OFF
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 10:59Mert lehet nem vagy vagy voltál írás vagy olvasássi zavarral küzdő. Visszont az IQ ezek szerint elég alacsony. 😉 :DDD
Segítek: Ja ne érts félre! Nem fenyegetett itt senki.
Mert lehet nem vagy vagy voltál írás vagy olvasássi zavarral küzdő. Visszont az IQ ezek szerint elég alacsony. 😉 :DDD
Segítek: Ja ne érts félre! Nem fenyegetett itt senki.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 10:42Bár ha azt vesszük kardom is van 15 centire az ujjamtól, ha felé nyulók ülva.
Csak díszkard. De leszúrni vele valakit életveszélyes lenne.
Bár ha azt vesszük kardom is van 15 centire az ujjamtól, ha felé nyulók ülva.
Csak díszkard. De leszúrni vele valakit életveszélyes lenne.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 10:40YES! - én is így vagyok ezzel, és élni is szoktam az idézettel.Sajnos kard helyet, csak öklöm van meg fegyvernek. Bár amúgy ez a fontosabb. 😉
YES! - én is így vagyok ezzel, és élni is szoktam az idézettel.Sajnos kard helyet, csak öklöm van meg fegyvernek. Bár amúgy ez a fontosabb. 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 10:32"Magamat kigúnyolom, ha kell, / de hogy más tegye, / AZT NEM TŰRÖM EL!" (Rostand: Cyrano)
acting out
"Magamat kigúnyolom, ha kell, / de hogy más tegye, / AZT NEM TŰRÖM EL!" (Rostand: Cyrano)
acting out
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 09:4740+% a személyiség zavaroskaránya, úgyhogy valószínű hozzátartozó vagy, és ez csak egy pszichésprobléma a sok közül, a százalék ~100% hogy hozzátartozó is vagy, a segítő az aki foglakozásszerüen vagy önkéntesen hívatalossan az - bura szabály
40+% a személyiség zavaroskaránya, úgyhogy valószínű hozzátartozó vagy, és ez csak egy pszichésprobléma a sok közül, a százalék ~100% hogy hozzátartozó is vagy, a segítő az aki foglakozásszerüen vagy önkéntesen hívatalossan az - bura szabály
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 09:24Mint hozzátartozó. És a pszichésproblámákról küzdökről írva. Nem, nagyon nem tetszet.
Ilyen egyéni séretségem van, ezért oda vágok íze van.
Mint hozzátartozó. És a pszichésproblámákról küzdökről írva. Nem, nagyon nem tetszet.
Ilyen egyéni séretségem van, ezért oda vágok íze van.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 05:11Kinek mi ennek a tartalmáról a véleménye?
"Mindig van titkosrendőrség, az utcánkban van egy kis párezer négyzet méteres iródaház, sokáig azt hittem kupi, mert meg jöttek a csini lányok, aztán ezzen kívül csak öreg foszerek jártak oda. Most generáció és gárda váltás volt, a Fidesz után.
Hát kupinak éppen kupi, csak rejtett belügyes épület.
Belügyes rendszámmal járnak a mélygarázsba autók, nagy Mercedeszek, meg más drága autók, néha beügyes kísérettel.
Horn Gyula meg a demokrácia, kb. mint az pakura és a víz. Saját kezüleg lőtt agyon személyes busszúból több tucat embert pincékben, mert azt mondták neki a fivérét az 56-osok ölték meg. Amúgy a bátyát az Állatkerti úton ütötték el egy teherautó, hogy orosz vagy magyar és, hogy kiheztartozott a kutya sem tudja. De nem volt igaz, hogy az 56-osok lőtték agyon a bátyát, amit a kis Gyuszinak hazudtak."
forrás: /forum/szerkesztosegi/uzenetek-babarczy-eszternek
Kinek mi ennek a tartalmáról a véleménye?
"Mindig van titkosrendőrség, az utcánkban van egy kis párezer négyzet méteres iródaház, sokáig azt hittem kupi, mert meg jöttek a csini lányok, aztán ezzen kívül csak öreg foszerek jártak oda. Most generáció és gárda váltás volt, a Fidesz után.
Hát kupinak éppen kupi, csak rejtett belügyes épület.
Belügyes rendszámmal járnak a mélygarázsba autók, nagy Mercedeszek, meg más drága autók, néha beügyes kísérettel.
Horn Gyula meg a demokrácia, kb. mint az pakura és a víz. Saját kezüleg lőtt agyon személyes busszúból több tucat embert pincékben, mert azt mondták neki a fivérét az 56-osok ölték meg. Amúgy a bátyát az Állatkerti úton ütötték el egy teherautó, hogy orosz vagy magyar és, hogy kiheztartozott a kutya sem tudja. De nem volt igaz, hogy az 56-osok lőtték agyon a bátyát, amit a kis Gyuszinak hazudtak."
forrás: /forum/szerkesztosegi/uzenetek-babarczy-eszternek
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 05:09Kategória: Hozzátartozó
Hát ezzel utána fől hozni a gúnyt abban a formában. :SSSAmúgy szinte mindekit csak az ismerősei, haverjai, barátai és rokonai érdekelnek. Én pont kívétel vagyok. Bár engem sem érdekel mindenki, de azt nagyon ki kell érdemelni, hogy ne érdekeljen. Persze én is súlyozok, aki közelebb áll hozzám az jobban érdekel.
