OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 12:33egyébként meg olvastam a topicjában (azt is tudom ki volt, csak most épp terel) hogy le alkoholistázták meg egyebek.. nekem is durrant volna az agyam, mert nem az volt a topic címe h "kérlek minősíts"...
egyébként meg olvastam a topicjában (azt is tudom ki volt, csak most épp terel) hogy le alkoholistázták meg egyebek.. nekem is durrant volna az agyam, mert nem az volt a topic címe h "kérlek minősíts"...
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.14., 12:31Biztos gondolatolvasó vagyok és ilyen fájdalmas, múltbeli eseményeket csak úgy kitalálok... részeg voltál, mária, össze-vissza írtál nekem pár napja mindenféle sértő megjegyzést... szerinted mi az istenért vagdostam magam? mert borzasztóan megbántottál és ez nekem nagyon fáj! az pedig még jobban, hogy engem próbálsz itt beállítani hazudozónak, mikor többen is látták, hogy ezt te írtad! bizonyítani már nem tudom, mert kitörölted okosan, és így könnyű védekezned... soha senkit nem bántottam szándékkal, és SOHA nem hazudtolnék meg senkit se. az igazat írom le, csakis az igazat. nem vagyok szarkeverő típus!
Biztos gondolatolvasó vagyok és ilyen fájdalmas, múltbeli eseményeket csak úgy kitalálok... részeg voltál, mária, össze-vissza írtál nekem pár napja mindenféle sértő megjegyzést... szerinted mi az istenért vagdostam magam? mert borzasztóan megbántottál és ez nekem nagyon fáj! az pedig még jobban, hogy engem próbálsz itt beállítani hazudozónak, mikor többen is látták, hogy ezt te írtad! bizonyítani már nem tudom, mert kitörölted okosan, és így könnyű védekezned... soha senkit nem bántottam szándékkal, és SOHA nem hazudtolnék meg senkit se. az igazat írom le, csakis az igazat. nem vagyok szarkeverő típus!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 12:30:/// ha megtörténne (tudom nem fog, mert nem hiszek már a mesékben) de ha mégis véletlen megtörténne, h nem önt senki olajat a tűzre .. akkor elképzelhető lenne h megnyugodjon (mindenki) és egy kizárást is el lehetne kerülni???????????
:/// ha megtörténne (tudom nem fog, mert nem hiszek már a mesékben) de ha mégis véletlen megtörténne, h nem önt senki olajat a tűzre .. akkor elképzelhető lenne h megnyugodjon (mindenki) és egy kizárást is el lehetne kerülni???????????
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.14., 12:30Jo lenne ha befejeznetek mar es a sererlmeket megbeszelhetnetek privatba .... ja es ne diagnosztizaljatok egymast ,
Jo lenne ha befejeznetek mar es a sererlmeket megbeszelhetnetek privatba .... ja es ne diagnosztizaljatok egymast ,
Idézet tőle: Avana ekkor: 2013.01.14., 12:26Mária szerintem vagy hasadt személyiség, mert úgy tűnik(vagy tesz), mint akinek gőze nincs róla, miket írt korábban; ártatlanul pillog vagy ez a szórakozása, hogy érzékeny embereket bosszant fel...
Mária szerintem vagy hasadt személyiség, mert úgy tűnik(vagy tesz), mint akinek gőze nincs róla, miket írt korábban; ártatlanul pillog vagy ez a szórakozása, hogy érzékeny embereket bosszant fel...
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.14., 12:24Idézet tőle: m.mária1962Mivel az én türelmem is véges, újra megkérdezném, az nem sérti a jó érzését, hogy nekem mondták azt hogy:
HÜLYE TETÜ ÉS SÖPREDÉK.
úgy látszik az oppozáshoz nem kell értelmesnek lenni. Nálam értelmesebb embert itt nem talál, talán ez a bja, talán mondták magának hogy ki kéne törölni hát tegye meg.
azert ez sem semmi a kedves sorstarstol
mondjuk ha egyszer az eletben nagyon a padlon lennek a bura lenne az utolso hely ahova jonnek
Idézet tőle: m.mária1962Mivel az én türelmem is véges, újra megkérdezném, az nem sérti a jó érzését, hogy nekem mondták azt hogy:
HÜLYE TETÜ ÉS SÖPREDÉK.
