OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 06:53hogy frankó az túlzás....de azért köszi 🙂 a purga nem rossz...
hogy frankó az túlzás....de azért köszi 🙂 a purga nem rossz...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 06:31
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.02., 21:03
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 19:38Na, ez például, nem is rossz. De tisztázzunk valamit: amikor én segítőként működtem, nem az akadémai pályadíjamat hoztam föl. Tisztára furcsán viselkedik...Ezért mondtam, hogy kissé nárcisztikus (túlpörgött)a segítő. És elgondolkoztató elszólás ez a Nyikoletta is. Hm ---
Na, ez például, nem is rossz. De tisztázzunk valamit: amikor én segítőként működtem, nem az akadémai pályadíjamat hoztam föl. Tisztára furcsán viselkedik...Ezért mondtam, hogy kissé nárcisztikus (túlpörgött)a segítő. És elgondolkoztató elszólás ez a Nyikoletta is. Hm ---
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.02., 15:42
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 14:21iEgyébként meg, zenei ízlését végigtekintve: ön valóban, a kedvenc fordulatával élve (lélekben) a 30 és a halál között van: Puf, Ganxta stb. talán a Quimbyn kívül, ezeket nem szokták hallgatni a 10-en, 20-on évesek. Ilyenkor szoktak célba venni a sörsátort, mert ezek az együttesen már cikik..De Attila nagyon nem tud magázódni, ahogy én se vagyok Nyikita...
iEgyébként meg, zenei ízlését végigtekintve: ön valóban, a kedvenc fordulatával élve (lélekben) a 30 és a halál között van: Puf, Ganxta stb. talán a Quimbyn kívül, ezeket nem szokták hallgatni a 10-en, 20-on évesek. Ilyenkor szoktak célba venni a sörsátort, mert ezek az együttesen már cikik..De Attila nagyon nem tud magázódni, ahogy én se vagyok Nyikita...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 13:51Én spec nem linkelek be ide zenéket, mert nem szeretném, ha azokon a koncerteken névtelenül találkoznánk. De befejezem, mert a romhalmaz, amit itt szöveggenerátorként előállított, azt tényleg indulatkontrolért kiált (orvosért)
Én spec nem linkelek be ide zenéket, mert nem szeretném, ha azokon a koncerteken névtelenül találkoznánk. De befejezem, mert a romhalmaz, amit itt szöveggenerátorként előállított, azt tényleg indulatkontrolért kiált (orvosért)
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 13:46Hát, amennyit velem foglalkozik, az időbaszás, de például németül, oroszul, és egy csomó nyelveb van magáhódás. Az angolban is vannak kifejezések, amivel azt érzékeltetik, hogy tisztelik az illetőt, és nem haver. És nem illik visszategezni sem, tehát próbáljon meg úgy gondolkodni, ha egy zenekar azt mondja, h "Hölgyeim és uraim", az azt jelenti, hogy nem vagy haver - és ne is tegezz. Szóval, egy terápián se biztos, hogy helóval köszönek. És mivel én elvártam ezt magától, ezért legyen szíves közlési kényszerként se mondja el nekem bánatát, hogy van jobb dolga is. Mert én is ezt várom el, hogy én ne legyen Önnek dolga többé velem. A Quimby, na azt csak havernek fejteném ki...
Hát, amennyit velem foglalkozik, az időbaszás, de például németül, oroszul, és egy csomó nyelveb van magáhódás. Az angolban is vannak kifejezések, amivel azt érzékeltetik, hogy tisztelik az illetőt, és nem haver. És nem illik visszategezni sem, tehát próbáljon meg úgy gondolkodni, ha egy zenekar azt mondja, h "Hölgyeim és uraim", az azt jelenti, hogy nem vagy haver - és ne is tegezz. Szóval, egy terápián se biztos, hogy helóval köszönek. És mivel én elvártam ezt magától, ezért legyen szíves közlési kényszerként se mondja el nekem bánatát, hogy van jobb dolga is. Mert én is ezt várom el, hogy én ne legyen Önnek dolga többé velem. A Quimby, na azt csak havernek fejteném ki...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 07:54Hm. kedves Attila, egyáltalán nem értem, hogy mire gondol. Mit kellene visszaolvasnom? "A vége kedvéért sem változni", ez is indiferens (nem helyén való nekem). MInek beszélget valaki, aki úgysem akar változtatni az álláspontján? Az Ön többes számú megnyilatkozása (vö. megtudtunk), se érthető számomra. De mivel - remélhetőleg - nem lesz többé alkalom a közös beszélgetésekre, ezért kifejezetten megkérem, hogy nem szükséges kifejtenie számomra (jah, ezt így kell írni "számunkra") álláspontját. "Chá": Nyikita
Hm. kedves Attila, egyáltalán nem értem, hogy mire gondol. Mit kellene visszaolvasnom? "A vége kedvéért sem változni", ez is indiferens (nem helyén való nekem). MInek beszélget valaki, aki úgysem akar változtatni az álláspontján? Az Ön többes számú megnyilatkozása (vö. megtudtunk), se érthető számomra. De mivel - remélhetőleg - nem lesz többé alkalom a közös beszélgetésekre, ezért kifejezetten megkérem, hogy nem szükséges kifejtenie számomra (jah, ezt így kell írni "számunkra") álláspontját. "Chá": Nyikita
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 06:53Ja, és ráadásul csak ebben a kurva társadalomban érték csak a fiatalság, mert mindenkinek van ötvenéves mamája, nyolcvanéves nagypapája, és kívánom neked, hogy eljöjjön (eminek soha nem fog) a pont az életedbe, hogy 50 évesen kilépsz a munkahelyedről (ahol éppen bukásra ítéltek), és miután a dobozba betették a cuccodat (ha nem bukott meg a magánvállalkozásod akkora), azt mondják neked, hogy bocs ilyen vén fószerre nincs többet senkinek szüksége, a gyerek, meg a legújabb trendi cuccokat követeli otthon. És rögtön leesik neked majd, mi a társadalmi felelősségvállás...
