Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 142 / 202Következő

Ne provokálj, mert kaphatsz tőlem különbet is! :)))))

Addig is csókoltat a piranha. 

Idézet tőle: atti

De mégse dugom bele minden lyukba az orrom,mint a coyot,hogy van-e benne valami!

csak hogy örüljél, wazze!

Ma én találkoztam egy sarkirókával. Vörös volt a kannásbortól.

http://www.youtube.com/watch?v=sf6LD2B_kDQ

mi történt ? rakéta írtam privit

Én nekem agyvérzés közeli volt 5-6 órán át.

Engem érdekelt, meg is kerestelek vele, de hagytál logva a kérdéseimmel.

mennem kell, de majd benézek estefelé...szia

csak miattad írtam, amúgy nem nagyon szoktam, nincs nagyon senki akit érdekelne,h mi van velem. örülök, hogy te még itt vagy 🙂

jók a zenék köszi

hello Atti 🙂

Nem ellened szól Kleó és én téged tisztellek, de vannak küllönböző meggyöződéseink. Ha nem lennének, nem lenne érteleme beszélgetni, akkor sem ha nem lenne sok azonos. És ha mind azonos lenne akkor azonos személy lehetnénk csak. 😉

Indira Gandhi a kasztrátor és zsarnóki lánya a rasszista őnimádónak, és Margareth Thatcher a ma lki ismeret furdalásos vén iszákos, a bátyám - jó véletlenül - majnem felőkte fordulás közben. 😉 éppen Elton John-t nézte a party-n ahol ő csak felszolgált, de a vaslédi így egy féltálcányi pezsgőt is kapott volna az ölébe. Amúgy nem véletlenül volt a fiaskó, nem éppen józan volt az asszonyság és a pezsgőre is rámozdult éppen.

A ~vaslady~ azért rúgta ki a szénbányászokat, járúlékosan így a "vas" kohászokat és rakta tele nukleáris fekával hazáját, mert a szénbányászoké volt a legerősebb szakszervezett. :S

Rendegteg fontos és pozítiv nő volt amúgy a történelemben.

Ben meg aki harcos társa volt a harmadiknak egész palsztin falvakat írtott ki, hogy megfélemitse és lekergesse az évszázadok óta ott lakókat is.

ja, és az a szegény boldogtalan önpusztító gazdag és gyönyörű liechtensteini hercegnő...

a feminizmus politikai húzás volt, több adóbevétel kellett az USA-nak, és meglovagolták az angol kékharisnyák nyomán jelentkező hülyepicsa-hullámot... szavazzatok, dolgozzatok, adózzatok! (a négerek csak később kaptak szavazati jogot... 1964-ben; tehát tényleges demokrácia azóta létezik ott...)

A legutóbbi nagy politikusnők: Indira Gandhi, Golda Meir (!), Margareth Thatcher.

Atti meg akkor is hímsoviniszta, ezért irritálom annyira a belépésem első pillanatától.
És még a foci is, egy nő... fuuuj.

Igen, egyenértékűek, de különbözőek... mint a kutyafajták :DDD

És tudod: én rendíthetetlenül a nemzetállamokban hiszek. (Lehet anakronizmusnak tartani, pont leszarom.) Viszont van sok baloldali barátom – nem gond, úgysem győzzük meg egymást, de hosszabb beszélgetéskor mindig kiderül, h a végcélunk ua., csak az utat képzeljük el másként.
Egyébként egy erős szocdem.-nek Mo.-on létjogosultsága lenne – de azt Szakasits elintézte. Nagyon tisztelem érte az ükit, h nem ismételte meg az előd tettét! 

Politikáról mára ennyit.

Éppenségel Pierre-től venném el. És a legjobb három magyarszínázi rendező közt is van nő. Minden embert anyaszült, és ez tény sok időd és energiát és fromát és eszközt gyakran megfoszt a nő/nők készségtárttól. De a történelemet gyakran férfiakon keresztűl éppen annyra fromáltátok ti is mint mi. Ti is tettétek olyanná mint amilyen. Királyból is csak egy van az országban, és amikor a nemesek egy csoportja közfelkiáltással koronázta, ők sem csak kényszerből nem magukat akarták oda ültetni a trónra. És nyugaton és keleten is mindig más volt a helyzet.

És én meg értem a csadorban Észak-Afrikában boldog nőt is, és a amsterdami gazdag boldogtalan vagyonos soha meg nem házasodott boldogtalant is.

Az hogy vannak különböző nézetek, hát ha nem lennének unalmas lenne. Hímsovinisztának nem tartom magam, nagyjából úgy vagyok vele mint a feminizussal. - jobb távol tartani az elméjétől az embernek. 

Emberek vagyunk gyerekek és felnőttek, nyugatiak és keletiek és nők és férfiak mind. Egyik sem értékesebb vagy más szóval több mint a másik a civilizációban. De egyik sem pont úgyan olyan, mint ahogy két nő sem és két férfi sem olyan mint a másik.

ő nem csak velem beszél így...

legyen eszmetárs!

te is hímsoviniszta vagy! Marija Sklodowskától is elvennéd a két Nobel-díját, mért nem ment a konyhába!!!

a te saját gondolataidat pl. az íszt fejezi ki? röhögnöm kell

halászlé

finito

Elől álnak majd a egyházi, utána az világi urak (bár most úgy nézz ki, lehet a világiak mégis csak be előzik őket), mi egyszerű halandok meg ha van némi sűtnivalonk inkább vissza bújunk a sírba (vagy urnába), várni egy következő már úrak nélküli felatámadásban bízva. 😉 - átírat.

