OFF
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.03.31., 19:13remélem igen... jó lenne, ha legalább tájékozódni tudna egyedül a városban, mert enyhén ért. fogytos, a legfőbb problémák vele, hogy 1. nem tud viselkedni 2. nem tud tájékozódni (térben).
szóval akkor Te is kifogtad a főnyereményt :(. amúgy sajnálom, ne vedd annyira szívedre, szerintem... hogy tesz tönkre? hogy tart terrorban? ha nem titok...
remélem igen... jó lenne, ha legalább tájékozódni tudna egyedül a városban, mert enyhén ért. fogytos, a legfőbb problémák vele, hogy 1. nem tud viselkedni 2. nem tud tájékozódni (térben).
szóval akkor Te is kifogtad a főnyereményt :(. amúgy sajnálom, ne vedd annyira szívedre, szerintem... hogy tesz tönkre? hogy tart terrorban? ha nem titok...
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.03.31., 18:01a férjed?
ő igazából csak kihasznál engem...de félek a változástól h nem leszek többé ugyanaz az ember aki voltam....
a férjed?
ő igazából csak kihasznál engem...de félek a változástól h nem leszek többé ugyanaz az ember aki voltam....
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.03.31., 11:52ilyet már én is éreztem... egy rakás szerencsétlenség...
keress vmi értelmes elfoglaltságot, előbb-utóbb sikerülni szokott
ilyet már én is éreztem... egy rakás szerencsétlenség...
keress vmi értelmes elfoglaltságot, előbb-utóbb sikerülni szokott
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.31., 07:38Tényleg ahol ennyi dilis van, hol vannak az ápolók.
Meg a hatalom.
Én mindig tudtam, hogy a hatalom arctalan, na de ennyire!
Tényleg ahol ennyi dilis van, hol vannak az ápolók.
Meg a hatalom.
Én mindig tudtam, hogy a hatalom arctalan, na de ennyire!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.31., 06:59Nekd biztos el fogja mesélni norcika. Ha már más nincs itt.
Nekd biztos el fogja mesélni norcika. Ha már más nincs itt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.29., 19:09Szörnyetegek
Szörnyetegek
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.03.26., 21:08na én elköszönök mára .már jobb kedvem lett hogy itt voltam szép és nyugodalmas estét mindenkinek!:) hare krisna! :))))
na én elköszönök mára .már jobb kedvem lett hogy itt voltam szép és nyugodalmas estét mindenkinek!:) hare krisna! :))))
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.03.26., 20:45Amikor Madhavendra Puri tanítványai, Isvara Puri vezetésével, meglátták lelki vezetőjüket, amikor a Mester az eksztatikus szeretet ájult állapotába zuhant, sírni kezdtek. Nityananda Prabhu és Madhavendra fokozatosan visszanyerték eszméletüket. Amikor szemüket kinyitották és ismét megpillantották egymást, átkarolták egymás nyakát és örömkönnyeket hullattak. Hemperegni kezdtek a homokos földön az eksztatikus szeretet hullámai által, miközben hangos kiabálásuk belehasított a levegőbe.
Amikor Madhavendra Puri tanítványai, Isvara Puri vezetésével, meglátták lelki vezetőjüket, amikor a Mester az eksztatikus szeretet ájult állapotába zuhant, sírni kezdtek. Nityananda Prabhu és Madhavendra fokozatosan visszanyerték eszméletüket. Amikor szemüket kinyitották és ismét megpillantották egymást, átkarolták egymás nyakát és örömkönnyeket hullattak. Hemperegni kezdtek a homokos földön az eksztatikus szeretet hullámai által, miközben hangos kiabálásuk belehasított a levegőbe.
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.03.26., 20:42én amikor voltam és elkezdtem énekelni annyira feloldotta bennem a feszültséget hogy elkezdtem sírni és úgy énekeltem.......
én amikor voltam és elkezdtem énekelni annyira feloldotta bennem a feszültséget hogy elkezdtem sírni és úgy énekeltem.......
Idézet tőle: pompeia ekkor: 2013.03.26., 19:12szerintem mindenkinek van bőven "dolgozni valója", kérdés, hogy valaki felvállalja-e az ezzel járó fájdalmat és nehézségeket vagy inkább a szőnyeg alá söpri és megpróbál nem rá gondolni. nehéz megtalálnom az egyensúlyt a béke keresése és a fájdalomtól való menekülés között. a béke jó és szép... lehet .... sajnos kevéssé ismerem.
szerintem mindenkinek van bőven "dolgozni valója", kérdés, hogy valaki felvállalja-e az ezzel járó fájdalmat és nehézségeket vagy inkább a szőnyeg alá söpri és megpróbál nem rá gondolni. nehéz megtalálnom az egyensúlyt a béke keresése és a fájdalomtól való menekülés között. a béke jó és szép... lehet .... sajnos kevéssé ismerem.
Idézet tőle: pompeia ekkor: 2013.03.26., 18:51szia Dióhéjban!
köszönöm kérdésed, most egész bizakodóan. 🙂 voltam ma a Thalassa házban betegfelvételin, a hellyel kapcsolatban keresgéltem a neten infót, tapasztalatokat, így bukkantam erre az oldalra, amit - bár már ismertem - most újra felfedezek.
amúgy érdekes, hogy előbb néztem a nicked, hogy írjak-e neked, de aztán nem mertem... :))
és te hogy vagy?
szia Dióhéjban!
köszönöm kérdésed, most egész bizakodóan. 🙂 voltam ma a Thalassa házban betegfelvételin, a hellyel kapcsolatban keresgéltem a neten infót, tapasztalatokat, így bukkantam erre az oldalra, amit - bár már ismertem - most újra felfedezek.
amúgy érdekes, hogy előbb néztem a nicked, hogy írjak-e neked, de aztán nem mertem... :))
és te hogy vagy?
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.03.26., 18:44nálam pont az a lényeg h ne legyen tiszta az agyam :P:Pcsak most apum itthon van és nem engedi hogy igyak még egy pohárral 😛 🙁
nálam pont az a lényeg h ne legyen tiszta az agyam :P:Pcsak most apum itthon van és nem engedi hogy igyak még egy pohárral 😛 🙁
Idézet tőle: nemember ekkor: 2013.03.26., 14:09"Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz. Ez is csak egy nap nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz - ennyi csak, mer' ennyi ez."
"Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz. Ez is csak egy nap nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz - ennyi csak, mer' ennyi ez."
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.25., 12:19-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.25., 12:19-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.23., 07:38http://www.webvizio.hu/ciganyhoroszkop/
ezen besírtam 😀
http://www.webvizio.hu/ciganyhoroszkop/
ezen besírtam 😀