úgy látszik az oppozáshoz nem kell értelmesnek lenni. Nálam értelmesebb embert itt nem talál, talán ez a bja, talán mondták magának hogy ki kéne törölni hát tegye meg.
azert ez sem semmi a kedves sorstarstol
mondjuk ha egyszer az eletben nagyon a padlon lennek a bura lenne az utolso hely ahova jonnek
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.14., 12:21Mert az én érzésemet meg nem sérti, hogy ilyeneket írsz nekem mint ez:
"Figyi fogd a pengét és vágd el az ereid, én még akkor sem tettem ilyen amikor az anyám telefonon közölte hogy megfojtotta az apám.
TAKARODJ."
de tudom, nem te írtad! csak érdekes módon, törölted őket...
Mert az én érzésemet meg nem sérti, hogy ilyeneket írsz nekem mint ez:
"Figyi fogd a pengét és vágd el az ereid, én még akkor sem tettem ilyen amikor az anyám telefonon közölte hogy megfojtotta az apám.
TAKARODJ."
de tudom, nem te írtad! csak érdekes módon, törölted őket...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 12:15Mivel az én türelmem is véges, újra megkérdezném, az nem sérti a jó érzését, hogy nekem mondták azt hogy:
HÜLYE TETÜ ÉS SÖPREDÉK.
Mivel az én türelmem is véges, újra megkérdezném, az nem sérti a jó érzését, hogy nekem mondták azt hogy:
HÜLYE TETÜ ÉS SÖPREDÉK.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 12:15a blogokban a reklámok basszák a szemem 😛 (ez egy rúgás volt , de erőtlen és visszafogott)
a blogokban a reklámok basszák a szemem 😛 (ez egy rúgás volt , de erőtlen és visszafogott)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 11:58uff.. ://
uff.. ://
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.14., 11:13Kíváncsi lennék mária, hogy mikor írtál valami semleges hsz-t az utóbbi pár napban? Ahol senkit sem sértegettél, és nem rosszmájúan furakodtál? Mutass már egyet.
Kíváncsi lennék mária, hogy mikor írtál valami semleges hsz-t az utóbbi pár napban? Ahol senkit sem sértegettél, és nem rosszmájúan furakodtál? Mutass már egyet.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.14., 11:01Mária szeritnem kílátástalannak látott és nyomrult helyzetben van, amiben már én is voltam, és olyankor vad és dühős az ember és keresi az ellenséget mindenkiben aki kicsit is frusztrálja. - sajnos ez terémszetes, de az viszont nem, hogy kevés hely(en) és kevés embernek van meg a lehetősége a segítség kérésre ilyenkor. 🙁
És ha bárki kétszer átolvassa, látja ez nem bántásból írom. Sőt!
Mária szeritnem kílátástalannak látott és nyomrult helyzetben van, amiben már én is voltam, és olyankor vad és dühős az ember és keresi az ellenséget mindenkiben aki kicsit is frusztrálja. - sajnos ez terémszetes, de az viszont nem, hogy kevés hely(en) és kevés embernek van meg a lehetősége a segítség kérésre ilyenkor. 🙁
És ha bárki kétszer átolvassa, látja ez nem bántásból írom. Sőt!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 09:42M
M
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.14., 00:48Popper Péter: Hogyan öljük meg magunkat? c. művéből idézve: "7. Öngyilkosságból csak jelesre lehet vizsgázni. Vagyis meg kell halni. Akit pótvizsgára utasítanak megmentés útján - az süllyedjen el röstelkedésében. Nem komoly ember."
Popper Péter: Hogyan öljük meg magunkat? c. művéből idézve: "7. Öngyilkosságból csak jelesre lehet vizsgázni. Vagyis meg kell halni. Akit pótvizsgára utasítanak megmentés útján - az süllyedjen el röstelkedésében. Nem komoly ember."