Kategória: Hozzátartozó
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 05:01"Nagyon szomorú egyre több féle antipszichotikum írhatnak fel, egyre több féle zavara és neurozisra is. :((("
"Nagyon szomorú egyre több féle antipszichotikum írhatnak fel, egyre több féle zavara és neurozisra is. :((("
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.22., 22:10azért az enyémet szerencsére sokan mások is értik – kivételek mindig akadnak
az önirónia, öngúny meg keveseknek adatik meg :)))))
azért az enyémet szerencsére sokan mások is értik – kivételek mindig akadnak
az önirónia, öngúny meg keveseknek adatik meg :)))))
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.22., 21:50Szia, na, nem mindenki vevő a dumámra, hát istenem. A cinizmushoz érzék kell. Jó, h nektek van...
Szia, na, nem mindenki vevő a dumámra, hát istenem. A cinizmushoz érzék kell. Jó, h nektek van...
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.21., 21:16Én akkor születtem, amikor a bambi már nem volt igazán azaz akkoriban ment ki a divatból. Én már Pepsi Kólán szocializálódott vagyok, na meg a jaffa nagyon népszerű volt akkor. 🙂
Én akkor születtem, amikor a bambi már nem volt igazán azaz akkoriban ment ki a divatból. Én már Pepsi Kólán szocializálódott vagyok, na meg a jaffa nagyon népszerű volt akkor. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.21., 20:23Idézet tőle: lolaVan egy folyton új néven regelő,onnan tudom ,hogy a depresszió szót csak és kizárólag ő írja úgy minden egyes új nickjénél,hogy "debresszió"...azt nem úúúúgy kell ííírniii teee!!
keveri a deb-illel...
Idézet tőle: lolaVan egy folyton új néven regelő,onnan tudom ,hogy a depresszió szót csak és kizárólag ő írja úgy minden egyes új nickjénél,hogy "debresszió"...azt nem úúúúgy kell ííírniii teee!!
keveri a deb-illel...
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.02.21., 19:49Van egy folyton új néven regelő,onnan tudom ,hogy a depresszió szót csak és kizárólag ő írja úgy minden egyes új nickjénél,hogy "debresszió"...azt nem úúúúgy kell ííírniii teee!!
Van egy folyton új néven regelő,onnan tudom ,hogy a depresszió szót csak és kizárólag ő írja úgy minden egyes új nickjénél,hogy "debresszió"...azt nem úúúúgy kell ííírniii teee!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 21:32kit elemzett?
hát a gyógyszerekről meg annyi h sztem itt is egy középút a jó. szal se a mindenre max dózis se a teljes nélkülözés nem megoldás, mert teljesen esetfüggő minden. valaknél jól bejön ez-az, valakinél meg tanácsos inkább mindent mellőzni, azaz tök egyéni.
kit elemzett?
hát a gyógyszerekről meg annyi h sztem itt is egy középút a jó. szal se a mindenre max dózis se a teljes nélkülözés nem megoldás, mert teljesen esetfüggő minden. valaknél jól bejön ez-az, valakinél meg tanácsos inkább mindent mellőzni, azaz tök egyéni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.18., 19:35– "Én megbocsátok, de nem felejtek!"
– Hogyan?
Ön nem tudja, hogy csak egyféle megbocsátás van, a felejtés?(Dr. Popper Péter)
– "Én megbocsátok, de nem felejtek!"
– Hogyan?
Ön nem tudja, hogy csak egyféle megbocsátás van, a felejtés?
(Dr. Popper Péter)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 19:05Idézet tőle: Zsolt2097Dávid, a lényeg, amit látni kell ebből az egészből, hogy eddig nem volt ilyen, de a törvénymódosítás után lesz!!!
Szóval egy haragos, örökségre ácsingózó rokonság, vagy tulajdonképpen bárki elérheti, hogy ne legyen többé önálló döntésed, akaratod a saját életedben. De talán az is elég, ha egy vaskalapos orvosba futsz bele! Nincs többé vagyonod, szabad mozgásod, akaratod, döntésed.
Ennek beláthatatlan következményei lehetnek! Borzalmas!
És mindez megint valami kereszténydemokrata agyszülemény a szeretet jegyében.
(A gondnok, vagy mentor meg pont úgy lesz, ahogy mondod, valami féleszű, OKJ-s tanfolyamot végzett senki lesz a döntnök az "áldozat ügyeiben.)
