Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Csak nálam ilyen rohadt lassú a búra (már napok óta)? "Órákig" kell várni, míg egy oldala bejön... frown

Bocsi, hogy szólok, de nem jelenik meg az avatar a  nevem mellett, mióta lecseréltem, ami még nem is lenne akkora baj, de az az apró fekete alapon fehér x kifejezetten idegesítő. Mégegyszer bocsánat, és tiszetl.

Köszönöm szépen, Krisz!!!

Idézet tőle: Málna

Krisz, Eszter! Lehetne kérni egy "Terápia" c. topikot is a főoldalra? Köszönöm!

Kész!

TERÁPIA FÓRUM TOPIK

Krisz, Eszter! Lehetne kérni egy "Terápia" c. topikot is a főoldalra? Köszönöm!

Rögtön utána néztem külföldről elérhető-e ténylegesen a weboldal, de proxyval nem az igazi hiszen ott a location is, stb stb, korszerűbb technológiák vannak ma már helymeghatározásra mint mondjuk csak 5 éve. szóval jobban utána akartam járni a dolognak.

Szóval leellenőriztettem hogy Magyarországon kívülről is elérhető a weboldal.

Elképzelni se tudom mi lehetett a gond. Folyamatosan lépnek be mind az EU ból, mind az EU-n kívülről is.

Most csekkoltuk pl konkrétan (nem proxyval) , hogy Svájcból konkrétan fizikailag ott található gépről ottani hálózatból tökéletesen bejön az oldal. (tehát még az EU-n kívülről is működik.)

UPDATE! US, New York szintén jelezte bejön a weboldal!

UPDATE2! Németország megerősítve!

Üdv,

Krisz

Ui.: GLOBÁLISAN ELÉRHETŐEK VAGYUNK! Peace! Respect!

Köszönöm a válaszod!

Üdv:Kata

Szia Kata!

1.) Egy adott felhasználó több helyről is beléphet, érvényes felhasználónév/jelszó párossal.

2.) Minden gépen ki kell lépjél, hogy "ne látszódj az aktív felhasználók közt".

3.) Ha nem lépsz ki a különböző bejelentkezett helyekről, kb. 1 óra múlva inaktívnak tekint az oldal, és nem látszol a listában.

Üdv,

Krisz

Szia Krisz!

EU Magyarország

Nekem annyi kérdésem lenne ,(mivel technikai analfabéta vagyok)hogy ha a lakásban 2 gép van, miért csak az egyikről tudok bejelentkezni,a másik gépnél érvénytelen jelszót ír ki. vagy: Ha bejelentkezve maradok a másik gépnél akkor az utóbbi gépnél is jelzi ,hogy fennt vagyok, be vagyok jelentkezve, de mégsem, mert  vendégnek tekint.

Az utóbbi  gépnél nézem a nevem az aktív felhasználók között,de se hozzászólást nem tudok írni, se semmit ,mert ahhoz be kellene jelentkeznem ,(holott állítólag be vagyok, )de visszadobja érvénytelennek tekinti az érvényes   felhasználónevet  jelszót.

( totál hülye vagyok  hozzá,okoskodni nem akarok, így csak találgatok:IP ütközés lenne?)

Bocsánat, kicsit bonyolultra sikeredett a probléma levezetése,de biztosan ki tudod bogozni.

Üdv:Kata

Igen, Svájcot vissza tudom igazolni. smiley

Szia!  Én küldtem az üzenetet, nagyon szépen köszönöm, hogy jelezted itt. A mai napon sikerült először belépnem napok óta. Valaki meg tudná mondani, mi lehetett a probléma?

sziasztok! ezt az üzenetet kaptam facebookon, azt hiszem, h külföldi felhasználó írta és a a nickjét nem tudom, de azért bemásolom:" Megtennéd, hogy jelzed Eszternek vagy Krisznek, hogy napok óta nem tudok belépni, be se töltődik az oldal, kiírja, hogy az oldal keresése, az oldal nem válaszol, és ennyi. Hátha ők tudják, mi lehet a gond. "

tegnap írta.

Sziasztok!

Ha a főoldalon van "gyógyszer" topik, lehetne kérni egy "terápia" topikot is? 

