Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 145 / 202Következő
Idézet tőle: Hans

Ti, nagyon nemzetiek szándékosan erőszakoljátok seggbe a magyar nyelvtan és helyesírás minden egyes szabályát, vagy tényleg csak ennyit tudtok?

Tudásról ennyit...

Amúgy a net valóban rontja a magyar nyelvet/nyelvtant, nemkülönben a média!

Hans veled meg mi van? - komolyan kérdezem.

Amúgy három évig jártam annó díszlexiával kezelésre.

És én mint nagyon nemzeti (?), ebben annyi igaz a magyarság, mint anyámék még KundK idején valott kárpátaljai varég nemzetiségü magyar, és apámék anti-náci német nemzetiségü magyar felvidékisége is fontos volt.

Apám a zsidó kérdésről (1931-es születésű) két különbséget tapasztalt meg a cseh éra alatt, egyik a zsidók többségésvel nem tudott kiegyzni a Cseh kormány, erre nagybátyámból meg jegyzőt csináltak, hogy a keresztény kereskedők ne menjenej a zsidó felekezetűek után. A másik, hogy ha az ebédhez hiányzot valami vasárnap a zsidó boltoshoz, szombaton a keresztényhez mentek ki. És a zsidnóál ocsóbb és finomabb volt és nagyobb a cukorka választék, a magyarnál meg a tojás és tejtermék. 😉 - ja és ez komoly.

Ja apámék és a zsidó szomszédja is magyar volt, feketeruhában. És jó ember.

Idézet tőle: Rakéta

Az orosz megszálást, mint a németet amúgy úgyan úgy ellenzem, mind a kettőnek sokszor hangosan és nyílvánosan hangot is adok 1986 óta. 

hihihi, az előbb nem küldte el a hsz.-emet (mert nincs cenz-elvtársa), úgyh röviden: az önkényuralmi jelképeket sem 1formán kezelik

"hindunak, hanem hindinek" - hangeltolodás Indián belül élő forma mind a kettő

Ganésha - az amiben azt a a végén soha nem ejtik. 😉

Anyám családja kárpátajai és Iván és Jurij minden féri a családban ha nincs harmadik fiú. 1945-ig mind 200+ éve magyar ajkúak voltak és Magyar Görögkeleti egyház hívei ami a Pápa alá tartozott mindig is.

... meg a teljes nirvána – akarja a fene! (szerencsére igencsak messze vagyok tőle)

én úgy tudom, h magát a vallást nem hindunak, hanem hindinek nevezik (eredetileg)...

sasza=démon, a "rák" jelzője... ugyanis hozzám közelebb áll, mint a nálunk "trendibb" buddhizmus, de tényleg nehezebben megfogható... guru, kundalini

kezdjük a Káma-Szutrával! :))) meg reiki, prana nadi, ájurvéda... (pl. az ájurvédát kundalinl-jógának is nevezik)

Nekem amúgy vagy száz másodunokatestvérig bezárólag vöröskatona rokonnom van, vagy aki volt. 😉 Az orosz megszálást, mint a németet amúgy úgyan úgy ellenzem, mind a kettőnek sokszor hangosan és nyílvánosan hangot is adok 1986 óta. 

(Utánaszámoltam. Amúgy édesanyám amúgy presbiter szín magyar mostoha apja is 1919-es vöröskatona volt, és Afganisztán megszálásában is oda veszet Gyuri/Jurij unókatestvérem sorkatonakén.)

Van náluk démon, ők speciel ráksaszáknak hívják őket. A titánok ottani megfelelőjét nem tudom, de el lehet szaszarászni a hinduizmussal egy darabig, már csak az adatok szintjén is:) Én se vagyok vele képbe, csak pont ez a ráksasza beugrott:)

Idézet tőle: Brendon

Hasonlít a kettő egymásra  🙂

anya-fija? ja.

egy ideig le volt tiltva...

Idézet tőle: Kleó

még 1x, nézd: a büszke katonát :DDD (csak h passzoljon a fórumba)

betettem egy ideillőt is, B változat...

jó klip...

még 1x, nézd: a büszke katonát :DDD (csak h passzoljon a fórumba)

🙂 Figyeld a mosoly jelet a végén!  

Amúgy kelet és nyugat határán a közép-európai németek és keleti oroszok vagy törökök közé szorultunk az angolok meg a franciák meg tojnak ránk, vagy kifosztanak ha tudnak.

system bug-ról még nem hallottál?