"Én nem fogom be pörös számat.
A tudásnak teszek panaszt." (J. A.)

Kanyec, tavaris!

Olvasva a másik hsz.-t is Te olyan vagy mint egy pap.Beszélsz,mint ahogy írtad,blabla,és tied az utolsó szó is Ámen. Tudod...:C' est la vie  Chá:atti

Nagy újdonságot mondtál! Nagyanyám anno utalt egy régi magyar filmre, hogy: – Kislányom, muszáj mindig tied legyen az utolsó szó? Mire a lányt játszó Turay Ida már sírva: – Muszáááj...

Amúgy szakmámból kifolyólag nemcsak az igét hintem, hanem a főnevet, a melléknevet, a határozószót, sőt! a jelzőt is. Toujour.

drei–einz, Halbzeit

öngól 😉
http://gesha.blog.hu/2013/04/01/east_a_szerelem_sivataga_932 

Azon gondolkozom, engem "direkt" hagytak e ki a feltamadasbol 😀 Jezus kulcsfontossagu a feltamadasban... vagy a kovacs nelkul akarnak lovat patkolni?! 😉 persze ez nekem csak jo... hhhhhhmmmmmmm 😉

Feltámadunk. JEEE!

Azért boldog húsvétot, feltámadást!

és kösz

én 23-ig aktívan dolgoztam... 7/5-ben + "fusik"
ha de. 10-re kellett menni, hát olykor bealudtam... de volt, h 7-kor fejeztem be otthon a melót, mert ha lefexem, én ugyan nemh dolgozni, de fölkelni sem bírok de. 

éjjel 2 és 4 közttől 8-9 óra'ra kiegészítve a fent létt, de a lényeg 2 és 4 köt fent lenni, mert bagoly vagyok. Igaz aki nem bagoly akkor komás. Aki bagoly az meg 10-14 közt gyakran.

frászt de.!

éjjel 2 és 4 közttől 8-9 óra

... igen, a tíz az tényleg jobb, de az már délelőtt.

Mindig is ha tehetem és nem csúszott szét, vagy el az alvásom, de. 9-10 közt kerültem ágyba, útálok a délkörüli kokatságban fent lenni, és szeretek 8-9 órát aludni.

Nálam a lényeg a nap delelése előtt két órával ágyban lenni, és leghamarabb három órával utána ébredni, egy nyolc-kilenc órás alvással. Lehet mondani elég tág kereteket szabok meg az alásra, mondhatni komrumiszum kész vagyok, az ideális alvás idejét tekintve. 😉

10 óra, egész éjjeli tivornya után... az alkalmas 

:)))

Lehet, hogy szörnyi volt Caesár és tényleg mi triumvirek vagyunk és voltunk? Vicces találkozás lenne.

Kíváló például a reggel kilenc óra lefekvésre.

reggel? jó? olyan nincs...

Amúgy lehet én voltam Marcus Antonius, mert imsertem Caesart és Marcusnak hívtak, de ettől még lehetem egy másik is, ... .

a 14 órák után mostanság 4-eket alszom... arany középút??? :DDD

Jó reggelt!

Helló Kleó!

Alvászavar? Ez most honnan jutott eszedbe? Amúgy igen, máskor már én is észre vettem, és tegnap, meg rivónál olvasta fel öcsém a mellékhatások közt, az amit ezzen a téren én tapasztaltam változást és eddig még nem tudatosult.

ááá, ezt is tom mán fejből, egy ponton már túl vagy...

rájöttem, h ezekbe az "alvászavarainkba" is belejátszanak a gyogyók: 6nak, kimegy a hatásuk, nem vesszük be, többet veszünk be... 

Én vagy meghalok mostanában, max. hét-nyolc éven belül vagy ~84 évesen magányosan, mindenkit túl élve akit most ismerek.

Most képzeld ebbe bele magad, hát melyik a jobb? Jobb-e egyáltalán valamelyik?

próbáljuk... köcce

nem jó, nem jó, persze h nem jó öregnek lenni – annál csak egy rosszabb: fiatalon meghalni – merth csak ez a két lehetőség van

megbocsatas forever:P

az nem jo akkor 2 evvel vagyok.fiatalabb nala hozzatok helyre anya lanya osszetartozik a ver kotelez de nem akarok okoskodni jo ejt

hááát, már nem egész jó a kapcsolatunk...

26

jó éjt!

mennyi idos egyebkent?

akkor o biztos tartja benned a lelket es szamithatsz ra remelem vigyazzatok egymasra ebben a mocsok vilagban!

egy lányom van... igen, megérte

még ha fáj, akkor is megérte... csak túl kell élni!

tud fajni de tuleljuk mert erosek vagyunk es ha jol olvastam vannak gyerekeid ugyhogy nem volt hiaba;)

tulajdonképp nem panaszkodhatom: 5 nagy szerelem volt az életemben... az első 2,5 év, aztán a gimiláv majdnem 4 év, ezüst jegygyűrű; anyósjelölt, katonaság... sokáig kísértett mindkettőnket, hosszú

DE MÉGIS ÚÚÚGY FÁJ

Idézet tőle: Norika

a férjed?

ő igazából csak kihasznál engem...de félek a változástól h nem leszek többé ugyanaz az ember aki voltam....

á, az már 12 éve, az első férjem meg 30...

ez a kapcsolat 8 éve majdnem elkezdődött... 
most meg négyévi totál zárkózottság után jött  Commandante Nárci. 7 hónap, de... ... ...

téged sajnál ő?

ne sajnáld!

ElőzőOldal 142 / 202Következő