Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 160 / 202Következő

jaj ez nagyon jó:))

na, ez a nagy kérdés...

Nekem az agyamra megy már komolyan mondom...kinek kell kinyalni a se..ét,hogy rendesen működjön??

Ez mostanában igen sűrűn előfordul. Már azt hittem ma is kampec..

döglődik a búra... off volt egy pár percig.

ez mi ez önarckép? :DDDD

:))) ez eredeti történet (a valós) nem volt ennyire durva, de a lényege ue.

H egy ilyen kinézetű pasinak van pofája a nőket fikázó könyvet írjon... Tornóczky Anitát megfingatta, pedig ő volt az interjúalany... T. A.-t ismerem személyesen az állatvédelemből, nem egy buta ficsa, az csak imidzs.

tökmindegy, mert nincs annyi pénzem hogy elmenjek hozzá... csak a könyvei nekem bejönnek, többször is olvastam öket és sok igazságot vélek felfedezni a szavaiban.

hááát, én túl sok jót nem hallottam róla
persze biztos van olyan, akin segített 

nekem nem hiteles a könyvei alapján. sokkal értelmesebbet és okosabbat írnak azok, akik mellette megszólalnak a könyvben. de ez csak az én véleményem...

nekem több könyvem is van töle, szivesen elmennék egyszer, vajon mit mond nekem rólam.

egy ismerősöm volt nála, állítólag nagyon jó terap. visszatükröz téged. ha úgy mész oda, hogy bunkó fasz vagy, ő is bunkó fasz lesz veled 🙂 ha szende kis boci vagy, akkor ő is olyan lesz. neki ez a taktikája 🙂

csernuspapa... 30 000/óra... ha lenne rá lóvém, elmennék hozzá leordítani a fejét :DDD

Oks., egyetlen kérdés: akkor tulajdonképp miért vagy itt?

Ha egyedül lennék egy szigeten, és te ne agyj isten partra vetődnél, ha cápáktól hemzsegne a víz, és partot sehol sem lehetne látni, akkor is elúsznék onnét.

De ez vonatkozik itt mindenkire messzire kerüljenek el.

Nem maguk miatt vagyok itt, nekem maguk nem társaság és nem kívánok itt senkivel kommunikálni, mert elég volt.

Kurvára elegem van, és társalogjnaak egymással és szeressék egymát mert én senkit sem szeretek, inkább megdöglenék ha lehetne, csak nem megy még nekem, de majd belejövök

HOZZÁTENNÉM ENGEM MÉG ITT SENKI NEM TOLERÁLT, MERT MÉG EDDIG EGY EMBERHEZ SEM VOLT KÖZÖM ÉS A KUTYÁT NEM ÉRDEKELM ÉS EZ MARADJON ÍGY. KURVÁRA NEM KELL TOLERÁLNI, NE OLVASSÁL AZTÁN ENNYI, MERT KURVÁRA ELEGEM VAN ABBÓL,HOGY MÁR FÉL ÉVE A LÉTEMBEN FIZIKAILAG VESZÉLYEZTETNEK. ÉNNEKEM VAN MIT TOLERÁLNI, DE MÁR NEM MEGY.

@m.mária62

Eddig szándékosan kerültelek, mint ateista macska a templom egerét. Ez tett be: "Nálam értelmesebb embert itt nem talál" – milyen alapon mondod ezt? IQ-teszteltél mindenkit? Különben a helyesírásodon lenne mit javítani. (Érdekes, egy másik topicban meg leírod, hogy "Félek"... ezért támadsz valószínűleg, ugye a legjobb védekezés...)

Amúgy én nyugodtan tegezlek, lévén 61-es... 😀 És iszom is, meg állítom, hogy minimum úgy tudok káromkodni, mint te.

Nem elemezni akarlak, de te mintha szándékosan azon dolgoznál, hogy kimoderáljanak, hogy aztán elmondhasd: – Na ugye!

Vedd már észre légyszi, hogy itt mindenki próbál tolerálni téged (is). Kötözködés helyett próbákozhatnál esetleg kommunikálni.

Üdv. Tudom, hogy most megkapom a magamét... 

Kellemes napot mindenkinek .

Maria nyugi 

otszor lettem kitiltva es nem a tragar szavaim miatt

nem tudom mire ugrik a moderacio ... tulajdonkeppen ez teljesen kiszamithatatlan 

csak ugye az írás nem mindig azt mutatja amit szeretnénk közölni 🙂 én meg már úgy vagyok ezzel, ha a második légyszi se ér célba, nincs értelme a könyörgésnek 🙂

Koszonom Maria 

aljas ember vagyok akkor ,,,,, mondjuk megint felteszem a kerdest neked 

szerinted mi a manipulacio ? te szoktal e manipulani mas emberket ? es szerinted a manipulacio aljassag e ?

legalabb probalkozol 

es en megertettem valamennyire amit irtal 

mondjuk en olyan vagyok , hogy a legyszivel kezdem es azzal is folytatom plane ha erzekenysegrol beszelunk meg erzekeny emberekrol 

aztan lehet nalam is kiborul a bili  egy ido utan 

Maria meg gondolom most elvan maganak es olvasgat ...

az érdekes a moderálásban, hogy szavakra ugrik. Te például ezt ALJASSÁGBÓL írtad. De senki nem fog téged bántani, csak azt aki ezt leírja, hogy aljas vagy. Magát az aljasságot nem büntetik, de a szót igen. Kvázi itt az aljas emberek virulnak, mert minden szavukra vigyáznak és hosszú szóvirágokba rejtik az aljasságukat.

