Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 153 / 202Következő

nem tudom milyen kór ez....de el

hogy vagy Atti?

http://www.youtube.com/watch?v=XslbOssNw1g

m.mária, sajna ezt hiába itt kérdezed, a psyche.hu-n kellene...sztem

Én csak azt szeretném már csak megkérdezni, teljes tisztelettel, hogy meddig akarnak a fejemben beszélni, mert ez engem fáraszt, rossz nekem, és nem tudok munkát keresni miatta. És  jó lenne élni, és nem az ágyban feküdni ez miatt.

I

szia Atti 

sziasztok!

csak gondoltam beköszönök. ki tudja mikor törölnek, egy év alatt sok mindent megtudtam a burán... de lassan elég belöle.

nekem falásrohamaim vannak néha... ami nem azt jelenti, hogy sokat eszek, csak többet a semminél... van amikor napokig nem eszem, utána meg igen... és mindig csekkolom a mérleget... már 15 kilót fogytam de még akarok... hányni nem szeretek, inkább koplalok.

Hat megertelek rotebeete, mi nemreg vettunk kakaoscsigat es ott van az asztalon es most ugy kell visszafognom magam hogy ne egyek.. De tudom, ha ennek akkor utana mennek hanyni, es akkor megint nem lennek elorebb semmivel. Pl tegnap is ettem / hanytam es SEMMIT nem fogytam mara, es en meg fogyni akarok es azt csak ugy birok ha nem eszek. Ma csak 4 szelet Abonettet ettem ami kb 80 kcal osszesen. De en is nagyon kivanom az edeset..

ennyiféle gyümit lehetetlenség ilyenkor összeszedni a piacon... de amúgy jól néz ki.

holnap megyek pszichiáterhez... két napja össze vagyok tojva...

Fénykép

"}" class="UFILikeLink" id=".reactRoot[877]">   CSOKI HELYETT INKÁBB EZT!!"}" class="UFILikeLink" id=".reactRoot[877]">

éspedig?

sziasztok! 🙂

ideges vagyok, húgom dobostortát ígért nekem, meg valami gyümölcsös krémeset, és még nem ért haza, a telót nem veszi fel... ajjj, ölni tudnék most egy kis csokiért. muszáj ez a kis öröm, holnap nagy nap lesz.

nem elég...

egyébként is a szerelem (love) nem feltétlenül (like)

UPC b@sszza meg. Este állandóan szop@t ez a sza@r net... Lassul, akadozik, miközben napközben semmi baj.  

Nálam most jó..

Igen, lola, ez a legigazabb dolog.   (nekem akadozik a búra, neked is?)

Szia diszkógömbike!:)

ezt mindenki hangoztatja, de kevesen gyakorolják.

Szeretni kell,az a megoldás!

ráadásul a Halak (az első férjem is az volt) azt mondja, h előbb ki kell békülni, mert a szex nem megoldás... (frászt nem)

de ti fiatalok vagytok... akkor még könnyebb

A legjobb..  :)))))))

Ne mondd! És az jó megoldás?

Mikor összeveszünk valami baldover dolgon a szerelmemmel, akkor mi a végére tudunk egy jó megoldást a békülős sz... izé  szóval mindig kibékülünk. 🙂

az azért túlzás, de örihari sem

Aztán mi lett?Béke?

persze, de ez az örökös örihari, beleszédülök

ő jót akar, én jót akarok; de mindig sikerül megsérteni egymást

ma is sikerült a szakítás széléig jutni, basszus, magyarán megint ki akart rúgni

De mi a baj?Mesélj..

hmm..még jó:)...

Szia!

A francba minden pasival...

Hiába: Karinthy megírta: nő és ffi közt sosem lesz egyetértés, mert mind a kettő mást akar: a nő a ffit, a ffi a nőt...

Sziasztok!

jó éjt, én is megyek.

ma volt itt anyám unokatesója, 50 körüli, műtősnő. rám nézett, rögtön kritizált: sápadt vagyok, vékony vagyok, ingerült, egész nap csak fekszem, nem eszek, bla bla bla... húúú, anyám, mondom. törődjön a maga dolgával. elkezdtek sugdolózni a konyhába, hogy vigyenek el engem pszichiáterhez, erre nővérem kontrázott, hogy hát már kapott xanaxot... basszák meg!

muszáj megpróbálnom aludni, mert holnap ebéd anyáméknál :S

jó éjt!

igen, vmit írtál erről

ez fontos, de nem elég, mozdulj! (mondom én)

de azért volt akivel beszélgettem, Sedittel, nagyon sokat.

ha már nem is gépeztél... nuku kapcs. a külvilággal

ezt mire értetted most?

aha, az már szar depi...

közben kimaradtam a beszélgetésből, anyum lenyúlta a laptopom filmnézés gyanánt :(((

hát, kicsit elvoltam... eldepizgettem magamban ezért nem jöttem.

én is "loptam", de nagyon megfogott...

elgondolkodtató mondat Kleó..

"Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem."

THANKS! 

köszi:)

Lolának és Brendonnak

Így értettem!

Úgy legyen! ;)))  

Azért előfordul ilyen is...

Mert örökké az maradsz   :))))

ElőzőOldal 153 / 202Következő