OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:36Idézet tőle: attiAzért regeltem,hogy töröljenek minden "attifeliratosat" Olvastad a mostani dolgokat,erre a Rút kiskacsa meséje áll a legjobban.Én így látom,átrágtam,és átestem a valóságba.Csak néhány emberhez kötődöm,a többi,hidegenhagy.Akkor mit keresek itt?Továbbra is el tudsz érni ,más formátumon.
ne már, ne törődj senkivel...beszólnak észre se vedd, ha még is védd meg magad, sztem meg tudod 🙂
Idézet tőle: attiAzért regeltem,hogy töröljenek minden "attifeliratosat" Olvastad a mostani dolgokat,erre a Rút kiskacsa meséje áll a legjobban.Én így látom,átrágtam,és átestem a valóságba.Csak néhány emberhez kötődöm,a többi,hidegenhagy.Akkor mit keresek itt?Továbbra is el tudsz érni ,más formátumon.
ne már, ne törődj senkivel...beszólnak észre se vedd, ha még is védd meg magad, sztem meg tudod 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:31Idézet tőle: delia0Idézet tőle: DavidIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
mármint itt a burán? és kik? rendőrök próbálják behúzni a csőbe a népet? vagy kik ?
sajnos nem tudom, h itt a búrán is vannak-e. nem rendőrök, legalább is akik engem figyelnek 🙂 pszik.
Na de és mi a céljuk ?
Hát szívesen elbeszélgetnék velük, igaz, nagyot nem csalódtam, ha ez igaz. Vérbeli magyar alattomos jellem.
Idézet tőle: delia0Idézet tőle: DavidIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
mármint itt a burán? és kik? rendőrök próbálják behúzni a csőbe a népet? vagy kik ?
sajnos nem tudom, h itt a búrán is vannak-e. nem rendőrök, legalább is akik engem figyelnek 🙂 pszik.
Na de és mi a céljuk ?
Hát szívesen elbeszélgetnék velük, igaz, nagyot nem csalódtam, ha ez igaz. Vérbeli magyar alattomos jellem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:28Idézet tőle: attiAzt nem írtad,miért kerestél
priviben írtam.
Idézet tőle: attiAzt nem írtad,miért kerestél
priviben írtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:25Idézet tőle: DavidIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: DavidIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:23Idézet tőle: attiCsak kérned kell,és ittvagyok
köszi Atti 🙂
olyan meg nics, h kuka...nem engedem! nem mehetsz sehová. 🙂
Idézet tőle: attiCsak kérned kell,és ittvagyok
köszi Atti 🙂
olyan meg nics, h kuka...nem engedem! nem mehetsz sehová. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:15Idézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 10:13Idézet tőle: KleóIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
sajnos igen, és minden pszi osztályon is benn fekszik! egy-egy ilyen ember...
"Megismerni a kanászt..."
ez komoly? de durva !!! de konkrétan ki fekszik bent? pszichológus hallgató megfigyelni vagy valami más megfigyelő ember aki le akar buktatni (rendőr) ? ? hát az ész megáll komolyan, de én mindig is mondtam, hogy veszélyes hely a pszichiátria ... Volt olyan ismerősöm, akit naponta behívott a drága főorvos úr egy kis mézes-mázos cseverészésre magához, aztán meg adta le a drótot a rendőr haverjának. Igyekezett minél több infót kihúzni belőle. UNDORÍÍTÓÓÓÓÓ, ami nálunk pszichiátria néven zajlik 🙁
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
ez komoly? de durva !!! de konkrétan ki fekszik bent? pszichológus hallgató megfigyelni vagy valami más megfigyelő ember aki le akar buktatni (rendőr) ? ? hát az ész megáll komolyan, de én mindig is mondtam, hogy veszélyes hely a pszichiátria ... Volt olyan ismerősöm, akit naponta behívott a drága főorvos úr egy kis mézes-mázos cseverészésre magához, aztán meg adta le a drótot a rendőr haverjának. Igyekezett minél több infót kihúzni belőle. UNDORÍÍTÓÓÓÓÓ, ami nálunk pszichiátria néven zajlik 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 09:43
http://www.youtube.com/watch?v=28H8q8cqcEY
Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Mondd meg ki vagyok...)
