Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Georg kapott figyelmeztetést. El is hallgatott.

Crazy. Ezt már szóvá tetted. Megértem, hogy nagyon bánt. Kérd, hogy töröljék az utolsó x hozzászólást.

Zsike topicját is tele mókáztátok... legyetek büszkék magatokra

Ja, bocs, nem láttam

Nagyon itt volt már ennek az ideje. Talán idővel visszatérnek azok az emberek, akik arra használták ezt a fórumot, ami az eredeti célja. Akik írtak, és nem pedig beleköpködtek a topikokba.

Ugy emlekszem, Eszter szolt neki(csak nehez ezt visszanezni), hogy kellemetlen a stilusa, sztem ez veheto figyelmeztetesnek. 

Georg semmit nem kapott?

Nyomorultnak, aluliskolázottnak nevezett...

Szerintem járt volna neki egy figyelmeztetés.

De itt az ideje, hogy megtanuljam magamat megvédeni.

Krisz! Köszönöm szépen!

Bárki indíthat fórumot, de mivel így van, nem kerül egyből a fő oldalra.

Azonban, ha érdeklődés van az adott téma iránt, és a Búra profiljába vág, esetleg az adminisztrátorok is így látják, akkor ha megkéred, mondjuk itt a szerkesztőségi topikban, az adminisztrátorok át tudják tenni a fő oldalra.

Üdv,
Krisz

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség a "fórumtémák", "minden más", "csoporttémák" között? Eléggé úgy tűnik nekem, hogy a "minden más" ugyanaz, mint a "csoporttémák". 

(És miért nem tudok FÓRUMTÉMÁT indítani?)

De jó fejek vagytok!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm és elnézést, hogy (sok) plusz munkát adtam nektek. 

Na elég sokat sikerült lefordítani a Chat szövegeiből, sajnos még nem lett így sem teljes a magyarítás, de ahogy energiám engedi folytatom a fordítást. Köszi az eddigi segítséget is crazynek, Kacsosznak, és Trevornak! yes

Értem, köszönöm a választ. 

A chatbe bejelentkezettek közé számítanak azok is, akik az önálló mobil alkalmazásban vannak bejelentkezve. Ezen kívül mindkét lista frissít, de nem azonos időközönként. Ez okozza az eltérést.

A chatet persze lehet magyarítani, ha valaki nagyon ráér... Eddig nem volt erre igény, nem kérte senki -- egy magyar használati utasítás talán elég is lenne. Az aggodalmam az, hogy amúgy is rengeteg probléma volt a chattel, és ha Krisznek kell beleheggesztenie a magyar fordításokat az engine-be, akkor újabb problémalehetőségeket kreálunk. 

Hú, ez szép! :)) 

szívesen! 🙂 de ha valakinek van kedve/türelme, szívesen vesszük ha lefordítja a chat-et, azaz ezt szó szerint:

