Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 159 / 202Következő

Énnekem nem mondták, hogy én mi vagyok, és soha nem kezeltek, de azt is tudom, hogy amikor az ember ilyen szimbolikusan és bonyolultan mond el valamit az mögött sokszor egy egészen egyszerűen elmondható probléma van. Mondjuk felkelt reggel és még minden szép volt és aztán...

Szerintem én azért lehetek bordi, habár nem modnták, mert én ezt nagyon sokszor megélem, én még reggel sírtam, hogy szar az élet. Tehát értem amit írsz, de mi történt veled. Vagy mi szokott hogy neked nem jó. Nekem az, hogy nincs munkám. Vidáman lézengek a világban aztán ez eszembe jut, és mindennek vége, és nem bírom és kitépném és zuhanok meg ilyenek  mert ez eszembe jutott.

Aztán van más is amitől folyamatosan a falnak mennék, de az nem a borderline miatt van.

nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked. és ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor azt mondom neked, hogy addig pörögj a megoldáson, amíg érzel magadban elég erőt és önmagadba vetett hitet a gyógyulásra. mert ha ezt a kettőt elveszíted.....akkor feladod. és úgy látom innen már nincs visszaút.

az történt, hogy elfáradtam. de nem úgy, ahogy hétköznapi módon a hétköznapi emberek néha el szoktak fáradni. kimerültem. elég volt. már nem akarok harcolni. már nem akarok erős lenni. már nem akarok ügyes lenni. már nem bírok ezzel kelni ezzel feküdni. már nem bírom, hogy a vérem helyén is ez folyik és beszőtte az egész testemet. kitépném az egészet de valójában nincs mit. 

myself, én még nem adtam fel 🙂 talán azért, mert még fiatal vagyok és még nem taposott meg úgy az élet, hogy kiábránduljak... én hiszem, hogy minden csak akarat és elszántság kérdése... én reménykedem még benne, hogy ezen lehet változtatni. persze minél előbb, annál jobb. gondolom, nehezebb úgy kimászni, hogy valaki már 10 éve borderes, mint aki csak 1 v 2 éve..

igen. én is úgy kezdtem, hogy gyógyulás. de már látom, hogy csak a mesében történik meg a csoda. a lehetetlent kell(ene) megtanulni. hogyan lehetne együtt élni egy láthatatlan gyilkossal.

Amúgy kedves myself miért most érezted úgy, hogy nem bírod tovább? Történt valami?

Nem hiszem, ha itt valaki épp segítséget kér akkor ezt így kéne kezelni. Talán mással kéne foglalkozni.

Addig, míg nem kap össze valakivel. Ha myself is beleköt, akkor is lesz nemulass... legalábbis én így látom.

Mert én így ide-oda ugrálok a határon. Ez az én diagnózisom. Ugribugribordi.

Öcsém...ez hihetetlen.mária csak minket tisztel meg a szar modorával...mással tud normálisan beszélni...hogy lehet ez?

Szerintem már az is kapaszkodó, hogy ide írtál, és látod mindjárt ennyien válaszoltak, biztos lesz itt aki tud Neked valami okosat mondani, és van itt egy pszichológus is, aki válaszol ha kérdezed, de bizonyára más is ír erre Neked majd.

kedves myself.

én egy borderline közösség tagja vagyok, elég sokan vagyunk. az írások, és a dokik írásai alapján ez a betegség nemigen csitul a középkor felé haladva, sőt... több embert ismerek, aki ugyanúgy szenved ettől, és mindig visszaesik. én mikor bekerültem közéjük, lelkesen magyaráztam, hogy szeretnék meggyógyulni, ők csak mosolyogtak, és azt mondták, rá fogok én jönni magamtól is, hogy ezzel meg kell tanulni együttélni, nem pedig kigyógyítani magadból..

igen. sajnos ezt a diagnózist kaptam. idén lesz 10 éve. nem tudom ti hogy vagytok, de jó lenne most olvasni valakinek a sorait, aki talált valami kapaszkodót ebben a pokoli tornádóban. segítsetek. éppen zuhanok...

