OFF
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.08., 09:06Mindegyikből... nagyon drága helyeken van szivarszoba. Egyelőre oda nem megyünk, mert nincs egy fillér kedvünk sem.
Rendes kocsmában ha feldobsz egy baltát, megáll a levegőben a füstön...
Mindegyikből... nagyon drága helyeken van szivarszoba. Egyelőre oda nem megyünk, mert nincs egy fillér kedvünk sem.
Rendes kocsmában ha feldobsz egy baltát, megáll a levegőben a füstön...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.08., 08:15:)))
A füstöt kitiltották a kocsmából... Horribile dictu!
Hirtelen eszembe jutott: a lányommal egyszer az utolsó nappali buszon meg még itthon vagy fél órát beszélgettünk a nulláról (zérus). Mondjuk annak a néhány utasnak kicsit rángott a feje. 😀
:)))
A füstöt kitiltották a kocsmából... Horribile dictu!
Hirtelen eszembe jutott: a lányommal egyszer az utolsó nappali buszon meg még itthon vagy fél órát beszélgettünk a nulláról (zérus). Mondjuk annak a néhány utasnak kicsit rángott a feje. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.08., 07:46Nem te... nagyon hétfő=paranoia?
Nos. A keleti ember általában extrovertált, míg a nyugati introvertált. A keleti a belső megtisztulás által már nem az emberekkel áll kapcsolatban, hanem a – bárhogy nevezett – istennel a benne lévő isteni által.
A nyugati mindig emberi kapcsolatot is keres.
Ha lenne türelmem megcsinálni egy grafikai programban, aztán azt ide insertálni, remekül látható: a keleti egyetlen vektora az ég felé; míg a nyugatié mindig min. kettő: felőle a másik személy felé és vissza. (Jó, ha kapcsolatban tud állni ő is a benne lévő istenivel, és ezáltal az "éggel". Ezért tanítják nyugaton is a keleti meditációs technikákat.) Az interperszonális kölcsönhatások kezelését tanítja a pszi.
Nem te... nagyon hétfő=paranoia?
Nos. A keleti ember általában extrovertált, míg a nyugati introvertált. A keleti a belső megtisztulás által már nem az emberekkel áll kapcsolatban, hanem a – bárhogy nevezett – istennel a benne lévő isteni által.
A nyugati mindig emberi kapcsolatot is keres.
Ha lenne türelmem megcsinálni egy grafikai programban, aztán azt ide insertálni, remekül látható: a keleti egyetlen vektora az ég felé; míg a nyugatié mindig min. kettő: felőle a másik személy felé és vissza. (Jó, ha kapcsolatban tud állni ő is a benne lévő istenivel, és ezáltal az "éggel". Ezért tanítják nyugaton is a keleti meditációs technikákat.) Az interperszonális kölcsönhatások kezelését tanítja a pszi.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.08., 06:14Ma mindenki sértődött kora reggel???
Na, ez az állapot kb., amikor velem sem érdemes vitatkozni. Meg amikor mással se, aki nem akarja érteni...
Ma mindenki sértődött kora reggel???
Na, ez az állapot kb., amikor velem sem érdemes vitatkozni. Meg amikor mással se, aki nem akarja érteni...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.07., 22:40A matematika az egyetlen egzakt dolog a világon... Nem más, mint filozófia, a legmagasabb fokú.
Az emberi kapcsolatok nem külső vektorálisok... és nem egzaktak.
A keleti meditációk pedig nem emberi kapcsolatokra vonatkoznak...Bocs. Ez csak egy vélemény. És 10telet...
A matematika az egyetlen egzakt dolog a világon... Nem más, mint filozófia, a legmagasabb fokú.
Az emberi kapcsolatok nem külső vektorálisok... és nem egzaktak.
A keleti meditációk pedig nem emberi kapcsolatokra vonatkoznak...
Bocs. Ez csak egy vélemény. És 10telet...
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.04.07., 14:36nem mondtam h nincs önbizalmam csak h nem vagyok szép de ettöl függetlenül leverek mindenkit 😀
nem mondtam h nincs önbizalmam csak h nem vagyok szép de ettöl függetlenül leverek mindenkit 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.07., 13:18Sajnos igaz... látod, még akkor is "rettenetes fejem volt a hülyeségre".
Bejön, meg a nemzeti rock is...
Sajnos igaz... látod, még akkor is "rettenetes fejem volt a hülyeségre".
Bejön, meg a nemzeti rock is...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.07., 12:36:DDD
nem, akkor csak a hülye túlérzékenységem
Nem sokkal az előtt ment, amikor a metró elé ugrottam (ezt már leírtam a Búrán valahol, hogy levágta a jobb oldali fél lábfejemet). Reggel elmesélték, mi történt, és ezt mondtam először: Kunta Kinte...
(A lányom keresztneve nem Isaura!)
:DDD
nem, akkor csak a hülye túlérzékenységem
Nem sokkal az előtt ment, amikor a metró elé ugrottam (ezt már leírtam a Búrán valahol, hogy levágta a jobb oldali fél lábfejemet). Reggel elmesélték, mi történt, és ezt mondtam először: Kunta Kinte...
(A lányom keresztneve nem Isaura!)
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.04.06., 12:50nincs valami öngyi tippetek ami gyors és hatásos?najó nem írkálok ilyneket mert még kijön a rendőrség....
nincs valami öngyi tippetek ami gyors és hatásos?najó nem írkálok ilyneket mert még kijön a rendőrség....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.05., 10:11köszi Rakéta, bár nem emlékeszem már a kérdésekre :(( priviben?
köszi Rakéta, bár nem emlékeszem már a kérdésekre :(( priviben?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.05., 10:11Szerintem, ha a mindfulnes technikát alkalmazod, akkor nem féregnek fogod magad tartani, esetleg egy kis kukacnak.
Szerintem, ha a mindfulnes technikát alkalmazod, akkor nem féregnek fogod magad tartani, esetleg egy kis kukacnak.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.04.04., 23:32Csak olyan verjünk szét, amire szegény kisembernk nincs szűksége, van annélkül is elég baja szerencsétlenjének! - én csak tudom.
Csak olyan verjünk szét, amire szegény kisembernk nincs szűksége, van annélkül is elég baja szerencsétlenjének! - én csak tudom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 23:25😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 23:21😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 23:06he?:) gyere gyaloglóra!:)
he?:) gyere gyaloglóra!:)
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.04.04., 23:03FELROBBANOK, VALAMKOR MOSTANÁBAN KIROBBANOK! - Ha ne makkor meg mint aljas gyáva fáregnek valahogy a saját számba szarok.
Egy elfogadható menekülis van elhagyni az országot.
FELROBBANOK, VALAMKOR MOSTANÁBAN KIROBBANOK! - Ha ne makkor meg mint aljas gyáva fáregnek valahogy a saját számba szarok.
Egy elfogadható menekülis van elhagyni az országot.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 13:23
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.03., 03:19