Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 156 / 202Következő

http://www.youtube.com/watch?v=G-ZbkEErTMs

az nem vita kie az olasz maffia en kerdeztem a legiot, a magyart es az orszt meg melette megkerdeztem csak hogy kepbe legyerk, vannak barataim akikert aggodok

mikor akarjátok már abbahagyni ezt a vitát?

elég dühitö.

Brendon

tudtad hogy az olasz mafia is a legioé?

hagyjuk mara Brendon, inkabb menjunk tvzni, azt ugy is szereted

Ne szkenneld be, mert nem érdekel. De figyi!  Nekm pl nincs semmilyen ambuláns lapom, amivel másokat kelljen győzködnöm, hogy nem is vagyok hülye. Ha nem lennél az, értenéd amit írok, de nyilván megvannak a korlátaid. 

nem fogom neked beskannelni az ucso ambulans lapom

Tudod aki normális, annak nem adnak papírt arról, hogy normális.  Hülyének esetleg beszerezhető egy-két irat arról, hogy nem is hülye. 

csak elmentem cigizni

nincs deficitem papirom van rola

Hát igen. Nekem nem kell papír. Neked van már. Igazoltan van mentális deficited, s ezt mutogatod is, majd mész nyafogni hogy megsértették kis buzi lelked.

az ertelmes parbeszed kettotok kozt amit eloszor olvasok, csak igy tovabb

Jaj, lola ez annnyira cuki... :-))))))))

Milyen papír?

Igen.

Brendon neked papir sem kell

Tervezel?  

Tervezek egy hófehéret is...

ez nagyon aranyos lola

🙂  Kormos volt?  koromfekete macsek mondja ezt?  🙂

A gólya hozta.Beledobta a kéménybe,olyan kormos volt,alig tudtuk lemosni,csak a két szeme volt szürke...Csak pislogott azokkal a nagy szemeivel..(ezt mesélem neki mindíg. imádja hallgatni.)

Csomagban küldték 

akkor honnan van a gyerek?

Sosem volt férjem.

régen meg volt, meg gyereked is

Akkor ne gondolkodj.Még káros lehet. Nincs férjem egyébként.De ezt már sokadszorra írom.

azt mondtad nekem lola hogy csak egy embernek mondod hogy szeretlek, gondolom a ferjednek

te ne lepjel be ha ugy tetszik, de masnak ne szabd meg hogy mit csinaljon

Minek törölni? Nem lépsz be oszt jónapot. 

Mit osztottam meg veled ?

en azt kertem hogy toroljenek, nem toroltek, nem en tehetek rola hanem Babarczy Eszter- Őt okold.

kéne egy ima topic

Istenem kérlek segíts hogy átvészelje a családom ezt a nehéz kilátástalan időszakot !!!! Nagyon szépen kérlek!!!!Nem szeretném elveszíteni az édesanyámat és a családomat :(((((((Se neki se nekem nem szabad tönkremennünk!!! Mit tegyek uram segíts!!

Megígérted valamelyik nap hogy elhúzol. De kár, hogy amellett hogy hülye vagy még hazug is.  De nem baj, engem annyira nem zavarsz, de be kell lásd, ritka gerinctelen embernek sikeredtél. 

velem osztottad meg ezt lola

az hogy mit mondok Brendonnak az az en dolgom

A kisujja többet ér,mint Neked az egész életed TE! És a szóltam már hogy a megjegyzéseidet inkább írd egy papírra ,aztán húzd le a Wc-n...a családi életem nem tartozik senkire,csak akivel én megosztom.

doromb egyenlo domb, kejsovar macska ez a Brendon

https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v1/y2/r/5l8_EVv_jyW.swf?v=330184677094044&ev=0

Jajjj...de jó...:)))

DOROMB-DOROMB  :))

nekem apum kirakta a Hobbit konyvet, olvassa aki akarja, tole ez volt az ajandekozas, nalunk apummal nem olyan jo a viszony, megromlott hazastarsi viszony miatt van igy, igy alakult, de nekem most jo karacsonyom volt

kaptam ajandekokat is, csak nem arulom el mit, nem tartozik mindenkire

jóformán semmit. nálunk ajándékozás sincs, semmi.

engem nem, nagyon fontosak szerintem, én nem vagyok kereszteny, meg is megszeretnek keresztelkedni

pedig nagyon szep a vallasos élet, Jézus az Atya fia a Megváltó, karacsonykor te mit unnepelsz?

ezt most nem értem. miért lennék házasságtörő? 😀

és bocsi de jézus meg isten tanai hidegen hagynak.

ne legy hazassagtoro

hat olvasd el neten a hegyi beszedet, üsd be es kidobja, ugy viselkedj ahogy Jezus mondja

nem pasizok, ez van. szilveszterkor ugyan picit ittas voltam, és smároltam egy 30as faszival, de teljesen hidegen hagyott...nem esett jól, nem élveztem. igazából azért mentem bele, mert lassan egy éve nem csókolóztam senkivel se, és kíváncsi voltam, hogy reagálok. de legalább most nem szorongtam, szimplán semmit se éreztem, ami egy fokkal jobb. de ez nyilván azért is lehet, mert nem kapcsolatban voltam, csupán egy idegennel, akit nem látok viszont... jó lenne azért már picit tovább lépni a csókolózáson túl... ideje lenne 🙂

igy van, sok szeretnivalo lany van, nekem nem nehez csajozni

te hogy vagy a pasizassal?

kortefa, átjövök ide h szörnyi topicját ne csesszem szét...

sok szeretnivaló lány létezik, én csak egy vagyok a sok közül. ez nem jelenti azt, hogy tudod, ki vagyok 🙂

.

sziasztok! J. A.-t könnyű félreérteni, ha vki nem látja be, milyen érzések táplálták a verseit! gyűlőlte Mamát? igen! azt gyűlőlte benne, h. megfosztotta magától A.-t . ha valakit ennyire mélyen szeretsz, annak nem tudod megbocsátani, h. feláldozza magát érted!

kajáról: mindenki azt egyen, ami jól esik neki! nálam: húst minden mennyiségben! még Bambi éttermet is csináltunk a fiammal. " ott egy nyuszi, üüssüüük eeel!!!"

ElőzőOldal 156 / 202Következő