Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 146 / 202Következő

Atti!

Én nem bánom ha lehallgatnak, ha megfigyelnek, ha utánam koslatnak. Nincs miért érdekeljen. És hidd el, ha valakit, hát engem ha ma már nem is, de úgy egy éve igen intenzíven "ellenőriztek" Nem is nagyon rejtették véka alá. De mondom, éppen annyira zavar, mintha egy madárral több fütyűlne.. 🙂 

"lenyúltam" a blogomba...

pedig jó...

Ja és nálam a "paranoditiás mutatója" az MMPI-on az egészsges mérték alatt van sajnos. 

Igaz. Lásd csak Nyírfaügy. És több képviselőt is ismertem. Ez van.

igen, mint anno... minden rögzítve, és előveszik, ha "szükség van rá"

Lehallgatáshoz igazad van, de a hanganyag kikéréséhez csak ügyészi felhatamazás kell, hívd fel a T-Mobilte-t!

Úgyan is ha T-Mobile számot hívsz úgyan úgybelegyezel az ÁFSZ-be, mintha előfizető lennél. Mert országos 3 napilapban kihírdették. 😉 

1430 - Majd hívd akkor amikor nem csúcsidő van!

Nyomozási bíró engedélye nélkül nem történik semmi. Az ügyészségnek minden esetben lehallgatásról engedélyt kell kérnie, vagy lehalgatott személy hanganyagáról. De ezt az engedélyt csak akkor adja meg, ha semmi más nem lehetséges a bizonyításra. 

1430-as számon hosszú várakozás után sem kapcsoltak  senkit és le is tettem...

"1430-on megérdeklődtem és nekem volt igazam, ha nem hiszed el hívd fel egy T-Mobile telefonról. (Kétszer is. 😉 )

(A T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen, más belföldi hálózatból belföldi Kék szám díjazása szerint hívható.)"

És amúgy ügyéségi megkeresés elégséges.

Van egy ilyen ügyem, na bumm elárúlom, hogy honnan tudom. Én vagyok a felperes, és inkább feljenetem mint mondjuk megverném. 😉

Az ügyészi megkeresésre kiadott, hanganyagalapján döntik el, hogy bíróságra kerül-e.

Rakáéta, itt folytatom:

Az IMEI számod alapján ha a bíróság elrendeli, lehallgathatják a benne lévő bármelyik SIM kártyával működtetett számot és be is mérhetnek, ha olyan eszközparkkal és bírói (!!) engedéllyel rendelkeznek. Az ügyész is KÖTELES  bírói engedélyt kérni. A tövény alapján csak a beszélgetés adatait kell megőriznük a szolgáltatóknak, a beszélgetés tartalmát nem. Kérdés, hogy egyátalán képesek lennének-e ekkora adattartalmat tárolni-kezelni. Nyilván lehetetlen.. Még most biztosan!

Igen, erről már hallottam(terápia Skypeon), de ennek sztem szabott kerete van, nem úgy, ahogy Delia írta, hogy "éjjel-nappal" chatelnek, nem élhetik a magánéletüket, kényszeres megmentési igyekezet....

Ennek ilyen formában nem sok köze van a pszichoterápiához. :/

A "nem hagynak béként" nem is tudom értelmezni - ahol zaklatódnak, oda nem jár többet az ember, nem? 

Mai konklúzió: "Tessék Sarah-ra gondolni, amint steelgitározik és leszakad egy húr!"

Zeneterápiába majd beteszem a videót, ha megtalálom, csak mivel Sarah Joryról van szó, ezért inkább megkérem Embert, hogy mutassa meg, melyik felvétel az a csilliárdból...:) A lényeg annyi, hogy játszik*, énekel, húr eldurran, ő meg miközben végigénekli a dalt, kicseréli a húrt. Úgy, hogy majdnem felborogatja a mikrofonállványt, de azt is kikorrigálja. Na, ekkor mondtam én azt, hogy lea kalap, könnyű azt szeretni, aki tökéletes, de ez valami ZSENIÁLIS. És közben még jól is csinálja, azámabosszantó. Nem csak a vállveregetés végett mondja azt a néző, hogy na, jóvótez.