Ja, és ráadásul csak ebben a kurva társadalomban érték csak a fiatalság, mert mindenkinek van ötvenéves mamája, nyolcvanéves nagypapája, és kívánom neked, hogy eljöjjön (eminek soha nem fog) a pont az életedbe, hogy 50 évesen kilépsz a munkahelyedről (ahol éppen bukásra ítéltek), és miután a dobozba betették a cuccodat (ha nem bukott meg a magánvállalkozásod akkora), azt mondják neked, hogy bocs ilyen vén fószerre nincs többet senkinek szüksége, a gyerek, meg a legújabb trendi cuccokat követeli otthon. És rögtön leesik neked majd, mi a társadalmi felelősségvállás...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.02., 06:25Tévedsz, PhD-val rendelkező fiatal kutató vagyok, de ha ötvenéves lennék és munkanélküli, akkor sem írhatnál így. Az én bajom, hogy 4-es, erről az jut eszembe, hogy miután a Zalka-eset volt, azt írták le, hogy nem érem el a végzettségemnek megfelelő szintet, és még abban az évben summa cum laude végeztem az ország leghíresebb egyetemén. Az olyan emberek, mint te össze-vissza osztogatják a 4-eseket, a karókat, ami rendben is volna, ha te egyszerűen beteg lennél, de te segítő vagy, és ebben a pozícióba egyszerűen nincs jogod osztani az embereket, osztályozni. Liliomot, meg megint te emlegetted, ez olyan FIDESZ-retorika, hogy olyan sértést veszel magadra, amiről már írtam, hogy szállj már le róla. Azért nem válaszolok szlengbe neked, hogy megértsd, hogyha segítő akarsz lenni, menj el egy szupervízióba, és ott tisztázd azt, hogy miért idegesít téged más szerencsétlen ember hozzászólása (aki amúgy nem biztos, hogy szerencsétlen), és ne Csáz nekem, mert az általad ötvenévesnek beállított csaj, csak a haveraitól, hasonlóan bajba lévő társaidtól viseli el ezt, nem egy segítőtől, akit megkérek mindjárt, h legközelebb valamilyen tudományos díszciplína nyelvét alkalmazza, ha velem föl akarja venni a versenyt. Egyébként meg az 50-es, kétgyerekes nőkkel szembeni averziódat nem fogom szlengben megbeszélni veled. Hanem azt javasolom, végezz el, vagy ha végzel már segítő tanfolyamot, a szupervíziódba meséld el a kétgyerekes nő esetét... És, ha már itt tartunk, ha még egyszer hozzám szólsz, tedd ezt magázó formába, mert ne tegeződöm olyanokkal, akiknek nem stimmel, hogy ők kik is velem kapcsolatban.
