Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 157 / 202Következő

minden nap muszáj felkelni

juj, de csak kicsit, mert holnap musz. fölkelni

gyere fel skypra Kleó...

én toleráns vagyok...

nem, attól, h elhiggyem magamról, h tényleg az vagyok...

attól mentsen meg h toleráns legyél?

na, ezen legalább már túl vagyok, h utáljam a szüleimet

jót akartak mindig, csak rosszul fogtak hozzá, és ők akarták eldönteni, nekem miajó

Bacchus, már kezdek olyan toleráns lenni, hogy a végén még EL IS HISZEM MAGAMRÓL!

Na attól mentsen meg az Isten mindenkit...

UTÁLOM APÁMAT....áááááááááááááá...hülyefasz.

lehet pácban is, csak hagyjuk lébenelni, ahogy neki jólesik... 😛

leben und leben hagyyni 😀 looool

hát én sem szoktam hurkát tolni az arcukba

amúgy túlsúlyos vegát én is láttam... mondjuk a laborlelete érdekesebb lenne, mint az én májfunkcióm, de piát sem akarok olyanba töltögetni, aki nem akar inni...

de esmég leben und lében hagyni!

Az embernek egyedülálló módon vannak tépő és rágó fogai, így az évezredek alatt valóban mindenevővé váltunk. 

De mindenki maga dönti el mit eszik, senki nem szólhat bele ilyenbe. Soha nem gondoltam, hogy rászóljak egy vegára  hogy húst egyen, mert ha nem akkor ostoba. Bunkóságnak érzem az ilyet.

Ja és köszi, már el is fogyott.  :)))

Jaj nekem! Ez csak egy idézet...jééézusom..hová kerültem?

párositani szoktak a kajákat, egyebekent az elso rákellenes kaja amivel gyogyitottak vega volt. na nekem lépnem kell. sziasztok.

Talán azárt van mert a világ ilyen hülyékből áll mint akik itt vannak.

én vega létemre főleg vegaként rengeteget tudokenni, joval nagyobb mennyiséget kell enni 

Idézet tőle: lola

199"}" class="UFILikeLink" id=".reactRoot[347]"> 

Ezt mond annak aki a kukában turkál, vagy annak akit Auswitcban elégettek. Mert annak aki ezt kitalálta, mi a határ bele kéne verni a kibaszott orrát a saját szarába, hogy ott dögöljön meg a saját mocskában, hogy megtanulja hol a határ, de még soha nem verték az ilyenek orrát a szarba, pedig meg kéne tenni már, hogy az ilyen is megismerje a határt aki egy szörnyeteg, hogy ott dögöljön meg amikro átlépte, mert a többi normáis ott öli meg, ahol kell, még milelőtt millióktat ölne meg.

Miért nem teszi?

Lehet elmebeteg?

jaj, egy ilyen leszart sali meg hmmm

én állatvédő vagyok, ott sok a vega... viszont tanultam bájológiát is, mégpedig alaposan: az ember ún. mindenevő, és láttam súlyos vashiánnyal kórházba kerülni egy vegázót, meg egy másikat, aki időnként nem bírta tovább, és megevett vagy húsz deka szalonnát, persze rosszul lett...

de mindenki azt eszik, amit akar, felőlem is legelhet bárki... csak tudnám, mitől lakik jól, miből építi fel a szervezete a fehérjéit (csak a szójababot meg ne említsétek... )

Brendon, egészségedre a békönöst! 😉

wááá megint veszekedés ?? pfff

szakadj le rolam ha bocsnatot nem tudsz kerni tolem

Na persze...

Én éppen egy bacon-ös pizzát eszem, s szinte látom a disznót ahogy levágják, hogy én ilyen finomat ehessek.

Senkinek (neked meg pláne) nincs joga bírálni mit eszek, pláne sértegetni ezért. Én sem mondom hogy egyél húst, mert igazából pont lesz@rom mit eszel...

De a sértés szerintem legfinomabbját választottad, amikkel illetted, de ez is a jellem kérdés ugye...

azt mertem irni hogy lolanak hogy aki hust eszik asz szerintem ostoba, Brendon szerint ez sértés, min tudni én vega vagyok

nézzen utana mindenki mit tesz a nem vega táplálkozásásval, vagy tudnak teremteni az emberek?

??

Idézet tőle: lola

Hát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...

+van... a kis náci

Mindenki a maga Sorsának Schmidt! 😉

199"}" class="UFILikeLink" id=".reactRoot[347]">

ez az "idióta" is jó kis dg.

de van, h a dokik is csak tippelnek v félrenyúlnak... aszongyák: nehéz páciens

Hát megmutatnám,mit találtam,de majd megtaláljátok..te jó ég,hogy milyen emberek keverednek ide...

igen, szinte mindenki borderline, vagy van benne, azért ez egy elég nehéz dg.

én is idióta tökfej vagy 🙂

Na,én ráakadtam köztünk egy új belépő idióta tökfejre...

módosítanád a diagnózisodat? lol 😀 habár mindenki a maga doktora..

"Nincsen apám, se anyám,

se istenem, se hazám,
se bölcsõm, se szemfedõm,
se csókom, se szeretõm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendõm hatalom,
húsz esztendõm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fû terem
gyönyörûszép szívemen."

bordi

igen, a mai világhoz aki nem bír "illeszkedni", arra ráhúzzák ezt a dg.-t v valamilyan személyiségzavart

http://www.youtube.com/watch?v=K5qLj4whdjY

Módosítanám a saját diagnózisomat, átgondoltam és az alapján, amit erről tudok én nem vagyok borderline, és csak nagyon rövid ideig voltam, talán hónapokig.  Én soha nem lavíroztam a normális és az elmebaj határán, mert én egész éltemeben mindig felülbírártam ezt, és döntöttem, míg rájöttem, hogy nics határ. Vagy talán aki normális, az  borderline, de nem úgy, ahogy a nagyfejűek gondolják.

A világ borderline.

na telihold! még csak az kéne meg egy jó kis hanyattesés 🙂

én ma végigszorongtam a fél napot, bőven elég volt a negativizmusból...

Ja.Biztos nincs telihold...:)

hi, én már régóta...

olyan jó nektek, úgy néz ki, ma mindenki relatíve jól van!

hát az a helyzet, hogy én most rájöttem: éhes vagyok 😀

... és amilyen hülye vok, még én sajnálnám őt...

Jól.És Te?

frászt, egyszeróen félrekezelték, ami egy skizónak általában jó (sokkterápia, pszichoanalízis – ahol ugye romlott kölkökre lelt), az a bordinak árt!

hogy vagytok csajok?

József Attila.

Szia diszkógömbike:)  Ki?

ElőzőOldal 157 / 202Következő