Ahogy mondod ! Írtam is, jönnek a különböző érdekek, aztán legyél csak útjában valakinek, aki tehetősebb, és szépen elintézi neked a felügyeletet. És ez megint olyan dolog, hogy sztem az életben nem tudsz rájuk cáfolni, csak egyszer kell "kiérdemelned", hogy alkalmatlan vagy szerintük a saját életed vitelére. undoirító na!!!
Idézet tőle: Zsolt2097Dávid, a lényeg, amit látni kell ebből az egészből, hogy eddig nem volt ilyen, de a törvénymódosítás után lesz!!!
Szóval egy haragos, örökségre ácsingózó rokonság, vagy tulajdonképpen bárki elérheti, hogy ne legyen többé önálló döntésed, akaratod a saját életedben. De talán az is elég, ha egy vaskalapos orvosba futsz bele! Nincs többé vagyonod, szabad mozgásod, akaratod, döntésed.
(A gondnok, vagy mentor meg pont úgy lesz, ahogy mondod, valami féleszű, OKJ-s tanfolyamot végzett senki lesz a döntnök az "áldozat ügyeiben.)
Ahogy mondod ! Írtam is, jönnek a különböző érdekek, aztán legyél csak útjában valakinek, aki tehetősebb, és szépen elintézi neked a felügyeletet. És ez megint olyan dolog, hogy sztem az életben nem tudsz rájuk cáfolni, csak egyszer kell "kiérdemelned", hogy alkalmatlan vagy szerintük a saját életed vitelére. undoirító na!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 19:03Hát ez eléggé agyrém, kedves diohejban ...
De ha jól értek mindent, akkor legelőször is elmenekülnék otthonról, ha ilyen kedves apád van, bár nem tudom, mennyi idős vagy, de ez mindenhogy durva. Mondjam azt, hogy a többin már meg se lepődök? Ezt írtam valahol, hogy akkor te pont elszenvedted azt, ami megtehető egy olyan emberrel, akinek van egy "ilyesmi" diagnózisa, és teljesen legálisan tudnak erőszakot alkalmazni veled szemben, és igazából te se tudod, miért. Tényleg katasztrófális egy helyzet ez, és akkor így forduljon az ember "segítségért", ha valami nem oké vele. Hát hogyne, aztán igazából csak a saját sírját ássa meg, ha naivan szakemberhez akar fordulni. Meg persze ehhez adjuk még hozzá a megint speckó magyar élvezetet, amit a másik ember megalázásában találnak sokan, de ezen a területen kiemelten.
Mondanám, hogy ne hagyd magad, és pereld be őket, de ezzel nem azt mondanám, amit gondolok, és ami atapasztalatom 🙁 Tudod mi lenne? Nem csak a szomszéd hazudna majd ha beidéznék tanúként, hanem a mentősök is, meg hirtelken előkerülne egy olyan rendőri jelentés is, mely szerint te őrjöngtél az utcán, és azért kellett megbilincseli, hogy megfékezzenek. hidd el .... Láttam én már vízfolyásszerűen haziudó rendőröket meg hamis, valótlan iratokat, és persze hogy a kórház is maqgát védje, naná azok is mellettük fognak tanúskodni, de ezt tuti le is dokumentálták már, hiszen különben nem tudták volna megindokolni a sürgősségi kezelésedet se. Szal én jogilag veszett ügynek látom sajnos, de persze a te dolgod és te látod ... Én a helyedben magán úton állnék bosszút azon a kedves szomszédon is, meg ha nagyon rámenős vagy, tudsz azért borsot törni a mentők orra alá is. De mindenek előtt eljönnék egy ilyen szülőtől 🙁
Hát sajnálom még egyszer, próbáld meg sztem egyre kevesebb kapcsolatot fenntartani a pszichiátriával vagy ha muszáj, akkor csakis magánban oldd meg, hogy mihamarabb kikerülj a képből, mert aztán ha hasonló esetek megismétlődnek még 1-2-szer, hát az életben nem mosol le magadról semmit, és majd te is áldozata leszel ennek, amiről pont Zsolttal beszélünk, hogy nem csak közveszélyesnek hanem beszámíthatatlannak is nyilvánítsansak, aztán meg gondnokság alá akarnak helyezni. Na azt ne várd meg!
Hát ez eléggé agyrém, kedves diohejban ...
De ha jól értek mindent, akkor legelőször is elmenekülnék otthonról, ha ilyen kedves apád van, bár nem tudom, mennyi idős vagy, de ez mindenhogy durva. Mondjam azt, hogy a többin már meg se lepődök? Ezt írtam valahol, hogy akkor te pont elszenvedted azt, ami megtehető egy olyan emberrel, akinek van egy "ilyesmi" diagnózisa, és teljesen legálisan tudnak erőszakot alkalmazni veled szemben, és igazából te se tudod, miért. Tényleg katasztrófális egy helyzet ez, és akkor így forduljon az ember "segítségért", ha valami nem oké vele. Hát hogyne, aztán igazából csak a saját sírját ássa meg, ha naivan szakemberhez akar fordulni. Meg persze ehhez adjuk még hozzá a megint speckó magyar élvezetet, amit a másik ember megalázásában találnak sokan, de ezen a területen kiemelten.
