OFF
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 20:10Nemadomfel egy szót sem írtam neked, csak azt, h ne folyál bele kettőnk párbeszédébe, mert nincs rólad szó. És nem érted a szitut.
Nemadomfel egy szót sem írtam neked, csak azt, h ne folyál bele kettőnk párbeszédébe, mert nincs rólad szó. És nem érted a szitut.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 20:09:DDD kár, h vége...:) kényszeres?
:DDD kár, h vége...:) kényszeres?
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 20:08Ez kinek szólt nyiki?
Ez kinek szólt nyiki?
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 20:07moziba?
moziba?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 20:06Nem írom le semmit többé, mert tudom, hogy kényszeres vagy, és én meg tudom állni a beszélgetés végét is, de te ilyenkor még mindig várod a mozit. Javaslom, hogy nézd meg azokat a dagadt kis szörnyeket, akik koszt zabálnak, és beszélj mindenkinek arról, milyen az elfogadás. Esetleg - ahogy tetted - hozzászólásaim végén linkelj be egy zenét. Hogy így is felhívd magadra a figyelmet. Ebben már van gyakorlatod.
Nem írom le semmit többé, mert tudom, hogy kényszeres vagy, és én meg tudom állni a beszélgetés végét is, de te ilyenkor még mindig várod a mozit. Javaslom, hogy nézd meg azokat a dagadt kis szörnyeket, akik koszt zabálnak, és beszélj mindenkinek arról, milyen az elfogadás. Esetleg - ahogy tetted - hozzászólásaim végén linkelj be egy zenét. Hogy így is felhívd magadra a figyelmet. Ebben már van gyakorlatod.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 20:05ohhh bocsi:) gondoltam azért, hogy az emlékezeteddel nincs nagy gond:)
ohhh bocsi:) gondoltam azért, hogy az emlékezeteddel nincs nagy gond:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 20:04már nem is emlékszem, olyan régen..
már nem is emlékszem, olyan régen..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 20:03neem 🙂 nem neked írtam 🙂
neem 🙂 nem neked írtam 🙂
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 20:03nemtom nekem írtad e, de tudod mi a munkám . 🙂 Erről már beszéltünbk. 🙂 De lehet nem rám értetted. 🙂 Amúgy nem rossz film, de láttam már ettől jobb mozit is. 🙂
Tényleg, ti mikor voltatok utoljára moziban?:)
nemtom nekem írtad e, de tudod mi a munkám . 🙂 Erről már beszéltünbk. 🙂 De lehet nem rám értetted. 🙂 Amúgy nem rossz film, de láttam már ettől jobb mozit is. 🙂
Tényleg, ti mikor voltatok utoljára moziban?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:58ezt írd le légyszi magyarul is...
ezt írd le légyszi magyarul is...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:57nem kell moziba járnom, itt már van ingyen 🙂 kicsit érthetetlen film, de biztos jó lesz 🙂
nem kell moziba járnom, itt már van ingyen 🙂 kicsit érthetetlen film, de biztos jó lesz 🙂
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:56Idézet tőle: delia0hmm...glommy? ismerek itt olyat? bebasznál? és én lennék a nevenincshala?
Ez tudod drágám, az általános alanyra vonatkozik. 'Ha' if, wenne, jészli
Idézet tőle: delia0hmm...glommy? ismerek itt olyat? bebasznál? és én lennék a nevenincshala?
Ez tudod drágám, az általános alanyra vonatkozik. 'Ha' if, wenne, jészli
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 19:55Ismerek Zsikét, de az nem halt meg. Külföldön van.
Ismerek Zsikét, de az nem halt meg. Külföldön van.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 19:54Miért deila0 te szeretsz moziba járni? Ne hari nyikita, most se vágom, miről beszélsz. 😀
Miért deila0 te szeretsz moziba járni? Ne hari nyikita, most se vágom, miről beszélsz. 😀
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:54Ismerek olyat, hogy Zsike? És tényleg meghalt? A magát fújja, aki mással keres szövetséget, hogy fújja a magát. De akkor miért kell kényszeresen visszaírnod? Te nem te vagy? Akkor...??