$language[0] = 'Chat Options'; $language[1] = 'Type your status and hit the enter key!'; $language[2] = 'My Status'; $language[3] = 'Available'; $language[4] = 'Busy'; $language[5] = 'Invisible'; $language[6] = ''; $language[7] = ''; $language[8] = 'Please login to use chat'; $language[9] = 'Chat Now'; $language[10] = 'Me'; $language[11] = 'Offline'; $language[12] = 'Who's Online'; $language[13] = 'Disable sound notifications'; $language[14] = 'You have no friends in your friend list, please add a few friends to use chat'; $language[15] = 'New Messages...'; $language[16] = ''; $language[17] = 'Offline'; $language[18] = 'Find a user'; $language[19] = '<br/><span style="color:#FFF">is online</span>'; $language[20] = '<br/><span style="color:#FFF">is offline</span>'; $language[21] = '<br/><span style="color:#FFF">is online(busy)</span>'; $language[22] = 'Set my status'; $language[23] = 'I am...'; $language[24] = 'Disable popup notifications'; $language[25] = ''; $language[26] = 'Start chatting!'; $language[27] = 'Close this bar'; $language[28] = 'No users online at the moment. Please try again later.'; $language[29] = 'No friends online at the moment. Please try again later.'; $language[30] = 'I'm available'; $language[31] = 'I'm busy'; $language[32] = 'I'm offline'; $language[33] = 'I'm offline'; $language[34] = 'I'm away'; $language[35] = ' | '; $language[36] = 'And '; $language[37] = ' more notifications'; $language[38] = 'This popup is already open. Please close the existing popup and try again.'; $language[39] = 'Navigating away from this page will close your chat popups.'; $language[40] = 'Others'; $language[41] = 'Loading...'; $language[42] = ''; $language[43] = 'My Name'; $language[44] = 'Set my name'; $language[45] = 'Type your Name/Status and hit the enter key!'; $language[46] = 'Messages from'; $language[47] = 'Click here to view'; $language[48] = 'New Message from'; $language[49] = 'Updated'; $language[50] = 'Failed'; $language[51] = 'Chat Now'; $language[52] = 'You have received a new chat message. Click OK to read'; $language[53] = 'Please don't spam your friend'; $language[54] = 'New messages'; $language[55] = 'Send a message...'; $language[56] = 'You have logged out'; $language[57] = 'No change'; $language[58] = 'No user found.'; $language[59] = 'Has sent you a message with smiley.'; $language[60] = 'Web'; $language[61] = 'Mobile'; $language[62] = 'Minimize User Tab'; $language[63] = 'Minimize Setting Tab'; $language[64] = 'Clear Conversation'; $language[65] = 'Report Conversation'; $language[66] = 'Share Image'; $language[67] = 'Capture Photo'; $language[68] = 'Share Video'; $language[69] = 'Capture Video'; $language[70] = 'Leave Chatroom'; $language[71] = 'Invite Users'; $language[72] = 'Create Chatroom'; $language[73] = 'Options'; $language[74] = 'Close Tab'; $language[75] = 'Minimize Tab'; $language[76] = 'Close Popup'; $language[77] = 'Login Options'; $language[78] = 'Minimize'; $language[79] = 'Select login mode'; $language[80] = 'Logout'; $language[81] = 'Logout was unsuccessful. Please try again.'; $language[82] = 'Login here'; $language[83] = 'Load Earlier Messages...'; $language[84] = 'No more messages'; $language[85] = 'Type your message here'; $language[86] = 'Active Chats'; $language[87] = 'All Users'; $language[88] = 'Unread'; $language[89] = 'Hello'; $language[90] = 'To get started, select a user from the left tab.'; $language[91] = '!'; $language[92] = 'You are Offline. Click here to go Online.'; $language[93] = 'To chat with site users:'; $language[94] = 'This feature is not supported on mobile devices.'; $language[95] = 'Plugins'; $language[96] = 'Instant PM'; $language[97] = 'Edit'; $language[98] = 'This user is currently offline'; $language[99] = 'You won't recieve messages from this user.'; $language[100] = 'Do not show this again'; $language[101] = 'Cancel'; $language[102] = 'Are you sure you want to unblock this user?'; $language[103] = 'Ok'; $language[104] = 'This PM and chat history will be deleted forever. Are you sure?'; $language[105] = 'Blocked'; $language[106] = 'You have no conversations. To start a conversation, click on the instant PM button in forum thread.'; $language[107] = 'You have been logged out because your session has expired.'; $language[108] = 'Disable last seen'; $language[109] = 'Last seen at';

Crazy! Köszönöm. 

RR első része amiatt lehet, mert mobilról ha csak chat-re jelentkeznek be nincsenek az oldalon....

Oké, rhiannon = ?, roxána = világos, ragyogó. 

Rhiannon!Akkor kezdhetjük a magyarítást akár magunkkal is,hiszen magyarok vagyunk.A nevünkkel.papagájsmiley

Szia Eszter!

Úgy látom, hogy két doboz van a jobb oldalon:

a) a "aktív felhasználók" 

b) a "chat now" feliratú dobozokban szereplők.