Mondanám, hogy ne hagyd magad, és pereld be őket, de ezzel nem azt mondanám, amit gondolok, és ami atapasztalatom 🙁 Tudod mi lenne? Nem csak a szomszéd hazudna majd ha beidéznék tanúként, hanem a mentősök is, meg hirtelken előkerülne egy olyan rendőri jelentés is, mely szerint te őrjöngtél az utcán, és azért kellett megbilincseli, hogy megfékezzenek. hidd el .... Láttam én már vízfolyásszerűen haziudó rendőröket meg hamis, valótlan iratokat, és persze hogy a kórház is maqgát védje, naná azok is mellettük fognak tanúskodni, de ezt tuti le is dokumentálták már, hiszen különben nem tudták volna megindokolni a sürgősségi kezelésedet se. Szal én jogilag veszett ügynek látom sajnos, de persze a te dolgod és te látod ... Én a helyedben magán úton állnék bosszút azon a kedves szomszédon is, meg ha nagyon rámenős vagy, tudsz azért borsot törni a mentők orra alá is. De mindenek előtt eljönnék egy ilyen szülőtől 🙁
Hát sajnálom még egyszer, próbáld meg sztem egyre kevesebb kapcsolatot fenntartani a pszichiátriával vagy ha muszáj, akkor csakis magánban oldd meg, hogy mihamarabb kikerülj a képből, mert aztán ha hasonló esetek megismétlődnek még 1-2-szer, hát az életben nem mosol le magadról semmit, és majd te is áldozata leszel ennek, amiről pont Zsolttal beszélünk, hogy nem csak közveszélyesnek hanem beszámíthatatlannak is nyilvánítsansak, aztán meg gondnokság alá akarnak helyezni. Na azt ne várd meg!
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.02.18., 17:37Dávid, a lényeg, amit látni kell ebből az egészből, hogy eddig nem volt ilyen, de a törvénymódosítás után lesz!!!
Dávid, a lényeg, amit látni kell ebből az egészből, hogy eddig nem volt ilyen, de a törvénymódosítás után lesz!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 17:19Kedves Zsolt, hát kb erről beszélek! Életedben egyszer mondja csak ki rólad egy félidióta őpszichiáter, hogy esetleg skizó vagy, és utána nem létezik, hogy te ezt bármikor le tudod magadról mosni, plusz kampec az életednek. Aztán nem túl közelről, de azért ismerek pár gondnoknak nevezett, igen fogyatékos személyt, hát mit is mondjak, ez maga a vicc, csak a szomorúbb fajtából. Azért gondold el, pl. 2-3 diplomás létedre egy féleszű nőszemély fog rendelkezni az életed felett, csak mert valamikor rád sütnek egy X diagnózist. A végén megérjük, hogy ez is egy politikai tisztogatás eszköze lesz, de ez csak egy példa, sok egyéb érdek is szóba jöhet, amely miatt valakit el akarnak tenni az útból. Ennyi.
Én ma is nagyon de nagyon veszélyesnek tartom, hogy a diagnózisok bekerülnek az OEP országos nyilvántartásába, amit meg az lát, aki éppen nem akar, és csak megismételni tudom, soha az életben nem mosod le magadról, hogy te nem vagy elmebeteg, ha bármikor életed során jártál pszichiátrián (most erről nem kezdek el mesélni, de nekem majdnem nagyon komolyak lettek, csak mert én barom hagytam, hogy a TAJ-számpomra kiváltott egy pár gyógyszert egy pszichiáter ismerőse apámnak, és bekerült az országos nyilvántartásba, na a házoiorvosnak azóta se sikerült kimagyaráznom a dolgot).
Nagyon szomorú dolog ez! Egy segítő szolgálatnak segíteni kellene, de nem! Azt hiszem, ismét megállapíthatom, hogy nálunk még csak törekvés sincs a segítésre, és a partnerközpontúság elvének érvényesítésre. Marad a jó öreg feudális hierarchia, szal hajrá előre a hátra vagy mi ...!
Kedves Zsolt, hát kb erről beszélek! Életedben egyszer mondja csak ki rólad egy félidióta őpszichiáter, hogy esetleg skizó vagy, és utána nem létezik, hogy te ezt bármikor le tudod magadról mosni, plusz kampec az életednek. Aztán nem túl közelről, de azért ismerek pár gondnoknak nevezett, igen fogyatékos személyt, hát mit is mondjak, ez maga a vicc, csak a szomorúbb fajtából. Azért gondold el, pl. 2-3 diplomás létedre egy féleszű nőszemély fog rendelkezni az életed felett, csak mert valamikor rád sütnek egy X diagnózist. A végén megérjük, hogy ez is egy politikai tisztogatás eszköze lesz, de ez csak egy példa, sok egyéb érdek is szóba jöhet, amely miatt valakit el akarnak tenni az útból. Ennyi.