Ismerek olyat, hogy Zsike? És tényleg meghalt? A magát fújja, aki mással keres szövetséget, hogy fújja a magát. De akkor miért kell kényszeresen visszaírnod? Te nem te vagy? Akkor...??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:51hát itt sem lesz valami érdekes úgy látom a mozi, csak fújja a magáét, amiből egy kukkot sem értek... de azért nem hiszi 😀
hát itt sem lesz valami érdekes úgy látom a mozi, csak fújja a magáét, amiből egy kukkot sem értek... de azért nem hiszi 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 19:50Most te miről beszélsz nyikita? nem vágom
Most te miről beszélsz nyikita? nem vágom
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:50hmm...glommy? ismerek itt olyat? bebasznál? és én lennék a nevenincshala?
hmm...glommy? ismerek itt olyat? bebasznál? és én lennék a nevenincshala?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:49Mozizz, hát csak ne kelljen több mozit végignéznünk... Nemadomfel, fogalmad nincs, és se pofáztam be imádott valakivel való, valószínűleg nagyon termékeny beszélgetésetekbe.
Mozizz, hát csak ne kelljen több mozit végignéznünk... Nemadomfel, fogalmad nincs, és se pofáztam be imádott valakivel való, valószínűleg nagyon termékeny beszélgetésetekbe.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 19:48De már szét moziztam az agyam 😀
De már szét moziztam az agyam 😀
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:47Mikor megszólal a nevenincshala, egyszerre kiváncsi lesz, és míg csak linklni tud, egyszerre elkezd kiváncsian beszélni. Természetesen legjobb ezt atti társaságába, vagy glommyéban, de most egyedül kiváncsiskodsz...Hát, igen, ha bebasznék valakinek én is kiváncsi lennék, hogy játszatnám vele a hülyét.
Mikor megszólal a nevenincshala, egyszerre kiváncsi lesz, és míg csak linklni tud, egyszerre elkezd kiváncsian beszélni. Természetesen legjobb ezt atti társaságába, vagy glommyéban, de most egyedül kiváncsiskodsz...Hát, igen, ha bebasznék valakinek én is kiváncsi lennék, hogy játszatnám vele a hülyét.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:47hát mozizz 🙂 én is csak lesek 🙂
hát mozizz 🙂 én is csak lesek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:46tényleg nincs, sőőt..halvány lila gőzöm sincs miről, kiről, beszélsz...de látom azt nem mered kiírni pszichológus vagy-e...
tényleg nincs, sőőt..halvány lila gőzöm sincs miről, kiről, beszélsz...de látom azt nem mered kiírni pszichológus vagy-e...
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.08.03., 19:45Most komolyan elgondolkodom ezen, mit keresek én itt? Vannak itt tőlem sokkal súlyusabbak is, én egész jól elvagyok . 😀 Van értelme itt lenni? 😀
Most komolyan elgondolkodom ezen, mit keresek én itt? Vannak itt tőlem sokkal súlyusabbak is, én egész jól elvagyok . 😀 Van értelme itt lenni? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:44kíváncsivá tettél 😀
kíváncsivá tettél 😀
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:43Akinek nincs érve, az "dicséri" mást: " Jól nyomod". Magszólalt a hal éji dal, tud beszélni is... Márha rólam van szó. Ahhoz képest, nem akarsz velem kapcsolatba állni, elég hosszan értekezünk...
Akinek nincs érve, az "dicséri" mást: " Jól nyomod". Magszólalt a hal éji dal, tud beszélni is... Márha rólam van szó. Ahhoz képest, nem akarsz velem kapcsolatba állni, elég hosszan értekezünk...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:42szal te vagy pszichológus? megmondhatod, nagyon szeretem őket 😀
szal te vagy pszichológus? megmondhatod, nagyon szeretem őket 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:41van honlapod? 😮 egyre érdekesebb
van honlapod? 😮 egyre érdekesebb
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:40:DD te írtad valahol, h mit végeztél...mit is...pszichológus létemre nem jut eszembe...de jól nyomod 🙂
:DD te írtad valahol, h mit végeztél...mit is...pszichológus létemre nem jut eszembe...de jól nyomod 🙂
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:36Pszichodagógus és informatikus az vagy te drágám, de elvégezthetted a pszichológiát is azóta...Neked ez volt a sikket, magadról írsz?
Pszichodagógus és informatikus az vagy te drágám, de elvégezthetted a pszichológiát is azóta...Neked ez volt a sikket, magadról írsz?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:34Válszoltad meg rosszul magadnak: " te itt,ha igy kidumálod, ki hogy kért és miben segítséget tőled...mert gondolom az el nickkel arra céloztál.."