Most nagyon időszerű a dolog, mert egy kísérletező szellem vagyok, munkám meg nincs. Úgyhogy kísérletezek... Ingatlankiadós biznyec, én adtam vissza két hét után nagy szégyenkezéssel, mondván nem bírom, hogy bármikor (=bármikor) kereshetnek, olynokat kérnek, ami nincs (40 ezer forintos albi hétbe. Volt egy darab, huss, elkapkodták még melegen.). Ékszer eladás, egyelőre alig hozza vissza a helypénzt, nem buli, bár örülök, ha épp megpörög a bót, nyilván olyat nem vesz a nép, ami nem tetszik neki, ha veszi, tetszik. Háromjegyú árú termékekre kell gondolni, adhatnám ezeré is, csak annyiért is ugyanígy vennék (hohó, akkor miért ne?:))). Mosogatás - bazki, műszak elején nyitótakarításkor már elvágtak, hogy lassú vagyok, ha meg gyors, akkor pontatlan. Á, nem süllyedtem el majdnem barátom előtt. Aki amúgy nem cikizik ilyenkor, sőt, még ő vigasztal, hogy lesz másik:(( De olyan szar ez is, hogy nem elég, hogy nekem kínos, hogy nem tudok valamit jól csinálni&lóvét keresni vele, amit saját jogon költök bármire a számlától a bármiakármiig, de még egy olyan ember is kapja a negatívumot (=>  dolgozhat kvázi helyettem is), akit meg szeretek, és ő is szeret engem. Ha neki mondom, neeeem, nem baj, csak az, hogy szomorú vagyok. De azért vagyok szomorú, mert már megint az én oldalamon van durrdefekt és beázás.

Na úgyhogy majd mutatom a videót, hogy hogy kell ezt.

*Ehhez azt kell tudni, hogy a pedálsteel magában is egy artistamutatvány [nem csak nekem, aki bármilyen hangszert kellően fegyelmezetlen nem megtanulni:(]. Van rajta pedál, minimum három darab, térdváltó, és fönt meg rendesen a húrok. Az elsőt amit behoztak Magyarországra, citerának nézték:D A működését bemagolni véletlenül se lehet, hogy mitől mit fog váltani mire, egyszer rájön az emb a logikájára, oszt hajrá bele. Magyarországon a nyolcvanas évek óta van, ma kb nyolcan foglalkoznak vele (nem elég, hogy macerás, irgalmatlan drága is, fapados kicioccó meg gyakorlatilag nincs, nem tud lenni).

hallottam én már több pszichológustól is, hogy skypen tart terápiás üléseket, és úgy alapból még nem biztos, h baj, sztem teljesen emberfüggő, hogy mennyire tud működni, viszont sokszor hasznos is sztem, mert időtakarékos, energiatakarékos, és a mai világunkban szükség van erre. na de persze néha kell a személyes kontakt sztem.

mármint a pszichológusod kezel gyerekként?  

és mit értesz az alatt h "kikérem magamnak az egészséges környezetet" ??

Milyen pszichológusok lehetnek ezek, akik chaten tartanak terápiás kapcsolatot???

http://www.youtube.com/watch?v=bhwWk5nbge0  :(((

na igen. és az még nagyobb baj h legtöbben mesélik, ezt az őszinteség nélküliséget egy terápiás kapcsolatban is elvárják. az álarc kötelező, csak tudnám, akkor minek is. 

ha életcéljuk a megmentés, akkor ott valami gáz van tényleg 🙂 ha jól emlékszem, ez a túlzott önfeláldozás is egy elég súlyos betegség, na meg magánélet hiánya.

na mindegy, ők tudják, engem igazából nem zavar.

na igen. és az még nagyobb baj h legtöbben mesélik, ezt az őszinteség nélküliséget egy terápiás kapcsolatban is elvárják. az álarc kötelező, csak tudnám, akkor minek is. 

ha életcéljuk a megmentés, akkor ott valami gáz van tényleg 🙂 ha jól emlékszem, ez a túlzott önfeláldozás is egy elég súlyos betegség, na meg magánélet hiánya.

na mindegy, ők tudják, engem igazából nem zavar.

