Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 143 / 202Következő

remélem igen... jó lenne, ha legalább tájékozódni tudna egyedül a városban, mert enyhén ért. fogytos, a legfőbb problémák vele, hogy 1. nem tud viselkedni 2. nem tud tájékozódni (térben).

szóval akkor Te is kifogtad a főnyereményt :(. amúgy sajnálom, ne vedd annyira szívedre, szerintem... hogy tesz tönkre? hogy tart terrorban? ha nem titok...

és végleg...?

ő lelkileg tönkretesz és terrorban tart már tönkretett kedden megyek orvoshoz

ja, én is szakítottam pár napja... 3,5 év... de már érett egy ideje 🙁

a férjed?

ő igazából csak kihasznál engem...de félek a változástól h nem leszek többé ugyanaz az ember aki voltam....

végleg... 6 hete...

mit ne mondjak azért eléggé kivagyok és félek is.....

rtl klubbon jó film megy:)

hát még fel se dolgoztam fogtam szerintem.....meg ő sem....még csak most jön a neheze....

ma? :O

ez... ez szenyaság, pont ma

de sajnos ismerem

rohadtul tud fájni

ma szakítottam barátommal 2,5 év után

az már valami!!!

igyekszem....

ilyet már én is éreztem... egy rakás szerencsétlenség...

keress vmi értelmes elfoglaltságot, előbb-utóbb sikerülni szokott

az a baj hogy egy csődtömeg vagyok és az életem is az

Tényleg ahol ennyi dilis van, hol vannak az ápolók.

Meg a hatalom.

Én mindig tudtam, hogy a hatalom arctalan, na de ennyire!

Nekd biztos el fogja mesélni norcika. Ha már más nincs itt.

mi baj? elmeséled?

nem vagyok jól 🙁

hol?

Szörnyetegek

és amugy gyógyít is a mantra testi és lelki bajokat is!;)

na én elköszönök mára .már jobb kedvem lett hogy itt voltam szép és nyugodalmas estét mindenkinek!:) hare krisna! :))))

sok krisnás könyvem van amugy :)bhagavad gita is megvan:)

az tuti!

szerintem ma jappázok és úgy fogok elaludni :))))) jobb mint a nyugtató meg a pia! :))

Amikor Madhavendra Puri tanítványai, Isvara Puri vezetésével, meglátták lelki vezetőjüket, amikor a Mester az eksztatikus szeretet ájult állapotába zuhant, sírni kezdtek. Nityananda Prabhu és Madhavendra fokozatosan visszanyerték eszméletüket. Amikor szemüket kinyitották és ismét megpillantották egymást, átkarolták egymás nyakát és örömkönnyeket hullattak. Hemperegni kezdtek a homokos földön az eksztatikus szeretet hullámai által, miközben hangos kiabálásuk belehasított a levegőbe.

én amikor voltam és elkezdtem énekelni annyira feloldotta bennem a feszültséget hogy elkezdtem sírni és úgy énekeltem.......

itt mosolygósak 🙂

már ettől a zenétől jobb kedvem lett :)nagyon szép 🙂

és mindig mosolyognak :)))

ételt is szoktak neki főzni meg díszítik a szobrokat nagyon aranyosak 🙂

és ha hiszel benne tényleg segít!!:)) nagyon pozitív vallásnak tartom és jó irány sztem

de kívánom h így legyen ! 🙂

igyekszem...

hát igen ez így leírva milyen szépen és egyszerűen hangzik....:)

szeretném megtalálni, de felzabálnak az emlékeim....

szerintem mindenkinek van bőven "dolgozni valója", kérdés, hogy valaki felvállalja-e az ezzel járó fájdalmat és nehézségeket vagy inkább a szőnyeg alá söpri és megpróbál nem rá gondolni. nehéz megtalálnom az egyensúlyt a béke keresése és a fájdalomtól való menekülés között. a béke jó és szép... lehet .... sajnos kevéssé ismerem.

én szeretem a bódulatot és a bódulat is szeret engem azt mondta hihihi

ne igyál Norka, én se teszem! élj SZERTELENÜL! 😛

szia Dióhéjban!

köszönöm kérdésed, most egész bizakodóan. 🙂 voltam ma a Thalassa házban betegfelvételin, a hellyel kapcsolatban keresgéltem a neten infót, tapasztalatokat, így bukkantam erre az oldalra, amit - bár már ismertem - most újra felfedezek.

amúgy érdekes, hogy előbb néztem a nicked, hogy írjak-e neked, de aztán nem mertem... :))

és te hogy vagy?

nálam pont az a lényeg h ne legyen tiszta az agyam :P:Pcsak most apum itthon van és nem engedi hogy igyak még egy pohárral 😛 🙁

elég depi vagyok borba folytom bánatom :((((

:)))

😉

"Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz. Ez is csak egy nap nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz - ennyi csak, mer' ennyi ez."

diohejban ezt nagyon köszi 🙂 nagyon aranyos 🙂

-

-

http://www.webvizio.hu/ciganyhoroszkop/

ezen besírtam 😀

Jelenleg 0 felhasználóés 0 vendég van a webhelyen.

ElőzőOldal 143 / 202Következő