Revenge kitiltása lejárt, tegnap visszaállítottam a hozzáférését.

Volt olyan hogy nem ment a levelező szerver (technikai gondok) így előfordulhatott egy-két levél kiesés, utána meg hirtelen több levél, de ez nemrég volt csak egyszer, reméljük nem lesz ilyen egy darabig.

Sziasztok!

Előfordult olyan, hogy írtak nekem privátban de nem kaptam meg az üzenetet. És olyan is hogy én írtam de a másik félnek nem ment át a levél. 1-1 ilyen alkalom volt amiről tudok.

Más is tapasztalt ilyesmit?

Idézet tőle: Róka

Megint nem jó!

Ki kell cserélnem a róka képet egy másikra!smiley

Róka, ez nem függőség!
Identitás-változás függőség! 😀

Megint nem jó!

Ki kell cserélnem a róka képet egy másikra!smiley

Idézet tőle: Krisz

Köszönöm a bíztatást Róka!

Ez a "függőség dolog" nagyot lendített a dolgon! wink

Ugyanis (úgy tűnik) működik fixen a profil szerkesztés! OLÁLÁ!

/ A függőségeket igenis komolyan vesszük itt a Búrán! devil /

Üdv,

Krisz

Köszönöm! Háháhá! Ez tetszik!laugh

Köszönöm a bíztatást Róka!

Ez a "függőség dolog" nagyot lendített a dolgon! wink

Ugyanis (úgy tűnik) működik fixen a profil szerkesztés! OLÁLÁ!

/ A függőségeket igenis komolyan vesszük itt a Búrán! devil /

Üdv,

Krisz

Mikor lesz jó a profil szerkesztés funkció?

Nekem profil-váltogató függőségem is van.smiley

S nem tudom kiélni!

Aszem véletlenül benyomtam a "turbó" gombot. 😉

A profil szerkesztés jelenleg vacakol. Keressük az okát. Elnézést a kényelmetlenségekért. (Olyan mint, mikor a rendőr ellenőrzi az index lámpát a gépjárművön: -"most jó!" -"most nem jó!")

Akkor ha megszemléltétek az utolsó x üzenetet, amiből mindjárt látszik, miért kellett bezárnom, kitörlöm azokat, és nyissunk új fejezetet.

A krízis a szaknyelvben öngyilkosság előtti állapotra vagy valamilyen más akut és súlyos állapotra utal. De mi érthetjük akárhogy. Nem azt tekintettem offolásnak, ha valaki beírta, hogy ma nagyon szarul van, hanem minden mást. Ha kinyitom, mindjárt látni fogjátok, hogy mi mindennel van tele. 

Az a kérésem, hogy ha kinyitom újra, vigyázzunk arra, hogy 1. mindig figyeljük, hogy van-e valaki az újak közül, aki ír, ne írjuk szét csacsogással, 2. csak konkrét akut panasz/pánik/segítségkérés és arra érkező tanács/támogatás legyen benne.

e

Ez ötlet. LOL laugh

Szia Eszter!

Én régi új ember vagyok. 🙂 Utoljára még én írtam oda. Valaki offolt? Mert ha igen nem sértődtem volna meg.

Szia Eszter!

És a helyére nem kerül valami más segítő fórum? Úgy értem ha valaki tényleg krízisben van,hova írjon? A szétoff-t leszámítva nagyon gyakran hasznos volt és segített az a fórum....

Szia Roxy! Írj Krisznek! 

Szia The End! A krízis topikot rendszeresen szétoffolták, ezért zártam be. Ha egy topiknak az a címe, hogy itt rögtön segítséget kapsz, akkor nem jó, ha ott offolgatnak --  a topikot arra nyitotta Feeling, hogy aki nagy bajban van, szóljon. Az offolgatás és egymásnak beszólogatás ijesztő lehet egy új embernek. Amiről ténylegesen beszélgettek ott Búralakók, azt máshol is meg lehet beszélni.

Megköszönném, hogyha az általam választott Rhiannont ábrázoló kép helyett valami más kép lenne a törölt felhasználók neve mellett. 

De miért? Pont azt akartam megnézni.

Miért van az h egyes fórumokhoz nem engedi a hozzáférést az oldal? 

a fórum fül alatt a csoporttémákban fogod megtalálni, vagy kérd meg Esztert tegye a fórumtémák közé...

