Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.12., 19:37A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Engem kicsit paráztat, hogy valaki olyan módon tűnik el, hogy a szó szoros értelmében nyoma sem marad. Volt ilyenre már példa, hogy még azok a hozzászólások is eltúnnek, amiben neki válaszoltak? Mintha nem is létezett volna...
A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Engem kicsit paráztat, hogy valaki olyan módon tűnik el, hogy a szó szoros értelmében nyoma sem marad. Volt ilyenre már példa, hogy még azok a hozzászólások is eltúnnek, amiben neki válaszoltak? Mintha nem is létezett volna...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:22Idézet tőle: delia0ok, akkor hagyjuk rá a végleges döntést a modikra.
végül is az ő dolguk eldönteni.
Mást úgysem tudunk tenni!
Idézet tőle: delia0ok, akkor hagyjuk rá a végleges döntést a modikra.
Mást úgysem tudunk tenni!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:21jó éjt mindenkinek 🙂
jó éjt mindenkinek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:20ok, akkor hagyjuk rá a végleges döntést a modikra.
ok, akkor hagyjuk rá a végleges döntést a modikra.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.12., 18:59A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:58Öngyi srác.
Öngyi srác.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:57Parrot valami videóbejátszást emlegetett.
Parrot valami videóbejátszást emlegetett.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:50Idézet tőle: delia0ehh egyszerű hiszti 😀
Jó válasz! Őszinte... 😀
Idézet tőle: delia0ehh egyszerű hiszti 😀
Jó válasz! Őszinte... 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:49ehh egyszerű hiszti 😀
ehh egyszerű hiszti 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:48Idézet tőle: delia0elég rossz :/
Magadat miért törölted?
Idézet tőle: delia0elég rossz :/
Magadat miért törölted?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:48úgy láttam még szinte gúnyolódott is rajta
bocs ha nem így van, de azok a mosolyok arra engedtek következtetni.
úgy láttam még szinte gúnyolódott is rajta
bocs ha nem így van, de azok a mosolyok arra engedtek következtetni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:46elég rossz :/
elég rossz :/
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:45Idézet tőle: delia0igen, azért mert én másként láttam mint ti, amúgy meg iyleneket tilos megosztani itt.
Én nem láttam! Milyen volt?
Idézet tőle: delia0igen, azért mert én másként láttam mint ti, amúgy meg iyleneket tilos megosztani itt.
Én nem láttam! Milyen volt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:44Nyilván mindenki másként látja.
Nyilván mindenki másként látja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:42igen, azért mert én másként láttam mint ti, amúgy meg iyleneket tilos megosztani itt.
igen, azért mert én másként láttam mint ti, amúgy meg iyleneket tilos megosztani itt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:42Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Látom, jól elvagy. 🙂
Kezdem hülyének érezni magam! 😀
Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Látom, jól elvagy. 🙂
Kezdem hülyének érezni magam! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:41De régebben is delia voltál, ugye?
Amúgy miért kérted, hogy töröljék?
De régebben is delia voltál, ugye?
Amúgy miért kérted, hogy töröljék?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:40dharkan voltam nem rég 🙂
dharkan voltam nem rég 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:39Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Látom, jól elvagy. 🙂
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Látom, jól elvagy. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:39nem, nem 😀
nem, nem 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:38Idézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Idézet tőle: delia0nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Akkor nárci vagy!? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:37nem de sztem ezt te is tudod 🙂
nem de sztem ezt te is tudod 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:35Idézet tőle: delia0Nem Parrot miatt volt a törlés hanem miattam.Bocsi de én kértem.
Te vagy Zombori P.?
Idézet tőle: delia0Nem Parrot miatt volt a törlés hanem miattam.Bocsi de én kértem.
Te vagy Zombori P.?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:35Én konkrétan tőle tudom, hogy törölték. Szóval semmi összeesküvés elmélet.
(Nem írok le olyat, amiről azt gondolom, hogy butaság, sértő vagy nem igaz.)
Én konkrétan tőle tudom, hogy törölték. Szóval semmi összeesküvés elmélet.
(Nem írok le olyat, amiről azt gondolom, hogy butaság, sértő vagy nem igaz.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:32Nem Parrot miatt volt a törlés hanem miattam.Bocsi de én kértem.
Nem Parrot miatt volt a törlés hanem miattam.Bocsi de én kértem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 18:01Ja,hogy az az erdős bejegyzés volt a gond?