Tévedsz, PhD-val rendelkező fiatal kutató vagyok, de ha ötvenéves lennék és munkanélküli, akkor sem írhatnál így. Az én bajom, hogy 4-es, erről az jut eszembe, hogy miután a Zalka-eset volt, azt írták le, hogy nem érem el a végzettségemnek megfelelő szintet, és még abban az évben summa cum laude végeztem az ország leghíresebb egyetemén. Az olyan emberek, mint te össze-vissza osztogatják a 4-eseket, a karókat, ami rendben is volna, ha te egyszerűen beteg lennél, de te segítő vagy, és ebben a pozícióba egyszerűen nincs jogod osztani az embereket, osztályozni. Liliomot, meg megint te emlegetted, ez olyan FIDESZ-retorika, hogy olyan sértést veszel magadra, amiről már írtam, hogy szállj már le róla. Azért nem válaszolok szlengbe neked, hogy megértsd, hogyha segítő akarsz lenni, menj el egy szupervízióba, és ott tisztázd azt, hogy miért idegesít téged más szerencsétlen ember hozzászólása (aki amúgy nem biztos, hogy szerencsétlen), és ne Csáz nekem, mert az általad ötvenévesnek beállított csaj, csak a haveraitól, hasonlóan bajba lévő társaidtól viseli el ezt, nem egy segítőtől, akit megkérek mindjárt, h legközelebb valamilyen tudományos díszciplína nyelvét alkalmazza, ha velem föl akarja venni a versenyt. Egyébként meg az 50-es, kétgyerekes nőkkel szembeni averziódat nem fogom szlengben megbeszélni veled. Hanem azt javasolom, végezz el, vagy ha végzel már segítő tanfolyamot, a szupervíziódba meséld el a kétgyerekes nő esetét... És, ha már itt tartunk, ha még egyszer hozzám szólsz, tedd ezt magázó formába, mert ne tegeződöm olyanokkal, akiknek nem stimmel, hogy ők kik is velem kapcsolatban.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.02., 06:08fúúúj ronda reggel, aludtam vagy 3 órát, erre fölkeltenek, h nézzek meg vmit, alszom is tovább
szép napot, pacsirták!
fúúúj ronda reggel, aludtam vagy 3 órát, erre fölkeltenek, h nézzek meg vmit, alszom is tovább
szép napot, pacsirták!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.02., 06:07fúúúj ronda reggel, aludtam vagy 3 órát, erre fölkeltenek, h nézzek meg vmit, alszom is tovább
szép napot, pacsirták!
fúúúj ronda reggel, aludtam vagy 3 órát, erre fölkeltenek, h nézzek meg vmit, alszom is tovább
szép napot, pacsirták!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.02., 06:07fúúúj ronda reggel, aludtam vagy 3 órát, erre fölkeltenek, h nézzek meg vmit, alszom is tovább
szép napot, pacsirták!
szép napot, pacsirták!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.01., 21:35Ki is rúgott... Én meg megmondtam az ideggondozóban az uhubagolynak (aki tíz perc alatt rendesebb, mint ezek, ingyen), h ez a gyógyszer nekem nem jó, nem kell, azt mondta, akkor nem írja föl.
Arra, meg aki mint elmeorvos szakértő "vizsgált", más szavakkal, de megmondta, h egy hozzá nem értő, rosszindulatú gec. állat. És kérjek az ügyészségen újabb vizsgálatot.
Ki is rúgott... Én meg megmondtam az ideggondozóban az uhubagolynak (aki tíz perc alatt rendesebb, mint ezek, ingyen), h ez a gyógyszer nekem nem jó, nem kell, azt mondta, akkor nem írja föl.
Arra, meg aki mint elmeorvos szakértő "vizsgált", más szavakkal, de megmondta, h egy hozzá nem értő, rosszindulatú gec. állat. És kérjek az ügyészségen újabb vizsgálatot.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 21:26Dehogy veszik elő, megállapítják, hogy ben volt a betegségedbe. Ez az egészségügy területén általában így van, de a pszichiátriában egyszerűen bizonyíthatatlan. Úghyogy legyél önző. Ha normális a doki, akkkor is könnyen fel tudja dolgozni, h eggyel kevesebb esete van.
Dehogy veszik elő, megállapítják, hogy ben volt a betegségedbe. Ez az egészségügy területén általában így van, de a pszichiátriában egyszerűen bizonyíthatatlan. Úghyogy legyél önző. Ha normális a doki, akkkor is könnyen fel tudja dolgozni, h eggyel kevesebb esete van.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.01., 21:19Hidd el, ötven fölött írnak le. Ha állásajánlatra jelentkezel, az első szűrő, h automatikusan kidob a progi.
És én ugyan nem ott jártam, ahol te, de teljesen igazad van, máson is tapasztaltam: ha nem vagy az direkt megpróbálnak pszichotikussá tenni, h kicsináljanak. Ez a magyar egészségügy lényege: dögölj meg!
Velem huszonévesen is megpróbálták, akkor még durvább gyógyszerek voltak, és másik hely.
Elvben felelősségre vonható a doki, ez a csajszi, aki utoljára "kezelt", meg is mondta: ha tőle kimegyek, és a HÉV elé ugrom, őt előveszik... De ha másnap? Akkor mi van? Úgyis kimossák egymást, még a kórboncnok is...
Hidd el, ötven fölött írnak le. Ha állásajánlatra jelentkezel, az első szűrő, h automatikusan kidob a progi.
És én ugyan nem ott jártam, ahol te, de teljesen igazad van, máson is tapasztaltam: ha nem vagy az direkt megpróbálnak pszichotikussá tenni, h kicsináljanak. Ez a magyar egészségügy lényege: dögölj meg!