😀

pill

hát párszor már fejemhez vágták, túl őszintén nem lehet 😀

de hát nyilván én, eddig eljutottam, h beismerjem 😀 hogy én vok a betegebb...rájuk nem találok szavakat, ezeket nem lehet leírni, soxor mondtam, h hagyjanak békén, hiába...valami életcéljuk ez a "megmentés" nem tudok rá jobb szót.

Idézet tőle: lola

Aktív felhasználó én vagyok. junius óta talán 5 napot nem voltam itt,azon kívül minden este,és olvasok minden egyes hozzászólást.Ha kötekedni van kedvem,még írok is:):))

Igen, és ha jól emlékszem tehnap is, mindösszesen egy egész pontot voltál képes írni, hogy "kifejtsd" gondolataidat :DDDDDD

Idézet tőle: delia0

azt értem, hogy feladom a harcot, nem küzdök tovább..és elmondom, mik tötrténtek velem régen, és segítséget kérek. ami nem olyan egyszerű, mert rohadt nehéz őszintén leírni, és beszélni róla még nehezebb lenne.járnék terápiára. ezt értem elkapásnak.ők ellenem harcolnak, és még is értem.de nekem ez nem megy.

Értem, de szal akkor is durvának és  betegesnek tartom, hogy valaki abban lelje örömét, hogy itt figyelget és "elkap" valakit :XD Istenem .... vajon ki a betegebb itt akkor? az ész megáll komolyan. 

Na meg az a nagy gond, hogy te tök őszintén fordulnál valakihez egy problémáddal, csak aztán jól meg kell gondolni, mit adsz ki magadból és mennyire vagy őszinte, mert aztán visszaélnek az infókkal 🙁 BORZALOM!

sosem volt célom, és itt megállj van... 

A cél halál / Az élet küzdelem / S az ember célja / E küzdés maga. (Madách) – ebből sosem kértem, de most már ugye elvegetálok, mint a gaz

Fénykép
Idézet tőle: delia0

http://www.youtube.com/watch?v=28H8q8cqcEY

Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Mondd meg ki vagyok...)
De nem ismersz, csak egy árnyékot belőlem
Egy darabot… (Egy darabot...)
Egyedül maradok… (Maradok...)
Az üres sivatagba nézve,
Nem tudom, merre haladok?
Merre haladok…
Ha tudod mondd meg ki vagyok, (Ki vagyok…)
De nem tudod, mert nem vagy mellettem!
Tudod már rég elmentem...
Az életem, a létem, nem értem, 
Miért nem kértem, hogy védjen?!
Abban az életben, amiben éltem...

Refrén:
Ha tudod mondd meg ki vagyok, 
De nem ismersz, csak egy árnyékot belőlem
Egy darabot… (Mondd meg ki vagyok…)
Egyedül maradok… (Mondd meg ki vagyok…)

"leloptam" a teljes szöveget a blogomba... sajnos minden szava igaz
"Didereg a szívem, ott kuporog a sarokban" 

Én is... :)))

Minden betűre emlékszem Te!:))

Szóval nem emlékszel... Vissza kell nézned.  Úgy nem ér...

