OFF
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 22:25na, ezen legalább már túl vagyok, h utáljam a szüleimet
jót akartak mindig, csak rosszul fogtak hozzá, és ők akarták eldönteni, nekem miajó
na, ezen legalább már túl vagyok, h utáljam a szüleimet
jót akartak mindig, csak rosszul fogtak hozzá, és ők akarták eldönteni, nekem miajó
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 22:23Bacchus, már kezdek olyan toleráns lenni, hogy a végén még EL IS HISZEM MAGAMRÓL!
Na attól mentsen meg az Isten mindenkit...
Bacchus, már kezdek olyan toleráns lenni, hogy a végén még EL IS HISZEM MAGAMRÓL!
Na attól mentsen meg az Isten mindenkit...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 22:01hát én sem szoktam hurkát tolni az arcukba
amúgy túlsúlyos vegát én is láttam... mondjuk a laborlelete érdekesebb lenne, mint az én májfunkcióm, de piát sem akarok olyanba töltögetni, aki nem akar inni...
de esmég leben und lében hagyni!
hát én sem szoktam hurkát tolni az arcukba
amúgy túlsúlyos vegát én is láttam... mondjuk a laborlelete érdekesebb lenne, mint az én májfunkcióm, de piát sem akarok olyanba töltögetni, aki nem akar inni...
de esmég leben und lében hagyni!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.17., 21:53Az embernek egyedülálló módon vannak tépő és rágó fogai, így az évezredek alatt valóban mindenevővé váltunk.
De mindenki maga dönti el mit eszik, senki nem szólhat bele ilyenbe. Soha nem gondoltam, hogy rászóljak egy vegára hogy húst egyen, mert ha nem akkor ostoba. Bunkóságnak érzem az ilyet.
Ja és köszi, már el is fogyott. :)))
Az embernek egyedülálló módon vannak tépő és rágó fogai, így az évezredek alatt valóban mindenevővé váltunk.
De mindenki maga dönti el mit eszik, senki nem szólhat bele ilyenbe. Soha nem gondoltam, hogy rászóljak egy vegára hogy húst egyen, mert ha nem akkor ostoba. Bunkóságnak érzem az ilyet.
Ja és köszi, már el is fogyott. :)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:51párositani szoktak a kajákat, egyebekent az elso rákellenes kaja amivel gyogyitottak vega volt. na nekem lépnem kell. sziasztok.
párositani szoktak a kajákat, egyebekent az elso rákellenes kaja amivel gyogyitottak vega volt. na nekem lépnem kell. sziasztok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:51Talán azárt van mert a világ ilyen hülyékből áll mint akik itt vannak.
Talán azárt van mert a világ ilyen hülyékből áll mint akik itt vannak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:50én vega létemre főleg vegaként rengeteget tudokenni, joval nagyobb mennyiséget kell enni
én vega létemre főleg vegaként rengeteget tudokenni, joval nagyobb mennyiséget kell enni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:49Idézet tőle: lolaEzt mond annak aki a kukában turkál, vagy annak akit Auswitcban elégettek. Mert annak aki ezt kitalálta, mi a határ bele kéne verni a kibaszott orrát a saját szarába, hogy ott dögöljön meg a saját mocskában, hogy megtanulja hol a határ, de még soha nem verték az ilyenek orrát a szarba, pedig meg kéne tenni már, hogy az ilyen is megismerje a határt aki egy szörnyeteg, hogy ott dögöljön meg amikro átlépte, mert a többi normáis ott öli meg, ahol kell, még milelőtt millióktat ölne meg.
Miért nem teszi?
Lehet elmebeteg?
Idézet tőle: lola
Ezt mond annak aki a kukában turkál, vagy annak akit Auswitcban elégettek. Mert annak aki ezt kitalálta, mi a határ bele kéne verni a kibaszott orrát a saját szarába, hogy ott dögöljön meg a saját mocskában, hogy megtanulja hol a határ, de még soha nem verték az ilyenek orrát a szarba, pedig meg kéne tenni már, hogy az ilyen is megismerje a határt aki egy szörnyeteg, hogy ott dögöljön meg amikro átlépte, mert a többi normáis ott öli meg, ahol kell, még milelőtt millióktat ölne meg.
Miért nem teszi?
Lehet elmebeteg?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 21:48én állatvédő vagyok, ott sok a vega... viszont tanultam bájológiát is, mégpedig alaposan: az ember ún. mindenevő, és láttam súlyos vashiánnyal kórházba kerülni egy vegázót, meg egy másikat, aki időnként nem bírta tovább, és megevett vagy húsz deka szalonnát, persze rosszul lett...
de mindenki azt eszik, amit akar, felőlem is legelhet bárki... csak tudnám, mitől lakik jól, miből építi fel a szervezete a fehérjéit (csak a szójababot meg ne említsétek... )
Brendon, egészségedre a békönöst! 😉
én állatvédő vagyok, ott sok a vega... viszont tanultam bájológiát is, mégpedig alaposan: az ember ún. mindenevő, és láttam súlyos vashiánnyal kórházba kerülni egy vegázót, meg egy másikat, aki időnként nem bírta tovább, és megevett vagy húsz deka szalonnát, persze rosszul lett...
de mindenki azt eszik, amit akar, felőlem is legelhet bárki... csak tudnám, mitől lakik jól, miből építi fel a szervezete a fehérjéit (csak a szójababot meg ne említsétek... )
Brendon, egészségedre a békönöst! 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:43wááá megint veszekedés ?? pfff
wááá megint veszekedés ?? pfff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:41szakadj le rolam ha bocsnatot nem tudsz kerni tolem
szakadj le rolam ha bocsnatot nem tudsz kerni tolem
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.17., 21:40Na persze...