Velem huszonévesen is megpróbálták, akkor még durvább gyógyszerek voltak, és másik hely.
Elvben felelősségre vonható a doki, ez a csajszi, aki utoljára "kezelt", meg is mondta: ha tőle kimegyek, és a HÉV elé ugrom, őt előveszik... De ha másnap? Akkor mi van? Úgyis kimossák egymást, még a kórboncnok is...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 20:57Ja, mi lenne, ha 80 éves lennék, és arra lenne allergiás a segítő...Vagy mi van, ha négyes kapok tőle (!!!!) fogalmazásból.
Ja, mi lenne, ha 80 éves lennék, és arra lenne allergiás a segítő...Vagy mi van, ha négyes kapok tőle (!!!!) fogalmazásból.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.01., 16:46Basszátok meg, nagyapám közvetlenül gyermekből lett Alzheimeres, 85 évesen hótt meg, mellesleg prof. volt (nem orvos!). Minek tudatosulni?
Lsgfeljebb a szexben eljutni készségszintre, magyarán ami a nőknél ritka: magáért a szexért szexelni, tudatosan.
Basszátok meg, nagyapám közvetlenül gyermekből lett Alzheimeres, 85 évesen hótt meg, mellesleg prof. volt (nem orvos!). Minek tudatosulni?
Lsgfeljebb a szexben eljutni készségszintre, magyarán ami a nőknél ritka: magáért a szexért szexelni, tudatosan.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 16:10Tudatosult és halál közötti kategórát sem? semmi közöm liliomhoz, indiferrens, amit írsz. A segítő nem bír valakit, hanem segít, és nem személyes indítékait vissza be a dologba. És ha ennyi munkát fecölsz belém, bizton zavar magadba valami, mert szerintem te vagy a 30 és a halál között (életkorilag). Ezt én írhatom, de te nem, fogd már föl!
Tudatosult és halál közötti kategórát sem? semmi közöm liliomhoz, indiferrens, amit írsz. A segítő nem bír valakit, hanem segít, és nem személyes indítékait vissza be a dologba. És ha ennyi munkát fecölsz belém, bizton zavar magadba valami, mert szerintem te vagy a 30 és a halál között (életkorilag). Ezt én írhatom, de te nem, fogd már föl!
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 15:01Miután nem válaszoltál nekem pedig itt vagy, az internetes segítés protokolljára, hát búcsút kell vennünk egymástól. Mert ilyen feladatot csak az vállaljon magára, aki az adott szituba kontrollálni tudja magát.
Miután nem válaszoltál nekem pedig itt vagy, az internetes segítés protokolljára, hát búcsút kell vennünk egymástól. Mert ilyen feladatot csak az vállaljon magára, aki az adott szituba kontrollálni tudja magát.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 14:36Protkod, szerinted leír ilyet egy segítő, mert drágám az más szerep, mint amiben például én vagyok. Egyszerűen le vagyok döbbenve rajtad, hogy ezt lehet..Úgyértem, korábban meg szokták válogatni, hogy milyen stylbe ír vissza a segítő. De te egy nárcisztikus, önélegült alak vagy, aki valószínűleg azért választottad a segítőt műfajt, mert nincsenek eredményei az életbe, mert, hogy szörnyi mit pofázz be nekem, az az ő személyes ügye. De neked? Te velem ne személyeskedj, mert ha rákezdem veled kapcsolatban abból nem lesz köszönet. Ezt is csak azért írtam le neked, hogy valamit el próbáljak magyarázni a segítségvállalásból. De ha máshogy nem érted: először vedd ki a pohárból a protkot, amit nekem javasoltál, bár valószínűleg a titkolt p...-ádat éled ki, itt a kicsikis csajok támogatásával, akivel így meg úgy kell csevgeni, közbe meg mocskos már a képernyőd. Na, ezt érted?
Protkod, szerinted leír ilyet egy segítő, mert drágám az más szerep, mint amiben például én vagyok. Egyszerűen le vagyok döbbenve rajtad, hogy ezt lehet..Úgyértem, korábban meg szokták válogatni, hogy milyen stylbe ír vissza a segítő. De te egy nárcisztikus, önélegült alak vagy, aki valószínűleg azért választottad a segítőt műfajt, mert nincsenek eredményei az életbe, mert, hogy szörnyi mit pofázz be nekem, az az ő személyes ügye. De neked? Te velem ne személyeskedj, mert ha rákezdem veled kapcsolatban abból nem lesz köszönet. Ezt is csak azért írtam le neked, hogy valamit el próbáljak magyarázni a segítségvállalásból. De ha máshogy nem érted: először vedd ki a pohárból a protkot, amit nekem javasoltál, bár valószínűleg a titkolt p...-ádat éled ki, itt a kicsikis csajok támogatásával, akivel így meg úgy kell csevgeni, közbe meg mocskos már a képernyőd. Na, ezt érted?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 12:44Nem tudom kinek lököd a rizsát attist, mert az itteniek többségével megtaláltuk a hangot, én is voltam lelki cseten segítő, tehát nagy ívbe teszek, amikor a segítő valamit itt körülírással meg akar nekem magyarázni, ha egyáltalán kiderül, hogy kiről van szó...Mostanában azért nem akarok segítő lenni, mert akkoriban az öngyilkosokat rámosztották, és nehéz volt kilépni a csetből. De ilyen segítőktől meg isten áldjon az ég, aki egyetlen hozzászólásban két felé akarnak mondani valamit, az egyiknek nyalni, a másiknak osztani...