Ja,hogy az az erdős bejegyzés volt a gond?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 17:41Annyira gáz volt az a videó??
Annyira gáz volt az a videó??
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.12., 17:02Megismételném a kérdést, mielőtt végleg elsüllyed a találgatások közt.
Idézet tőle: Zsolt2Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Megismételném a kérdést, mielőtt végleg elsüllyed a találgatások közt.
Idézet tőle: Zsolt2Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:59Ip alapján tiltanak???
Ip alapján tiltanak???
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:50Idézet tőle: Magamba ZárvaRegisztráljon vissza! 😀
Követeljük!
Idézet tőle: Magamba ZárvaRegisztráljon vissza! 😀
Követeljük!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:49Regisztráljon vissza! 😀
Regisztráljon vissza! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:32Idézet tőle: MálnaZombori P. és nárci/borderfiú SZERINTEM biztos, hogy nem ugyanaz a személy.
Szerintem sem,két különböző személyiség!
Idézet tőle: MálnaZombori P. és nárci/borderfiú SZERINTEM biztos, hogy nem ugyanaz a személy.
Szerintem sem,két különböző személyiség!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:30A törölt profilom hozzászólásai megmaradtak.
A törölt profilom hozzászólásai megmaradtak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:29Zombori P. és nárci/borderfiú SZERINTEM biztos, hogy nem ugyanaz a személy.
Zombori P. és nárci/borderfiú SZERINTEM biztos, hogy nem ugyanaz a személy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:24Igen ő az!
Igen ő az!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:24Az is jópofa, hogy privik eltűnnek, majd ismét felbukkannak.
Az is jópofa, hogy privik eltűnnek, majd ismét felbukkannak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:23Nárciszfaktor nem az a fiatalember, aki hol borderfiú, hol nárcifiú és ezekhez hasonló nick-eken volt fent?
Nárciszfaktor nem az a fiatalember, aki hol borderfiú, hol nárcifiú és ezekhez hasonló nick-eken volt fent?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:21Nem lehetséges. Biztos.
Nem lehetséges. Biztos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:19Lehetséges! Zombori P.,Nárciszfaktor egyidőben párolgott el! Érdekes!
Lehetséges! Zombori P.,Nárciszfaktor egyidőben párolgott el! Érdekes!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:17Ezért nincsenek meg a hozzászólásai és az azokra írt válaszok sem.
Ezért nincsenek meg a hozzászólásai és az azokra írt válaszok sem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:17Törölték. Nem ő törölte magát.
Törölték. Nem ő törölte magát.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 16:12Szerintem igen,ha az illetőnek kifejezetten ez a kérése.
Szerintem igen,ha az illetőnek kifejezetten ez a kérése.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.12., 15:34Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.11., 18:38Lehet,hogy odavaló volt.Nem tudom,csak a véleményemet írtam le.Engem kicsit megviselt,no,minek néztem meg....
Lehet,hogy odavaló volt.Nem tudom,csak a véleményemet írtam le.Engem kicsit megviselt,no,minek néztem meg....
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.11., 18:36Szerintem törölte magát.Ugye feltett a krízis fórumba egy youtube bejátszást,amin egy szerelmes férfi követ el öngyilkosságot.Lelövi magát.Ezt teljes egészében mutatta a bejátszás,kétszer is próbálkozik,aztán másodjára sikerül,meghal.Na,erre a dologra írtam,hogy nem idevaló,törölni kellene.Törölte,s magát is.Sajnálom,bízzunk benne,hogy visszajön.
Szerintem törölte magát.Ugye feltett a krízis fórumba egy youtube bejátszást,amin egy szerelmes férfi követ el öngyilkosságot.Lelövi magát.Ezt teljes egészében mutatta a bejátszás,kétszer is próbálkozik,aztán másodjára sikerül,meghal.Na,erre a dologra írtam,hogy nem idevaló,törölni kellene.Törölte,s magát is.Sajnálom,bízzunk benne,hogy visszajön.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.10., 04:40Idézet tőle: mcmCsak nálam ilyen rohadt lassú a búra (már napok óta)? "Órákig" kell várni, míg egy oldala bejön...
Nem!
Idézet tőle: mcmCsak nálam ilyen rohadt lassú a búra (már napok óta)? "Órákig" kell várni, míg egy oldala bejön...
Nem!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.10., 04:39Miért nem tudok profilképet kinagyítani ha nyomok rá egy klikket???l
Miért nem tudok profilképet kinagyítani ha nyomok rá egy klikket???l