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.14., 00:20Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem kellett volna belinkelnem egy képet a kezemről... Ezzel ugyanazt csináltam meggondolatlanul mint Mária... másoknak okoztam bajt, főleg azokban, akik régen falcoltak... de annyira fájt és annyira dühített a kioktatása, hogy muszáj volt - ezt éreztem.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem kellett volna belinkelnem egy képet a kezemről... Ezzel ugyanazt csináltam meggondolatlanul mint Mária... másoknak okoztam bajt, főleg azokban, akik régen falcoltak... de annyira fájt és annyira dühített a kioktatása, hogy muszáj volt - ezt éreztem.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.14., 00:18En meg el tudom kepzelni , hogy par szo kepes olyan erzekenyen erinteni egy embert , hogy sebeket tepnek fel a lelkeben fuggetlenul attol , hogy olvasod azokat a szavakat vagy hallod . Nem lehet minden embert azonos kaptafara huzni es a reakciok is kulomboznek , van aki sir , van aki vag , van aki nevet es bent uvolt stb
Ha te elmondtad , hogy fajtak a szavai nem ertem miert minosul ez zsarolasnak . Annyira fajtak , hogy kart okoztal magadnak .... valoszinu ez egy jelzes is volt , hogy tobbet ilyeneket ne irjon neked .. ..jelezted , hogy hol vannak a hataraid
nekem ez igy jott le de tudod mennyire volt zsarolasi szandek , szerintem semmi
ja es amugy miert kell mindig azt elhitetni a masikkal , hogy nekem az nem faj amit mond vagy tesz ?... nem ertem ..miert kell mindig takargatni a gyenge pontokat , ez vegtelenul faraszto
hat nekem sem esne jol ha felpiszkalna az erzekenysegmet egy Pista, vagy egy Juli
En meg el tudom kepzelni , hogy par szo kepes olyan erzekenyen erinteni egy embert , hogy sebeket tepnek fel a lelkeben fuggetlenul attol , hogy olvasod azokat a szavakat vagy hallod . Nem lehet minden embert azonos kaptafara huzni es a reakciok is kulomboznek , van aki sir , van aki vag , van aki nevet es bent uvolt stb
Ha te elmondtad , hogy fajtak a szavai nem ertem miert minosul ez zsarolasnak . Annyira fajtak , hogy kart okoztal magadnak .... valoszinu ez egy jelzes is volt , hogy tobbet ilyeneket ne irjon neked .. ..jelezted , hogy hol vannak a hataraid
nekem ez igy jott le de tudod mennyire volt zsarolasi szandek , szerintem semmi
ja es amugy miert kell mindig azt elhitetni a masikkal , hogy nekem az nem faj amit mond vagy tesz ?... nem ertem ..miert kell mindig takargatni a gyenge pontokat , ez vegtelenul faraszto
hat nekem sem esne jol ha felpiszkalna az erzekenysegmet egy Pista, vagy egy Juli
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.01.13., 21:31Ej Maria , a masik "ember" azt irja , hogy bemasolta maganak a iromanyodat , es mikor olvassa annyiszor vag .....hmmm , latom hatekony tudsz lenni mikor kiserletezo kedvedbe vagy
mondjuk ha nekem irtak volna ilyesmit akkor marhara rosszul ereznem magam ......
Ej Maria , a masik "ember" azt irja , hogy bemasolta maganak a iromanyodat , es mikor olvassa annyiszor vag .....hmmm , latom hatekony tudsz lenni mikor kiserletezo kedvedbe vagy
mondjuk ha nekem irtak volna ilyesmit akkor marhara rosszul ereznem magam ......
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:57javaslom a kínai boltban való törés.zúzást...ott minden occo...nagyon occo))))))))))))))))))
javaslom a kínai boltban való törés.zúzást...ott minden occo...nagyon occo))))))))))))))))))
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:56ez miatt miért kerülnél zártra?ilyen alapon a világ háromnegyede ott lenne.
ez miatt miért kerülnél zártra?ilyen alapon a világ háromnegyede ott lenne.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2013.01.13., 19:55Lola, pedig inkább a tárgyaknak legyen bajuk, mint az embereknek. Mondjuk egyszerűbb , ha méregdrága dolgok nincsenek, vagy ami van nem törékeny:) (Én annó elég sok dolgot földhözvágtam. Inkább mint mondjuk én ugorjak a kótba, vagy iylesmi)
Lola, pedig inkább a tárgyaknak legyen bajuk, mint az embereknek. Mondjuk egyszerűbb , ha méregdrága dolgok nincsenek, vagy ami van nem törékeny:) (Én annó elég sok dolgot földhözvágtam. Inkább mint mondjuk én ugorjak a kótba, vagy iylesmi)
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:54Idézet tőle: lolaZárt osztályra nem akarok kerülni.A pszichiáterem egyszer azt mondta ami a kezembe akad először,nyugodtan vágjam földhöz...hát egyszer tudtam csak kipróbálni,nem kellett többet.Egy méregdrága dolog volt,itthon nem díjazták egyáltalán...meg hát nem vagyok állat!