Nem tudom kinek lököd a rizsát attist, mert az itteniek többségével megtaláltuk a hangot, én is voltam lelki cseten segítő, tehát nagy ívbe teszek, amikor a segítő valamit itt körülírással meg akar nekem magyarázni, ha egyáltalán kiderül, hogy kiről van szó...Mostanában azért nem akarok segítő lenni, mert akkoriban az öngyilkosokat rámosztották, és nehéz volt kilépni a csetből. De ilyen segítőktől meg isten áldjon az ég, aki egyetlen hozzászólásban két felé akarnak mondani valamit, az egyiknek nyalni, a másiknak osztani...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.01., 08:59Na hát, nem az jut eszembe az őstagságról, hogy utána évekig nem jártam orvoshoz, akkor jelent meg Zsike, aki meghalt azóta. Tehát van esélyem visszanembetegedni, és nem búrázni megint.
Na hát, nem az jut eszembe az őstagságról, hogy utána évekig nem jártam orvoshoz, akkor jelent meg Zsike, aki meghalt azóta. Tehát van esélyem visszanembetegedni, és nem búrázni megint.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.07.31., 07:58
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.07.30., 09:22http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bhTWAT8rsug
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bhTWAT8rsug
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.07.28., 10:36Miután odaértem a Corvin mozihoz, hozzú órkat töltöttünk el a Trafóba, és viszonylag jó hangulatba váltunk el. Lefeküdtem, és végre kialudtam magam, a gyógyszert meg odadobtam a konyhaasztalra, sokáig néztem, de nem vettem be, hanem bedobtam a táskámba ösztönösen, mert az világos volt számomra, hogy Zalkát látni se akarom az életembe, és hogy a Thalassa ápolóközönségének csendőrpertúja se vonz. Talán egy hét is eltelt így, amikor - mint írtam - éppen kávéztam, és nagy sitt igaz, hogy 24 órának kell eltelnie, mivel például a nyálkahártyádon keresztül már rögtön felszívódik valamennyi. Na, bakker, benyújtam a pénztárcámért a táskámba, és kezembe akadt a gyógyszer, lehet, h közrejátszott az is, h kávéval nem vesz be ember gyógyszert, de meggondolatlanul benyomtam egyet, hiszen - én is ezt gondoltam - ártani nem árt, és mivel csak pár darab volt a levélbe, hosszú távú szarság se jöhet ki rajtam, mert annyi nem is volt a levélben.
Miután odaértem a Corvin mozihoz, hozzú órkat töltöttünk el a Trafóba, és viszonylag jó hangulatba váltunk el. Lefeküdtem, és végre kialudtam magam, a gyógyszert meg odadobtam a konyhaasztalra, sokáig néztem, de nem vettem be, hanem bedobtam a táskámba ösztönösen, mert az világos volt számomra, hogy Zalkát látni se akarom az életembe, és hogy a Thalassa ápolóközönségének csendőrpertúja se vonz. Talán egy hét is eltelt így, amikor - mint írtam - éppen kávéztam, és nagy sitt igaz, hogy 24 órának kell eltelnie, mivel például a nyálkahártyádon keresztül már rögtön felszívódik valamennyi. Na, bakker, benyújtam a pénztárcámért a táskámba, és kezembe akadt a gyógyszer, lehet, h közrejátszott az is, h kávéval nem vesz be ember gyógyszert, de meggondolatlanul benyomtam egyet, hiszen - én is ezt gondoltam - ártani nem árt, és mivel csak pár darab volt a levélbe, hosszú távú szarság se jöhet ki rajtam, mert annyi nem is volt a levélben.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.07.27., 14:41Durva amit veled műveltek 🙁 Én állandóan lázadoztam egy ideig a pszichiátria ellen, próbáltam meggyőzni a családom, hogy nem vagyok beteg és méreg minden szer amit kapok. De totál felesleges volt, és még a végén engem néztek még inkább le, meg hogy hallucinálok meg hülyeségeket találok ki. Már ott tartok, hogy inkább hallgatok, tűrök, szarok az egészre, mert tök fölösleges olyanoknak bizonygatni az igazam, akiket totál nem érdekel. Úgyhogy magam vagyok, magamra számítok, próbálok a társadalomba beilleszkedni, de rohadt nehezen megy :-/ Engem is egy zombivá, és passzívvá, tehetetlenné tettek, de már nem érdekel. Egyszerűen tudod nem foglalkozom vele.