Én ma is nagyon de nagyon veszélyesnek tartom, hogy a diagnózisok bekerülnek az OEP országos nyilvántartásába, amit meg az lát, aki éppen nem akar, és csak megismételni tudom, soha az életben nem mosod le magadról, hogy te nem vagy elmebeteg, ha bármikor életed során jártál pszichiátrián (most erről nem kezdek el mesélni, de nekem majdnem nagyon komolyak lettek, csak mert én barom hagytam, hogy a TAJ-számpomra kiváltott egy pár gyógyszert egy pszichiáter ismerőse apámnak, és bekerült az országos nyilvántartásba, na a házoiorvosnak azóta se sikerült kimagyaráznom a dolgot).
Nagyon szomorú dolog ez! Egy segítő szolgálatnak segíteni kellene, de nem! Azt hiszem, ismét megállapíthatom, hogy nálunk még csak törekvés sincs a segítésre, és a partnerközpontúság elvének érvényesítésre. Marad a jó öreg feudális hierarchia, szal hajrá előre a hátra vagy mi ...!
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.02.18., 16:54A stigma hagyján, de úgy tűnik, nem sokára bevezetik a "teljesen korlátozó gondnokság" intézményét!
Félelmetes!!!
http://tasz.hu/fogyatekosugy/fogyatekosugyi-civil-szervezetek-koztarsasagi-elnok-vetojat-kerik-polgari-torvenykonyv
"A cselekvőképesség korlátozása ugyanis gyakorta a kirekesztés és a fizikai elzárás eszköze: idős, fogyatékos és pszichiátriai beteg emberek tömegei esetében ezt a jogintézményt arra használják, hogy bentlakásos szociális intézménybe kényszerítsék őket akár akaratuk ellenére is."
A stigma hagyján, de úgy tűnik, nem sokára bevezetik a "teljesen korlátozó gondnokság" intézményét!
Félelmetes!!!
"A cselekvőképesség korlátozása ugyanis gyakorta a kirekesztés és a fizikai elzárás eszköze: idős, fogyatékos és pszichiátriai beteg emberek tömegei esetében ezt a jogintézményt arra használják, hogy bentlakásos szociális intézménybe kényszerítsék őket akár akaratuk ellenére is."
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 15:24Idézet tőle: diohejbanSajnos David nem nagyon értem miről beszélsz.
Ott van a cchr. Aztán ha pereskedek még pénzt is kaphatok talán. Sőt gondolkodtam hogy korházat is perlek.Ott is hamis diagnozist állitottak fel olyan alapján amit nem is mondtam. Csak nem volt kedvem fáradozni, meg a szomszédot aki rámhivta a rendőrt mentőt, egy tegnapi esetért, am még tegnap sem volt jogos és félretájékoztatta őket szándékosan hogy be lehessen vitettni, a korházba engem meg nem kérdeznek cswak leszedálnak, ez sem normális eljárás.Miközbe nyugodtan és értetlenü állok ott hogy mit és miért tesznek ott velem.Csak gondoltam megbocsátok a szomszédnak , igy a korháznak, miközbe tudtam hogy pénzt akpnék emiatt.Sajnos a skizofrénia, skizoaffektivzavar és bipoláris affektivzavar egy stigma amivel bárki bármit megtehet a másikkal
Igen, erről beszéltem. Egy stigma, aztán utána nincs olyan isten, hogy abból ki tudnád magad mosni valaha az életben. na ezér is írtam, hogy a pszichiátria veszélyes terep, itt a te példád is, és oké, felőlem aztán megpróbálhatod, de hidd el, a cchr és egyéb emberjogi szervezeteknek is csak szájuk nagy ám, aztán amikor tenni kéne vmit, főleg ami netán költséges is (pl egy per), na ne félj, szépen leráznak. (ismerek ott dolgozó jogászt, ne legyél naiv, hogy csak mert segíteni akar, majd bármit megtesznek ingyen).
Én se véletlenül akarom távol tartani magam mindenképpen a pszichiátruától. Nem mintha szükségét érezném amúgy kis szorongás miatt, de szal jobb ha ugyanazt a gyógyszert más szakterület javaslatára kapom, és hivatalosan még csak közöm sincs a pszichiátriához. Jobb országokban ez másképp megy, de sajnos nálunk, mint azt te is tapasztaltad, simán kimegy érted a remdőr és erőszakkal bevisz, már csak azért is, ha jelzik nekik, hogy "megszöktél" a vizsgálat elöl (nem egy ilyen esetről tudok, hogy csak elment vizsgálatra, leadta a papírjait, de idő közben megunta, eljöt, na aztán este rendőrök mentek érte. ha meg ellenkezett, jött a szokásos "nem együttműködő beteg" stigma, és mentő, és leszedálás meg ami kell).