Válszoltad meg rosszul magadnak: " te itt,ha igy kidumálod, ki hogy kért és miben segítséget tőled...mert gondolom az el nickkel arra céloztál.."
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:29ki a f...om az a nyikita?
ki a f...om az a nyikita?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:28nah basszus...egyre jobban nem értem.. :DD tudom is én már mire célzol...de biztos mellé...nem is ismerlek fogd már fel...de ha akarsz írogass nyugodtan legalább nem unatkozok 😀
munkád? te pszichológus vagy? :O
nah basszus...egyre jobban nem értem.. :DD tudom is én már mire célzol...de biztos mellé...nem is ismerlek fogd már fel...de ha akarsz írogass nyugodtan legalább nem unatkozok 😀
munkád? te pszichológus vagy? :O
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:25Nem hiszem, hát nem hiszem...Neked nincs más lehetőséget, minthogy ezt írd...Nyikita névre való célzás nélkül...
Nem hiszem, hát nem hiszem...Neked nincs más lehetőséget, minthogy ezt írd...Nyikita névre való célzás nélkül...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:19melyik lánnyal? még életemben nem voltam az árkádban...mondom..te keversz..de befejeztem..nincs mit bizonygatnom neked...ha nem hiszed, hát nem hiszed ennyi 🙂
melyik lánnyal? még életemben nem voltam az árkádban...mondom..te keversz..de befejeztem..nincs mit bizonygatnom neked...ha nem hiszed, hát nem hiszed ennyi 🙂
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:17Én meg nem vagyok nyikita..és bocs...keversz azzal a lánnyal...épp felnőtt vagyok...és nem az a palimadár...akivel az Árkádban jártál...Hm, tudsz beszélni is...és se tüntetném föl az adatlapomon a helyedbe, hogy 10 éve dekkolok itt...csak kukolni járok vissza...
Én meg nem vagyok nyikita..és bocs...keversz azzal a lánnyal...épp felnőtt vagyok...és nem az a palimadár...akivel az Árkádban jártál...Hm, tudsz beszélni is...és se tüntetném föl az adatlapomon a helyedbe, hogy 10 éve dekkolok itt...csak kukolni járok vissza...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 19:14bocs, de nem tudom miről beszélsz...az igaz az egészből h nem vok épp sovány...:D
de sztem te a régi deliával keverhetsz...nézd meg az adatlapom mikor jöttem...addig nem is tudtam, h létezik a búra...nem is ismerlek, nem hogy segítséget kérjek tőled...:o és nem vagyok informatikus sem...
bocs, de nem tudom miről beszélsz...az igaz az egészből h nem vok épp sovány...:D
de sztem te a régi deliával keverhetsz...nézd meg az adatlapom mikor jöttem...addig nem is tudtam, h létezik a búra...nem is ismerlek, nem hogy segítséget kérjek tőled...:o és nem vagyok informatikus sem...
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 19:09Delia, még mindig akkora vagy, mint egy ház? És úgy kezded az emberekkel, hogy de dagadt vagyok, nem fogadnak el? Látom, hogy nem én, hanem tizen éve te nem tudtál elszakadni a fórumtól. Még mindig enyelegsz az apácákkal, miközben mást összeütközésre buzdítasz, még mindig befúrsz valakinek, akiről el lehet mondani, hogy de lelkiismeredfurdulásod van? Nem sokat változtál, csupán, hogy a kedvenc zenekarod megszűnt. Sorry, új idők jönnek, belinkelsz ide zenekét, itt vagyok meg nem is. Fesztiválozni is szoktál azóta, ja, azt nem mert túl dagadt vagy. De majd elnikken segítséget kérsz, hogy éppen most akarsz meghalni (amit nem). Estleg elkéred Babarczy Eszter kulcsát, és együttszidod a Búrát ttrjolózokat, akik nked haveraid, nem?
