amit leírtál!!! Wáááááááááááá
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 12:37Az amit itt írtam tény, semmilyen szándékot nem látok arra, hogy én áldoztanak akarnám magam beállítani, de ha egy ember egy témát felvet, és arra odajönnek kretének és az alkoholizmusát és az elmebetegségét kedzik elemezni, akkor azokat jó picsán kell rúgni.
Az amit itt írtam tény, semmilyen szándékot nem látok arra, hogy én áldoztanak akarnám magam beállítani, de ha egy ember egy témát felvet, és arra odajönnek kretének és az alkoholizmusát és az elmebetegségét kedzik elemezni, akkor azokat jó picsán kell rúgni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 18:28Köszönöm.
Köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 18:12bal oldalt van egy olyan ikon hogy Forumtéma arra rákkantintasz, és kitöltötd a mezőt, majd elmented.Ne keverd össze a Csoportforumtémával.
bal oldalt van egy olyan ikon hogy Forumtéma arra rákkantintasz, és kitöltötd a mezőt, majd elmented.Ne keverd össze a Csoportforumtémával.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 18:00Kedves Körtefa, megmondanád nekem, hogy kell itt új fórumtémát indítani, mert nem tudok rájönni, és úgy láttam Te sokszor hoztál létre ilyet, ha tudnál segíteni megköszönném.
Kedves Körtefa, megmondanád nekem, hogy kell itt új fórumtémát indítani, mert nem tudok rájönni, és úgy láttam Te sokszor hoztál létre ilyet, ha tudnál segíteni megköszönném.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 17:28Értem akkor vegyél be egy gyomorpuffadás elleni gyógyszert, mert hashajtó mégis megártana.Én korházba szedtem hashajtót, mert a kevés mozgástól nem volt széklett, de ma már ezzel semmi gond sincs.
Értem akkor vegyél be egy gyomorpuffadás elleni gyógyszert, mert hashajtó mégis megártana.Én korházba szedtem hashajtót, mert a kevés mozgástól nem volt széklett, de ma már ezzel semmi gond sincs.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 17:00Az jó, mi jót sikerült csinálnotok mint mesterszakács?
Az jó, mi jót sikerült csinálnotok mint mesterszakács?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 16:52csá atti
utólag boldog névnapot! bocs hogy nem irtam, csak mással voltam elfoglalva
Mivel vagy Évivel töltöd ma a napod?
csá atti
utólag boldog névnapot! bocs hogy nem irtam, csak mással voltam elfoglalva
Mivel vagy Évivel töltöd ma a napod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.10., 17:34:DD
:DD
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.07., 21:27Sokszor leírtad már a saját neved eleinte főleg... Rólam is mindenki tudja hogy Brendon vagyok. :))) Najó nem is, hanem Laci, de ezt is tudták már néhányan, ugyanis ez nem adat... 🙂
Sokszor leírtad már a saját neved eleinte főleg... Rólam is mindenki tudja hogy Brendon vagyok. :))) Najó nem is, hanem Laci, de ezt is tudták már néhányan, ugyanis ez nem adat... 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 21:01:DDDDD
:DDDDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 21:00köszönöm, kedves vagy delia0, neked is 🙂
köszönöm, kedves vagy delia0, neked is 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 21:00szép estét delia0 !
szép estét delia0 !
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.07., 20:38Mert senkiről sem tudjuk,mi a neve,csak atti merte megmondani..de ma Ramóna is van...hátha akad itt az is..mondjuk engem az sem érdekel:))
Mert senkiről sem tudjuk,mi a neve,csak atti merte megmondani..de ma Ramóna is van...hátha akad itt az is..mondjuk engem az sem érdekel:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 20:31:DDD
:DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 20:17Boldog névnapot kívánok, minden Attilának :))
Boldog névnapot kívánok, minden Attilának :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 14:34Titok.
Titok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 14:28csá atti
tudsz valamit mondani az új költeményeimről? vers topic
csá atti
tudsz valamit mondani az új költeményeimről? vers topic
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 10:27nem én hindu vagyok, de az összes vallással szimpatizálok
nem én hindu vagyok, de az összes vallással szimpatizálok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 10:19nem iszok, tiltja a vallásom, de cigit erősen szivom mostanság, sajna, pedig leszokóban akartam lenni, pedig egy kis bódulat néha nem ártana amilyen idegállapotba tudok kerülni, de mindig hamar átvészelem, de cigi nélkül nem tudom most mi lenne velem.
egy normális szabályso táplálkozással, vitaminokkal és negroval akarok leszokni a cigiről, ugy átlgba napi 10 szál körül szivok, mikor többet, mikor kevesebbet
nem iszok, tiltja a vallásom, de cigit erősen szivom mostanság, sajna, pedig leszokóban akartam lenni, pedig egy kis bódulat néha nem ártana amilyen idegállapotba tudok kerülni, de mindig hamar átvészelem, de cigi nélkül nem tudom most mi lenne velem.
egy normális szabályso táplálkozással, vitaminokkal és negroval akarok leszokni a cigiről, ugy átlgba napi 10 szál körül szivok, mikor többet, mikor kevesebbet