Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 155 / 202Következő

sztem van itt rosszabb írás is.....nem hinném, hogy ettől ugranának ki 🙂

ez megint nem az én napom 🙁

Hogyhogy lejár a reg?  Ez nem világos..

Nem láttam hogy elbúcsúztál. Én sem lennék már itt ha Brendon nem lenne.Valahogy nem olyan már a búra..

mi újság? sosem vagytok...delia sem..

szia atti!

:))..neee...suttogj inkább:)

HÁÁÁT ÜVÖLTÖZZEEEEK VELEEEED? MIIII?  :))

Olyan csend van itt ...

Miért nem taposnak már el?

Ahol én megjelenek, úgy provokálnak, hogy el lehessen üldözni. Én aki egy egész könyvtárat kiolvastam, önállóan gondolkozom, nincs helyem egy olvasással foglalkozó közösségi oldalon. Mert két nap alatt megoldották, hogy kizárjanak, de előtte még gondosan megvárták míg kurva sok energiával felépítem.

Hát legfeljebb közösségi hülyeségek helyett majd olvasok, ha néhány év  múlva lesz kedvem és még nem murgeltem meg.

Hagyd már.. hülye az mint volt. 871. nick alatt.

Nem látok a szexualitás topicban semmit amit írtál..most akkor kettéhasadt a tudatod megint? Miért nem alszod ki magad?

Ja,akkor nem válaszolok..

dehogynem

Ez nem spell?

Olyan szép név az hogy lola.  🙂

Na ja..ez már a vég...:)

Kétnapjaegyfolytábanbölcsalola :)))

Mi a legviccesebb az emberben? (...) Mindig fordítva gondolkodnak: gyorsan fel akarnak nőni, hogy aztán az elveszett gyermekkor után sóhajtozzanak. Feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek, aztán meg odaadják minden pénzüket, hogy egészségesek legyenek. Annyira sóvárognak a jövő után, hogy nem törődnek a jelennel, így aztán sem a jelent, sem a jövőt nem élik meg. Úgy élnek, mintha soha nem halnának meg, és úgy halnak meg, mintha soha nem éltek volna.
Paulo Coelho
Idézet tőle: diohejban

meghallgattam, nekem tetszik, 

hozzafuzendom Bayer Zsolt egy gec....

Az! 😀

so-so

Nem lehet mindíg azt tenni amit akarunk.Más emberekre is hatással vannak a döntéseink,nem lehet játszani az istent..sok sok embert bánthatunk vele..

jóéjt!

1-etértek!

Jó éjt mindenkinek!

De azért elég rugalmasak a lehetőségek

oké,ha mindenre szarik az ember..és a következmények?Nem mindíg tehetjük,amit akarunk.

Éééérdekes, mindig a magatartásommal volt (van) baj: SZAROKRÁJA!!!

:)))

Na, ezt utálják bennem anyámék... h én meg mertem tenni olyan dolgokat, amiket ők sose mertek volna!

Amúgy még "a fán lennénk", ha az átlag győzedelmeskedne...

Legyél valamiben egyedi, különleges. Az egyéniségek irányítják a világot, aki követ valakit, az mindig hátul van. Ne állj be a sorba! Dobd félre a megszokott dolgokat! Ha beleszürkülsz a mindennapjaidba, hiába várod, hogy csodák történjenek Veled. Merj élni, merj kockáztatni, ne törődj mások véleményével!
Váltsd valóra minden titkos vágyadat, váltsd valóra, amíg teheted, amíg élsz, mert utólag majd rohadtul bánni fogsz minden eltékozolt percet!
Tégy minden nap valami olyat, amit eddig sosem csináltál! Légy végre egy kicsit ROSSZ!
A jó magaviseletűek sosem fognak történelmet írni.
Légy az, aki igazából, a lelked mélyén vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják...Légy végre néha igazán SZABAD!!!
Mert aki meri, az megteszi, és aki nem meri, az nem hiszi el annak, aki megtette.
Legyél néha bolond ebben az őrült világban!
Idézet tőle: rotebeete

de ez inkább politikai nézőpontú beszélgetés...

Ez baj??

(Mit vártál?)

köszi, hallgatom, pont ezért csodálkoztam!

de ez inkább politikai nézőpontú beszélgetés...

még megy! http://www.klubradio.hu/

lemaradtam?

Hallgatom 🙂

Pár perc múlva interjú Babarczy Eszterrel a Klubrádióban !

(Budapest környékén FM 95.3)

Meg kéne halni, csak nem tudom hogyan.

Mindenkinek jobb lenne.

Még magukon is segítene, mert megszabdulnának egy problémától amilvel nem tudnak mit kezdeni.

Az amit velem fél éve tesznek, e felé lök engem. Maguk azt akarják hogy én meghaljak.

Ja...végtagok repkednek a levegőben hijjj ..de jó buliii:))  (azért az az egy megúszta,a kis piszok..)

az a látvány, ffszem, részletek: női szem

de belátom, Lolának kellett az a 3 tequila... ...

Miket nem néztek. Nem látjátok hogy a bringások mekkora murit csapnak: Még az aszfalt is porzik...

akkor tényleg te vagy az autós...

Na tessék,én azt is 80-asnak néztem:)

én a 60-as tábla vagyok 😛

Én inkább az autós vagyok:))

Óóóóó, pedig a feeling az megvan... 🙂

Így??? Neeeem...

Lola!  Megyünk kerékpározni?  🙂

Jelenleg 1 felhasználóés 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

ElőzőOldal 155 / 202Következő