Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 149 / 202Következő

mármint mi? még kb 10 éve kértek tőlem utoljára ilyen "normálissági igazolást", és akkor elmentem a pszichiátriára, elmondtam, h ez a helyzet, kérik tőlem, aztán a csajszi kicsit nézett de azért megírta, hogy "nevezettnél pszichiátriai betegség nem áll fenn".

Idézet tőle: Kleó

Arról adnak papírt, h szervi idegi elváltozásod nincs... (pl. működik a térdreflexed, és jól s...be rúgod a dokit, ha nem akar adni).

Értem, de ez inkább neurológia, nem? Ha pl fegyvertratáshoz tudnak csinálni pszichológiai alkalmasságit, akkor itt is kéne lennie valaminek, hogy pl kiölttetnek 2 tesztet, + vmi elbeszélgetés egy főokossal, aztán kiadják az igazolást, hogy nincs pszichés zavar. 

neked is

jóccakát..

Arról adnak papírt, h szervi idegi elváltozásod nincs... (pl. működik a térdreflexed, és jól s...be rúgod a dokit, ha nem akar adni).

az utcára, jobb esetben beviszik és fogadja is a menhely (mindegyik túltelített) v a gyepire, ahol sokukra hááát elaltatás vár

állatvédelem...

van éjszakai állatdokim, mondjuk nem olcsó mulatság, de több is, privi megy

ée hova dobnak ki ilyen kutyákokat? az arg. dog is nagyon aranyos, dogoknal általában is jó természetük van és nagyon lelkikutyák ők is. De hol van ilyen hely ahol kidobodd kutyákokkal találkozol?

(maugli)

"... én nem hiszem, hogy normális vagyoook"

Ja ő nem kutya! Ő egy láma, de még kicsike, és sajnos egy elég vad kecske felöklelte 🙁 oda vágta a falnak, és a hasánál visít, tuti valami belső sérülése van. Hát lehetne, csak így éjszaka most már nem tudnak állatdokit előszedni :((( Mostanában minden kedvencem meghal. Nemrég 3 hetes nevelés után egy bárányka (úgy h haza hoztam, nálam lakott a tömblakásban, mert gyenge volt még, szoptatni kellett naponta 5x mert az anyja nem foglalkozott vele) halt meg, azt is alig éltem túl. 

nóóóóóóóórmális... hova úúúszna az az öböl?

... és provokál

kicsit nem lehet kihozni és megműteni?

áh, sokkal drágább kutyákat is kidobnak... 8 hetes ridgeback, rengeteg argentin dog... stb.
iszonyatos 

Na aza papír engem is érdekelne, hogy "normális", ugyanis nálunk sokan szenvednek ezzel, hogy kell vinnünk negatív pszichiátriai véleményt, csak éppen a pszichiáter meg kiröhög, hogy ilyen nem létezik. Most akkor mégis van ilyen? Mi a hivatalos neve? 

Ő skizó, de letagadja. De van papírja hogy normális. Nekem nincs papírom róla. :)))))  Én úgy tudtam, a normálisság bizonyításához nem kell papír, csak a hülyeséghez. Ahhoz adnak papírt, csak ő félreértette. 

Most komolyan. Jónapot doktor úr! Kérek szépen egy igazolást arról, hogy normális vagyok. :DDD  Hát nóóóóóóóóóóórmális?  :)))

KI SPELL?

kortefa zenéi -diohejban

nem furcsa???

Most már nekem is mondjátok el, ki ez a Spell!!?? Mindenhol ezt a nevet olvasom, de ki ő? 

A dobi pedig nagyon drága!!! Imádom őket is!!

Viszont ma nagyon elszomorú lettem, mert az egyik frissen született drágám tuti meg fog halni.  Az egyik nagy neki ment, sajnos agresszív kicsit, és olyat nyekkent, hogy csak na, reggel óta meg csak egy helyben áll és nem mozdul egy centit se, látszik rajta, hogy szenved. Holnapra nem lesz már meg, tuti biztosra veszem :((((  De a 3 napos kis drágával csináltunk egy videoriportot, én mutattam őt be, és a kis aranyos elaludt, ahogy a fejét a vállamra tette. Eszem meg, nem volt szívem letenni ... Áhh de most ideges vagyok emiatt a sérült miatt :(((((

Ő skizo?Mert akkor a többszörös személyiség(nick) belefér,nem?

csak az nem tudja ki spell, aki nincs itt. Spell orbitális ostobaságait letagadni nem tudja. Minden topikot szarrá offol, minden nap legalább nyolc fórumot, blogot létesít a legnagyobb baromságokkal, mindenkit sérteget, és VAN PAPÍRJA mindegyik spell származéknak arról hogy NÓÓÓÓRMÁLIS. :)))

Hát ezért kellenek az ólom"matrózok"!!!

