Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 158 / 202Következő

ha elég nagy a füst, fennakad...

JA azért is borult ki, mert kiteregette minden lelki baját a világnak... én is belerokkannék, ha mindent tudna rólam a nagyvilág.

Majd megáll ... 🙂

Őrizetlen a zártosztály!!Befelé lehet jönni,kifelé nem lehet menni,csak a kések repkednek a levegőben:))

Idézet tőle: lola

"A honlapot a közösség tartja életben, a közösség a szíve-lelke."

Úgy látszik,ezt szó szerint kell érteni,mindenki lesz.rja hogy működik -e..

Aha. Meg a rendszergazdája is egyben... csak nincs hozzáférés, sebaj.

Idézet tőle: Brendon

nem ovis, regressziós!

Mindenkinek van baja, spellnél százszor több is, mégsem jutna eszembe hogy sértegessek bárkit is, de ő már bizonyított, hogy azért jó sokat rátesz, majd olyan priviket ír a szerelmemnek, hogy szerintem itt kevés ember van, hogy ne orrolt volna meg rá. A betegséggel, főleg ha annak tudatában van az ember, nem lehet takarózni. Én sem tettem, mikor bajban voltam. Mindig vállaltam ha tettem valamit. De egy ilyen pali mint ez a spell, számomra csak egy bohóc és az is marad. 

bocs.

én csak általánosságban írtam...

Idézet tőle: rotebeete

JA? Olvasd el a Mama c. versét... azt pont arról szól, ha mélyebben értelmezed, hogy utálja. én ezért mosolygok azon, hogy kedves gyerekek anyák napján ezt a verset olvassák. nagyon komoly és gratulálok a sok okos magyar tanárnak is. szabad ötletek jegyzékéből minden kiderül...

csupa jó hír. nagyon kedves volt, végighallgatott és azt mondta, van megoldás. nem fognak kicsapni. majd lehet kell egy papír h nem vagyok rendben, de rendeződni fognak a dolgok.

Ne légy szeles.
Bár a munkádon más keres -
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
ugy érdemes.

A sok hülye meg fújta a vers végét...

És hány versét értemezték félre, ferdítették el...

"A honlapot a közösség tartja életben, a közösség a szíve-lelke."

Úgy látszik,ezt szó szerint kell érteni,mindenki lesz.rja hogy működik -e..

nem ovis, regressziós!

Mindenkinek van baja, spellnél százszor több is, mégsem jutna eszembe hogy sértegessek bárkit is, de ő már bizonyított, hogy azért jó sokat rátesz, majd olyan priviket ír a szerelmemnek, hogy szerintem itt kevés ember van, hogy ne orrolt volna meg rá. A betegséggel, főleg ha annak tudatában van az ember, nem lehet takarózni. Én sem tettem, mikor bajban voltam. Mindig vállaltam ha tettem valamit. De egy ilyen pali mint ez a spell, számomra csak egy bohóc és az is marad. 

Idézet tőle: Brendon

Ez a spell óvodás viselkedésének kifigurázása. 🙂

nem ovis, regressziós!

itt is qrva lassú, tényleg, nincs itt vmi adminféle, aki karbantartja?

Ha Te hozod,minek a monitor???

Igen, én viszek neked másik ámbár kisebb monitort.  🙂

Ha a csizmám sarkát belevágom a monitorba,mert ku.va lassú a búra,megtéríti valaki az árát??(a monitorét..a csizma nem érdekes..)

:DDD

hát r. váalászának második része

Ez a spell óvodás viselkedésének kifigurázása. 🙂

ez mi ez?

nem utálja, haragszik rá... mint a Kései siratóban

na, ez jó hír!

JA? Olvasd el a Mama c. versét... azt pont arról szól, ha mélyebben értelmezed, hogy utálja. én ezért mosolygok azon, hogy kedves gyerekek anyák napján ezt a verset olvassák. nagyon komoly és gratulálok a sok okos magyar tanárnak is. szabad ötletek jegyzékéből minden kiderül...

csupa jó hír. nagyon kedves volt, végighallgatott és azt mondta, van megoldás. nem fognak kicsapni. majd lehet kell egy papír h nem vagyok rendben, de rendeződni fognak a dolgok.

na, és mi volt az adjunktusnál?

ilyesmi, igen, mért, J. A. imádta az anyját...

a borderline akkor alakul ki, amikor nem alakul ki biztonságos kötődés... nekem így jött le a dologból. de én tökre imádom anyumat, tény, hogy nem állunk közel egymáshoz, és érzelem 0, de én tisztelem és szeretem őt, szóval más is lehet a dologban szerintem.