Az az érdekes a moderálásban, hogy szavakra ugrik. Te például ezt ALJASSÁGBÓL írtad. De senki nem fog téged bántani, csak azt aki ezt leírja, hogy aljas vagy. Magát az aljasságot nem büntetik, de a szót igen. Kvázi itt az aljas emberek virulnak, mert minden szavukra vigyáznak és hosszú szóvirágokba rejtik az aljasságukat.

Gaby.. láss a szavaim mögé kicsit kérlek.. nem vagyok modi és nem lett zárolva senki.. amit írtam, láss mögé... ha teleírod a topicot azzal h légyszi légyszi, nem lesz jobb.. azt sajnálom, h megszólaltam mert semmit nem ment át abból amit akartam... :/

Maria meg gondolom most elvan maganak es olvasgat ...

pffffff 

nem iszem , hogy kell ide meg feszultseg 

az ember jo ha megbeszeli a masikkal mi a baja ha kepes kulturalt modon irni 

ha meg nem akkor menjen privatba 

egy vita lezarasa lehet pozitiv kimenetelu is, es meg kell adni ra az eselyt 

csak abban az esetben kell szerintem zarolni valakit ha mar tul sok a tragarkodas de elobb talan meg kellene probalni szep szoval es nem ideggel 

próbáltam rávilágítani valamire.. de úgy látom hótsötét van.... :///

látom buli van...

meg ezt.. h nem elszaladni kell -,-

Seditnek és Kleónak üzenem, hogy skype-on megtalálnak, ha szeretnének.

rotebeete bazd meg...... sokan vagyunk itt érzékenyek és nem vagyok biztos benne h te vagy a leg hiperebb.... ezt kellene megtanulni..

na... tudtam, hogy én leszek a szemét... léptem most egy darabig innét...

-

-

-

-

mert lehet úgy tud megnyílni és dühöngeni.. persze ebben azt is kellene látni, ha pl engem rúgdal ok nélkül, akkor tegye, mert ÉN tudom h nem jogos... aztán ha látszólag rendben van, meg lehet kultúráltan beszélni ha annyira bánt.. de az,h folyamatosan megpiszkáljátok a parazsat, egyértelműen tűzhöz vezet..

am meg jobb is nem vagyok modi... azonnal zárolnék 2 nicket.. az egyiket azért h hallgasson a másikat meg h gondolkodjon azon, nem kell mindent megmagyarázni mindig.... mostmár kezdek bepipulni

-

Mondjuk ha kepes lennenk kolcsonosen bocsnatot kerni egymastol ugy altalban nem hordoznank annyi feszultseget magunkba mi emberek 

-

Mert én ilyen vagyok, hogy mindent komolyan veszek, főleg azt, ami személyesen nekem van címezve... nem tudok ellene mit tenni, hiperérzékeny vagyok. És mivel mária beletaposott a lelkembe, és mert mélyen legbelül én is bűnhődök azért, mert vagdosok, így persze, hogy kaptam az alkalmon, hogy kiboruljak... mert magamon nem tudok, hiába ostorozom magam...

Menj a

Egy teljesen értelmes topikot nyitottam itt három napja ezek az emberek összeszarták így letöröltem. A dolognak a romboláson kívül semmi értelme nem volt. Ezek az emberek azért vannak itt hogy romboljanak. Ennyi és a véleményem az hogy egyik sem beteg, csak tudományosan eljátszák, hogy történjen valami.

-

az alkoholistazas nem volt szep , de mint allitja magarol iszik 

nem szegyen az csak baj , es csak akkor van a baj  mikor bant masokat ittas allapotban 

de akkor meg minek kell komolyan venni 

lehet nem kezdted, de már az az érzésem h élvezed.. ://  

Gaby ezt neki most hiába írod... :// azoknak kellene hagyni, akik jelenleg "jobb" álapotban vannak mint ő.. fel kellene ismerni.. na de lehet jobb ha megyek innen, mert úgysem fogja fel senki.....

Akkor mondom, telepatikus képeségekkel rendelkezem.. vagy nem is, játszom a titkos ügynököt, betörtem a pszichológusod adatbázisába, és mindent elolvastam rólad!

Te sem gondolod, mária... paranoiás vagy.

én sose kezdem a vitát, mert gyűlölöm a konfliktusokat. mária kötött belém, mert hogy én vagdosok, és h nem szégyellem magam, amiért ilyet csinálok. azt gondolom, jogosan hoztam fel, hogy ő mint alkoholista, hogy mer ilyet kijelenteni...

Idézet tőle: rotebeete

Biztos gondolatolvasó vagyok és ilyen fájdalmas, múltbeli eseményeket csak úgy kitalálok... részeg voltál, mária, össze-vissza írtál nekem pár napja mindenféle sértő megjegyzést... szerinted mi az istenért vagdostam magam? mert borzasztóan megbántottál és ez nekem nagyon fáj! az pedig még jobban, hogy engem próbálsz itt beállítani hazudozónak, mikor többen is látták, hogy ezt te írtad! bizonyítani már nem tudom, mert kitörölted okosan, és így könnyű védekezned... soha senkit nem bántottam szándékkal, és SOHA nem hazudtolnék meg senkit se. az igazat írom le, csakis az igazat. nem vagyok szarkeverő típus!

Hagyd mar ..... most bolond napja van vagy kiserletezgetos 

ElőzőOldal 160 / 202Következő