De hogy lehet hogy 16 napig nem szóltak hozzád? Te sem szóltál senkihez?
Durva amit veled műveltek 🙁 Én állandóan lázadoztam egy ideig a pszichiátria ellen, próbáltam meggyőzni a családom, hogy nem vagyok beteg és méreg minden szer amit kapok. De totál felesleges volt, és még a végén engem néztek még inkább le, meg hogy hallucinálok meg hülyeségeket találok ki. Már ott tartok, hogy inkább hallgatok, tűrök, szarok az egészre, mert tök fölösleges olyanoknak bizonygatni az igazam, akiket totál nem érdekel. Úgyhogy magam vagyok, magamra számítok, próbálok a társadalomba beilleszkedni, de rohadt nehezen megy :-/ Engem is egy zombivá, és passzívvá, tehetetlenné tettek, de már nem érdekel. Egyszerűen tudod nem foglalkozom vele.
De hogy lehet hogy 16 napig nem szóltak hozzád? Te sem szóltál senkihez?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.07.27., 14:37És most azt hiszem egy ideig nem jövök ide, mert rosszul érzem magam, hogy ennyire aktív lettem. Már egy ideje nagyon elszoktam tőle.
És most azt hiszem egy ideig nem jövök ide, mert rosszul érzem magam, hogy ennyire aktív lettem. Már egy ideje nagyon elszoktam tőle.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.07.27., 14:23Nekem is az áll a papíromon, hogy skizofrén vagyok, de mivel 16 nap alatt egyetlen mondatot nem szóltak hozzám (ez nem túlzás, hanem valóban így volt), és a végén ráírták a papíromra, hogy nincs betegségtudatom, ezért az gondolom, h ők skizofrének. Mialatt az ő általuk beadott gyógyszertől hallucináltam, de ezt nem mondtam nekik, mert ismrem őket, még nagyobb baj lett volna belőle...Mindez a szombathelyi pszichiátrián történt, ahol kb. egy-két hónappal később megjelent egy felfegyverkezett beteg, és az a hír járja, hogy azért mert neki is előírtak egy gyógykezelést, amivel kapcsolatban jelezte, hogy nem tesz jót neki, és hozzá se szóltakelőtte egy k. szót sem.
Nekem egyáltalán nem vicces, hogy valaki azért akar sovány lenni, hogy a neki tetsző pasinak felhívja a figyelmét, én azért akarok élsportoló lenni (azon kívül, h boldoggá tesz), és azért akarok híres ...(ezt nem írom, mert ebből tudni, h ki vagyok), mert egy olyan pasi tetszik, akinek én is korábban, de én is akarok valamicskét hozni a közösbe. Nekem régóta az az elképzelésem, h a férfiak maguknak a teljesítmények elérése miatt csinálják a bízniszüket, a nők viszont azért, hogy a pasiknak tetszenek.
Azért akarok (?) öngyilkos lenni, mert feljelentettek a szomszédok, mert kib..-tam az ablakon két poharat, és ez a kórházi és rendőrségi tortúra már most annyira megviselt, hogy a futó-x sportot - tudomány csajból egy teljesen inaktív csajt (meghízott) csináltak, aki ahelyett, h a dolgát csinálná állandóan kétségbe van esve.
Nekem fontos a pasi jelleme is, legyen kemény, és félelmesítse vissza a környezetemet, vagy csinálja őket ki egzisztenciálisan, vagy demonstrálva. Mert most van, de olyan szelíd, h azt mondja ne törődjek velük, pedig ők ítéltek házi rabságba ilyen semmi miatt..
Nekem is az áll a papíromon, hogy skizofrén vagyok, de mivel 16 nap alatt egyetlen mondatot nem szóltak hozzám (ez nem túlzás, hanem valóban így volt), és a végén ráírták a papíromra, hogy nincs betegségtudatom, ezért az gondolom, h ők skizofrének. Mialatt az ő általuk beadott gyógyszertől hallucináltam, de ezt nem mondtam nekik, mert ismrem őket, még nagyobb baj lett volna belőle...Mindez a szombathelyi pszichiátrián történt, ahol kb. egy-két hónappal később megjelent egy felfegyverkezett beteg, és az a hír járja, hogy azért mert neki is előírtak egy gyógykezelést, amivel kapcsolatban jelezte, hogy nem tesz jót neki, és hozzá se szóltakelőtte egy k. szót sem.