Hasonlít a kettő egymásra  🙂

jó klip...

:)))

- Főorvos úr, jobban van a beteg, megszólalt!

- És mit mondott?

- Hogy nagyon rosszul van...

🙂

az zárt

🙂 Most meg átmentem a "másikszobába":)

Idézet tőle: lola

Jobban vagy  Kleó? Hát mi volt veled tegnap?

kösz mindent még 1x

" – Hogy vagy?
  – Remekül!
  – Bővebben?
  – Qrva carul..." 

Elvis és Beatles összes meg volt a "Teri néninek nala nyaraltun Tatabányán", egyiket fia másiakt ő gyüjtötte be. Nekünk meg a legalális magyar lemez kiadásbol volt kb. 100 darab, plusz több külfőldi lemez Bulgáriától (Engelbert Humperdincktől a Orosz Katonadalokig)

Első egyben két kazettánk a Hungária eslő két albuma volt. ...

Fonográg, Omega, ... és sok beat és folkrock album és a Halász Juditnak is szinte minden albuma (pontosabban 1984-ig az összes amin közre működött kb. 4-5db)  persze, ...

És öt meselemez, azért már ötévesen sem adtam pénz, kölcsönöztem könyvtárból. 

Ami tetszett csak azt vettem meg. Nekem de jó volt budai gazdagnak srácnak lenni, még úgy is amilyen volt az életünk ritkán pár hónapokra. Apám tízszer annyit minimum kereset átlag egy hónapban mint egy fizetés. Francia Sorbonne-ra járó szexi bombázó unokanővérem negyedrész ötartotta el, és ő meg cserébe a pénz fele értékben amit kapott több szatyor BBurgag-ot és más drága játékokat hozott. Egyszer volt hogy csak három teli szatyorral hozott. 😉 Ezzek nem az én érdemeim. 

Jobban vagy  Kleó? Hát mi volt veled tegnap?

Slamó: 

... meg az Astoriánál :DDD

+ Ifipark...

Nekm sajna a csúfos szakításaim csak bűntudattal teli vannak. 

A szám amúgy jó, és én se jobb, hanem rosszabb vagyok mint akiknek szól. 

@atti én ezekre voltam fiatal...

Idézet tőle: delia0

tőlük ez volt a kedvencem 

épp ezt akartam betenni...

ez iiiiss 🙂

nekem is :)) nagyon szeretem 

mostmár mennem kell 🙁 sajna... szia Atti köszi a zenéket

tőlük ez volt a kedvencem 

ez milyen jóó 🙂

nem ezt akartam 😀

ezt  http://www.youtube.com/watch?v=_ONC_4iJpWo

ÁÁÁ ezt jobban szeretem az előzőnél 😀

@atti ez az én zeném is zseniális banda

AFC http://ycouca.blog.hu/2012/10/01/afc_sohase_mondd

még, hogy rosszat? 😀 ezt is szeretem 🙂 köszi

TEA? talán beteg vagy?

hát jó, igazad van, csak az a baj, nem mindig van kedve, vagy túl sok mondani valója az embernek. főleg, ha esetleg van aki ki sem mozdul otthonról..esetleg, csak meló, aztán haza..hát nehéz így sok érdekeset írni...tudom magamról 😀

de az biztos, h annak aki várja, h választ kapjon valakitől nagyon rossz lehet, ha semmit sem ír senki...mint ahogy többen is említették már itt..

ez is jó volt Atti :DD

oké Kleó 🙂

@atti ezt http://www.youtube.com/watch?v=d2Jm44Bo200

@delia meg ezt, de ezen bőgtem... basszus http://www.youtube.com/watch?v=MBa8khRkAdo

gondolod? sztem ha nem írnak akkor is sokan olvasnak..ez már egy figylem nem? szal el ne hagyd nekem ezt a helyet! 🙂 

igen, jó ötlet amúgy... 😀 szeretem amit értek, persze van  amit nem kell azt is szeretem.. de ezek nagggyon  😀 

másik változatban láttam eddig ebben még csak most. de talán ez a legjobb

mostanában sokat hallgattam ezt..jó nagyon :))

😀 dehogynem figyelnek rád itt is sokan, elhiheted. kis balhé mindnhol van 🙂 

szia Atti, jók a zenék :))

ElőzőOldal 145 / 202Következő