Delia, még mindig akkora vagy, mint egy ház? És úgy kezded az emberekkel, hogy de dagadt vagyok, nem fogadnak el? Látom, hogy nem én, hanem tizen éve te nem tudtál elszakadni a fórumtól. Még mindig enyelegsz az apácákkal, miközben mást összeütközésre buzdítasz, még mindig befúrsz valakinek, akiről el lehet mondani, hogy de lelkiismeredfurdulásod van? Nem sokat változtál, csupán, hogy a kedvenc zenekarod megszűnt. Sorry, új idők jönnek, belinkelsz ide zenekét, itt vagyok meg nem is. Fesztiválozni is szoktál azóta, ja, azt nem mert túl dagadt vagy. De majd elnikken segítséget kérsz, hogy éppen most akarsz meghalni (amit nem). Estleg elkéred Babarczy Eszter kulcsát, és együttszidod a Búrát ttrjolózokat, akik nked haveraid, nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 16:58http://www.youtube.com/watch?v=W_jZ1k9ymiE&feature=youtu.be
:DDD
http://www.youtube.com/watch?v=W_jZ1k9ymiE&feature=youtu.be
:DDD
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 15:46Tehát ha Nyilotta itt van (Nikoletta), ott én nem maradok virtuálisan, mert nem szeretném, ha a kis virtuális nyikoletta felvenné a telefonokat is. Sok jót mindenkinek: Nyikita
Tehát ha Nyilotta itt van (Nikoletta), ott én nem maradok virtuálisan, mert nem szeretném, ha a kis virtuális nyikoletta felvenné a telefonokat is. Sok jót mindenkinek: Nyikita
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 15:30Ugye, Nyikoletta? mert azt kimoderáltátok, és az nem rám vonatkozott, csak nem ő a webmester most?
Ugye, Nyikoletta? mert azt kimoderáltátok, és az nem rám vonatkozott, csak nem ő a webmester most?
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 15:24Sőt, az egyik magát egyetálatlán nem barátkozás nikk mögött egy kényszeres csajt ismertzem föl, akivel atti jóban van, Az ő és társassága viszont hacker volt, és sokszor gondoltam arra, amikor évekkel ezelőtt belenéztem a szétb-ott Búrába, hogy ők csinálhatták a kavart, de mivel nem voltam beteg, a Búra sorsoa egyáltalán nem érdekelt, mert már előtte megírtam Babarczy Eszternek, hogy vigyázzon az illetővel, mert az a stratégiája, hogy jóban van az emberrel és mellette teszi tönkre a munkáját. Erre Eszter nem hallgatott, és most azért kell a kis összeadásotok végeznetek az adatlap kitöltésekor.
Sőt, az egyik magát egyetálatlán nem barátkozás nikk mögött egy kényszeres csajt ismertzem föl, akivel atti jóban van, Az ő és társassága viszont hacker volt, és sokszor gondoltam arra, amikor évekkel ezelőtt belenéztem a szétb-ott Búrába, hogy ők csinálhatták a kavart, de mivel nem voltam beteg, a Búra sorsoa egyáltalán nem érdekelt, mert már előtte megírtam Babarczy Eszternek, hogy vigyázzon az illetővel, mert az a stratégiája, hogy jóban van az emberrel és mellette teszi tönkre a munkáját. Erre Eszter nem hallgatott, és most azért kell a kis összeadásotok végeznetek az adatlap kitöltésekor.
Idézet tőle: nyikita ekkor: 2013.08.03., 15:17Én szerintem, ez nagy vonalokban úgy megy, hogy haverral megbeszéljük, ki, ki a hibás. És bár már nem hargszom rá, én is jelentettem, és nagyon ívbe szartak rá, és gondolom, hogy még röhöghettek azon, hogy a cimbiket bántani akarják. Hangsúlyozom, én már rendeztem (magamba?) a problémát attival. De én azt hittem, hogy ennek a segítőnek én voltak egyedüli a pechje (de ezek szerint nem), a töksemmitmondó hsz-eimet meg törölték. Atti, a számok viszont jók.
Én szerintem, ez nagy vonalokban úgy megy, hogy haverral megbeszéljük, ki, ki a hibás. És bár már nem hargszom rá, én is jelentettem, és nagyon ívbe szartak rá, és gondolom, hogy még röhöghettek azon, hogy a cimbiket bántani akarják. Hangsúlyozom, én már rendeztem (magamba?) a problémát attival. De én azt hittem, hogy ennek a segítőnek én voltak egyedüli a pechje (de ezek szerint nem), a töksemmitmondó hsz-eimet meg törölték. Atti, a számok viszont jók.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.08.03., 06:54http://www.youtube.com/watch?v=66CzCjpQ6VE&feature=endscreen
http://www.youtube.com/watch?v=66CzCjpQ6VE&feature=endscreen