OFF
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.27., 21:15Csak bemásoltam face-ről..Én úgy hiszem,csak egy ilyen van az életben,a többi csak olyan,mintha az lenne,de tényleg feltétel nélkül hibákkal együtt önzetlenül szeretni,és ezt viszont kapni egyidejűleg,az csak egy lehet..
Csak bemásoltam face-ről..Én úgy hiszem,csak egy ilyen van az életben,a többi csak olyan,mintha az lenne,de tényleg feltétel nélkül hibákkal együtt önzetlenül szeretni,és ezt viszont kapni egyidejűleg,az csak egy lehet..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 21:12Nagyon szépen írtad. Nincs idő, tér... semmi dimenzió...
1-2-x csalódás után vastagabb lesz az álarc, és takargatni próbálod a lelked. De tükör... az van. Kölcsönösen. Próbálsz elfordulni, de mint a mágnes.
Ritkán, de többször is lehet. Csak egyre nehezebb, és egyre nagyobb fájdalommal jár. De szerelem nélkül mit ér az élet?
Nekem meggyőződésem volt, hogy többször ugyan nem történik velem ilyen. No, tessék!
Nagyon szépen írtad. Nincs idő, tér... semmi dimenzió...
1-2-x csalódás után vastagabb lesz az álarc, és takargatni próbálod a lelked. De tükör... az van. Kölcsönösen. Próbálsz elfordulni, de mint a mágnes.
Ritkán, de többször is lehet. Csak egyre nehezebb, és egyre nagyobb fájdalommal jár. De szerelem nélkül mit ér az élet?
Nekem meggyőződésem volt, hogy többször ugyan nem történik velem ilyen. No, tessék!
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.27., 20:59Ritkán előfordul, hogy egyszer az életben rábukkansz arra, akiért mindent hátrahagynál, aki mindenki előtt van, aki a józanságot elviszi a fejed felől, aki szétszed, szétszakít, beléd mar és átölel, akivel a poklot és a mennyországot egyszerre járod meg. Aki miközben tép, aközben simogat, miközben mar, aközben leheli csókját az ajkadra.Ne kelljen enélkül a tüzesen fájdalmas érzés nélkül meghalnod. Életedben legalább egyszer találjon rád egy gőzerővel feltörő szerelem.Mert meg kell ismerni ezt az érzést!
Néha elég pár óra, vagy pár nap, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Nem számít az idő, sem a tér, nincsenek miértek, nincsenek kérdések és nincsenek válaszok sem.., csak van valami. Találkozol valakivel, akinek nem kell semmit mondanod. Pár perc és a vesédbe lát. A gátlások leomlanak, a képmutatás álarca megreped az arcodon. Nincs többé hazugság, csak az őszinteség, csak a csupasz lelked, minden védelem nélkül, és félsz, halálra rémülsz, mit keres valaki pár óra után a szíved közepében. Félsz, hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is. A józan ész meg eltűnik. Bármit mond, megteszed. Bármit kérdez, válaszolsz. Kivetkőzöl magadból, és mindent a fonákjáról látsz. Olyasmit teszel, amit el sem hiszel, olyanokat mondasz, amiket utólag sem értesz. Tükröt állít eléd, amiben meglátod magad. Az igazi énedet. A valóságot, amit senki más szemében nem láttál még. Talán azt is tudja, hogy milyen leszel. Még a jövődet is látja benned, te meg meglátod a szemében a saját arcképedet. Boldog vagy és félsz, együtt. Nem tudod mit hozhat a holnap, de nem is érdekel, mert tudod Ő ott lesz melletted.., nem vagy benne biztos, de érzed, hiszen olyan mint Te.
Ritkán előfordul, hogy egyszer az életben rábukkansz arra, akiért mindent hátrahagynál, aki mindenki előtt van, aki a józanságot elviszi a fejed felől, aki szétszed, szétszakít, beléd mar és átölel, akivel a poklot és a mennyországot egyszerre járod meg. Aki miközben tép, aközben simogat, miközben mar, aközben leheli csókját az ajkadra.Ne kelljen enélkül a tüzesen fájdalmas érzés nélkül meghalnod. Életedben legalább egyszer találjon rád egy gőzerővel feltörő szerelem.Mert meg kell ismerni ezt az érzést!
Néha elég pár óra, vagy pár nap, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Nem számít az idő, sem a tér, nincsenek miértek, nincsenek kérdések és nincsenek válaszok sem.., csak van valami. Találkozol valakivel, akinek nem kell semmit mondanod. Pár perc és a vesédbe lát. A gátlások leomlanak, a képmutatás álarca megreped az arcodon. Nincs többé hazugság, csak az őszinteség, csak a csupasz lelked, minden védelem nélkül, és félsz, halálra rémülsz, mit keres valaki pár óra után a szíved közepében. Félsz, hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is. A józan ész meg eltűnik. Bármit mond, megteszed. Bármit kérdez, válaszolsz. Kivetkőzöl magadból, és mindent a fonákjáról látsz. Olyasmit teszel, amit el sem hiszel, olyanokat mondasz, amiket utólag sem értesz. Tükröt állít eléd, amiben meglátod magad. Az igazi énedet. A valóságot, amit senki más szemében nem láttál még. Talán azt is tudja, hogy milyen leszel. Még a jövődet is látja benned, te meg meglátod a szemében a saját arcképedet. Boldog vagy és félsz, együtt. Nem tudod mit hozhat a holnap, de nem is érdekel, mert tudod Ő ott lesz melletted.., nem vagy benne biztos, de érzed, hiszen olyan mint Te.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 20:03jaaa, azt már megszoktam anno, az első 1-2 "krízishelyzetben" nehéz megállni, azon már túl vagyok
jaaa, azt már megszoktam anno, az első 1-2 "krízishelyzetben" nehéz megállni, azon már túl vagyok
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 19:41... és ittam nárcival egy valag kólát. A pszichológus volt barátnőm 9 évet élt Dél-Afrikában, ott rengeteg kólát isznak, mert antiszeptikus. Persze mint a citosztatikumok: valójában a szervezet egészséges sejtjeit is pusztítja. 1 hete no alkohol!