De nem ismersz, csak egy árnyékot belőlem
Egy darabot… (Egy darabot...)
Egyedül maradok… (Maradok...)
Az üres sivatagba nézve,
Nem tudom, merre haladok?
Merre haladok…
Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Ki vagyok…)
De nem tudod, mert nem vagy mellettem!
Tudod már rég elmentem...
Az életem, a létem, nem értem,
Miért nem kértem, hogy védjen?!
Abban az életben, amiben éltem...Refrén:
Ha tudod mondd meg ki vagyok,
Egy darabot… (Mondd meg ki vagyok…)
Egyedül maradok… (Mondd meg ki vagyok…)
http://www.youtube.com/watch?v=28H8q8cqcEY
Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Mondd meg ki vagyok...)
Egy darabot… (Egy darabot...)
Egyedül maradok… (Maradok...)
Az üres sivatagba nézve,
Nem tudom, merre haladok?
Merre haladok…
Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Ki vagyok…)
De nem tudod, mert nem vagy mellettem!
Tudod már rég elmentem...
Az életem, a létem, nem értem,
Miért nem kértem, hogy védjen?!
Abban az életben, amiben éltem...
Refrén:
Ha tudod mondd meg ki vagyok,
Egy darabot… (Mondd meg ki vagyok…)
Egyedül maradok… (Mondd meg ki vagyok…)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 09:16Atti, jó lett volna pár szót beszélni vled...kár, h nem vagy itt...mikor szükségem van rád..:(
remélem nem törölteted magad.
Atti, jó lett volna pár szót beszélni vled...kár, h nem vagy itt...mikor szükségem van rád..:(
remélem nem törölteted magad.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 08:49nem voltam kórházban, nem tom ott mi folyik....csak arról tudnék nyilatkozni ami itthon történik 😀 de inkább nem.
nem voltam kórházban, nem tom ott mi folyik....csak arról tudnék nyilatkozni ami itthon történik 😀 de inkább nem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 08:39én sajnos nem ismerem meg....pedig jó lenne, ha lenne rajtuk valami jel. 😀 de tényleg
én sajnos nem ismerem meg....pedig jó lenne, ha lenne rajtuk valami jel. 😀 de tényleg
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.25., 08:33Idézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: delia0folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 08:29folyamatosan figyelnek
folyamatosan figyelnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 07:38hát de ha pszichológus-hallgatóként gyűjtöget itt, akkor eléggé melléfog sztem, mert igen sok a fals infó, szal túl reális képet tuti nem kap. Én inkább arra gondoltam, hogy mintha a pedó tiopicban olvastam volna bizonyos lebuktató emberekről ... Ezekre lettem volna kíváncsi, mégis hogy működnek 😀
hát de ha pszichológus-hallgatóként gyűjtöget itt, akkor eléggé melléfog sztem, mert igen sok a fals infó, szal túl reális képet tuti nem kap. Én inkább arra gondoltam, hogy mintha a pedó tiopicban olvastam volna bizonyos lebuktató emberekről ... Ezekre lettem volna kíváncsi, mégis hogy működnek 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.25., 07:20Idézet tőle: attiIdézet tőle: rotebeeteén személy szerint ki voltam borulva h magyarországon erre van ideje és pénze a rendőrségnek h potenciális öngyilkos jelöltek után kutassanak...
Írtam már rengeteg olvasója van a Búrának,a többit nem ismerem.Sokból sok a figyelő is.Sokan innen vesznek tanegeret.(pszi.gyakornokok)Ne is csodálkozz.
Ezt már máshol is olvatsam, de most ez is paranoia vagy tényleg vannak itt úgymond beépített "figyelő" emberek? Bár sztem ha valaki tényleg észrevétlenül akarna figyelni, akkor pont nem regisztrálna, hiszen úgy is tud olvasni bármit. Valakinek volt már rossz tapasztalata ilyesmiből?
Idézet tőle: attiIdézet tőle: rotebeeteén személy szerint ki voltam borulva h magyarországon erre van ideje és pénze a rendőrségnek h potenciális öngyilkos jelöltek után kutassanak...
Írtam már rengeteg olvasója van a Búrának,a többit nem ismerem.Sokból sok a figyelő is.Sokan innen vesznek tanegeret.(pszi.gyakornokok)Ne is csodálkozz.