Én éppen egy bacon-ös pizzát eszem, s szinte látom a disznót ahogy levágják, hogy én ilyen finomat ehessek.
Senkinek (neked meg pláne) nincs joga bírálni mit eszek, pláne sértegetni ezért. Én sem mondom hogy egyél húst, mert igazából pont lesz@rom mit eszel...
De a sértés szerintem legfinomabbját választottad, amikkel illetted, de ez is a jellem kérdés ugye...
Na persze...
Én éppen egy bacon-ös pizzát eszem, s szinte látom a disznót ahogy levágják, hogy én ilyen finomat ehessek.
Senkinek (neked meg pláne) nincs joga bírálni mit eszek, pláne sértegetni ezért. Én sem mondom hogy egyél húst, mert igazából pont lesz@rom mit eszel...
De a sértés szerintem legfinomabbját választottad, amikkel illetted, de ez is a jellem kérdés ugye...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:35azt mertem irni hogy lolanak hogy aki hust eszik asz szerintem ostoba, Brendon szerint ez sértés, min tudni én vega vagyok
nézzen utana mindenki mit tesz a nem vega táplálkozásásval, vagy tudnak teremteni az emberek?
azt mertem irni hogy lolanak hogy aki hust eszik asz szerintem ostoba, Brendon szerint ez sértés, min tudni én vega vagyok
nézzen utana mindenki mit tesz a nem vega táplálkozásásval, vagy tudnak teremteni az emberek?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:33http://www.youtube.com/watch?v=F0C3ZRZqDXk
??
??
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 21:31Idézet tőle: lolaHát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...
+van... a kis náci
Idézet tőle: lolaHát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...
+van... a kis náci
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:25http://www.youtube.com/watch?v=t0ccFnWv4Cs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 21:19http://www.youtube.com/watch?v=V7bVMCs1Rkg
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 21:01ez az "idióta" is jó kis dg.
de van, h a dokik is csak tippelnek v félrenyúlnak... aszongyák: nehéz páciens
ez az "idióta" is jó kis dg.
de van, h a dokik is csak tippelnek v félrenyúlnak... aszongyák: nehéz páciens
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.17., 21:00Hát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...
Hát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 20:53"Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsõm, se szemfedõm,
se csókom, se szeretõm.Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendõm hatalom,
húsz esztendõm eladom.Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fû terem
gyönyörûszép szívemen."bordi
igen, a mai világhoz aki nem bír "illeszkedni", arra ráhúzzák ezt a dg.-t v valamilyan személyiségzavart
"Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsõm, se szemfedõm,
se csókom, se szeretõm.
Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendõm hatalom,
húsz esztendõm eladom.
Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.
Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fû terem
gyönyörûszép szívemen."
bordi
igen, a mai világhoz aki nem bír "illeszkedni", arra ráhúzzák ezt a dg.-t v valamilyan személyiségzavart
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 20:44http://www.youtube.com/watch?v=K5qLj4whdjY
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 20:42Módosítanám a saját diagnózisomat, átgondoltam és az alapján, amit erről tudok én nem vagyok borderline, és csak nagyon rövid ideig voltam, talán hónapokig. Én soha nem lavíroztam a normális és az elmebaj határán, mert én egész éltemeben mindig felülbírártam ezt, és döntöttem, míg rájöttem, hogy nics határ. Vagy talán aki normális, az borderline, de nem úgy, ahogy a nagyfejűek gondolják.
A világ borderline.
Módosítanám a saját diagnózisomat, átgondoltam és az alapján, amit erről tudok én nem vagyok borderline, és csak nagyon rövid ideig voltam, talán hónapokig. Én soha nem lavíroztam a normális és az elmebaj határán, mert én egész éltemeben mindig felülbírártam ezt, és döntöttem, míg rájöttem, hogy nics határ. Vagy talán aki normális, az borderline, de nem úgy, ahogy a nagyfejűek gondolják.
A világ borderline.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.17., 19:31frászt, egyszeróen félrekezelték, ami egy skizónak általában jó (sokkterápia, pszichoanalízis – ahol ugye romlott kölkökre lelt), az a bordinak árt!
frászt, egyszeróen félrekezelték, ami egy skizónak általában jó (sokkterápia, pszichoanalízis – ahol ugye romlott kölkökre lelt), az a bordinak árt!