Nekem egyáltalán nem vicces, hogy valaki azért akar sovány lenni, hogy a neki tetsző pasinak felhívja a figyelmét, én azért akarok élsportoló lenni (azon kívül, h boldoggá tesz), és azért akarok híres ...(ezt nem írom, mert ebből tudni, h ki vagyok), mert egy olyan pasi tetszik, akinek én is korábban, de én is akarok valamicskét hozni a közösbe. Nekem régóta az az elképzelésem, h a férfiak maguknak a teljesítmények elérése miatt csinálják a bízniszüket, a nők viszont azért, hogy a pasiknak tetszenek.
Azért akarok (?) öngyilkos lenni, mert feljelentettek a szomszédok, mert kib..-tam az ablakon két poharat, és ez a kórházi és rendőrségi tortúra már most annyira megviselt, hogy a futó-x sportot - tudomány csajból egy teljesen inaktív csajt (meghízott) csináltak, aki ahelyett, h a dolgát csinálná állandóan kétségbe van esve.
Nekem fontos a pasi jelleme is, legyen kemény, és félelmesítse vissza a környezetemet, vagy csinálja őket ki egzisztenciálisan, vagy demonstrálva. Mert most van, de olyan szelíd, h azt mondja ne törődjek velük, pedig ők ítéltek házi rabságba ilyen semmi miatt..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.07.27., 14:06Atti, bocs, most velem lett tele az off..... 🙁 Csak nem kapcsoltam. Ezt is elszúrtam...
Atti, bocs, most velem lett tele az off..... 🙁 Csak nem kapcsoltam. Ezt is elszúrtam...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.07.27., 14:05Közben most kapcsolok hogy az offba írogatok.... esetleg átmehetnénk a Társalgó topikba. 🙂 De most lépek, majd lehet leszek még, nem tudom.
Közben most kapcsolok hogy az offba írogatok.... esetleg átmehetnénk a Társalgó topikba. 🙂 De most lépek, majd lehet leszek még, nem tudom.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.07.27., 13:59Értem hogy mit érzel ezzel kapcsolatban azt hiszem, én úgy értelmeztem, hogy te az egészségeset tartod okénak, és nem a végleteket, amúgy szerintem ez a helyes. Pl én tudom hogy nem helyes ahogyan gondolkozom a testalkatról, de nem tudom megtagadni önmagam. Szerintem nálam azért alakult ki ez az egész anorexia meg fogyókúra őrület, mert a fiú aki érdekel, az nem adott semmi visszajelzést. Vagy csak nagyon ritkán és akkor is nagyon visszafogottat, nehogy többet gondoljak, vagy elbízzam magam. Szóval az egész azt üzeni nekem, hogy ő nem szeret engem úgy ahogy szeretném, nem szerelmes belém. És én meg nagyon szerelmes vagyok abba a srácba, de ha belegondolok, akkor úgysem biztos hogy jó lenne nekem, ha mondjuk nyomulna. Szerintem én feladhatom egy normális kapcsolatba vetett hitemet, mert félek az emberektől.
Még azt szeretném leírni, hogy nem zavar ha olyan ember egy kicsit testesebb aki nekem szimpi, mert a külső nem minden, nyilván, de nálam a szerelemnél eléggé meghatározó. De akkor sem a soványság a fontos hanem inkább az hogy az illetőben megfogjon pl a szeme, vagy az arca. Nem az alak a lényeg, inkább a szem és arc. Ebben a fiúban sem az alakja tetszett meg. Szóval talán nincs is gondom a testesebb emberekkel, inkább csak ha valaki nagyon nagyon elhízott, de mondom azokat sem nézem le, meg vannak akiknek pl tökjól áll. Nem az alak a mérvadó hanem az arc. Volt már olyan hogy olyan fiú tetszett aki nem volt éppen sovány, sokszor előfordult ilyen.
Meg a személyiség is fontos szerintem, vagy van amikor csupán valaki lelkébe bele lehet szeretni. Érdekes dolgok ezek, hogy mindig más fog meg valakiben. Te hogy vagy ezzel?
Én tényleg skizofrén vagyok, a papíromon ez áll.
Miért akartál öngyilkos lenni?
Értem hogy mit érzel ezzel kapcsolatban azt hiszem, én úgy értelmeztem, hogy te az egészségeset tartod okénak, és nem a végleteket, amúgy szerintem ez a helyes. Pl én tudom hogy nem helyes ahogyan gondolkozom a testalkatról, de nem tudom megtagadni önmagam. Szerintem nálam azért alakult ki ez az egész anorexia meg fogyókúra őrület, mert a fiú aki érdekel, az nem adott semmi visszajelzést. Vagy csak nagyon ritkán és akkor is nagyon visszafogottat, nehogy többet gondoljak, vagy elbízzam magam. Szóval az egész azt üzeni nekem, hogy ő nem szeret engem úgy ahogy szeretném, nem szerelmes belém. És én meg nagyon szerelmes vagyok abba a srácba, de ha belegondolok, akkor úgysem biztos hogy jó lenne nekem, ha mondjuk nyomulna. Szerintem én feladhatom egy normális kapcsolatba vetett hitemet, mert félek az emberektől.