Én nem akarlak lebeszélni tulképpen a pereskedésről, csak szal sztem nincs reális esélyed a nyerésre, mert 15 pszichiáter szakértő fogja majd hivatalosan is azt véleményezni, hogy márpedig indokolt volt a beszállításod. Ilyen diagnózisokkal a zsebedben meg ez teljesen életszerű is lesz egy bíró előtt, sztem sokat nem fogsz tudni elérni, de kívánom, legyen sikered! Én a helyedben azt tenném, hogy megpróbálnám minél jobban hanyagolni ezeket a diagnózisokat, amelyek pszichotikus állapotot tükröznek, és valami enyhébbel elérni ugyan azt az eredményt a gyógyszerezés terén (már ha nálad ez szükséges). Persze te ismered magad, te tudod, ez mennyire lehetséges, de sajnos a magyar antihumánus pszichiátriában, és nulla jogi lehetőség mellett az embernek muszáj nagyon cselesnek lennie.
De amúgy arra a szomszédra meg hogy jött a dili, hogy rád hívjon bárkit is? csak úgy beugrott neki ez az ötlet a semmitől vagy miért? VAGY eleve utál, és próbál aljaskodni? Áraszd el fals infókkal magadról, hogy előbb-utóbb magából csináljon hülyét.
Idézet tőle: diohejbanSajnos David nem nagyon értem miről beszélsz.
Ott van a cchr. Aztán ha pereskedek még pénzt is kaphatok talán. Sőt gondolkodtam hogy korházat is perlek.Ott is hamis diagnozist állitottak fel olyan alapján amit nem is mondtam. Csak nem volt kedvem fáradozni, meg a szomszédot aki rámhivta a rendőrt mentőt, egy tegnapi esetért, am még tegnap sem volt jogos és félretájékoztatta őket szándékosan hogy be lehessen vitettni, a korházba engem meg nem kérdeznek cswak leszedálnak, ez sem normális eljárás.Miközbe nyugodtan és értetlenü állok ott hogy mit és miért tesznek ott velem.Csak gondoltam megbocsátok a szomszédnak , igy a korháznak, miközbe tudtam hogy pénzt akpnék emiatt.Sajnos a skizofrénia, skizoaffektivzavar és bipoláris affektivzavar egy stigma amivel bárki bármit megtehet a másikkal
Igen, erről beszéltem. Egy stigma, aztán utána nincs olyan isten, hogy abból ki tudnád magad mosni valaha az életben. na ezér is írtam, hogy a pszichiátria veszélyes terep, itt a te példád is, és oké, felőlem aztán megpróbálhatod, de hidd el, a cchr és egyéb emberjogi szervezeteknek is csak szájuk nagy ám, aztán amikor tenni kéne vmit, főleg ami netán költséges is (pl egy per), na ne félj, szépen leráznak. (ismerek ott dolgozó jogászt, ne legyél naiv, hogy csak mert segíteni akar, majd bármit megtesznek ingyen).
Én se véletlenül akarom távol tartani magam mindenképpen a pszichiátruától. Nem mintha szükségét érezném amúgy kis szorongás miatt, de szal jobb ha ugyanazt a gyógyszert más szakterület javaslatára kapom, és hivatalosan még csak közöm sincs a pszichiátriához. Jobb országokban ez másképp megy, de sajnos nálunk, mint azt te is tapasztaltad, simán kimegy érted a remdőr és erőszakkal bevisz, már csak azért is, ha jelzik nekik, hogy "megszöktél" a vizsgálat elöl (nem egy ilyen esetről tudok, hogy csak elment vizsgálatra, leadta a papírjait, de idő közben megunta, eljöt, na aztán este rendőrök mentek érte. ha meg ellenkezett, jött a szokásos "nem együttműködő beteg" stigma, és mentő, és leszedálás meg ami kell).
Én nem akarlak lebeszélni tulképpen a pereskedésről, csak szal sztem nincs reális esélyed a nyerésre, mert 15 pszichiáter szakértő fogja majd hivatalosan is azt véleményezni, hogy márpedig indokolt volt a beszállításod. Ilyen diagnózisokkal a zsebedben meg ez teljesen életszerű is lesz egy bíró előtt, sztem sokat nem fogsz tudni elérni, de kívánom, legyen sikered! Én a helyedben azt tenném, hogy megpróbálnám minél jobban hanyagolni ezeket a diagnózisokat, amelyek pszichotikus állapotot tükröznek, és valami enyhébbel elérni ugyan azt az eredményt a gyógyszerezés terén (már ha nálad ez szükséges). Persze te ismered magad, te tudod, ez mennyire lehetséges, de sajnos a magyar antihumánus pszichiátriában, és nulla jogi lehetőség mellett az embernek muszáj nagyon cselesnek lennie.