Neked ez a diagnózisod, vagy csak úgy gondolod, hogy ez lennél?

Én nem tudom én mi vagyok, valószínűleg van bennem ilyen is. De találsz itt biztos olyat akinek ilyen diagnózist orvos mondott.

Aha.. én ehhez nem értek.  🙂 Hát ámen 🙂

bordi, borderes, borderlány - borderline

Mi az a bordi?

hűűű, sokan vagyunk bordisok!

van itt még rajtam kívül borderlány?

Igen,nagyon sok,nekem is feltűnt,hogy ez szinte mindenkinél a  betegségek közt szerepel..

heló mindenkinek

myself - egy újabb bordi! csak nekem tűnik h sok a bordi?

Húúú de rossz most nekem, hogy spellnek nem tetszik a versem... Júúúj de szar ez nekem a betyár mindenit, pedig szívből jött. Mérgében ki is lépett.  A manóba, de kiborultam most  :))

tavaly télen Attisom azt mondta hogy Orbán Viktort pofozzuk meg, túl sok tv-t nézz és rádiót hallgat

Régen volt itt pol. topic is, nekem egy picit hiányzik, mert azt valamennyire olvasgattam és értesültem belőle hirekről ha épp nem a baromságokat irták egymásnak.Egyébként csak hiradőt nézek, jobban nem foglalkozok politikával, meg néha ha apu hallgatja a rádiót akkor én is hallgatok hirt.Én mostantól csak komolyzenei rádiót hallgatok.

én annyira az ilyen őrült képekért nem rajongok, de a maga műfajában biztos jók, a drogosokat épp szeretem., illetve a nagy festők őrült képeit szeretem

atti 

a kép amit beraktál tetszik, a Kiss Tibis nem.

mit ábrázol a kép?

köszi kortefa!

tudom, h sok a bordis... de most eggyel több van 🙂

más téma: lehet nem ide kellene írnom, de akut üggyel kérdezem... szorongás és hasmenés problémáim vannak aug. óta, járok gasztroenterológushoz is... viszont most hasmenésem van(lenne), de nem akar kijönni... csakazértse, hiába trónolok... szerintetek ez mitől van? 🙁 szimpla szorongás és pszichés? (eddig semmilyen vizsgálatomra nem volt eredmény amúgy, pedig jópáron megfordultam már) eléggé "szar" ügy, mert rohadtul fáj tőle a hasam is. ötlet, vélemény, tapasztalat? jól jönne nagyon!

Hans

Csak annyit mondtam a barátomnak hogy ne drogozz, épp volt benne egy adag morfium(0,1), aztán mondta hogy vége a játéknak vegyünk egy lottót, elmentem lotótt venni, aztán visszajöttem hogy 5-ös vagy 6-os, aztán mondta hogy gépilottót, és elment megvenni mondta hogy a kód neve... én meg mondtam neki ne vedd meg, (cogito ergso sum - gondolkodom és vagyok - hivatalos forditás rossz a fiozofus egyetemi tanár szerint, szóval a gondolkodásból nem következik hogy vagyunk is), aztán leültünk, mondta ez a halál, én meg mondtam neki hogy igen és aztán beültünk teázni egy kocsmába majd ő ivott egy cpauchinot egy dohányboltban, mindkettőre én hivtam meg, közben beszélgettünk.Inkább ez minthogy drogozzon.Közbe adott neked is morfiumot, de visszadtam még akkor neki hogy vedd be, hogy a halálból kijöjjön, tudtam nekem van otthon gyógyszerem.Mondta hogy magyart- és történelmet tanul(?) én megmondtam földrajzt(?).Aztán én mentem, ő mondta azért vedd meg a lottót.Én megvettem egy gépilottót más helyen és onnan keletkezett bennem egy kis káosz, aztán "bepörgette" a gondolatokat, majd gyógyszerrel elaludtam.Később megegyeztünk hogy én nem cigizek ő meg nem dorgozik. ,2 év után ő kinált meg az első cigivel,addig egyszersem gyújtottam rá.Ő a legjobb, legkedvesebb barátom.Előtte visszakaptam egy kocsmában a morfiumért, kérdezte megakarsz ölni.Mert kérte hogy vegyek neki sört, tudtam hogy nemlehet de ő kérte, aztán kihányta, mert volt benne egy kis morfium amire nem lehet inni.Én meg vele egy érdekes játékot játszottam, két kocsma közt ingáztunk , csilagidőben voltunk, és közbe beszélgettünk.Miattam elvileg nem drogozik, nem tudok a nyomában járni.