amikor szept okt jártam egy pszichológushoz, egy csomót beszéltetett anyukámról és el volt ájulva, hogy szinte csak pozitivat mesélek róla... furcsa. anyáról csak pozitivan, apámról csak negativan vagyok képes mesélni.

a lányomnak van mestere, sőt, még egy japán is jön évente 2x

templomba járok...

jó terap, mint írtam, meghalt

a kolostor azért nem menne... kötelességek, meg már le is késtem ezt a buszt

kell egy mester utmutatása vagy egy jo terap, tényleg India lenne a legjobb hely, de vannak közelebb is kolostorok és templomok

mondjuk Indiáig eljutni sincs ingyen... de sztem ott az összes nyavalyából ki lehet gyógyulni, megtanulsz befelé fordulni a hülye extrovertált nyugati társadalmakkal ellentétben

megint kénytelen vok a lányommal jönni: ő 6 éves kora óta keleti harcművészeteket űz, keleti filozófiával, introvertált... egy hülye anyátólmégis beteg lett, járt (vagy jár is) terapra

a gyogyulás nem pénz kérséde, menj el szerzetesnek, majd ott kigyogyulsz a bordibol

Marilyn Monroe is bordi volt... az egész Kennedy család nem tudta meggyógyítani... pedig szép is volt és anyagi problémái se lehettek

Na, most marha jó jutott eszembe: minket simán ki lehet nyírni, mert azonnal rá lehet fogni, h öngyi lett

kedves Brendon Babarczy Eszer is bipoláris vagy csak volt, mint én most. ágyő ahogy atti mondaná

A bordi kezelése kényes ügy, mivel nem olyan régen írták le a betegség mibenlétét, és sok mindenhez hasonlít, könnyű félrekezelni. Ami egy pszichónak/skizónak általában jót tesz, egy bordisnak árt. (Lásd szegény J. A.) A neurotikus részt meg csak nyugtatózni érdemes. Ha "belenyúlkálnak", csak rossz irányba billentik a dolgot, mert ugye szó szerint: határvonal. Ezért mondom, hagyjanak minket a határvonalon kötéltáncolni, akkor max. a határsávokba lépkedünk néha bele.

A neten elolvastam az egész irodalmát... Állítólag van, aki kinövi. Azért burkoltan kiderül, h ez mitől következhet be, inkább ne.

És persze, mint szinte minden, az anyában gyökerezik, lásd Freud... meg a némán teregető Mama.

Kedves Eszter

Utoljára szólok.Lehet hogy Brendon hülyének nézz, de nekem még papirom is van róla hogy a logikámmal semmi baj nincs.Őn kérem ne nézzen hülyének.

kettőtől szorítsatok lécci, megyek az adjunktushoz beszámolni, hogy mi a helyzet velem... :(((( majd megírom a blogban később, hogy mi történt. drück die däumen!

ez egy jaina jelképe, az  van beleirva hogy parasparagroha jivanam : Minden emberi élet össze van kötve a kölcsönös érdek és egymásrautaltság által.

Egyébként eszembe jutott a pszichologus neve: Ranchburg Jenő

Idézet tőle: Hans

Ez egy férfikéznek tűnik az ujjak hosszúsága alapján.

ez keleti jelkép

ez aranyos :)))

depiben 2 perc türelmem sincs semmihez, tanulni meg pláne nem... apám ezért haragszik rám a mai napig, h "nem használtam ki a képességeimet", pedig a képesség nem csupán IQ-ból áll... azóta sok őjat el kellett sajátítanom, de ha a tanulás szót kimondják, iszonyatos migrénem lesz... 

depisen meg nézek 2 hétig egyötperces tennivalót, h meg kéne csinálni, és aki nem élte át, úgyis csak lustaságnak látja

én több helyre megírtam, h mindent, csak hamvasztást ne... felőlem betehetnek, akár darabokban, a mélyhűtőbe is... 

nekem azzal sose, skizon is olyan türelmes voltam hogy csak na, eszembe se jutott ongyi, csak egyszer,mikor leirtam hogy hamvasztast kerek,aztán eltettem a pénztárcámba

nekem a türelmemmel van (és volt) baj...

