Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 154 / 202Következő

Lehet,de többször nem leszek már szerelmes az biztos..

Több is lehet, de mindig azt hiszed, h ez az, és csak ez az.

Még fijjatalka vagy!

Igen, ez a hozzászólás a legigazabb ma este.  🙂

Csak bemásoltam face-ről..Én úgy hiszem,csak egy ilyen van az életben,a többi csak olyan,mintha az lenne,de tényleg feltétel nélkül hibákkal együtt önzetlenül szeretni,és ezt viszont kapni egyidejűleg,az csak egy lehet..

Nagyon szépen írtad. Nincs idő, tér... semmi dimenzió...

1-2-x csalódás után vastagabb lesz az álarc, és takargatni próbálod a lelked. De tükör... az van. Kölcsönösen. Próbálsz elfordulni, de mint a mágnes.

Ritkán, de többször is lehet. Csak egyre nehezebb, és egyre nagyobb fájdalommal jár. De szerelem nélkül mit ér az élet?

Nekem meggyőződésem volt, hogy többször ugyan nem történik velem ilyen. No, tessék!

:)))  

Ritkán előfordul, hogy egyszer az életben rábukkansz arra, akiért mindent hátrahagynál, aki mindenki előtt van, aki a józanságot elviszi a fejed felől, aki szétszed, szétszakít, beléd mar és átölel, akivel a poklot és a mennyországot egyszerre járod meg. Aki miközben tép, aközben simogat, miközben mar, aközben leheli csókját az ajkadra.Ne kelljen enélkül a tüzesen fájdalmas érzés nélkül meghalnod. Életedben legalább egyszer találjon rád egy gőzerővel feltörő szerelem.Mert meg kell ismerni ezt az érzést!
Néha elég pár óra, vagy pár nap, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Nem számít az idő, sem a tér, nincsenek miértek, nincsenek kérdések és nincsenek válaszok sem.., csak van valami. Találkozol valakivel, akinek nem kell semmit mondanod. Pár perc és a vesédbe lát. A gátlások leomlanak, a képmutatás álarca megreped az arcodon. Nincs többé hazugság, csak az őszinteség, csak a csupasz lelked, minden védelem nélkül, és félsz, halálra rémülsz, mit keres valaki pár óra után a szíved közepében. Félsz, hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is. A józan ész meg eltűnik. Bármit mond, megteszed. Bármit kérdez, válaszolsz. Kivetkőzöl magadból, és mindent a fonákjáról látsz. Olyasmit teszel, amit el sem hiszel, olyanokat mondasz, amiket utólag sem értesz. Tükröt állít eléd, amiben meglátod magad. Az igazi énedet. A valóságot, amit senki más szemében nem láttál még. Talán azt is tudja, hogy milyen leszel. Még a jövődet is látja benned, te meg meglátod a szemében a saját arcképedet. Boldog vagy és félsz, együtt. Nem tudod mit hozhat a holnap, de nem is érdekel, mert tudod Ő ott lesz melletted.., nem vagy benne biztos, de érzed, hiszen olyan mint Te.

hali, hát te? eltűntél, mint aranyóra...

sziasztok, hogy s mint?

jaaa, azt már megszoktam anno, az első 1-2 "krízishelyzetben" nehéz megállni, azon már túl vagyok

Az alkohol..

nárci? nagyon... :DDD

És nem hiányzik ?

... nézz szembe... persze az ezüstérem is szépen csillog ;)))

:))) köcce

Nagyon ügyes vagy..

... és ittam nárcival egy valag kólát. A pszichológus volt barátnőm 9 évet élt Dél-Afrikában, ott rengeteg kólát isznak, mert antiszeptikus. Persze mint a citosztatikumok: valójában a szervezet egészséges sejtjeit is pusztítja. 1 hete no alkohol!

?

Nicsak. Én meg párizsipörköltet ketchuppal meg horribile dictu! zsemlével...

Az jó...

Mi mackot (tócsni) sütöttünk, párolt lilakáposztával és fokhagymás tejföllel 🙂

Nem.Kenyér és hideg víz volt az ebéd.:)

Ls te nem mondod el mi jót főztél? Titok? Vag nem főztél?  🙂

Kerülték egymást a hsz-ek,már semmi..:))

Idézz vagy kérdésre válaszolj, mert fogalmam sincs mire kérdezed.. Mihez képest előző

Ja,ezt az előzőre értettem ezt a kérdést,de újra...és mi az??

És mi az?

Én ma főztem azaz sütöttem sertés karajt, és hozzá kolompírt... 🙂  Csípős uborkával ettem, meg Pepsi kólával... 🙂 Gyorsan megvolt, és finom is lett. 

Én ma főztem ebédet, és vacsorára is azt eszem. :))

Ki mit főzött ma??Lehet sorolni!

No ez az idézet asszem "valakinek"  igen aktuális.  :)))

Fénykép

mondjad

Nekem?Ne tudd meg...veletek mi a helyzet?

Juhééé! Szíjja, Lola! Miau?

Szia lola!  Mi van te fekete cica? :))) Hogy telt a napod?

Sziasztok!

Nemigen nő az aktivitás... 3 óra alatt rajtam kívül 3 hsz. Aztán volt, amikor 9-en fönn voltatok. Mindenki csak nézelődik? No problem?

http://gesha.blog.hu/2013/01/27/edda_almodtam_egy_vilagot_212

hn 11-kor ezzel a dumával hívott fel: itt állok a kapui előtt; a qrva kulcsot már 2x visszabaccta

átkeretezve: lehet, h igaz, h nem gúnyból mondja úgy, ahogy mondja, hanem ahogy állítja: komolyan, de az meg olyan ciki lenne...

kezd kirángatni a depiből, persze még jól benne vagyok, de már elhiszem, amit a doki mond: elmúlik

juj, ezt szörnyinek akartam írni, de már mindegy...

Miről maradtam le???!

Hiába, én is scriptomán vagyok... nem bírtam tovább a

http://www.youtube.com/watch?v=dTCNwgzM2rQ -t.

:DDD mert?

Idézet tőle: diohejban

törölgess csak, de csak a magad álláspontját ásod alá

a második sorod miatt nem tetszett, azért töröltem... ha nem írsz ilyeneket nem törlöm tudod.

ezt el sem olvastam.

amúgy nem nagyon értelek, nincs Lola, azért találtad meg Harmonyt?

😀 engem nem zavar bármit is ír...ezért nem fogok kiugrani, ráadásul ha ki is ugranék, kb 1 métert zuhannék 😀

hát tudod, akkor sem hiszem, hogy volna jugunk ezért mert ide leírja miket gondol, érez, bárkit is lehülyézni, vagy kitiltatni, vagy nem tom. ezek csak az ő gondolatai...aki ezt ennyire magára veszi, joga van nem elolvasni. semmi rosszat nem látok Harmoyban, és örülök, h ír néha.

ElőzőOldal 154 / 202Következő