De amúgy arra a szomszédra meg hogy jött a dili, hogy rád hívjon bárkit is? csak úgy beugrott neki ez az ötlet a semmitől vagy miért? VAGY eleve utál, és próbál aljaskodni? Áraszd el fals infókkal magadról, hogy előbb-utóbb magából csináljon hülyét.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 10:51Idézet tőle: diohejbanDavid neked van testvered?
Van, igen, de miért kérdezed? Van 2 bátyusom, 1 öcsikém, 1 nővérem és 1 húgom. Na meg pár állatkám is legalább ennyire testvérem!
Idézet tőle: diohejbanDavid neked van testvered?
Van, igen, de miért kérdezed? Van 2 bátyusom, 1 öcsikém, 1 nővérem és 1 húgom. Na meg pár állatkám is legalább ennyire testvérem!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.18., 10:48Idézet tőle: diohejbanén feljelentem a pszichiáteremet ha azt irja a papiromra hogy nem meghatározott skizofrénia
szimplán mert nincs tünetem
csak a terveimről és a közérzetemről beszélek, még azt is megállapitja hogy a gondolkodásommal nincs baj
viszont azt mondja mivel az voltam ezért odairja meg egy darabig, gyakorlatilag fenyeget
ő kezelte féltestvéremet és van félnivalója, tudja
aztán én meg tavaly április óta járok hipnoterápiára és heti legaalább 1 órás alkalmoból a terapeutám megállapitotta hogy nem vagyok meghasadva
szóval van bizonyitékom és még van szcientológus kapcsolatom is ha nagyon akadékoskodik
én most akarom majd ha lesz időm rá, mert most másokat olvasok L.Ron Hubbordtől az Önelemzést elolvasni, meg van itthon
Nos, ezért vagyok én az egész pszichiátriával szemben fenntartásokkal. Ha egyszer beskatulyáztak, akkor neked annyi. Ha ellenkezel, még rosszabb. Ahogy egy lég jófej pszichiáter mondta nekem anno: "a legjobb gyógymód a pszichés bajokra, ha a pszichiátriát minél messzebről kerülöd", és hát ez tényleg így van sajnos, legalábbis nálunk biztos. Hiába jelented fel, hiába teszel panaszt az orvosi Kamaránál és stb, hidd el, és sztem te is tudod nagyon jól, hogy az orvosi szakmán belül brutálisan működik a kollegalitás, és nincs olyan isten, hogy egy iü. orvosszakértő is akár ellentmondjon a kollegájánsak, még akkor se, ha emeletes ökörségeket állít. Jó példa erre a jelenségre a perek tömkelege, nézd csak meg, nem létezik, hogy egy orvosi véleményt a másik kétségbe vonjon, de akár még a napnál is világosabb esetekben is így működik ez (lásd. pl rendőrautóban meghal a gyanúsított mert annyira agyonverik, hát naná lesz egy szakértői jelentés, hogy pont ott, pont akkor szívelégtelenségben halt meg, és nincs olyan isten, hogy ezt bárki egyáltalán csak vizsgálni tudná, azonnal eltussolják).
Pszichiátriára ugyanez, sőt, még durvábban igaz sztem. Némelyik meg kifejezetten szeret visszaélni a felsőbbrendűsgével, de hát ugye sokat beszéltek már e szép magyar jellegről, hogy nálunk vajon miért ilyen rideg, távolságtartó és szándékosan egy alá-fölé-rendeltségi függőségi viszonyt fenntartó feudális rendszerben működik a pszichiátria, míg civilizáltabb helyeken nem győznek hangsúlyozni a pertnerközpontúság fontosságát. Ez is amolyan magyar hagyomány sajnos. Néha feltenném a kérdést, hogy kinek is nagyobb a pszichés zavara ... a kezeltnek vagy a kezelőnek? Persze ez elmondható más munkákról is, ahol egy bizonyos hatalmi pozícióban van valaki, és bármilyen sötét is, az ő szava megkérdőjelezhetetlen, csak mert csak (pl rendőr). Hát majd talán egyszer ez is változik ... de az nem mostanában lesz.