Nem tudod mit jelent az hogy valaki csillagidőben hány éves?A csillagidőt mint földrajz fogalmat ismerem.

Hans

Én egyszer már 'lebegtem', barátommal ültünk a mátricban és épp teázgattunk egy kocsmában, ő megkérdezte tőlem lebegünk, mire én azt válaszoltam neki hogy igen.Később lexikonba, miután ezt 'túléltem' megnéztem mi az a lebegés.Egyébként Sri Chinmoy már apum szerint lebegtetett embert.Igaz az csak pár centi vagy mili lehetett, de én másfajta lebegésre gondolok, mert ugy még nem lebegtem.

nagyon tetszik rotebbete hogy van blogod, én nagyon szivesen fogom olvasni, és örülök neki hogy ilyenbe kezdtél bele

juuuuj, amasokelete bordiiiis... dejóóó... szeva sorstárs! 🙂

"nninncsen" 😉 😀 - tudjátok - uristen@menny.hu 😉

Az érzéseid vagy az ízlésed (ja utobbit manapság már csak kicikizik, akkor marad az első)?

Esetleg viszonyúlás a dolgokhoz és mások viszonyulása hozzád. 😉

http://kicsirea.freeblog.hu/

elkezdtem blogot írni. vajon jó ötlet?...

atti

irnál valamit a költeményeimről bővebben?

csernusnak... hatásvadász stílusa van. mintha meg akarná mutatni, hogy milyen fasza analtikus vagyok én... sztem szörnyű az előadásmódja, elalszom rajta...

Jaj, én szavalnék néplázító meg irredenta verseket, de sajnos nem lennék megfelelően büntethető tudatállapotban...

ez tetszik 🙂

mé', a többi felvonulás is benne van a tv-ben... és nem látszanak "normálisabbnak" :DDDDD

igy van, ma voltam közös meditáción és nagyon jó volt

Spell meg mindeközben meditálna.(aummm..aummmm..aummmm...) :DDD

Felvonulást??? :DDD Bezárnának minket...mária elkezdene ordítani,anyázni,még a tv-ben is benn lennénk..:D

Pedig gege már lefoglalt nekünk egyszer egy egész éttermet...:))) azóta is várnak minket:))

Csináljunk felvonulást!!! ;)))

Erről beszélek...

Dehogyis..csak a búrásokkal...már aki ki mer menni az utcára..

És kikkel lenne találkozó? Szociális fóbiásokkal, paranoiásokkal, depressziósokkal? S orolhatnám reggelig

Ja.Itt a kutyát sem érdekli,mi van itt. Azon gondolkodtam,ha egyszer élőben taliznánk,mi búrások,tömegverekedés lenne...:)

Nekem olybá tűnik mintha ezt a Búrát megcsinálták volna, s lényegében nagyrészt magára lenne hagyva. Nincs egy "pánikgomb" amivel baj hiba esetén jelezni lehetne.

Valaki valamikor valakivel csinálhatna valamit ezzel a valamivel,amit búrának hívnak. Az előbb megint megállt.

ElőzőOldal 159 / 202Következő