nekem az eszemel nincs baj, csak nem a pszicho egyetem mennyiségéhez vagyokszokva, nincsnek koncentrálási problémáim a betegségemtől, voltak, de elmultak.olvasok rendszeresen és nyelvet fogok tanulni szabadidőmben

bocsi, de vigyázz – és ez nem csak neked szól – egy idő után az ember a "betegségtől" az eszét sem tudja használni... ill. mérsékelten, gátol a koncentrálásban, és legfőképp a türelemben

én belogtam pszichora barátom révén, mert érdekelt, már akkor is beteg voltam, depis, régóta érdekel ez a szakma, mert beteg vagyok, de alapvetően nem gondolom ugy hogy ez lenne az én szakmám, bár abból is a klinikai lélektan spec ami érdekel, de majd ha meglesz a web-programozó szakmám és dolgozni is szándékszom benne előtte mielőtt második szakmába kezdenék, még fiatal vagyok és van ilyen spirituális része, ilyen Jungos változat, ami engem érdekel, meg természetgyógyászat is régóta érdekel, azaz 5 évee amióta beteg lettem jobban, már csak az eszem kell hozzá.

Csak senki ne menjen a fény felé:)) jó éjt neked is!

jó éjt, gyerekek! puszi az arcotokra, meg nagy ölelééés! 🙂 mindenkinek küldök fehér fényt, hogy megóvjon benneteket! mwah! xxx

bár igazad lenne. bár egy egészen egyszerűen elmondható probléma lenne. de jó lenne.... de nem volt minden szép reggel sem. és tegnap reggel sem. és tegnapelőtt sem. de az is igaz, hogy mindig történik valami. újra és újra, folyamatosan. de már 20 éve. sajnos több rossz mint jó. és leginkább nem is az a legrohadtabb az egészben ami konkrétan történik, hanem a feeling. hogy nyomorúságosan érzem magam-ami átszövi az egészet. aki tőlem több módszert kipróbált az hazudik. bár el tudnám mondani.... 

köszi a szorítást! jól fog jönni! aztán ki tudja! 🙂 én leszek bagdy emőke 2... :))) majd ti kedvezménnyel jöhettek hozzám 😀

Rauch, stimmt! Memória oké :)))

én is elindultam ezen az úton valamikor. gimibe szintén biosz kémia szakos voltam. abból is érettségiztem. a DOTE-ra akartam menni pszicho-ra. de apám úgy döntött hogy nem jó az irány. gyenge és gyáva voltam. úgyhogy elkanyarodtam. talán kicsit bele is haltam. most közgázra járok de nagyon más világ. nem tudom mit keresek ott. remélem neked sikerül. kívánom hogy sikerüljön.

voltam bent pszichológia órán, valami fejlődéslélektanoson nem emlékszek pontosan, de valami hasonló, a könyvtárból elolvastam a könyvet amiből számonkérnek belőle, és ott mondták hogy voltak olyanok akik azért jártak pszichora, mert kattantak voltak és abból akartak meggyogulni,egyik haverom pszichot végzett és vele, olyan ora volt Rauch vagy valami hasnlo nevü embernek a könyvéből tanitanak, már nem emlékszek, hires pszichologus, csak nem jut eszembe a neve, és különböző mentális betegségekről szólt, mint pl. a tic, a tourett szindroma, analis oralis fixacio, kb 4 éve volt igy már nem emlékszek rá pontosan, és lényeg hogy én is gondoltam már ha nagyon vagy hosszabb tartóan beteg leszek akkor megpróbálom majd a pszichológiát második szakmának, hogy jobban megértsem, de annyira nem vonz a szakma.Nem szivesen viselem el a betegeket hiába vannak beteg barátaim, de ez még változhat.És ahhoz nekem is kell uj érettségi, fűzödve rotebeetehez.

nem véletlenül hívják ezeket a szakmákat hivatásnak...

hi. minden ilyen doki és piszkológus saját magát szeretné elsősorban gyógyítani /uff

én olyan szinten szívügyemnek tekintem ezt az egész borderline-t, hogy eldöntöttem, én magam kutatom ki a megoldást, ha kell. ezért készülök biológiából és kémiából éretségire, hogy orvosira mehessek. nemcsak mások gyógyítása végett, hanem magamért is teszem ezt. elég hülyén hangzik, de véghez viszem.

nekem "kevert személyiségzavarom" van, bordi is... és hozzá jön többek közt a bipolár... na, amikor a bipolár mániás szakaszát pszichózisnak kezelték, akkor ütött be a krach... a bordi kötéltáncol a neuró és a pszicho határán, és ott békén kell hagyni

ElőzőOldal 158 / 202Következő