Idézet tőle: diohejbanén feljelentem a pszichiáteremet ha azt irja a papiromra hogy nem meghatározott skizofrénia
szimplán mert nincs tünetem
csak a terveimről és a közérzetemről beszélek, még azt is megállapitja hogy a gondolkodásommal nincs baj
viszont azt mondja mivel az voltam ezért odairja meg egy darabig, gyakorlatilag fenyeget
ő kezelte féltestvéremet és van félnivalója, tudja
aztán én meg tavaly április óta járok hipnoterápiára és heti legaalább 1 órás alkalmoból a terapeutám megállapitotta hogy nem vagyok meghasadva
szóval van bizonyitékom és még van szcientológus kapcsolatom is ha nagyon akadékoskodik
én most akarom majd ha lesz időm rá, mert most másokat olvasok L.Ron Hubbordtől az Önelemzést elolvasni, meg van itthon
Nos, ezért vagyok én az egész pszichiátriával szemben fenntartásokkal. Ha egyszer beskatulyáztak, akkor neked annyi. Ha ellenkezel, még rosszabb. Ahogy egy lég jófej pszichiáter mondta nekem anno: "a legjobb gyógymód a pszichés bajokra, ha a pszichiátriát minél messzebről kerülöd", és hát ez tényleg így van sajnos, legalábbis nálunk biztos. Hiába jelented fel, hiába teszel panaszt az orvosi Kamaránál és stb, hidd el, és sztem te is tudod nagyon jól, hogy az orvosi szakmán belül brutálisan működik a kollegalitás, és nincs olyan isten, hogy egy iü. orvosszakértő is akár ellentmondjon a kollegájánsak, még akkor se, ha emeletes ökörségeket állít. Jó példa erre a jelenségre a perek tömkelege, nézd csak meg, nem létezik, hogy egy orvosi véleményt a másik kétségbe vonjon, de akár még a napnál is világosabb esetekben is így működik ez (lásd. pl rendőrautóban meghal a gyanúsított mert annyira agyonverik, hát naná lesz egy szakértői jelentés, hogy pont ott, pont akkor szívelégtelenségben halt meg, és nincs olyan isten, hogy ezt bárki egyáltalán csak vizsgálni tudná, azonnal eltussolják).
Pszichiátriára ugyanez, sőt, még durvábban igaz sztem. Némelyik meg kifejezetten szeret visszaélni a felsőbbrendűsgével, de hát ugye sokat beszéltek már e szép magyar jellegről, hogy nálunk vajon miért ilyen rideg, távolságtartó és szándékosan egy alá-fölé-rendeltségi függőségi viszonyt fenntartó feudális rendszerben működik a pszichiátria, míg civilizáltabb helyeken nem győznek hangsúlyozni a pertnerközpontúság fontosságát. Ez is amolyan magyar hagyomány sajnos. Néha feltenném a kérdést, hogy kinek is nagyobb a pszichés zavara ... a kezeltnek vagy a kezelőnek? Persze ez elmondható más munkákról is, ahol egy bizonyos hatalmi pozícióban van valaki, és bármilyen sötét is, az ő szava megkérdőjelezhetetlen, csak mert csak (pl rendőr). Hát majd talán egyszer ez is változik ... de az nem mostanában lesz.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.17., 21:09De hogy lásd én nem vagyok olyan aljas mint te, ki is törlöm innen. A te üzidben ott marad...
De hogy lásd én nem vagyok olyan aljas mint te, ki is törlöm innen. A te üzidben ott marad...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.17., 19:01Forgolódnak a tőkés birodalmak,
csattog világot szaggató foguk.
Lágy Ázsiát, borzolt Afrikát falnak
s mint fészket ütik le a kis falut.
Egy nyál a tenger! Termelő zabálás, -
kis, búvó országokra rálehel
a tátott tőke sárga szája. Párás
büdösség-felhő lep bennünket el.S hol zápfog rág, a város érdes része,
hol a vasbányák fuvallata ing,
gép rugdal, lánc zúg, jajong ládák léce,
lendkerék szijja csetten és nyalint,
hol a fémkeblü dinamókat szopják
a sivalkodó transzformátorok,
itt élünk mi. És sorsunk összefogják
a nők, gyermekek, agitátorok.Itt élünk mi! Idegünk rángó háló,
vergődik benn’ a mult sikos hala.
A munkabér, a munkaerő ára,
cincog zsebünkben, úgy megyünk haza.
Ujságpapír az asztalon kenyérrel
s az ujságban, hogy szabadok vagyunk -
poloskát űzünk lámpával s a kéjjel
s két deci fröccsel becsüljük magunk’.Elvtárs és spicli jár a csöndben erre,
részeg botlik, legény bordélyba lóg,
mert hasal az éj s pörsenéses melle,
mint szennyes ingből, füst alól kilóg.
Igy élünk mi. Horkolva alszunk s törten,
egymás hátán, mint odvas farakás
s hazánk határát penész jelzi körben
a málló falon; nedves a lakás.De - elvtársaim! - ez az a munkásság,
mely osztályharcban vasba öltözött.
Kiállunk érte, mint a kémény: lássák!
És búvunk érte, mint az üldözött.
A történelem futószallagára
szerelve ígyen készül a világ,
hol a munkásság majd a sötét gyárra
szegzi az Ember öntött csillagát!(J. A.)Megj.: nem vörös, és nem ötágú csillagát
Forgolódnak a tőkés birodalmak,
csattog világot szaggató foguk.
Lágy Ázsiát, borzolt Afrikát falnak
s mint fészket ütik le a kis falut.
Egy nyál a tenger! Termelő zabálás, -
kis, búvó országokra rálehel
a tátott tőke sárga szája. Párás
büdösség-felhő lep bennünket el.
S hol zápfog rág, a város érdes része,
hol a vasbányák fuvallata ing,
gép rugdal, lánc zúg, jajong ládák léce,
lendkerék szijja csetten és nyalint,