Jobb oldal,friss fórumtéma!

bal oldalt "új" doboz abban katt a fórumtémára

Idézet tőle: Feeling

Hogyan tudok új topikot nyitni?

.  https://bura.hu/node/add/forum   Lehet hogy itt? Nem bizti!

Idézet tőle: babarczyeszter

Holdfény kedves, amikor az ember szarul van, van egy olyan késztetése, hogy eltűnjön. De ha én emiatt törölnélek, elfogadnám, hogy meg akarsz halni, és feltenném a kezem, hogy hát, jó... Keresni kéne olyan technikákat, amikkel át tudod vészelni a rossz időket -- ha mást nem, egy nyugtatót és alvást. És ha a Búra idegesít, vagy az, hogy itt bordik harcolnak egymással, gondolj rá, hogy ez a betegségükhöz tartozik. Nem rólad/hozzád szól. Egyszerűen csak kapcsolj ki minket egy kicsit 🙂

Ez nagyon így van

Holdfény kedves, amikor az ember szarul van, van egy olyan késztetése, hogy eltűnjön. De ha én emiatt törölnélek, elfogadnám, hogy meg akarsz halni, és feltenném a kezem, hogy hát, jó... Keresni kéne olyan technikákat, amikkel át tudod vészelni a rossz időket -- ha mást nem, egy nyugtatót és alvást. És ha a Búra idegesít, vagy az, hogy itt bordik harcolnak egymással, gondolj rá, hogy ez a betegségükhöz tartozik. Nem rólad/hozzád szól. Egyszerűen csak kapcsolj ki minket egy kicsit 🙂

Idézet tőle: borderfiu

Georg kapott figyelmeztetést. El is hallgatott.

Köszi. Tegnap írt még. Levelet is:)

Georg engem is zaklatott még...de már leállt.

Lehet, hogy nem szereti a bordereket.

Vagy csak egyszerűen pszichopata. 🙂

Én nem akarok másokat diagnosztizálni.

Nem vagyok kompetens.

S arról sem mondtam le, hogy próbáljak megérteni másokat.

Meg magamat.

Ez biztos a terápiámnak köszönhető.

Ez a mentalizációs hozzáállás.

A cél az, hogy erős érzelmek hatása alatt is megtudjam tartani, hogy gondolkodni tudjak a miértekről. Ez még nem nagyon megy.

Ha betámadnak, belül vérengző fenevad leszek, vagy megtaposott, nyöszörgő kisállat.

Vadnyuszi.heart

Én nem akarok másokat diagnosztizálni.

Nem vagyok kompetens.

S arról sem mondtam le, hogy próbáljak megérteni másokat.

Meg magamat.

Ez biztos a terápiámnak köszönhető.

Ez a mentalizációs hozzáállás.

A cél az, hogy erős érzelmek hatása alatt is megtudjam tartani, hogy gondolkodni tudjak a miértekről. Ez még nem nagyon megy.

Ha betámadnak, belül vérengző fenevad leszek, vagy megtaposott, nyöszörgő kisállat.

Ilyenkor az a megoldás nem játszik, hogy nincs tiltás, törlés, stb, csak becsukod a fórumot és nem jössz fel egy időre, ha idegel? 

Eszter! A profilokon állítottam a szerkeszthetőséget. Korábban sokan panaszkodtak, hogy nem tudnak jelszót állítani. Mostmár könnyedén megtehetik. Légyszíves jelezz vissza, hogy jó-e így, mert nem érlek el. Köszi! Üdv, Krisz

Remélem...

Idézet tőle: Sohamár

Holdfény kérlek jelentkezz! Aggódom érted. :/

Nyugi, nem lesz semmi baja! smiley
Még egy börtönben is megtudná magát védeni az öngyilkosságtól.
Minden a legnagyobb rendben, csak hinni kell benne és úgy is lesz.
Ahogyan írja a Biblia: amit hiszünk, az történik meg.
És én azt hiszem hogy...nem lesz semmi baj. wink

Holdfény kérlek jelentkezz! Aggódom érted. :/

Ha nem elfogadható stílusban kommunikál veled, szólj.