Ez a kettő EGYÁLTALÁN NINCS összhangban. Úgy tűnik, mintha a "chat now" feliratú dobozban állandó gárda szerepelne (példul Anett, jezuskrisztus, kharzak, Majszi, Stanley, Zoltan). De ők nem szerepelnek az aktív felhasználók között.

Közben sokszor feljön egy kis fekete dobozka, hogy "xy is online", de ő sem jelenik meg az "aktív felhasználók" között. 

Szóval hogy van ez? Mert én nem értem.

És a csetet amúgy nem kéne magyarítani? Mert gondolom sokan tudunk angolul, de ez mégis egy magyar oldal.

A Kardiós esetnél sztem csak leírtad, amit  a többség gondolt, már nekem is a nyelven hegyén volt valami cirkalmas.

Sziasztok! A holnapi egyetemi áramszünet miatt MA (augusztus 6. szombat) este 10.00-kor leállítjuk a Búrát. Legkésőbb hétfőn reggel ismét menni fog, de érdemes benézni vasárnap este, ha nagyon hiányzik, hátha akkorra visszajött az áram.

E

Egyre "nehezebbek" ezek a robot-bővítmény kérdések, de nem baj, csak lehet, hogy majd robottá fogok "válni" a Jövőben, mert nem fogom kitudni tölteni ezt az anti robot spam elleni kérdőívakármit. Amúgy jó biztonságos a búra bizonyos szempontokból szerintem.

Köszi Eszter. Akkor fogok egy könyv fórumot indítani, de sajnos sok hasznos info elveszett a kitörölt fórummal.:(

Ha Nemkene indította, akkor sajnos törölve lett, mert azt kérte, hogy minden tartalmát töröljük.

Megnézem én is a hszeim közt, úgy emlékszem, írtam bele.

(Nincs meg.)

Sziasztok,

Segítsetek, nem találom a könyves fórumot. Vagy én vagyok béna, vagy eltűnt. Help!

Ja az jutott az eszembe, hogy azt Nemkene indította. Lehet, hogy az is törölve lett?

Köszi Holdfény!

Sos!Az,, alkoholba folytom bánatom,, szöveg mellett már két napja az én nevem áll!Nem lehetne eltüntetni?Nem is iszom alkoholt.☺Kell nekem mindenhova beledumálni....

🙂

Ja,akkor ezért indultak be olyan jól a fórumok.Csodálkoztam is,mi történt,hogy ilyen sokan írnak,pedig nincs is veszekedés!

Mindenkitől elnézést kérünk az elmúlt napok leállásaiért. Sajnálattal kellett megállapítsuk, hogy a bűnös a sokak által kedvelt chat volt. Ezért megpróbáljuk azt egy linken keresztül egy másik szerveren elérhetővé tenni. Egyelőre nem sikerült, de dolgozunk rajta...

köszönömszívesen

Idézet tőle: babarczyeszter

Kiscsillagot a kérésének megfelelően eltűntettem a Búráról. Remélem, hogy új közösséget, sok boldogságot talál. És természetesen visszavárjuk. Ide másolom nektek az utolsó üzenetét:

"Búralakók!

Köszönöm a beszélgetéseket, levélváltásokat, viccelődéseket. 🙂 

Eszter, Önkéntesek!

Köszönöm az áldozatos munkátokat!" 

Hasonlóakat kívánok neki én is! Meg ha lehet, ne terhelje magát túl munkával.

jobb felső sarokban van a kilépés mellettt a profilom, majd utána megint a profil "fül"

Idézet tőle: babarczyeszter

Kiscsillagot a kérésének megfelelően eltűntettem a Búráról. Remélem, hogy új közösséget, sok boldogságot talál. És természetesen visszavárjuk. Ide másolom nektek az utolsó üzenetét:

"Búralakók!

Eszter, Önkéntesek!

Több,mint 5 év után crying

Én mindenkinek írok üdvözlő üzenetet -- írjatok ti is!