jah ezzel én is így jártam.földhöz vágtam vagy falhoz.van egy fiók mobilom,ami nem végelgyengülésbe múlt ki)))))....most úgy szoktam,előbb megnézem drága e mielőtt elküdöm)
Idézet tőle: lolaZárt osztályra nem akarok kerülni.A pszichiáterem egyszer azt mondta ami a kezembe akad először,nyugodtan vágjam földhöz...hát egyszer tudtam csak kipróbálni,nem kellett többet.Egy méregdrága dolog volt,itthon nem díjazták egyáltalán...meg hát nem vagyok állat!
jah ezzel én is így jártam.földhöz vágtam vagy falhoz.van egy fiók mobilom,ami nem végelgyengülésbe múlt ki)))))....most úgy szoktam,előbb megnézem drága e mielőtt elküdöm)
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 19:49Zárt osztályra nem akarok kerülni.A pszichiáterem egyszer azt mondta ami a kezembe akad először,nyugodtan vágjam földhöz...hát egyszer tudtam csak kipróbálni,nem kellett többet.Egy méregdrága dolog volt,itthon nem díjazták egyáltalán...meg hát nem vagyok állat!
Zárt osztályra nem akarok kerülni.A pszichiáterem egyszer azt mondta ami a kezembe akad először,nyugodtan vágjam földhöz...hát egyszer tudtam csak kipróbálni,nem kellett többet.Egy méregdrága dolog volt,itthon nem díjazták egyáltalán...meg hát nem vagyok állat!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.13., 19:45Lola!
http://www.gyogynovenyuzlet.hu/katalogus/gyogyteak/nyugtato-feszultsegoldo-teak
Lola!
http://www.gyogynovenyuzlet.hu/katalogus/gyogyteak/nyugtato-feszultsegoldo-teak
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:44egyébként tudjátok mit szednek az arabok depresszió ellen?
egyébként tudjátok mit szednek az arabok depresszió ellen?
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:44mondom én
mondom én
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:41Idézet tőle: lolaEgyébként halál komolyan kérdeztem a stressz oldására valami jó módszert,valami tea,vagy vitamin,magne b6-ot szedek.
stresszre,szeretkezés,törés-zúzás,kiabálás,stb javasolt.más nem oldja))))))))))))
Idézet tőle: lolaEgyébként halál komolyan kérdeztem a stressz oldására valami jó módszert,valami tea,vagy vitamin,magne b6-ot szedek.
stresszre,szeretkezés,törés-zúzás,kiabálás,stb javasolt.más nem oldja))))))))))))
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:40egyszer több százan nézték végig a szeretkezésünket.
egyszer több százan nézték végig a szeretkezésünket.
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 19:39Egyébként halál komolyan kérdeztem a stressz oldására valami jó módszert,valami tea,vagy vitamin,magne b6-ot szedek.
Egyébként halál komolyan kérdeztem a stressz oldására valami jó módszert,valami tea,vagy vitamin,magne b6-ot szedek.
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.13., 19:36Idézet tőle: lolaJó ötlet,csak pl melóhelyen ..nem is tudom...:))
melóhelyen a leg izgibb.meg szabadban.meg villany oszlop tövében.meg kocsiban.meg mosógépen...meg...asszem eddig máshol még nem csináltam....bár titkos vágyam,hogy ágyban próbáljam ki.de az még egyenlőre túl perverz nekem.
Idézet tőle: lolaJó ötlet,csak pl melóhelyen ..nem is tudom...:))
melóhelyen a leg izgibb.meg szabadban.meg villany oszlop tövében.meg kocsiban.meg mosógépen...meg...asszem eddig máshol még nem csináltam....bár titkos vágyam,hogy ágyban próbáljam ki.de az még egyenlőre túl perverz nekem.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.13., 19:24Kár volt ez a kérdés, mert mindjárt visszajön spell a nagy okosságaival. :)))
De én pl a szeretkezést javaslom amúgy :))
Kár volt ez a kérdés, mert mindjárt visszajön spell a nagy okosságaival. :)))
De én pl a szeretkezést javaslom amúgy :))
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 19:22Esetleg tudna valaki valami feszültség és stresszoldó dolgot ajánlani?Gyógyszer és meditáció kizárva.Ti mit csináltok,amikor már az emberi hülyeségtől a falra tudnátok mászni?Az életben,és nem itt.
Esetleg tudna valaki valami feszültség és stresszoldó dolgot ajánlani?Gyógyszer és meditáció kizárva.Ti mit csináltok,amikor már az emberi hülyeségtől a falra tudnátok mászni?Az életben,és nem itt.