Ezt már máshol is olvatsam, de most ez is paranoia vagy tényleg vannak itt úgymond beépített "figyelő" emberek? Bár sztem ha valaki tényleg észrevétlenül akarna figyelni, akkor pont nem regisztrálna, hiszen úgy is tud olvasni bármit. Valakinek volt már rossz tapasztalata ilyesmiből?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.24., 16:54Lenin elvtárs is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni! – aztán hozzáfűzte: Ami nem megy, azt ne erőltessük!
Lenin elvtárs is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni! – aztán hozzáfűzte: Ami nem megy, azt ne erőltessük!
Idézet tőle: Hófehérkeésa7 ekkor: 2013.02.24., 16:49Változáss
http://www.youtube.com/watch?v=QTGVVBteYsE
tanulás az élet megjavítója
Változáss
tanulás az élet megjavítója
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 22:59most kezdjem már el a gyónást, h az uccsó kenetig befejezzem? á, nincs már arra idő, az a 40 év nem elég...
most kezdjem már el a gyónást, h az uccsó kenetig befejezzem? á, nincs már arra idő, az a 40 év nem elég...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 22:48na ja. 39 voltam, amikor elváltunk... és azt "kiheverni" úgy jó tíz év
és nem kellett volna elválnom... még ezt benyelhettem volna, mert az volt a jó döntés, 22 évesenkb. 45-ig lehet másban (pl. meló) is váltani... nekem már elment a vonat, becsukódtak az ajtók, de most már juszt is elvegetálok, amíg muszáj
na ja. 39 voltam, amikor elváltunk... és azt "kiheverni" úgy jó tíz év
és nem kellett volna elválnom... még ezt benyelhettem volna, mert az volt a jó döntés, 22 évesen
kb. 45-ig lehet másban (pl. meló) is váltani... nekem már elment a vonat, becsukódtak az ajtók, de most már juszt is elvegetálok, amíg muszáj
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.02.23., 22:35...."Egy nő, 30 és 45 éves kora között a legalkalmasabb arra, hogy új életet kezdjen. Ekkor a legszebb, ekkor a legfogékonyabb a lelki intuíciókra, ekkor hagyatkozhat leginkább a megérzéseire. Eddigi melléfogásaiból sok mindent megtanulhatott. Igen, eddig nem késő. 30 és 45 év között még mindent megélhet. Sokkal inkább mint huszonévesen. A nagy szerelemet, a nagy szenvedélyeket, a kedvenc filmjeit kedvese karjában, a kedvenc szini előadást párja oldalán. Ebben a korban a nő, igazi ajándék egy férfinek. Ekkor még lefelejtheti a csalódásait, elfelejtheti rossz választásait, és immár érettebb szemmel, fejjel és szívvel választhatja ki azt a személyt, aki mellett immár végleg kiköthet, akitől már nem kell tovább hajóznia, akinél végleg lehorgonyozhat. Akivel megépíthetik az örök hidat a két szív között, ami csak az övék...."
...."Egy nő, 30 és 45 éves kora között a legalkalmasabb arra, hogy új életet kezdjen. Ekkor a legszebb, ekkor a legfogékonyabb a lelki intuíciókra, ekkor hagyatkozhat leginkább a megérzéseire. Eddigi melléfogásaiból sok mindent megtanulhatott. Igen, eddig nem késő. 30 és 45 év között még mindent megélhet. Sokkal inkább mint huszonévesen. A nagy szerelemet, a nagy szenvedélyeket, a kedvenc filmjeit kedvese karjában, a kedvenc szini előadást párja oldalán. Ebben a korban a nő, igazi ajándék egy férfinek. Ekkor még lefelejtheti a csalódásait, elfelejtheti rossz választásait, és immár érettebb szemmel, fejjel és szívvel választhatja ki azt a személyt, aki mellett immár végleg kiköthet, akitől már nem kell tovább hajóznia, akinél végleg lehorgonyozhat. Akivel megépíthetik az örök hidat a két szív között, ami csak az övék...."
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.02.23., 19:45Délelőtt meló volt,a délután meg elment valahogy .Elég gyorsan. Pakolásztam ezt-azt...meg ilyesmi..