Mindjárt visszaolvasok..:) ááá,inkább nem...:)

Én valahogy úgy hozta a sors hogy valaki miatt itt ragadtam, ellenben már a maroknyi csapat örömére már jó ideje nem lennék itt... :)) De kötekedő majd sokkot kapó... Emlékszel még :))

Aktív felhasználó én vagyok. junius óta talán 5 napot nem voltam itt,azon kívül minden este,és olvasok minden egyes hozzászólást.Ha kötekedni van kedvem,még írok is:):))

Valamelyi nap láttam, hogy aktív felhasználó: 12, bár igazad van, abból nem szokott mindenki megszólalni.  🙂 Mert egy dolog, hogy napi 3-4 regelés van, és nem szólnak hozzá semmihez, de van aki belép, majd úgy nem szól hozzá semmihez. Erre varrj gombot fekete macska! 🙂

Sokat mondtál.12 nincs aktív.

Komoly mi?  Van állítólag tízezres nagyságrendű tagság, s abból jó ha 12-en írnak ide aktívan... :))

Van itt megint 3 új felhasználó ma. Lassan fél Európa búra tag lesz.

Itt mindenki azt hiszi, hogy megfigyelik?  🙂 Der miért tennék?  Vagy ha annyira érdekes vagyok hogy megfigyelnek, akkor annál jobb... 🙂

Idézet tőle: atti

Keel az információ,a Kádár rendszerben ezt hangulatjelentésnek hívták,itt nem tudom mi a neve

most is...!

Egészen hamarosan... :))  Hogy telt a napod?

Hát talán hamarosan ez megváltozik.Nem?

Hát a pénteket én is várom, bár nem a hétvége miatt 🙂 Nekem ugyanis egy éve nincs hétvége-hétköznap... 30 napos a munkarend.  🙂 

Szia. Egész nap fáj a fejem,és mivel a gyógyszert utálom,várom,amíg elmúlik magától.Talán hamarosan péntek,és vége a hétnek:)

Szia lola!  Mizu?

Van inport, a EGIS egyik gyára leégett ahol azt is gyártották, átcimkézet HEXAL. (Komoly.)

Pont olyan mint a HEXAL csak a felírat és a színe más rajta. (Ha jól emlékszem kék felíratos,  narancsszínű helyet. De a színekben már nem vagyok bíztos.) 

A lényeg HEXAL azonos levélben van.

Erre hogy találtál rá, már évek óta nem kellene piacon lennie? (Bár nem lejárti idő miatt.)

http://static.egeszsegkalauz.hu/dbmdc/packages/90006.jpg

tenyleg van leveles frontin vagy az hamisitott?

azt értem, hogy feladom a harcot, nem küzdök tovább..és elmondom, mik tötrténtek velem régen, és segítséget kérek. ami nem olyan egyszerű, mert rohadt nehéz őszintén leírni, és beszélni róla még nehezebb lenne.járnék terápiára. ezt értem elkapásnak.ők ellenem harcolnak, és még is értem.de nekem ez nem megy.

jó, de mit értesz az alatt h elkapni???

Idézet tőle: atti

Van rá energia,hidd el!!

elhiszem, és egészségükre! ..arom le. felőlem aztán olvassák nyugodtan amit írok, hátha még fel is világosodnak 🙂

elhiszem én .... meg persze a véleményem is megvan. sőt, még azt is megkockáztatom, hogy sokkal betegesebbek, akik itt alamuszin lesegetnek, mint akik írnak is!!! azért ahhoz kellenek az igazi ferde hajlamok, hogy valaki ennyi energiával kutakodjon a másik után!

akkor majd azokkal beszélgess, akik érdekelnek 🙂 jó h mindenkinek van más dolga is de azért benéz közóülük 1-2 nem? és priviben is írhatsz..ha nem akarod, h mindenki hallja 

a céljuk....hát...azt tudom, velem mi a céljuk, hogy járjak tarápiára. én minden nap beszélek velük. csak nem jutnak velem semmire. az az igazság, h már annyi fórumon, meg ilyesmin megfogtak, h fogalmam sincs itt a búrán vannak-e.amúgy nem vok paranoiás(annyira) a többit priviben, bár nem hiszem, h elhiszed 😀

ElőzőOldal 146 / 202Következő