Egyébként sokan mondják, hogy inkább csak nézelődnek, vagy üziket írnak. Egy nap több száz ember jön ide, tehát nem szólalnak meg ugyan, de olvasnak.

Jelenleg a kommentelést elég nehéz volna megoldani, mert épp hogy össze nem omlunk. De meg fogom kérdezni Kriszt.

E

Sziasztok!Többen beszéltünk arról,hogy jó lenne a fórumokat kicsit felpörgetni,ill.az új regisztrálókat is rávenni,hogy megnyíljanak is beszélgetni tudjunk velük.Az jutott eszembe,megnézve az újak bemutatkozó szövegeit,hogy milyen jó lenne oda is hozzászólást írni.Jelenleg csak üzit tudunk küldeni,bemutatkozást,üdvözlést.S nem látjuk,de lehet,hogy valaki azt sem kap.Szóval,ha kommentet tudnánk írni a bemut-hoz,talán könnyebbé tennénk az első lépéseket.Rengeteg új tag jön,de valahogy eltűnnek.

"Búralakók!

Eszter, Önkéntesek!

tény, hogy manapság ha az ember elkezdi olvasgatni a fórumot, az az érzése támad, hogy a Búra profilt váltott, és valami illegális ketrecharcos közösségé alakult! laugh

Úgy érzem, hogy a neten bántás ért. megrúgtak, megütöttek. Van rajtam kék folt? Nincs. Vérzik az orrom? Nem! Ami történik, az talmi történés.

De nyugtatót kell szednem. Rombolja, az idegrendszerem, a májam, tönkrevágja az éjszakai pihenésem? Igen, ez VALÓSÁG!

(Sajnálom, hogy a topikom az egyik összeomlás után csak részlegesen állt helyre, pont erről volt benne egy cikk.)

Peace gyerekek! Uncsi ez a perpatvar a tyúkudvarban. Fejvesztve menekül minden új ember, ha ezt látja.

Zsolttal értek egyet, hogy vannak más vonzó alternatívák is az életben mint itt lógni folyton, érdemes lenne néha kikapcsolni a búrát, sok dolgot lehet még csinálni ezen kívül.

A számlaszámot majd tegyétek ki légyszíves, ahogy a múltkor volt, mert fizetés után én is szeretnék utalni valamennyit, hátha javul  a hardveres háttér.

Huligán, őszinte vagy mint mindig, ez nem gond, de azért picit lehetnél tapintatosabb is néha 🙂 Sebaj 😀

Én Téged sem szeretném hogy elmenj, csak véletlenül nem írtam le, amúgy az miért "seggnyalás" az, ha valakit nem szeretnénk hogy elmenjen...? Nekem semmilyen "érdekem" nem fűződik ahhoz, hogy Kiscsillag maradjon, "csak" annyi, hogy kedvelem Őt, és Hiányozna, ennyi. Te is Hiányoznál Huligán, Téged is kedvellek, a kissé nyers stílusod ellenére. Mindenkit úgy "kell" elfogadni amilyen. Nem veszem rossznéven én sem ezt hogy "seggnyalásnak" nevezted, hogy kértük, hogy maradjon Kiscsillag, de ugyanúgy te is maradj légyszi. Tényleg meg lehet mindent beszélni, emberek vagyunk, vagy mi 🙂 Szóval a lényeg, hogy maradjon mindenki, egy kis vita miatt nem érdemes eldobni egy Regit. 😉 Én meg nem tudom normálisan leírni amit akarok, hogy ez egy jó hely, Szeretjük és egymást is a búrásokkal, csak néha nem értünk egyet egymással, de azért még ne akarjatok már meghalni egyből meg ilyenek, bocsi, nem bántásként írom, meg ne is lépjetek le légyszi... ez az egész tényleg csak egy kis félreértés és hülyeség miatt alakult ki, de BÉKE VAN heart

Nem rég még azon ment a sürgölődés, hogyan legyenek üdvözölve az új tagok, most meg ezzel szemebsülnek, szerintem menekül, ki merre lát. 🙂

Egyébként tényleg van egy olyan topik, hogy "Egymás basztatása stb...", lehet, hogy stílusosabb lenne ott folytani, ahogy Holdfény is javasolta.