Délelőtt meló volt,a délután meg elment valahogy .Elég gyorsan. Pakolásztam ezt-azt...meg ilyesmi..
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.23., 19:42Itt vagyok ragyogok. :)) Ma majdnem nyugis napom volt. Defektet kapott egy ismi, elmentem mentésre, majd később vissza kereket cserélni, mert nem volt pótkereke, azt szerezni kellett, így a délelőttöm mozgalmasra sikeredett.. neked mi a pálya?
Itt vagyok ragyogok. :)) Ma majdnem nyugis napom volt. Defektet kapott egy ismi, elmentem mentésre, majd később vissza kereket cserélni, mert nem volt pótkereke, azt szerezni kellett, így a délelőttöm mozgalmasra sikeredett.. neked mi a pálya?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 15:44Rubinstein játéka lenyügőz. De sokan hallgatják amúgy Chopin és lemezen Rubinstein-t, főleg Hollandiában, elég jó lemez eladásban. De nyugaton a romantika a komolyzene, nem Bach. (Pedig ő is jó.) 😉
Rubinstein játéka lenyügőz. De sokan hallgatják amúgy Chopin és lemezen Rubinstein-t, főleg Hollandiában, elég jó lemez eladásban. De nyugaton a romantika a komolyzene, nem Bach. (Pedig ő is jó.) 😉
Idézet tőle: Avana ekkor: 2013.02.23., 15:24Blog helyett miért nem írsz inkább simán Word-be részletes naplót a "húzósabb" dilemmákról, gondolatokról?
Blog helyett miért nem írsz inkább simán Word-be részletes naplót a "húzósabb" dilemmákról, gondolatokról?
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.23., 14:47Nem a búrára hivatkoztak, ha utána néztek volna mindennek - email, fbook, búra, blog, stb - akkor sztem már zárt osztályon lennék...
Nem a búrára hivatkoztak, ha utána néztek volna mindennek - email, fbook, búra, blog, stb - akkor sztem már zárt osztályon lennék...
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.23., 14:42hát nem lett volna annyira nagy meglepi ha kiderül h nem heccelődtem, hanem komoly volt.. állítólag megfigyelik minden online lépésemet..
hát nem lett volna annyira nagy meglepi ha kiderül h nem heccelődtem, hanem komoly volt.. állítólag megfigyelik minden online lépésemet..
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.23., 14:38én személy szerint ki voltam borulva h magyarországon erre van ideje és pénze a rendőrségnek h potenciális öngyilkos jelöltek után kutassanak...
én személy szerint ki voltam borulva h magyarországon erre van ideje és pénze a rendőrségnek h potenciális öngyilkos jelöltek után kutassanak...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 14:27rotebeete-nek, idéztem a blogjából, mivel vettem a fáradságot, és elolvastam...
Te, Raki, én megyek főzni, mert tényleg tele hipo-bordizunk mindent...
rotebeete-nek, idéztem a blogjából, mivel vettem a fáradságot, és elolvastam...
Te, Raki, én megyek főzni, mert tényleg tele hipo-bordizunk mindent...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 14:18Idézet tőle: rotebeeteSziasztok...
http://bpd-borderlany.freeblog.hu/
ha valakit érdekel, miért nem vagyok olyan aktív mostanság... kissé zavaros és rövid lett, de ennyi futja egyelőre az energiámból.
ti hogy érzitek magatokat?
"ilyen hülyéket...az eszem megáll" – ezt én rég megkaptam, aztán még sokszor, ne törődj vele
Csak saját magadon tudsz segíteni... ja, én épp hipózok – ez se jó.
Puszka.
Idézet tőle: rotebeeteSziasztok...
ha valakit érdekel, miért nem vagyok olyan aktív mostanság... kissé zavaros és rövid lett, de ennyi futja egyelőre az energiámból.
"ilyen hülyéket...az eszem megáll" – ezt én rég megkaptam, aztán még sokszor, ne törődj vele
Csak saját magadon tudsz segíteni... ja, én épp hipózok – ez se jó.
Puszka.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.23., 14:08Sziasztok...
Sziasztok...