Még azt szeretném leírni, hogy nem zavar ha olyan ember egy kicsit testesebb aki nekem szimpi, mert a külső nem minden, nyilván, de nálam a szerelemnél eléggé meghatározó. De akkor sem a soványság a fontos hanem inkább az hogy az illetőben megfogjon pl a szeme, vagy az arca. Nem az alak a lényeg, inkább a szem és arc. Ebben a fiúban sem az alakja tetszett meg. Szóval talán nincs is gondom a testesebb emberekkel, inkább csak ha valaki nagyon nagyon elhízott, de mondom azokat sem nézem le, meg vannak akiknek pl tökjól áll. Nem az alak a mérvadó hanem az arc. Volt már olyan hogy olyan fiú tetszett aki nem volt éppen sovány, sokszor előfordult ilyen.
Meg a személyiség is fontos szerintem, vagy van amikor csupán valaki lelkébe bele lehet szeretni. Érdekes dolgok ezek, hogy mindig más fog meg valakiben. Te hogy vagy ezzel?
Én tényleg skizofrén vagyok, a papíromon ez áll.
Miért akartál öngyilkos lenni?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.07.27., 13:29És a poén az, hogy így vagyok veletek kapcsolatban és magammal is. Hogy itteni adatlapokon mindenki skizofrénnek vallja magát, és én is öngyilkosságról irogatok, ahelyett, hogy, nem tudom, mit csinálnánk...Na, hát ez beztos, hogy betegség.
És a poén az, hogy így vagyok veletek kapcsolatban és magammal is. Hogy itteni adatlapokon mindenki skizofrénnek vallja magát, és én is öngyilkosságról irogatok, ahelyett, hogy, nem tudom, mit csinálnánk...Na, hát ez beztos, hogy betegség.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.07.27., 13:25Nem tudom, de meghíztam most a kórház miatt, mert utána nem volt kedvem futni mg x sportághoz való felszerelésem szúk lett. Nem nagyon, de magamhoz képest. És röhögtem magamon, h most már megértőbb vagyok a túlsúlyos emberekkel. De mivel aktívan szoktam sportolni, és minél jobban izmosabb lettem,ezért nem tudtam tolerálni a kicsit is túlsúlyos embereket, de az anorexiásokat sem, mert valójában az extraegészséges (vagyis az élsportra tökéletesen megalkotott) emberi testet szeretem (magammal kapcsolatban) Igaz, hogy volt korábban egy kis anorexiás korszakom, de azért mert a hülye pasim, amikor pár kilót meghíztam "nehéz maca szerkezetnek" hívott, amitől azt hittem, h az normális, amit ő lát. Tehát alapvetően még pár hónappal azelőtt se értettem, hogy a hülye emberek, ahelyett, hogy tökéletesítenék magukat, és felhagynának a zabálással, és inkább vékonyak lennének, így képesek lenni..De úgy mint "vékonyság" mint érték, hm-hm-hm, tegnap kinéztem az autó ablakán, és futó embereket láttam, és majdnem elsírtam magam, hogy most ők tényleg boldogak. De ez jó is, ez a kétségbeesés, mert ma elaludtam, de holnap majd felveszem az edzőcipőt...
Nem tudom, de meghíztam most a kórház miatt, mert utána nem volt kedvem futni mg x sportághoz való felszerelésem szúk lett. Nem nagyon, de magamhoz képest. És röhögtem magamon, h most már megértőbb vagyok a túlsúlyos emberekkel. De mivel aktívan szoktam sportolni, és minél jobban izmosabb lettem,ezért nem tudtam tolerálni a kicsit is túlsúlyos embereket, de az anorexiásokat sem, mert valójában az extraegészséges (vagyis az élsportra tökéletesen megalkotott) emberi testet szeretem (magammal kapcsolatban) Igaz, hogy volt korábban egy kis anorexiás korszakom, de azért mert a hülye pasim, amikor pár kilót meghíztam "nehéz maca szerkezetnek" hívott, amitől azt hittem, h az normális, amit ő lát. Tehát alapvetően még pár hónappal azelőtt se értettem, hogy a hülye emberek, ahelyett, hogy tökéletesítenék magukat, és felhagynának a zabálással, és inkább vékonyak lennének, így képesek lenni..De úgy mint "vékonyság" mint érték, hm-hm-hm, tegnap kinéztem az autó ablakán, és futó embereket láttam, és majdnem elsírtam magam, hogy most ők tényleg boldogak. De ez jó is, ez a kétségbeesés, mert ma elaludtam, de holnap majd felveszem az edzőcipőt...