És arról se feledkezzetek meg, hogy vész esetén nem feltétlenül szükséges Dunába ugrani, nyugatót falni, ott egy gomb a gépen, ami megnyitja az utat vonzóbb alternatívák felé, mint amilyen az olvasás, filmnézés, szenvicskészítés, könnyű nyáresti séta.

Idézet tőle: holdfény

Kérlek szépen titeket, légyszíves ne marakodjatok olyanok vagytok mint az ovisok, miért kell ezt csinálni ?

Gyereknap van halihó.

És itt a szerkesztőségi üzenetekbe, nyissatok beszólogatós fórumot inkább, megköszönöm.

Mindkettőtöket kedvellek, és kérlek szépen, jó.

Azért kell ezt csinálni, mert bunkó, mint állat.

És nem fogok a 600 topik mellé nyitni egy 601-ediket is nyitni.

Idézet tőle: Huligán

Nyomd el magad gonosz boszorkány, máglyán kéne elégetni téged. 😀 áhh, ne reménykedj nem fogom felkötni magam. De jó lenne ha leakadnàl rólam te is meg az összes többi hülye. 

Jó, most már egyet árulj el nekem kérlek.

Ha teszerinted  itt mindenkit hülye, akkor mi a jó büdös francot keresel itt? Nyilván magadat is annak tartod, hiszen ha te nem lennél hülye, nyilvál nem lennél itt, igaz?

Engem nem érdekel más, èn ÉN vagyok. Ha nem tetszik valami, még mindig ott vàr a kötél rád. Ki kezdte a beszólogatást? Minek kekeckedsz? Leakadtál a káromkodásnál? Te még ennyit sem tudsz. 

Baszok én rà ha hozzászólsz a dolgokhoz, de ne engem fikázz és ne nekem szólogass be. 

1.Nem én kezdtem, hanem te, mégpedig azzal a mondattal, hogy Kiscsillag seggét nyaljuk. Én erre reagáltam. 

2.De, tudok én is káromkodni, csak nem akarok.

3. A kötelet meghagyom neked.

Tom és Jerry kurva jó mese, kösz hogy mondod mindjárt kezdődik is 😀 

Az én kis egóm olyan kurva magasan van, hogy ha te onnan csak lepillantanál, helyből le is szédülnél 😀  legyél rá kurva büszke, hogy már évek óta itt baszod a rezet, ahelyett hogy felkötötted volna magad csendben a picsába! 

Egyébként meg a kutya sem szólt hozzàd, Kiscsillag meg érti hogy mit miért mondok. 

Ez aztán az intelligens hozzászólás. Nálad már csak Nett volt jobb anno bár szerintem őt nem ismerted, de visszakeresheted, ha érdekel. Kár, mert illettetek volna egymáshoz. . Hát rossz lehet neked, hogy ennyi telik tőled, de mindenesetre vicces,hogy csak káromkodni tudsz 

Ja, az, hogy a kutya sem szólt, nem igazán érdekel, ez egy nyílt fórum, azt szól hozzá, aki akar, ha nem tudná, kedves doktor úr pfff

Milyen mozi vaaan! Ingyé baszod! 

Kiscsillag visszatapsolnak téged, szóval tényleg gondold át 🙂

Ti meg nyaljàtok a seggét veszettül, mert még a végén tényleg törölteti magát

Ki nyalja a seggét? Miról beszélsz ember? Mi Kiscsillaggal már akkor búralakók voltunk, amikor te még a Tom és Jerryt nézted. Még egy éve se vagy itt, de baromi nagy arcod van, vagy talán bántja a kis egódat, hogy téged senki nem "tapsol vissz"? , Na,most lehet parasztkodni velem