... és ittam nárcival egy valag kólát. A pszichológus volt barátnőm 9 évet élt Dél-Afrikában, ott rengeteg kólát isznak, mert antiszeptikus. Persze mint a citosztatikumok: valójában a szervezet egészséges sejtjeit is pusztítja. 1 hete no alkohol!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.27., 19:24Én ma főztem azaz sütöttem sertés karajt, és hozzá kolompírt... 🙂 Csípős uborkával ettem, meg Pepsi kólával... 🙂 Gyorsan megvolt, és finom is lett.
Én ma főztem azaz sütöttem sertés karajt, és hozzá kolompírt... 🙂 Csípős uborkával ettem, meg Pepsi kólával... 🙂 Gyorsan megvolt, és finom is lett.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 19:01Nemigen nő az aktivitás... 3 óra alatt rajtam kívül 3 hsz. Aztán volt, amikor 9-en fönn voltatok. Mindenki csak nézelődik? No problem?
Nemigen nő az aktivitás... 3 óra alatt rajtam kívül 3 hsz. Aztán volt, amikor 9-en fönn voltatok. Mindenki csak nézelődik? No problem?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 18:54http://gesha.blog.hu/2013/01/27/edda_almodtam_egy_vilagot_212
hn 11-kor ezzel a dumával hívott fel: itt állok a kapui előtt; a qrva kulcsot már 2x visszabaccta
átkeretezve: lehet, h igaz, h nem gúnyból mondja úgy, ahogy mondja, hanem ahogy állítja: komolyan, de az meg olyan ciki lenne...
kezd kirángatni a depiből, persze még jól benne vagyok, de már elhiszem, amit a doki mond: elmúlik
http://gesha.blog.hu/2013/01/27/edda_almodtam_egy_vilagot_212
hn 11-kor ezzel a dumával hívott fel: itt állok a kapui előtt; a qrva kulcsot már 2x visszabaccta
átkeretezve: lehet, h igaz, h nem gúnyból mondja úgy, ahogy mondja, hanem ahogy állítja: komolyan, de az meg olyan ciki lenne...
kezd kirángatni a depiből, persze még jól benne vagyok, de már elhiszem, amit a doki mond: elmúlik
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.27., 16:05Miről maradtam le???!
Hiába, én is scriptomán vagyok... nem bírtam tovább a
http://www.youtube.com/watch?v=dTCNwgzM2rQ -t.
Miről maradtam le???!
Hiába, én is scriptomán vagyok... nem bírtam tovább a
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 10:29http://www.youtube.com/watch?v=twOpDQtaVJY
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 10:24http://www.youtube.com/watch?v=rN0qQHTl0AQ
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 10:18http://www.youtube.com/watch?v=ynWULyewtlk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 10:08:DDD mert?
:DDD mert?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 10:05Idézet tőle: diohejbantörölgess csak, de csak a magad álláspontját ásod alá
a második sorod miatt nem tetszett, azért töröltem... ha nem írsz ilyeneket nem törlöm tudod.
Idézet tőle: diohejbantörölgess csak, de csak a magad álláspontját ásod alá
a második sorod miatt nem tetszett, azért töröltem... ha nem írsz ilyeneket nem törlöm tudod.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 09:55ezt el sem olvastam.
ezt el sem olvastam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 09:53amúgy nem nagyon értelek, nincs Lola, azért találtad meg Harmonyt?
amúgy nem nagyon értelek, nincs Lola, azért találtad meg Harmonyt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 09:52😀 engem nem zavar bármit is ír...ezért nem fogok kiugrani, ráadásul ha ki is ugranék, kb 1 métert zuhannék 😀
😀 engem nem zavar bármit is ír...ezért nem fogok kiugrani, ráadásul ha ki is ugranék, kb 1 métert zuhannék 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.27., 09:49hát tudod, akkor sem hiszem, hogy volna jugunk ezért mert ide leírja miket gondol, érez, bárkit is lehülyézni, vagy kitiltatni, vagy nem tom. ezek csak az ő gondolatai...aki ezt ennyire magára veszi, joga van nem elolvasni. semmi rosszat nem látok Harmoyban, és örülök, h ír néha.
hát tudod, akkor sem hiszem, hogy volna jugunk ezért mert ide leírja miket gondol, érez, bárkit is lehülyézni, vagy kitiltatni, vagy nem tom. ezek csak az ő gondolatai...aki ezt ennyire magára veszi, joga van nem elolvasni. semmi rosszat nem látok Harmoyban, és örülök, h ír néha.