Épp ezt írtam,hogy aki akar,az kommunikál.Itt minden nap 4-5 új van.Hányat láttok itt??Egyet sem. Fogynak a régiek is.. már Ábránd is leszerel lassan. Süllyed a hajó:))

KI SPELL?

kortefa zenéi -diohejban

nem furcsa???

@David ez a qutty elméletice a lányomé, a fajtamentőktől hozta el 7 évesen!, egy barna dobi

Mondjuk én rögtön írtam is... de ez nem mérvadó.

"A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja a küzdés maga."

(Madách)

Idézet tőle: Boniboni

Kleó! Aki azért jön ide,az itt is marad.Ezek nem igazi emberek,kitalált nickek,nyugi. Aki igazi,az kb 10-15 ember itt.

Na de ki találja ki ezeket a nickeket? ÉS MIÉRT JÓ HA REGEL DE AZTÁN ÚGYSINCS ITT? Vagy az oldal látogatottságát hirdetik ezzel valahol? 

Skacok, alig egy órája regelt ez a szerencsétlen sztyuvi, máris bacctattátok és buzgeráltátok.

Ki basztatta? :O

én mindegyiket, kivéve a kullancsot, a szúnyogot és a döglegyet

én dédelgettem nem egy kispatkányt, egy nagyon hiperaktív tök megnyugodott az ölemben

kutya van, hol 1, hol 2, mert kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes...

Az tuti! Nekem is volt egy vizslám, és annyira összenőttünk, hogy együtt aludtunk, együtt reggeliztünk, de még együtt is kávéztunk! nem viccelek! Ha csak tusolni mentem, cirkuszolt, ha nem vittem be magammal a fürdőbe, és ott lefeküdt, megvárt, de ott akart lenni, nem lehetett kint hagyni. Szóval lelki társ volt, az utolsó 1 évben már csak én tartottam életben, én infúzióztam, én injekcióztam stb, na de szép kort megért, viszont már nincs sajnos 🙁 Másikat meg nem akarok, ő egyedüli volt. Egy tekintetből értettük egymást. Szóval kutya nélkül tényleg nem érdmes élni, csak aztán nagy szomorúság, ha meghal :((

Milyen kutyájád van? 

Kleó! Aki azért jön ide,az itt is marad.Ezek nem igazi emberek,kitalált nickek,nyugi. Aki igazi,az kb 10-15 ember itt.

Fénykép

Skacok, alig egy órája regelt ez a szerencsétlen sztyuvi, máris bacctattátok és buzgeráltátok. Ezek után lehet, h még én sem mernék hozzászólni, pedig nekem jó nagy az orcám...

Van, aki napokkal-hetekkel ezelőtt regelt, és sosem szólalt meg. Várhattatok volna egy kicsit.

Persze ez is csak egy vélemény.

Ez mi?

Megjöttek az új honfoglalók tegnap. 🙂

Én?

Francba...4004..:(

Ó 4000..:)

Ez a bohóc aki beledumált a kettőnk beszélgetésébe.

Ki Spell?

Boniboni!  Itt sok fura van. 🙂  De való igaz, regelnek egy csomóan, majd nem jönnek ide. Pont az ilyen spell féle "bunkózó" hozzászólások miatt! . 

Firefly felhasználó...új. de úgysem hallunk róla sem többet. Szerintem nem pizsit jelent a rongy,hát csak nem ugyanabban alszik.

milyen legiutaskiserő? :O

Nem tudom..valakit fizetnek,hogy regizzen napi 4 -5 névvel? Hát a mai felhozatal igen gyengusz..légiutaskísérő,aki bipoláris és ronggyal alszik?