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2013.02.23., 14:04Kedves Atti
Tan nem is olyan reg meg azon bosszantottad magad , hogy sarral dobalom a burat.Magam sem ertem mert mert a borsot hiaba hanyod falra az ugyis lepereg . Sajnos el kell mondjam, hogy nem az ommegvalositasrol szol a bura es olyan egetrengeto hozzaszolasokat nem fogsz te itt olvasni, mint ahogy en sem olvastam toled sem vilagmegvaltot sem olyat ami engem pont erdekelne . Ilyenek vagyunk mi emberek es ha elvonatkoztatunk attol , hogy ez egy lelkizos megsegitos forum akkor teljesen hetkoznapi , hogy mindenki oda ir es olyat ir ami az erdeklodesehez kapcsolodik
Nyitottam egy topicot a gerincbetegsegek temaban ,mvel sok esetben a fajdalom kihat az idegrendszerre a lelekre az altalanos kozerzetre , evidens , hogy nem mindenki ir oda es egy par hozzaszolason kivul nincs ott mit olvasgatni hiszen nem mindenkit foglalkoztat ez a tema aki feljar ide neha .Ilyesmiert en peladul nem sertodok meg mert egyszeruen nem lenne ra okom, en sem tudok ugy altalanossagban mindenkihez kapcsolodni (a buran kivuli eletrol beszelek )Te szeretsz beszelgetni talan neha egy kicsit oktatni is , de itt annak a par embernek nem olyan az elete ,
, hogy altalanos tarsasagi temakrol beszelgessen ,vagy mindig az elvarasaidnak megfelelo format hozza (nincs is addig baj amedddig nem harapnak egymasba durvan szavakkal)
A forumon az csak forum , Az eletben sokkal tobb onmegvalositasi lehetoseg van ha ugy erzed ,hogy az internet es ezen belul a bura neked keveset ad
Kinek milyen hibaja van azt meg ne firtassuk .
Kedves Atti
Tan nem is olyan reg meg azon bosszantottad magad , hogy sarral dobalom a burat.Magam sem ertem mert mert a borsot hiaba hanyod falra az ugyis lepereg . Sajnos el kell mondjam, hogy nem az ommegvalositasrol szol a bura es olyan egetrengeto hozzaszolasokat nem fogsz te itt olvasni, mint ahogy en sem olvastam toled sem vilagmegvaltot sem olyat ami engem pont erdekelne . Ilyenek vagyunk mi emberek es ha elvonatkoztatunk attol , hogy ez egy lelkizos megsegitos forum akkor teljesen hetkoznapi , hogy mindenki oda ir es olyat ir ami az erdeklodesehez kapcsolodik
Nyitottam egy topicot a gerincbetegsegek temaban ,mvel sok esetben a fajdalom kihat az idegrendszerre a lelekre az altalanos kozerzetre , evidens , hogy nem mindenki ir oda es egy par hozzaszolason kivul nincs ott mit olvasgatni hiszen nem mindenkit foglalkoztat ez a tema aki feljar ide neha .Ilyesmiert en peladul nem sertodok meg mert egyszeruen nem lenne ra okom, en sem tudok ugy altalanossagban mindenkihez kapcsolodni (a buran kivuli eletrol beszelek )Te szeretsz beszelgetni talan neha egy kicsit oktatni is , de itt annak a par embernek nem olyan az elete ,
, hogy altalanos tarsasagi temakrol beszelgessen ,vagy mindig az elvarasaidnak megfelelo format hozza (nincs is addig baj amedddig nem harapnak egymasba durvan szavakkal)
A forumon az csak forum , Az eletben sokkal tobb onmegvalositasi lehetoseg van ha ugy erzed ,hogy az internet es ezen belul a bura neked keveset ad
Kinek milyen hibaja van azt meg ne firtassuk .
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 11:08Én nem ismerem atti-t mint te, csak láttam bejött bunkóskodni. Meg az orra karcolja a plafont. Többet még nem láttam belőle, csak az orrlukába látok és a szájába ahonnan köpköd így kb. vakon minden felé.
Én nem ismerem atti-t mint te, csak láttam bejött bunkóskodni. Meg az orra karcolja a plafont. Többet még nem láttam belőle, csak az orrlukába látok és a szájába ahonnan köpköd így kb. vakon minden felé.