én mindegyiket, kivéve a kullancsot, a szúnyogot és a döglegyet

én dédelgettem nem egy kispatkányt, egy nagyon hiperaktív tök megnyugodott az ölemben

kutya van, hol 1, hol 2, mert kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes...

Nem, nem Kleó, de ha megmondom, hazugnak leszek titulálva sajnos 🙁  kicsit egzotikusabb állatkáim vannak, de mármint nem az enyémek (!), csak ismerős van ott, és akkor megyek oda, amikor akarok. nagyon jó érzés volt, hogy 1 naposan a kis oroszlán ott remegett a hidegben, aztán csak felkönyörögte magát az ölembe, addig sírt, és ott meg átkaroltam, átmelegítettem, aztán semmi perc alatt elaludt, lenyugodott, én meg kénytelen voltam 6 órán át ülni nyugodtan, hogy tudjon aludni 😀 Azóta is jóban vagyunk amúgy, most 6 hetes kb.  De volt már kis pacim is, az meg olyan volt nyáron, hogy 1 naposan összehaverkodtam vele, aztán meg 1 hetesen annyira hozzám nőtt, hogy jött utánam még a büfébe is, mint egy kis kutyuka olyan volt. Hülyének néztek, de levittük dunaparti szabadstrandra is 😀  Itthon meg csíkos amerikai mókusaim vannak, most már 7 db, de ők nem annyira szelidülnek meg, de azért én szeretem őket, mert cukik, és sokszor kiengedem a lakásba őket, engem nem bántanak (mást rögtön megharapnak). Hát ennyi kb, de többféle állattal volt már hasonló kalandom az ismerős révén, sőt már eddig 2-szer szülést is láttam. 

Neked milyern állatod van vagy ha nincs, mit szeretsz:? 

Milyen állatkáid születtek?

"aki cola után tényleg fogat mos" - ez a kulcs mondat.

ez komoly? nekem azt mondta a fogdoki h ritka jó fogaim vannak pedig genetikailag nem mondhatom h jókat örököltem. ellenben nagyon-nagyon vigyázok rájuk! én olyan vagyok, aki cola után tényleg fogat mos, és figyelek a calciumra is, a D-vitaminra is, szal ennél többet nem tehetek sztem. én meglepően látom, amikor már fiataloknak is sok fogzk hiányzik, de úgy értem h akár már huszonévesek 🙁

A foszforsav a legkegyetlenebb része.  . . .

Felnött ember az csinál a testével amit jól esik neki, csak éppen, hogy kamaszkorban ezzekel sok fogat ölnek meg. Azt mondj az orovostudomány azok a fogaid amik 24 évesen meg vannak, és nem lukassak, az meg is mamaradnak. Tehát addig kell igazán vigyázni!

...

@ David kutyá? cicák?

@ Rakéta lóizét, csak feltéve, hogy nem dolgoztál ólommal, mert akkor potyognak kifele, csak elodázni lehet...

Sztem hülyeség. A fogakra se a cola káros önmagában, hanem főleg a szénsav bontjaa a zománcot. Nekem fogdoki is azt mondta, hogy lehet inni, csak utána minimum öblítsem ki vagy jobb, ha fogat mosok. Coffein tényleg nem sok van benne, igaz, én az 5 kávét és az 5 energiaitalt se érzem meg (viszont nagyon finomak!!), a cukor meg kivédhető. Már sok éve csak Zero Colát iszok, és sztem az íze is finomabb. Imádom!

Egy a vége: nagyobb a cirkusz körülötte, mint amennyire tényleg veszélyes lenne. És az igazi Coca Cola isteni finom, sztem nagyobb kárt okoz az, ha megvonsz magadtól minden élvezetet 🙂 

Sztem ez az aszpartamos dolog is akkor igaz, ha túlzásba esünk. Nekem bevallom, a gyomromat bántja, de csak ha üres gyomorra iszom. Viszont még így se hiszem h több kárt csinál, mint ekkora dózis cukor. 

Ma meg pihenőnapom van végre, hűű talán ma megcsinálom a csatlakozókat, amiket kb 1 éve akarok 😀 + elmegyek az állataimhoz, született 9 db kicsi! Nagyon drágák! A múltkor addig nyekergett, amíg az ölembe vettem, és ott végre elaludt (1 naposan).

Hogy megcsömörlöttél tőle. 🙂

ElőzőOldal 149 / 202Következő